Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Divat

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 17., kedd 19:52

Sierra írta: Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes. :D
Meg a Canesten :mrgreen: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 17., kedd 19:49

fürödni kéne ugye.... :coffee:
néha.
nem csak donaldkacsába' héderezni home officeba'.

nem lennétek akkor ilyen penetráló telepi büdös disznók. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 17., kedd 19:46

Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes. :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 17., kedd 19:11

Nem szivesen probalkozok ezek utan. :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. június 17., kedd 18:37

kiserik írta:
Faust írta:

Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.
Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.
7-8 eve en is csak Skecherst veszek, de en se tapasztaltam ilyesmit.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 17., kedd 17:58

Faust írta:
kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.
Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.

Nem eszel sok krumplit mostanában? Sógorom állítja, hogy a krumplitól büdös a lába :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 17., kedd 16:48

Faust írta:
kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
En most vagom ki ilyen ok miatt az egyik Boss cipomet hogy rohadjon meg :lol:
Az elozoekkel semmi gondom nem volt, de ez... :ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 11., szerda 20:36

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 11., szerda 19:26

Muszi05 írta:
Valaki nem tudja amugy hogy dhgate mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést? 3.-án rendeltem de még email se jött, csak annyit ír "Feldolgozás alatt álló tétel".

Azt eladója válogatja... Én pl. május 25-én rendeltem 3 mezt, még aznap rám írt az eladó, hogy pontosítsuk a mezszámokat / neveket. Majd május 28-án küldte WhatsApp-on a képeket (mivel megadtam a telszámom), hogy a csomagok össze vannak készítve, a shipping label is elő van készítve és doublechekkol-jam a szállítási infokat, hogy minden rendben van-e.
Ma kaptam a posta-tól, hogy vámkezelték a cuccot! :kalapos:
Köszi! Rá írtam én is most.
Amit tavaly rendeltem az gördülékenyebben ment, de akkor engem is megvámoltak :kalapos: Elsőre nem mertem fizetni, azt hittem átverés :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 23., péntek 16:09

Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 23., péntek 15:23

Csak a HOKA :mrgreen:

Clifton 9 vagy 10
Mach 6
Skyflow

ha stabil cipő kell, akkor Arahi 7 vagy Gaviota 5

de egy jó Hopara 2 megteszi nyárra a dolgát - szigorúan fehér frottír zoknival
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 23., péntek 14:58

Tegnap rendeltem egy Sechers Archfit 2.0-t, holnap kellene megjöjjön.

https://runrepeat.com/

Itt néztem ki, rengeteg modellt leteszteltek. De nyilván a legjobb lenne felpróbálni, méretproblémák is lehetnek, meg ami valakinek kényelmes az másnak lehet egyáltalán nem az.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 14:57

Nagyon egyéni dolog ez, én barefootra áttértem utóbbi években, soha többet ilyen holdjáró cipőket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 14:29

Crocs baby :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 23., péntek 14:26

hehetheoriginal írta: egyeni preferencia, nyilvan lehetne irni konkret markat meg cipot, de neked kell felprobalni, hogy mi kenyelmes, minden markanak vannak fasza kenyelmes cipoi ma mar, kerdes, mennyit akarsz rakolteni.
de amugy, adidas nmd, vagy terrex, illetve nike zoom vagy react talppal, ha feljebb akarsz menni, akkor hoka, asics, salomon, saucony, new balance, stb
btw reg nem jartam hervisben, legutobb evekkel ezelott voltam ausztriaban, volt gep, ami raszabja a talpbetetet a labadra, amit aztan beleteszel a cipobe, es az full max perfekt fit lesz. lehet van ilyen Mo-n is, fassetudja.
google a baratod, best trail running shoes peldaul
rendszeresitett szolg bakancs
vagy ez :lol:
Magyar hervisben nincsen.
De múlt héten voltam épp hervisben, rettenet gagyi sportcipők vannak ott.
Dechatlonban néztem más típusú cipőket is, van pl teniszre alkalmas cipő (ez van odaírva), az tökéletes, passzol, tartja a lábat, csakhát nem légáteresztős, szóval nyárra nem épp alkalmas.

Korábban 10e felett nem vettem cipőt, Aldi Lidl féle sportcipőket (futócipőnek mondott) vettem. 1, másfél évig jók voltak, ár érték arányban okés. De ott is egyre gagyibb a kínálat.

Aztán jöttek ezek a Dechatlonos futócipők, 15e, éveken át jók voltak, sorba vettem őket. De sajnos már nincs ez a fajta. Ami van, azok meg gagyik.

Lehet az lesz, hogyha megyek Ausztriába, ott is nézek, hátha nagyobb a kínálat kint Sopronban, mert pl a soproni dechatlonban is egyre megy össze minden részleg. Tessék-lássék módra van minden, mutatóba, csak épp hiányosan.

Szolgálati bakancsban meleg van... gondolom. Nem jó. Postások asszem abban járnak, elő van írva nekik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 8:44

egyeni preferencia, nyilvan lehetne irni konkret markat meg cipot, de neked kell felprobalni, hogy mi kenyelmes, minden markanak vannak fasza kenyelmes cipoi ma mar, kerdes, mennyit akarsz rakolteni.
de amugy, adidas nmd, vagy terrex, illetve nike zoom vagy react talppal, ha feljebb akarsz menni, akkor hoka, asics, salomon, saucony, new balance, stb
btw reg nem jartam hervisben, legutobb evekkel ezelott voltam ausztriaban, volt gep, ami raszabja a talpbetetet a labadra, amit aztan beleteszel a cipobe, es az full max perfekt fit lesz. lehet van ilyen Mo-n is, fassetudja.
google a baratod, best trail running shoes peldaul
vagy ez :lol:
thereisonly1ronaldo

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. május 23., péntek 8:29

_Bushido_ írta: Cipő dilemmában vagyok.

Eddig a dechatlonban vettem mindig 15 ezer körüli futócipőt, az teljesen jó volt hétköznapi használatra, kényelmes, légáteresztő, nyáron se sültem bele. De sajnos tavaly kifutott az a széria, amit 6-7 évig vettem. És jelenleg nincs normális cipőjük. Illetve vettem egy 25 ezreset, elvileg terep futócipő, az is tök jó jelenleg, de nem nyárra.
Szombathelyen voltam másik sportboltban, InterSportban. Ott ismerős ajanlasara próbáltam komolyabb cipőket. ON márkát pl, azt mondta, hogy az a legjobb. 400 kmt lefutott benne és még mindig ugyanúgy néz ki. De az számomra nem kényelmes. Asicsot 1et vettem régebben, de nem jött be.

Ki milyen cipőt használ nyáron, melegebb időben? Nem futni, hanem napi használatra, 6-8 órában.

ne kenyeskedj, szivesen :mrgreen:
joabulicsak

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 23., péntek 8:24

Cipő dilemmában vagyok.

Eddig a dechatlonban vettem mindig 15 ezer körüli futócipőt, az teljesen jó volt hétköznapi használatra, kényelmes, légáteresztő, nyáron se sültem bele. De sajnos tavaly kifutott az a széria, amit 6-7 évig vettem. És jelenleg nincs normális cipőjük. Illetve vettem egy 25 ezreset, elvileg terep futócipő, az is tök jó jelenleg, de nem nyárra.
Szombathelyen voltam másik sportboltban, InterSportban. Ott ismerős ajanlasara próbáltam komolyabb cipőket. ON márkát pl, azt mondta, hogy az a legjobb. 400 kmt lefutott benne és még mindig ugyanúgy néz ki. De az számomra nem kényelmes. Asicsot 1et vettem régebben, de nem jött be.

Ki milyen cipőt használ nyáron, melegebb időben? Nem futni, hanem napi használatra, 6-8 órában.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2025. május 20., kedd 20:54

ilyen new era real madrid sapkát keresek, sehol nem találok raktáron.
van valakinek tapasztalata az egyedi gyártású new era sapkákkal? hogy egy ilyet le lehetne gyártatni egyedibe, vagy ne is próbálozzak ilyen bonyolult mintával?

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2025. május 11., vasárnap 16:29

a goalgear.hu-t ismeri valaki? találtam náluk egy gyönyörű madridos melegitő felsőt, de nem tudom mennyire megbizható.

Vissza: