Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 12:35

dzsi91 írta:
ELSiete írta:
The players are remembering those words ahead of El Clasico. @marca
Azért kár, hogy a laliga mezünkön nincs rajta a bl badge viniciusz nagyot menne ahogy egész meccsen mutogatja nekik :lol:
Tény. De Vini inkább a játékával menjen nagyot, mert mintha egy Yamal mostanában jobban oldaná meg az 1v1ket, mint a csodabrazilunk. Szükségünk lesz rá, ha győzni akarunk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 12:28

ELSiete írta:
Aha srácok kacagtak egy jót tegnap. Látják nem akkora a baj azt kipihenik magukat mostmár az új edzőig majd jövőre elkezdenek futni.

Amúgy most nem sok gólos clasicora számitok hanem verekedésre piroslapokra székdobálásra. Egyik csapat sincs túl jó állapotban mentálisan úgyhogy jöhet egy jókis laligas roncsderbi. :mrgreen:

Azért kár, hogy a laliga mezünkön nincs rajta a bl badge viniciusz nagyot menne ahogy egész meccsen mutogatja nekik :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 7., szerda 12:27

realistahuni írta:
The players are remembering those words ahead of El Clasico
Már alig várom hogy viniciusek posztoljanak valami jó kis revenge sztorikat aztán a pályán megy az 5 km séta...
Ezt is simán meg lehetne tenni 10k-val, mert tuti ez lesz.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. május 7., szerda 12:26

The players are remembering those words ahead of El Clasico
Már alig várom hogy viniciusek posztoljanak valami jó kis revenge sztorikat aztán a pályán megy az 5 km séta...

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 12:19

🚨 Inigo Martinez: "La Liga is ours, and El Clasico will be ours. There is not a single doubt." @marca

🚨 Real Madrid's squad really disliked Barcelona players' comments after the Copa del Rey final.

Lamine Yamal said that "no matter how many goals Madrid score, it doesn't matter, they just can't beat us this year", and Inigo Martinez said "Football won tonight, we proved we're simply better than them."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 11:51

dzsi91 írta:
Amúgy nincs ezekkel semmi baj. Én még helikoptereznék a pöcsömmel is ilyenkor :mrgreen: A képmutatás meg a folyamatos mosdatás a baj.
Abszolut, ez engem sem zavar. Egyik kedvenc golorom amit lattam mikor Van Nistelrooy tizi utan a vedo arcaba unnepelt.

A kepmutatas, nekik lehet..masnak nem.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 11:30

Amúgy nincs ezekkel semmi baj. Én még helikoptereznék a pöcsömmel is ilyenkor :mrgreen: A képmutatás meg a folyamatos mosdatás a baj.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 11:29

Olyan videó is van ahol földön fekve a nyelvét nyújtogatja mosolyogva. Tényleg okádék. Mondjuk azt a video összeállítást jobban élveztem, ami a rossz passzait veszi számba future Iniestanak a tegnapi meccs után..
Teljes szemellenző az egész társaság.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 11:24

https://x.com/JohnHonesty__/status/1920019817345454497

Okadek. Kepmutato.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 11:21

ELSiete írta:
Realista24 írta: Inigo Martinez: "You spit? He was celebrating the goal in my face, but I didn't throw it at him. was one meter away. Otherwise, the referee would have sent me off."

Legalabb nem tagadja :mrgreen:
Fent ment napokig az X-en a video, ahol a múltkori klasszikus után Gavi szó szerint beleugrik Asencio arcába, már inkább nem is tettem ide be, annyira hányadék volt az emberünk viselkedése. Na ott Asencio érdekes mód nem így reagált, pedig ott Gavi tenyleg az arcába ugrott örömödve, nem csak elfutott mellette és az orra alatt dünnyogott valamit, mint most az öreg Acerbi.
Nem is tudom láttam - e ennyire képmutató klubot, de a barca teljes alomvilagban és burokban él, pusztító mi lett ebből a csapatból.
Na itt van annak a majomnak a viselkedése.

https://x.com/angrygavi/status/19164355 ... _pb1Q&s=19

De igen, újabb bizonyíték, hogy nekik mindent szabad, másnak meg semmit és csak tűrni lehet.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 11:19

Realista24 írta: Inigo Martinez: "You spit? He was celebrating the goal in my face, but I didn't throw it at him. was one meter away. Otherwise, the referee would have sent me off."

Fent ment napokig az X-en a video, ahol a múltkori klasszikus után Gavi szó szerint beleugrik Asencio arcába, már inkább nem is tettem ide be, annyira hányadék volt az emberünk viselkedése. Na ott Asencio érdekes mód nem így reagált, pedig ott Gavi tenyleg az arcába ugrott örömödve, nem csak elfutott mellette és az orra alatt dünnyogott valamit, mint most az öreg Acerbi.
Nem is tudom láttam - e ennyire képmutató klubot, de a barca teljes alomvilagban és burokban él, pusztító mi lett ebből a csapatból.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 11:16

Most megint good boyz éra van, ilyenkor áthatolhatatlan a páncél.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. május 7., szerda 11:15

lestat írta: De remelem megbuntetil, Rudiger is csak mutatta hogy elvagja valaki torkat megsem tette…
Full jogos :lol: :lol: :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 7., szerda 11:14

Nem látom a nemzetközi összefogást és a vizsgálatokat a köpködő ellen. Már az első meccsen is leköpött egy Interest. Az se zavar senkit hogy a bírók védő szentjei szapulják a bírókat. Érdekes dolgok ezek.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 7., szerda 11:12

Arcaba unnepelt, erdekes mert a harmadik barca golnal pedri unnepelt az interesek arcaba megsem latok kopkodos videot.

De remelem megbuntetil, Rudiger is csak mutatta hogy elvagja valaki torkat megsem tette…
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 11:11

Inigo Martinez: "You spit? He was celebrating the goal in my face, but I didn't throw it at him. was one meter away. Otherwise, the referee would have sent me off."

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2025. május 7., szerda 11:07

magnus666 írta: Nem vagyok teljesen elégedetlen, egy ilyen kukázott csapatnak van tartása, erőnléte, hite, visszajöttünk 2-0 után idegenben is, az ilyen meccsek az elmúlt 6-8 évben 5-1-nel végződnek.
Valóban, le a kalappal, ahogy ez a Barca szezon indult a regisztrációs problémákkal, a sok tejfelesszájúval, szerintem ez a szezon már most 10/10 kell hogy legyen a Barca szurkolóknak a kupával és a szuperkupával, ha leesik a liga 11/10 :D

3-ból 3x vertek meg minket idén, abból egyszer 4:0-ra a Bernabeuban, 2. lettek a BL táblán, elmentek a elődöntőig a BL-ben, ahol hősies körülmények között estek ki. A játék szép volt, megannyi forditással a szezon során, már-már a mi forditásainkra emlékeztettek. Mindezt úgy, hogy csupa másodvonalas játékosból áll a keret, reálisan kb csak a jobbhátvédjük jobb a miénknél (Lukács), Szczęsny visszavonulásból, cigis tüdővel jött vissza úgy, hogy nálam a pályája csúcsán sem volt soha tényező, Raphinha élete szezonját tolta, ha tripláznak, képességekben hiába nem world-class, tőle nem sajnáltam volna az aranylabdát, elvégre az én szememben annak jár a labda, aki az adott szezonban a legjobb teljesitményt nyújtotta (ezért sem tudom hova tenni Messi utolsó két lasztiját), + Lewandowski, szintén miket művelt majdnem 37 évesen.
Ha pedig kellett, bármikor be tudott ugrani egy noname játékos az akadémiáról, aki több, mint korrektül látta el a feladatot. Barca szurkolóként meseszerűre alakult ez a szezon, annyi szent.

Merem én is remélni, hogy ez egy egyszezonos csoda volt, kizártnak tartom hogy Raphinha vagy Lewa lehozzon még egy ilyen szezont. Ezt most kellett volna nekik idén behúzni, a csillagok nagyon együtt álltak, riválisok gyengék voltak, viszont ilyen csekély BL rutinnal elég nagy arconcsapás lett volna a végső győzelmük.

A tegnapi után azért megnézem, hogy az arabokon kivül ki adna 65 milliót ezért az Araujóért.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. május 7., szerda 10:20

Aludva erre egyet először is grat shutternek a mixhez, szép kis fagyipénz.
Saját magunkat lőttük lábon, 3-2 után szépen be kellett volna állni védekezni, nem hajszolni a negyediket, nem értem Flicket, tud pragmatikus játékot játszatni, bizonyította a Benfica ellen meg a szuperkupa döntőben. Szintúgy nem értem, miért bírózik, én azt láttam, hogy az összes 50/50-es szitut elengedte a spori, a végén Dumfries a labdáért nyúlt, igaz, közben akasztotta a balhátvédet, de ez tipikus 50/50-es szituáció megint.
Irónikusan ott ment el az egész párharc, gyanítom, hogy Baldé sérülése óta az Inter mást sem csinált az edzéseken csak ott gyakorolta a támadásokat, a bal oldaluk teljesen veszélytelen volt.

Araujot bírtam, de 1.5 éve, a Bayernes pletykák óta kuka az ember, alkalmatlan csk-nak, megint ment a flegma nyilatkozat, nulla önkritika, jó lesz érte a 65 millió nyáron. De Jong a másik, teszetosza, arrogáns, egy nem nagy eresztés Casado lejátsza a csávót, mehet ő is nyugodtan. Raphinha az argentin meccs óta megtört, rajta látszik igazán, hogy tipikus PL-huszár, akkor jó amikor van helye futni, amúgy full középszer, amit meg kell adnom neki, az hogy megdöglik a pályán, rá nem tudok haragudni. Ennek ellenére most adnám el(nem fogják),az értéke az egekben, erősen kétlem, hogy lesz még egy ilyen szezonja. Yamal nyáron remélem rááll a befejezésekre, mert kb egymaga eldönthette volna a meccset.

Nem vagyok teljesen elégedetlen, egy ilyen kukázott csapatnak van tartása, erőnléte, hite, visszajöttünk 2-0 után idegenben is, az ilyen meccsek az elmúlt 6-8 évben 5-1-nel végződnek.

Kellene legalább 4-5 játékost igazolni, hogy versenyképesek legyünk, még egy ilyen szezont nem fog lehozni Raphinha, Inigo és Lewa sem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 7., szerda 10:07

Gundi a felkészületlenség élő szobra, legalábbis foci terén. Nem hiszem, hogy Fab Rom-ot olvasna, max az NSO-ra feltett idézeteket tőle.
taska nyitogatos jatekban egesz jol hozta a szintet :mrgreen: , de a kommentatorkodast nem kene raeroltessek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 9:47

Tul sokat foglalkoztok ezzel, kozben meg az a bajotok (most eppen), hogy mindenki csak veluk foglalkozik, az Interrel meg senki.

Ki nem szarja le oket?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: