PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
nuevo_ericco

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 15., szombat 22:02

De a játék megítélése az anime után kezdet átfordulni először pozitívba, ott is volt egy nagyobb update. Ha megnézed steamdb.info-n, látni, hogy megugrott a játékosok száma, a megjelenés után először:
https://steamdb.info/app/1091500/charts/#max

A 2.0 és a kiegészítő megjelenésekor még inkább, de ez sehol sem cáfolja azt, amit leírtam.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 15., szombat 21:53

Megjelenés utáni 2 hétben 13 millió.
Anime előttig 18 millió
Anime után 20 millió eladott példány.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 15., szombat 20:23

P. Krisz írta:
az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten.
Aham.
Véletlen sem a 3 év, 125 millió dollár és a 2.0-ás frissítés , amivel egy szinte teljesen új játékot csináltak.
Az is, de mikor kijött az anime, akkor megugortak felfelé a számok. A 2.0 csak ezután jött még egy évvel.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 15., szombat 19:51

az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten.
Aham.
Véletlen sem a 3 év, 125 millió dollár és a 2.0-ás frissítés , amivel egy szinte teljesen új játékot csináltak.
Hogy híjják?
Bill.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 15., szombat 19:23

Alltime es gyerekkorom kedvence volt a deus ex, szoval nekem az ilyen cyberpunk fele cuccok a gyengeim, filmekben is a scifi motyok vannak nalam legelol.
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 15., szombat 18:28

Röviden jó, nagyon jó :D Az FPS nézet miatt huztam a szám mielött megvettem, de hamar meglehet szokni. Rengeteg frissítés érkezett hozzá + a DLC ami ad még jó pár óra játékélményt. A játékvilág, zenék és a karakterek is beszípantanak, Keanu Reeves karaktere zseniális, a DLC-be pedig Idris Elba.
Dobozos verzió 9k annyit bőven megér.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 15., szombat 18:05

Caraway írta: A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
Ha nem hardcore RPG-t vársz, hanem egy történetorientált akció RPG-t, amelyben az egyes RPG elemek elég mélyek, akkor tetszeni fog. Epikus, filmszerű, CPR szintű mellékmissziókkal és karakterekkel. A bugok 99%-t kijavították, az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten. Grafika, világ, zene szintén top.
Tényleg csak azt lehet a hátrányára írni, hogy ugyan vannak választható story szálak, de nem annyira szerteágazó és minden mindennel összefüggő, mint a klasszikus RPG-knél. De az egy ilyen pörgős történetnél, ennyire nyílt világnál eleve lehetetlen, lineárisabbnak kell lennie, hogy igazán beszippantson.
Amikor sok volt benne a bug, akkor is lehetett látni, hogy az alap jó, a hibák alatt egy nagyon jó kis játék van.
Nekem az egyik kedvencem, bár a kiegészítőt még nem játszottam.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 15., szombat 18:01

Caraway írta: A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
Állítólag brutál mód rendbe lett rakva és érdemes vele játszani

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 15., szombat 17:58

Abszolút megéri, a több szál miatt többször is, de a dlc-k kellenek hozzá, mivel egybe toltam annó nem tudom pontosan mik tartoznak a dlc-be, de valami olyan rémlik h az igazán jó küldik ott vannak. Ebben talán nem is annyira a történet, sokkal inkább az h mi döntünk az ami az élményt adja...a játék egy pontján Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az irányított karakterrel dönthetünk úgy, hogy nem bírjuk tovább és leugrunk egy tetőről befejezve a történetet vagy valam ilyen.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 15., szombat 17:55

A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 15., szombat 17:52

Egyszer lesz nyugi meg szabadidő - ahhoz valszeg be kéne unabomberkedni magam vmi erdőbe műholdas néztél vagy Benton - akkor kiporgetem az rdr-t meg a cyberpunkot is, mindkettő epikus mestermű.
Gta6 nem hoz egyelőre lázba, nincs még hardver amin fut kb, de lehet úgy lesz megcsinalva a játékmenet meg az egész részletesség, hogy lefossuk magunkat és egymást is
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 15., szombat 17:47

wZoLee7 írta:
realbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta? :mrgreen: szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
A jatekipar messije. Jo cucc, fun, de semmi egyéb .
:box: gyertek :lol:

Ám barmelyik fromsoftware cuccba belerakok 300 órát. :coffee:

Izlsek es pofonok ugyebar.
Szamomra az rdr2 a csucs jatekuk, ebben is ha lesz annyira elo a vilag es reszletes, akkor mar nyertek. A sztoriben szerintem az rdr t egy gta se tudna verni
RDR2 abszolut csúcs nálam is! Mestermű minden téren :sziv:
Remélem a 3 kijön még 2030 elött :mrgreen:

A GTA6 hypeja pedig érthető, már ismerik a Rockstart, mindig ad újat és többet amit más játékok nem. A Cyberpunk2077 is hasonló volt, meg se jelent még de, minden díjat neki adtak, mert az ő nevükhöz fűzödik a Witcher.

Én a DS játékokat nem értem, szopnak végig, idegbajt kapnak és egy bosst ütnek órákig :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 15., szombat 13:19

realbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta? :mrgreen: szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.

Szamomra az rdr2 a csucs jatekuk, ebben is ha lesz annyira elo a vilag es reszletes, akkor mar nyertek. A sztoriben szerintem az rdr t egy gta se tudna verni

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 15., szombat 13:18

A GTA 6 is mérföldkő lesz... a 100 dolláros árcédulával. :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 15., szombat 12:53

Vegulis… barmelyik resz kijott, merfoldko volt a jatekiparban kb. Ezek tenyek, itt nem bangladesi ujsagirok szavaznak. :kalapos:

A Rockstar mindenki felett van. Osrobbanas lesz ez a jatekuk is. Okosok szerint nem hiaba igazitja az osszes studio a jatekat a gtahoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 15., szombat 12:45

Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta? :mrgreen: szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 15., szombat 9:47

Split Fiction, GTA 6.
Kojima-san ledobta az atomot a DS2-vel. :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 15., szombat 5:37

En direkt nem nezek semmit rola, de valami akcio keretebe fix meg fogom venni, az It takes two-t is imadtuk. :sziv:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. március 15., szombat 0:17

dzsi91 írta:
ferni írta: Durva, hogy ha kijön a GTA 6 idén felkötheti a gatyát rendesen, mert nem biztos Game of the Year lesz.
De hogy jönne ki idén? Van egy darab lassan 2 éves trailerünk se preorder semmi. Ha idén jönne ki azért egy ekkora költségvetésű játékot már rég promóznának. Nem lepne meg a 26 ősz se már.
Céghez közeli források, szivárogtatások mind tartják,hogy idén legkésőbb holiday időszakban érkezik a játék, szerintem is faszság.

Amúgy énis nézem pistiéknél a Split fiksönt, és zseni a játék, de ha jön a rockstar még idén akkor jogosan söpörni fog mindent.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 15., szombat 0:12

ferni írta: Durva, hogy ha kijön a GTA 6 idén felkötheti a gatyát rendesen, mert nem biztos Game of the Year lesz.
De hogy jönne ki idén? Van egy darab lassan 2 éves trailerünk se preorder semmi. Ha idén jönne ki azért egy ekkora költségvetésű játékot már rég promóznának. Nem lepne meg a 26 ősz se már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: