Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Avatar
BBarni
Hozzászólások: 1910
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Maradona, Gera, Lipcsei, Dragóner, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid, Arsenal

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 11., szombat 15:16

Otten az elején jól tolta aztán már kevésbé és Moniznak sem kellett volna beszólnia...amúgy én is bírom!
Levi meg Holczerékhez képest persze,hogy jobb de Megyerihez képest klasszisokkal gyengébb, egy esetlege EL csoportkörre már nagyon kevés!

Én a Kolozsvár játékosokban reménykedek... :coffee:
Hajrá Fradi!
Hala Madrid!
Go Gunners!
VFB!
"Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!"
Urbán Flórián: A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom.

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 11., szombat 14:08

Én Böde Danit sajnos egyre kevésbé tartom jó játékosnak. Pécs ellen, Siófok ellen, Pápa ellen megy..de azóta nem nagyon. Oké, hogy ketten-hárman fogják, de azért elég régóta nem lőtt gólokat, plusz az első öt fordulóban sem ugye. Nem érzem őt megoldásnak a csatárproblémáinkra. Magyarországról semmiképpen sem igazolnék csatárt. Egy normálisat sem tudok. Sem Tischler, sem Nikolic, sem Varga..nincs normális csatár az MB1ben. Talán Coulibaly. Szabicsot én is megkörnyékezném, itthon szerintem tudnának alkotni. Plusz utolsó éveire elhoznám Tökölit :D -najó kicsit elfogult vagyok, de szerintem még mindig nagyon érzi a kaput.
Irányítónak Kanta Józsi tényleg jó lenne, régóta preferálom, de az MTK minden játékosáért rengeteg pénzt kér, főleg egy kulcsemberért. Szerződése meg ugyebár még van.
Másik nagy kedvencem Otten, miután felépül nekem alapkezdő lenne. Vagy középhátvéd ként, vagy védekező középpályán. Azért a Besic-Klein-Otten hármast elég jól lehetne forgatni ezen a két poszton. Fellel szerintem Moniz már a jövőt akarja építeni, úgy ahogy Csilussal is. Remélem mindketten egyre több lehetőséget kapnak majd.
Leonardo ha továbbra is így fog játszani, én szívesen elküldeném a búsba. Úgy néz ki idejött brazilként, volt Ajax játékos, UEFA kupa győztes, hogy ő majd most megmutatja a paraszt magyaroknak, hogy mi is az a foci. hát nem..ha választani kéne Somalia és Leo között, előbbiért több könnycseppet ejtenék, ha távozna.
Orosz Márk nálam még mindig rejtély. Nem kap sok lehetőséget, de vannak nagyon ügyes megmozdulásai, néha viszont olyan buta dolgokat csinál, hogy hihetetlen.
Kapusposzton szerintem Levi megfelel. Lassan mindenki szidja, de azért ha belegondolunk, hogy milyen kapusaink voltak nemrég..Williams, Haber, Holczer. Maximum Kemenes Szabit tudnám elképzelni a helyére, vagy esetleg az általatok is említett Lalit. De szerintem a kapusposzt a legkisebb problémánk.
Kell egy tökéletes befejezőcsatár, aki bárhonnan, bármikor képes betalálni. Ha megy Leo, kell egy irányító, Andrei még nem győzött meg. Védekező középpályán kipbróbálnám az Otten-Gyömbér-Busai-Alempijevic négyes forgatását. Középen Klein-Besic szerintem jó, csak kiegészítőembert kell, Batikkal nem tudom mi van, benne láttam potenciált. Bal szélen Bönig-Sváb jó, jobb oldalt pedig Soma jó, pótlására Alemp-Jovan. A jobb szélünket érzem gyengének. Martinus még nem győzött meg, Aboraht meg inkább irányítókén alkalmaznám, mert jól lát a pályán.
Ja egyébként valaki mondja meg Leonardonak, hogy ezt a játékot gólra játsszák, és ilyen rugótechnikával nyugodtan ellőheti 16ról :coffee:

Egyébként sokszor gondolkozok rajta, hogy hány ember nyilatkozta már, hogy szeretné itt befejezni a pályafutását, illetve még visszatérni ide. Főleg ha egyszerre. Gera, Szabics, Hajnal, Huszti. azért még 34-35 évesen is lefociznák az embéegyet.

Avatar
real_funghi
Hozzászólások: 127
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 7:13
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Tartózkodási hely: Balkán

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. május 10., péntek 19:21

Pénzt biztos nem fogunk adni játékosért, úgyhogy továbbra is olyan játékosokra lehet számítani, akik máshol még perememberek sem. EL-szereplésre nem fogunk tudni erősíteni, már ha meglesz egyáltalán. Győrben évek óta mindig kikapunk. Talán ha most is sikerült mezőnyfölényben játszani, összejöhet. Debrecen mindig megoldhatatlan feladat, nekik ez az év meccse, ott ha pl Leonardo hozza a szokásos 3 percet focizok, amúgy ácsorgok formáját, -1 ember, éppen elég a 0 ponthoz. Persze MB1-ben vannak olyan körbeverések, hogy jól jöhetünk ki belőle, mint Pruki bá idején, de erre alapozni egy EL-indulást... Szerintem ez a csapat kevés most hozzá, s ha a csoportkör nincs meg, még deficites is.

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 18:11

BBarni írta: Én megpróbálnám még Szabicsot is a legnagyobb kedvencemet Gerát is megkörnyékezni!Szabics többször megemlítette,hogy szívesen jönne(jó az öreg a háznál) Gera pedig bár imádom lássuk be nem nagyon fog Angliában maradandót alkotni,őt pedig nem úgy ismerem,hogy csak a pénzért padozik!
Gerat adom. Meg lenne benne annyi, Leoval es Jennerrel meg tudna alkotni. Szabiccsal viszont nem vagyok biztos. Nem gyorsabb mint Bode, fizikalisan meg gyengebb. A Sturm sem vagyok biztos, h jobb mint a Fradi, ott sem emelkedik mar ki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
BBarni
Hozzászólások: 1910
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Maradona, Gera, Lipcsei, Dragóner, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid, Arsenal

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 9., csütörtök 19:57

Kapus posztra is kell valaki Rani megy Kunsági nem elég jó,Jova meg...bravúros védések mellett botrányos kijövetelek és egyébb érdekes dolgok!Én vagy Szűcs Lajost hoznám vissza pár évre közben Jova tőle is lehetne dolgokat vagy pedig egy rutinos de nem öreg(25-32 éves) kapust!
A védelem jobb oldala pipa ott van Jovanovic, Alemppijevic és Soma is!Középre kell minimum 1 ember Besic egyedül kevés ott van még Klein + Fell és Otten de ők sokat voltak sérültek!Baloldalra ott van Bönig és Sváb pipa!A középpálya közepére kell egy nagy munkabírású nagydarab labdaszerző kp!Józsi nevetséges amit csinál(és ő a csk :roll: ) Csuka max kispad esetleg ide feltolni Ottent vagy Besicet de akkor meg a helyükre kell valaki, Busait meg lehet nézni de ő is max kispad,Csilus meg túl rutintalan!A szélekre ott van Jenner, Martinus, Soma, Orosz Márk, Aborah ez bőven jó, pipa!Az irányító posztra ott van Ionescu és Leo ez elég kevés!Leo nagy spíler, de nagyon flegma ha van kedve focizik ha nincs nem és a kapu előtt is bizonytalan, Ionescu meg már 6 hónapja sérült!Ide még mindig megpróbálnám elhozni Kanta Józsit az MTK-ból!A csatár poszt talán az egyik legnagyobb gond Böde jó a kapu előtt, de nagyon lomha és ha 1-2 ember fogja már annyi! Ide kell egy gyors, jól cselező,de a kapu előtt is magabiztos játékos!

Szóval nyáron minimum 5 ember érkezésére számítok az, hogy kiket ez persze attól is függ,hogy elérjük e az EL helyet(szerintem igen)+ ott van a megállapodás a Kolozsvárral onnan jöhetnek játékosok aki most pld a portugál első osztályban fociznak!Én megpróbálnám még Szabicsot is a legnagyobb kedvencemet Gerát is megkörnyékezni!Szabics többször megemlítette,hogy szívesen jönne(jó az öreg a háznál) Gera pedig bár imádom lássuk be nem nagyon fog Angliában maradandót alkotni,őt pedig nem úgy ismerem,hogy csak a pénzért padozik!

Hétvégén lesimázzuk a Győrt! :zoldsalas:
Hajrá Fradi!
Hala Madrid!
Go Gunners!
VFB!
"Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!"
Urbán Flórián: A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom.

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 17:19

Nagyabol hasonloan latom a dolgokat.
Ferencváros írta: Ranilovic állítólag távozik, pedig jobb kapusnak tartom, mint Kunságit.
szerintem is jobb,de gondolom, h legalabb ezen a poszton probalnak magyarokat tartani.
Ferencváros írta: Illetve remélem Busai visszatér Szolnokról. Cukic helyett szívesebben elnézném, Döme idejében is lehetett látni, hogy a védekező feladatát nagyon is meg tudja oldani, most pedig Szolnokon elkezdte rugdosni a gólokat is. :coffee: Józsi és Cukic sem ütközik eleget a középpályán, Busával talán ez meg lenne oldva.
za biztos, h akp-t meg kell erositeni mert a vedelem mellet ez a ketto csapatresz a leggyengebb. Ez ket uton modon lehetne megoldani. 1. Veszunk oda kettot uj jatekos. Az egyik az altalad emlitett box-to-box jatekos mondjuk Sno. Es egy labda biztos vkp. Nem tudom ki, ezt rabizom Monizra Busait kevesnek ereznem, ha bajnoki cimert mennenk.
De kiegeszitonek inkabb mint Csukics.
A 2. egyet veszunk olyan es az Sno fele b-to-b, es Besicet feljabb tolni vkp-nak. Siman megoldana, robbanekonyabb es labda biztosabb mint Csukics es Jozsi egyuttveve. Rendszeresen felmegy es bevallalja az 1vs 1-t sikeresen, es nagy munkabirasu. Viszont ha ez tortenne akkor kell min. 2 kozepso vedo. De rre meg vissza terek.
Csatar is kell, itt az a kerdes, h Bode helyett egy igazi golvagot v cserejenek, de egy Pericsnel jobb opciot akit barmikor belehet allitani. Ha Bodinhonal jobbat akkor ebben a szisztemaban neki nem marad hely. Mert a szenyo mogott Leonardo fog lenni(aki remelhetoleg egy jobb alapozassal sokkal tobbet fog mutatn). A ket szelen meg gyorsabb emberek lesznek. Vagy Bode marad az elso szamu szenyo mogotte Leoval szelen ket gyors emberrel, es moge kap egy jo vkit konkurencianak.
A vedelem.
Besic jo melle kellene vki mert azert Klein sem az igazi, de Gyombernel jobb. De en szivem szerint a kp-n jatszatnam Besicet, az NB1 legjobb kp-ja lehtne. Mendesrol szo volt, aki parszoros holland valogatott, es egyutt dogozott Monizzal a Salzburgban. Lattam parszor jatszani a holland bajnoksagban, lehetne egy Vinicius szint. Eros, gyors es kelloen tapasztalt, pont olyan amilyenre szuksegunk lenne. Besicet melle v meg egy uj embert es nagyon stabilak lennenk.
Somaliara kulon kiternek. Nalam jobbhatved lenne.Megmondom miert, mert a masodik hullambol erkezve az ellenfel nem tudja felvenni a gyorsasaga miatt. Ha fel van tolva szelsonek akkor konnyebb levedekezni ot. Viszont o is nagy munkabirasu az egesz meccset vegig tudja robotolni es iszonyu gyors. Nagy fegyverteny lehetne, eleg gyorsan feltudna lepni es segiteni a tamadasokat, az embere meg nem tud vissza zarkozni vele. Elegsokszor ez be is jott, gondolok itt a ket balbombajara amit jobbhatvedkent csinalt. De olyan is eleg sokszor torteni, h Jenner befele cselez es helyet ad Somalianak igy o letudja vinni az alap vonalig. Helyezkedesben vannak neha gondjai amin meg lehet javitani, eleg sok szelsobol lesz szelsohatved, pont emiatt. Moniznak lesz vele dolga, de meg mindig konnyebb egy szelsobol szelsohatvedet faragni mint pont forditva. Egyebkent a parharcainak tobbseget megnyeri. Sok test-test elleni harcbol jon ki gyoztesen, egy fel lott labdara elobb oda er mint az ellenfel tamadoja. En latok benne fantaziat, es szerintem jobb mint Alempijevics. Ilyenkor mindig a Vidi tavalyi vedelemet tudom felhozni, h ott nem utkozne ki ennyire Somalia vedekezesenek hianyossagai, mert Caneira v Vinicius tudna annyira levedekezni a teruletet, h rendre fel tudjon menni segiteni a tamadasokat. Tovabba Caneira egy vezer a vedelemben nagy tapasztalattal, aki kordinalna Somaliat es sokat tanulhatna tole. Canairat csak kepletesen gondoltam bele.

Lesz mit dolgozni a csapaton, remelhetoleg megcsijuk a 3. helyet. Bizom a debrecenben, h mar megvan nekik a kupa indulos hely beleszarnak a bajnokiba. Az MTK meg kipurcan a vegere. Kicsit a Honvedtol is felek, stabilabbak mint a msik ketto. Nem lesz konnyu.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
BBarni
Hozzászólások: 1910
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Maradona, Gera, Lipcsei, Dragóner, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid, Arsenal

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 8., szerda 22:16

Azért komoly mi volt a győr-vidi után... :ozil:

link
Hajrá Fradi!
Hala Madrid!
Go Gunners!
VFB!
"Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!"
Urbán Flórián: A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom.

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 7., kedd 16:58

numberone1 írta:Ez a gyor jovore nem lesz bent az elso haromban.
Az ute jo volt az elso felidoben, kar, h nem tudtak tobbet loni.

Mi meg ket makos gollal es egy fejessel vertuk a paksot. De nekunk is nehez a sorsolasunk, MTK,Gyor,Debrecen, Kaposvar.
Nem lesz konnyu megszerezni a harmadik helyet, de bizom bennuk.
MTK-Kaposvár párosnak, ezzel a kerettel kötelezőnek kell lennie. illetve a másik két 'erősebb' csapat sincs klasszis formában. Debrecentől jobban félek, mint a Győrtől. Főleg ha Vargával állnak fel, aki jó, ha minden 10. ziccert belő :mrgreen: Amitől félek, hogy valaki 'kipontozódik'. Valahol olvastam, hogy Leonardo négy sárgánál jár, meg még vagy ketten, Cukic, Besic, Böde háromnál. Vicces, hogy Leonardo 6-7 meccse van itt, minden meccsen faragják, és ő kap sárgát reklamálásért. :roll:
Ranilovic állítólag távozik, pedig jobb kapusnak tartom, mint Kunságit. Illetve remélem Busai visszatér Szolnokról. Cukic helyett szívesebben elnézném, Döme idejében is lehetett látni, hogy a védekező feladatát nagyon is meg tudja oldani, most pedig Szolnokon elkezdte rugdosni a gólokat is. :coffee: Józsi és Cukic sem ütközik eleget a középpályán, Busával talán ez meg lenne oldva.
Nyáron mindenféleképpen kell egy normális csatár, illetve egy Evander Sno-ugye őt szóbahozták-típusú box to box játékos. Remélem Ionescu felépül, és akkor irányítóra nincs szükség. A védelmünk végre normálisan állt fel, én a téli alapozás óta az Alempijevic-Besic-Klein-Bönig négyest preferálom.
Szünetben meg lehetne szabadulni néhány játékostól, ezzel is ugye a fizetésükből venni normális játékosokat. pl.: Hakola, Peric, Jovanovic.
Továbbá remélem minél több magyar fiatal lesz beépítve a kezdőbe. Ugye Csilussal már próbálkozik a Mester, Nehéz Mátét említik még sokan a csatársorba, NB2es csapatba ő is lő gólokat szép számmal. Máté Janiban-ugye siófokon van-remélem még több van. Pericnél csak jobb lehet.

Hajrá Fradi! B-)

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 20:33

Ez a gyor jovore nem lesz bent az elso haromban.
Az ute jo volt az elso felidoben, kar, h nem tudtak tobbet loni.

Mi meg ket makos gollal es egy fejessel vertuk a paksot. De nekunk is nehez a sorsolasunk, MTK,Gyor,Debrecen, Kaposvar.
Nem lesz konnyu megszerezni a harmadik helyet, de bizom bennuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Tádám
El Siete
Hozzászólások: 2568
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:28
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tartózkodási hely: Vác
Kapcsolat:

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 5., vasárnap 20:01

GT37 írta:
numberone1 írta:Ha ma kikap az Utetol az Eto, akkor bukni fogjak a bajnoksagot.
Valahogy csak megfordították, de ettől még necces lesz a bajnokság, ez már nem az őszi ETO, közel sem játszanak olyan jól, mint a szezon elején.
Én kint voltam. Első félidőben lefocizta őket az Újpest, és több góllal kellett volna vezetni.
2. félidőben nem megadott tizi a hazaiknak, plusz a 2. lesgól volt... ennyit erről.
Nagyon jó volt az Újpest, végre hajtottak a srácok.
Győriek meg mindenért sírtak, meg fetrengtek...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 5., vasárnap 19:52

numberone1 írta:Ha ma kikap az Utetol az Eto, akkor bukni fogjak a bajnoksagot.
Valahogy csak megfordították, de ettől még necces lesz a bajnokság, ez már nem az őszi ETO, közel sem játszanak olyan jól, mint a szezon elején.

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 16:28

istimester írta:ETO-Fradi

4 tickets booked :coffee:
jo neked.


Ha ma kikap az Utetol az Eto, akkor bukni fogjak a bajnoksagot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 2841
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera Bujia, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Brünn, Osztrák-Magyar Birodalom

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 5., vasárnap 13:57

ETO-Fradi

4 tickets booked :coffee:

Avatar
TBone
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:48
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 26., péntek 21:57

numberone1 írta:
Remy írta: ha jól emlékszem 12x odds :D
es mennyi volt az odsz a felidoben?
hát ezt nem tudom honnan lehet visszanézni, de szerintem legalább a duplája...valaki ma nagyon nagyot szakított, az biztos :roll:
szerk: egyes emberek 126x-os oddsról írnak a félidőben :lol:

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 21:19

Remy írta: ha jól emlékszem 12x odds :D
es mennyi volt az odsz a felidoben?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19327
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 26., péntek 21:13

numberone1 írta: mennyi volt az odsz vendegre?
ha jól emlékszem 12x odds :D
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 6927
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 21:11

GT37 írta: Vitte is a mixem... :lol: (Haverom megrakta egy ezressel a Paksot, én meg kiröhögtem... :D)
mennyi volt az odsz vendegre?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane

Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,?,Odegaard—Kubo,Mbappe,Rodrygo
34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 26., péntek 21:01

Munki_ írta:bazmeg, milyen bunda van győrben... :smile:
Vitte is a mixem... :lol: (Haverom megrakta egy ezressel a Paksot, én meg kiröhögtem... :D)

Avatar
Munki_
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:53
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 26., péntek 20:54

bazmeg, milyen bunda van győrben... :smile:

Avatar
BBarni
Hozzászólások: 1910
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Maradona, Gera, Lipcsei, Dragóner, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid, Arsenal

Re: Magyar futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 25., csütörtök 9:54

Hát azért tegnap is történtek jó dolgok!Nagyon jó döntés volt,hogy lementem Fehérvárra! :agree:
Jó volt a túra is,nah de a meccs! :salute:
Tényleg két támadó,a focit játszani akaró csapat küzdött meg ahol a jobbik győzött!Remek meccs volt!Az első félidőben még tartotta a tempót a vidi,de aztán lemaradtak,köszönhetően Moniznak aki bőven felülmúlta Gomest! :happy:
Ebből látszik ebben a fociban a Fradi már most verhetetlen úgy,hogy a játékosok többsége 4-5 hónapja vannak együtt!A védekezős,bunker csapatok ellen még nem megy a játék,de haladunk!Leiskoláztuk azt a vidit amelyik rengeteg pénzből van összerakva és nem pár hónapja!Így kell játszani a következő fordulókban is és akkor meg lesz a dobogó!Meg kell lennie, és akkor nyáron egy olyan csapatot összerakni amelyik már simán bajnokesélyes csapat lesz!
Kellett nagyon ez a kupa,a sok megaláztatás után!A végén az ünneplés a játékosokkal
Még egyszer gratulálnék főleg az (b)mlsz-nek de a fehérváriaknak is,fantasztikus döntés volt,hogy ott rendezték meg a döntőt! :agree: :ras:
Vasárnap újra a vidivel játszunk remélem sokan leszünk 10-15 ezer minimum! Mindenki a stadionba!
Hajrá Fradi! :zoldsalas:

(Jah és ami Fehérváron történt az ott is marad remélem! :mrgreen: )
Hajrá Fradi!
Hala Madrid!
Go Gunners!
VFB!
"Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni!"
Urbán Flórián: A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom.


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: kodo valamint 4 vendég