PC (játékok, Steam, konfiguráció)
-
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
De a játék megítélése az anime után kezdet átfordulni először pozitívba, ott is volt egy nagyobb update. Ha megnézed steamdb.info-n, látni, hogy megugrott a játékosok száma, a megjelenés után először:
https://steamdb.info/app/1091500/charts/#max
A 2.0 és a kiegészítő megjelenésekor még inkább, de ez sehol sem cáfolja azt, amit leírtam.
https://steamdb.info/app/1091500/charts/#max
A 2.0 és a kiegészítő megjelenésekor még inkább, de ez sehol sem cáfolja azt, amit leírtam.
- P. Krisz
Megjelenés utáni 2 hétben 13 millió.
Anime előttig 18 millió
Anime után 20 millió eladott példány.
Anime előttig 18 millió
Anime után 20 millió eladott példány.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
Az is, de mikor kijött az anime, akkor megugortak felfelé a számok. A 2.0 csak ezután jött még egy évvel.P. Krisz írta:Aham.az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten.
Véletlen sem a 3 év, 125 millió dollár és a 2.0-ás frissítés , amivel egy szinte teljesen új játékot csináltak.
- P. Krisz
Aham.az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten.
Véletlen sem a 3 év, 125 millió dollár és a 2.0-ás frissítés , amivel egy szinte teljesen új játékot csináltak.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Alltime es gyerekkorom kedvence volt a deus ex, szoval nekem az ilyen cyberpunk fele cuccok a gyengeim, filmekben is a scifi motyok vannak nalam legelol.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Röviden jó, nagyon jó
Az FPS nézet miatt huztam a szám mielött megvettem, de hamar meglehet szokni. Rengeteg frissítés érkezett hozzá + a DLC ami ad még jó pár óra játékélményt. A játékvilág, zenék és a karakterek is beszípantanak, Keanu Reeves karaktere zseniális, a DLC-be pedig Idris Elba.
Dobozos verzió 9k annyit bőven megér.

Dobozos verzió 9k annyit bőven megér.
-
Ha nem hardcore RPG-t vársz, hanem egy történetorientált akció RPG-t, amelyben az egyes RPG elemek elég mélyek, akkor tetszeni fog. Epikus, filmszerű, CPR szintű mellékmissziókkal és karakterekkel. A bugok 99%-t kijavították, az anime után pedig elindult a játék felfelé a játékosok szemében is, megérdemelten. Grafika, világ, zene szintén top.Caraway írta: A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
Tényleg csak azt lehet a hátrányára írni, hogy ugyan vannak választható story szálak, de nem annyira szerteágazó és minden mindennel összefüggő, mint a klasszikus RPG-knél. De az egy ilyen pörgős történetnél, ennyire nyílt világnál eleve lehetetlen, lineárisabbnak kell lennie, hogy igazán beszippantson.
Amikor sok volt benne a bug, akkor is lehetett látni, hogy az alap jó, a hibák alatt egy nagyon jó kis játék van.
Nekem az egyik kedvencem, bár a kiegészítőt még nem játszottam.
Állítólag brutál mód rendbe lett rakva és érdemes vele játszaniCaraway írta: A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abszolút megéri, a több szál miatt többször is, de a dlc-k kellenek hozzá, mivel egybe toltam annó nem tudom pontosan mik tartoznak a dlc-be, de valami olyan rémlik h az igazán jó küldik ott vannak. Ebben talán nem is annyira a történet, sokkal inkább az h mi döntünk az ami az élményt adja...a játék egy pontján Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az irányított karakterrel dönthetünk úgy, hogy nem bírjuk tovább és leugrunk egy tetőről befejezve a történetet vagy valam ilyen.Caraway írta: A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A cyberpunk mindenkinek ennyire tetszett? Miota kijott a jatek az xboxomon pihen (anno akcioba adtak a gephez), akkoriban sok bug miatt nem kezdtem el, de egyszeruen azota se vesz ra a lelek a hangulatara..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egyszer lesz nyugi meg szabadidő - ahhoz valszeg be kéne unabomberkedni magam vmi erdőbe műholdas néztél vagy Benton - akkor kiporgetem az rdr-t meg a cyberpunkot is, mindkettő epikus mestermű.
Gta6 nem hoz egyelőre lázba, nincs még hardver amin fut kb, de lehet úgy lesz megcsinalva a játékmenet meg az egész részletesség, hogy lefossuk magunkat és egymást is
Gta6 nem hoz egyelőre lázba, nincs még hardver amin fut kb, de lehet úgy lesz megcsinalva a játékmenet meg az egész részletesség, hogy lefossuk magunkat és egymást is
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
RDR2 abszolut csúcs nálam is! Mestermű minden térenwZoLee7 írta:Szamomra az rdr2 a csucs jatekuk, ebben is ha lesz annyira elo a vilag es reszletes, akkor mar nyertek. A sztoriben szerintem az rdr t egy gta se tudna vernirealbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta?szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
A jatekipar messije. Jo cucc, fun, de semmi egyéb .
gyertek
![]()
Ám barmelyik fromsoftware cuccba belerakok 300 órát.![]()
Izlsek es pofonok ugyebar.

Remélem a 3 kijön még 2030 elött

A GTA6 hypeja pedig érthető, már ismerik a Rockstart, mindig ad újat és többet amit más játékok nem. A Cyberpunk2077 is hasonló volt, meg se jelent még de, minden díjat neki adtak, mert az ő nevükhöz fűzödik a Witcher.
Én a DS játékokat nem értem, szopnak végig, idegbajt kapnak és egy bosst ütnek órákig

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szamomra az rdr2 a csucs jatekuk, ebben is ha lesz annyira elo a vilag es reszletes, akkor mar nyertek. A sztoriben szerintem az rdr t egy gta se tudna vernirealbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta?szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
gyertek
![]()
- P. Krisz
A GTA 6 is mérföldkő lesz... a 100 dolláros árcédulával.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vegulis… barmelyik resz kijott, merfoldko volt a jatekiparban kb. Ezek tenyek, itt nem bangladesi ujsagirok szavaznak.realbeckham írta: Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta?szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
gyertek
![]()

A Rockstar mindenki felett van. Osrobbanas lesz ez a jatekuk is. Okosok szerint nem hiaba igazitja az osszes studio a jatekat a gtahoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rajtam kívül van még valaki, akit semennyire nem hoz lázba a gta?
szvsz tulhypeolt szeria. Ott tartunk lassan, ha kijonne egy 5mp video, amiben csak felcsillan a gta6 felirat, az is 2mrd nezettseget hozna, es goty jelolt instant.
gyertek
Ám barmelyik fromsoftware cuccba belerakok 300 órát.

Ám barmelyik fromsoftware cuccba belerakok 300 órát.

- P. Krisz
Split Fiction, GTA 6.
Kojima-san ledobta az atomot a DS2-vel.
Kojima-san ledobta az atomot a DS2-vel.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En direkt nem nezek semmit rola, de valami akcio keretebe fix meg fogom venni, az It takes two-t is imadtuk.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Céghez közeli források, szivárogtatások mind tartják,hogy idén legkésőbb holiday időszakban érkezik a játék, szerintem is faszság.dzsi91 írta:De hogy jönne ki idén? Van egy darab lassan 2 éves trailerünk se preorder semmi. Ha idén jönne ki azért egy ekkora költségvetésű játékot már rég promóznának. Nem lepne meg a 26 ősz se már.ferni írta: Durva, hogy ha kijön a GTA 6 idén felkötheti a gatyát rendesen, mert nem biztos Game of the Year lesz.
Amúgy énis nézem pistiéknél a Split fiksönt, és zseni a játék, de ha jön a rockstar még idén akkor jogosan söpörni fog mindent.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De hogy jönne ki idén? Van egy darab lassan 2 éves trailerünk se preorder semmi. Ha idén jönne ki azért egy ekkora költségvetésű játékot már rég promóznának. Nem lepne meg a 26 ősz se már.ferni írta: Durva, hogy ha kijön a GTA 6 idén felkötheti a gatyát rendesen, mert nem biztos Game of the Year lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams