Aranylabda - 2013

Archívum

Ki kapja szerinted idén az Aranylabdát?

Cristiano Ronaldo
150
85%
Messi
16
9%
Ribéry
11
6%
 
Szavazatok száma: 177

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 17., péntek 13:44

Cristiano Ronaldo - 2013 Aranylabdása
Jövőre újra, ugyanitt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
sander
Hozzászólások: 464
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 21:11
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 16., csütörtök 14:42

Egy utolsó nekifutás erejéig :D

Nagyon vártam már hogy ki kapja meg idén a bogyót. De ahogy megláttam az eredményeket el is ment a kedvem az egésztől. Főleg az után ami után láttam hogy egy két ember kire szavazott. Bár nagyon örülök hogy Ronaldo kapta meg minden mégis nagyon nagy hiányérzetem van hogy ilyen gyenge lett a szavazása. Többek között voltak itt olyan szavazatok akiket teljes mértékben felháborítónak tartok. Az meg hogy Messi lett a második és nem Ribery az meg az év röheje. És ez a nagy szégyen nem pedig az hogy Ribery nem nyerte meg. Messi az égadta világon nem csinált semmivel sem többet mint Ribery és mégis a szavazatok alapján ez nem nagyon jött vissza. És amikor meg megkérdeznek egy két szavazót arról hogy miért arra szavazott akkor meg ilyenek jönnek hogy : "mert ő volt a legjobb" meg hogy : "minden idők legjobbja" :lol: Nem a minden idők legjobbjára kell szavazni hanem arra aki abban az évben jobban teljesített!!!

Illetve szerintem itt elég sok ember el van tévedve. És ezért meg ne kövezzen senki :D . De ha Ribery annyira jó lett volna akkor Heynckess miért nem rá "hegyezte" ki a taktikát. Szerintem csupán azért mert ő is nagyon jól tudta hogy Ribery nagyon jó de nem olyan szintű játékos aki egymaga a vállára tud venni egy csapatot és három kupát nyer vele. Szerintem a Bl döntőben sem ment annyira neki mint mondjuk Robbennek. Ha már Bayern akkor Ribery-n kivül legalább 2-3 játékos neve legalább felmerülhetett volna. Nem tett ő sokkal többet le az asztalra mint mondjuk Robben vagy Schweinsteiger de akár lehetne említeni Lahmot is. Az meg hogy ki lett tolva a határidő... hát nem tudom. Igazából ezzel mindenkinek esélyt adtak (leszámítva Messit) az már más kérdés hogy nem mindenki élt vele. De ha már itt tartunk akkor Ibra legalább azon a két meccsen is megmutatta magát ezt viszont Riberynél nem érzem. (mondjuk az egész francia válogatottat nagyon gyengének érzem de azért jobbnak mind a svédet). Illetve még egy dologra kitérnék. Ha valaki szerint nem nagy dolog egy szezonba lőni 60-70 gólt akkor mások miért nem teszik ezt meg ? :hmmm: Bár nem igazán szoktam statisztikákat nézegetni de a komolyabb bajnokságokban sem nagyon szokott egy játékos elérni 45-50 gólt sem.

Az viszont biztos hogy ameddig olyan emberek szavaznak akik nem értenek a focihoz vagy épp a szimpátia alapján szavaznak addig biztos vagyok hogy sok érdekes dolog fog itt történni. Én személy szerint két dologhoz kötnöm :
- legyen az illetőnek megfelelő végzettsége (ha úgy tetszik legyen meg a megfelelő papírja az edzősködéshez)
- ha klubot irányít akkor a klubja legalább az adott kontinensen a megfelelő Bl-ben játszon (pontosan nem tudom hogy melyik kontinensen hogy hívják)
- ha válogatottat irányít akkor legalább a válogatottak világranglistáján az ötvenbe férjen be.
- ha az újság írogat is belevonnám akkor pedig az eladási számot nézném. Azért szerintem nem mindegy hogy egy újságot megvesz mondjuk 5 millió ember naponta vagy épp 50.000 . Esetleg itt is fel lehetne venni valami listát hogy épp melyik újság milyen "nívósan" adja el a foci szakmát. Mert itt is írogatnak elég sok hülyeséget össze vissza.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 16., csütörtök 13:21

mia san mia írta:Ronaldo esetében alá dolgozik a csapat, míg Ribéry a csapat alá dolgozik. :)
Ez valahol érthető is, hiszen ki kell domborítani az erényeket.
De az ne Ribéry hibája legyen már, hogy többen felnőttek mellé.
Ha Ribery olyan zsenialis jatekos, hogy a vilag legjobbja (mert ugye mi azt keressuk), akkor ha a tobbiek felnonek melle, o onnan is ki tud emelkedni es megjobban jatszik.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 16., csütörtök 13:18

Sajnos amíg nem lesz már végre világosan kijelentve,hogy milyen feltételek alapján lehet szavazni és kik kaphatják, addig mindig lesz ilyen.
teljesen mindegy, h lesz-e feltétel vagy sem.
ha valaki utálja cé pofáját v arrogánsak tartja, v csak egyszerűen sokkal jobban szimpatizál például messivel akkor úgyis rá fog voksolni. akár fordítva, de ugye ő a good boy, így ez a legjobb példa.
meg úgy az elmúlt éveket figyelembe véve is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 16., csütörtök 13:09

mia san mia írta: Jövőre ugyanitt. Reméljük kevesebb komplikáció lesz, és nem kell ennyire részletesen kivesézni a dolgot. Bár én élveztem. :)
Sajnos amíg nem lesz már végre világosan kijelentve,hogy milyen feltételek alapján lehet szavazni és kik kaphatják, addig mindig lesz ilyen.Ez így egy eurovíziós dalfesztiválra emlékeztet, mindenki arra szavaz aki a cimborája,vagy amiből haszna származik.

Az én verzióm az lenne ,hogy 3 kategióriában lenne aranylabda átadás , Kapus,védekező játékos és támadó játékos.A válogatott és a csapatkapitányokat kizárni az egészből, mert ők teszik komolytalanná a díjat az újságírók azért elég korrekten osztogatták eddig a bogyót, bár voltak merész eredmények már akkor is...nem tudom, elég megoldhatatlannak tűnik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 16., csütörtök 12:56

Igen, mert Ronaldo alá érdemes dolgozni, míg Ribery alá nem. Míg az egyik csak egy apró eleme a csapatnak, a másik egy sokkal fontosabb eleme a saját csapatának. Ribery a BL-ben semmivel nem tett többet a győzelemhez, mint Robben például... sőt. A Bundesligában volt előrébb, de ott meg az játszott jól a Bayernben, aki nem akart. 2010-ben teljesen más volt a helyzet, mivel Sneidjer többet tett az Inter meneteléséhez, mivel ő volt a kulcs Eto'o és Millito mögött, de Ribery közel nem tűnt ki ennyire a csapatából.


Aki szerint meg kisírta Ronaldo az nevetséges. Kezdjük ott, hogy csak reagált Blatter nyilatkozatára, a többiek meg megvédték.

Aki szerint Ronaldonak meg csak egy jó három hónapja volt ősszel, az megint nevetséges. BL gól király, BL éves gól rekord, BL csoportkör rekord és egyénileg a legeredményesebb volt a tavalyi évben. Úgy, hogyha ezt minden 3 hónap alatt érte el, ahogy páran állítjátok, akkor még jobban megérdemli. :) :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 16., csütörtök 12:50

morientes írta:
Nálam akkor is Ribéry. Mint ahogy 2010-ben Sneijder vagy Xavi/Ini '12-ben pedig vagy az EB győztesből valaki vagy egy Chelseas. :) Nem esek hasra attól ha valaki 70 gólt lő egy szezonban. 
Hát ha neked mia csak annyi jött le,hogy rúgott 70 gólt,ezért kapta az aranylabdát,akkor nem sokszor láttad tavaly :)
Nekem ennyi jött le. Megdöglött a pályán és a góljaival a hátára vette a csapatát. De sok esetben túlvállalja magát.
Egy szurkolótársam nagyon jól megfogalmazta. Ronaldo esetében alá dolgozik a csapat, míg Ribéry a csapat alá dolgozik. :)
Ez valahol érthető is, hiszen ki kell domborítani az erényeket.
De az ne Ribéry hibája legyen már, hogy többen felnőttek mellé.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 12:46

Nálam akkor is Ribéry. Mint ahogy 2010-ben Sneijder vagy Xavi/Ini '12-ben pedig vagy az EB győztesből valaki vagy egy Chelseas. :) Nem esek hasra attól ha valaki 70 gólt lő egy szezonban. 
Hát ha neked mia csak annyi jött le,hogy rúgott 70 gólt,ezért kapta az aranylabdát,akkor nem sokszor láttad tavaly :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 16., csütörtök 12:37

Toti írta:
Jó is volt eddig, mert tudtunk értelmesen vitázni. :)
miért? mi rosszat írtam? nem így volt?
az ilyen idióta nyilatkozatok, h "..de én pokollá teszem a védők életét..", meg hogy neki nincs efféle gesztusokra szüksége a szurkolók részéről mint, amit cé kapott, plusz számára hátrány, h kitolták a szavazást.. ő is pótselejtezett, verhetett volna ő is 4et vagy többet nem? meg, h a felesége már készíti a helyet az aranylabdának? ilyet is nyilatkozott úgy emlékszem. az mi? :lol: :lol:
Először is érdemes megnézni eredeti nyelven a nyilatkozatait. :) Sajnos általában kiragadott mondatok jutnak el hozzánk. Függetlenül attól melyik futballista mondta, hiszen a média ezzel tud szart kavarni.

Másodsorban ha igazi is, akkor visszakérdezek, de tényleg befejeztem, mert nem akarok ebbe az irányba elmenni ezzel a beszélgetéssel.
Mennyivel szimpatikusabb a látványosan megsértődő Ronaldo, Hogy ő márpedig nem megy el. Aztán láss csodát mégis.
Láss csodát kitolják a szavazási határidőt egy PÓTselejtező miatt. :)
Na tényleg vége. Eddig békés volt a hangulat, nem akarok itt köcsögösködni. :)

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 16., csütörtök 12:32

morientes írta:
Vegyük példának Lahmot. Én most csak a móka kedvéért azt mondom, Ő volt a legjobb 2013-ban. 
Erről beszélek.....hogy teljesen mindegy melyik kulcsjátékost emeled ki a csapatodból,mert mind ugyan azt a teljesítményt hozta.Sőt,ha meg hibátlan volt,akkor meg mi alapján Ribery....
De egy kérdést még,aztán befejezem.....ha ne aggy isten Ronaldo nálatok játszik,aztán hozza ezeket a mutatókat,de teszem azt pont nem nyer a Bayern semmit,akkor is Ribery???Nyilván nem...és itt aztán be is fejeztem.Adios aranylabda,jövőre ugyanitt... :D
Én is pont erről beszélek. Azért lett csapatként baromi erős a Bayern mert kiváló egyéni teljesítményekből állt össze a csapat. :)
Nálam akkor is Ribéry. Mint ahogy 2010-ben Sneijder vagy Xavi/Ini '12-ben pedig vagy az EB győztesből valaki vagy egy Chelseas. :) Nem esek hasra attól ha valaki 70 gólt lő egy szezonban.
De ezért is szép ez, mert teljesen másképp nézzük ezt a játékot.

Jövőre ugyanitt. Reméljük kevesebb komplikáció lesz, és nem kell ennyire részletesen kivesézni a dolgot. Bár én élveztem. :)

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 16., csütörtök 12:27

Toti írta:
Jó is volt eddig, mert tudtunk értelmesen vitázni. :)
miért? mi rosszat írtam? nem így volt?
az ilyen idióta nyilatkozatok, h "..de én pokollá teszem a védők életét..", meg hogy neki nincs efféle gesztusokra szüksége a szurkolók részéről mint, amit cé kapott, plusz számára hátrány, h kitolták a szavazást.. ő is pótselejtezett, verhetett volna ő is 4et vagy többet nem? meg, h a felesége már készíti a helyet az aranylabdának? ilyet is nyilatkozott úgy emlékszem. az mi? :lol: :lol:
Nem tudom én nem jártam utána, de azért az ilyen nyilatkozatokban általában rengeteg a "félre" fordítás.Csak azért mondom ,hogy nem kell mindent készpénznek venni.De tény,hogy nem olvastam utána más portálokon lehet ,hogy valóban ezeket nyilatkozta akkor viszont tényleg merédemli ,hogy nem nyert, úgy amblokk is megérdemli egyébként :mrgreen: .Na mind1 ebbe belegabajodtam. :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 16., csütörtök 12:25

Ha objektíven nézem, 2004, ha a szememnek tetszőt, akkor 2003 :D

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 16., csütörtök 12:19

Jó is volt eddig, mert tudtunk értelmesen vitázni. :)
miért? mi rosszat írtam? nem így volt?
az ilyen idióta nyilatkozatok, h "..de én pokollá teszem a védők életét..", meg hogy neki nincs efféle gesztusokra szüksége a szurkolók részéről mint, amit cé kapott, plusz számára hátrány, h kitolták a szavazást.. ő is pótselejtezett, verhetett volna ő is 4et vagy többet nem? meg, h a felesége már készíti a helyet az aranylabdának? ilyet is nyilatkozott úgy emlékszem. az mi? :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 16., csütörtök 12:10

Toti írta:
Lassan záródik a topic, még gyorsan éljétek ki magatokat a témában.
én azthiszem egy szót sem szóltam a témában, úgyhogy itt az ideje.
ribery kibaszottul megérdemelte, h nem nyert, ilyen nagyképű és öntelt nyilatkozatokat tenni, mint amit már hónapok óta csinált.. egy vicc az ember.

és természetesen mocskosul örülök, h nyert cé. :mrgreen:
Jó is volt eddig, mert tudtunk értelmesen vitázni. :)

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 12:02

Vegyük példának Lahmot. Én most csak a móka kedvéért azt mondom, Ő volt a legjobb 2013-ban. 
Erről beszélek.....hogy teljesen mindegy melyik kulcsjátékost emeled ki a csapatodból,mert mind ugyan azt a teljesítményt hozta.Sőt,ha meg hibátlan volt,akkor meg mi alapján Ribery....
De egy kérdést még,aztán befejezem.....ha ne aggy isten Ronaldo nálatok játszik,aztán hozza ezeket a mutatókat,de teszem azt pont nem nyer a Bayern semmit,akkor is Ribery???Nyilván nem...és itt aztán be is fejeztem.Adios aranylabda,jövőre ugyanitt... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 16., csütörtök 11:16

Lassan záródik a topic, még gyorsan éljétek ki magatokat a témában.
én azthiszem egy szót sem szóltam a témában, úgyhogy itt az ideje.
ribery kibaszottul megérdemelte, h nem nyert, ilyen nagyképű és öntelt nyilatkozatokat tenni, mint amit már hónapok óta csinált.. egy vicc az ember.

és természetesen mocskosul örülök, h nyert cé. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 10:58

Lassan záródik a topic, még gyorsan éljétek ki magatokat a témában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 16., csütörtök 10:49

Részemről az utolsó hsz ebben a témában, mert már tényleg nagyon kiveséztük.
Természetes régi cimborámhoz címezve. :)
morientes: A kérdésedre reagálva: Mi alapján volt a legjobb futballista Ronaldo? Ez még mindig nagyon szubjektív.
Támadóként sokkal könnyebb látványosan kiemelkedni egy csapatból.
Vegyük példának Lahmot. Én most csak a móka kedvéért azt mondom, Ő volt a legjobb 2013-ban. Szinte hibátlan védőmunka mellé erős támadássegítés. Mindezt hétről hétre. Ha Lahm hibázik hátul, jó eséllyel hátrányba kerül a csapata. Ha Ronaldo ziccert ront, minden bizonnyal lesz lehetősége javítani. Ilyen tekintetben sokkal nehezebb védőként helytállni.
Mégis perfektül lehozta. Mi alapján döntjük el, hogy az Ő egyéni teljesítménye kisebb volt mint Ronaldoé?
Egyszerűen nem lehet összehasonlítani. Mégis simán kijelentjük, hogy Ronaldo volt a jobb. :)

Továbbra is csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy egyrészt maximum azt lehet megállapítani, hogy posztján a legjobb futballista volt valaki, másrészt pedig nagyon sok szempont alapján lehet értékelni valakinek a teljesítményét.

Nekem nem tetszik az, hogy csak támadóknak van esélye Aranylabdát nyerni, de ez az én egyéni véleményem. Elfogadom az új rendszert, ha nem akarnám elfogadni akkor se tudnék semmit tenni ellene. :)

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 15., szerda 21:17

wZoLee7 írta:2003 :shifty:
Ott a pacsi ;)

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6459
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 15., szerda 20:26

Casillas enyhe fölénye... :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég