Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mi lesz a City ellen?

A szavazás 2024. április 18., csütörtök 12:34-kor befejeződött.

Győzelem, továbbjutás.
35
29%
Döntetlen, hosszabbításban megyünk tovább.
26
22%
Döntetlen, tizikkel megyünk tovább.
14
12%
Döntetlen, hosszabbításban kiesünk.
1
1%
Döntetlen, büntetőkkel esünk ki.
1
1%
Vereség, kiesés.
43
36%
 
Szavazatok száma: 120

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27368
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. április 19., hétfő 19:26

Pad'em írta: Éjfélkor Perez interjút ad Pedrerolnak, Szuperligáról, Mpabbéról, Haalandról, etc.

Bejelenti hogy leigazoltuk mindkettőt :lol: Tegnapi után kinezem belőle
Azt mondod az UEFA utolsó két joker kártyája is Pereznel lesz? :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marky
Hozzászólások: 1905
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 22:31
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. április 19., hétfő 19:25

Vicces az NSO, csak a nagyur velemenyevel megegyezo cikkeket tolnak, sehol egy elemzocikk :lol:

Meeting ongoing between Serie A clubs to discuss about #SuperLeague. But... now also Juventus, AC Milan and Inter have joined the other 17 clubs. They were expected to be ‘out’ from the clubs conversation today.
@SkySport

Valoszinuleg az ottani dontes precedenserteku lesz.

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7291
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 19:20

Éjfélkor Perez interjút ad Pedrerolnak, Szuperligáról, Mpabbéról, Haalandról, etc.

Bejelenti hogy leigazoltuk mindkettőt :lol: Tegnapi után kinezem belőle
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Avatar
Caraway
Hozzászólások: 1672
Csatlakozott: 2014. január 4., szombat 18:07
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 19., hétfő 19:17

Amugy en is az azok kozott vagyok, aki nagyon ellenzi ezt.
Ertem en azokat az erveket, hogy patkany korrupt az uefa meg a fifa, de most konkretan az fog bekovetkezni, hogy a gazdag lesz meggazdagabb, a szegeny megszegenyebb, a foci pedig mint tradicionalis sport meghal milliok szemebe.

Ellenervek:
- 15 mutimilliardos csapat aki barkit megvehet, minden jatekosnak csak az lesz a celja, hogy ezen csapatok kozul szerepeljen az egyikben
- 50-100 evvel ezelott teljesen mas csapatok voltak a csucson, Aston Villa, Nottingham Forrest szintu csapatok nyertek BEK-et, akik most mar kis csapatta avanzsalodtak, nagy multtal. Ha most kotnek egy 20 eves szerzodest az ESL-lel kapcsolatban, akkor ezek a csapatok addig biztosan a topon maradnak, mikozben lathato, hogy az pl az Arsenal jopar eve mar teljesen kozepcsapat
- ennek a par csapatnak annyi penze lesz, hogy nem lesz szukseguk tobbe arra, hogy tehetsegeket vegyenek 20-30 milliokert kisebb csapatoktol, angol masodosztalybol, brazil ligabol stb, teljesen felborul az egyensuly
- az akademiak szerepe teljesen elveszhet, egy ilyen komoly penzzel jaro kompetenciaban nem fogjak a klubok a sajat neveleseiket jatszatni, mert tul nagy a tet. A Unitedet epp ezert szeretem, mert mindig jatszott sajatneveles, illetve nagyon fontos pl nekem az, hogy jol banjanak az akademistakkal, vegig figyelemmel kovetem az u18, u23-asokat. Teli van nagyremenyu tehetsegekkel, de lehet ertelmet veszti ez is ezekutan..
- ahogy masok is irtak, nem lesz se Fradi - Real, se hasonlo, konkretan 3 orszagon kivul ezek a klubok soha mashol nem fognak jatszani, teljesen megfosztjak az europai embereket attol a lehetosegtol, hogy a sajat orszagukba lathassak jatszani kedvenc csapatukat. Pedig gondolom iden nagy elmeny volt rengeteg kissracnak is a Juve/Barcat latni a Fradi ellen(nemtudom mar melyiknel voltak nezok, utana beutott a covid)
- Nem lehetnek nagy menetelesek kisebb csapatoktol, pl mikor az ajax elment az elodontoig, a Leicester megnyerte a bajnoksagot, Villa - Pool 7-2, stb. Ezek mind annyira emlekezetes pillanatok, amik sokaig megmaradnak az emberben.
- azert varja mindenki tukon ulve a tavaszi blt, mert ezek az ev legjobb meccsei, es ritkan talalkoznak egymassal a csapatok. Egy ido utan ugyanazon 11 ellenfel unalmassa valhatna
- minden meccs egy sweat fest, nem lennenek kiscsapatok, akiket ki lehet tomni gyonyoru jatekkal 4,5-0-ra, ami igenis kielegiti a nezot. Nem mindig ugy ulne le, hogy na jon egy ujabb nagycsapat a pressingjevel, johet egy nyogvenyelos 1-0,1-1
- rohadt sok tvs penzt kaptak igy a kiscsapatok, pl egy United - Sheffieldet is millioan megneztek, de igy a jogdijak is csokkennek, ha nem maradnak a nagy klubok a bajnoksagokban. Egy Sheffield - Brightonra a sajat nezoiken kivul senki sem kivancsi. Persze ez csak akkor, ha a sajat bajnoksagaikbol kizarnak oket, de most a 14 premier league csapat emergency meetinget hivott ossze

Aki pozitivkent eli ezt meg, johetnek az ellenervek, de ne az legyen legyszi, hogy az uefa egy szar. Ez most ugyanolyan, hogy az ellenzek le akarja valtani a fideszt, mert az egy szar. De mik az ervek, hogy az ellenzek jobb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Caraway 2021. április 19., hétfő 19:20-kor.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. április 19., hétfő 19:16

Amig Perez vezeti ezt az egeszet, addig hiszek benne, hiszek abban, hogy valtozasok jonnek, hogy jo iranyba mozdul el az egesz sport. Mert mindannyian tudjuk, latjuk, hogy szar a rendszer, szarok a szabalyok, szar a menetrend, szarok a birok, lassu es korulmenyes a szervezes, omlik a penz egy feneketlen kutba, buzlik az egesz a korrupciotol, ffp le van szarva, katari vb telen, spanyol szuper kupa Szaud Arabiaban es meg lehetne sorolni, Nemzetek Ligaja, bonyolultabbnal bonyolultabb szabalyokkal, modositasokkal, es a legnagyobb vesztesek a jatekosok, mert teljesen ki vannak facsarva, amit a szurkolok is megszivnak meg a tv ele leulok, mert nem latjak az extrat a jatekosoktol, nem azt a minoseget kapjak a csapatoktol amit egyebkent tudnanak nyujtani.
Evek ota sporolunk, alig koltunk, meghuztuk a nadragszijat es meg igy is alig alig tudunj fejleszteni onerobol, a legjobb jatekosokra alig van sanszunk, pedig 5 ev alatt 4-szer !!!!!!!!! nyertunk bl-t, amig egyszer is kurva nehez, nem hogy NEGYSZER, haromszor egymas utan... es nem azert nincs hozadeka a sikereknek, mert Perez elbassza a penzt, vagy mert stadiont renovalunk. Hanem mert nem jon ki a matek, nem folyik be annyi penz, mint amennyi melot beletesz mindenki. Jatekosok, edzok, szurkolok, vezetoseg, szponzorok, stb stb. Hosszutavon arra jutna minden tradicionalis klub, mint a Barcelona pl, es lehet hogy mi is. Ezt Perez latta, ahogy sokan masok is, es elindult valami. Ja es ketlem, hogy Perezek nem keszultek volna fel alaposan minden eshetosegre, ez nem egy olyan dolog amit egyik naprol a masikra nehany telefonvaltas soran kitalalnak. Hosszu hosszu honapok vezettek idaig, es szepen felepitettek az egeszet. Beleallt 12 klub, hogy keresztulviszi, elen a Real Madriddal, Perezzel, mi ez ha nem batorsag es elhivatottsag? Felvallalni egy ilyet, igazi tokos huzas, ki mas, ha nem o, ha nem mi, a Real Madrid? 13-szoros bl gyoztesek vagyunk, a 20. szazad legjobb csapata, belealltunk ebbe es vannak akik egyetertenek velunk. Lehet, hogy bloff az egesz es kiderul hogy targyalasi alapra kellett ez a huzas, de igazan buszke vagyok a klubra, ez nem egy kamikaze akcio, biztos, hogy sok sok targyalas elozte meg ezt az egeszet.
Hiszek abban, hogy Perez ezt a klubert teszi es jot akar, eddig is bizonyitotta, hogy nagyszeru elnok, es bar nem tokeletes, szamara a Real Madrid az alfa es az omega.
:goat:

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3457
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. április 19., hétfő 19:11

Megkapja a PSG a BL-t, az EBn a megritkitott csapatok ellen Mbappe lehoz egy fasza tornát, aztán stílusosan nálunk veszi majd át az aranylabdát. :lol:

Amúgy biztos, hogy Perez számított erre és vagy van valami a kezében vagy végig fogja csinálni az egészet.

Anno nagy botrány volt, amikor Bernabeu papa létrehozta az akkori BL-t, de Perez rá akar tenni azzal, hogy azt ledönti és egy sokkal jobb dolgot hoz létre.

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9865
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. április 19., hétfő 18:58

Mondjuk ha tényleg kibasznak minket már az idei szezonból is akkor szerintem a játékosok is morcosak lesznek. :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Avatar
Caraway
Hozzászólások: 1672
Csatlakozott: 2014. január 4., szombat 18:07
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. április 19., hétfő 18:52

Pad'em írta: UEFA executive committee member and head of Danish FA Jesper Moller tells he expects Chelsea, Real Madrid & Man City to be kicked out of this season's Champions League: "The clubs must go, and I expect that to happen on Friday."

Ez oszt igen. Megérte megszakadni a Pool ellen :D Azért ennek így ebben a formában meglepne ha örülnének az érintett játékosok.

*

PSG have only 14 days to accept the invitation from Super League. Bayern and Dortmund have 30 days.

This contract was revealed by @derspiegel.
A Bayern es a Dortmund azota mar hivatalosan elutasitotta ezt a lehetoseget.

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7291
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 18:50

Mester77 írta:
Realista24 írta: Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.
És akkor mi.. játék nélkül nyeri a p$g?
Nyer a tradíció, a tiszteséges játék. Oh wait :lol:

Vagy visszahívják a Bayernt, Dortmundot, Portót, és egy jó kis final 4. Elmegy amúgy mindenki a picsába, tönkrebaszták a szezont megint. :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 18:48

Pad'em írta: UEFA executive committee member and head of Danish FA Jesper Moller tells he expects Chelsea, Real Madrid & Man City to be kicked out of this season's Champions League: "The clubs must go, and I expect that to happen on Friday."

Ez oszt igen. Megérte megszakadni a Pool ellen :D Azért ennek így ebben a formában meglepne ha örülnének az érintett játékosok.

*

PSG have only 14 days to accept the invitation from Super League. Bayern and Dortmund have 30 days.

This contract was revealed by @derspiegel.
Odaadjak nekik a BLt, aztan alairnak :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Pad'em
Hozzászólások: 7291
Csatlakozott: 2013. szeptember 24., kedd 14:17
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. április 19., hétfő 18:47

UEFA executive committee member and head of Danish FA Jesper Moller tells he expects Chelsea, Real Madrid & Man City to be kicked out of this season's Champions League: "The clubs must go, and I expect that to happen on Friday."

Ez oszt igen. Megérte megszakadni a Pool ellen :D Azért ennek így ebben a formában meglepne ha örülnének az érintett játékosok.

*

PSG have only 14 days to accept the invitation from Super League. Bayern and Dortmund have 30 days.

This contract was revealed by @derspiegel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 18:46

Mester77 írta:
Realista24 írta: Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.
És akkor mi.. játék nélkül nyeri a p$g?
Vagy ez vagy gondolom majd akik kiestek az árulok ellen, mégis bejutottak :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Hozzászólások: 5256
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. április 19., hétfő 18:45

Realista24 írta: Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.

Akkor azzal végeredményt is lehet hirdetni.

Avatar
Mester77
Hozzászólások: 2083
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 15:13
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 19., hétfő 18:45

Realista24 írta: Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.
És akkor mi.. játék nélkül nyeri a p$g?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Avatar
Mester77
Hozzászólások: 2083
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 15:13
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. április 19., hétfő 18:44

Dupla D írta: Legyen meg a lehetősége bárkinek bejutni. Ez a legfontosabb nekem. Ha ez nem egy buzi meghívásos alapon fog történni, hanem selejtezőn keresztül, akkor elfogadható lesz a dolog.

+ valami fizetési sapka, különben az olajosok alánk fognak verni.
Dettó.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Avatar
Whiteheart
Hozzászólások: 444
Csatlakozott: 2018. november 4., vasárnap 1:37
Kedvenc játékosaid: Benzema, CR, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kanizsa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. április 19., hétfő 18:43

Realista24 írta: Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.
Al-Kiflinek van annyi h meg is valósuljon... És így lesz bl címe. Büszkén mutogathatja.. aztán majd 5 év múlva is amikor találkozik a dynamo bukaresttel a döntőbe
🇭🇺✝️🇭🇺

Avatar
soadroli
Hozzászólások: 2830
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 22:02
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. április 19., hétfő 18:39

és az idei bajnokságok? mondjuk azt se értem annak mi köze ennek az egészhez....
Kép

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. április 19., hétfő 18:39

Legyen meg a lehetősége bárkinek bejutni. Ez a legfontosabb nekem. Ha ez nem egy buzi meghívásos alapon fog történni, hanem selejtezőn keresztül, akkor elfogadható lesz a dolog.

+ valami fizetési sapka, különben az olajosok alánk fognak verni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 19., hétfő 18:37

Nagyon komolyan gondolják ezt a kizárást. Péntekig eldol.

Mármint idei BL.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Whiteheart
Hozzászólások: 444
Csatlakozott: 2018. november 4., vasárnap 1:37
Kedvenc játékosaid: Benzema, CR, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kanizsa

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. április 19., hétfő 18:35

Annak van vmi alapja h olyan lesz mint az nfl? A verseny eleje liga (akár 2 konferenciára osztva) és a vége pedig playoff és finals a kupáért?
🇭🇺✝️🇭🇺


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 233 regisztrált és 0 vendég