Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Én tartom, hogy túl sok a meccs.
Ez max x lett volna ha nincs a hétközi 120 perc és egy nappal kevesebb pihenő.
Ez nagyon rosszat tesz a futballnak.
Ez max x lett volna ha nincs a hétközi 120 perc és egy nappal kevesebb pihenő.
Ez nagyon rosszat tesz a futballnak.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ezért nézem angolul. McManaman pl a Madridnak szokott szurkolni kommentálás közben, azt sokkal kellemesebb hallgatni

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- nzooli93
Nekem a kedvencem mikor azt mondja hogy MICSODA GOLOZO EZ A FIATALEMBER

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
O, hat az a kegkevesebb. Azok mellett ilyeneket kell hallgatni, hogyGalacticos írta:Szerintem mire hazaert mar eldurrant parszor.realbeckham írta: Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika![]()
Mondjuk hogy ezt a keresztneven hivja a jatekosok dolgot miert erolteti azt nem tudom de nagyon idegesito.
levándovszki... hát igen, nem ma kezdte!
Meg volt egy passz lewanak, amit ugy vett at, hogy lefordult(semmi extra) es kapu melle 6 meterrel. És akkor utana
nézzék! nézzék, hogy fordult le.
Nézem bazmeg, nézem!

Ott van még az a skillje, hogy egyszer azt mondja Gyámál, egyszer azt, hogy Jámál, egyszer azt, hogy Jámin. Mikor milyen kedve van
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha szerencsénk van, akkor végre felismerte, hogy kinek kell jobbhátvédnek lennie és Mendy sem épül fel addig, így már +2 emberrel kezdünk. Még nagyobb mázli, ha Ceba is helyrejön addig és kezdhet Tchouaménivel középen, így Camavinga meg mehet bhv.-ba. Utána már csak a támadósorból kellene Vinit kihagyni... Full lutri az egész.hehetheoriginal írta:úgy, hogy tudjuk ki az edzoEgy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk?![]()

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- nzooli93
En mar az otodik percben elkapcsoltam, csak 1-0 után kezdtem nézni. Pont ezért. Mikor meccs legelején Olmo passzolt egyet,mar kezdte " HOGY TETTE ODAAAA, DEE HOOOGY?????"
Nagyon cringe a csávó.
Nagyon cringe a csávó.
- Galacticos
Szerintem mire hazaert mar eldurrant parszor.realbeckham írta: Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika

Mondjuk hogy ezt a keresztneven hivja a jatekosok dolgot miert erolteti azt nem tudom de nagyon idegesito.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyenkor reggel szivesen megkerdeznem farkasnorbi feleségét, hogy ejjel milyen keményen erkezett haza norbi és hogy teljesített, mint bika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
úgy, hogy tudjuk ki az edzoEgy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk?

thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyszerűen a bajnoki meccseken tartalékolnak, ott pihennek. Carlonak megvan az a hülyesége, hogy ugyanazt a 13-14 embert használja, nem forgatja a keretet, helyette a bajnokikon csak félgőzzel mennek ki, mert papíron félgőzzel is hozni kellene. Csak hát nem mindig sikerül, ugye. Nehéz, ha a seggükön veszik a levegőt. Nem véletlen nem védett még bajnoki címet az öreg, kupákban sokkal erősebb ezzel a felfogásával.flori írta:
Ha nyerik a clasicót is, akkor onnantól nincs kérdés. Gratulálni kell - ami mondjuk tőlük mindig elmarad. Itt meg levonni a megfelelő következtetéseket, mert Ancelottinak is van sara, de sokszor volt az az érzésem liga meccseknél, hogy kicsit elhitték a fiúk, hogy majd a nevek hozzák maguktól a pontokat.
Összességében kellemetlen lesz, ha Flick ezzel a kerettel beárazza Ancelottit, bármennyire is túlteljesítenek a túloldalon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Irracionális meccs volt, a 71. percben még két góllal vezetett az Atlético, utána kaptak egy négyest. Őszintén szólva ezt elég megmagyarázhatatlan forgatókönyvnek tartom.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mihez gratulaljak??
Espanyol meccstol volt vagy harom meccs ahol szet csaltak.
Hetvegi meccs is, mi kaptul a legkevesebb pihenot.
Gratulaljak…majd ha egyszer nem ketesen nyernek ligat talan.
Espanyol meccstol volt vagy harom meccs ahol szet csaltak.
Hetvegi meccs is, mi kaptul a legkevesebb pihenot.
Gratulaljak…majd ha egyszer nem ketesen nyernek ligat talan.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- flori
Túlteljesítenek idén (is), ők is látják. Raphinháék olyan számokat hoznak, amiket valószínűleg soha többé. Minden befele pattan, minden szitu jól jön ki. Innentől jön a daráló, ők nincsenek hozzászokva ehhez, évek óta nem láttak egy bl elődöntőt sem. Fáradtság, sérülések, koncentráció hiánya. Itt bejön egy vereség és boríthat mindent mentálisan. Ott a nyomás, hogy idén még nem kaptak ki, az is jönni fog a vállakra.
Szerintem könnyebb a sorsolása a barcának papíron, de otthon idén többször kaptak ki, mint idegenben. Fognak bukni, ez 100 százalék, ott kell lenni a nyakukban, mi is tudjuk mennyire kellemetlen, ha pár pontra van valaki és csak nem akarnak leszakadni.
Mbappéval rúgatni kell a gólokat, előzze szépen Lewát is.
Ha nyerik a clasicót is, akkor onnantól nincs kérdés. Gratulálni kell - ami mondjuk tőlük mindig elmarad. Itt meg levonni a megfelelő következtetéseket, mert Ancelottinak is van sara, de sokszor volt az az érzésem liga meccseknél, hogy kicsit elhitték a fiúk, hogy majd a nevek hozzák maguktól a pontokat.
Összességében kellemetlen lesz, ha Flick ezzel a kerettel beárazza Ancelottit, bármennyire is túlteljesítenek a túloldalon.
Szerintem könnyebb a sorsolása a barcának papíron, de otthon idén többször kaptak ki, mint idegenben. Fognak bukni, ez 100 százalék, ott kell lenni a nyakukban, mi is tudjuk mennyire kellemetlen, ha pár pontra van valaki és csak nem akarnak leszakadni.
Mbappéval rúgatni kell a gólokat, előzze szépen Lewát is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ha a kövi 11 meccsükböl a clasicon kívül lehozzák mindet meg is érdemlik. Fognak még botlani egyszer legalább onnan meg a clasico döntene a kérdés, hogy mi egyáltalán lehozzuk e addig hibátlanul a meccseinket.
Sokat nyomattuk idén de nálunk általában a formaidőzítés az utsó válogatott szünet utánra szokott érkezni. Meglátjuk ez idén is jön majd vagy benéztük és carloék semmi ilyet nem terveztek
Sokat nyomattuk idén de nálunk általában a formaidőzítés az utsó válogatott szünet utánra szokott érkezni. Meglátjuk ez idén is jön majd vagy benéztük és carloék semmi ilyet nem terveztek

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én amúgy nyugodt lennék csak rohadtul nincs a saját kezünkben a sorsunk, egy icipici apró pontvesztés is sokat segítene a helyzeten, de hát ha a bajnoki harmadik vezet ellenük hazai pályán a 70. percben két góllal és azok is kikapnak, onnantól miben bízhatna még az ember? 
Nem túl reális, hogy 5 góllal verjük a Barcát...

Nem túl reális, hogy 5 góllal verjük a Barcát...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
jajne.flori írta: Nem kaptak még ki idén.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nem kaptak még ki idén.
Ahogy megyünk előre, egyre fájóbb lesz majd a vereség.
Ahogy megyünk előre, egyre fájóbb lesz majd a vereség.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
Már csak a nagy számok törvénye miatt se hiszem, hogy zsinórban 3 meccsen megvernek. Bár ha még találkozunk a kupában esetleg a bl-ben akkor inkább rúgjanak nekünk 10et a bajnokin.istimester írta:Mi lenne, ha nem lennétek ennyire defetisták? Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk? A hétközi továbbjutás után olvastam egy nem Real Madrid kötődésű oldalon, hogy vannak tradícionálisan vesztes és győztes csapatok. Ki lehet találni a két madridi klub közül melyiket hova sorolták. Lehetőleg jó ne a vesztes mentalitást propagáljuk. Nézzétek meg, töltsétek fel a lelki energiát, ne nyavajogjatok már az Isten szerelmére.Sierra írta:
Sevilla? Ahh azok is rendszerint lefekszenek nekik aztan rohogve mennek haza egy 0-5 utan, masik kutya banda. Tenyleg ez a Sevilla-Valencia-Atletico Madrid sor ritka undorito csapatok, mindharmat ruhellem nagyon, igazi alja brigadok.
Ha tenyleg olyan konnyu a sorsolasuk (en nem neztem), az innentol sima nekik. Alapbol az egymas elleni miatt elonyben vannak, de sztem a visszavagon is lealaznak minket ezzel a formaval. Ugy meg aztan kalap-kabat. Ez kurvara el lett cseszve, pedig mar 7 ponttal is mentunk elottuk. Hat evvan.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mi lenne, ha nem lennétek ennyire defetisták? Egy Clásicó akkor is Clásicó, ha ősszel benyeltük a brét. Hol biztos, hogy lealáznak vagy több góllal kikapunk? A hétközi továbbjutás után olvastam egy nem Real Madrid kötődésű oldalon, hogy vannak tradícionálisan vesztes és győztes csapatok. Ki lehet találni a két madridi klub közül melyiket hova sorolták. Lehetőleg jó ne a vesztes mentalitást propagáljuk. Nézzétek meg, töltsétek fel a lelki energiát, ne nyavajogjatok már az Isten szerelmére.Sierra írta:Sevilla? Ahh azok is rendszerint lefekszenek nekik aztan rohogve mennek haza egy 0-5 utan, masik kutya banda. Tenyleg ez a Sevilla-Valencia-Atletico Madrid sor ritka undorito csapatok, mindharmat ruhellem nagyon, igazi alja brigadok.dzsi91 írta: Azért 2-0ról így leadni művészet.Van hátra 10 foduló igazából papíron csak 2 nehéz meccsünk van szerintem barsza-sevilla idegenben a többi hozható. De blt nemkockáztatnám ezért a fos laligaért úgyhogy majd Carlo lemenedzseli szépen
![]()
Ha tenyleg olyan konnyu a sorsolasuk (en nem neztem), az innentol sima nekik. Alapbol az egymas elleni miatt elonyben vannak, de sztem a visszavagon is lealaznak minket ezzel a formaval. Ugy meg aztan kalap-kabat. Ez kurvara el lett cseszve, pedig mar 7 ponttal is mentunk elottuk. Hat evvan.
- dzsi91
Jahjah mi nyomjuk még a Sevillaval idegenben meg a barcával. Többi szerintem mind hozható mert az ilyen szutyok valenciákkal celtákkal otthon toljuk az meg papíron kötelező lenne. 3 pont minusz 10 fordulóval hátra még bármi lehet de nyilván a szezon ezen szakaszában már a bl kell legyen a prio 1.ateeemadrid írta:A miénkre írták, hogy könnyű. A Barcae nehezebbnek tűnik, de jobbak is jelenleg nálunk. Versenybe kell maradni viszont, mert még az utsó fordulóba Bilbaoba mennek. Az Atleti ma kiszálltSierra írta:
Sevilla? Ahh azok is rendszerint lefekszenek nekik aztan rohogve mennek haza egy 0-5 utan, masik kutya banda. Tenyleg ez a Sevilla-Valencia-Atletico Madrid sor ritka undorito csapatok, mindharmat ruhellem nagyon, igazi alja brigadok.
Barsza amúgy se azokon a meccseken szokott botlani amiken várható bár itt azért jól jött volna egy iksz legalább.