PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
KIJÖTT A CS2
FULL RELEASE
Mindenki irány játszani
CSGOnak meg köszi mindent is, hiányozni fog, ott már csak community szervereken lehet már tolni meg botok ellen (meg demokat nézni).
FULL RELEASE
Mindenki irány játszani
CSGOnak meg köszi mindent is, hiányozni fog, ott már csak community szervereken lehet már tolni meg botok ellen (meg demokat nézni).
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ezek kozul meg mindig a surfshark a legolcsobb
Megnezem jobban
Megnezem jobban
thereisonly1ronaldo
Sebessegben elvileg Express a legjobb ebben az esetben, de a Norddal sem kene gond legyen (en nordot hasznalok, ha ugy van, akar gamingre is)hehetheoriginal írta: Torrent, streamek
- hehetheoriginal
Attol fugg mire akarod hasznalni.hehetheoriginal írta: Pucipuci, jo ugyes vpn-t keresek, ami windows, android, minden, jo olcso, konnyen kezelheto.
Elsejeig surfsharkom van, de fasz se akar annyit fizetni erte.
Nordvpn? Monnyatok vmit
Pucipuci
Én Nordot használok, elégedett vagyok vele.
- hehetheoriginal
Pucipuci, jo ugyes vpn-t keresek, ami windows, android, minden, jo olcso, konnyen kezelheto.
Nordvpn? Monnyatok vmit
Pucipuci
Nordvpn? Monnyatok vmit
Pucipuci
thereisonly1ronaldo
Felkerult a New Vegas is a listamra, szerencsere game pass-en fent van. Starfield utan johet is.Mickey írta: Obsidian csapata volt benne, nekik pedig szinté nvan tapasztalatuk, raktak már le minőségi munkát. Jó visszatérés volt a részükről, nagyon jó játék lett, remek történetvezetéssel.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Obsidian csapata volt benne, nekik pedig szinté nvan tapasztalatuk, raktak már le minőségi munkát. Jó visszatérés volt a részükről, nagyon jó játék lett, remek történetvezetéssel.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Na a Starfield kapcsan megjott a kedvem es ujra elovettem az The Outer Worlds-ot, regen felbehagytam, pedig tetszett. 4 eves jatek, nincs miert szegyenkeznie. Ugyanazok csinaltak mint a Fallout New Vegas-t, szoval alapvetoen garantalt volt, hogy jo lesz a jatek. A latvany meg ma is remek, a hangulata es a vilaga amit epitett szerintem kivalo, en nagyon szeretem. Az rpg resze nincs agyonbonyolitva, van sok variacios lehetoseg, de elveszni azert nem kell benne. A tortenet is tetszik nekem, ez a "kapitalista vilag kiterjesztese az urbe". Vannak valasztasi lehetosegek a sztoriban, es bar csak ket fele befejezest lattam (az egyikben belevezettem a napba az urhajonkat, ugyh mindenki meghalt es ennyi ), elvielg harom fajta van. Tudom ajanlani midnenkinek, akik szeretik ezt a scifi vonalat, a szines vilagokat, meg a humort a tortenetben es a karakterekben. (elmeletileg keszul a masodik resz, izgatottan varom)
Koszben megtalaltam a masodik resz trailert, azt hiszem ilyen egy full oszinte trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AQt-NjR ... ertainment
Koszben megtalaltam a masodik resz trailert, azt hiszem ilyen egy full oszinte trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AQt-NjR ... ertainment
- P. Krisz
Todd Howard, Bethesda főni.
Nagyszerűen fut. Ez egy nextgen PC-játék. Tényleg továbbfejlesztettük a felhasznált technológiánkat, úgyhogy lehet, talán nektek kellene PC-t fejleszteni ehhez a játékhoz.
Nagyszerűen fut. Ez egy nextgen PC-játék. Tényleg továbbfejlesztettük a felhasznált technológiánkat, úgyhogy lehet, talán nektek kellene PC-t fejleszteni ehhez a játékhoz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hehetheoriginal
Mert van életem a virtuális téren kívül is te fütyökRemy írta:Ha lekotott, miert nem toltad ki?hehetheoriginal írta: Leszarom a grafikat, ha olyan a jatekelmeny.
Mint a filmeknel, egy jatek se tud manapsag lekotni mar, de ebben latnek potencialt. Kerdes hany ev mulva lesz olyan, ami valoban baszo lesz.
Bocs, cyberpunk, meg red dead2 lekotott, de alig par orat toltam vele nagyon az elejen.
thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
Ha csak a játékélmény kell, akkor Vampire Survivors.
Ha elkap, nehéz letenni.
Én 50 órát pakoltam eddig bele.
És csak 5 euró.
Ha elkap, nehéz letenni.
Én 50 órát pakoltam eddig bele.
És csak 5 euró.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha lekotott, miert nem toltad ki?hehetheoriginal írta: Leszarom a grafikat, ha olyan a jatekelmeny.
Mint a filmeknel, egy jatek se tud manapsag lekotni mar, de ebben latnek potencialt. Kerdes hany ev mulva lesz olyan, ami valoban baszo lesz.
Bocs, cyberpunk, meg red dead2 lekotott, de alig par orat toltam vele nagyon az elejen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
Legyen úgy
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
Ha kicsit is hasonlit az Outer Worlds-re, nekem jo kis idotoltes lesz Bar nem nezek rola semmit, ezek az early access streamek tonkreteszik a jatekelmenyt mindig.
Aki meg fikazni tud mindent, azt nem ertem minek foglalkozik a jatekokkal.
Aki meg fikazni tud mindent, azt nem ertem minek foglalkozik a jatekokkal.
- Mickey
Hehe
Fov állítható, .Ini filet hoztam létre, majd notepadon szerkesztettem az értékeket, és így a TPS és FPS nézetet állítottam ....
Cart
Írtam hogy mikben is fejlődött, Technikailag nem FO 4 szint. Ez pusztán valótlan...
Attól sokal jobban is fest, de nem minden egyes részletében, mert kibsztt nagy az egész...az a rengeteg rendszer és planéta..na mindegy.
Nem.
De itt ki is szálltam, más fórumon sincs kedvem ehhez...
Leírtam hehe, jó gamet ! ( meg bárkinek, szintén ! )
Fov állítható, .Ini filet hoztam létre, majd notepadon szerkesztettem az értékeket, és így a TPS és FPS nézetet állítottam ....
Cart
Írtam hogy mikben is fejlődött, Technikailag nem FO 4 szint. Ez pusztán valótlan...
Attól sokal jobban is fest, de nem minden egyes részletében, mert kibsztt nagy az egész...az a rengeteg rendszer és planéta..na mindegy.
Nem.
De itt ki is szálltam, más fórumon sincs kedvem ehhez...
Leírtam hehe, jó gamet ! ( meg bárkinek, szintén ! )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2023. szeptember 5., kedd 22:27-kor.
- Mickey
A gép generálja, ami a take off /landinget illeti...de ahogy kiveszem, eltérő megjelenítéssel, ami rendszer/bolygótól függ. Manuális a kiválasztás, hol merre szeretnél kikötni...
De összetett ( sok a lehetőség egy planétán, abból a több 1000 -ből, illetve 100 galaxisból,ilyeneket írtak ...le nem ellenőriztem, ugye
Ellenben a dockolás manuális az űrállomásokra, csillaghajókra, ellenséges dolgokra is, akár.
persze itt is ki kell kapcsolni a hajódon rendszereket, manőverezni blabla...mármint hogy végre tudd hajtani.
3D galax mapon kiválasztod a helyeket, majd jöhet az Űrugrás ( távolság idő, fényévekben számítva, de időzónából is ugye több van ) . Súly meg üzemanyagot számol ...A hajón szét kell osztani a tartalékot, fegyverzetekre(3), pajzsra, energiára, gravitációs akármire, cask utána tudsz ugrani.
A gömbök is nagyon változatosak, ez is befolyások...felszín, hideg meleg, víz, csapadék, biome, flora&fauna meg nyersanyagok, nevezetes helyek.
A bolygók felszínei nem egybefüggőek, több, (akár nagyon) nagy méretű cellára vannak felosztva. (erőforrás limit miatt) fontos, hogy ezek majdnem mindig random generáltak, az adott bolygó identitásának megfelelően.
Egy-egy terület akár egy előző Bethesda TES( SKYRIM pl. ) szériás játék mérete. A legtöbb ilyennek van ismert nevezetes pontja, amely már az űrből is látszik.( lehet a gömböket változtatni, nyersanyag kinézet vagy real megjelenés, 3d hálós mapon szépen lehet navigálni, közelíteni blabla... )
De ha nem, az ismertebb helyek mellett, van lehetőség, egyéni leszállóra asszem.( én a sztorit próbálom az into the unknow lépésig vinni, nem próbálgattam még, de már van aki ki is vitte a Fő szálat/játékot, valami 30 óra körül, és viszi tovább a Nw Game+ opciót, mert az meg valami teljesen egyedi lett, sőt fejlesztők szerint ott kezdődik a jtáék )
( állítólag ) "Egy-egy ilyen terület méretét jellemzi, hogy landolás után kb 40 percig kell haladni az egyik irányba, hogy a “vége a területnek” feliratot meglássuk, vagyis ha mindegyik égtáj felé elkezdünk haladni, alsó hangon is 160 perc lesz mire elérjük az É, D, K, NY-i régióhatár szélén lévő feliratot. És közben nem csináltunk mást, csak mentünk. Lelke rajta, akit ez szórakoztat, a játék nem áll az útjába "
Minden bolygó felszíne felfedezhető, de nem egy landolással érhető el...
( nagyok a területek, bolygók, a fal másért van, van, jaja. )
De összetett ( sok a lehetőség egy planétán, abból a több 1000 -ből, illetve 100 galaxisból,ilyeneket írtak ...le nem ellenőriztem, ugye
Ellenben a dockolás manuális az űrállomásokra, csillaghajókra, ellenséges dolgokra is, akár.
persze itt is ki kell kapcsolni a hajódon rendszereket, manőverezni blabla...mármint hogy végre tudd hajtani.
3D galax mapon kiválasztod a helyeket, majd jöhet az Űrugrás ( távolság idő, fényévekben számítva, de időzónából is ugye több van ) . Súly meg üzemanyagot számol ...A hajón szét kell osztani a tartalékot, fegyverzetekre(3), pajzsra, energiára, gravitációs akármire, cask utána tudsz ugrani.
A gömbök is nagyon változatosak, ez is befolyások...felszín, hideg meleg, víz, csapadék, biome, flora&fauna meg nyersanyagok, nevezetes helyek.
A bolygók felszínei nem egybefüggőek, több, (akár nagyon) nagy méretű cellára vannak felosztva. (erőforrás limit miatt) fontos, hogy ezek majdnem mindig random generáltak, az adott bolygó identitásának megfelelően.
Egy-egy terület akár egy előző Bethesda TES( SKYRIM pl. ) szériás játék mérete. A legtöbb ilyennek van ismert nevezetes pontja, amely már az űrből is látszik.( lehet a gömböket változtatni, nyersanyag kinézet vagy real megjelenés, 3d hálós mapon szépen lehet navigálni, közelíteni blabla... )
De ha nem, az ismertebb helyek mellett, van lehetőség, egyéni leszállóra asszem.( én a sztorit próbálom az into the unknow lépésig vinni, nem próbálgattam még, de már van aki ki is vitte a Fő szálat/játékot, valami 30 óra körül, és viszi tovább a Nw Game+ opciót, mert az meg valami teljesen egyedi lett, sőt fejlesztők szerint ott kezdődik a jtáék )
( állítólag ) "Egy-egy ilyen terület méretét jellemzi, hogy landolás után kb 40 percig kell haladni az egyik irányba, hogy a “vége a területnek” feliratot meglássuk, vagyis ha mindegyik égtáj felé elkezdünk haladni, alsó hangon is 160 perc lesz mire elérjük az É, D, K, NY-i régióhatár szélén lévő feliratot. És közben nem csináltunk mást, csak mentünk. Lelke rajta, akit ez szórakoztat, a játék nem áll az útjába "
Minden bolygó felszíne felfedezhető, de nem egy landolással érhető el...
( nagyok a területek, bolygók, a fal másért van, van, jaja. )
- hehetheoriginal
Leszarom a grafikat, ha olyan a jatekelmeny.
thereisonly1ronaldo