Politika
Re: Politika
De most akkor a régi vezetés volt békepárti és le kellett őket cserélni háborúpártiakra?
Nem ertitek, haboruzni kell a bekeert.
- BlancoMark
Oke megint hazudnak. Viszont annak orulok, hogy ez csak kommunikacio es felmertek ok is az oroszok altal okozott veszelyt a jovore nezve.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
meg lesz ez is magyarazva.ferni írta: Azért ez messze van a békétől amit Boborján elmondott a hangfelvételen
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 481651473/
Nem rossz anyag amúgy, hasonlót vártam
varom, hogy egjenek az utcak a karmelitanal es szerte budapesten.
thereisonly1ronaldo
Azért ez messze van a békétől amit Boborján elmondott a hangfelvételen 

-
Szerintem az az egy, másfél millió billegő, akik általában az utolsó két hétben döntenek, és akiket a Fidesz legutóbb sikeresen győzött meg az osztogatással és a háborús hazugsággal, még továbbra sem döntött, kire szavaz majd. És ha az utolsó hetekben ismét bedőlnek Orbánnak, ami simán benne van, akkor bizony elmarad a kormányváltás.bluebike írta:Hehe basszus, ez a roncstársadalom már legalább egy éve kormányváltóhangulatban van. Oké, értem én, hogy az aljarétegek még kitartanak, de ahogy közeledünk ők is a győzteshez akarnak majd tartozni.hehetheoriginal írta: barmi is az, a roncstarsadalmat nem tudja befolyasolni. mert az biztos, hogy hatarozottsagban es elhatarozottsagban ok szetrobbanthatatlanok![]()
Én hiszek benne, bár én alapból , az élet minden területén egy optimista srac vagyok. Aztán majd meglátjuk. De akkora tömeg MP mögött, hogy nem buztos, hogy hozza mernek nyúlni, mert ha mártírt csinálnak belőle még jobban felerősítik akár őt, akár a rendszerváltóélményt. Azért az nem nézne jól ki nekik, ha BP-n ahol eleve gyengék hatalmas tömegek mennének az utcára. Hatalmas a feszültség, nem hiszem, hogy be akarják lobbantani.hehetheoriginal írta: nem hiszem el, plane mig a fidesz rendeleti kormanyoz, percenkent alkotmanyt es valasztasi torvenyt modosit.
hiaba akarja az orszag nagy resze, ezek megoldjak mashogy.
- hehetheoriginal
nem hiszem el, plane mig a fidesz rendeleti kormanyoz, percenkent alkotmanyt es valasztasi torvenyt modosit.
thereisonly1ronaldo
Hehe basszus, ez a roncstársadalom már legalább egy éve kormányváltóhangulatban van. Oké, értem én, hogy az aljarétegek még kitartanak, de ahogy közeledünk ők is a győzteshez akarnak majd tartozni.hehetheoriginal írta: barmi is az, a roncstarsadalmat nem tudja befolyasolni. mert az biztos, hogy hatarozottsagban es elhatarozottsagban ok szetrobbanthatatlanok![]()
- hehetheoriginal
vezerkari fonok levaltasos, fiatalitasos tema lesz a honvedseget illetoen, ha a k endre ugy nem boritotta a bilit, ez se fogja
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
barmi is az, a roncstarsadalmat nem tudja befolyasolni. mert az biztos, hogy hatarozottsagban es elhatarozottsagban ok szetrobbanthatatlanok

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi leszek, a vollner-schadl hangfelvetelre is azt gondoltak, hogy erotlen, meg lufi, aztan abbol kiindulva kinotte magat a tisza.
remelem eros anyag lesz.
remelem eros anyag lesz.
- BlancoMark
Olyasmi levelezest tudok itt elkepzelni amiben kifejtik, hogy nem is akarjak a haboru veget, mert addig lehet riogatni meg a beke az oroszoknak sem jo.
ha olyan lenne akkor mas uton publikalnak, mondjuk egy ujabb ordog ügyvédje vagy akarmi utonLosMerengues írta:Az alapján, amit írt MP, már látom magam előtt, hogy minősített adattal való visszaélés vagy valami hasonló miatt is ki fogják kérni a mentelmi jogát.gutihaz14 írta: Holnap reggel 9.00 órakor nyilvánosságra hozzuk itt azt a bizonyítékot, amelyből mindenki számára világos lesz, hogy Orbán Viktorék végighazudták az utóbbi éveket.
Hazudtak reggel, délben és este. Hazudtak minden hullámhosszon.
Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a valóság!
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az alapján, amit írt MP, már látom magam előtt, hogy minősített adattal való visszaélés vagy valami hasonló miatt is ki fogják kérni a mentelmi jogát.gutihaz14 írta: Holnap reggel 9.00 órakor nyilvánosságra hozzuk itt azt a bizonyítékot, amelyből mindenki számára világos lesz, hogy Orbán Viktorék végighazudták az utóbbi éveket.
Holnap reggel 9.00 órakor nyilvánosságra hozzuk itt azt a bizonyítékot, amelyből mindenki számára világos lesz, hogy Orbán Viktorék végighazudták az utóbbi éveket.
valamelyik univerzumban:

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lesz baj, Torgyán alatt még egy háború sem tört ki.hehetheoriginal írta: ahogy nézem indiánok se nyugszanak és megtámadták a pakikat.![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Háborúztak már korábban is, nincs új a nap alattikelemen5 írta:Fszmt.. két atomhatalom.. nagyszerű.hehetheoriginal írta: ahogy nézem indiánok se nyugszanak és megtámadták a pakikat.![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fszmt.. két atomhatalom.. nagyszerű.hehetheoriginal írta: ahogy nézem indiánok se nyugszanak és megtámadták a pakikat.![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”