Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
pátkán
Hozzászólások: 575
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 20:38

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. május 18., szombat 11:19

Basszus.. tegnap volt kupadöntő?? pedig kérdeztem a kis pultoslányt két szobiszörp között h lesz e vmi érdekes sportesemény,. de ő csak a Vilibácsi visszatéréséről beszélt..(mondjuk azt is elmélyedve hallgattam... :mrgreen: )

Möccsről nem tudok nyilatkozni, csak amiket itt-ott olvasgattam. 0 cupás szezon lett, én túlteszem magam rajta .
két sörmeccs után pedig kezdődhet a nagytakarítás.!!

én személy szerint a walesi csodát, a malacfejű angolt, és egy néger emersont akarok B-)
joabulicsak

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 18., szombat 11:10

Igazából nehéz Benz helyzete. Ugye ha hozzuk Falcaot vagy Cavanit 60 körül, akkor nem hiszem, hogy padra jönnének. Agüero is idevehető talán, hogy a kezdőbe hoznánk. Viszont ha nem hozunk senkit, akkor Morata nagyon kevés második számú csatárnak. Lehet kellene hozni egy kiöregedő csatárt, aki tudja, hogy a meccsek 20-30%-án játszik csak, és megelégszik azzal. Bár nevet nem tudok mondani. De ha mindenképpen egy jó csatár kell, akkor Agüerot mondanám, szerintem nem is lenne 60 körül és több poszton is bevethető, tehát akár 2-en is elférnek Benzzel a pályán.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 11:04

Zidane írta:Fogadjuk mellé Zidanet bébicsősznek?
igen.
tavaly jól nyomta benzema, és akkor ha jól tudom ott volt mellette zizou.
Zidane írta:Ennek ellenére én is azt mondom, h el ne adjuk, mert a másik kettővel ellentétben ő legalább tud focizni...
benzemán én még látom hogy menthető, higuainon nem. benzema inkább a kis csapatok ellen lazsál, meg telibeszarja azon lehet segíteni, motiválni kell nem úgy hogy mindig lecseréli, de azt nem fogják tudni higuain fejébe verni hogy ha meghallja a bl himnuszt akkor utána eltalálja a kaput akkor is ha üres.
két csatárt meg ne adjunk el, inkább a középpályát erősítsük meg.

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 18., szombat 11:04

Az Atletico tényleg paraszt módjára focizott, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekünk is sikerült hozzájuk felnőni ebben.
Amiben a bíró nyakig benne volt, mert ha nem hagyja az alattomos játékukat, akkor nem fajul idáig a meccs...az Atletinek egy esélye volt a kupára, ez...és ehhez irdatlan nagy szerencsére volt szükségük és egy nyomorék bíróra aki partner....minden összejött nekik....ez van.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 18., szombat 11:00

ateeemadrid írta:az atletico meg mindig is egy alattomos, visszataszító, gusztustalan csapat volt, ezt ma is bizonyították, egyetlen csapat, amit jobban utálok, mint a katalánokat. pfhejj... büszkék lehetnek a tegnap esti teljesítményükre...
Az Atletico tényleg paraszt módjára focizott, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekünk is sikerült hozzájuk felnőni ebben.

A távozókkal kapcsolatban pedig az a véleményen, hogy ha nem sikerül Neymar, Bale, Reus támadóhármasból elhozni legalább az egyiket, érdemes elgondolkodni Di Maria maradásán. A képességei megvannak, hátha kedvére lesz az esetleges új taktika. Az említett 3 úriemberen kívül nem sok jobb alternatíva maradt a piacon.
Merci Zizou!

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 18., szombat 10:58

őt még ne.
neki adjunk még egy évet egy. higuain már bizonyította hogy kevés a nagy meccseken meg a képességei is, rajta nem lehet segíteni. benzemát meg csak folyamatosan pátyolgatni kéne, vissza kéne hozni zidanet.
Fogadjuk mellé Zidanet bébicsősznek? 25 (?) éves Benzema, a 4. éve volt a Realban, talán egyedül is boldogulnia kéne. Azért ő is felbaszott tegnap a helyzetével....szépen oda lehet csapni Özil és Higu mellé...mert ő is elbaltázta a maga ziccerét.
Ennek ellenére én is azt mondom, h el ne adjuk, mert a másik kettővel ellentétben ő legalább tud focizni....még ha a kapu előtt ugyanolyan balfasz is.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 10:50

ateeemadrid írta:benzema... l
őt még ne.
neki adjunk még egy évet egy. higuain már bizonyította hogy kevés a nagy meccseken meg a képességei is, rajta nem lehet segíteni. benzemát meg csak folyamatosan pátyolgatni kéne, vissza kéne hozni zidanet. meg hát lehet nem kéne akkor is lecserélni mikor kurvajól játszik, meg akkor is amikor szarul. nekem sem lenne sok kedvem a következő meccsen játszani úgy hogy tudom hogy előzőn kurva jó voltam és így is le lettem cserélve, utána meg a következőn csak csere leszek akármekkora formában is vagyok.
egy évet kéne neki adni úgy hogy kezdőcsatár ha nem jó akkor meg viszlát. de ha jön falcao például akkor inkább a kolumbiai legyen a csatár.
meg amúgy se adjuk el mind a két csatárt, a végén még arra költenénk sokat meg azzal a poszttal foglalkoznánk sokat. kkp-k kellenek. :-)

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4467
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 18., szombat 10:45

gratulálok az egész csapatnak a hozzáállásért, és a helyzetkihasználásért egyaránt, mouinhonak pedig az újabb nagyszerű taktikai húzások miatt.

megérte pusztán személyes okokból padra ültetni Pepét, helyette jó volt albiol, ma csak 1 gólt kaptunk róla, hozzáképest ez mondjuk egész jó arány. újabb zseniális sorcserével sikerült meglepnie az ellenfelet, 2 argentín és 1 támadáshoz nem értő senkiházi arbeloától várni azt, hogy felpörgetik a csapatot... ez igen... nem is értem miért nem hozta be esetleg nachót CR helyett.

magunknak is elcsesztük, ez tény, de a bíró bazdmeg, az valami hihetetlen volt. egyszerűen nevetséges, ez nem színvonal, egy ilyen féreg, hozzá nem értő embert, egy feszült kupadöntőre berakni... nem is tudom, hogy a spanyol szövetség, vagy a spanyol bírók az undorítóbbak. világ szégyene ez a spanyol foci.

az atletico meg mindig is egy alattomos, visszataszító, gusztustalan csapat volt, ezt ma is bizonyították, egyetlen csapat, amit jobban utálok, mint a katalánokat. pfhejj... büszkék lehetnek a tegnap esti teljesítményükre...



all in all, nagy változtatások kellenek, Mou ideje egyértelműen lejárt, felőlem nagyjából bármelyik nagyobb nevű edző átveheti a helyét, csak tőle szabaduljunk már meg végre, és a kiskedvenceitől.
2 argentín, 2 "német", albiol, arbeloa, carvalho, essien, benzema... legjobb lenne mindnyájan takarodnnának amerre látnak.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4757
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 18., szombat 10:37

azt a féreg costát azért remélem utólag eltiltják azért az ütésért. még ha nem is találta el pepét, a szándék egyértelmű volt.

de komolyan, volt valaha ennél nagyobb patkány futballpályán?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 18., szombat 10:18

Amúgy tegnap nem sok minden szólt mellettünk. Nem elég az, hogy patkány csapat Atletico, majdnem az összes játékosával együtt, kaptunk mellé egy gyökér bírót és még a szerencse sem volt velünk. Diego Costat úgy ledaráltam volna valaki helyében, hogy az valami hihetetlen. Mindenki akinek nincs sárgája még az rajta gyűjtse be :mrgreen: A bíró minden kis szart befújt, persze, hogy a legminimálisabb kontaktnál összeesett az összes matracfaszú. 3 kapufa hihetetlen. Özil balfaszkodásairól nem is beszélve. Higuain is szépen búcsúzhatott volna, ha az a lövés bemegy, de persze, hogy nem. Cével sem tudom, hogy mi volt, valami nincs rendben vele sem, hála az égnek, hogy vége a szezonnak. Arról nem is beszélve, hogy Pepe padozik és Albiol vergődik a pályán. Essien és Xabi olyan lassúak, hogy az valami kegyetlen. Egyedül Modricot tudnám kiemelni, ő tanár volt tegnap is. Jó lenne elfelejteni ezt a tegnapit.

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 18., szombat 8:37

Marky írta:pedig ha űzik, hajtják a csapatot, lásd dortmund visszavágó, akkor keményen fel tudnak pörögni a fiúk.
persze ükanyám is keményebben pakolja maga előtt a járókeretet, ha kap érte heti pártízezer eurót.
az a MINIMUM bazdmegafaszomat, hogy ez a sok kis köcsög köpedék kihajtja a belét, legalább a pénzért, ha nem is a mezért.
ezen felül van az, hogy egy ilyen gyökkettő özil, higuájn meg kedira mi a faszomat keresnek egy Real Madridban, ha annyira fogyatékosak egytől egyig, hogy csinálhatsz bármit, lehozhatod a csillagokat, ezek örök vesztesek maradnak.
Kép
Kép
Kép

Marky
Hozzászólások: 1905
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 22:31
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 18., szombat 8:22

pedig ha űzik, hajtják a csapatot, lásd dortmund visszavágó, akkor keményen fel tudnak pörögni a fiúk.

Avatar
Legkisebbtobi
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 7:42

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 18., szombat 8:09

stormcorner írta:Jo volt latni a csordulasig telt Bernabeut,igy megosztva is iszonyat hangulat volt,a Real kozonsegenek lenne mit tanulni a varosi kollegaktol szurkolasban,persze azis igaz,h a hazai ultrak megprobaltak mindent,de sajnos rendre alul mardtak a rivalisukkal szemben,kar,persze nem csodalom,mit is lehet varni a joreszt japan turistakbol es cigizo spanyol atlagnezoktol,kb ennyit :lol:

Nem is akartam elhinni amikor lattam... fapofaval nezik vegig azok a cirkuszi majmok az egesz mecset... szornyu hogy meg a szurkolok is atmennek szanalmasba :(

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2944
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 18., szombat 8:06

És ismét "csak" be kelett volna lőni a helyzeteket... :vivo: :(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Jester
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 9:48
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 18., szombat 7:36

Nem hittem a szememnek amikor reggel megláttam az eredményt.
Sajnos nem szeretek sokáig a gép előtt görnyedni, így sajnos inkább ledőltem aludni.

Azt hittem ez egy simán lefutott meccs. A youtube-on néztem az összefoglalót és nem hittem el amiket láttam.
Ilyen sok kapufa. Özilnek szerintem a lefújás után széjjel tépték a szerződését.
Kizártnak tartom, hogy ő még jövőre is a Madridban legyen.

Avatar
stormcorner
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:13
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. május 18., szombat 7:32

Jo volt latni a csordulasig telt Bernabeut,igy megosztva is iszonyat hangulat volt,a Real kozonsegenek lenne mit tanulni a varosi kollegaktol szurkolasban,persze azis igaz,h a hazai ultrak megprobaltak mindent,de sajnos rendre alul mardtak a rivalisukkal szemben,kar,persze nem csodalom,mit is lehet varni a joreszt japan turistakbol es cigizo spanyol atlagnezoktol,kb ennyit :lol:

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 18., szombat 7:28

Én azon csodálkoztam volna, ha ennyi 100%-os ziccer után meg 3 kapufa után a fináléban nem szál el az agyunk... És ezt tetőzte a balfasz bíró!! Amúgy ez jellemezte az egész évet. Lássuk be ez kicsit sem volt meglepő, ha ezt a szezont nezzük :'(

Marky
Hozzászólások: 1905
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 22:31
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 18., szombat 5:58

tökéletes fináléja egy elbaszott szezonnak. benne volt minden, ami miatt bukás volt az idei év. kihagyott helyzetek, idegesség, bealvás, hibák... nem is mondanám, hogy ez bárkinek is a hibája, mert ez teljesen várható volt. mourinho és a csapat ellen már a sors dolgozott.
a kihagyott ziccerek és a kapufák után mindenkiben tudatosult szerintem, hogy itt az atlético emeli fel a kupát. ha ki is húztuk volna a hosszabbítást kapott gól nélkül, ilyen ideges és feszült játékosokkal kiszoptunk volna a büntetőknél. majdnem mindenkinek eldurrant az agya, pepe melegítőben már jobban fel volt tüzelve, mint sokszor a pályán a szezon közben, a kiállításnál már kaká is ott volt a tömeg közepén stb.
nyáron itt takarítás kell, ezt a koncepciót és projektet lezárni és egy újat indítani. a madrid fel lett húzva az elitbe, most viszont onnan kell feljebb lépni és ez nem fog így már menni, hiába marad mourinho. nem is az ő hibájának rónám fel az egészet, sokkal inkább annak, hogy a nyomást nem bírja senki. ez megy 3 éve, a döntő pillanatokban mindig kihagy a gép és jön az idegesség. a barca ellen volt néhány jó meccs, de arra rá lehetett készülni, mert rengeteg clásico volt és az ő játékuk elég statikus és kiszámítható.
teljesen megérdemelten nyert az atlético, még akkor is, ha éjszaka a fejem vertem a falba a hosszabbításban és itt őrjöngtem a gép előtt....

Avatar
stormcorner
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:13
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. május 18., szombat 4:31

miró írta:ami engem iszonyúan idegesít az az hogy mi minden szarabb meccsünkön verekedünk az ellenféllel..
miért kell ezt csinálni,ezért (is)vagyok nagyon kibukva mourinhora,ezt a real madridban nem szabadna megengedni..
ez undorító,és az a baj hogy ez róla ment át a játékosokra..
Talan ez volt a legerdekesebb a ma,h szinte majdnem minden jatekoson latszott az idegesseg,ment a hiszti,Coentrao egyfolytaban,CR rugdosodott? ment a csapkodas,reklamalas,igaz a k..og biro is segitett ebben rendesen,a vegen az a dulakodas tiszta szanamlas volt mindket reszrol,ez nem idevalo,tenyleg Mourinnyo ota lathatoak ezek a dolgok majdnem minden kielezett meccsen :angry:

Avatar
Press
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 18., szombat 2:31

Azért sok mindent elárul, hogy az Atletico Madrid mikor nyert utoljára a Real Madrid ellen: (1999 október 30)

-Spanyolországban még a peseta volt a hivatalos fizetőeszköz
-nem léteztek lapos képernyős TV-k, monitorok
-nem létezett a Twitter, sem a Facebook
-még "téglamobilokkal" járt az a néhány ember, aki megengedhette magának
-az Eurovíziós Dalfesztiválra még énekesek mentek
-Rexach még nem írta fel arra a bizonyos szalvétára a Barcelona ajánlatát Messiért, hogy leigazolják
-Spanyolország még nem volt kosárlabda világbajnok, sem kézilabdabajnok, sem labdarúgóbajnok
-Alonso nem nyert még F1 VB címet
-egy liter benzin 0,64 euro volt (jelenlegi árfolyamon 186 ft, uh még ennél is kevesebb akkor)
-az év autóját (1999) ma már nem gyártják (Peugeot 206)
-Lance Armstrong még nem nyert egyetlen Tour-t sem
-Michael Jordan még aktív kosaras volt az NBA-ban
-nem létezett még a Big Brother valóságshow
-Nostradamus szerint azon év augusztus 11-én lett volna világvége
-az év filmje Az Élet Szép volt (1997-es egyébként)
-Florentino Perez még egyszer sem volt a Real Madrid elnöke
-Luis Figo még bajnoki címet ünnepelt a Barcelonával, majd utána a "Síró Fehérek, üdvözöljétek a bajnokot" rigmust énekelte
-Courtois, az Atletico mai kapusa 7 éves volt
-Cristiano Ronaldo még Madeira szigetén élt
-Pau Gasol a Barcelona cserejátékosa volt
-Senki sem ismerte Bin Laden-t
-az emberek tudták ki az a James Stewart
-nyáron búvárkodtak, nem pedig snorkel-leztek
-Justin Bieber bölcsödébe járt
-Eto'o a Real Madrid játékosa volt
-a gyerekek nem kérdezték, hogy "Apu, mi mért az Atelticonak szurkolunk?"
-az emberek személyesen beszéltek egymással, nem pedig whatsappon
-az Espanyol nem sokkal korábban költözött át az Olimpiai Stadionba Barcelonában
-Mourinho a Barcelonában tolmács volt
-Guardiola a Barcelona játékosa volt
-Xavi Hernandez teenager volt
-Iker Casillasnak az volt az első teljes szezonja a Real Madrid felnőtt csapatában

forrás: mundo deportivo

elnézést a sok spanyol és barcelona kötődéshez, de hát katalán lap a forrás, de szerintem érdekes/vicces/elgondolkodtató
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 236 regisztrált és 0 vendég