Meg a CanestenSierra írta: Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes.![]()

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 17., kedd 19:52
Meg a CanestenSierra írta: Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 17., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 17., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 17., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. június 17., kedd 18:37
7-8 eve en is csak Skecherst veszek, de en se tapasztaltam ilyesmit.kiserik írta:Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.Faust írta:
Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 17., kedd 17:58
Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.Faust írta:Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 17., kedd 16:48
En most vagom ki ilyen ok miatt az egyik Boss cipomet hogy rohadjon megFaust írta:Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 11., szerda 20:36
Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 11., szerda 19:26
Köszi! Rá írtam én is most.Muszi05 írta:Valaki nem tudja amugy hogy dhgate mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést? 3.-án rendeltem de még email se jött, csak annyit ír "Feldolgozás alatt álló tétel".
Azt eladója válogatja... Én pl. május 25-én rendeltem 3 mezt, még aznap rám írt az eladó, hogy pontosítsuk a mezszámokat / neveket. Majd május 28-án küldte WhatsApp-on a képeket (mivel megadtam a telszámom), hogy a csomagok össze vannak készítve, a shipping label is elő van készítve és doublechekkol-jam a szállítási infokat, hogy minden rendben van-e.
Ma kaptam a posta-tól, hogy vámkezelték a cuccot!![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 23., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 23., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 23., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 14:29
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 23., péntek 14:26
Magyar hervisben nincsen.hehetheoriginal írta: egyeni preferencia, nyilvan lehetne irni konkret markat meg cipot, de neked kell felprobalni, hogy mi kenyelmes, minden markanak vannak fasza kenyelmes cipoi ma mar, kerdes, mennyit akarsz rakolteni.
de amugy, adidas nmd, vagy terrex, illetve nike zoom vagy react talppal, ha feljebb akarsz menni, akkor hoka, asics, salomon, saucony, new balance, stb
btw reg nem jartam hervisben, legutobb evekkel ezelott voltam ausztriaban, volt gep, ami raszabja a talpbetetet a labadra, amit aztan beleteszel a cipobe, es az full max perfekt fit lesz. lehet van ilyen Mo-n is, fassetudja.
google a baratod, best trail running shoes peldaul
vagy ezrendszeresitett szolg bakancs![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 8:44
vagy ezrendszeresitett szolg bakancs
HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. május 23., péntek 8:29
rendszeresitett szolg bakancs_Bushido_ írta: Cipő dilemmában vagyok.
Eddig a dechatlonban vettem mindig 15 ezer körüli futócipőt, az teljesen jó volt hétköznapi használatra, kényelmes, légáteresztő, nyáron se sültem bele. De sajnos tavaly kifutott az a széria, amit 6-7 évig vettem. És jelenleg nincs normális cipőjük. Illetve vettem egy 25 ezreset, elvileg terep futócipő, az is tök jó jelenleg, de nem nyárra.
Szombathelyen voltam másik sportboltban, InterSportban. Ott ismerős ajanlasara próbáltam komolyabb cipőket. ON márkát pl, azt mondta, hogy az a legjobb. 400 kmt lefutott benne és még mindig ugyanúgy néz ki. De az számomra nem kényelmes. Asicsot 1et vettem régebben, de nem jött be.
Ki milyen cipőt használ nyáron, melegebb időben? Nem futni, hanem napi használatra, 6-8 órában.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 23., péntek 8:24
HozzászólásSzerző: Laci » 2025. május 20., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: sanko. » 2025. május 11., vasárnap 16:29
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem