Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 16., csütörtök 12:14

Ez már magyar népmesék színvonal, de ne haragudj.
Nem haragszom; csak azt írtam le, amit olvastam! B-) Egyébként nem tudom mi az, ami ebben a történetben annyira túlzó lenne? A Santos elnöke azután engedélyezte a katalán találkát Neymarral miután kiderült (+ miután biztossá vált a gyerekkel a szerződéshosszabbításuk), hogy Perez már szóban megegyezett Neymarral, sőt már orvosi vizsgálaton is túlesett, mindezt elvileg a Santos tudta nélkül, ehhez még anno hozzátette a pufi elnök, hogy a klubbal való tárgyalások alkalmával Perez túlzottan is arrogáns és magabiztos volt (kivásárlási árral való fenyegetés stb.), ami nem jött be nekik! Bezzeg a Santos elnöke szerint akkoriban Rosell minden tekintetben úriemberként viselkedett (igaz, hogy azóta kiderült nem gyenge csalási ügybe keveredett pont Brazil földön), így engedélyezték a személyes találkát --> erről akkoriban nem kevés hír látott napvilágot, szóval nem ma és főleg nem hasra ütésre született! :roll: A többit meg már ismerjük ............ Az is egyértelmű, hogy Neymar papa és nem a Santos kapott zsebbe 10 gurigát, akkor miről is beszélünk???
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 16., csütörtök 12:11

A fizikai leépülését meg ő maga nyilatkozta.Fáj már mindene, reggel alig tud kikelni az ágyból, régen nem voltak ilyen gondjai, stb.
ja....akkor 01-kor be kellene fejezni a fifázást, a pályán ez nem jön le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 12:08

A L’Équipe francia sportnapilap csütörtöki számában megjelent interjújában Carlo Ancelotti, a francia labdarúgó-bajnokságot megnyerő Paris Saint-Germain vezetőedzője azt mondta: ötven százalék az esélye annak, hogy a nyáron távozik a csapattól.
diplomatikus válasz. remélem holnap bejelentik, hogy mou és khedira chelsea, ancelotti pedig ide verrattival B-)

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 16., csütörtök 11:55

a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub.
Egyre több hír van és a Chelsea-vel kapcsolatban. Pesszimista vagyok, de nagyon reménykedem, hogy létrejön a bisznisz. Erre csak akkor van esély, ha José is oda megy.

Lehet itt pénzeket csinálni: Khedira, Higuaín, Di María, Kaká, Adán, Callejón --> 100M :hmmm: :roll:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3447
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 16., csütörtök 11:47

rooney.

Napokkal ezelőtt olvastam róla, meg a reakciókat is, fizikálisan leépült, nem idevaló, háttérbe szorult rvp miatt stb....

Nos,én nem nézek nagyon MU meccseket,de azért háttal ülve "láttam" egy félidőt....így nem akarok vitázni azokkal akik ebben jobban kompetensek,de azért álljunk már meg....

Fizikálisan leépült? sípszótól - sípszóig hajt mint egy mérgezett egér.
Háttérbe szorult? Soha sem volt első számú sztár, inkább olyan árnyék ék,szélről bemozgó, aki még irányít is, ha kell védekezik....az oké hogy rvp felfelé vitte a mu szekerét,és ez miatt sokan azt HISZIK rooney lefelé mozdult, de jelzem a köpcös volt AZ AKI egymaga életben tartotta a Mu sanszait az elmúlt pár évben azzal a hihetetlen embertelen mezőnymunkával, és széles játékrepertoárral .
Nem ide való? Lehet....de akkor inkább a csúnyasága miatt.....mert focizni,ez a manusz nagyon tud.
Nálam is kiverte a biztosítékot mikor valaki leírta, hogy leépült fizikálisan. Amúgy egy az egybe adom minden szavadat. Rooney soha nem volt a Manchester első számú sztárja. Ronaldo és RvP mögött is meghúzódott a háttérben, viszont a foci tudása mellett remek iparos is. Annyi, hogy angol lévén kicsit túlértékelt, mint a legtöbb angol, de attól ő még kegyetlen nagy zsugás.

Rooney lazán az MU elsőszámú sztárja, mióta Ronaldo lelépett. Attól, hogy nem ő a házi gólkirály most, attól még ő ott a legtöbbre értékelt játékos, ahogy az angol válogatottban is.

A fizikai leépülését meg ő maga nyilatkozta.Fáj már mindene, reggel alig tud kikelni az ágyból, régen nem voltak ilyen gondjai, stb.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 16., csütörtök 11:34

madridronie írta:40 milla, állítólag (szeretik ezt a számot)! Viccet félretéve; a korábban szóba került 120 millás összeg Perez és a Madrid részéről a következők szerint oszlik meg --> 70-80 milla vételárként a Santosnak + konzorciumnak együtt és ehhez jön a büntetőzáradék 40 millával!
Mi lennénk a legnagyobb barmok, ha ezt kifizetnénk.
madridronie írta:csak véleményem szerint egy ilyen finom bulira nem számoltak!
Most komolyan. Mire számított a Santos? Gondolom csak azután engedték meg a Barcának, hogy a játékossal tárgyaljanak, miután ők maguk kaptak egy elfogadható ajánlatot. Vagy már ekkor 45 millióról volt szó? Nem gondolták, hohy más csapat esetleg többet is kínálna? Az is lehet, hogy magasabb összeget kínált a Barca, csak aztán belegondoltak, hogy minek ennyit fizetni, mikor úgy is nemsokára lejár a szerződése. Ekkor jutott aze szükbe, hogy elég emgegyezni a Játékossal és a képviselőivel.
madridronie írta:Neymar csak órák kérdése; a Neymar-saga katalán és madridi részről is az utolsó fázisához érkezett! Holnap és ma tárgyalásokra kerül sor a Barca és a Santos illetékesei közt és hamarosan eldől a tarajos sorsa! A katalánok megpróbálják majd lezárni az ügyet, míg a Santos minél több pénzt akar kisajtolni az ügyből!
Ebből Barca lesz. Az a kérdés, hogy mi kit hozunk, ha se Neymar, se Bale nem jön. Marad Di Maria? :roll:
Nálam is kiverte a biztosítékot mikor valaki leírta, hogy leépült fizikálisan.
Szerinted az a valaki csak úgy a hasára ütött? Több cikk is szólt már arról, hogy Rooney reggelente fájdalmakkal ébred, a teste nem bírja a profi igénybevételt már. Ettől még lehet, hogy ez nem igaz, de ez a dolog nem itt lett kitalálva.
Merci Zizou!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 11:31

madridronie írta:
Neymar saga 1745. rész.
A Barca már 50 milliót adna összesen, viszont a Santos 80-at szeretne. Már csak 40-et várnak a saját számlájukra, a másik 40-et pedig a többiek kapnák. :ike:
Közben kezd kikörvonalazódni ez a Barca-féle előszerződés; az előbb olvastam, hogy a Santos anno engedélyt adott a Barcának, hogy a játékossal személyesen is felvehessék a kapcsolatot; erre Rosell és a brazil klub elnökének nagy "barátsága" (illetve a pufi elnök sértődöttsége Perez tárgyalási módszerei okán) és amiatt kerülhetett sor, mert a tarajos játékjogának közel fele egy a Neymar család (apuci és Neymar) által vezetett (3 tagú) konzorcium kezében van! Ezt, illetve apuci pénzéhségét a Barca és Rosell azonnal kihasználta és aláíratott a sráccal egy polgári szerződést, aminek értelmében 40 milla ellenében 2014 július 1.-től az ő játékosuk a tarajos + ennek fejében apuci kapott zsebbe 10 millát, amiből aztán állítólag a jachtját finanszírozta! :-) Csak aztán a tarajos kitalálta, hogy már idén klubot váltana bekavarva így a katalánoknak is, akik ennek köszönhetően már biztos nem ússzák meg ilyen olcsón az üzletet; főleg miután a Chelsea és a Madrid is bejelentkezett érte; sőt Perez nem csak, hogy bejelentkezett, de 80 millát lerakott az asztalra + hajlandó lenne kifizetni a Barca-féle büntető záradékot is, lévén jelenleg minden pénzt megérne neki Neymar! Ennek hatására gyorsultak fel az események és villant be a besz..rás jelző katalánéknál is, akiknek így most lépniük kell és ahogy Realista24 írta emeltek is az ajánlati áron, de mivel még így is 30 milla a két klub közötti differencia; tudják, hogy valószínűleg ez sem lesz elég és most Neymartól várják a segítséget, hogy intézkedjen, továbbá hogy 60 milla fölé semmiféleképp ne kelljen menniük! :smile: :-*:shifty:

Ha mást nem Perez és a Madrid la. azt elérte, hogy a katalánok nem ússzák meg olyan olcsón ezt a dolgot, mint ahogy ők azt előzetesen elképzelték! :rock: :kacsint: :cheers: :taps:
Ez már magyar népmesék színvonal, de ne haragudj. :D
R.M.C.F írta:rooney. :rock:
Nálam is kiverte a biztosítékot mikor valaki leírta, hogy leépült fizikálisan. :D Amúgy egy az egybe adom minden szavadat. Rooney soha nem volt a Manchester első számú sztárja. Ronaldo és RvP mögött is meghúzódott a háttérben, viszont a foci tudása mellett remek iparos is. Annyi, hogy angol lévén kicsit túlértékelt, mint a legtöbb angol, de attól ő még kegyetlen nagy zsugás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 16., csütörtök 11:25

Jó lenne tudni, hogyha Neymar felbontja az előszerződést, mennyi is üti katalánék markát.
40 milla, állítólag (szeretik ezt a számot)! :mrgreen: Viccet félretéve; a korábban szóba került 120 millás összeg Perez és a Madrid részéről a következők szerint oszlik meg --> 70-80 milla vételárként a Santosnak + konzorciumnak együtt és ehhez jön a büntetőzáradék 40 millával! :coffee:
Amúgy még mindig nagy a valószinűsége, hogy a Barcaban fog kikötni. Perez offenzivaja ide vagy oda. A Barca elég jól és gerinctelenül bebiztosította magát. Ezzel dicsekedhetnek. Remélem, a Santos elnöke majd kifakad, és kitálal.
Sajnos nem hiszem, hogy kifog; hisz mint azt már korábban írtam; anno engedélyt adtak a Barcának, hogy személyesen is felvehessék a tarajossal kapcsolatot (plusz az előszerződés a jelenlegi kontraktusát is tiszteletben tartva köttetett 2014 júliusi hatállyal); csak véleményem szerint egy ilyen finom bulira nem számoltak! :-* Meg is próbálkoztak a szerződéshosszabbítással idén korrekció gyanánt, de .......! :ike: Viszont a Chelsea és a Madrid érdeklődése most visszahozhat még valamit a számukra --> + 10 millát már most nyertek a bulin állítólag, de még 30-at akarnak; lévén a Madrid simán megadná ezt nekik!
Ezt kéne lefordítani
Neymar csak órák kérdése; a Neymar-saga katalán és madridi részről is az utolsó fázisához érkezett! Holnap és ma tárgyalásokra kerül sor a Barca és a Santos illetékesei közt és hamarosan eldől a tarajos sorsa! A katalánok megpróbálják majd lezárni az ügyet, míg a Santos minél több pénzt akar kisajtolni a buliból!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 16., csütörtök 11:08

madridronie írta:40 millát úgy néz ki így is-úgyis ki kell majd csengetni; kérdezhetitek, hogy miért kellene, ha lejár a szerződése??? Nos egyre inkább úgy érzem, hogy ez a szóban forgó 40 milla a korábban (már fentebb) említett konzcorciumot (apuci + vállalatok markát) ütné, akikkel már megegyeztek és akikkel a polgári szerződést, előszerződést kötötték --> megvéve, lefizetve az említett úriembereket, miközben a katalánok magukat szépen bebiztosították a Santost pedig kihagyták a buliból!
Így már világos.
Neymar hogy teheti meg ezt a nevelőegyesületével és a szurkolókkal, hogy azok egy fillért sem fognak belőle látni? Gondolom, még néha napján haza akar menni nyaralni, stb.
Jó lenne tudni, hogyha Neymar felbontja az előszerződést, mennyi is üti katalánék markát.
Amúgy még mindig nagy a valószinűsége, hogy a Barcaban fog kikötni. Perez offenzivaja ide vagy oda. A Barca elég jól és gerinctelenül bebiztosította magát. Ezzel dicsekedhetnek. Remélem, a Santos elnöke majd kifakad, és kitálal.
Talán nem véletlen, hogy a spanyol Kupadöntő napjára lett időzítve ez a tárgyalás Ancelotti és a PSG vezetői között!
Eleinte nem zavart Ancelotti érkezése, de minél inkább belegondolok, annál ikább tartok tőle. Az ilyen Pirlos hírek (kacsák) sem segítenek :mrgreen:
Merci Zizou!

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 16., csütörtök 11:06

Real Madrid target Ancelotti: My PSG future decided Friday
Na; úgy néz ki, holnap végleg eldől és talán bejelentésekre is készülhetünk José és Carlo részéről egyaránt! Talán nem véletlen, hogy a spanyol Kupadöntő napjára lett időzítve ez a tárgyalás Ancelotti és a PSG vezetői között! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 10:56

ma jó hírek fogadtak. carvajal tisztázta nagyjából a helyzetet, így van okunk benne bizakodni.
khediráért ha bejelentkezett valójában a chelsea, az nekem egyenlő azzal, hogy mourinho ott az új edző, szóval ez is remek. :mrgreen:
viszont remélem csóri lopezzel nem szabnak ki...

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 16., csütörtök 10:51

De ha Neymar szót fogad, és még marad egy évet a Santosban, akkor bizony a Barca jól fog járni, mivel viszonylag olcsón megszerezheti a játékost.
40 millát úgy néz ki így is-úgyis ki kell majd csengetni; kérdezhetitek, hogy miért kellene, ha lejár a szerződése??? Nos egyre inkább úgy érzem, hogy ez a szóban forgó 40 milla a korábban (már fentebb) említett konzcorciumot (apuci + vállalatok markát) ütné, akikkel már megegyeztek és akikkel a polgári szerződést, előszerződést kötötték --> megvéve, lefizetve az említett úriembereket, miközben a katalánok magukat szépen bebiztosították a Santost pedig kihagyták a buliból!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 16., csütörtök 10:48

Luigi-K1 írta:
a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub.
-Bár igaz lenne...Egy könnycseppet sem ejtenék érte!
Lehet,hogy kacsa a hír,de jól hangzik!

Mondjuk az azért érdekes,hogy hasonló összeget említenek,mint amennyit állítólag Higuainért ajánlott a Juventus... :hmmm:
Khedira eladása júniusban öngól lenne. Maradna 2 kkp, és 4 nélkül nem lehet szezont kezdeni, ennek megfelelően a klubok tisztában lennének azzal, hogy nekünk kell 2 db kkp, és ha mi kkp után érdeklődünk, akkor az árak pillanatok alatt az 50 millát súrolják majd.

Azonban, ha Mourinhonak kell Khedira, akkor a Chelsea fog jönni egy magasabb ajánlattal is. Kis üzleti érzékkel, és Mou makacsságára apellálva nem kizárt 30-35 milliót kicsikarni Khediráért. Ha jól emlékszem volt egy hír, ahol 9 ember lett mozdíthatatlannak minősítve, és az egyik Khedira volt... Kivételesen jó tárgyalópozícióban vagyunk a tuniszi herceget illetően, illene kihasználni...

Drake
Hozzászólások: 1035
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 15:39
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 16., csütörtök 10:47

Van itt olyan emberke aki tud spanyolul? :D
Ezt kéne lefordítani. http://www.sport.es/es/noticias/barca/f ... as-2392183
Próbáltam google fordítóval de egy rakás maszlag lett belőle.

Avatar
rm22
Hozzászólások: 77
Csatlakozott: 2013. május 15., szerda 17:44
Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 16., csütörtök 10:45

pedig megérné az árát!!!

Avatar
Luigi-K1
Hozzászólások: 291
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 15:16
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. május 16., csütörtök 10:42

a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub.
-Bár igaz lenne...Egy könnycseppet sem ejtenék érte!
Lehet,hogy kacsa a hír,de jól hangzik!

Mondjuk az azért érdekes,hogy hasonló összeget említenek,mint amennyit állítólag Higuainért ajánlott a Juventus... :hmmm:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé


Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 16., csütörtök 10:30

ericco írta:Érdekes ez a Neymar-saga.

"Ha mást nem Perez és a Madrid la. azt elérte, hogy a katalánok nem ússzák meg olyan olcsón ezt a dolgot, mint ahogy ők azt előzetesen elképzelték!"

De ha Neymar szót fogad, és még marad egy évet a Santosban, akkor bizony a Barca jól fog járni, mivel viszonylag olcsón megszerezheti a játékost. Továbbá is minden Neymaron múlik. Azt eddig is tudtuk, hogy ha idén vált, akkor akármelyik klubba is igazol, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Tudjuk, hogy milyen magas az a büntető-záradék? Mert az még megy pluszban a 80 millióhoz. Az azért nem hangzik olyan jól, bármekkora tehetségről is beszélünk.
Nehogy már Ronaldo áron vegyük meg a tarajost. Max 60-at adnék érte, és abból oldja meg a büntető záradékot a Santos, vagy az apuci, vagy aki akarja. Egy centtel sem ér többet. Ha volt ilyen idióta ez a Neymar gyerek, hogy aláírt egy előszerződést, akkor nehogy már mi szopjunk emiatt.

Nem akarom, hogy a Barcába igazoljon, mert az akár kurva nagy szopás is lehet nekünk, de van egy határ, ami fölött nem érdemes Neymarért fizetni. Főleg azért nem, mert Neymar is CR posztján a legjobb, és Roncit nem akarjuk elpasszolni.

mohaola
Hozzászólások: 232
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:39
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 16., csütörtök 10:23

Közben a PSG 100 millió eurót adna Ronaldo-ért és évi 18 millió eurós fizetést garantálna a portugálnak.
Ancelotti időközbe lenyilatkozta, hogy 50-50% hogy megy vagy marad.

Neymar-ról teljesen felesleges álmodozni, nem fog jönni, menni fog Barcelona-ba, csak az a kérdés mikor, most vagy köv nyáron.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 16., csütörtök 10:18

Érdekes ez a Neymar-saga.

"Ha mást nem Perez és a Madrid la. azt elérte, hogy a katalánok nem ússzák meg olyan olcsón ezt a dolgot, mint ahogy ők azt előzetesen elképzelték!"

De ha Neymar szót fogad, és még marad egy évet a Santosban, akkor bizony a Barca jól fog járni, mivel viszonylag olcsón megszerezheti a játékost. Továbbá is minden Neymaron múlik. Azt eddig is tudtuk, hogy ha idén vált, akkor akármelyik klubba is igazol, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Tudjuk, hogy milyen magas az a büntető-záradék? Mert az még megy pluszban a 80 millióhoz. Az azért nem hangzik olyan jól, bármekkora tehetségről is beszélünk.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 16., csütörtök 10:04

rooney.

Napokkal ezelőtt olvastam róla, meg a reakciókat is, fizikálisan leépült, nem idevaló, háttérbe szorult rvp miatt stb....

Nos,én nem nézek nagyon MU meccseket,de azért háttal ülve "láttam" egy félidőt....így nem akarok vitázni azokkal akik ebben jobban kompetensek,de azért álljunk már meg.... :angry:

Fizikálisan leépült? :D sípszótól - sípszóig hajt mint egy mérgezett egér.
Háttérbe szorult? Soha sem volt első számú sztár, inkább olyan árnyék ék,szélről bemozgó, aki még irányít is, ha kell védekezik....az oké hogy rvp felfelé vitte a mu szekerét,és ez miatt sokan azt HISZIK rooney lefelé mozdult, de jelzem a köpcös volt AZ AKI egymaga életben tartotta a Mu sanszait az elmúlt pár évben azzal a hihetetlen embertelen mezőnymunkával, és széles játékrepertoárral .
Nem ide való? Lehet....de akkor inkább a csúnyasága miatt.....mert focizni,ez a manusz nagyon tud.

:rock:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég