Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 8., szerda 17:04

beckham96 írta:Moyes nem hosszabbított az Evertonnal szerződést. 110% (szerintem), hogy Ő lesz a UTD menedzsere. Az viszont nekünk jó, mert egy komoly ellenféllel kevesebb...
Én közel sem nézném le azért ennyire Moyes-t.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 8., szerda 17:04

BBarni írta:Én is még 1 évet adnék Benzemának bizonyítani, de az picit vicces,hogy néhányan MÖGÉ hoznák Lewandowskit vagy Agüeröt, Cavanit...ha mögé akarunk hozni valakit akkor tényleg maradjon Morata, kispadra ne költsünk már akkor ennyit(lásd Coentrao) én simán mellé/elé hoznék egy csatárt!
Ezt nem igen értem. Ha elé hozunk egy csatárt,akkor hogyan fog bizonyítani? Akkor maximum megint az lesz, mint most Higuaínnal, aztán majd csodálkozunk, hogy megint mind a két csatárunk beleszürkült. El kell dönteni, hogy jövőre Benzemával, mint első számú csatárral számolunk-e (tudtommal a statjai alapján simán topcsatár, képességekben meg pláne). Ha igen, akkor nem érdemes Agüero szintű embert hozni. Akkor egy olcsóbb megoldás kell, aki azért képvisel minőséget. Én egy 30+ körüli top közeli csatárt hoznék, aki tudja, hogy egy szezonban kb a meccsek harmadán játszik, de elég jó ahhoz, hogy sérülés/eltiltás esetén akár a BL-ben is be tudjuk dobni.
És ez utóbbi az érv, hogy miért kéne igazolni valakit. Kedvelem Moratát, de nem tartom elég jónak ahhoz, hogy ha egy vadállat lerúgja Benzemát (láttam CR lábát is a hírben...), akkor hosszabb/rövidebb távon helyettesíteni tudja majd akármelyik sorozatban. Ha biztosan tudnánk, hogy nem sérül le, akkor nem lenne gond, mivel a pihentetést lehet időzíteni. De sajnos mindig vannak suttyó csapatok, játékosok, vagy csak egy elkésett/erőszakos belépő, aztán marad 1 szem Moratánk egy szezonra. Megértem, és egyet is értek, hogy tucatot nem kell, de én Benzema elé sem igazolnék.
Ha mégis odaigazolunk, akkor adjuk el. Felesleges ilyen top csatárt a padon jegelni, hogy még jobban lemenjen az értéke. Ilyenkor jól jönne a +1 kupa, mint az angoloknál, mert akkor nem lenne gond 2 ilyen csatár. A minden héten, heti 2 meccs alatt lehetne őket rotálni. De így, hogy a szezon kb felében csak heti 1 meccsünk van, így szerintem nem érdemes.

Avatar
beckham96
Hozzászólások: 231
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:05
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 17:01

Moyes nem hosszabbított az Evertonnal szerződést. 110% (szerintem), hogy Ő lesz a UTD menedzsere. Az viszont nekünk jó, mert egy komoly ellenféllel kevesebb...

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 8., szerda 16:58

Szerintem ha nem a Juvénak adjuk el Higuaínt, úgy hogy ők nagyon akarják és Higu is menne oda, akkor szerintem kihatással lesze a Pogba/Vidál üzletre.

Szerintem.


Higuaínért meg irreális szerintem a 40 milla. Reálisan 30-35 millió (de inkább 30). Azt meg nem kell összehasonlítani, hogy mi kit és mennyiért vettünk és ahhoz képest mennyit ér egy-egy játékos. Ez ennél sokkal, de sokkal összetettebb és elve minden adás-vétel teljesen egyedi, és többváltozós. Szóval szerintem kár erőlködni egyes játékosok árait összehasonlítani... :-)

Avatar
TheodoriK
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 17:59
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 8., szerda 16:55

adamzz írta:Sir Alex visszavonul. Moyes követi nagy valószinűséggel és folytatódik minden ugyanúgy. Szerintem unikumra nem is gondoltak. A MU annál komolyabb klub, nagy hagyományokkal, a portugál meg(amint látjuk) csak szétbarmolni tud mindent. Egy klubnál nem tud huzamosabb ideig ülni a padon. Nekünk azért kellett ő 2010-ben mert az egyetlen esélyünk volt,h cimeket nyerjünk. Nem bánnék viszont egy olyan épitkezést mint ami a MU-nál folyik, persze ez itt sosem fog megvalósulni hacsak nem jön egy ily módon gondolkodó elnök.
Ott volt az esély VDB-vel erre... ahogy mondani szokás a mi kutyánk kölyke volt... hozta az eredményeke tudott bánni a "sztárokkal"... perecnek nem volt elég az, hogy évente váltogatta a bajnokság és a BL győzelmeket szemet gyönyörködtető játékkal... Ő nem mozdult volna máig sem a Real padjáról ha Perez nem küldi... máig fel tud az a dolog idegesíteni... :cens:
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 8., szerda 16:51

szerda, 12:20
A Corriere dello Sport szerint Higuaín egyezségre jutott a Juventus vezetőségével, így most már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia. A torinói klub 20 millió eurót áldozna a játékosra, azonban a Királyi Gárda 25 alatt nem szeretne megválni a támadótól.
A lehetőségekhez képest elég szarul jönnénk ki ebből. Ha jól emlékszem tavaly 40-ért mehetett volna, namármost az a 20, de még a 15 millió sem érte meg, hogy ezt az évet itt töltse. :kivagyhe:
Továbbá nem pénzzé kellene tenni őt. Illetve de, ha Juve csak pénzt lenne hajlandó érte adni, és ha egy citynek, vagy egy psg-nek ha el lehetne passzolni, ebben az esetben megpróbálni felnyomni 30-35re az árát, de inkább konvergáljunk az utóbbi felé. Juvénak meg kell mondani, hogy adunk egy Higu-t, meg adunk egy 10 milliót, és adtok nekünk egy Vidalt. Vagy egy az egyben egy Pogbát. Nem szabad ezt kihagyni. Ha eladjuk 22,5-ért a Juvénak..... :sly: :vivo:
Következésképpen ezzel a Higu üggye úgy néz ki elég szarul járunk, jól elbaltáz{t/z}uk..

szerda, 13:51
A Punto Pelota szerint Pérez újra harcba száll Neymarért. A Real Madrid elnöke azután döntött így, miután a Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja. A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani. Amennyiben a Santos a Real Madridnak adná el Neymart, 10 millió eurós büntetést kellene fizetniük a Barcelonának, amit a Real Madrid átvállalna.
Hihetetlen :lol: :lol: Komolyan 90 millió Bale-ért?? :sly: Mire fel? :roll: CR volt annyi, Bale a közelében sincs. (Ja mindezek közben meg CR-ért ilyen 50, meg 75 milliókat dobálnának, ha jól emlékszem a hírekre :lol: :lol: sajnos az ilyenekkel nem is foglalkozom túl sokat, lehet tévedek.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 8., szerda 16:48

Szárnyalás címszó alatt mit értesz? 3-4 gól meccsenként? Szerintem bőven jó az, ha már konstans hozna jó teljesítményt, netalán meccsenként 1 gólpassz, következőn meg 1-2 gól. De ehhez meg olyan emberek kellenek, akik tudnak is labdát átvenni, üresbe mozogni, cselezni és jól lőni. Lássuk be, a jelenlegi keretbe kevés ilyen ember van..
Mondjuk elvárnám, hogy játékban aktív legyen és ne flegmázzon és sétálgasson illetve,hogy a ziccerek jelentős százalékát berúgja!
Benzema ennek szerintem képességek terén meg tudna felelni de ha agyilag zokni akkor szevasz ne fogadjunk már neki bébiszittert :ike:
Nem mondom, hogy Benzema az atyaúristen, de még 1 év kijár neki, hogy bizonyítson.. Csak rajta áll, hogy tud-e élni majd vele.
Én is még 1 évet adnék Benzemának bizonyítani, de az picit vicces,hogy néhányan MÖGÉ hoznák Lewandowskit vagy Agüeröt, Cavanit...ha mögé akarunk hozni valakit akkor tényleg maradjon Morata, kispadra ne költsünk már akkor ennyit(lásd Coentrao) én simán mellé/elé hoznék egy csatárt!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 16:40

peti_madrid írta:
Sergio Ramos, Marcelo, Khedira és Arbeloa sérülés, Pepe pedig technikai döntés okán maradt ki.
Óriási ez a Zsozé :D:DDDDD
Pepenek tényleg meszeltek. :mrgreen:
Mondjuk bánnám, ha elmenne, mert true madridista meg kell a 3 minőségi középső ember, de azért egy vadállat. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
beckham96
Hozzászólások: 231
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:05
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 16:39

Kerlon írta:Valamelyik nap már leírtam, hogy Neymarnak 45 millió eurós kivásárlási ára van és azt szerintem be lehet vállalni. Egyedül a csávót meg a szüleit kell megvenni és már csomagolhatna is.
45 milkót simán megér és szerintem Balenél jobb, bár egy kis izmot pakolhatna majd magára, mert jön valami megyes 2-es falábú csapat és kettétörik. :lol:

Avatar
niden6
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 22:35
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 16:37

numberone1 írta:elkepzelem, amikor a Juve ellenunk fog jatszani a BL-ben, akkor nyugottan kiallhatunk egy Fabinho-Nacho-Albiol-Arbeola vedelemmel is a Sanchez-Higu tamado sor ellen.
Én örülnék egy Juve-Realnak. :-)

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 16:37

Valamelyik nap már leírtam, hogy Neymarnak 45 millió eurós kivásárlási ára van és azt szerintem be lehet vállalni. Egyedül a csávót meg a szüleit kell megvenni és már csomagolhatna is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 8., szerda 16:35

Sergio Ramos, Marcelo, Khedira és Arbeloa sérülés, Pepe pedig technikai döntés okán maradt ki.
Óriási ez a Zsozé :D:DDDDD

Avatar
beckham96
Hozzászólások: 231
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:05
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 8., szerda 16:32

numberone1 írta:
niden6 írta:
Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról? :( :he:

en beszeltem.
elkepzelem, amikor a Juve ellenunk fog jatszani a BL-ben, akkor nyugottan kiallhatunk egy Fabinho-Nacho-Albiol-Arbeola vedelemmel is a Sanchez-Higu tamado sor ellen. :mrgreen:
:lol: :lol:
És Higu vágna 3-at... akkor viszont eret vágok. :lol:
Vagy ahogy az lenni szokott meglőné élete gólját...

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 16:30

niden6 írta:
Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról? :( :he:

en beszeltem.
elkepzelem, amikor a Juve ellenunk fog jatszani a BL-ben, akkor nyugottan kiallhatunk egy Fabinho-Nacho-Albiol-Arbeola vedelemmel is a Sanchez-Higu tamado sor ellen. :mrgreen:

szerk:
Nem bánnék viszont egy olyan épitkezést mint ami a MU-nál folyik, persze ez itt sosem fog megvalósulni hacsak nem jön egy ily módon gondolkodó elnök.
de akkor viszont olyan edzo kell mint Klopp v Wenger, akikkel egy hosszutavu projektet lehetne megvalositani.
Annyira azert vagyunk eleg erosek es ok is eleg kepzettek, h ne valjanak mar kudarcot az elso evben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
niden6
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 22:35
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 16:27

numberone1 írta:jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?
Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról? :( :he:

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 16:25

Sir Alex visszavonul. Moyes követi nagy valószinűséggel és folytatódik minden ugyanúgy. Szerintem unikumra nem is gondoltak. A MU annál komolyabb klub, nagy hagyományokkal, a portugál meg(amint látjuk) csak szétbarmolni tud mindent. Egy klubnál nem tud huzamosabb ideig ülni a padon. Nekünk azért kellett ő 2010-ben mert az egyetlen esélyünk volt,h cimeket nyerjünk. Nem bánnék viszont egy olyan épitkezést mint ami a MU-nál folyik, persze ez itt sosem fog megvalósulni hacsak nem jön egy ily módon gondolkodó elnök.

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 16:19

CS0ki írta:

Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.
mivel abban a szerencses helyzetben vagyunk h mi vagyunk a Real es eloszerettel vesznek tolunk jatekosokat... nem hinnem, h nehez lenne olyan klubot talalni ami mindenki szampontjabol megfelelo lenne. pl. itt a Juve kell nekik Higu, az argentin is menne oda, nekunk is kellene par jatekos onnan. A kerdes mar csak az, h azok a jatekosok jonnenek e hozzank? Miert ne egy Realba. A tobbi csak reszlet kerdes. A PSG, a Tott is erdeklodik par jatekosunk irant. Ha jol emlekszem az utobbinal meg fel is merult par jatekos aki nekik is kell mi meg csokkentenenk Bale arat.
Persze nem jellemzo, mert az atlag klubok penzt akarnak a jatekosaikert.
Nem nagy dolog csak ugyesnek kell lenni.
szerk:
Amúgy meg Benzema jó szereplésére sincsen semmi garancia. Volt 2-3 jó hónapja Madridban oszt ennyi.
jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben? :mrgreen:
Semmivel nem lesz elorebb a Juve Higuval, de mi igen. Gyengitsuk az ellenfeleket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
niden6
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 22:35
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 16:16

Ebből a kvarttetből csak Lewandowski üti meg a szintet.
Semmivel nem jobb, mint Gomez.

Amúgy meg Benzema jó szereplésére sincsen semmi garancia. Volt 2-3 jó hónapja Madridban oszt ennyi.

Avatar
Chris
Hozzászólások: 801
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 10:51
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Chris » 2013. május 8., szerda 16:08

Elég nevetséges már így elsőre is, ami a Real igazolásai illeti. Híguain, akit lehet szeretni, nem szeretni, ettől függetlenül az argentinok 9-ese, top csatárként van mindenhol számon tartva, és 20-25 körül elvihetik. Transfermarkt szerint 38 millió az értéke... Mondanám, hogy ez csak sajtóinfó, csak épp általában még a sajtóhírek alatti összegek alatt vittek el innen játékosokat. Simán el tudom képzelni, hogy ilyen nevetséges 18+ 4-5 millió xy feltételek legyen a végösszeg. Mint ahogy Robben meg Sneijder el lett zavarva fillérekért. Nem az én pénztárcám, de ez számomra érthetetlen.
Ja és akkor van ez a Kondogbia, akit ahogy írtátok is többen 15 alatt nem fogja elengedni a Sevilla. Hol van ez a gyerek Hígauinhoz képest jelenleg?? Ez már bosszantó és minden évben ez megy. Di Maria pl. mivel lett rosszabb, mint amikor idejött? Semmivel, ettől függetlenül -15 millió lesz az ára ha elmegy, erre mérget veszek.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3451
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 8., szerda 16:02

Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.
A francia 20 éves. Biblia meg volt vagy 26 éves. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt? Ha jön Kondingbia, első körben kiegészítő ember lehet jó eséllyel. Sevillából meg hoztunk 3 millióért egy kapust, aki jobb mint a Casillas. :mrgreen:

Azokkal az igazolásokkal van gond, akik 23-24 éves korukra is nagyjából középszerűek. Ha 20 év körüli, és még nem bizonyított sokat, de tehetségesnek tűnik, akkor jöhet, ha már idősebb, de bizonyítottan top játékos, jöhet. A kettő közötti tölteléket kell erősen meggondolni. Viszont egy 30 év körüli tapasztalt támadót hoznék, ha végül nem jön komoly csatár(ilyen Lisandro López szerűt).

Adebayor meg eléggé összecsúszott, véletlenül se nagyon talál kapuba, viszont magas a fizuja.
Szerintem most csak bartel uzletben tudnank minosegi jatekost igazolni. Van par keresett jatekosunk akik jo csere alap lehetne masert. Csak nem tudom, h ebben gondolkodnak a vezetok v csak penz szamit naluk.
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 146 regisztrált és 0 vendég