Petr írta:
BlancoMark írta:
Oke megint hazudnak. Viszont annak orulok, hogy ez csak kommunikacio es felmertek ok is az oroszok altal okozott veszelyt a jovore nezve.
Fideszek nem fogjak fel, hogy ha ilyesfajta jozan kormanyzokepesseget mutatnanak nyiltan a hazug dogmatikus politikai kommunikacio helyett, akkor nem veszitettek volna ennyi szavazot.
Varj, azt nem mondta, hogy melyik oldalon.
amugy nehez lenne nato fegyverekkel orosz oldalon harcolni... ha jol tudom sokszor a loszerek kalibere is elter... nehez kitalalni melyik oldalon
Caraway írta:
Na, tagadni se probaljak hogy AI lenne, mivel Bobo mar reagalt is ra, hogy a bekehez ero kell. Ez igaz is alapjaraton, de miutan 3 eve mindenhol beke szo van, bekekoltsegvetes, bekeszankciok, bekeinflacio meg stop haboru, aki a fidesz ellen van az haboruparti stb stb, igy a szajabol elhangzo “vege a bekementalitasnak, atallunk a haboru fele vezeto ut” nagyon sulyos.
Szerintem igenis lesz hatasa, mert a fidesznek ez az egyetlen fegyvere ami maradt, hogy csak ok tudnak beket teremteni, ha ok nincsenek haboru lesz. Viszont ezzel a hangfelvetellel mar ezt se tudjak bebizonyitani, sot. Par szazalek ismet lemorzsolodik, es mar tenyleg csak a kemenymag zar ossze.
nyilvan nem mondjak hogy ai lenne, hat ok vettek 10217038656213 milliard forintos kinai ait amivel a romanpeter beszedet hamisitjak...
amugy ez a bekehez ero kell dolog, meg a fegyverkezes nem most indult, a haboru ota eleg sok fegyvergyar kerult ide...
vege a bekementalitasnak, atallunk a haboru fele vezeto ut
ezt az egy mondatot kontextus nelkul kiszedni es ismetelgetni majd utana habzo szajjal szidni az origot meg a megafont
amugy szerintem ez az anyag meg inkabb lofasz mint az elozo. a kormanyzati kommunikacio resze volt eddig is, hogy az ukran haborut nem akarjuk, legyen beke, de szuksegunk van a bekehez egy eros hadseregre. aki tullat a 3 mondatos kampanyplakatokon, es kepes egy osszetett mondatot ertelmezni (es nem gyuloli betegesen orbant), az nem fog ezen kiborulni.