OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Hol szoktál borravalót adni?

A szavazás 2024. február 23., péntek 13:03-kor befejeződött.

Benzinkúton
5
2%
Boltban
1
0%
Ètteremben
60
29%
Futárnak
43
21%
Fodrásznál
43
21%
Hotelben/egyéb szálláshelyeken
3
1%
Kocsmában
28
14%
Mindenhol
10
5%
Sehol
12
6%
 
Szavazatok száma: 205

accel
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 16:48

Re: OFF

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 17., péntek 16:44

mi történt? :/
egyébként ez szokásos jelenség. bandában ők a királyok, de egyedül már inkább meghúzzák magukat. :roll:

Avatar
Nzedge
Hozzászólások: 1164
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 11:28
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 16:42

Fantasztikus,hogy ebben az országban nem lehet megtenni 4(!!) villamos megállót úgy,hogy ne támadjanak be...
Sérült szalagokkal felettébb jól esett szembe nézni a "kisebbséggel".. :cens: :cens:
Szerencsére én is és a telefonom is megúszta a dolgot.


:vivo: :vivo:

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 17., péntek 16:24

Azért mert magyar a ByeAlex, nem fogok neki szorítani soha. És az hogy ez a szerencsétlen égeti Magyarországot vagy sem, az azoknak a felelőssége, akik kiválasztották erre a feladatra. No meg persze ByeAlexé.
Szerény véleményem szerint, ez a jelenség csak nálunk, magyar állampolgársággal bíró embereknél fordul elő kirobbanó nagy számban. Vagyis az, hogy szégyen. Lehet, hogy neked szégyen, ahogyan az is, hogy még több millió magyar embernek is szégyen, ByeAlex maga, a zeneszáma, a viselkedési stílusa, kinézete, énekhangja stb.... Ócsároljuk, hogy miért ő ment oda, sértegetjük, hogy mennyire nem illik bele egy európai kereteket között lezajló énektudást csillogtató amolyan "vetélkedőbe".
Ugyanakkor lehet, hogy míg nekünk iszonyat nagy szégyen, addig lehet, hogy más országok, nemzetek népei akik ezt figyelik, akik látták és hallották, azt mondják, hogy hű de jó. Végül is ezt nem tudjuk meg, vagy legalábbis én nem tudom, hogy hogyan vélekednek Alexről, de koránt sem biztos, hogy ami nekünk szégyen és ami minket éget, az más nemzeteknél egy bravó előadásba tartozik.

Mondjuk én egy percet sem néztem ebből a dalversenyből vagy mi a fene ez, mert egyszerűen nincs rá időm, folyamatosan későn járok haza az év végi elfoglaltságok végett, így tehát nem is nagyon foglalkozok ezzel.

Avatar
yvettebourne
Hozzászólások: 71
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:03
Kedvenc játékosaid: Guti
Tartózkodási hely: Pécs

Re: OFF

HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. május 17., péntek 13:53

sentry írta:Nem értem miért pörögtök állandóan az ilyen X-faktoron, Eurovíziós dalfesztiválokon, meg hasonló kaliberű dolgokon (valóvilág meg hasonló reality ). Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit foglalkozni valamivel, ami ilyen silány minőség, és még Ti is ezen a véleményen vagytok.
Azért néz az ember ilyen "silány minőségű" dolgokat, mert kikapcsol. Nem lehet mindig csak komoly meg mély értelmű dolgokkal foglalkozni. Én inkább azokat nem tudom megérteni, akik ledöbbennek azon, hogy sokan néznek egy olyan műsort, aminek a szórakoztatás a célja.

Én amúgy nem néztem idén az Eurovíziót, tavaly meg azelőtt még követtem, de most már ráuntam a dologra, nem igazán tudnak újat mutatni. Ami az eredeti célja volt a dolognak, hogy kicsi betekintést nyerjünk egy-egy nemzet kultúrájába, az mára kiveszett belőle, kevés kivétellel futószalagon gyártott gagyi popdalok kerülnek be, és az anyanyelven elhangzó dalok száma is nekem felháborítóan kevés. De ettől függetlenül én nem nézem le azt, akit érdekel a műsor és nézi....

A ki kinek szurkol dologról meg, persze, hogy nem kell, hogy mindenkinek tetsszen a kiküldött dalunk (szerintem is borzalmas). De ha már ott van, akkor csak szorítok neki, mert mégis csak a mi kutyánk kölyke, noha lehet, hogy van tíz dal, ami sokkal jobban tetszik.
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 17., péntek 13:27

én is tisztában vagyok vele, hogy az egész eurovízió nem egy túl színvonalas dolog, sőt azzal is, hogy gyakorlatilag politika az egész, a magyar induló miatt mégis megnéztem és szorítottam neki, pedig nem tartom semmilyen énekesnek alexet, és a dala is gyenge szerintem, de szurkolok neki, szorítok érte, hogy méltón képviselje hazánkat!

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 17., péntek 13:18

sentry írta:
Ferencváros írta: Itt a probléma, hogy nem vagy képes olyan emberért szorítani aki magyar. Az meg, hogy égeti az országot..attól, hogy neked más az ízlésed, van, akinek ez tetszik.
A probléma ott van, hogy hajtod a véleményed és még értelmezni sem próbálod mit írtam. De okés, hazaáruló vagyok mert lesz_arok egy most figyelj! szerintem szánalmas, igénytelen, sz_r műsort és benne egy magyar embert is ( de vele együtt az összeset) aki énekelni sem tud.
Akkor miért kell nézni?
Ha meg nem nézed, minek szólsz bele?
Első bejegyzésembe is mondta, hogy aki csak szidni tudja, az inkább maradjon csendbe, vagy ha már nézi, akkor ne a bulgárnak vagy sanmarioniak szorítson már.
de ahogy érzed, én az elején elmondtam, hogy sajnálom amiért elmondtam a véleményem :roll:

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 17., péntek 13:11

Ferencváros írta: Itt a probléma, hogy nem vagy képes olyan emberért szorítani aki magyar. Az meg, hogy égeti az országot..attól, hogy neked más az ízlésed, van, akinek ez tetszik.
A probléma ott van, hogy hajtod a véleményed és még értelmezni sem próbálod mit írtam. De okés, hazaáruló vagyok mert lesz_arok egy most figyelj! szerintem szánalmas, igénytelen, sz_r műsort és benne egy magyar embert is ( de vele együtt az összeset) aki énekelni sem tud.

De csak gratulálni tudok Neked, ha számodra ez egy fontos dolog, egy lényeges kérdés az életben, hogy ki szorít ByeAlexnek egy nevesincs műsorban, ahol minden produkció egy kész paródia. És ebből olyan következtetéseket levonni, hogy valaki összetart e a nemzetéért vagy sem. Gratulálok.

Aztán pattognak itt is páran hogy a stílusommal van baj. Persze, ha fel sem bírják fogni mit írsz........

Személyeskedésért meg stílusért vállalom két hetet/hónapot. :-)

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 17., péntek 13:01

sentry írta:Azért mert magyar a ByeAlex, nem fogok neki szorítani soha. És az hogy ez a szerencsétlen égeti Magyarországot vagy sem, az azoknak a felelőssége, akik kiválasztották erre a feladatra. No meg persze ByeAlexé.
Itt a probléma, hogy nem vagy képes olyan emberért szorítani aki magyar. Az meg, hogy égeti az országot..attól, hogy neked más az ízlésed, van, akinek ez tetszik. Az orosz nagyik tavaly nem égették az országot? mégis másodikok lettek. Az ilyen különlegességek kellenek. Most is a legtöbb szám miről szólt? Mindenki ugrált össze-vissza mint a mai tinisztárok, és mindegyik szám egy szokásos popsláger volt, amiket minden nap hallhatunk.

shutterisland: nem vagyok kiakadva a memeken, jókat röhögök rajtuk, én csak azon vagyok kiakadva, hogy még el sem indult a verseny, már mindenki azt írja, hogy szánalmas egy ember, meg le fogunk égni, hülye b :cens: zi stb. aztán vége a produkciónak, és mindenki: deszar volt, nyomorék, nem idevaló. De biztos vagyok benne, hogy már mielőtt elénekelte a számot, akkor ez volt mindenkinek a véleménye...előítélet. Mégis bejutott a legjobb 26(?) közé.
gkovi írta:Ebben egyetértünk, pont ezért illet volna a fradistáknak megtapsolni a győri kéziseket.
De ott nincsenek magyarok :mrgreen:
A poént félretéve ne nekem mondd, nyugodtan visszanézheted a Kézilabda topicot, ott is írtam, hogy nem szimpatizálok a csapattal, de gratulálok nekik. Ha nem is magyar a csapat fele-most lehet belémkötni , hogy a mi focicsapatunk sem :D -akkor is, aki így tud küzdeni , ahogy a győri csajok a BL-be, az minden elismerést megérdemel :coffee:

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 17., péntek 11:15

Nem értem miért pörögtök állandóan az ilyen X-faktoron, Eurovíziós dalfesztiválokon, meg hasonló kaliberű dolgokon (valóvilág meg hasonló reality ). Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit foglalkozni valamivel, ami ilyen silány minőség, és még Ti is ezen a véleményen vagytok.

És ha már kritika akkor én is mondok: Mi lenne ha ennyit foglalkoznátok más hasznosabb dolgokkal? Állandóan ilyeneken pörög a fórumon. És pont azért van ilyen sz_r műsoroknak élete, mert beszélnek róla, mert foglalkoznak az emberek. Nem érzem magam felsőbbrendűnek, meg okosabbnak - mielőtt megint megkapom :/ - csak egyszerűen nem értem, hogy lehet úgy foglalkozni rengeteget egy dologgal, miközben mindenki gyengének,rossznak minősíti az egészet.

Ferencváros kritikájához meg csak annyit, hogy ez nem az összefogásról szól. Szépen mindenki eldöntheti a saját értékrendje szerint, hogy valami tetszik neki vagy sem. Azért mert magyar a ByeAlex, nem fogok neki szorítani soha. És az hogy ez a szerencsétlen égeti Magyarországot vagy sem, az azoknak a felelőssége, akik kiválasztották erre a feladatra. No meg persze ByeAlexé.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 17., péntek 8:26

én persze szurkoltam neki, de ezek között a gyér, semmilyen számok, énekesek között is alulmaradt szerintem. a döntőnek csak a végét nézem meg, ezeket a számokta nem akarom újra hallani, pláne a hertéltjanit :-)

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3909
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 17., péntek 7:03

hányan versenyző jutott a döntőbe?


ferencváros kritikáját levetítve a román versenyzőre már egyből más a helyzet. (mármint, hogy szurkoljunk a hazánkat képviselő versenyzőnek, mert mégis csak a mi vérünk)
hihetetlen, hogy itt romániában hányan gúnyolódnak ezzel a Cézárral...és szerintem teljesen jogosan.
neves újságírók, közéleti személyiségek hallatták a véleményüket azzal kapcsolatosan, hogy mekkora szégyen ez romániára nézve, hogy ilyen versenyző képviseli őket.
pontjóaznekik. legalább mutatja, hogy milyen irányba "fejlődik" a "hazai" zeneipar. :shifty: :shifty: :shifty:

volt magyarországnak, anno egy Vásáry Andréja...ez ugyanaz, csak jobban látszik rajta, hogy gyerekkorában verte az apja...
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8501
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 17., péntek 6:18

dehogy,első 10 kb.
azért írtam azt, hogy top 3, amit peetör írt, elvileg van egy negyedik hely még régebbről.
első 10 amúgy szerintem is benne lehet, úgy néz ki, hogy előny, hogy nem értik a szöveget.
mert a dallama valóban jó. :-)

shutter ! nagyon sokat változtál pozitiv irányba,kellemeset csalódtam benned barcás létedre.kezded emelni a forum szinvonalát,egész jó témákat lősz mostanában.csak igy tovább!
thank you. :happy:
talán azért tűnhet így, mert ahogy megismertem minden fórumozót, most már jobban tudom, kivel van értelme vitázni, kire érdemes reflektálni, and so on.
no meg nincs annyi időm már fórumozni, mint régebben.

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 17., péntek 0:34

Pont akkor értem haza, amikor Gundel zárta a műsort, hogy viszlát, ByeAlex a döntőben, örültem neki, bár nem is tudtam, hogy ma lesz a második elődöntő. Minden évben követem a műsort (csak a Finálét), a tavalyi kimaradt, de most szurkolni fogok a srácnak, kb. ötször hallottam a zenét eddig, először én sem voltam teljesen kibékülve vele, de miért ne, ha ez kell a népnek...hajrá Magyarország! :-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: OFF

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 16., csütörtök 23:55

Akár top3, de inkább első 10re gondoltam én is.

Amúgy látom, hogy miért kérdezted a top3-at, mert '94-ben negyedik helyet értünk el, így a legjobbunk a top3-as lenne. I see what you did there. :mrgreen: Én csak a Magdira emlékeztem, hogy 9. helyet ért el egyszer, azért gondoltam, hogy esetleg Alex jobbat fog.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

gkovi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 20:49
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

Re: OFF

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. május 16., csütörtök 23:53

Ferencváros írta:most lehet kapok egy kiosztást, de a véleményem:

ettől függetlenül szánalmas, hogy egyesek nem képesek szurkolni a saját nemzetének, és az őt képviselő tagnak, legyen itt szó bárkiről. mégiscsak egy magyar emberről van szó, lényegtelen, hogy mit csinál, hogy néz ki, ki ő, de egy európai színvonalú versenyen vagy legyen csendbe mindenki, vagy szurkoljon.
Ebben egyetértünk, pont ezért illet volna a fradistáknak megtapsolni a győri kéziseket. :hmmm:

Avatar
flori
Hozzászólások: 3868
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: OFF

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 16., csütörtök 23:50

dehogy,első 10 kb.

más : shutter ! nagyon sokat változtál pozitiv irányba,kellemeset csalódtam benned barcás létedre.kezded emelni a forum szinvonalát,egész jó témákat lősz mostanában.csak igy tovább! :-)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8501
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 16., csütörtök 23:40

plusz nagy pénzt tennék rá,hogy megszerzi az eddigi legjobb helyet monak.
én is azt gondolom, hogy a legjobb helyezésünket fogja elérni
első háromba várjátok ?

ferencváros : szerintem túlreagálod.
megy a poénkodás, a mém-gyártás, és a szokásos dolgok, ennyi.
az egy dolog, hogy gyenge, mint a harmat, attól szerintem a nagytöbbség vigyorgott, mikor bemondták elsőre, hogy hángöri.
legfeljebb már csak a poén kedvéért is, nem hiszem, hogy van most szomorú ember itt a továbbjutás miatt. :mrgreen:

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: OFF

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 16., csütörtök 23:27

Én csak azon vagyok kiakadva, hogy egy elméletileg ének-súlyos versenyre egy olyan ember mehet ki, akinek semmi énekhangja és tudása.
Tök jó ez a suttogós-rekedtes monológ, vagy mi, de abban a szent pillanatban, amikor már egy kicsit énekelni is kéne, megbicsaklik és totál hamisra megy.

Attól függetlenül grat, és én is azt gondolom, hogy a legjobb helyezésünket fogja elérni, mert az Eurovízión mindig ezek a szokatlan, furcsa semmik szokták vinni a prímet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3134
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 16., csütörtök 23:18

Ferencváros, óriási +1 :salute:

ezeken a románokon meg még mindig szakadok. :lol:

Avatar
flori
Hozzászólások: 3868
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: OFF

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 16., csütörtök 23:13

most lehet kapok egy kiosztást, de a véleményem:
egyetértek.

plusz nagy pénzt tennék rá,hogy megszerzi az eddigi legjobb helyet monak. :coffee:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 74 regisztrált és 0 vendég