Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz az El Clásico-tól?

A szavazás 2023. október 29., vasárnap 7:04-kor befejeződött.

A Barcelona fog nyerni
19
22%
Döntetlen lesz
15
17%
A Real Madrid fog nyerni
53
61%
 
Szavazatok száma: 87

lesliejr
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 9:49
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 7., kedd 18:16

PSG ellen miért állt be? Ott sem volt elvileg egészséges, mégis beállt, hogy továbbjussatok. Bayern ellen feladtátok, és ez gáz, akárhogy is nézzük.
Jah lehet így is nézni, főleg madridi szemüveggel. A PSG meccset összehasonlítani a Bayern ellenivel?
A franciák ellen akkor állt be, mikor gólt kaptunk. Addig továbbjutásra álltunk és utána is csak 1 gól kellett az elődöntőhöz. Focizott kb 10 percet, Pedro megrúgta és utána állt az ellenfél térfelén egy métert sem futva, de labdával is csak rövid sprinteket vállat be. De ez a PSG volt, nem a Bayern.
Európa jelenlegi legjobbja ellen 5 gól kellett volna. A sérült Messi-t a második félidőben szoktuk behozni, a München akkor már 2-0-ra vezetett és nekünk olyan kilátástalan játékunk volt, hogy szerintem minden Barca drukkert a sírás kerülgetett.
Mégegyszer megkérdezem? Miért hoztuk volna be a nem 100%-os sztárunkat? Mikor amúgy se ért volna semmit. A Bayern 16-osáig is alig jutottunk el, ergo Messi még labdát is nehezen kapott volna, mert Martinez-éket átlépni se tudtuk.
Akkor miért kockáztattunk volna a semmiért? A Bayern egy erőtől, önbizalomtól duzzadó henger volt, mi meg egy szétesett, kiégett, szedett-vedett csapat voltunk. Esélyünk se volt, ha akarnak 5-6 gólt rúgnak a Camp Nou-ban.
Szóval továbbra se értem miért böki vkinek a szemét, hogy Messi-t nem kockáztattuk.
Messi jóindulattal érdemelt 2 aranylabdát, de kapott 4et. Mire? kérdem én, mire? Arra, hogy a Barca jól volt összerakva, és ő volt a gólcsap? Ahogy írtad ti a BM ellen csapatként buktatok meg, pont abban a mutatóban, amiben a Barca az utóbbi időben a legjobb volt (megjegyzem ilyen sikerek mellett könnyű egységesnek lenni). Pont ezért nem kizárólag Messinek köszönhető az utóbbi idők eredményei.
Kapott 4 aranylabdát, de ezt most úgy tálaltad (és általában a madridosok ezt teszik), mintha erről a Barcelona és szurkolóik tehetnének. Tessék Platini úrnál kopogtatni, ehhez a csapatnak és nekünk semmi közünk. Vagy mit kéne tenni, nagy meghajolások és köszönések közepette Messi adja vissza a díjait, mert ez vkiknek nem tetszik? Értem én, hogy a Barca filozófiával gondod van, de ebbe felesleges volt belekeverni az aranylabdát és Messi-t. Tudom, ott rúgtok bele ahol tudtok, mert Cé "útjában" van, de ez akkor sem kóser így.
A csapathoz annyit, aki ért a focihoz (és sokan vannak itt olyanok) azok tudják, Messi a jéghegy csúcsa csak. Egy eszméletlen jó játékos, egy zseni, de egyedül ő sem képes csodákra (ahogy senki sem). A Barca mint csapat működött az elmúlt években, minden kis darabka a helyén volt, mint most a Bayern-nél.
Szóval nem csak neki köszönhető az az eredménysor ami, de ezt nem is tudom ki állította. Jöttök sokszor az nso-val meg mindenféle médiával, de ezt is úgy állítjátok be, mintha a mi hibánk vagy a Barcelona hibája lenne ez az egész. A szerkesztőséghez semmi közünk, azt írnak amit akarnak és nem hiszem, hogy ezért a szurkolókon kéne elverni a port.
meg amúgy is nem lenyilatkozta talán tito hogy nem volt messi sérült?
Ha egészséges, akkor gondolom kezdett volna 4 nappal később a Betis ellen, de nem így volt. Szerintem ez meg is válaszolja, hogy sérült vagy nem sérült.

mahitoo(Henke)
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 12:26
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 7., kedd 18:15

Befejeztem srácok. Messi utálatotok túlmegy a józan ész határain. És még csak nem is Messit akarom védeni, mert nincs az első kb 20 kedvenc játékosom között, és mégcsak semmiféle Istenségnek sem tartom... Arra akartam rávilágítani, hogy szerintem most hülyeséget írtok. És egy beírja, a többi aki utálja, meg megy utána. Biztosan azért nem játszott bajnokikon, vagy csak csere volt, mert 110%-os. Meg mert 782 gólt akar rúgni. Meg majd pont Rosell az, aki még a lehetőségét is elveti a plusz pénznek. Ehh...

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6655
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 7., kedd 18:07

henke.
évek óta minden kis szaros bajnokira összedrótoztátok. meg van amikor újfalusi lerúgta? kb két napig mindenhol az ment hogy szegény messinek ötször akkora lett a bokája, most biztos sokat kihagy. a nagy f :cens: t. mennyi idő után játszott utána? kövi meccs?utána lévő? ez az ember minden szaros barátságos meccsen is ott akar lenni, mert gólokat akar lőni, mert focizni akar. erre jön egy bayern elleni elég megalázó vereség amin végigjátssza a meccset, utána hétvégén betud állni csereként, szerdán a bayern ellen megint nagyon rossz állapotban van, majd a hétvégén megint betud állni csereként. ez milyen sérülés?
abban egyetértek remyvel hogy oké hogy szinte 0% esélyetek volt a továbbjutásra a visszavágó előtt, de legalább megpróbálhattátok volna. nem támadásból tényleg de ilyenkor mi van a több mint egy klub szlogennel? megtehetik hogy feladják?

meg amúgy is nem lenyilatkozta talán tito hogy nem volt messi sérült?

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 17:56

Szerintetek, ha Messi legalább 70%-os lett volna a BL elődöntő visszavágón, akkor nem játszik?
Egyszerűen sztm megmondta Vilanovának hogy nem áll be.Az meg tudomásul vette.Ennyi a történet sztm.Más logikus magyarázatot nem tudok.Mert aztán 3 nappal később meg beszáll,rug 2 gólt...a BL meccs előtt meg bilbaoba beszáll,egy gól egy gólpassz...csak pont azon a szerdai napon nem egészséges... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mahitoo(Henke)
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 12:26
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 7., kedd 17:46

Remy, gondolom, az volt a terv, mint a PSG ellen (vagy most a Betis ellen), csak fordított előjellel. Ha ég a ház, illetve ha van némi esély, akkor beáll. Nem akartak kockáztatni egy komolyabb sérülést. Esetleg kezd, kapunk úgyis mondjuk egy gólt, aztán 20 perc múlva meg hordágyon megy le. Nagyon okos döntés lett volna. Mondom, annyi sanszotok van most belekötni a Barcába (nekünk is a Reálba), hogy nem értem miért ilyen hülyeséggel jöttök.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27364
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 7., kedd 17:39

mahitoo(Henke) írta: Szerintetek, ha Messi legalább 70%-os lett volna a BL elődöntő visszavágón, akkor nem játszik? Egyetlen esélyünk ő lett volna,
PSG ellen miért állt be? Ott sem volt elvileg egészséges, mégis beállt, hogy továbbjussatok. Bayern ellen feladtátok, és ez gáz, akárhogy is nézzük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mahitoo(Henke)
Hozzászólások: 163
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 12:26
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 7., kedd 17:22

Aztamindenségit! Egyszer már majdnem sikerült vitát generálnom, de akkor ugye sörök és a nagyon csúnya kiesés hatása alatt voltam. De ez józanon és jókedélyűen is sok.

Szerintetek, ha Messi legalább 70%-os lett volna a BL elődöntő visszavágón, akkor nem játszik? Egyetlen esélyünk ő lett volna, és minden pénzt összeszámolva kb 20 millió a differencia a döntő és az elődöntő között. Majd nem játszatják, csak hogy ne vessen rá rossz fényt egy esetleges kudarc. :vivo: Ne haragudjatok, de ez nevetséges. Ha már aranylaszti, meg gólok. Akkor a Betis ellen miért nem 90 percet játszott, és vajon miért akkor ment be, mikor süllyedt a hajó? Tudom, hogy 2-2-nél állt be, de a csere már 2-1-nél be volt jelentve, mielőtt ebbe is sikerül valakinek belekötnie. Vagy miért nem már a félidőben? Értem én, hogy jó most belerúgni a Barcába, Messibe meg végképp, de magatokat minősítitek ilyen hülyeségekkel. Annyi dolog adná magát. Szójátékok a 7-0-ról, Messi teljesítményei a klasszikusokon, az, hogy a szuperkupa meccsen kívül egyszer sem győztünk le titeket, stb. És erre ilyen baromságokon lovagoltok. Nem is értem.

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 16:17

Az egész Barca mítosz egy nagy illúzió, semmi több. Alba ugyanolyan paraszt volt a BM ellen, amilyen tőlünk Arbeloa vagy Pepe volt a Barca ellen. De akkor a Barca lenyilatkozta, hogy ők, ilyet, soha... Igen. Láttuk. Bizonyítják. Az egész Barca mítosz kezdve a meszkeunklubtól, a minemvásárolunkhanemnevelünk szlogenen át a messiavalahavoltlegeslegjobb téveszméig hazugság. És engem személy szerint a hazugság hamis bizonyítékokkal történő validálása zavar.
Miközben meg ha az egyik mítosz úgy kívánja telibeszarják a másikat.
wooooohooooooo
fuckin beautiful!!!!!!

basszad nekik ne hagyd abba!!!!! :salute: :iszunk: :zoldsalas: :happy: :hi:

velkám tu dö párti :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 7., kedd 15:27

Matt: Örülök,hogy azok a vélemények,amiket már évekkel ezelőtt megfogalmaztam,amit mindig kinevettek a féleszűek, egyre több embernek leesik.....

Az egész egy mesterkélt,hamis kép....amivel etetik a sok zokniagyú drukkert......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 7., kedd 15:19

lesliejr írta:Még mindig Messi és a Bayern a téma. :D :coffee:
Nem játszott, nem is tudott volna semmit hozzátenni a játékhoz. Ezt Tito jól felmérte. :lol: Legalább már azt tudja, mikor nincs esélyünk. Megkockáztatom, sőt, szinte biztosra mondom, hazai pályán vele sem rúgtunk volna 1 gólt sem. Miért?
Mert csapatként buktunk meg, taktikailag.
Ronaldo ott volt végig a Dortmund ellen, de a Hummels ajándéklabdán kívül igazán momentuma sem volt. Miért?
A németek nagyon felkészültek belőlünk. Taktikailag agyonverték mindkét csapatot. Pontosan tudták melyik csapatnak mik az erősségei és arra kegyetlenül rámentek ráadásul úgy, hogy közbe a saját játékukat nem adták fel.
Most őszintén. Ha a Dortmund le tudta védekezni a nem 100% Cé-t, akkor szerintetek egy sokkal jobb Bayern szűrőrendszer nem bírt volna az egy szem félig sérült Messi-vel? Miért küldtük volna be a darálóba a sérült ászunkat, akire mindig 3 figyelnek? Levegőt nem kapott volna. Akik ezen lovagolnak, azok mindig keresnek vmit, ami miatt Messi-t lehet kritizálni.
Sérült volt, most sem egészséges, különben végig játszott volna a Betis ellen is.

Tello. Talán tegnap is megmutatta, hogy én (és szerintem egyre több Barca-s) miért követeli jövőre a kezdőbe. Egyre bátrabb, vállalkozik, hihetetlen rúgókája van és olyan kezdősebessége, hogy azzal Cé-t is otthagyná a francba. A 16-oson belül egy Betis védőre 3 métert vert. :lol: Csak Villa higuainozta ki a helyzetet. :-)
Tévedsz. Nem mindenki Messit akarja kritizálni. Csak a meszkeunklub meg hasonló dolgok miatt legalább a Barca is megpróbálhatta volna a lehetetlent. De ti minden próbálkozás nélkül feladtátok. Ez az egész Messi játszik a Betis ellen meg már szánalmas... Ez nyilvánvaló aranylabda hajszolás. Hátha idén sikerül a tavalyi gólrekordot megdönteni, és akkor megint neki adják...
Az a baj, hogy nem a Betis ellen kell villogni, hanem a Bayernt meg a Realt kéne kitömnie és azzal kiérdemelni az aranylabdát nem a bohócliga középmezőnyén megszedni magát gólokkal.
Messi jóindulattal érdemelt 2 aranylabdát, de kapott 4et. Mire? kérdem én, mire? Arra, hogy a Barca jól volt összerakva, és ő volt a gólcsap? Ahogy írtad ti a BM ellen csapatként buktatok meg, pont abban a mutatóban, amiben a Barca az utóbbi időben a legjobb volt (megjegyzem ilyen sikerek mellett könnyű egységesnek lenni). Pont ezért nem kizárólag Messinek köszönhető az utóbbi idők eredményei. De a tudatlan, buta közönség azt hiszi. És a BM ellen nem játszik/Betis ellen játszik keringő is ezt az illúziót hívatott alátámasztani. Az egész Barca mítosz egy nagy illúzió, semmi több. Alba ugyanolyan paraszt volt a BM ellen, amilyen tőlünk Arbeloa vagy Pepe volt a Barca ellen. De akkor a Barca lenyilatkozta, hogy ők, ilyet, soha... Igen. Láttuk. Bizonyítják. Az egész Barca mítosz kezdve a meszkeunklubtól, a minemvásárolunkhanemnevelünk szlogenen át a messiavalahavoltlegeslegjobb téveszméig hazugság. És engem személy szerint a hazugság hamis bizonyítékokkal történő validálása zavar.
Miközben meg ha az egyik mítosz úgy kívánja telibeszarják a másikat.

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3295
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 7., kedd 14:01

NSO-tól nem is kell mást várni :-)

MorataMartin
Hozzászólások: 1523
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:38
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 7., kedd 12:48

Kercsó írta:
Nana, azért Lionel jóval könnyebb formáját választja a szabadrugásoknak, mondhatni, klasszikusan teker. CR, amolyan Juninho-san lövi, izomból, balra-jobbra szállva, az utolsó pillanatban lecsapódva. Nehezebb és :-) látványosabb.
senki nem várja el tőle, hogy izomból lője el a szabadrúgásokat.
és a "klasszikus tekerés" sokkal látványosabb.

kicsibuta :Đ
Ez bezzeg nem hozza le az NSO csak azt h Cristiano Ronaldót megállították a zsaruk. Grat nso :agree: :salute:

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3909
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 7., kedd 10:08

Nana, azért Lionel jóval könnyebb formáját választja a szabadrugásoknak, mondhatni, klasszikusan teker. CR, amolyan Juninho-san lövi, izomból, balra-jobbra szállva, az utolsó pillanatban lecsapódva. Nehezebb és :-) látványosabb.
senki nem várja el tőle, hogy izomból lője el a szabadrúgásokat.
és a "klasszikus tekerés" sokkal látványosabb.

kicsibuta :Đ
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6655
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 7., kedd 10:07

Realista24 írta:Csak segíteni akarta a csapatát, most miért baj ez? :lol: A csapat a legfontosabb :shutup:
ja mint a bayern elleni visszavágón. :lol:

milyen érdekes hogy ő is meg ronaldo is-ebben hasonlítanak- állandóan a pályán akarnak lenni, nem lehet őket letenni a padra. de most hogy nem volt reális esélyük a továbbjutásra, egyből tűrte. :(
mes que un messi

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62794
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 10:05

Csak segíteni akarta a csapatát, most miért baj ez? :lol: A csapat a legfontosabb :shutup:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10056
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 9:59

milyen kis szolid, szimpatikus srác ez a messi. :lol:

görcs. :lol:

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 6., hétfő 18:24

Nos az első meccsen ott volt Leo, más kérdés, hogy mikroszkopikus rendszerrel kellett keresni a pályán, hogy megtaláljuk. A Bayern továbbjutása már az odavágó első félidejében eldőlt és hiába volt ott egy négyszeres aranylabdás. A visszavágó pedig már csak formalitás volt. A visszavágó csak egy púp volt a Barca hátán, és szerintem azért nem is küzdött a csapat, mert egyszerűen minek, ha a partra jut a hal és vergődik úgy sem tud visszajutni a vízbe, ők is így voltak ezzel. Valljuk be, Messivel vagy anélkül a Bayern simán lefocizta a katalánokat. Pont.
Konkrétan a visszavágóra gondoltam,meg arra hogy nem értem minek padozott,ha meg a betis ellen beszállt,nem is rosszul.Nyilván a betis nem bayern,de mindent meg kell tenni egy profi csapatnak,ami módjában áll,mégha az esély minimális akkor is.
Erre hegyeztem volna ki a mondanivalómat,egy percig meg nem fordult a fejembe hogy kiverhették volna a bajorokat.Pont. :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 9:49
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 6., hétfő 18:18

Még mindig Messi és a Bayern a téma. :D :coffee:
Nem játszott, nem is tudott volna semmit hozzátenni a játékhoz. Ezt Tito jól felmérte. :lol: Legalább már azt tudja, mikor nincs esélyünk. Megkockáztatom, sőt, szinte biztosra mondom, hazai pályán vele sem rúgtunk volna 1 gólt sem. Miért?
Mert csapatként buktunk meg, taktikailag.
Ronaldo ott volt végig a Dortmund ellen, de a Hummels ajándéklabdán kívül igazán momentuma sem volt. Miért?
A németek nagyon felkészültek belőlünk. Taktikailag agyonverték mindkét csapatot. Pontosan tudták melyik csapatnak mik az erősségei és arra kegyetlenül rámentek ráadásul úgy, hogy közbe a saját játékukat nem adták fel.
Most őszintén. Ha a Dortmund le tudta védekezni a nem 100% Cé-t, akkor szerintetek egy sokkal jobb Bayern szűrőrendszer nem bírt volna az egy szem félig sérült Messi-vel? Miért küldtük volna be a darálóba a sérült ászunkat, akire mindig 3 figyelnek? Levegőt nem kapott volna. Akik ezen lovagolnak, azok mindig keresnek vmit, ami miatt Messi-t lehet kritizálni.
Sérült volt, most sem egészséges, különben végig játszott volna a Betis ellen is.

Tello. Talán tegnap is megmutatta, hogy én (és szerintem egyre több Barca-s) miért követeli jövőre a kezdőbe. Egyre bátrabb, vállalkozik, hihetetlen rúgókája van és olyan kezdősebessége, hogy azzal Cé-t is otthagyná a francba. A 16-oson belül egy Betis védőre 3 métert vert. :lol: Csak Villa higuainozta ki a helyzetet. :-)

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 6., hétfő 18:03

morientes írta:Nem éppen arra gondoltam hogy megfordították volna,és kiverik a bayetnt,hanem hogy szorosabbá tehették volna,aztán emeltfővel ballagtak volna le,nem ilyen pocsék játékkal "örvendeztették" volna meg a szurkolókat.
Egyébként meg addig tart a meccs amíg le nem fújják,ha az első félidöbe szereznek kettőt akkor lehet más a meccs képe.De persze akkor a bayern is rákapcsol...tul sok a ha ne is menjünk ebbe bele,de azért egy JÓ Messivel,nagyobb lehetett volna a sansz.Csak feladták,még azelőtt hogy megkezdődött volna a meccs.És ez,amit egy profi játékos nem tehet meg.
Nos az első meccsen ott volt Leo, más kérdés, hogy mikroszkopikus rendszerrel kellett keresni a pályán, hogy megtaláljuk. A Bayern továbbjutása már az odavágó első félidejében eldőlt és hiába volt ott egy négyszeres aranylabdás. A visszavágó pedig már csak formalitás volt. A visszavágó csak egy púp volt a Barca hátán, és szerintem azért nem is küzdött a csapat, mert egyszerűen minek, ha a partra jut a hal és vergődik úgy sem tud visszajutni a vízbe, ők is így voltak ezzel. Valljuk be, Messivel vagy anélkül a Bayern simán lefocizta a katalánokat. Pont.
Ahogyan minket is a Dortmund az odavágón. Pont.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 6., hétfő 17:58

Remélem ez nem komoly, a Bayern jelenleg mindenben jobb, mint a Barca, nehogy valaki is azt higgye, hogy Messin múlott. Semmit nem tudott volna most sem kezdeni a bajorok védelmével...
Nem éppen arra gondoltam hogy megfordították volna,és kiverik a bayetnt,hanem hogy szorosabbá tehették volna,aztán emeltfővel ballagtak volna le,nem ilyen pocsék játékkal "örvendeztették" volna meg a szurkolókat.
Egyébként meg addig tart a meccs amíg le nem fújják,ha az első félidöbe szereznek kettőt akkor lehet más a meccs képe.De persze akkor a bayern is rákapcsol...tul sok a ha ne is menjünk ebbe bele,de azért egy JÓ Messivel,nagyobb lehetett volna a sansz.Csak feladták,még azelőtt hogy megkezdődött volna a meccs.És ez,amit egy profi játékos nem tehet meg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 166 regisztrált és 0 vendég