Nyilvánvaló volt. Egy ilyen gamet legaláb 1 évig kell promozni plakátokkal reklámokkal stb és eddig van róla egy 2 éves teaserünk. Szerintem jó lesz a 26 május, gondolom ősztől akkor kezdődik a marketing. Nem hiszem, hogy korszakalkotó játék lesz így a 10+ éves várakozás után szerintem aki valami nagyon nagyot vár csalódni fog. Viszont így is egy jó gta részt várok a mai elvárásoknak megfelelően.Remy írta: Jovo majusban jon a GTA 6.

Konzolok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Konzolok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor fog.soadroli írta: nem bánnám ha PC-re is akkor jönne![]()
2028ban.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
soadroli írta: nem bánnám ha PC-re is akkor jönne![]()
Beijedtek....ferni írta: TheVRnál nézem ezt a Split Fictiont, de ez megint egy csoda lett.
Durva, hogy ha kijön a GTA 6 idén felkötheti a gatyát rendesen, mert nem biztos Game of the Year lesz.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
jó hír, így megéri megvárni ameddig kiadják ps6-ra

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jovo majusban jon a GTA 6.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért ez a Nintendo Switch 2 bejelentés komoly volt el kell ismerni.
Beszarás mennyi mindent raktak át Switch 2re
Beszarás mennyi mindent raktak át Switch 2re
Köszike
Sejtettem, de jobb volt biztosra menni.

Sejtettem, de jobb volt biztosra menni.

A játék a profilodhoz van kapcsolva nem a géphez.
Ahhoz hogy tudja használni a játêkaidat rajta kéne hagynod a profilod és megosztani az accountot, de ez is régebben olyan hátrány volt neked, hogy offline nem tudtad akkor használni a profilodat, kellett hozzá net hogy játszhass. Alapból ez ritkán baj, max ha viszed valahova.
Valami Primary meg Secondarynek kellett beállítani a 2 PSt és így lehetett megosztani az accountot.
Családtaggal meg baráttal ez még oké, de ha idegennek adod el, akkor kérdés nélkül törölj le róla mindent.
Van PS4en is Factory Reset, ha biztosra akarsz menni
Ahhoz hogy tudja használni a játêkaidat rajta kéne hagynod a profilod és megosztani az accountot, de ez is régebben olyan hátrány volt neked, hogy offline nem tudtad akkor használni a profilodat, kellett hozzá net hogy játszhass. Alapból ez ritkán baj, max ha viszed valahova.
Valami Primary meg Secondarynek kellett beállítani a 2 PSt és így lehetett megosztani az accountot.
Családtaggal meg baráttal ez még oké, de ha idegennek adod el, akkor kérdés nélkül törölj le róla mindent.
Van PS4en is Factory Reset, ha biztosra akarsz menni
- P. Krisz
Törlöd a játékokat, aztán az egész profilod a gépről.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
Digitálisan, accountra vetted meg? Mert akkor azt viszed az új HW-ra, ha ugyanazzal a felhasználóval jelentkezel be, és a régi gépen elveszíti kulcsot, ha kijelentkezel, hiába hagyod feltelepítve.TheBull6 írta: Eladnám majd előbb-utóbb a PS4 Pro-mat és nem vágom hogy itt a PS4-nél mizu a játékokkal amiket mondjuk úgy vettem meg a gépre, nem ilyen PS Plus kapott játékok meg stb. Ha eladom a gépet akkor marad az rajta az új tulajnak? Vagy csak akkor maradna ha az accountot is adom? Mert azt mondjuk speciel nem adnám.
Eladnám majd előbb-utóbb a PS4 Pro-mat és nem vágom hogy itt a PS4-nél mizu a játékokkal amiket mondjuk úgy vettem meg a gépre, nem ilyen PS Plus kapott játékok meg stb. Ha eladom a gépet akkor marad az rajta az új tulajnak? Vagy csak akkor maradna ha az accountot is adom? Mert azt mondjuk speciel nem adnám.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ugy tűnik Playstoreba nem kér megerősítést, automatikus nálam. Semmi gond csak 2000Ft-os játék voltpátkán írta:bafod nalad nincs ebankon belul megvegy megerosites?BLevi96 írta:
Nekem sikerült. Most vettem egy játékot amit nem is akartam![]()
mert az a baj h en addig se jutok el.
akkor ne haragudj, remelem nem egy 30000 ezrest dobtal be..

De akkor ezek szerint nálad lehet a probléma, esetleg írj a supportnak.
bafod nalad nincs ebankon belul megvegy megerosites?BLevi96 írta:Nekem sikerült. Most vettem egy játékot amit nem is akartampátkán írta:
akkor rosszul irtam, kosarig eljutok. onnantol ha fizetnem ki jonne a hibauzi.
ranyomsz? max ne hagyd jova![]()
mert az a baj h en addig se jutok el.
akkor ne haragudj, remelem nem egy 30000 ezrest dobtal be..
joabulicsak
- BLevi96
Nekem sikerült. Most vettem egy játékot amit nem is akartampátkán írta:akkor rosszul irtam, kosarig eljutok. onnantol ha fizetnem ki jonne a hibauzi.BLevi96 írta:
Nálam működik, betudom rakni a kosárba.
ranyomsz? max ne hagyd jova

akkor rosszul irtam, kosarig eljutok. onnantol ha fizetnem ki jonne a hibauzi.BLevi96 írta:Nálam működik, betudom rakni a kosárba.pátkán írta: ps store mukodik nalatok? egyszeruen folyamat hibauzenetre fut ha bedobnek egy jatekot...
mar napok ota probalkozom, eddig nem volt gond
ranyomsz? max ne hagyd jova
joabulicsak
- BLevi96
Nálam működik, betudom rakni a kosárba.pátkán írta: ps store mukodik nalatok? egyszeruen folyamat hibauzenetre fut ha bedobnek egy jatekot...
ps store mukodik nalatok? egyszeruen folyamat hibauzenetre fut ha bedobnek egy jatekot...
joabulicsak
Már fejlesztik a a harmadik részt, amivel egyben lezárják majd a sorozatot.Bencze írta: Jedi Survivor igen tetszik, kedvenc Star Wars jatekom mar most. Kar a tobbszori framerate dropert animaciok kozben, de ezen kivul hibatlan a jatek szamomra. Elvezheto harcrendszer, konnyu iranyitas, nem vittek tulzasba az RPG-szeruseget sem szerintem. Remelem kiadnak egy harmadik reszt is
Speaking during EA’s Investor Day 2024 presentation, company president Laura Miele said that the next game in the Star Wars Jedi series will be the “final chapter” of the series.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Lassan kuldheti a szovetseg a valogatott behivot. Napi 8-10 ora gyakorlas, kis kondi, hogy segitsen a koncentralasban. Tudnad mekkora fizikai es szellemi erofeszites pont idoben elugrani az ellensegtol…Realista24 írta:Mennyit sportoltal rajta eddig?Bencze írta: Jedi Survivor igen tetszik, kedvenc Star Wars jatekom mar most. Kar a tobbszori framerate dropert animaciok kozben, de ezen kivul hibatlan a jatek szamomra. Elvezheto harcrendszer, konnyu iranyitas, nem vittek tulzasba az RPG-szeruseget sem szerintem. Remelem kiadnak egy harmadik reszt is