Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Raiola melyik játékosát igazolnád le, ha csak egyet lehet?

A szavazás 2020. április 23., csütörtök 13:14-kor befejeződött.

De Ligt
3
3%
Haaland
72
73%
Pogba
7
7%
Egyiket sem
17
17%
 
Szavazatok száma: 99

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 21., kedd 18:59

Én sem vitattam egy percig sem, hogy megérdemelte CR. Én mindig csak annyit írtam, hogy Ribery is megérdemelte volna.
most keményen be vagyok pipázva, úgyhogy belemegyek kicsit a nyelvtanba.
a "megérdemelte" kifejezés azt jelenti, hogy egy, azaz 1 darab győztes lehet, aki a legjobb volt. ezt jelenti a szó.
ha ribery megérdemelte volna, akkor ő lett volna a legjobb, és ő kapta volna.
olvass már vissza két szippantás között itt az elmúlt oldalakban, akár a részeg (RMCF) okfejtését, akár a többiekét, akár másét, és jöjjön már meg az eszed.
ez egy egyéni díj. tudod mikor nyerte volna ribery? ha minden egyes trófeában, sorsdöntő helyzetben ő húzta volna ki a csapatot a szarból. de nem, mert robben vagy svájn, vagy müller, vagy mandzukics, vagy mások, csapatként nyert a bayern, nem volt benne messze kiemelkedő egyéniség. ribery nem mvp a bayernben, viszont céronaldo mvp a madridban.
Kép
Kép
Kép

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 18:15

Mondjuk szerintem megérdemelte. Ezt egy percig nem vitattam.
Én sem vitattam egy percig sem, hogy megérdemelte CR. Én mindig csak annyit írtam, hogy Ribery is megérdemelte volna. Amúgy meg az aranylabda szavazás állását tekintve koránt sem annyira egyértelmű a dolog, mint ahogy itt sokan beállítják. De azért, azt lehülyézitek, aki nem azt fújja, hogy CR elsősége vitán felül áll.
mert csak Ribery-nek kellett volna kapnia
Sosem írtam, hogy csak Ribery érdemelte meg. Én érveket hoztam fel az mellett, hogy miért érdemelte volna meg Ribery is, és én azt cáfoltam több hsz-emben is, hogy CR egész évben folyamatosan jól teljesített.

Szerintem attól még valaki nem játszik jól egy meccsen, ha rúg 2 gólt. Nem véletlenül volt a régi oldalon a cikkekben aranyember meg MOM. Az aranyember a meccset eldöntő játékos volt, a MOM meg vagy megegyezett az aranyemberrel vagy nem. De többnyire nem.
Hát ha más írja, akkor biztos úgy van.
Engem hülyéztek folyamatosan, és hoztok vad érveket, amiket olyan ember cáfol meg, aki az egyik legnagyobb ellenlábasom volt az elmúlt hetekben, hónapokban. De korrektül leírta azt, amit gondol, és megvédett engem, és ezt biztos nem szimpátiából tette. Talán így az ő írásának is van valami súlya, nem csak azon írásoknak, amelyek az enyémtől homlokegyenest különböznek.
Ronaldo kezében ott az aranylabda, és úgy gondolom, hogy teljesen jó helyen van. Még én értsem meg, hogy miért is nem neki kellett volna kapnia?
Egyetértek Ronaldonál jó helyen van. Csak szállj le a magas lóról, és lásd már be, hogy nem minden fekete vagy fehér, és ez korántsem volt olyan egyértelmű aranylabda, ahogy itt sokan beállítják.
wZoLee7 írta:Matt, sürgősen gyere le a motyóról mert rossz vége lesz :lol:
Nélküle is hoztuk volna? Ezt én erősen kétlem. Vezére a csapatnak. Nem egy olyan helyzet lett volna ahol ha nem ő van hanem pl Ribery a kaput sem találja el...Annyira nevetséges ez az egész, bárki nyeri azt a szart valakinek mindig van valami kínja baja vele kapcsolatban.
Én jöjjek le a motyóról, amikor olyanra reagálsz, amit nem is én írtam. Tudod mit cseréljünk motyót, hátha jobban elszállnék tőle. :mrgreen:
Es ha "A" szemely azt mondja hogy Ronaldo, "B" szemely meg hogy Ribery, akkor "A" szemely soha nem fogja meggyozni "B" szemelyt, hogy mondja megis csak Ribery-t es ugyan igy "B" szemely se gyozi meg "A"-t Ronaldo-rol. Ugyan azokat a koroket futjuk hetek ota, mivel a tenyek es ervek nem valtoznak. Enyhe vegtelen ciklus. :D
Ez így van sajnos. Számomra más szempontok fontosak, mint a vitapartnereimnek, és ezért számomra nem olyan egyértelmű ez az egész aranylabda hajcihő. Hagyjuk is egyébként, mert hetek óta ugyanazokat a köröket futjuk, és engem arról nem lehet meggyőzni, hogy egyértelmű CR volt az idei.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 17:58

Szóval hol a jó teljesítmény, meg a kulcsmeccsek eldöntése?

Az utolsó véleményem ezzel az aranylabda sz*rakodással kapcsolatosan.Nevetséges ez, egy real fórumon. :D :D

Nálam még mindig az nyeri aki a legjobb játékos volt,nem az aki a legtöbb trófeát nyerő csapat legjobbja volt,mert a kettő lehet nem minden esetben ugyanaz.
Indokolni sem akarom a miértemet,mert annyira gáz, hogy ronaldot kell magyarázni itt egy madrid fórumon,akkor amikor minden tekintetben jobb volt a többinél. Még hogy nem volt jó tavasszal :lol: ha ronaldo nem volt 2013 ban jó,akkor más sem.....a legjobb volt,először itélem meg a legjobbnak,eddig nem ő volt a legjobb,sajnos volt nála jobb,évről évre,de tavaly már nem.
A második Yaya Touré,mert bár a debil szavazás szerint sok trófeát nem nyert,a klubja sem felel meg az FFP-nek,a szertáros túlkoros,a cipője pedig rikkancs(vagyis számtalan olyan tényező aminek semmi köze ahhoz hogy ő volt-e a legjobb :-@ :-@ ),de ő volt,ronaldo után.....igaz nem láttam minden meccsét,de amin láttam azon meggyőzött,ennyire meghatározó,ennyire csapatdomináns játékos max messi vagy ronaldo.....ribery a kanyarban sincs. Yaya touré a kislábujja tövétől,a csumpli szájáig jobb volt riberynél....meg kb mindenkinél,ő volt a city mindene,a védelmi vonala,a támadásért felelős eleme,és szervezője is.
A harmadik helyre sok ember lehet....a fene sem tudja,mert sok a manusz aki odaférhet.....a BM-ből is lehetne 3 akár 4 arc is,ibra is és pirlo is ujjá élesztette a juvét,apropó juve....hát vidal olyan évet zárt,amit nem sok más,a góljai,a sorsdöntő góljai száma és időzitése is nagyon ott volt....ő is odavaló a teljesitménye alapján,pedig sok trófeát nem nyert hála istennek.na meg messi sem hiányozhat a listáról,mert az ő jelenléte,olyan a barcának mint sivatagban az oázis,élhetetlen nélküle minden pillanat.
Szóval,ha a legjobb játékost nézzük,az ronaldo. De ha azt nézzük,melyik játékos csapata nyert több kupát,és abból ki volt a legjobb,akkor TALÁN RIBERY is lehetne,de ezen is vitázhatnánk azért.

Elég volt,vicc ez az egész,elég volt a baromságokból. aranylabdábúki
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 17:39

Az meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery... :lol:
Mint a törzsszurkoló egy marseilles-PSG rangadó után :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 17:30

ziro4vr írta:Mert ribery aztán akkora jani, mikor a többieknek nem megy..az egy dolog hogy ő kormányozta a hajót, de mikor felbukkant egy jéghegy, sírva futott a mentőcsónakhoz ő is :lol:

Az meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery... :lol:
látszott a válogatott meccseken mennyire jó volt. ....semennyire. egy sz@r volt a francia. rossz volt nézni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Legkisebbtobi
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 7:42

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2014. január 21., kedd 17:19

jobban jartunk volna ha megkapja messi es talan akkor nem lenne ez az allando hiszti...

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 20129
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 21., kedd 17:06

Mert ribery aztán akkora jani, mikor a többieknek nem megy..az egy dolog hogy ő kormányozta a hajót, de mikor felbukkant egy jéghegy, sírva futott a mentőcsónakhoz ő is :lol:

Az meg hogy tavaly nem volt jéghegy, messze nem csak rajta múlt. És amúgy is hogy mutatna már az évkönyvekben ribery... :lol:
Nem illik.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 6513
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 17:02

Realista24 írta:
hogy azt a kib.szott aranylabdat nem erdemelte meg.
Mondjuk szerintem megérdemelte. Ezt egy percig nem vitattam.
Azt tudom, de ha ujra elolvasnam Matt osszes aranylabdaval kapcsolatos hsz-et, akar nekem, akar egy teljesen partatlan szemelynek az jonne le belole, hogy Ronaldo megerdemelte, de megse mert csak Ribery-nek kellett volna kapnia. Es ezt lehet akar mennyire is magyarazni meg varialni, a vegen csak egy kerdes marad. Ismerve az utobbi 10 evet, szerinted kinek kell kapnia? Es ha "A" szemely azt mondja hogy Ronaldo, "B" szemely meg hogy Ribery, akkor "A" szemely soha nem fogja meggyozni "B" szemelyt, hogy mondja megis csak Ribery-t es ugyan igy "B" szemely se gyozi meg "A"-t Ronaldo-rol. Ugyan azokat a koroket futjuk hetek ota, mivel a tenyek es ervek nem valtoznak. Enyhe vegtelen ciklus. :D

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 17:00

Matt, a bajnokság és a BL továbbra sem abból áll, hogy legyőzzük a Barcelonát, a többi meccset meg leszarjuk. Azokat is hozni kell. Csak akkor kulcsmeccs egy Barcelona elleni, ha előtte a többit nyertük (különben csak presztízs lenne). És abban is vastagon benne volt.

Dortmund ellen kimentünk nagy mellénnyel Mouval az élen, hogy ez egy Dortmund, meg hát idegenben jó az x. Nem baj, hogy a bajnokságban a kiesőjelöltek is rendre egyenlítettek a meccs vége felé így, próbáljuk meg, jött is a "meglepetés". Ha jól emlékszem CR volt az, aki egyenlített, majd ismét a jól bevált taktika, idegenben még mindig jó az x, sőt, mostmár rúgott gólunk is van. Csak közben Lewandowski rúgott egy laza 4-est. Tavalyelőtt ugyanezt beszoptuk a Bayern ellen, mentünk simán a visszavágón, de álljunk vissza, mert az a biztos... Ott is Ronaldo rúgta a gólokat, ha minden igaz. Mou ezt nem tudta kinőni nálunk, vezetés után csak kontrafoci és legtöbbször sírás volt a vége, két BL elődöntőt csesztünk így el. Ezzel csak arra célzok, hogy egy edzői döntés, vagy védelmi hibák egy sorozatot elég gyorsan tönkretehetnek, de attól te még ugyanúgy megtettél mindent és kiválóan játszhattál, győzelmekhez vezethetted a csapatod.
Matt009 írta:Még csak nem is én írtam...
Hát ha más írja, akkor biztos úgy van.
Matt009 írta:Nem mintha zalkrisz megpróbálkozott volna az én érveim megértésével.
Ronaldo kezében ott az aranylabda, és úgy gondolom, hogy teljesen jó helyen van. Még én értsem meg, hogy miért is nem neki kellett volna kapnia? :lol:

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 8392
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: Nyárasd (Szlovákia)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 16:53

Matt, sürgősen gyere le a motyóról mert rossz vége lesz :lol:
Nélküle is hoztuk volna? Ezt én erősen kétlem. Vezére a csapatnak. Nem egy olyan helyzet lett volna ahol ha nem ő van hanem pl Ribery a kaput sem találja el...Annyira nevetséges ez az egész, bárki nyeri azt a szart valakinek mindig van valami kínja baja vele kapcsolatban.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 40936
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 16:48


Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit.
Még csak nem is én írtam...
Na-na, lassan átlépsz egy határt :lol:

Lassan mar tenyleg ott tartunk, hogy semmit se szamit az, hogy a vilag egyik legjobb jatekosa nalunk jatszik.
Ne forgassátok ki a dolgokat.
hogy azt a kib.szott aranylabdat nem erdemelte meg.
Mondjuk szerintem megérdemelte. Ezt egy percig nem vitattam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 6513
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 21., kedd 16:40

tostao írta:Az a baj, hogy CR sokkal többet profitál a Madridból, mint a Madrid belőle. Szétnyeri magát egyéni díjakkal, ez szép és jó, de mit nyer a csapat? Amit vele nyertünk, nélküle is megnyertük volna. Egy spanyol bajnokság, egy spanyol kupa, egy spanyol szuperkupa 4 év alatt. Rúg száz gólt, remek, de mi hasznunk belőle? (És az övé szinte minden szabadrúgás, minden tizenegyes, mindenki inkább neki passzol, minthogy rálője stb.: egypólusúak vagyunk.)
És senki nem rúg gólt egymaga, csapattársak nélkül. Ez azt jelentené, hogy elég lenne neki kifutni a pályára, a többi tíz maradhat az öltözőben. Vicc.
Még haloványan emlékszem a régi Galaktikus korszakra. Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Raúl, megmittudomén, de mihelyt Makelele elhúzott, nekünk annyi volt.
Lassan mar tenyleg ott tartunk, hogy semmit se szamit az, hogy a vilag egyik legjobb jatekosa nalunk jatszik.
Nelkule is ugyan ott tartanank? Hanyszor de hanyszor volt az, hogy az egesz csapat szar volt, a kozeppalyankon atfutottak, a vedelmunk gyenge volt, helyzetunk is alig volt, egy csak a semmibol Ronaldo megvillant es megmentette az egesz csapat segget. A 100 pontos evben is hany ilyen meccs volt. Persze az is lehet, hogy tegyuk fel azt a 10 Ronaldo altal hozott meccset a tobbiek is hoztak volna. Es ha csak 7-et hoznak? Mondhatnam akar a kupadontot, akar a barca elleni meccseket vagy a BL-t. Ezek csak talalgatasok.

Az viszont teny, hogy Ronaldo tobbszor mentette meg a seggunket az utobbi par evben mint barki mas. Igaz hogy eleinte gyenge volt a nagy meccseket, viszont kesobb igazi vezerre valt es a csapatot is huzta elore a nagy meccseket. Arrol mar nem o tehet, hogy volt egy edzonk, aki folyamatosan visszahuzta a csapatot bekkelni meg hogy a tobbi csapattarsa gyengen teljesitett. Igaz, elotte is volt Real Madrid es utana is lesz. 10 ev mulva is lesz valaki mas, aki huzza a csapatot folyamatosan elore, viszont jelenleg o jatszik nalunk, meg kell becsuljuk, folyamatosan tamogatnunk kell es nem arrol vitaznunk honapok ota, hogy azt a kib.szott aranylabdat nem erdemelte meg.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 16:39

Nem, hanem az egész éves teljesítményéért
CR nem játszott jól tavasszal. Mint ahogy a Realból senki sem. A góljait meglőtte, de sokszor csak a görcsölés ment az eldurrogtatott labdák, helyzeteket is alig alakítottunk ki. Azt a párat, amit kialakítottunk, azokat többé-kevésbé berúgta. De CR dolga pont a helyzetek kialakítása és értékesítése lenne, mint a másik 3 támadónknak. Az, hogy helyzeteink se nagyon voltak abban vastagon benne van CR is a másik 3 zenésszel egyetemben.

CR októberben meg novemberben játszott kimagaslóan, amikor a gólok mellett egyéni teljesítmény is volt, akkor részt vett egy csomó helyzet kidolgozásában is, de pl.: augusztusban és szeptemberben arról ment a fórumon a sírás, hogy CR nem találja a helyét, szarul játszik, és Ancelotti is azért variált annyit a felállással. Úgyhogy az egész éves teljesítmény az túlzás. Volt 2 jó hónapja (a kevésbé fajsúlyos hónapok persze), meg tavasszal 2-3 jó meccse. Ennyi volt az egész éves teljesítménye a gólok mellett.

De idén még komoly Barca elleni meccsei sem nagyon voltak, mert a Camp Nouban kikaptunk, a tavaszi bajnoki komolytalan volt, a kupa odavágó mákkal és Varane zsenijével 1-1, úgyhogy egyedül a kupa visszavágón csapott oda CR. De az is egy meccs. Ott volt a MU elleni gólja. Aztán a BVB ellen kiestünk, a Juve ellen hozta a gólokat, de jó játékot nem, mint ahogy a BVB ellen sem játszott jól az odavágón, a visszavágón mondjuk okés volt, de ez kevés volt.

Szóval hol a jó teljesítmény, meg a kulcsmeccsek eldöntése?
Nem fogja megérteni,mert nem is akarja.
Nem mintha zalkrisz megpróbálkozott volna az én érveim megértésével.
Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit.
Még csak nem is én írtam...

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 16:33

Úgyis én is azt hiszem nekem van igazam, meg ti is, értelmetlen az egész vita. Mondom ezt úgy, hogy 4 hónapja van a kedvenceim között, előtte eszembe nem jutott beírni, de a tavalyi teljesítménye az elképesztő 
Na de pár ember kivételével a fórum nagyrésze ugyan így gondolja,jómagam is,úgyhogy engedj már ki krisz :)
Aztán hogy van olyan kollega,akinek csak azért sem,merthogy "nem volt annyira hasznos"(???),mint a francia,az megmosolyogtató... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 16:22

Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.
Nem fogja megérteni,mert nem is akarja. A góljai ellenére is ő volt a legjobb,aki ezt vitatja az: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 16:21

Realista24 írta:Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit. Zizou is megmondta, a difit a 69 gól jelenti.
Mert nehogy azt hidd, hogy az egy pótselejtező miatt kapta meg a lasztit.
Nem, hanem az egész éves teljesítményéért. Sajnálom azokat, akiknek csak a 69 gól jön le, de komolyan. Ti azt hiszitek, hogyha Gomez lő 75 gólt idén, akkor is azt mondanám, hogy megérdemli. Ronaldo ha szarul játszik is veszélyes és állandó nyomás alatt tartja az ellenfeleket, nem elég 1-2 védő, hogy megállítsa, fejben, ballal, jobbal veszélyes, 16-oson belül, kívül, technikás... és mindezek mellett a legtöbb kritikát kapja, ha elbasz valamit, akkor következő edzésre 2 órával korábban lemegy és addig gyakorol amíg 100x egymás után meg nem csinálja. (pl 11-esnél ezt megtette) Ancelotti, Mou, a csapattársak egytől egyik elismerik mit művel a pályán és azon kívül, hogy az egyik legjobb, legkompletteb játékos. Egy madridista fórumon meg annyit láttok, hogy lőtt 69 gólt? én itt befejeztem. Úgyis én is azt hiszem nekem van igazam, meg ti is, értelmetlen az egész vita. Mondom ezt úgy, hogy 4 hónapja van a kedvenceim között, előtte eszembe nem jutott beírni, de a tavalyi teljesítménye az elképesztő volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. január 21., kedd 16:22-kor.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 40936
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 21., kedd 16:14

Jé megint egy dologban egyetértünk. :) Lassan együtt fogunk nézni minden meccset. :mrgreen:
:lol: :lol:
Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.
Igazából, ha szigorúan nézzük, akkor a 69 góljára kapta, mert nem nyert semmit. Zizou is megmondta, a difit a 69 gól jelenti.
Mert nehogy azt hidd, hogy az egy pótselejtező miatt kapta meg a lasztit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 21., kedd 16:09

Matt009 írta:igen. De hol van az előírva, hogy a legtöbb gólt kefélő volt a legjobb? Attól, hogy valaki nem rúgott 70 gólt, nem teljesíthetett jobban, mint a 70 gólt rúgó?

Erre olyan érvekkel jöttetek, hogy egyedül vitte a hátán CR... Hát most te mondtad meg, hogy nem egyedül vitte a hátán, kellettek a társak is. A nem góllövő játékosoknak, akik a csapatuk legjobbja, szintén kell társ, aki a gólt rúgja, míg a góllövőknek meg kell, aki a passzt adja. De a passzt adó, csapatjátékhoz többet hozzátevő játékos miért nem lehet olyan jó, mint a 70 gólt szerző?
Itt a jó példa a MOM szavazás. CR rúgta a gólokat, de Modric volt a MOM. Nem véletlenül az egész meccses teljesítményt nézve Modric volt a legjobb. Ha meg sok meccsen ez lesz a helyzet, akkor elgondolkodnék, hogy a 70 gólt rúgó ember nyújtotta-e a legjobb teljesítményt, vagy valaki más, aki folyamatosan MOM lett...
Látom te még mindig itt tartasz, hogy 70 gólra kapta. Nem, nem csak a gólra, a teljesítményre. Nagyon leegyszerűsíted a játékát, nyilván rá nem figyel senki, csak beáll és rúgdossa a gólokat. De legyen, egyszerűsítsük le. Ribery mire kapja? a 16 góljára? (mert a címekre meg is kapta a trófeákat, salátástálat, most egyéni díjról beszélünk) Úgy csinálsz, mintha Ronaldo csak annyit tett volna, hogy rúgott 70 gólt.

Egyébként én kurvára nem ezt írtam amit te írsz. Hanem azt, hogy hiába teszi a dolgát, ha a többiek nem képesek felnőni hozzá. Ő vitte hátán a csapatot, ő döntött el számtalan meccset. Hol írtam én olyat, amit te írsz? Dortmund ellen is meglőtte a gólját, mégis kaptunk 4 gólt. Vagy az az ő hibája?
Ahhoz viszont, hogy címeket nyerjünk már nem elég ő, ahhoz kellenek a többiek is.

Ide évet viszont nem is vitatom, nálam január legjobbja messze Modric, ha ezt folytatja, remélem fel is merül a neve a végén.

Még jó, hogy fogunk nyerni Ronaldo nélkül is címeket. Ki vitatta ezt. Azt viszont vitatom, hogy nélküle a történelem egyik legjobb barcáját aligha vertük volna.

Morientes, de visszaolvastam és láttam, hogy nem te írtad, nem is neked válaszoltam, de mivel tiedből idéztem és te a nevet kiszedted belőle, így jött ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. január 21., kedd 16:14-kor.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10606
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 21., kedd 15:59

Akkor ha legközelebb idézel hagyd benn a nevet akitől tetted ezt és akkor az jelenik meg az enyémben is..... Vigyázzál mert most hatalmas baj történt.. jézusom... :kivagyhe:
Semmi baj ha csak az nem,hogy pont azt igyekeztem megcáfolni,amit te nekem tulajdonítottál...nyilván odáig már nem esett jó visszaolvasni... :kivagyhe:

Más..nyilván Ronaldo nélkül is volt,lesz,van Real Madrid...de addig amíg nem vonul vissza,nekem az a megnyugtató ha itt játszik,nem pedig máshol.. :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 21., kedd 15:58

Az meg, hogy a történelem legjobb Barcája volt az ellenfél az elmúlt években hatalmas pech. Csak te ezt nem tudod felfogni.
A történelem legjobb Barcája max a 2011-es szezon nyaráig állítható. Onnantól kezdve szépen süllyednek lefelé. Nem olyan gyorsan, mint ahogy a nagy sikerek után lenni szokott, de azért azóta ez a Barca már nem az a Barca.
Azt hiszed CR tök egyedül fog BL-t nyerni?
Nem én hiszem, hanem pont erről beszélek, hogy nem fog egyedül. Kellenek hozzá a társak. Ezt hajtogatom végig. De itt páran azt mondták .
Az aranylabda egyéni díj.
igen. De hol van az előírva, hogy a legtöbb gólt kefélő volt a legjobb? Attól, hogy valaki nem rúgott 70 gólt, nem teljesíthetett jobban, mint a 70 gólt rúgó?

Erre olyan érvekkel jöttetek, hogy egyedül vitte a hátán CR... Hát most te mondtad meg, hogy nem egyedül vitte a hátán, kellettek a társak is. A nem góllövő játékosoknak, akik a csapatuk legjobbja, szintén kell társ, aki a gólt rúgja, míg a góllövőknek meg kell, aki a passzt adja. De a passzt adó, csapatjátékhoz többet hozzátevő játékos miért nem lehet olyan jó, mint a 70 gólt szerző?
Itt a jó példa a MOM szavazás. CR rúgta a gólokat, de Modric volt a MOM. Nem véletlenül az egész meccses teljesítményt nézve Modric volt a legjobb. Ha meg sok meccsen ez lesz a helyzet, akkor elgondolkodnék, hogy a 70 gólt rúgó ember nyújtotta-e a legjobb teljesítményt, vagy valaki más, aki folyamatosan MOM lett...
Fogalmad sincs mit beszélsz.
Te nagyon kevered itt a dolgokat
Lehet, hogy ez jön, mert egyszerre 5 emberrel vitázom, és velem vitázó 5 ember érvei 1-2 helyen ütik egymást, így meg kell cáfolnom bizonyos dolgokat, amikben lehet, hogy félmondatok ütik egymást. De ha végigolvasod még egyszer a hsz-eimet, látod majd, hogy végig ugyanazon dolgok mellett állok ki, és a mondanivalóm lényeges pontjai nem mondanak ellent egymásnak. :)
És sanda gyanúm szerint a Crisitano nélküli Madrid is képes lesz 4 év alatt összekukázni egy bajnokságot és egy kupát
Jé megint egy dologban egyetértünk. :) Lassan együtt fogunk nézni minden meccset. :mrgreen:


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég