Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 10., péntek 23:44

R.M.C.F írta:
"Raúl megvétózta a csatárok érkezését" szösszenetre, hiszen olyan csatárok érkeztek ide, mint Ronaldo, Owen, Baptista, Robinho, Van Nistelrooy, Huuntelar, Benzema vagy akár Higut is említhetném. Hát elnézve a névsort elég szarul csinálta mit ne mondjak. :coffee: A góllövéshez jobban értett.
Babtista nem csatár volt előtte,mi toltuk fel oda,előtte kpás volt,sőt még egy ideig nálunk is,de gyors volt neki ott a játék.
Robinho szélső volt,Higu esélytelen a kezdőpozicióra,Huntelaart kényszerből vettük gyorsban.......ezek legtöbbje nem volt rá konkurencia,de Villa az volt,főleg hogy a válogatottban is ő "vette" el a helyet és a 7 -es mezt tőle.
De a Villás vétózást belsős ember mondta,talán schuster :hmmm:
Ronaldo és van Nistelrooy nem volt konkurrencia :ozil: te miről beszélsz világ legjobb csatárai voltak saját idejükben nagyon sok helyen lyukas ez a raúlos vélemény nem érdemes feszegetni mert semmi bizonyíték nincs rá arra viszont van, hogy mit tett a klubért a 323 gólja és amit megtestesített az magáért beszél!!!
Bármikor szó nélkül beváltanám higuain és benzemára együtt a közelébe sem fognak valaha érni annak amit ő elért...

Avatar
torjack
Hozzászólások: 3428
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:48
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 10., péntek 23:42

RMCF: pacsi.Gyakorlatilag ugyanígy látom a dolgokat,csak nem tudtam volna így összeszedni. 32 év alatt nem tanultam meg normálisan írni,fogalmazni, szóval ez már veszett fejsze nyele :D

Vidal meg pont az egyik legnehezebben mozdítható játékos aki nekünk kellene
Itt nálam nem lenne cicó. Lerakni a kivásárlási árat akármennyi is,'oszt csókolom. 100 millába csak nem kerül :hmmm:

Amúgy José átigazolásain gondolkoztam...Létezik, hogy minden csak rajta múlt? Rémlik, hogy Maicont anno hozni akarta magával, de nem jött össze. Pedig 2010-ben a brazilnál nem nagyon volt jobb a posztján. Meg függetlenül attól, hogy milyen személyiség, meg milyen bakik voltak idén, nem tudom elhinni, hogy ne látta volna, hogy a Khedira-Alonso kettős nem életképes. Mert a fő gondjaink itt voltak, nem csak idén. De már mindegy, a híd fel van égetve, remélem kupagyőzelemmel búcsúzik a portugál.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7369
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 10., péntek 22:52

Modric-------------------? pl vidal
------------Alonso
KP-a eléggé brutál lehetne......
Ez pont, hogy JM-val nem valósúlhat meg, amilyen beteg módon ragaszkodik Khedirához. Ezért se bánjad, hogy elmegy. Egy jobb kp-val és normális edzővel simán többre vihetjük, itt mostmár bl kell a népnek...
Vidal meg pont az egyik legnehezebben mozdítható játékos aki nekünk kellene.
Egy álmom válna valóra, ha a DM, Khedira, Higuain, Kaka csomagnak búcsút intenénk. A pénzből meg a Bale, Neymar, Reus, Lucas négyesből valaki + kp-ra két ember és Carvajal, egy csatár aztán jók vagyunk. Fantázia kell a csapatba, mert az mostanában nagyon nincs nálunk.
Love football, hate antifa.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 22:16

JM-ról az én véleményem:

Először is,azt szeretném tisztázni,hogy nem egy elvakult JM fan vagyok,én mindig a csapat érdekeit tartottam a legfontosabbnak,még akkor is ha egy ikon(raul) vagy olyan isten mint a fenomén ellen beszéltem(utolsó évében elhízva,tohonya,nem törődöm módon focizott).....
VDB és JM között capello kivételével,érvénytelen,nem ide való edzők voltak a padon, ezek legtöbbje nem csak gyenge emberi/vezetői jelleműek voltak,hanem szakmailag is nevetséges megoldásokat hoztak a csapat konyhájára.
Ezeket most nem taglalom,de voltak olyan nevetséges amatőr dolgok,hogy a fejemet fogtam.

Pozitívumok:

Szóval,JM előtt a madrid esélytelen csapat volt,nemzetközi szinten középszerű csapatok toltak le minket a pályáról.....roma,juve,pool,lyon.....stb. A csapatnak se arculata,se hite,se önbecsülése nem volt. Ami viszont a legfájóbb volt,hogy akarata sem.....A Bajnokok ligájában esélytelenek nyugalmával mentünk.....izgulni sem kellett. Fontos megjegyeznem,hogy a játékosok minősége semmivel sem volt gyengébb mint azoké akik kicsaptak bennünket évről évre.......sokszor megalázóan lyon,pool...vagy oda vissza roma.

JM érkezésével jött egy minőségi, komoly munka,ahol nem elkényelmesedett úrifiúként vagy nem hitehagyottan,nem vert seregként léptünk pályára,hanem fel emelhettük a fejünket,izgulni sem nagyon kellett kit kapunk a csoportban mert szerintem az első (csapatmegismerő-formakialakító) évet nem beleértve,a legjobbak közé tartozunk,az egyik legfőbb esélyesek voltunk a ligában vagy a bl-ben is.
Ezek olyan pozitívumok,amiket elvitatni botorság lenne....ez JM munkája volt. A csapat összeszedett,taktikás,harcos,hatékony,gyors, erőszakos focit mutatott be......nyilván a kritika ide is elért,bekkelőmadrid,kontra csapat stb......eleinte volt bekkelés,igen.....de tavaly már a barca ellen sem bekkeltünk,ki ki meccseket vívtunk,győzzön a jobb elven,nem mint korábban ahol a seggünkbe is szeget dugtak a törpék.
A csapat ha gólt kapott(ellenben a korábbi madridokkal) akkor fordított.....régebben nem hogy nem fordítottunk hanem még jól megszórtak bennünket még alsóházi kis csapatok is.
A realra nem lenézően beszéltek(oké, a tükéket ne ide soroljuk mert azok akkor is gyengébbnek tartanak minket ha egy 7-es vágunk nekik)....top csapat lettünk,szűk elit...ez pedig nagyon nagy dolog.
Ez nem anyagi megoldás volt,ezt láthattuk korábbi madridoknál is,ahol pénz volt dögivel,jöttek mentek a pribékek,de sikeres foci az nem volt......
Voltak olyan hírek is,hogy a madrid öltözője a helyieké,ott ők a górék(raul,guti stb...)....a többinek,még az edzőknek is kuss.....lehet ez volt a probléma alapja ikernél,ramosnál stb.......mit lehet tudni.
A cseréi nem sablonok voltak,mint pl schusternél,ahol meccs kezdetekor,leírtam egy papirra hogy ki lesz az a kettő akiket ekkor és akkor kinek a helyére hoz be.

Szóval ezek voltak a pozitív dolgok,ezek nagyon nagy dolgok,és szerintem ha idén nincsen ez az öltözői probléma akkor továbbjutunk a dortmund ellen pl....mivel ott nem a dortmund volt akkora nagy ász,hanem mi voltunk nyugdíjas hitehagyott bagázs,amit nem láttam itt évek óta.......az ott dortmundban a régi 2005-2011 közötti madrid volt.

A negatívumok:

A média elleni állandó szélmalomharc.....eleinte tetszett,mert a média minden megtett mindig hogy a csapatot szop*ssa....állandó fals kritikák,állandó szipolyozás.....de lassan rájöttem,hogy ez egy nyerhetetlen meccs.....mivel a média 1000 szájú....JM meg egy szájú.....és társa nem volt ebben, a többi hallgatott.
A barca és a bírók elleni túlzott odamondogatásai.....eleinte tetszett,mert vallom,hogy a fején találta a szöget általában,és én is ezeket vallottam évek óta.....de egy idő után sok lett belőle,amikor egy edző egy klasszikó előtt egy nappal a barca ellen beszél,azzal csak harapósabbá teszi őket....amivel nekünk ártott.
A csapat stílusa,az nyilvánvaló hogy semmilyen csapat nem rendelkezhet minden poszton a legjobbakkal....de nálunk a kp-a a topcsapatok között a leggyengébb volt,ami JM hibája......de nem csak gyenge hanem rossz felállítású is....szerintem,a mélységi irányítóval játszó klubok soha nem 2 kp-ssal álltak fel,hanem 3-al.....mi kettővel a többi meg ment előre,a pálya fontos szerkezeti része kettészakadt.....csak hosszú labdákkal tudtuk őket aktívvá tenni,amiben a kockázat magas,mivel a hosszú labdát könnyebb lereagálni.....amiből könnyen ellencsapás lehet és a védelmünket már verheti is a veríték.
Mivel volt marcelo(a rossz szezon egyik fő okának tartom a kiesését szinte egész évre)addig nagyon nagyon baj nem volt,mert ő ezt az űrt ha fél oldalasan is de betudta tölteni a magasabb poziciójú helyezkedésével és a remek megindulásaival,betörések,egy vs egyek.......de idén nem volt a brazil....maradt a khedira és alonso lassú,körülményes kettős ami a csapatot nagyon hátráltatta.....egyszerűen nem tudtunk labdát tartani,nyomást gyakorolni az ellenfélre vagy a játék sebességét csökkenteni/növelni ha erre volt szükség.....csak a gyors hosszú labdák,amiben viszont királyok voltunk.....de az meg kockázatos ugye,sok a labdavesztés,és mehet utána a lóverseny az ellenféllel.
Modric érkezésének nagyon örültem,hiszen ezt a problémát adott az ő stílusa megváltoztatni.....én akkor már hittem abban hogy JM EZÉRT hozta mert más lesz ez a foci.....de nem. Modric a szezon vége felé lett alap ember,mindenki nagy örömére,ha lassan is de belátták sokan,hogy a kis horvát,ritka jó focista,ha nem a feje felett elrugdalt labdákat kell számolgatnia....hanem az állandó mozgását,lekéréseit,megjátszhatóságát kiaknázva belevinni a kisjátékot,amiben kurva nagy a csóka.
Jm röghözkötései....khedira....egy nagy hiba,ez a manusz biztos rendes ember,lehet hogy tök jó barát is,de nem való hozzánk,10 en voltunk vele,mert se védekezni,de támadni átlag felett még átlagos szinten sem tudott.....kulcspasszai nincsenek,gólpasszai nincsenek,sok labdaszerzése nincsen,sok passza nincsen......mi van kérdezhetjük? Taktikai és helyezkedési érettsége,hiszen lomha,és ezzel tudja kompenzálni a hiányosságait,a mi rovásunkra.
Callejon.....ez a faszi csatár volt,még pedig ék,mivel a leggyorsabb ronaldo után a támadóink között,akik amúgy sem egy lassú legények..erre egyre jobban vonja vissza,már a vége felé bekket is játszott.....és meg sem fordult a portugál fejében,hogy tegye be előre,mert higunál még ő is jobb ott.Remekül érkezik a mélységi labdákra,villámygyors,és nem is rossz befejező......simán centerbe kellett volna a vége felé alkalmazni.
Özil középen játszatása......nem megy neki ott annyira,szerintem,inkább kicsit kívül szeret lenni....ahol több a terület,mert ő labdával tud jól felgyorsulni,neki az a focija,nem a kis tömörülős foci ami középen van.....az modric asztala.

A cserékkel voltak viszont negatív dolgai is,sokszor nem cserélt 3-at,ami szerintem nagyon súlyos szakmai hiba.....hiszen a padon ülő emberek hite,még ha két percre is,de ettől függhet,a lehetőség, az esély....vagy egy fiatal beszoktatása.....mit számít a 89.percben? Ennyire nem bízott a csapatában? Na ne máár. De nem csak 2-3 percről lehet szó....akár többről is.
A gála kezdő.....alig merte megbontani,ha meg is bontotta,akkor is visszatért hozzá később,tény,hogy eleinte nem ment a másik sor....de idővel már többet lehetett volna variálni amit nem mert vagy nem akart megtenni.
BM ellen......igaz hogy a barca miatt voltunk visszafogva,mert afféle bajnoki döntő volt....de akkor sem szabadott volna 2:0 nál vissza állni........ott is simán a BL döntőbe mehettünk volna.,....nűanszon múlt,meg idén is.......

Ezek a pozitiv és negativ kritikáim vele szemben.........

védem azért,mert szerintem túlzásba esnek sokan,patkányozzák,meg őt teszik mindenért felelőssé,de EZ NEM IGAZ.......ott mások is szépen benne lehetnek,és ha jól sejteni lehet,eléggé sunyi módon bántak el vele.

Nem védem azért,mert tavaly után váltania kellett volna,egy szintet lépnie.....kitolni a játékunk sémáit több formára,nem CSAk egyre.....

Bánom is ha elmegy,mert nem hiszem hogy jöhet olyan aki ennyire sikeres lesz már ha ez siker,de ennyire sem lesz,és nem bánom ha elmegy,mert hátha isten lenéz ránk,és ad egy khedira helyett egy olyan játékost aki focizni a mi szintünkön,a mi stilusunkban is tud és akkor:

Modric-------------------? pl vidal
------------Alonso
KP-a eléggé brutál lehetne......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 10., péntek 21:44

Rooneynak már Fergusonnal is volt gondja. Akkor persze kapott egy combosabb szerződést meg ígéretet, hogy igazolnak épkézláb játékosokat is és nem csak a honfitársait. :-)

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 10., péntek 21:37

numberone1 írta:Allitolag Mou Rooneyt is akarja a Cselzihez vinni. Mar tobszor is felroppentek hirek, h Rooney lepne.
Szerintem lehet alapja, ha jol emlekszem Moyessal nem jon ki vmi jol. Volt vmi afferjuk, de asszem a MU-ba valo igazolaskor is osszekaptak. Erdekes nyar lesz, par top csapatnal lesznek valtozasok.

Mondjuk lehet, hogy jobban is járna. Aztán lehet, hogy mégsem. De azért megnézném José kezei alatt akár Rooneyt, akár az egész Chelseat...
Tarack írta:Simi írta:Ez a nagy Casillas meg Ramos elleni hadjárat nevetséges, de tragikus is. Meg lehet nézni a híreket, hogy míg Ramos arról nyilatkozik, hogy "tegyük félre az egot és legyünk egységesek", Casillas meg, hogy "meg kell halnunk a pályán a Dortmund ellen", addig Mou folyamatosan baszogatja őket és másokat (Pepe, Coentra, legutóbb CR) a nyilatkozataiban. És ezek után még van olyan (nem is kevés), aki azt mondja, hogy amit Mou csinál, az szolgálja a csapatot? Nem látjátok, hogy csak ki akarja rugatni magát a szerződésében lévő pénzek miatt? És amíg ezt teszi, addig itt mindent fenekestül felforgat, leszarja, hogy mi marad után, égjen a ház, csak neki legyen jó. Gyáva gusztustalan zsoldos az emberünk
Deja vu. Mintha ezt már eljátszotta volna máshol és máskor... mindenesetre nem mi vagyunk az elsők, ahol szarkupacot fog a háta mögött hagyni. Nem bizony, csak ne úgy járjunk, mint az Inter, hogy a távozása után még a középmezőnyben is nehézkes a megélés.
Remy írta:Szerintem még vegyünk egy kapust, hátvédet, meg csatárt is a barcának, mert miért ne... 120 milliót költeni egy 20 éves suhancra.... hát csak gratulálni tudnék érte. Mondjuk tuti kacsa...
Ha kacsa, ha liba, lehet felőlem gúnár is semmi ok folytán nem pengetnék ki csak- vagyis CSAK Neymarért 120 milliót. Biztos nem. Lehet, hogy Brazil földön nagyon jó, de ő egy lutri. Lutri, mert nem tudni, hogy itt Európában mire fog menni. Aztán ennek lehet egy ellenkező esete is.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 21:11

Allitolag Mou Rooneyt is akarja a Cselzihez vinni. Mar tobszor is felroppentek hirek, h Rooney lepne.
Szerintem lehet alapja, ha jol emlekszem Moyessal nem jon ki vmi jol. Volt vmi afferjuk, de asszem a MU-ba valo igazolaskor is osszekaptak. Erdekes nyar lesz, par top csapatnal lesznek valtozasok.


szerk:
Még mindig nem értem, hogy miért fizetnénk 120 milliót, amikor 45 millió eurós záradék van a szerződésében. Vagy az újság írok ennyire debilek?
igen, megvalaszoltad az altalad felvetett kerdest.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 10., péntek 21:05

A Mundo Deportivo szerint Florentino Pérez kész 120 millió eurót is kifizetni idén nyáron Neymarért. Ebből 80 millió kerülne a Santoshoz, a maradék 40 milliót pedig a Barcelonának kellene fizetni. Az újság egy állítólagos előszerződésre hivatkozik a katalán csapat és a brazil között, melynek értelmében ennyi kárpótlás jár a Barcelonának, ha a játékos máshova igazolna. Ezt az összeget vállalná át a Királyi Gárda teljes egészében. Eközben Neymar a “Le Monde”-nak ma úgy nyilatkozott, hogy nem létezik semmilyen előszerződés egyetlen csapattal sem, valamint hogy nagyszerűen érzi magát Brazíliában, ahol kitölti a 2014-ig szóló szerződését
Még mindig nem értem, hogy miért fizetnénk 120 milliót, amikor 45 millió eurós záradék van a szerződésében. Vagy az újság írok ennyire debilek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 10., péntek 21:01

R.M.C.F írta:Na.....akkor szedjük össze JM pozitiv és negativ dolgait.

:hmmm: :hmmm:
Pozitív:
- Barça 5-0 Real
- végre elmegy

Negatív:
- tönkremenne a klaviatúra, mire begépelném, úgyhogy inkább el se kezdem.






:mrgreen:

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 10., péntek 20:59

Szerintem a Villa-ügyet Calderón vétózta meg, nem Raúl. A Raúl-Villa ellentétet pedig az újságírók állították be. Mégegyszer mondom, szerintem, én legalábbis így emlékszem.
Schuster:"I would have brought Villa, but there were a lot of people who did not want him to come," said the German in comments to Marca. When pressed further about whether it was Raul who did not favour Villa's arrival, Schuster responded ironically with "I have a cough", insinuating the captain's involvement.
Ennyit a kapitány/legenda (Raúl) hatalmáról. Felveti a kérdést (Ikerben), ha ő megtehette, akkor miért ne tehetné meg más is? Ezért is gondolom, amiket már leírtam.

Link.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 20:59

R.M.C.F írta:De a Villás vétózást belsős ember mondta,talán schuster :hmmm:
Azért egy szem Villára alapozni azt, hogy Raúl megvétózta a konkurencia érkezését kicsit barokkos túlzás...Meg amúgy is, mikor távozóban volt Valenciából volt róla szó, hogy a Madrid is szívesen látná soraiban, de ő valahogy a Barcát részesítette előnyben, szóval..... :hmmm: De ez a múlt fölösleges ezen lovagolni, itt van helyette a jelen, ahol ennél jóval nagyobb problémák vannak.
R.M.C.F írta:Na.....akkor szedjük össze JM pozitiv és negativ dolgait.
Hát sok pozitívum nem lesz....

Avatar
torjack
Hozzászólások: 3428
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:48
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 10., péntek 20:58

De a Villás vétózást belsős ember mondta,talán schuster
Úgy emlékszem, hogy valami olyasmi volt, hogy egy firkász konkrétan rákérdezett a témára, a német meg elkezdte a torkát köszörülni...Nem mondta ki konkrétan, de nem is tagadta a felvetést.

A válogatottba 2008-as EB-n elfért volna, Torresen és Villán kívül nem volt épkézláb csatár, de asszem Aragonessel nem voltak puszipajtások.

Mondjuk az vicc hogy egy Sergio Garcia meg ott lehetett...

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 20:54

Na.....akkor szedjük össze JM pozitiv és negativ dolgait.

:hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 20:47

Mondjuk a valogatottnal azert siman kerettag lehett volna szerencsetlen. Egy Villa aki talan jobb volt nala, a tobbi toltelek kanyarban nem volt Raulhoz. De meg a Schalkes Raulhoz sem. Megerdemelte volna, h kerettag legyen, ha jol emlekszem meg nyilatkozta is, h akar vizhordo is lenne a csapatnal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 20:42

"Raúl megvétózta a csatárok érkezését" szösszenetre, hiszen olyan csatárok érkeztek ide, mint Ronaldo, Owen, Baptista, Robinho, Van Nistelrooy, Huuntelar, Benzema vagy akár Higut is említhetném. Hát elnézve a névsort elég szarul csinálta mit ne mondjak. :coffee: A góllövéshez jobban értett.
Babtista nem csatár volt előtte,mi toltuk fel oda,előtte kpás volt,sőt még egy ideig nálunk is,de gyors volt neki ott a játék.
Robinho szélső volt,Higu esélytelen a kezdőpozicióra,Huntelaart kényszerből vettük gyorsban.......ezek legtöbbje nem volt rá konkurencia,de Villa az volt,főleg hogy a válogatottban is ő "vette" el a helyet és a 7 -es mezt tőle.
De a Villás vétózást belsős ember mondta,talán schuster :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
dzsihad91
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. május 10., péntek 20:31

Kezd már nagyon eldurvúlni ez az egész...Egyértelmű ,hogy Casillas is ludas bőven meg a játékosok is, de azért José papa gusztustalan viselkedéséről senki sem tehet.Jött megnyerte a neki hiányzó trófeákat, megpróbálta a bl-t is az nem jött be így már leszar mindent és mindenkit, köpködhet nyugodtan hiszen tudja ,hogy lelép.Ez számomra egy gusztustalan ,húzás pedig kedveltem amikor idejött.Viszont kellenek a fociba az ilyen megosztó figurák, ettől lesz szórakoztató.A mi csapatunknak jelenleg egy "belsős"-re lenne szüksége, egy Zidane, Raúl, Del Bosque, Hierro...bárki aki tudja mit jelent a Real Madrid, és ismeri a klubot. Ancelotti egy jó edző de ha ő jön tuti ,hogy folytatjuk ezt az "eredménycentrikus" filozófiát.Építkezni kéne, de hát úgy látszik még várni kell egy két edzőt amíg valaki rájön a vezetőség, hogy ez a rendszer velejéig romlott...

mohaola
Hozzászólások: 232
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:39
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 10., péntek 20:30

Olasz hírek szerint május 20-án lesz egy csúcstalálkozó a Real Madrid és a Juventus képviselői között Higuaín átigazolása ügyében, akiért 25 millió eurót kérnek, akit az Arsenal is leigazolna a sport.es szerint.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Avatar
fringsquad
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 19:10
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 10., péntek 20:18

Tayo írta:
ez az ember 40nél többet nem ér meg. nem tudom a foci hol kezdett elmenni ebbe az irányba, h ekkora pénzekről van szó
minden a marketing körül kezdett el forogni. vegyük neymar esetét, bár nem nála kezdődtek el ezek az irreális összegek. a srác hétről-hétre villogtatja a képességeit , óriási szurkolótábora lett és brazíliában a vb miatt nagyon felkapták a nevét . már 18 évesen szerződése volt a nike-val. a santosnak nagy pénzek folynak be a kasszába miatta. egyszerűen ő egy aranybánya marketing szempontból. eladható a neve , a futballtudása és a megjelenése miatt. a santosnál sem hülyék hogy azt mondják rá hogy adjuk oda 20-25 millióért azzal az indokkal hogy még nagyon fiatal és európai szinten nem lett kipróbálva. pont ezek miatt a bevételek miatt amiket neymar generál mondanak rá 60-80 milliót , mert ha elhagyja a santost akkor a klub elesik ezektől a bevételektől , és annak a csapatnak szállítja majd a bevételeket amelyikhez igazol. persze mindezek mellett neymar képességei kiválóak, korszakos zseni lehet belőle.

persze neymar esete elég egyedi, mert ilyen marketing értéke nem mindenkinek van, de a klubok most próbálják megőrizni az értékeiket éppen ezért ha el is adnak valakit akkor azt csak egy elég komoly ajánlat esetén teszik meg .
végül is így van, csaj ismerőseim is nagyrésze beckhamen és neymaron kivül nem nagyon tud más focistát :lol: jó még aki jól néz ki :mrgreen:

de itt végül is nem csak neymarra gondoltam, hanem az egész focistára... én coentrao árát is sokaltam és ahogy sok más árát. :coffee:
carvajal.bale.vidal.jesé

Avatar
Van Nistelrooy_17
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 16:00
Kedvenc játékosaid: Cristiano;Guti;Marcelo
Kedvenc csapatod: RMCF
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Van Nistelrooy_17 » 2013. május 10., péntek 20:14

Szerény vélemény szerintem Neymar nem ér semmiképpen sem 120, de még 80 milliót sem! :-*

Főleg az a vicc a hírben(kacsában), hogy elvileg 80+40 a barcának, amiből ők szinte röhögve megveszik majd Agüerot.... na jó, talán túloztam, de, hogy a 70-80%át kiperkálják belőle az is biztos.

Én még mindig már a 3. éve is Agüero leigazolását találnám a legmegfelelőbb opciónak, de, ha megy Morata is akkor vissza hoznám talán Joselut 3. számúnak szerintem nem lenne rossz opció.
Nézegettem és annyit minimum tud, mint Morata.


Szval egy szó, mint száz! Out: Higuaín,Morata. In: Agüero,Joselu

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 10., péntek 20:07

ez az ember 40nél többet nem ér meg. nem tudom a foci hol kezdett elmenni ebbe az irányba, h ekkora pénzekről van szó
minden a marketing körül kezdett el forogni. vegyük neymar esetét, bár nem nála kezdődtek el ezek az irreális összegek. a srác hétről-hétre villogtatja a képességeit , óriási szurkolótábora lett és brazíliában a vb miatt nagyon felkapták a nevét . már 18 évesen szerződése volt a nike-val. a santosnak nagy pénzek folynak be a kasszába miatta. egyszerűen ő egy aranybánya marketing szempontból. eladható a neve , a futballtudása és a megjelenése miatt. a santosnál sem hülyék hogy azt mondják rá hogy adjuk oda 20-25 millióért azzal az indokkal hogy még nagyon fiatal és európai szinten nem lett kipróbálva. pont ezek miatt a bevételek miatt amiket neymar generál mondanak rá 60-80 milliót , mert ha elhagyja a santost akkor a klub elesik ezektől a bevételektől , és annak a csapatnak szállítja majd a bevételeket amelyikhez igazol. persze mindezek mellett neymar képességei kiválóak, korszakos zseni lehet belőle.

persze neymar esete elég egyedi, mert ilyen marketing értéke nem mindenkinek van, de a klubok most próbálják megőrizni az értékeiket éppen ezért ha el is adnak valakit akkor azt csak egy elég komoly ajánlat esetén teszik meg .


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 146 regisztrált és 0 vendég