Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 6., hétfő 13:54

Marco Reus az AS-nek: " Remélem, senki sem hagyja el a Dortmundot, se Hummels, se más! Mi egy család vagyunk, és szerződésünk van a klubbal. Az atmoszféra az öltözőben nagyon jó, jól érezzük magunkat a klubnál és a városban.
És ilyen nyilatkozat után vált a játékos klubot általában... :mrgreen:

Morinhohoz meg annyitt,igen megosztó személyiség,sokáig fognak még vitázni arról hogy mit tett vagy nem tett a Real Madridért,egy biztos,ez a korszak lezárult,mer oly messze került egymástól edző és játékosok,hogy ezt visszacsinálni már nem nagyon lehet.És a vezetőség sem áll már ki úgy érte,mint akárcsak pár hónapja is.
Voltak sikerei,kudarcai,stiklijei,mint bárki másnak,három év alatt rendszert hozott a kluba,ami pozitivum,meg Khedirat,és Di Mariat ami negativum.Volt rekordbajnokság,de nem volt BL győzelem,és ez nekem kevés a négyközé jutás ott,ahol a másodikat se jegyzik.
Az új edzőről,legyen bárki,meg ráérünk akkor vitázni,ha már itt lesz egy ideje,hogy beljebb vagyunk vele mint Mourinhoval vagy sem..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3272
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 6., hétfő 13:49

ericco írta: Szerintem ez is hozzá tartozik az igazsághoz, mivel páran pont, hogy egy rakás szerencsétlennek állítják be szinte.
Én őt is a helyén kezelem.

Kiesés az Alcocrón ellen, BL nyolcaddöntős kilátástalan játék és kiesés a Lyon ellen, kettős vereség a Barcától, képtelen érdemi poziciót kiharcolni a klubon belül. VDB "kirúgatta" magát, amikor a feje felett igazoltak, Hierro szinte Perez fejére boritotta az asztalt,José nem engedte, hogy beleszóljanak a munkájába. Pellegrini belemenet, hogy báb legyen, igy már bocsánat, de ezt nem tudom elfogadni kifogásként. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha meg :cens: sszák.
sonic írta:Szepen osszefoglaltad a madridista.hu/madridom.hu forumkozosseg tevekenyseget az utobbi nemistudomhany (sok) ev tavlataban. :D
Kössz :D

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 6., hétfő 13:48

Eléggé semmitmondó ez a két mostani hír ami megjelent Ancelottiról és Verrattiról. Ancelotti részéről egy nem túl híres orgánum hozta le hogy hosszabbít, meg hogy a PSG nem engedi el . Úgy tudom Ancelotti szerződése most a nyáron lejár, így ha jönni akar akkor nincs mit tenniük. Verratti ügynöke meg egy sablonnyilatkozatot közölt , nem mondott tényeket. Hallottunk már ilyet ügynököktől aztán a játékos klubot váltott a nyáron . Szerintem mindketten érkeznek.

Pellegrinihez annyit hogy továbbra sem hiszem hogy ő lett volna az ideális , és mindent megnyerő edző a számunkra . A csapata valóban ígéretesen indult , erre jó példa az akkori Nou Camp-beli játékunk is , de utána nagyon nagy visszaesés volt tapasztalható . Lehet hogy nem kapott megfelelő kondíciókat, meg azokat a játékosokat akiket valójában szeretett volna , de azért az a keret bőven erős volt és nem egy elsőfordulós kupakiesés és egy a BL-ben a 16 közötti búcsú volt a maximum amit abból az évből kihozhatott volna a chilei. Így én továbbra is azt mondom jogos volt az elküldése főleg abban a tekintetben hogy akkor esélyünk volt Mourinhot leültetni a padra.
most itt van a portugál, aki egy kész tervvel látott neki az egész itteni karrierjének, első évben a nagy barcát vertük a kupadöntőben, a második évben rekordokkal teli bajnokságot húztuk be, és megtalálta a barca ellen a legeredményesebb taktikát, bl-ben pedig 3szor voltunk elődöntősök, holott előtte több évig a legjobb 16 között kipottyantunk
Ezek tények, nem is lehet vele vitatkozni . Mou visszahozta az elitbe a csapatot, a klubbon belül is helyrerakta a dolgokat. Viszont a lécet mindig magasabbra kell rakni, és igyekezni nem leverni. Ez ebben a szezonban nem történt meg , a csapat semmit sem fejlődött az előző szezonhoz képest. A játékunk szintúgy, a harmadik szezonra minőségibb játéknak kellett volna követeznie , csak így sikerülhetett volna a BL siker . Ez elmaradt , így a harmadik szezonja Josénak kudarcnak tekinthető.

Avatar
beckham96
Hozzászólások: 231
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:05
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 6., hétfő 13:42

Samy és Istimester!
+1

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5841
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 6., hétfő 13:41

Mou kiváló edző
de itt már lefőtt a kávéja
sztem a Madrid szurkolók nagy része vagy "galaktikus" játékot, vagy eredményt vár
ha egyik sem jön össze, mehet az edző

(sokszor akkor is ment, ha valamelyik megvolt: VDB, Capello ....)

Avatar
sonic
Hozzászólások: 4205
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 6., hétfő 13:37

istimester írta:Én továbbra sem erről beszéltem, hanem arról, hogy egyesek nem tudják objektiven megitélni Mou(korábban más, csak a név változik) munkáját. Konkrétan minden szarnak el lett hordva az utobbi napokban, az eredményei lekicsinyelve, csak a szerencsének köszönheti a sikereseit és hasonló baromságok. A többség ismét talált egy bűnbakot, fél év múlva ugyanez lesz néhány rosszabb meccs után, csak az aktuális nevet fogják felcserélni az emberek. Ez egy rossz és beteg mentalitás.

Hirtelen pozitiv fényben került elő Valdano, aki nagyjából az utóbbi 10 év legkártékonyabb madridi tisztviselője, Perez ámokfutásának legfőbb kiszolgálója, és csak a Mourinhoval lévő konfliktusa miatt most jóhogynem visszasirják. Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.

Szepen osszefoglaltad a madridista.hu/madridom.hu forumkozosseg tevekenyseget az utobbi nemistudomhany (sok) ev tavlataban. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 6., hétfő 13:33

ericco írta:
istimester írta:Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.
Szerinted felsztárolás. Szerintem ez is hozzá tartozik az igazsághoz, mivel páran pont, hogy egy rakás szerencsétlennek állítják be szinte.

A többit, kábé adom. Igazad van, ez a mentalitás tényleg nem vezet sehova, de nem hiszem, hogy pont Mourinho esetében túlzás lenne. Kapott 3 évet. Az nem kevés, az eredményei fényében sem.
Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
Ennek a hsz-nek meg semmi értelme. Senki sem azért írja le a véleményét, hogy követőket szerezzen.
A sok birka megy utána. Ezen mit nem értettél? Ha azért írnának, akkor blogot írnának. Látod már az értelmét? Úgy is írhatnám, hogy "divat". Mert látják, hogy ez meg ez ezt írja, akkor én is... Mourinho meg egy féreg haszontalan edző...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8208
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 6., hétfő 13:29

mondom, ugyanez a szardobálás ment annak idején, mikor pelle ült a padon
baj volt, hogy szélsők nélkül játszik, középen erőlteti a játékot, nem él együtt a meccsel, granero folyton kezdő, kupában szégyen módra estünk ki, stb.

most itt van a portugál, aki egy kész tervvel látott neki az egész itteni karrierjének, első évben a nagy barcát vertük a kupadöntőben, a második évben rekordokkal teli bajnokságot húztuk be, és megtalálta a barca ellen a legeredményesebb taktikát, bl-ben pedig 3szor voltunk elődöntősök, holott előtte több évig a legjobb 16 között kipottyantunk
egyértelmű, hogy ez az év kiábrándító volt, meg megérett a váltásra a dolog, de most már ott tartunk, hogy nyert 2 bl-t meg egy valag bajnokságot csupán azért, mert szerencséje van, és dobálják őt minden szarral
és akkor most előjött megint, hogy de pellegrini jobb volt/lett volna

biztos vagyok benne, hogy majd ha jön ancelotti vagy klopp, akkor is ugyanez a fikázás fog menni egy szarabb év után, de most persze ők a jók, mert nem épp itt vannak
ha itt lesznek, akkor majd más kell

komolyan, egy kicsit gondolkozzatok már
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 6., hétfő 13:23

Én továbbra sem erről beszéltem, hanem arról, hogy egyesek nem tudják objektiven megitélni Mou(korábban más, csak a név változik) munkáját. Konkrétan minden szarnak el lett hordva az utobbi napokban, az eredményei lekicsinyelve, csak a szerencsének köszönheti a sikereseit és hasonló baromságok. A többség ismét talált egy bűnbakot, fél év múlva ugyanez lesz néhány rosszabb meccs után, csak az aktuális nevet fogják felcserélni az emberek. Ez egy rossz és beteg mentalitás.

Hirtelen pozitiv fényben került elő Valdano, aki nagyjából az utóbbi 10 év legkártékonyabb madridi tisztviselője, Perez ámokfutásának a legfőbb kiszolgálója, és csak a Mourinhoval lévő konfliktusa miatt most jóhogynem visszasirják. Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.
+1. Én többnyire ezért vagyok read-only módban.
Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
Az igazolásokkal ugyanez van...arról ne is beszéljünk, hogy a nyakamat teszem rá, hogy az emberek jó része nem is látta az aktuális focistát még videóról se.
Ennek a hsz-nek meg semmi értelme. Senki sem azért írja le a véleményét, hogy követőket szerezzen.
Nem értem, hogy miért nincs értelme. :D Amúgy Kerlon egyáltalán nem is azt írta, amit te mondasz, lehet, hogy azért nincsen.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 6., hétfő 13:19

istimester írta:Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.
Szerinted felsztárolás. Szerintem ez is hozzá tartozik az igazsághoz, mivel páran pont, hogy egy rakás szerencsétlennek állítják be szinte.

A többit, kábé adom. Igazad van, ez a mentalitás tényleg nem vezet sehova, de nem hiszem, hogy pont Mourinho esetében túlzás lenne. Kapott 3 évet. Az nem kevés, az eredményei fényében sem.
Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
Ennek a hsz-nek meg semmi értelme. Senki sem azért írja le a véleményét, hogy követőket szerezzen.
Merci Zizou!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 6., hétfő 13:16

istimester írta:
ericco írta: De itt nem összehasonlítás van. Mourinho a világ legjobban fizetett edzője. Ráadásul teljesen elégedett a munkájával.Első két évben még elment ez a foci, sőt tavaly voltak egész látványos meccseink. De kötve hiszem, hogy itt a szurkolók többsége eszetlen előrebikázásokat, ott meg sprintversenyeket akar látni. Akárki az ellenfél. Itt nem arról van szó, hogy régen bezzeg szép játékot játszottunk, hanem arról, hogy most van. Ez, ami a Barca ellen végre hatásosnak bizonyul, de a többi csapat ellen totál haszontalan. Semmi köze annak ehhez, hogy 10, 5 vagy 3 éve hogy toltuk. Ebben az irányban, amelyben Mourinho elvitte a csapatot, és amelyről esze ágában sem volt lelépni, egyszerűen nincs fantázia, nincs jövője a csapatnak. Lenne, ha a Bayernhez hasonló kerettel rendelkeznénk, de Mourinho hihetetlenül lebutította az állományt a botegyszerű taktikájához (legtöbb játékosunk játéka nagyon leegyszerűsödött). Ezért kár évente 13 milliót fizetni. 2 éve megérte, mert kellett Mourinho. Mára gyökeresen változott a helyzet. Fejlődni kell, újítani. Ez nem történt meg. Kaptunk helyette egy kis öltözői balhét, az portugál viselkedéséről nem is beszélve.
Én továbbra sem erről beszéltem, hanem arról, hogy egyesek nem tudják objektiven megitélni Mou(korábban más, csak a név változik) munkáját. Konkrétan minden szarnak el lett hordva az utobbi napokban, az eredményei lekicsinyelve, csak a szerencsének köszönheti a sikereseit és hasonló baromságok. A többség ismét talált egy bűnbakot, fél év múlva ugyanez lesz néhány rosszabb meccs után, csak az aktuális nevet fogják felcserélni az emberek. Ez egy rossz és beteg mentalitás.

Hirtelen pozitiv fényben került elő Valdano, aki nagyjából az utóbbi 10 év legkártékonyabb madridi tisztviselője, Perez ámokfutásának legfőbb kiszolgálója, és csak a Mourinhoval lévő konfliktusa miatt most jóhogynem visszasirják. Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.
Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3272
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 6., hétfő 13:09

ericco írta: De itt nem összehasonlítás van. Mourinho a világ legjobban fizetett edzője. Ráadásul teljesen elégedett a munkájával.Első két évben még elment ez a foci, sőt tavaly voltak egész látványos meccseink. De kötve hiszem, hogy itt a szurkolók többsége eszetlen előrebikázásokat, ott meg sprintversenyeket akar látni. Akárki az ellenfél. Itt nem arról van szó, hogy régen bezzeg szép játékot játszottunk, hanem arról, hogy most van. Ez, ami a Barca ellen végre hatásosnak bizonyul, de a többi csapat ellen totál haszontalan. Semmi köze annak ehhez, hogy 10, 5 vagy 3 éve hogy toltuk. Ebben az irányban, amelyben Mourinho elvitte a csapatot, és amelyről esze ágában sem volt lelépni, egyszerűen nincs fantázia, nincs jövője a csapatnak. Lenne, ha a Bayernhez hasonló kerettel rendelkeznénk, de Mourinho hihetetlenül lebutította az állományt a botegyszerű taktikájához (legtöbb játékosunk játéka nagyon leegyszerűsödött). Ezért kár évente 13 milliót fizetni. 2 éve megérte, mert kellett Mourinho. Mára gyökeresen változott a helyzet. Fejlődni kell, újítani. Ez nem történt meg. Kaptunk helyette egy kis öltözői balhét, az portugál viselkedéséről nem is beszélve.
Én továbbra sem erről beszéltem, hanem arról, hogy egyesek nem tudják objektiven megitélni Mou(korábban más, csak a név változik) munkáját. Konkrétan minden szarnak el lett hordva az utobbi napokban, az eredményei lekicsinyelve, csak a szerencsének köszönheti a sikereseit és hasonló baromságok. A többség ismét talált egy bűnbakot, fél év múlva ugyanez lesz néhány rosszabb meccs után, csak az aktuális nevet fogják felcserélni az emberek. Ez egy rossz és beteg mentalitás.

Hirtelen pozitiv fényben került elő Valdano, aki nagyjából az utóbbi 10 év legkártékonyabb madridi tisztviselője, Perez ámokfutásának legfőbb kiszolgálója, és csak a Mourinhoval lévő konfliktusa miatt most jóhogynem visszasirják. Pelle felsztárolása ugyanez a kategória.

accel
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 16:48

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 6., hétfő 13:00

ez az idegenbeli mez lesz gondolom. vagy vmi hasonló :coffee:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62739
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 6., hétfő 12:54

nincsenek még HIVATALOS képek mi?
Még nincsenek.
És elvileg Emirates lesz a mezeken.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6638
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 6., hétfő 12:51

kicsit lemaradtam a mezes témákról. :D most akkor jövőre fly emirates lesz a mezszponzor? nincsenek még HIVATALOS képek mi? :-)

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 6., hétfő 12:11

Monkey írta:...
Van benne igazság, azonban José egy tudni illik, hogy egy külön állatfaj a többi edzőhöz képest. Ő nem bánik senkivel és semmivel sem kesztyűs kézzel, már ide érkezésének a legelején adott arra okot a médiának, hogy kikezdje őt. Ahogyan Olaszországban sem, itt sem volt jóban a médiával. Aztán jött a szem kiszúr-ósdi ügye Tito-val. Voltak dolgai amik nem a mi csapatunk viselkedési moráljának felelt meg. Elfelejtette azt, hogy ez a Real Madrid, nem pedig egy Chelsea. Teljesen más szinten van a mi csapatunk, mint ahol ő volt egész pályafutása alatt. Nagyon nehéz itt edzőnek lenni, ember legyen a talpán aki helyt tud állni. Neki nem sikerült, a kirívó és a tömegből is ki tűnő viselkedésével. A klubnak kellett hozzá alkalmazkodnia és nem ő alkalmazkodott a klubhoz. Ugyanakkor ez valamilyen szinten még jó is. Akit kért megvett a csapat, tavaly egy tényleg passzentos csapattá váltunk, a tavalyi BL elődöntő kiesést pedig 100%-ban az ő oka. Mert ha nem állunk vissza bekkelni a visszavágón 2-0 után, vagy akár az odavágón is, simán ott lehettünk volna. Az idei szezonról pedig ne is beszéljünk, ez a szezon már a legelején elúszott.

José folyamatosan harcban állt a sajtóval, ami valljuk meg nem jó ómen egy ilyen csapatnál, sőt szinte egyiknél sem...
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 6., hétfő 11:50

Ez az Ancelottis hír (már, ha igaz) a nap híre. Maradjon csak a PSG-nél. Jó helye van ott. Klopp meg a Real hívására vár állítólag, na most fel lehet venni a kagylót.

Avatar
Monkey
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 12:47
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 6., hétfő 11:43

Lehetséges, bevallom annyira nem követem Klopp pályafutását vagy nyilatkozatait. De hiába tart most ott a német futbal ahol, hiába játsza a BL döntőt két német csapat még mindig nem vagyok benne biztos hogy egy spanyol bajnoksághoz elég képzett egy németországban sikereket elért edző. Bitang erős ez a Dortmund( és tutira megteszem őket tipmixen a döntőre :mrgreen: ) de egész más körülmények vannak egy Real Madridnál. Kicsit Pelegrini deja vu-m van vele kapcsolatban.
Mindenesetre én bírom ezeket a nagytakarításokat, és a lehetséges érkezők is szimpatikusak nekem, Bale, Verratti, Gündogan, Carvajal ... van benne fantázia. Reméljük a legjobbakat! :-)

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 6., hétfő 11:32

Monkey, amiket leírtál, szerintem nem is vitatja senki. Sokáig úgy tűnt, hogy ő a megfelelő edző. Azt se felejtsük el, hogy ő sem akar maradni, és bizonyítani, hogy ez az év csak egy kisiklás volt. A szurkolók az utolsó pillanatig kitartottak mellette. Ő maga pedig már egy ideje más bajnokságról és klubról áradozik.
Amúgy Kloppban megvan az a kellő fanatizmus, ami ide kell. Csak nézzetek meg pár interjút a faszival. Médiában is vannak tapasztalatai, 2006-os VB alatt a ZDF-nek dolgozott. Kommunikáció terén nem lenne gond. Kérdés, milyen gyorsan tanulja meg ugyanezt spanyolul :mrgreen:
Merci Zizou!

Avatar
Monkey
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 12:47
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 6., hétfő 11:23

Az nem lehet véletlen, hogy a Villarrealt BL negyeddöntőig, a Malagat BL elődöntőig vezette. Jó edző Pellegrini, csak sajnos, nem sajnos nincs olyan nagy szája, mint Mourinhonak és esélye nem volt így kiharcolni a tekintélyt sem a játékosokkal sem a vezetőséggel szemben. Könnyen lehet, hogy ő is kirántotta volna a szarból a csapatot, ahogy azt Mourinho tette, soha nem tudjuk meg, de már nem is számít. Most kell egy normális focit játszató edző aztán hadd szóljon.
Pontosan, Pellegrininek sem az edzői képeségeivel volt a probléma, Madridban édes kevés hogy valaki jó edző. Én legjobban azért fogom sajnálni Mourinhot mert Ő egy egyéniség volt, temperamentumos és határozott. Most kicsit furán hangozhat amit írok de talán neki nem volt akkora szám Madridba jönni mint a világon akármelyik másik edzőnek lenne, Ő talán ki merte mondani amit elődei nem hogy neki igenis aztokat igazolják akiket Ő kér és ne perez diktáljo ezen a téren, határozott elképzelése van a dolgokról, karizmatikus figura, egy jelenség. Azon lehet vitatkozni hogy amit letett az asztalra mennyit ért de a személyét szerintem nem lehet kikezdeni. És lehet itt beszélni Jürgen Kloppról, Heynckesről vagy Ancelottiról de én ezt egyikben sem látom. De mint kiderült ide ez is kevés volt, lehet hogy egy másfajta felfogás majd eredményesebb lehet. Nálam az abszolút favorit Vicente del Bosque, de erről még csak álmodni se merek! :-) :(


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég