Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
heccsat
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:55
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 7., kedd 21:21

R-l@nchnak szólt az a rész
Igen, mert csak Ő lehetett.
ő volt az egyik a 2ből, Mou is elmondta már nem csak találgatás, hogy ezek létező dolgok, csak míg az egyiknél van jobb opciónk a másik a világ legjobb középsővédője
Jesé nem fog feljönni, amíg Mourinho itt van, ugyanis -akár csak Casillasnak- volt véleménye, és el is mondta azt
a hsz azon része arról szólt, hogy kikből kell válogatni a távozókat és kikből az érkezőket,nem arról, hogy kik fognak érkezni és kik fognak távozni, és az is ott szerepelt, hogy prioritást kell felállítani azon nevekből, valószínűleg pl kevésbé fontos Casillas eladása, mint DI Mariaé vagy Kakaé vagy HIgué, de jelen körülmények között az ő eladása sem lehetetlen
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 7., kedd 21:20

Azlrt keményen mennek itt fórumona játékos eladások, vételek. Szerencsére nem mi kell beleszóljunk. Casillast eladni? Vicces.
És nem az a baj, hogy Lopez játszik mert jobb formában van, hanem Lopez játszik mert Mou kedvence. Mout ismerve mostmár Iker bármit csinálhat, nem lesz első számú kapus mig itt van a mester. Szerencsére nyáron edző csere.

Félreértés ne essék én is támogatom, hogy a jobb kapus játszodjon, de Mou nem fogja megadni az esély Casillasnak.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"




Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 7., kedd 21:18

Casillas vs Lopez jelenleg lopez, nálam attól,hogy valaki ikon,még nem alap kezdő,mint raulnál is ez volt a problémám,csak raul drukker 112x annyi volt mint casillas.

Szakmai szempontok? Igen,tény,hogy lopez jobb formában van,az mondjuk sokat elárul,hogy a bajnokikon sem teszi be még félidőre sem,ahol végül is már minden mindegy. Ezt egyrészt a média elleni harcának teszem,mivel a média most iker miatt támadja ezerrel.....ő meg erre így válaszol.

De....nekem nem ezek a szúrják a szemem legfőképpen,a szakmai kérdés egy dolog,igazat adok JM-nak.....nekem a bajom,az hogy 99% hogy iker AZ A BIZONYOS "tégla" akiről JM már régóta beszél.....amikor eleinte mondogatta,egyszerűen fogalmam sem volt kiről beszélhet,talán még ő sem tudta akkor......de amikor SC kisasszony olyan dolgokat mondott egy élő tv adásban ami csak az öltözőben hangzott el,így a lepel lehullhatott...........ez pedig súlyos emberi hiba iker részéről,hiszen ezzel lehet hogy meg tudja fúrni JM-ot,de a csapatot,a szezont is megfúrta.......függetlenül attól,hogy igaza volt -e bárkinek is,az most itt NEM SZÁMíT.

Ha így volt,ha iker szivárogtatott infókat JM ellen a médiának......akkor iker nem is érdemli meg hogy védjen.

Szakmai kérdés ide vagy oda...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 7., kedd 21:14

numberone1 írta:Nem tudom, h hany sajat nevelesu jatekost kell nevezni a bajnoksagra es a nemzetkozi kupaba, ezek a dolgok is meghatarozoak lehetnek....foleg, h mindket kapusunk ugye sajat nevelesu jatekos. Ugy sincsen tul sok belole a keretben, foleg ha meg Callejont eladjuk.
A ligában tudtommal nincs ilyen szabály. A BL-ben van, hogy a 25 fős első számú keretben kell lennie minimum 4 saját nevelésnek (21. életéve előtt, min. 3 évet töltött a klubnál, nem muszáj, hogy egyben) -ők Lopez, a 3. számú kapus, Arbeloa és Carvajal-, valamint minimum 4 (jelen esetben) spanyolban nevelkedett játékosnak (uaz a kritérium, mint a saját nevelésnél, csak itt országra) -ők Ramos, Albiol, Alonso- kell lennie. Ha ilyen játékosokat nem tud nevezni az adott klub, akkor annyival kevesebben lesznek a 25-nél.
Ide még tegyük hozzá, hogy amúgy sincsen 25 fős keretünk, így a +2-4 Castillással is megvan a kritérium. Akár Casillas de még Ramos nélkül is. (Callejónt ugye eleve nem is számoltam.)
heccsat írta:Szerintem egyáltalán nem bántja Casillast, csupán leírja a tényeket,
Igen, tényként közli, hogy nála Casillas többet nem véd, ha csak nem okvetlen muszáj, azaz Lopez lesérül. Nem idén, hanem egyáltalán nem, amíg ő itt van. (Legalábbis nem hiszem, hogy a hír fordítója ezt elírta volna.)
heccsat írta:elhiszem, hogy ezt nehéz észrevennie a sok Casillas imádónak, de ezek az emberek, ugyanolyanok, mint a facebookos Kaka megszállottak.
Elhiszem, hogy nehéz észrevenni, hogy senki sem alanyi jogon követeli vissza Casillast, hanem az esélyt kéri számon, hogy megküzdhessen a kezdőhelyért. De hát itt is vannak Mourinho imádók/megszállottak. Ha már ezt így emlegeted.
heccsat írta:de aki a saját csapattársai sikerét bojkottálja az edző fúrásával és az infok kiszivárogtatásával az nálam nem érdemel lóxart sem.
Igen, mert csak Ő lehetett. Ramos még véletlenül sem. (Vagy valaki más, ha volt.) Akkor egyikük sem ér szart sem? Igaz. Adjuk el mindkettőt abból a pár emberből, akik még a címerért/győzelemért hajtanak, és tudnak is. Tartsunk di Maríákat/Özileket, akik szarnak bele, meg Khedirákat, akik akarnak, de így is csak nyögés a vége.
heccsat írta:De talán mondható az, hogy nem is igazolni nem tud, hanem nem tudja minden esetben jól felmérni egy játékos képességeit. Ebben kéne nagyon sokat javulnia, észre kell vennie, hol kell javulni a pályán, ha ezt nem teszi, hiába ő a legjobb edző, nem fogunk semmit sem nyerni.... El kell érni az optimális "portfóliót" játékosok terén.Legfontosabb 2 dolog ennek ellenére, CR itt tartása, valami Jese felhozatala, ezek minden felett állnak. :hmmm:
Komolyan azt hiszed, hogy aki ilyen nárcisztikus, makacs, önfejű, és nem sorolnám tovább, mert bant kapok, az bármiben is tud fejlődni?! Meg portfólió? Nem sértésképpen kérdem, Te pénzügyi ember vagy? Mert Pérez is pont portfóliónak és szimpla üzletnek nézte a Real Madridot első bukása előtt. Rendbe tette a pénzügyi hátteret, és megalapozta a jövőt, ahogy a foci terén a sikertelenséget és az edzőkeringőt is.
heccsat írta:érkezők:[/b] Carvajal,Jese, Bale, Lewandovszki, Vidal, Verrati, Casemiro?, Draxler, ezen kívül 2 olcsóbb középhátvéd,
Jesé nem fog feljönni, amíg Mourinho itt van, ugyanis -akár csak Casillasnak- volt véleménye, és el is mondta azt. (Csak Casillas négyszemközt tette, míg Jesé a sajtónak.) Róla kár álmodozni, ha a portugál marad. Ahogy arról is, hogy ilyen erősítések lesznek akkor a középpályán. Marad az Alonso-Khedira tengely.
heccsat írta:Casillas... Őszintén szólva ha valaki adna érte 30-35 milliót, az lenne a legjobb mindenkinek
Szerintem -és ahogy nézem, nem vagyok ezzel egyedül- a legjobb az lenne mindenkinek, ha Mourinhot rúgnák ki.
hát már megbocsáss, de Lopez kb. kifogástalanul véd bemutatva elég nagy bravúrokat...
ennél nem igen lehet jobban védeni....
Első éve. Sneijder, Özil, Lass. Nekik is volt.

Avatar
Realjoe
Hozzászólások: 247
Csatlakozott: 2013. május 7., kedd 0:31
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 21:09

Casillas keres 8 milliót és bomlasztja a csapatot, Albiol keres 2 millió körül és befogja a pofáját, valamint érte nem kapnánk semmit, Casillasért meg ahhoz képest, hogy mi lett belőle bőven sokat
Komolyan mondom egyesek úgy állítják be, mint egy megyei II.osztály szintű kapust...Ne essünk már át a ló túloldalára...Az meg egyáltalán nem biztos, hogy ő bomlasztja a csapatot..Nem hiszem, hogy bármelyikőnk is belülről látja a klubot...Nem kéne,olyan érveket ellene felhozni amiről nincs tuti infó..
mellesleg én is amellett vagyok, hogy jelenleg Lopez megérdemelten kezdő...de azért na..

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 7., kedd 21:08

heccsat írta:Casillas keres 8 milliót és bomlasztja a csapatot, Albiol keres 2 millió körül és befogja a pofáját, valamint érte nem kapnánk semmit, Casillasért meg ahhoz képest, hogy mi lett belőle bőven sokat
Egy: Te ezt honnan tudod biztosra, hogy ő az egyetlen aki egyesegyedül bomlasztja a csapatot?
Kettő: Ramost nem akarod eladni? Vele jóval többet kaszálhatnánk és egyes infók szerint ő is bomlasztja a csapatot. Albiol átvehetné Sergio helyét.
Három: Magyarázd már el nekem, hogy mégis mi lett Ikerből? Egy két lábon járó röntgenkép, aki már nem tud védeni csak a csapatot elhúzni, vagy mi a szösz?
Négy: Neked komolyan megfordult az, hogy eladod San Ikert, vagy csak így kedd este sokat ittál és viccelődsz? Ha komolyan megfordult... :hmmm: végül is mindenkinek lehet véleménye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2013. május 7., kedd 21:11-kor.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
heccsat
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:55
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 7., kedd 21:05

Miért Kaká pl mire keres egy halom zsét? Ne szórakozzunk már!
szerepel is a távozók listáján ha nem csak úgy találomra írogatnátok valamit akkor észre is vennétek, mint ahogy Albiol is szerepelt, csak megint a "facebookos" kaka effektus lépett fel nálatok (csak itt fórumon egy Casillas effektus), se lát se hal, csak kommentál
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Avatar
R-l@nch
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 15:12
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 7., kedd 21:02

heccsat írta:
De Casillast elküldenéd...Ez igen
Casillas keres 8 milliót és bomlasztja a csapatot, Albiol keres 2 millió körül és befogja a pofáját, valamint érte nem kapnánk semmit, Casillasért meg ahhoz képest, hogy mi lett belőle bőven sokat
Miért Kaká pl mire keres egy halom zsét? :lol: Ne szórakozzunk már!

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 21:02

A CSAPAT az első! Fel kell fogni.
Nagyjából erről van szó. Ajánlom, hogy a kupadöntőben mindenki így menjen ki a pályára és üljön le a padra. Aztán utána le lehet rendezni a dolgokat, de kell a kupa, mindennél jobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
heccsat
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:55
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 7., kedd 20:57

De Casillast elküldenéd...Ez igen
Casillas keres 8 milliót és bomlasztja a csapatot, Albiol keres 2 millió körül és befogja a pofáját, valamint érte nem kapnánk semmit, Casillasért meg ahhoz képest, hogy mi lett belőle bőven sokat
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Avatar
Savant
Hozzászólások: 281
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 15:05
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. május 7., kedd 20:57

z elmúlt 1-1,5 éve nem volt az igazi, de korábban rendre klasszis teljesítmény volt rá jellemző folyamatosan.
Igen. És? :)
MOST nem jobb Casillas, most Lopez a jobb. Ki védjen? Hümm-hümm... Ja hogy a g :cens: i Mourinho még az edző? Akkor csakazért is Casillas pártját kell fogni! Erről szól itt a sztori...... szégyenletes.

Meg van az oka mindennek. Annak is, hogy Iker nem bírta visszaküzdeni magát a kezdőbe a sérülése után. Én is nagyon szeretem őt, igazi Madridista. De az említett "utóbbi évek" teljesítménye nem jogosítja fel arra, hogy ő védjen, amikor van nála jobb! Ez itt a lényeg, amit kevesen fognak fel sajnos és mivel a spanyol sajtó rendesen megfúrta már Mout, ezért ez éppen kapóra is jön, hogy újabb és újabb sz :cens: rságokkal találják meg.
Őszintén mondom: nekem is vannak és mindig voltak kedvesebb és kevésbé kedvelt játékosok a csapatban. Ez már csak így megy. De SOHA nem mondtam volna azt, h inkább játsszon egy gyenge formában lévő libling, mint az akit nem csipázok de jó formában van.

A CSAPAT az első! Fel kell fogni.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 7., kedd 20:56

pepének game over van. mondjuk ez a saját hülyesége.
Hát jah, Perez ugye már rég eladta volna, ha nincs Mourinho, de ugye így most már... :roll:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ferni
Hozzászólások: 8256
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 7., kedd 20:54

matador írta:
Lopez jobb jelenleg, mint Casillas. Ezért Lopez véd. Még szerencse.
Ez igaz, jelenleg jobban véd. De mivel a bajnokság nagyon mindegy, ezért nyugodtan el lehetne kezdetni visszaszoktatni Ikert, mert ha ő csúcsformában van, akkor azért kétségkívül jobb kapus, mint López.
hát már megbocsáss, de Lopez kb. kifogástalanul véd bemutatva elég nagy bravúrokat...
ennél nem igen lehet jobban védeni....

de nyártól egyértelműen vissza kell rakni Ikert.
kicsit ellentmondásos, de Iker az Iker...
és azt se feledjük, hogy lesz még egy Kupa Döntőnk, addig maradjon csak Lopez

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 20:47

pepének game over van. mondjuk ez a saját hülyesége.

Avatar
matador
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:34
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 7., kedd 20:46

Lopez jobb jelenleg, mint Casillas. Ezért Lopez véd. Még szerencse.
Ez igaz, jelenleg jobban véd. De mivel a bajnokság nagyon mindegy, ezért nyugodtan el lehetne kezdetni visszaszoktatni Ikert, mert ha ő csúcsformában van, akkor azért kétségkívül jobb kapus, mint López.
Sportfilozófia: Roger Federer

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 20:34

Mourinho menni fog. Intelligens ember, tudja, hogy ha Casillast kiteszi, azzal kihúzza a gyufát, a makacssága meg nem engedi, hogy mégis betegye. Közben neki is váltás kellett, tavaly csúcson volt a csapat, ott nem tudott nyerni. Idén mindent a BL-re és a Barca ellen rakott, de elkúrta.

Elbukott, ő is tudja.

És nem azért bukott el, mert szar eredményeket mutatna fel, hanem, mert eljátszott minden kártyát és rosszkor játszotta ki őket. Az eredményei jók, javult a csapat, de valami mégsem az igazi. Talán - ahogy valaki már írta is - saját magát helyezte a Real Madrid elé, azt hitte ő nagyobb.

Avatar
heccsat
Hozzászólások: 616
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:55
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 7., kedd 20:26

Szerintem egyáltalán nem bántja Casillast, csupán leírja a tényeket, Lopez jobban véd, mint Casillas az utóbbi 2-3 évben a Real Madridban, a válogatottban hozta magát Casillas, de itt, már évek óta, nincs benne akarás, elhiszem, hogy ezt nehéz észrevennie a sok Casillas imádónak, de ezek az emberek, ugyanolyanok, mint a facebookos Kaka megszállottak.
Őszintén szólva ha valaki adna érte 30-35 milliót, az lenne a legjobb mindenkinek, egy kapus nem ér ennyit, de őt a nevével még el lehetne adni ennyiért, lehet mondani, hogy ő mekkora madridista meg stb, de aki a saját csapattársai sikerét bojkottálja az edző fúrásával és az infok kiszivárogtatásával az nálam nem érdemel lóxart sem.

Ramos témában azt veszem észre, hogy vele viszont kezd megbékélni és egyre jobban jóban lenni, most is kihangsúlyozta, hogy Ő a RM jövője.

Pepe témában meg lehet, hogy nagy mágus az öreg, kicsit fúrja, hogy ő is el akarjon menni és pénzt lehessen csinálni belőle, abszolút jó játékos volt ő is, most még pénzt is lehetne érte kapni, az ő reputációjával és jelenlegi formájával a legjobb döntés lenne őt eladni. Pedig nagyon bírom Pepe-t eszméletlen dolgokat tudOTT, amíg meg volt hozzá a dinamikája, ebből már semmit sem látni manapság, pont amire régen odaért a hosszú lábaival hajszál pontosan és amiért egyedül úgy tartottuk, hogy megoldja Messit, azt vesztette el, a legjobb tulajdonságát.

Én nem csodálkozom, hogy ilyen buta játékosokkal nem nyertük meg a BL-t, és ebben rejlik Mourinho egyik legnagyobb hibája, fogalma nincs az igazolás témában semmihez, igazol balhátvédet 35 millióért, mikor ott van Marcelo a legjobb balhátvéd a világon, igazol egylábas buta Di Mariakat és Megye II szintű Khedirákat. De talán mondható az, hogy nem is igazolni nem tud, hanem nem tudja minden esetben jól felmérni egy játékos képességeit. Ebben kéne nagyon sokat javulnia, észre kell vennie, hol kell javulni a pályán, ha ezt nem teszi, hiába ő a legjobb edző, nem fogunk semmit sem nyerni.

És így eljutottunk oda, hogy egy tökéletes kombinációjú igazolás kell, szinte minimális kockázattal nyáron. El kell érni az optimális "portfóliót" játékosok terén.
Legfontosabb 2 dolog ennek ellenére, CR itt tartása, valami Jese felhozatala, ezek minden felett állnak. :hmmm:

így mindent összevetve erre lenne szükség:
távozók: Adan, Essien, Carvalho, Kaka, HIguain, Di Maria, Coentrao?, Pepe, Khedira, Casillas?, Morata (kölcsönbe opcióval), Albiol, Callejon
érkezők: Carvajal,Jese, Bale, Lewandovszki, Vidal, Verrati, Casemiro?, Draxler, ezen kívül 2 olcsóbb középhátvéd, ezen kívül mivel szinte minden Castillas meccset láttam az utóbbi két évben Alex és Borja közül vki, (szerintem mindketten jobbak már most, mint Khedira, de Casemironál is)

ez persze óriási takarítás lenne, viszont a távozók listáján szerepel mindenki, akitől érdemes lenne megválni valamilyen oknál fogva, ebből a listából kell szelektálni azt a 7-10 játékost akik eladásával tehermentesíteni lehet legjobban a csapatot, Albiol akár még maradhat is, ha nincs elég spanyol a csapatban stb.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Tarsi88
Hozzászólások: 66
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 17:31
Kedvenc csapatod: Barcelona
Tartózkodási hely: Aszód

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. május 7., kedd 20:17

Adamo írta:most olvasom, hogy SAF egy nagy igazolast tervez nyarra. vajon ki lesz az ?

remelem khedira :mrgreen:
Szerintem velük kell majd megküzdenetek Bale leigazolásáért.
A perzsa herceget csak úgy fogja elvinni tőletek valaki, ha ti fizettek érte :lol:
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.

Avatar
DavieS
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:17
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 7., kedd 20:14

Savant írta:Ha jön vmi paprikjancsi mint kvejrozs pölö, na az a nevet teszi a csapatba. Mint azt átélhettük hosszú évekig.
Azért Ikernek volt teljesítmény is a neve mögött, az elmúlt 1-1,5 éve nem volt az igazi, de korábban rendre klasszis teljesítmény volt rá jellemző folyamatosan.. :roll:

Ne essünk át a ló túl oldalára.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Avatar
Adamo
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:22
Kedvenc csapatod: realmadrid
Tartózkodási hely: bépé

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 7., kedd 20:11

most olvasom, hogy SAF egy nagy igazolast tervez nyarra. vajon ki lesz az ?

remelem khedira :mrgreen:
12


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 82 regisztrált és 0 vendég