Szerintem is mi megyunk tovabb. Bayern ellen egyaltalan nem voltak meggyozoek.hehetheoriginal írta:elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.![]()

Egyéb bajnokságok
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.

thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Csak a szokásos alzheimeres, bipoláris, reaktív vonulat a tévedhetetlen kristálygömbbel.ToniKroos írta: ezeket úgy túl tudjátok fújni
PSGben most 11 aranylabdás van, nálunk 2 ember talán nem veri le a lècet. Gonzalo Garcia isten, Vinicius sose vót' focista, Asensio mégse Ramos, Huijsennel 3-0 ide, vagyis lett volna.
Kb ennyi a lényeg, semmi veszíteni valónk...Xabi már bizonyított amennyit kellett elsőre (nulladikra, konkrétan). Amugy meg az alapján hogy a Bayern fèl kezdőnyi középszerrel sem volt ledominálva, ad némi reményt.lestat írta: Nyilvan ott egy kesz osszeallt csapat van, legjobb formaban kb. Duzzadva az onbizalomtol.
Mi meg most kezdunk csak neki.
Remeljuk jo meccs lesz.
Trenttel a csapatban verte a pool idegenben a PSG-t. Semmi baj nincs vele, ezeket úgy túl tudjátok fújni. Lehet nem egy Maldini, de az sem korrekt, hogy folyamatosan ki van emelve. Egy átlagot simán lehoz, szerintem például Hakiminek sem jobb a védőmunkája.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ugyan már. Tavaly csak Asencio és Rüdiger voltak és nem voltak rosszak. Értem, hogy nincsenek olyan nagy formában, de nem arról van szó, hogy kiesett a kezdő és LV-nek meg Mendynek kell megoldania. Xabi szerintem tudja hogy ha eléjük bedobja Tchoua-t akkor a védekezéssel nem lesz olyan nagy gond. Be kell lőni a helyzeteket, ehhez meg Viniciust a padon kell felejteni.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Gonzalonak nagyon jó esélyei vannak a gólkirályi címre. Esetleg Pedro Neto lehet rá veszélyes, meg persze ha valaki az utolsó két meccsen megszórja magát.
Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
NFL stadion, ott picit más a játéktér aránya, siedeline mérete, illetve az ideális kameraállás is más.RaúlCF írta:pont ezt akartam írni. mi ez a szar stadion.wZoLee7 írta: De jo ez a stadion, a kamerahoz kozelebbi oldalso vonalat aliglehet latni a nezok miatt![]()
Egyébként ha jól tudom a döntő és jövőre a VB döntő is itt lesz.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realmadrid95
Bayern is sokszor uralta a jatekot ellenuk, nem lehetetlen kuldetes egyaltalan, Huijsen viszont nagyon fog hianyozni.hehetheoriginal írta: Psg ellen megyunk az elodontoben?
Nem latom, hogy jutnank tovabb, a kpjuk jobb, es a szelso tamadoik boven szuk elit, mig nalunk pont ott vagyunk a legszarabbak.
- realmadrid95
Mert rengeteg francia bajnokit neztem, ahol sokszor ugy megy bele egy egy szituacioba, ahogyan nem lehet. Persze, szogletnel kapus az ur, taroljon, de nala rengeteg hasonlo szituacio van, ahol apolni kell az ellenfel jatekosat, mert belemegy ezekbe a vagy-vagy szituaciokba. Majd mindig jon a bunbanas, de ujra es ujra megcsinalja.LosMerengues írta:Miért olyan nehéz elhinni, hogy sokkolta hirtelen, hogy önhibáján kívül ilyen súlyos sérülést okozott? Ráadásul ő élőben látta azt nem túl messziről, amit mi csak a tv-n keresztül.realmadrid95 írta:
Szezon off. Donna kamusiras, fuj de szanalmas.
Miota a Psgben van teljesen megvaltozott, kotekszik az ellenfelekkel, dobalja magat, meg brutal mod belemegy a parharcokba, amit Ramos is megirigyelhetne neha. Ezzel sem lenne baj, de nala ez mar nem ujkeletu dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 6., vasárnap 9:52-kor.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bayern fórumrólNika91127 írta:Az egy distal lábszár. 2 lemez, 3 hónap után terhelhet teljesen. Vékony lábon masszívan panaszos. A fém is a bör/izom alatt zavarni fogja. Jövö augusztus talán. A kérdés a szint.rikko írta:
Jobb ha nem nézed meg. Az a bal boka az durván állt![]()
A magyar idő szerint szombat éjszakai hírek, egészen pontosan a Sky Sport és a Bild információi alapján Jamal Musiala bal lábának szárkapocscsontja tört el, emellett az érintett részen megsérült több szalagja is. Ez a típusú sérülés nagyjából 4-6 hónap felépülési idővel jár. A Twitter egyik első számú sportorvosi szakembere, Dr. Rajpal Brar szerint bokatörés történt, így amennyiben nincs ideg- vagy artériakárosodás, akkor 6-9 hónap rehabilitáció vár Jamalra. A két német lap bennfentes infók, Brar viszont szimplán a látottak alapján ítélt.
Viszont többen is ki vannak akadva, hogy nem igazolnak. Müller visszavonult. Tel eladva. Gnabry sz*r. Musiala OFF. Sane ingyen ment. Coman sérülékeny. Ez így karcsú lesz. Rodrygot vihetnék. 100m. Kanenel jó paros lennének elől.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Valoszinuleg nem megyunk tovabb.hehetheoriginal írta: Psg ellen megyunk az elodontoben?
Nem latom, hogy jutnank tovabb, a kpjuk jobb, es a szelso tamadoik boven szuk elit, mig nalunk pont ott vagyunk a legszarabbak.
De azert remenykedni lehet.
Nyilvan ott egy kesz osszeallt csapat van, legjobb formaban kb. Duzzadva az onbizalomtol.
Mi meg most kezdunk csak neki.
Remeljuk jo meccs lesz.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Psg ellen megyunk az elodontoben?
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A BILD beszámolója szerint Musialának eltörött a bal szárkapocscsontja és több szalagja is megsérült.
Szekunder szégyenérzet van a stúdióban, Sebők Vilmos totál részeg, vagy kábszis...

Szekunder szégyenérzet van a stúdióban, Sebők Vilmos totál részeg, vagy kábszis...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pont ezt akartam írni. mi ez a szar stadion.wZoLee7 írta: De jo ez a stadion, a kamerahoz kozelebbi oldalso vonalat aliglehet latni a nezok miatt![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De jo ez a stadion, a kamerahoz kozelebbi oldalso vonalat aliglehet latni a nezok miatt

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Match4petiamadridista írta: Hol lesz a meccs ?? (Tv)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hol lesz a meccs ?? (Tv)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az első bekapott gólnál szoktunk kezdeni szezonvége meg barsza tripla kommentekkel.ELSiete írta: Lesz megy a meccs topik?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams