VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%
 
Szavazatok száma: 94

ELSiete
Hozzászólások: 2796
Csatlakozott: 2018. szeptember 29., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 10., szombat 11:25

https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 0J0Mw&s=19
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8396
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 10., szombat 11:22

fuu, hat tegnap csak egy gyors jinx erejeig tudtam beugrani, de most reggel visszaolvastam 20+ oldalt.

attol fuggetlenul, hogy vannak dolgok, amik nem ketsegesek, pl hogy elegge bortonvalogatott feeling az argentin, nagyon kemeny, amit paran lenyomtok (termeszetesen tisztelet a kivetelnek, pl nmate, aki ezt eszrevetelezte pl) szinte a fel vb az ellenszurkolasrol szol.
en is eleg jo vagyok ellenszurkolasban, de azert ilyen heves erzelmeket nem valt ki, mikor bl triplaztok vagy ronaldo eb-t nyer.

tudom, hogy madridos forum, de nagyon csunyan elvittetek az elmult 5+ evet a bl sikerekkel, modric-karim lasztival, ronaldo is evek ota mashol jatszik, messi is, igy en azt hittem, nem tombol mar ilyen szinten a messi fobia.
kicsit sokkolo.

na mindegy, en amit nagyon szerettem volna, az beteljestult, hogy ne legyen felsüles az utolso vb-je, innentol viszont mar barmilyen forgatokonyvet el tudok kepzeni.
nalam a valahavolt legjobbak kozott van igy is ugy is, akik meg nem szeretik, azok ha megnyeri, akkor is talalnak ellene erveket, szerintem ebbol a szempontbol mindegy.

na megyek keszitem a voodoo babat meg xanax-palinka combot, nehogy cr bolintson egyet ma es tovabbkuldje oket ! :shifty: :mrgreen:

petiamadridista
Hozzászólások: 5218
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 10., szombat 11:15

Professore írta:
petiamadridista írta:


A brazilok csodás gólt lőttek a horvátoknak. A délszlavoknak 1 kapuralővésük volt.
Az argentinok parasztok,.bunkók, mindig is azok voltak a pályan. Cholo, Diego, Messi is az, csak ezt elsunnyogták a barcás évei miatt, meg a CR7el való rivalizálása végett, attól még türhők, DE fociznak.
A horvátok csak verekednek.
Ez tény.


Portugál - Argentin döntőt akarok.
Mond már az argentinok ezen a vb melyik meccsen toltak überfocit? Szaud-Arabia ellen netalán? A barzikoknak azért akadt. Az hogy a horvátok ellen nem játszottak jól/látványosan az nagyban a horvátok érdeme is..mint ahogy mondtam azt játszol amit engednek.

Másrészt ha Argentína egy olyan ágon húzza be a VB-t ahol szembe jön legalább 2-3 prime csapat akkor elismerem a teljesítményt. De kvázi a döntőbe jön szembe egy igazán top csapat és egy meccsen bármi lehet.

Másrészt

Ha überdocit nem is tolnak a meccseket irányítják.
Ez egyértelmű, higy legalább megpróbálnak mezőnyfölényt kialakítani. Néha látni 1-2 szép gólt,.vagy cselt, vagy ha parasztok akkor rendesen parasztok. Van esemény a meccseiken.
Horvátország meg Marokkó és Japán ellen is ezt a fost tolta.
Lukaku bénaság higy még itt vannak. Belgium kb hasonlóan erős csapat mint a horvát, ha megnézzük azt hogy kinek milyen játékosai vannak.
Japán meg Marokkó meg kis nemzet, legalábbis fociban, a délszlávok ott is csak küzdöttek, nem domináltak semmit.
Szerintem a kanada elleni meccset leszámítva a hirvátoknak össz -vissz 2 db GÓLHELYZETÜK volt az egész VBn. Abból lőttek 2 gólt. És ennyi.
De egy mai 120 perces 0-0ás Marokkó - Portugália meccs után amit az afrikaiak nyernek meg tizenegyesekkel megnézném hogy állna itt a fórum szája. Úgy érzem nem Marokkó lenne a csoda,.hogy lefőznék CR7nek a kávét.
Benne van a pakliban h így lesz. Na ez a kettős mérce.
Jelezném, h én nem szeretném ha így lenne. Portugál - Argentin döntőt akarok.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 10., szombat 11:08

Igazából a VB színvonalát is jól mutatja, hogy már itt a fórumon is elkezdték bevédeni az emberek az argentinokat. :mrgreen: Tényleg eljött az idejük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Sorrentino
Hozzászólások: 1023
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 18:47

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. december 10., szombat 11:08

Azért ha valaki azt mondja 15 évvel ezelőtt, hogy Katarban lesz télen(!) VB, akkor kiröhögöm...

Ha valaki azt mondja 2 éve, hogy az olaszok megnyerik az EB-t, de nem lesznek ott a VB-n (megint!), akkor kiröhögöm...

Ha valaki azt mondja 1 évvel ezelőtt, hogy LE Gavit, Eric Garciát és Ferran Torrest viszi a VB-re Thiago, Ramos, Nacho és Aspas helyett, akkor kiröhögöm...

Ha valaki azt mondja a VB előtt, hogy Argentina kikap a szaudiaktól és Németország nem éli túl a csoportkört, akkor kiröhögöm...

Ha valaki most azt mondja, hogy Argentína a Szaúd-Arábia, Mexikó, Lengyelország, Ausztrália, Hollandia, Horvátország, Marokkó ágon lesz világbajnok, akkor már nem mernék nevetni... :/

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 10., szombat 11:07

petiamadridista írta:
Professore írta:

Nézd mindenki annak szurkol akinek akár. Én nem fogok most kamuzni. Igen valóban nem szeretném hogy Messi nyerjen. Ez van. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom ezt a forgatókönyvet. Ez a faszi bár tény hogy az egyik legnagyobb játékos karrierje alatt folyamat olyan hátszelet és média hypot kapott amilyet ember még nem látott. Ha most behúzza ezt a VB-t kb. Istent csinálnak belőle. Megasztán ha Modric-Messi párharc van pont leszarom hogy milyen joga bonitot tol Argentína attól még Lukanak fogok szurkolni 1000-el.

Játék? Persze ez is fontos de sajnos a minőség botrányos. Nem mintha az argentinok hu de szépen játszanának. Meg aztán az se mindegy kivel játszol és az ellen mit enged. Eddig igazán kemény ellenfele nem igazan volt Messiknek esmeg így sem játszottak überfocit. A brazilok sem szambaztak a horvátok ellen pl. De ha már játék akkor nálam (nyilván szubjektív) Brazil, Francia és a portugálok ultoso meccse még az amire csentinteni tudok a többi kuka mind....

A brazilok csodás gólt lőttek a horvátoknak. A délszlavoknak 1 kapuralővésük volt.
Az argentinok parasztok,.bunkók, mindig is azok voltak a pályan. Cholo, Diego, Messi is az, csak ezt elsunnyogták a barcás évei miatt, meg a CR7el való rivalizálása végett, attól még türhők, DE fociznak.
A horvátok csak verekednek.
Ez tény.


Portugál - Argentin döntőt akarok.
Mond már az argentinok ezen a vb melyik meccsen toltak überfocit? Szaud-Arabia ellen netalán? A barzikoknak azért akadt. Az hogy a horvátok ellen nem játszottak jól/látványosan az nagyban a horvátok érdeme is..mint ahogy mondtam azt játszol amit engednek. Horvátok meg kihozzák a keretből a maxot. Az is nagy teljesítmény.

Másrészt ha Argentína egy olyan ágon húzza be a VB-t ahol szembe jön legalább 2-3 prime csapat akkor elismerem a teljesítményt. De kvázi a döntőbe jön szembe egy igazán top csapat és egy meccsen bármi lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Professore 2022. december 10., szombat 11:09-kor.

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 10., szombat 10:58

M1Ö írta:
Babinho írta: Ma továbbjutnak az angolok, ki ért egyet?
Egységben, taktikában, kp-ban erősebbek lesznek.
Gólgazdag meccset várok, akár egy 3-2-t.
Az a Stones-Maguire páros szerintem kevés lesz. Shaw és Walker sem fogja tudni megfogni a Dembelé M'Bappé kettőst. K.pályára meg mindig vissza jár Griezman, ott se lesz gond szerintem. De az adok-kapok menni fog, az tuti.
Dembelet gyengébb védők is leszedték már...
De szerintem itt nem 1v1be kell vizsgalni a meccset. Brutal taktikai csata lesz, Maguire nem fog egyedül maradni Mbappéval többen is biztositani fogjak, nem véletlen, hogy itt a vb-n nem annyira balfasz, komoly csapatszintu vedekezes van, dnnek köszönhető hogy az angolok alig kapnak sarga lapot.
Jo meccsre szamitok, de a fizikum, fegyelmezettseg szerintem az angoloknal van. Es a tamado soruk is klasszissal jobb. Egy dembelenel hatekonyabb foden, rashford-saka is üzembiztos a vb-n, Kane-Giroud parhuzamban pedig nem is kérdés ki jelenleg a jobb játékos.
Persze simán donthet barmelyik oldalon egy mák, vagy klasszis faktor :) de a meccset szerintem az angolok nyerik, vagyik sztem jobbak lesznek.

petiamadridista
Hozzászólások: 5218
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 10., szombat 10:54

ELSiete írta:
petiamadridista írta:


Csak mert Messi ??
Argentina még mindig focizni akar ezen a VBn, persze ez nem mindig sikerül, de a horvátoknak kanada elleni meccset leszámítva egy küszködés az egész.
Szomorú látni h sokaknak más nyomora a szórakozás, nem a gólok meg a cselek,.szép passzok.
Focizni? Messin kívül melyik akar ott focizni? Mindegyik full kozepszer, az agyontetovalt sittes kinezetukkel. Ha Messi nem lenne, sehol nem lennének. Az hogy Messi is egy patkany (amit eddig is tudtunk), csak hab a tortán.. Mellesleg miért ne szurkolhatnank egy kisebb focinemzetnek, akik képességukbol adódólag nem játszanak szépen, de ugyebár mindenki abból főz ami van neki. Mindezek ellenére van tartás és kurázsi abban a csapatban, egy nagyszerű, peldamutato csapatkapitannyal az élen, aki nem mellesleg Real Madrid jatekos is. Ő nem csak akkor hegyezi a cerkát és karorvend, ha győznek. A sport es foci nem csak ebből áll és a győzelemnek legyen már értéke és ne utcai bunyó alakuljon ki, csak mert képtelen egyik masik fél viselkedni.

Istenem kellett megnezni nekem ezeket a mai Messi képeket és videókat, hat esküszöm, mint egy kis csivava akit beraknak a bulldogokhoz a kerítésen kivűlre. 😂 Hát 1v1ben egy Davids felkenné mint mi reggelire a vajat a kenyérre. Hogy hogy nem kapta még el egy focista sem ezt a retket.
Kettős mérce. Erre ezt írom.

ELSiete
Hozzászólások: 2796
Csatlakozott: 2018. szeptember 29., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 10., szombat 10:52

petiamadridista írta:
Professore írta: Én bízok azért a horvátokba és az utolsó mentsvár nálam a franciák. Nem túl veretes ez a horvát brigád tény, főleg a támadó részleg elég ergya de nem nézem ki belolük hogy ilyen puhapöcs mód végigsétálnak 75 percet mint a hollandok. Legalább küzdeni fognak aztán lesz ami lesz. Sok gólra nem számítok de apritásra, hajtásra, küzdésre igen. Megasztán nem érzem jobbnak az argentinokat a braziloknál így van remény. Kérdés persze hogy ki lesz a bíró de valószínűleg Lahoznal nagyobb kókler nem lesz.

Csak mert Messi ??
Argentina még mindig focizni akar ezen a VBn, persze ez nem mindig sikerül, de a horvátoknak kanada elleni meccset leszámítva egy küszködés az egész.
Szomorú látni h sokaknak más nyomora a szórakozás, nem a gólok meg a cselek,.szép passzok.
Focizni? Messin kívül melyik akar ott focizni? Mindegyik full kozepszer, az agyontetovalt sittes kinezetukkel. Ha Messi nem lenne, sehol nem lennének. Az hogy Messi is egy patkany (amit eddig is tudtunk), csak hab a tortán.. Mellesleg miért ne szurkolhatnank egy kisebb focinemzetnek, akik képességukbol adódólag nem játszanak szépen, de ugyebár mindenki abból főz ami van neki. Mindezek ellenére van tartás és kurázsi abban a csapatban, egy nagyszerű, peldamutato csapatkapitannyal az élen, aki nem mellesleg Real Madrid jatekos is. Ő nem csak akkor hegyezi a cerkát és karorvend, ha győznek. A sport es foci nem csak ebből áll és a győzelemnek legyen már értéke és ne utcai bunyó alakuljon ki, csak mert képtelen egyik masik fél viselkedni.

Istenem kellett megnezni nekem ezeket a mai Messi képeket és videókat, hat esküszöm, mint egy kis csivava akit beraknak a bulldogokhoz a kerítésen kivűlre. 😂 Hát 1v1ben egy Davids felkenné mint mi reggelire a vajat a kenyérre. Hogy hogy nem kapta még el egy focista sem ezt a retket.
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Xober
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 20:53
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Xober » 2022. december 10., szombat 10:50

Igen, kettős mérce. Mint ahogy a brazilokról meg Mezey kijelenti, hogy "ideje lenne őket pofán vágni", az origó megírja, hogy nagyképűek, és örömködik a kiesésükön. Nagyképűek, miért is? Mert táncolnak a gólörömnél? Mit kapnának ők egy tegnapi, meccs utáni Argentína-féle viselkedésért? Vagy csak a feléért. :lol:

petiamadridista
Hozzászólások: 5218
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 10., szombat 10:45

Professore írta:
petiamadridista írta:


Csak mert Messi ??
Argentina még mindig focizni akar ezen a VBn, persze ez nem mindig sikerül, de a horvátoknak kanada elleni meccset leszámítva egy küszködés az egész.
Szomorú látni h sokaknak más nyomora a szórakozás, nem a gólok meg a cselek,.szép passzok.
Nézd mindenki annak szurkol akinek akár. Én nem fogok most kamuzni. Igen valóban nem szeretném hogy Messi nyerjen. Ez van. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom ezt a forgatókönyvet. Ez a faszi bár tény hogy az egyik legnagyobb játékos karrierje alatt folyamat olyan hátszelet és média hypot kapott amilyet ember még nem látott. Ha most behúzza ezt a VB-t kb. Istent csinálnak belőle. Megasztán ha Modric-Messi párharc van pont leszarom hogy milyen joga bonitot tol Argentína attól még Lukanak fogok szurkolni 1000-el.

Játék? Persze ez is fontos de sajnos a minőség botrányos. Nem mintha az argentinok hu de szépen játszanának. Meg aztán az se mindegy kivel játszol és az ellen mit enged. Eddig igazán kemény ellenfele nem igazan volt Messiknek esmeg így sem játszottak überfocit. A brazilok sem szambaztak a horvátok ellen pl. De ha már játék akkor nálam (nyilván szubjektív) Brazil, Francia és a portugálok ultoso meccse még az amire csentinteni tudok a többi kuka mind....

A brazilok csodás gólt lőttek a horvátoknak. A délszlavoknak 1 kapuralővésük volt.
Az argentinok parasztok,.bunkók, mindig is azok voltak a pályan. Cholo, Diego, Messi is az, csak ezt elsunnyogták a barcás évei miatt, meg a CR7el való rivalizálása végett, attól még türhők, DE fociznak.
A horvátok csak verekednek.
Ez tény.


Portugál - Argentin döntőt akarok.

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 10., szombat 10:27

petiamadridista írta:
Professore írta: Én bízok azért a horvátokba és az utolsó mentsvár nálam a franciák. Nem túl veretes ez a horvát brigád tény, főleg a támadó részleg elég ergya de nem nézem ki belolük hogy ilyen puhapöcs mód végigsétálnak 75 percet mint a hollandok. Legalább küzdeni fognak aztán lesz ami lesz. Sok gólra nem számítok de apritásra, hajtásra, küzdésre igen. Megasztán nem érzem jobbnak az argentinokat a braziloknál így van remény. Kérdés persze hogy ki lesz a bíró de valószínűleg Lahoznal nagyobb kókler nem lesz.

Csak mert Messi ??
Argentina még mindig focizni akar ezen a VBn, persze ez nem mindig sikerül, de a horvátoknak kanada elleni meccset leszámítva egy küszködés az egész.
Szomorú látni h sokaknak más nyomora a szórakozás, nem a gólok meg a cselek,.szép passzok.
Nézd mindenki annak szurkol akinek akár. Én nem fogok most kamuzni. Igen valóban nem szeretném hogy Messi nyerjen. Ez van. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom ezt a forgatókönyvet. Ez a faszi bár tény hogy az egyik legnagyobb játékos karrierje alatt folyamat olyan hátszelet és média hypot kapott amilyet ember még nem látott. Ha most behúzza ezt a VB-t kb. Istent csinálnak belőle. Megasztán ha Modric-Messi párharc van pont leszarom hogy milyen joga bonitot tol Argentína attól még Lukanak fogok szurkolni 1000-el.

Játék? Persze ez is fontos de sajnos a minőség botrányos. Nem mintha az argentinok hu de szépen játszanának. Meg aztán az se mindegy kivel játszol és az ellen mit enged. Eddig igazán kemény ellenfele nem igazan volt Messiknek esmeg így sem játszottak überfocit. A brazilok sem szambaztak a horvátok ellen pl. De ha már játék akkor nálam (nyilván szubjektív) Brazil, Francia és a portugálok ultoso meccse még az amire csentinteni tudok a többi kuka mind....

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2068
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 10., szombat 10:27

ziro4vr írta: Végre volt egy emlékezetes meccs, inkább örülnétek. :lol: Egy vb kieséses meccs ilyen, itt már ritka a szép játék, de akkor legalább legyen fordulat, dráma, bunyó. Lahoz azért benne van bőven, hiba volt ezt neki adni.

Braziloknál nem lenne ennyi puha fiú, tovább mentek volna ők is.
Maximálisan egyetértek. Alapból válogatott foci, ahol nagyítóval kell keresni a minőségi meccseket, ha meg már az nincs, legyen emlékezetes. Az volt. Egyébként Lahoz brutális. Akárhányszor ránézek az emberre, látszik, hogy full félkegyelmű, még a tekintete sem tiszta.
M1Ö írta:
Babinho írta: Ma továbbjutnak az angolok, ki ért egyet?
Egységben, taktikában, kp-ban erősebbek lesznek.
Gólgazdag meccset várok, akár egy 3-2-t.
Az a Stones-Maguire páros szerintem kevés lesz. Shaw és Walker sem fogja tudni megfogni a Dembelé M'Bappé kettőst. K.pályára meg mindig vissza jár Griezman, ott se lesz gond szerintem. De az adok-kapok menni fog, az tuti.
Az angolok szerintem előveszik a 3/5 védős rendszert, nem lennék meglepve, ha Walker és Trippier is fenn lenne egyszerre, az Mbappé Hernandez duó ellen kell plusz egy ember biztosítani.

Avatar
csababarca
Hozzászólások: 4236
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 9:48
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 10., szombat 10:25

Halfkey írta:
Jólvan, te akkor majd biztos elfogadod a gyerekedtõl ha alpári módon viselkedik és azt mondja hogy dehát más gyerekek is ezt teszik. Nem kell dedózni meg mutogatni hogy na de õk is. Mindkét csapat alpári volt, és ez valóban Lahoz szokásos érdeme is.
Nem ezt mondtam.
Csak hogy itt tegnap mindkét csapat türhő volt, és egyik csapatot sem menti fel, hogy a másik türhőbb volt:D
Ha érted.

Plusz az argentinok világéletükben ilyen patkány módjára viselkedtek, most sem hazudtolták meg magukat. Hollandoktól viszont nekem meglepő volt ez a stílus.
Még meglepőbb volt az a 80 percnyi, majd a hosszabbításban mutatott nulla, amit előadtak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Halfkey
Hozzászólások: 4379
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 2:13

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 10., szombat 10:21

csababarca írta: Szerencsére a hollandok úriemberek módjára viselkedtek a meccsen, meg a tizipárbaj alatt is.


Ez a Lahoz meg a foci szégyene, ki gondolta úgy, hogy őt el kell vinni egy világeseményre? Borzalmas, megint a szereplési vágya elvitte a meccset egy rossz irányba.
Igazi idióta.
Jólvan, te akkor majd biztos elfogadod a gyerekedtõl ha alpári módon viselkedik és azt mondja hogy dehát más gyerekek is ezt teszik. Nem kell dedózni meg mutogatni hogy na de õk is. Mindkét csapat alpári volt, és ez valóban Lahoz szokásos érdeme is.

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5602
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 10., szombat 10:07

Babinho írta: Ma továbbjutnak az angolok, ki ért egyet?
Egységben, taktikában, kp-ban erősebbek lesznek.
Gólgazdag meccset várok, akár egy 3-2-t.
Az a Stones-Maguire páros szerintem kevés lesz. Shaw és Walker sem fogja tudni megfogni a Dembelé M'Bappé kettőst. K.pályára meg mindig vissza jár Griezman, ott se lesz gond szerintem. De az adok-kapok menni fog, az tuti.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8197
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 10., szombat 10:06

DinhoL írta:
nmate írta: Imádom nézni, ahogyan rage-eltek, csak hogy szaros social media oldalak ne ajnározzák Messit, szóval remélem ők nyernek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szép tőled :mrgreen:
Remélem nem veszitek provokációnak, de számomra is elképesztő, hogy itt felnőtt, családos emberekből mennyi gyűlölet árad egy-egy focista miatt vagy FB poszt miatt. Holott ezeket kurvára ki lehet kerülni. :kalapos:

Egy dolog még: akik a trashtalkot számonkérik most, olvasták a meccs előtti holland nyilatkozatokat? Mert ott volt minden csak tisztelet nem annyira..
Mar vartam valami felmentest amugy valakitol. Nem a trash talkkal van itt az embereknek problemaja, mert az egy ilyen tulfutott meccsen elojon es termeszetes.

Itt inkabb a media iranyabol erkezo kettos merce a zavaro. Ronaldonal mar az hir ertekkel birt, hogy a cserekkel edzett, mikozben minden mozdulata cselekvese negativ viszhangot valt ki. Ezzel szemben Messi merkozes utani reakcioit meg csak emlitesre sem meltatjak.

Ez itt a gond. Az argentinokat meg mar Messi elott is utaltam, szoval en semmi esetre sem szeretnem ot vilagbajnokoknak latni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24526
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 10., szombat 10:02

Végre volt egy emlékezetes meccs, inkább örülnétek. :lol: Egy vb kieséses meccs ilyen, itt már ritka a szép játék, de akkor legalább legyen fordulat, dráma, bunyó. Lahoz azért benne van bőven, hiba volt ezt neki adni.

Braziloknál nem lenne ennyi puha fiú, tovább mentek volna ők is.
Nem illik.

petiamadridista
Hozzászólások: 5218
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 10., szombat 10:00

Professore írta: Én bízok azért a horvátokba és az utolsó mentsvár nálam a franciák. Nem túl veretes ez a horvát brigád tény, főleg a támadó részleg elég ergya de nem nézem ki belolük hogy ilyen puhapöcs mód végigsétálnak 75 percet mint a hollandok. Legalább küzdeni fognak aztán lesz ami lesz. Sok gólra nem számítok de apritásra, hajtásra, küzdésre igen. Megasztán nem érzem jobbnak az argentinokat a braziloknál így van remény. Kérdés persze hogy ki lesz a bíró de valószínűleg Lahoznal nagyobb kókler nem lesz.

Csak mert Messi ??
Argentina még mindig focizni akar ezen a VBn, persze ez nem mindig sikerül, de a horvátoknak kanada elleni meccset leszámítva egy küszködés az egész.
Szomorú látni h sokaknak más nyomora a szórakozás, nem a gólok meg a cselek,.szép passzok.

Avatar
DinhoL
Hozzászólások: 989
Csatlakozott: 2015. május 19., kedd 19:27
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 10., szombat 9:55

nmate írta: Imádom nézni, ahogyan rage-eltek, csak hogy szaros social media oldalak ne ajnározzák Messit, szóval remélem ők nyernek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szép tőled :mrgreen:
Remélem nem veszitek provokációnak, de számomra is elképesztő, hogy itt felnőtt, családos emberekből mennyi gyűlölet árad egy-egy focista miatt vagy FB poszt miatt. Holott ezeket kurvára ki lehet kerülni. :kalapos:

Egy dolog még: akik a trashtalkot számonkérik most, olvasták a meccs előtti holland nyilatkozatokat? Mert ott volt minden csak tisztelet nem annyira..
Som i Serem!
6oat


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég