Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Vinícius Junior - 7
Elém került most egy videó amin ugye az atletico megverte 2-0ra a màr Ronaldoval felallo juvet. Szurkolok ugye kinevettek stb stb. Aztan ugye lőtt egy laza mesterharmast ellenük amivel egymaga megforditotta a párharcot,es ilyenkor esik le nekem még jobban hogy mi a különbség egészséges onbizalom es nagyképűség kozott. Vini is próbálja ezt, csak az utóbbi időbe nem túl sok teljesítményt tesz le a nagyképűség mellé... De a magyarázás az megy.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én mondjuk kaptam figyelmeztetést mert lebuziztam a Valenciátrealbeckham írta: A vitába nem szeretnék belefolyni. Az nem erdekel.
En csak annak örülök, hogy itt még lehet buzizni, negerezni, leírhatom, hogy törpe anélkül, hogy betalaljon valami "kisnövésű" radikális csoport.

Azóta nem írom, mert gondolom ez már sok.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A moderáció olyan-amilyen. Leginkább részleges. Senki sem ül a gépnél 24h keresztül, hogy non-stop a fórumot felügyelje. Előfordul, h átcsúszik vmi, de nem hinném, hogy nagy általánosságban szabadfolyású szarfolyamot produkálnánk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én csak kettő dolgot tudok hozzátenni, Vinicius sokszor jogosan kapja meg h agyatlan, mert az, de valóban van egy határ amit nem kellene átlépni. Viszont ez egy fórum, senkinek nem akarom megmondani, milyen stílusban írhat, nem a mi dolgunk ezzel foglalkozni, nekünk a forum üzemeltetői adtak lehetőséget bármelyik felhasználó tiltására és már nem is látjuk mit ír az aki zavar.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A mai világban kb minden harmadik ember így beszél ha tetszik ha nem. Túl sok a stressz biztos. Te meg én pont nem maradjon így de ettől még akkor is kezd fekete-fehér lenni ez a vita. Van aki határozattabban nyilvánul meg van akinek már mindentől hisztirohamot kap és nem tetszik semmi.RaúlCF írta:jó duma. csak kevered a szólásszabadságot az alpári paraszt tahó stílussal. nem kell összemosni a kettőt. elmondhatja mindenki a véleményét attól még nem kell totál parastzba lemenni mint valami getto kocsmatöltelék. attól még nem csorbul a nagy szabadsága senkinek.peadani írta: Szólásszabadságnak hívják illetve vélemény nyilvánításnak. Oké sokszor túltolják elég sokan de ordítóan rossz dolgok nem történnek ezen a forumon még mindig és moderálva van minden normális keretek között. Az meg, hogy ki kap pm-be felszólítást nem tudhatod. Am hehének igaza van nagyon punci egy világot élünk itt senkinek semmilyen negatív véleménye nem lehet mert a hisztis kislányok megharagudnak
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó duma. csak kevered a szólásszabadságot az alpári paraszt tahó stílussal. nem kell összemosni a kettőt. elmondhatja mindenki a véleményét attól még nem kell totál parastzba lemenni mint valami getto kocsmatöltelék. attól még nem csorbul a nagy szabadsága senkinek.peadani írta: Szólásszabadságnak hívják illetve vélemény nyilvánításnak. Oké sokszor túltolják elég sokan de ordítóan rossz dolgok nem történnek ezen a forumon még mindig és moderálva van minden normális keretek között. Az meg, hogy ki kap pm-be felszólítást nem tudhatod. Am hehének igaza van nagyon punci egy világot élünk itt senkinek semmilyen negatív véleménye nem lehet mert a hisztis kislányok megharagudnak
- realbeckham
A vitába nem szeretnék belefolyni. Az nem erdekel.
En csak annak örülök, hogy itt még lehet buzizni, negerezni, leírhatom, hogy törpe anélkül, hogy betalaljon valami "kisnövésű" radikális csoport.
Nem kell megneznem a halálos fegyvert újra, hogy egy jot rohogjek egy színesbőrű viccen.
Nem kell megneznem a halálos fegyvert újra, hogy egy jot rohogjek egy színesbőrű viccen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mi folyik itt kerem
Kedvencem, hogy állítólag így akarom felhívni magamra a figyelmet, ezért szán engem
Anélkül, hogy bármit is tudna rolam
Visszakérdezek: akit zavar, hogy valaki egy játékost - tehát nem őt személyesen - idiótának vagy bárkinek elhord, akkor mi van? Mit jelent, hogy zavar? El lesz baszva miatta a napod? Vagy olcsóbb lesz a kenyér? Vagy szarabbul fogsz teljesíteni az asszonnyal? Mit befolyásol az, ha zavar téged, ha egy fórumon vki csúnyán beszél pl?

Kedvencem, hogy állítólag így akarom felhívni magamra a figyelmet, ezért szán engem

Anélkül, hogy bármit is tudna rolam

Visszakérdezek: akit zavar, hogy valaki egy játékost - tehát nem őt személyesen - idiótának vagy bárkinek elhord, akkor mi van? Mit jelent, hogy zavar? El lesz baszva miatta a napod? Vagy olcsóbb lesz a kenyér? Vagy szarabbul fogsz teljesíteni az asszonnyal? Mit befolyásol az, ha zavar téged, ha egy fórumon vki csúnyán beszél pl?
thereisonly1ronaldo
- peadani
Szólásszabadságnak hívják illetve vélemény nyilvánításnak. Oké sokszor túltolják elég sokan de ordítóan rossz dolgok nem történnek ezen a forumon még mindig és moderálva van minden normális keretek között. Az meg, hogy ki kap pm-be felszólítást nem tudhatod. Am hehének igaza van nagyon punci egy világot élünk itt senkinek semmilyen negatív véleménye nem lehet mert a hisztis kislányok megharagudnakRaúlCF írta: teljesen igaza van. az utóbbi időben ami stílus itt engedélyezve van az okádék és hányinger között mozog. volt idő amikor ezek rendesen moderálva voltak. manapság elég szabad folyása van szarnak. elég megnézni a meccs topicot bármelyik nap vagy a játékosok vagy edző topicot. ehhez nem számít ki mennyit írkál egy fórumra.
- peadani
Szólásszabadságnak hívják illetve vélemény nyilvánításnak. Oké sokszor túltolják elég sokan de ordítóan rossz dolgok nem történnek ezen a forumon még mindig és moderálva van minden normális keretek között. Az meg, hogy ki kap pm-be felszólítást nem tudhatod. Am hehének igaza van nagyon punci egy világot élünk itt senkinek semmilyen negatív véleménye nem lehet mert a hisztis kislányok megharagudnakRaúlCF írta: teljesen igaza van. az utóbbi időben ami stílus itt engedélyezve van az okádék és hányinger között mozog. volt idő amikor ezek rendesen moderálva voltak. manapság elég szabad folyása van szarnak. elég megnézni a meccs topicot bármelyik nap vagy a játékosok vagy edző topicot. ehhez nem számít ki mennyit írkál egy fórumra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Pont ez a lenyeg, hogy nem kell ezeket a dolgokat atlatnia. Ez a orszag egyik legnagyobb Real Madrid foruma, ez az oldal minket, magyar Real Madrid szurkolokat minosit. Ha egy masik csapat szurkoloja ideteved es meglatja milyen stilusban irnak nehanyan egy-egy jatekosunkrol moderalas nelkul, joggal gondolhatja, hogy a magyar madridistak vallalhatatlanok, vagy adott esetben egy uj forumozonak teljesen elmehet a kedve a kommentalastol a stilus miatt. En abszolut a szolasszabadsag hive vagyok, de par embernek meg kellene ertenie, hogy a reakcioik kulso (es belso) szemmel ugyanolyan irritalo lehet, mint Vinicouse a palyan.ferni írta:Amúgy semmi, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a fórum hozzászólásainak te hozzátetted a 0,0000195%-át, majd minősítetted azt, hogy mehetnek itt így a dolgok.ruger írta:
Mi a gondod velem?
És ugye volt a madridom előtt más oldal is, ahol a fórumozók nagy része már ott volt, de azzal most ne is foglalkozzunk hozzászólások számában.
Van a 20+ év alatt egy fokozatosan kialakult rendszer, stílus, mikor mi hogy van engedve stb, de hehe is volt már idén kirakva két hétre csak hogy tudjad.
Sőt saját magát is moderálja a fórum, engem pl olyan 3-4 ember kóstolgat jelenleg teljes joggal, ha nem értek ezekből a jelzésekből meg majd kitesz egy moderátor idővel egy kis pihire.
Elmondhatod a véleményed, csak sajnos ennyi év belső működését nehéz átlátnod.
Ez nem egy random Facebook csoport ahol senki se ismer senkit, itt már 20 éve tolerálják sokan egymás hülyeségeit, sokan élőben is találkoztak egymással nem egyszer az évek alatt és tartják a kapcsolatot rendszeresen stb.
Ez egy közösség ahol kialakultak ezek a viszonyok, külső szemmel érhető ez itt ott fura lehet, de ez egy egyedi közösség, nem egy egymásba ömlesztett Facebook csoport, ahol azt se tudod, hogy a Kiss Géza mióta ír kommenteket.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljesen igaza van. az utóbbi időben ami stílus itt engedélyezve van az okádék és hányinger között mozog. volt idő amikor ezek rendesen moderálva voltak. manapság elég szabad folyása van szarnak. elég megnézni a meccs topicot bármelyik nap vagy a játékosok vagy edző topicot. ehhez nem számít ki mennyit írkál egy fórumra.
Amúgy semmi, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a fórum hozzászólásainak te hozzátetted a 0,0000195%-át, majd minősítetted azt, hogy mehetnek itt így a dolgok.ruger írta:Mi a gondod velem?ferni írta:
Mit kap ez ennyi downvotet?
Fórumon tényleg hehe kezdte el használni és mai napig csak ő használja, majd ráfogja másra
A madridom fórum hozzászólások száma: 871227
Köszönjük, hogy hozzátetted azt a 15-öt.
És ugye volt a madridom előtt más oldal is, ahol a fórumozók nagy része már ott volt, de azzal most ne is foglalkozzunk hozzászólások számában.
Van a 20+ év alatt egy fokozatosan kialakult rendszer, stílus, mikor mi hogy van engedve stb, de hehe is volt már idén kirakva két hétre csak hogy tudjad.
Sőt saját magát is moderálja a fórum, engem pl olyan 3-4 ember kóstolgat jelenleg teljes joggal, ha nem értek ezekből a jelzésekből meg majd kitesz egy moderátor idővel egy kis pihire.
Elmondhatod a véleményed, csak sajnos ennyi év belső működését nehéz átlátnod.
Ez nem egy random Facebook csoport ahol senki se ismer senkit, itt már 20 éve tolerálják sokan egymás hülyeségeit, sokan élőben is találkoztak egymással nem egyszer az évek alatt és tartják a kapcsolatot rendszeresen stb.
Ez egy közösség ahol kialakultak ezek a viszonyok, külső szemmel érhető ez itt ott fura lehet, de ez egy egyedi közösség, nem egy egymásba ömlesztett Facebook csoport, ahol azt se tudod, hogy a Kiss Géza mióta ír kommenteket.
-
- Kedvenc játékosaid: R9 ,Isco
Mi a gondod velem?ferni írta:Mit kap ez ennyi downvotet?realbeckham írta: Ő hát.23, április 25.én találta ki. Fejből tudom.
Ferni voltam, sziasztok.
Fórumon tényleg hehe kezdte el használni és mai napig csak ő használja, majd ráfogja másra
A madridom fórum hozzászólások száma: 871227ruger írta: Igen, amilyen a moderátor olyan a fórum.![]()
-
Nem szeretnék személyeskedni.realbeckham írta: A személyeskedést, burkolt csipkelodest a fb csoport hogyan kezeli?
Mit kap ez ennyi downvotet?realbeckham írta: Ő hát.23, április 25.én találta ki. Fejből tudom.
Ferni voltam, sziasztok.

A madridom fórum hozzászólások száma: 871227ruger írta: Igen, amilyen a moderátor olyan a fórum.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
hehetheoriginal írta:Az embert magát is törölni kéne, nem?ruger írta: Amúgy elég régóta olvasom a fórumot napi szinten, és semmi bajom a kulturált kritikával, de aki kreténez, agyalágyultoz... stb egy Realos játékost az szerintem a hozzászólót minősíti, és ezt nem engedném. Nem vagyok egy nagy FB-os de az ottani Real Madrid csoportban ki van mondva hogy a csapatot vagy játékost durván szidó hozzászólást azonnal törlik.![]()
Máshogy kérdezem: aki kretén, agyalagyult és ostoba, azt milyen virágnyelven szabadjon korulirni, hogy mást - tőle teljesen független!- személyt ne sértésnek es bantsanak a betűk?
![]()
Kicsit uncsi már ez a joemberkedes meg pihepuhaskodas.
Nem tetszik? Ne olvasd. Ne menj oda. Ne szólj bele. De ne akarj mást megváltoztatni, csak mert neked az úgy épp jobb lenne.
Ha valaki átlépi a megengedett szintet, majd vannak moderátorok, és lesz vmi. De én se mondom másnak,hogy ki hogy vagy hogy ne írjon vagy mit és mit ne csináljon.
Binicius meg egy ostoba kretén, minden meccsen látjuk.
Nem tudom ki adta neki anno ezt a nevet b-vel, de abszolút telitalálat. Azt hiszem senki nem halt még bele, ha a tudta nélkül máshogy írták a nevét.
Attol hogy az adott jatekos nem olvassa, masokat akik ezt a csapatot feltetel nelkul szeretik es szimpatiatol fuggetlenul szurkolnak a jatekosainknak, zavarhat. Nagy kulonbseg van akozott, hogy egy-egy rossz meccse utan, vagy gyoker viselkedese miatt leirjuk kulturaltan/kevesbe kulturaltan, hogy ez keves tole, vagy nagyitoval keresni, hogy mivel lehet belerugni. Az meg hogy neki tulajdonitotok minden rosszat, ami a csapattal tortenik nonszensz, a gunyneven szolitas, meg csak szimplan gyerekes es nso szint. Egyebkent pont toled kevesbe zavar, mert mindig van egy aktualis jatekos akit kiszemelsz magadnak es ekezed, mint pl. Valverde, de tudom, hogy trollkodsz es ezzel probalod felhivni magadra a figyelmet, ami miatt inkabb szanlak, sot neha kifejezetten szorakoztato.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Boknak veszem.ruger írta:Igen, amilyen a moderátor olyan a fórum.Realista24 írta:
Én azt hittem te voltal az érdemi szerzője![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
A személyeskedést, burkolt csipkelodest a fb csoport hogyan kezeli?
-
Igen, amilyen a moderátor olyan a fórum.Realista24 írta:Én azt hittem te voltal az érdemi szerzőjehehetheoriginal írta:
Az embert magát is törölni kéne, nem?![]()
Máshogy kérdezem: aki kretén, agyalagyult és ostoba, azt milyen virágnyelven szabadjon korulirni, hogy mást - tőle teljesen független!- személyt ne sértésnek es bantsanak a betűk?
![]()
Kicsit uncsi már ez a joemberkedes meg pihepuhaskodas.
Nem tetszik? Ne olvasd. Ne menj oda. Ne szólj bele. De ne akarj mást megváltoztatni, csak mert neked az úgy épp jobb lenne.
Ha valaki átlépi a megengedett szintet, majd vannak moderátorok, és lesz vmi. De én se mondom másnak,hogy ki hogy vagy hogy ne írjon vagy mit és mit ne csináljon.
Binicius meg egy ostoba kretén, minden meccsen látjuk.
Nem tudom ki adta neki anno ezt a nevet b-vel, de abszolút telitalálat. Azt hiszem senki nem halt még bele, ha a tudta nélkül máshogy írták a nevét.![]()