Kings and Queens

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 25., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 8., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 1., vasárnap 12:12
Csak Brad Delson, ő a gitáros. Maradt a banda tagja, csak fellépésekben nem vesz már részt. A régi dobos Rob Bourdon már nem jött vissza a reunionnál. A többi tag maradt (sampler, basszer meg ugye a Shinoda).reeed_ati írta: Bár, ha jól rémlik az új album elkészítésében a régi arcok is részt vettek, csak nem akartak turnézni.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 1., vasárnap 11:56
Na, de azért egy gitárt, vagy dobot, le lehet hozni, ha az illető nem akarja belevinni nagyon a saját stílusát, hogy kb. észre sem veszem a változást.Sierra írta:Hááát ez már csak részben igaz. Az original dobosuk lelépett, a gitáros tag meg nem vállal már fellépéseket. Persze a számok írásában részt vesz, de egy Linkin Park live performance már csak 50%-ban a régi LP.reeed_ati írta:Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 1., vasárnap 11:48
Hááát ez már csak részben igaz. Az original dobosuk lelépett, a gitáros tag meg nem vállal már fellépéseket. Persze a számok írásában részt vesz, de egy Linkin Park live performance már csak 50%-ban a régi LP.reeed_ati írta:Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 1., vasárnap 11:48
valszeg basten inkabb lady gagat vart volna vagy valami k-pop-ot. kit erdekel mit bofog bele a vilagbareeed_ati írta:Én néztem, de nem volt velük semmi gond.Realista24 írta:
The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.![]()
Ez a Linkin Park, ha kiveszed belőle Chestert.
Nyilván így már más szint, pont emiatt nem is megyek Nova Rockra.
Öreg f.szként én a régi Chesteres nótákat szeretem, csakis az ő hangjával, ez a mostani már nem mozdít meg..
De viszont a szeméttől nagyon távol állnak, a tegnapi performance is és az új albumuk is teljesen vállalható.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 1., vasárnap 11:45
Én néztem, de nem volt velük semmi gond.Realista24 írta:The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 1., vasárnap 9:15
Van Bastennek nem tetszett. De volt még így más előadó korábban is, amerikai sportok félidejében. Hogy elhúzták a műsorokat. A kérdés a nézőknek tetszett e.Realista24 írta:The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 1., vasárnap 9:07
The Linkin Park performance was garbage, absolutely garbage. It's a disgrace that the UEFA allows this. Ugy latom meg sok is volt az az egy.soadroli írta: ma is fellépnek a BL-döntő előtt, de gondolom csak 1 számmal.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 31., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 30., péntek 23:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 27., kedd 7:39
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 22., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 13., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 10., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. május 6., kedd 17:51
igazad volt, 150k lesz a max 24 orara, az eleg karcsu.hehetheoriginal írta: Csak retegzene, fiatalok koreben menni fog, de nagy koroket nem fog menni a teljes tarsadalomban
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem