Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. március 17., hétfő 12:18

Én tartom, hogy túl sok a meccs.
Ez max x lett volna ha nincs a hétközi 120 perc és egy nappal kevesebb pihenő.
Ez nagyon rosszat tesz a futballnak.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 17., hétfő 7:22

Ezért nézem angolul. McManaman pl a Madridnak szokott szurkolni kommentálás közben, azt sokkal kellemesebb hallgatni B-) :D
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 17., hétfő 7:19

Nekem a kedvencem mikor azt mondja hogy MICSODA GOLOZO EZ A FIATALEMBER :kalapos:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 17., hétfő 7:17

Galacticos írta:
realbeckham írta: Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika
Szerintem mire hazaert mar eldurrant parszor. :lol:
Mondjuk hogy ezt a keresztneven hivja a jatekosok dolgot miert erolteti azt nem tudom de nagyon idegesito.
O, hat az a kegkevesebb. Azok mellett ilyeneket kell hallgatni, hogy

levándovszki... hát igen, nem ma kezdte!

Meg volt egy passz lewanak, amit ugy vett at, hogy lefordult(semmi extra) es kapu melle 6 meterrel. És akkor utana
nézzék! nézzék, hogy fordult le.

Nézem bazmeg, nézem! :vivo: Miert nem szolnak már rá bentrol, hogy elég. Szörnyű

Ott van még az a skillje, hogy egyszer azt mondja Gyámál, egyszer azt, hogy Jámál, egyszer azt, hogy Jámin. Mikor milyen kedve van
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 17., hétfő 7:10

hehetheoriginal írta:
Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk?
úgy, hogy tudjuk ki az edzo :lol:
Ha szerencsénk van, akkor végre felismerte, hogy kinek kell jobbhátvédnek lennie és Mendy sem épül fel addig, így már +2 emberrel kezdünk. Még nagyobb mázli, ha Ceba is helyrejön addig és kezdhet Tchouaménivel középen, így Camavinga meg mehet bhv.-ba. Utána már csak a támadósorból kellene Vinit kihagyni... Full lutri az egész. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 17., hétfő 7:10

En mar az otodik percben elkapcsoltam, csak 1-0 után kezdtem nézni. Pont ezért. Mikor meccs legelején Olmo passzolt egyet,mar kezdte " HOGY TETTE ODAAAA, DEE HOOOGY?????"
Nagyon cringe a csávó.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 7:07

realbeckham írta: Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika
Szerintem mire hazaert mar eldurrant parszor. :lol:
Mondjuk hogy ezt a keresztneven hivja a jatekosok dolgot miert erolteti azt nem tudom de nagyon idegesito.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 17., hétfő 7:04

Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 6:13

Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk?
úgy, hogy tudjuk ki az edzo :lol:
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 17., hétfő 5:49

flori írta:
Ha nyerik a clasicót is, akkor onnantól nincs kérdés. Gratulálni kell - ami mondjuk tőlük mindig elmarad. Itt meg levonni a megfelelő következtetéseket, mert Ancelottinak is van sara, de sokszor volt az az érzésem liga meccseknél, hogy kicsit elhitték a fiúk, hogy majd a nevek hozzák maguktól a pontokat.

Összességében kellemetlen lesz, ha Flick ezzel a kerettel beárazza Ancelottit, bármennyire is túlteljesítenek a túloldalon.
Egyszerűen a bajnoki meccseken tartalékolnak, ott pihennek. Carlonak megvan az a hülyesége, hogy ugyanazt a 13-14 embert használja, nem forgatja a keretet, helyette a bajnokikon csak félgőzzel mennek ki, mert papíron félgőzzel is hozni kellene. Csak hát nem mindig sikerül, ugye. Nehéz, ha a seggükön veszik a levegőt. Nem véletlen nem védett még bajnoki címet az öreg, kupákban sokkal erősebb ezzel a felfogásával.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

javier88

HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 17., hétfő 0:50

Irracionális meccs volt, a 71. percben még két góllal vezetett az Atlético, utána kaptak egy négyest. Őszintén szólva ezt elég megmagyarázhatatlan forgatókönyvnek tartom.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 17., hétfő 0:39

Mihez gratulaljak??

Espanyol meccstol volt vagy harom meccs ahol szet csaltak.

Hetvegi meccs is, mi kaptul a legkevesebb pihenot.

Gratulaljak…majd ha egyszer nem ketesen nyernek ligat talan.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 17., hétfő 0:25

Túlteljesítenek idén (is), ők is látják. Raphinháék olyan számokat hoznak, amiket valószínűleg soha többé. Minden befele pattan, minden szitu jól jön ki. Innentől jön a daráló, ők nincsenek hozzászokva ehhez, évek óta nem láttak egy bl elődöntőt sem. Fáradtság, sérülések, koncentráció hiánya. Itt bejön egy vereség és boríthat mindent mentálisan. Ott a nyomás, hogy idén még nem kaptak ki, az is jönni fog a vállakra.

Szerintem könnyebb a sorsolása a barcának papíron, de otthon idén többször kaptak ki, mint idegenben. Fognak bukni, ez 100 százalék, ott kell lenni a nyakukban, mi is tudjuk mennyire kellemetlen, ha pár pontra van valaki és csak nem akarnak leszakadni.

Mbappéval rúgatni kell a gólokat, előzze szépen Lewát is.

Ha nyerik a clasicót is, akkor onnantól nincs kérdés. Gratulálni kell - ami mondjuk tőlük mindig elmarad. Itt meg levonni a megfelelő következtetéseket, mert Ancelottinak is van sara, de sokszor volt az az érzésem liga meccseknél, hogy kicsit elhitték a fiúk, hogy majd a nevek hozzák maguktól a pontokat.

Összességében kellemetlen lesz, ha Flick ezzel a kerettel beárazza Ancelottit, bármennyire is túlteljesítenek a túloldalon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 0:22

Hát ha a kövi 11 meccsükböl a clasicon kívül lehozzák mindet meg is érdemlik. Fognak még botlani egyszer legalább onnan meg a clasico döntene a kérdés, hogy mi egyáltalán lehozzuk e addig hibátlanul a meccseinket.

Sokat nyomattuk idén de nálunk általában a formaidőzítés az utsó válogatott szünet utánra szokott érkezni. Meglátjuk ez idén is jön majd vagy benéztük és carloék semmi ilyet nem terveztek :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 0:05

Én amúgy nyugodt lennék csak rohadtul nincs a saját kezünkben a sorsunk, egy icipici apró pontvesztés is sokat segítene a helyzeten, de hát ha a bajnoki harmadik vezet ellenük hazai pályán a 70. percben két góllal és azok is kikapnak, onnantól miben bízhatna még az ember? :D

Nem túl reális, hogy 5 góllal verjük a Barcát... :kalapos:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 16., vasárnap 23:45

flori írta: Nem kaptak még ki idén.
jajne. :lol: elis felejtettem, hogy ha már veretlen bajnoki cím nem lehet teljesen random előkerülhetnek ilyenek is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 16., vasárnap 23:43

Nem kaptak még ki idén.

Ahogy megyünk előre, egyre fájóbb lesz majd a vereség. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 16., vasárnap 23:40

istimester írta:
Sierra írta:

Sevilla? Ahh azok is rendszerint lefekszenek nekik aztan rohogve mennek haza egy 0-5 utan, masik kutya banda. Tenyleg ez a Sevilla-Valencia-Atletico Madrid sor ritka undorito csapatok, mindharmat ruhellem nagyon, igazi alja brigadok.

Ha tenyleg olyan konnyu a sorsolasuk (en nem neztem), az innentol sima nekik. Alapbol az egymas elleni miatt elonyben vannak, de sztem a visszavagon is lealaznak minket ezzel a formaval. Ugy meg aztan kalap-kabat. Ez kurvara el lett cseszve, pedig mar 7 ponttal is mentunk elottuk. Hat evvan.
Mi lenne, ha nem lennétek ennyire defetisták? Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk? A hétközi továbbjutás után olvastam egy nem Real Madrid kötődésű oldalon, hogy vannak tradícionálisan vesztes és győztes csapatok. Ki lehet találni a két madridi klub közül melyiket hova sorolták. Lehetőleg jó ne a vesztes mentalitást propagáljuk. Nézzétek meg, töltsétek fel a lelki energiát, ne nyavajogjatok már az Isten szerelmére.
Már csak a nagy számok törvénye miatt se hiszem, hogy zsinórban 3 meccsen megvernek. Bár ha még találkozunk a kupában esetleg a bl-ben akkor inkább rúgjanak nekünk 10et a bajnokin. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 16., vasárnap 23:38

Sierra írta:
dzsi91 írta: Azért 2-0ról így leadni művészet. :mrgreen: Van hátra 10 foduló igazából papíron csak 2 nehéz meccsünk van szerintem barsza-sevilla idegenben a többi hozható. De blt nemkockáztatnám ezért a fos laligaért úgyhogy majd Carlo lemenedzseli szépen :mrgreen:
Sevilla? Ahh azok is rendszerint lefekszenek nekik aztan rohogve mennek haza egy 0-5 utan, masik kutya banda. Tenyleg ez a Sevilla-Valencia-Atletico Madrid sor ritka undorito csapatok, mindharmat ruhellem nagyon, igazi alja brigadok.

Ha tenyleg olyan konnyu a sorsolasuk (en nem neztem), az innentol sima nekik. Alapbol az egymas elleni miatt elonyben vannak, de sztem a visszavagon is lealaznak minket ezzel a formaval. Ugy meg aztan kalap-kabat. Ez kurvara el lett cseszve, pedig mar 7 ponttal is mentunk elottuk. Hat evvan.
Mi lenne, ha nem lennétek ennyire defetisták? Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk? A hétközi továbbjutás után olvastam egy nem Real Madrid kötődésű oldalon, hogy vannak tradícionálisan vesztes és győztes csapatok. Ki lehet találni a két madridi klub közül melyiket hova sorolták. Lehetőleg jó ne a vesztes mentalitást propagáljuk. Nézzétek meg, töltsétek fel a lelki energiát, ne nyavajogjatok már az Isten szerelmére.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 16., vasárnap 23:30

ateeemadrid írta:
Sierra írta:

A miénkre írták, hogy könnyű. A Barcae nehezebbnek tűnik, de jobbak is jelenleg nálunk. Versenybe kell maradni viszont, mert még az utsó fordulóba Bilbaoba mennek. Az Atleti ma kiszállt
Jahjah mi nyomjuk még a Sevillaval idegenben meg a barcával. Többi szerintem mind hozható mert az ilyen szutyok valenciákkal celtákkal otthon toljuk az meg papíron kötelező lenne. 3 pont minusz 10 fordulóval hátra még bármi lehet de nyilván a szezon ezen szakaszában már a bl kell legyen a prio 1.

Barsza amúgy se azokon a meccseken szokott botlani amiken várható bár itt azért jól jött volna egy iksz legalább.

Vissza: