Na és igazából pont ez az utolsó 2 rész ült le teljesen. Az évad első 2 része okés, a középső 2 rész teljesen jó volt, izgalmas, vártam a folytatást, de a vége nem tetszett. Annyira lehetett tudni végig, hogy mi fog történni, a legvégét meg úgy összecsapták, semmit nem zártak le, semmit nem magyaráztak el, lényegében egyik élő karakter története sem kapott semmilyen befejezést.wZoLee7 írta:Meg van 2 resz hatra, szerintem eddig jobb mint a 2. Evadnzooli93 írta: Nyerd meg az életek 3.evad.
Van aki nézi? Vannak mar vélemények?

Sorozatok, TV műsorok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Sorozatok, TV műsorok
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The American version of Squid Game is officially in the works, directed by David Fincher and set to begin filming this December in Los Angeles.
Fincher miatt kicsit várom,hogy mit hoz ki belőle.
Fincher miatt kicsit várom,hogy mit hoz ki belőle.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kalap szar volt az egész pont, mint a 3. évad.
The Bear S04 viszont a gyengébb 3. évad után sokkal jobb lett. Jó lenne, ha lassan bejelentenék az 5. évadot.
The Bear S04 viszont a gyengébb 3. évad után sokkal jobb lett. Jó lenne, ha lassan bejelentenék az 5. évadot.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én a végébe csalodtam kicsit, vártam valami fordulatot, mert így elég kiszámítható volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor pedig amerikába is hallom hogy dobálják a borítékot, mondom ne már faszom, hagyják békén a sorozatot.
Viszont egy Játékmester spinoff-ot megnéznék hogy ő hogy került oda ahol van és hogy nyerte meg a saját szériáját. Az ő karakterébe még bőven van.
Viszont egy Játékmester spinoff-ot megnéznék hogy ő hogy került oda ahol van és hogy nyerte meg a saját szériáját. Az ő karakterébe még bőven van.
- nzooli93
Nekem is jobban bejott,mint a 2.evad, de szerintem ennyi eleg is volt belole, nem volt ebben szerintem ennyi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont közben bejelentették az America Squid Gamet, azt hittem sima feldolgozás lesz,de itt összekötötték a kettőt. Remelem a vezér visszatér benne, őt birom. Hasonlít kicsit a Mikkelsenes Hanniball karakterre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont közben bejelentették az America Squid Gamet, azt hittem sima feldolgozás lesz,de itt összekötötték a kettőt. Remelem a vezér visszatér benne, őt birom. Hasonlít kicsit a Mikkelsenes Hanniball karakterre

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg van 2 resz hatra, szerintem eddig jobb mint a 2. Evadnzooli93 írta: Nyerd meg az életek 3.evad.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Most áltam neki
vannak tippjeim mi lesz a vége, kíváncsi leszek

- nzooli93
Nyerd meg az életek 3.evad.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bear s04, nezzuk a szorongo fullideges stresszadagot, pentekre pont jo

thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
Gyengébb, de így is megéri megnézni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Végre megnéztem a Punisher 1. évadát. Kurvajó volt, a 2 második tényleg gyenge lett?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
moblandet kezdtem el - tom hardy, pierce brosnan - elég fasza minőségi cuccnak tűnik, pláne hogy tesómsz rs6-tal szaladgál

thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Majd ha lesz is belole valami hivatalos…_Bushido_ írta: Úgy tűnik a sok rajongói felháborodás nyitott fülekre talál?
J. K. Rowling thanked the more than 30,000 fan letters sent to HBO headquarters asking for a black actor to be removed from a character destined to be white in the upcoming Harry Potter film.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Megéri. Megnéztem. Rengeteg háttérstory van benne. Le van vezetve röviden diddy élete és a történetbe béke vannak szőve az azóta kiderült "rossz dolgok".Galacticos írta: P diddy bukasarol szolo hbos cuccot megeri nezni? Valaki lenyomta mar? Van benne barmi erdekes vagy csak a szokasos?
Zenei díjkiosztón poénkodott is a musorvezető rajta / vele, hogy most a ceremónia után NEM LESZ SEMMI AFTER PARTY

Úgy tűnik a sok rajongói felháborodás nyitott fülekre talál?
J. K. Rowling thanked the more than 30,000 fan letters sent to HBO headquarters asking for a black actor to be removed from a character destined to be white in the upcoming Harry Potter film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tegnap befejeztem a Peaky-t, eléggé elfáradt már a 6. évadra, első ill. az utolsó rész rendben volt, de Ruby témát leszámítva pedig teljesen filler minden. Jó sorozat, nagyon szórakozatató összességében, filmet is meg fogom nézni, de nem legfelső polc.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Édes faszom mi volt ez a Gangs of London 3x5
Én vagyok a fasz, hogy egyáltalán neki futottam a 3. évadnak, mikor már az előző is nettó faszság volt, de ez a rész, ez valami extra kreténre sikerült. Remélem jön a kasza és nem lesz 4. évad, ne alázzák meg jobban az egyébként teljesen vállalható és szórakoztató első évadot.

Én vagyok a fasz, hogy egyáltalán neki futottam a 3. évadnak, mikor már az előző is nettó faszság volt, de ez a rész, ez valami extra kreténre sikerült. Remélem jön a kasza és nem lesz 4. évad, ne alázzák meg jobban az egyébként teljesen vállalható és szórakoztató első évadot.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ebből a trailerből nem jön vissza a Dexter hangulat, viszont bomba nevek vannak benne, szóval biztos bepróbálom.Halfkey írta:Az kemény sztárparádé. Nem gondoltam hogy ekkora a budget, ahhoz képest ha ennyi lesz a "megmenekülés" sztori mint amit a trailerben látunk hogy kimászik az ablakon és elhajt New Yorkba akkor az elég "Palpatine somehow survived" leszsoadroli írta: Dexter: Resurrection | Official Trailer
hát nem pont ilyen sztorira számítottam, de hátha jó lesz. a cast elég erős.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
P diddy bukasarol szolo hbos cuccot megeri nezni? Valaki lenyomta mar? Van benne barmi erdekes vagy csak a szokasos?
Az kemény sztárparádé. Nem gondoltam hogy ekkora a budget, ahhoz képest ha ennyi lesz a "megmenekülés" sztori mint amit a trailerben látunk hogy kimászik az ablakon és elhajt New Yorkba akkor az elég "Palpatine somehow survived" leszsoadroli írta: Dexter: Resurrection | Official Trailer
hát nem pont ilyen sztorira számítottam, de hátha jó lesz. a cast elég erős.