Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 19., vasárnap 1:43

RaúlRealMadrid írta:mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok.
Nálam mondjuk egyik sem az. :)

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 18., szombat 22:50

Sierra írta:Egy kicsit meglepődtem a vereségen, de a második félidő végén csak néztem ki a fejemből, hogy ezt megint hogy nem sikerült megnyerni?
Komolyan, ez a gyenge helyzetkihasználás azóta áll fenn ilyen szinten, mióta Mourinho itt van. Előtte nem volt ennyi elpuskázott helyzet.
Azelőtt voltak épkézláb csatáraink és nem csak 1 olyan játékos volt, aki tudott gólt rúgni döntő helyzetben. Ez nem Mou hibája, mert Benzema, Higu, Özil elvileg világklasszis játékosok. Tegnap sem Mourinhon ment el a meccs...

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 18., szombat 18:26

Egy kicsit meglepődtem a vereségen, de a második félidő végén csak néztem ki a fejemből, hogy ezt megint hogy nem sikerült megnyerni?
Komolyan, ez a gyenge helyzetkihasználás azóta áll fenn ilyen szinten, mióta Mourinho itt van. Előtte nem volt ennyi elpuskázott helyzet.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6672
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 18., szombat 18:15

Erti írta:Ugyanúgy benne vannak ebben az edzőfúró játékosok is.
nem hiszem hogy ramos és casillas két playstationozás között a hotelban a hasukra csaptak és azt mondták hogy hé figyelj már, most amúgy is minden tök oké az általunk imádott csapatban basszuk már valahogy szét.
ennek oka volt. mármint a fúrásnak.
mourinho a legjobb edző a világon, csak nem nekünk, ide más kell. akinek van egója, tekintélye, de mégsem akkora hogy nagyobbnak hiszi magát a klubnál.
mourinho ideje itt lejárt, nem véletlen hogy mindenhol két év után kezd kicsúszni a keze közül minden és inkább tiplizik. ha tavaly innen lelép, rekordbajnokként, akkor azt mondhatja a sajtótájékoztatón hogy héj én megtettem a magamét, a bl-ben nem volt szerencsénk de spanyolországban mindkét kupát megnyertem, adios.

Erti
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 18:41

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 18., szombat 12:36

Azért ennyire nem kell Mourinhot szidni, mert nem csak ő az oka a rossz szezonnak. Ugyanúgy benne vannak ebben az edzőfúró játékosok is. Nem végzett ő olyan rossz munkát itt, hogy ennyire szidni kelljen. A tegnapi meccs amúgy lehetett volna sima is, de semmi nem jött be

Ettől függetlenül Mourinhonak mennie kell jó pár játékossal együtt. Nyáron meg igazolni kell legalább legalább 4 játékost (JHVt, támadóbb és védekezőbb KPt, egy csatárt)

mia san mia
Hozzászólások: 564
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 1:37
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2013. május 18., szombat 12:32

Én kívülről látom csak a dolgot, de ez a viselkedés nem méltó a címeretekhez. Mounak mennie kell! Megmérgezte a közeget maga körül.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 18., szombat 12:07

Én várom az új évet, Mourinhoval, de új játékosokkal, vérfrissítéssel! Hala Madrid
Mourinho felégetett mindent a Realban. Ezért nem maradhat. Pont.
A tegnapi meccs miatt én nem támadom Mourinhot. A helyzetek megvoltak nem tudtuk őket kihasználni, a kezdő jól volt összerakva
Többé-kevésbé egyetértek ezzel a véleménnyel. Nem Mourinho hagyta ki a helyzeteket. Az, hogy Higu, Özil 2x, Benzema alkalmatlan éles helyzetben támadás befejezésére, az nem Mourinho hibája.
Ami az ő hibája volt az túlfeszített idegek. Ha itt nem a kupa a tét, és felküldi a Castillát CR-rel meg Modric-csal megerősítve, röhögve veri meg az Atmát. De a túlfeszített idegű játékosok nem bírtak magukkal, és amikor a szufla elfogyott, akkor ment az idegeskedés. Ez Mou hibája. Persze nem akarta, hogy leszarom mentalitással elmenjen a kupa, de amilyen paprikás az alaphangulat mostanság a Realnál, nagyon óvatosan kellett volna motiválni a játékosokat. Erre ő túlgörcsöltette őket.

Mourinho ennyit tud. Felhúzza a csapatát rendszeresen, aztán 2-3 alatt deszenzitizálódnak az emberek, és ő lelép mert tudja, hogy nem lehet 10 éven keresztül a maxon pörögni. Nem fog Mou 4 évet a Chelsea padján ülni...

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 1027
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. május 18., szombat 11:58

Kicsit lehiggadva a tegnapi meccs után - bocs Press, nem a személyednek szólt, mármint Neked címeztem, de általánosságba kellett volna fogalmaznom -, illetve elolvasva Mou meccs utáni nyilatkozatát, most úgy érzem, illetve én még remélem is, hogy Mourinho magától nem fog elmenni, azaz nem hagy minket a sz*rban. Nem mondom, hogy nincs esély arra, hogy Perez elküldi, viszont akkor távozzon úgy, hogy elküldték és nem ő lépett le.
A tegnapi meccs miatt én nem támadom Mourinhot. A helyzetek megvoltak nem tudtuk őket kihasználni, a kezdő jól volt összerakva. Sajnos amikor láttam, hogy Modric húzza a lábát, akkor tudtam, hogy vége a meccsnek, mert tegnap is ő volt a motor.
Perezen múlik a jövő én még mindig azok közé tartozom, akik Mourinho maradása mellett vannak. Ugyanaz a tábor, aki tavaly tapsolt a 100 pontnak az most jött meg egy magyar politikai tüntetésről, ahol anno jól betanulta, hogy kell beleüvölteni a nagyvilágba, hogy takarodj.. Ez tipikusan magyar mentalitás, ez a legkönnyebb, ha vmi nem megy akkor küldjünk el mindenkit. Azt meg senki ne mondja, hogy Mourinho ideje alatt soha nem ment a csapatnak!

Én várom az új évet, Mourinhoval, de új játékosokkal, vérfrissítéssel! Hala Madrid!

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 18., szombat 11:23

Rendesen szétbaromolt minden a naaaaaaaagy Zsozé. Idehozott balfék játékoksok, formán kívüli emberek, fejben gyenge játékosok.

Nagyon nem kedvelem már ezt az embert.

Nem érdekelnek a kupák, amiket nyert, mikor itt volt. Hihetetlen, de 15 éve mióta szurkolok a csapatnak, nem éreztem még azt, hogy tiszta szívemből azt kívánom, hogy takarodjon már el a Real edzője. Gratulálok Neki, hogy ezt elérte. A nagy, az egyetlen, a zseni, zsozé múrinyó.

Sokan a játékosokra fogják, ha nem megy a csapatnak, mert hogy nem az edző játszik. Há' persze. De mikor egy csapat jól játszik és csapatként, akkor az az edző érdeme. Fura.

Azt sem érdekel már ki lesz az edző. Csak menjen el Mou, Khedira, Kaká,Higuaín, Dm, Özil, és végre hozzunk már értelmes játékosokat.

Külön grat Özilnek, akit 2 éve még bírtam....jelenleg meg ott tartok, hogy előbb adnám el mint Kakát! Ez azért teljesítmény!

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 18., szombat 11:22

Na most akkor elmondom. Mourinho:
1 a hibás azért, mert Khedira folyamatosan kezdő mióta a Real Madridban van, és meg se próbálta őt. Egy edzőzsenitől többet várna az embert, mint hogy egy teljesen haszontalan játékost a pályán hagyjon 3 évig...és most a lófejű szerepkörére ki se térek.
2 a hibás, mert leszart a csapat gyenge posztjait és a kisujját se mozdította, hogy erősítse a csapatot az évek alatt.
3 a hibás, mert Özilek, Higuaínok, Khedirák, Essienek stabil kezdők lehetnek egy Real Madridban. Nincs más mondjátok? Ki igazol? Kinek kéne észrevennie a hibákat? Kinek kéne eltakarítani szemetet? Na látjátok, köszönöm.
4 a hibás, mert a csapat semmit nem tud játszani évek óta, csak azt az egy szaros Barcelona ellen tökéletesre pörgetett stratégiát.
5 a hibás, mert saját magát a klub érdekei elé helyezi, és megengedheti magának azt, hogy Pepét a lelátóra űzze miközben egy olyan játékost rak a kezdőbe, akinek SÍR a labda a lábán. Büntetlenül megteheti, és magyarázhatja ki magát.
6 a hibás mert egy beszari szar ember, olyan, aki a meccs végén lehozza a legjobb védőjét (Coentrao) csak azért mert sárga lapja van, és betesz a helyére egy olyat, akinek nem az a posztja, lassabb, gyengébb. Ez a húzása minden szempontból visszahúzta a csapatot. Mindenhogy. Védekezésben és támadásban is.
7 és végül az ő hibája az is, hogy Özil meg Higuaín miket hagy ki, mert ad1, ő az edző, neki kéne fejben felkészíteni a játékosait, ad2 ha a játékos nem kompetens, akkor nem kell berakni a kezdőbe. Hogy nincs más? 3-as pont.

gratuláok mester 13 éves szurkolói pályafutásom óta ilyet még nem éreztem, mint ma.
That's all.

ennél jobban nem lehet körülírni a "mestert" és a tevékenységét.

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 18., szombat 11:13

a hibás, mert leszart a csapat gyenge posztjait és a kisujját se mozdította, hogy erősítse a csapatot az évek alatt.
ezzel kár lenne vitába szállni. az elmúlt két nyáron Modricot leszámítva semmilyen komolyabb erősítést nem eszközölt Mourinho, vagyis hát lehet hogy az volt a célja Sahinnal, Callejonnal meg Altintoppal de kérem, ez több mint nevetséges.Coentrao az, aki szerintem jó igazolás volt nekünk még abban az évben, de Mourinho legelőször őt sem balhátvédnek szánta, hanem box to box -nak a kp-ra ami végülis nem jött össze. Amikor idejött elhozta a Khedira,Özil,Di Maria hármast akik azért alapemberek lettek nála, meg azért a végére Modric is megkapta ezt a szerepet Mondhatjuk azt is hogy összességében szarul igazolt, nem kell szépíteni. Bőven voltak gyengepontok a keretben amik szembetünőek voltak, ezek kijavítására kellett volna törekednie.

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10060
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 18., szombat 10:56

Na most akkor elmondom. Mourinho:
1 a hibás azért, mert Khedira folyamatosan kezdő mióta a Real Madridban van, és meg se próbálta őt. Egy edzőzsenitől többet várna az embert, mint hogy egy teljesen haszontalan játékost a pályán hagyjon 3 évig...és most a lófejű szerepkörére ki se térek.
2 a hibás, mert leszart a csapat gyenge posztjait és a kisujját se mozdította, hogy erősítse a csapatot az évek alatt.
3 a hibás, mert Özilek, Higuaínok, Khedirák, Essienek stabil kezdők lehetnek egy Real Madridban. Nincs más mondjátok? :arrow: Ki igazol? Kinek kéne észrevennie a hibákat? Kinek kéne eltakarítani szemetet? Na látjátok, köszönöm.
4 a hibás, mert a csapat semmit nem tud játszani évek óta, csak azt az egy szaros Barcelona ellen tökéletesre pörgetett stratégiát.
5 a hibás, mert saját magát a klub érdekei elé helyezi, és megengedheti magának azt, hogy Pepét a lelátóra űzze miközben egy olyan játékost rak a kezdőbe, akinek SÍR a labda a lábán. Büntetlenül megteheti, és magyarázhatja ki magát.
6 a hibás mert egy beszari szar ember, olyan, aki a meccs végén lehozza a legjobb védőjét (Coentrao) csak azért mert sárga lapja van, és betesz a helyére egy olyat, akinek nem az a posztja, lassabb, gyengébb. Ez a húzása minden szempontból visszahúzta a csapatot. Mindenhogy. Védekezésben és támadásban is.
7 és végül az ő hibája az is, hogy Özil meg Higuaín miket hagy ki, mert ad1, ő az edző, neki kéne fejben felkészíteni a játékosait, ad2 ha a játékos nem kompetens, akkor nem kell berakni a kezdőbe. Hogy nincs más? :arrow: 3-as pont.

gratuláok mester 13 éves szurkolói pályafutásom óta ilyet még nem éreztem, mint ma.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 18., szombat 10:50

Miert erdekelne ha a sajat jatekosai tamadtak hatba? (azert a raklap penzert amit kap mondjuk.) de mourinho minden csapatanal jobban volt a jatekosokkal... erdekes hogy itt nem... biztos azert mert nem kavarjak paran a sz.rt
Nagy vita van Mourinho körül, és én nem vagyok teljesen Mourinho ellenes. De azt azért megjegyzem, hogy semelyik edzőt nem támadnak hátba a játékosai ok nélkül. Valami nagyon nagy hülyeséget kellett Mourinhonak csinálnia ahhoz, hogy Ramos és Casillas hátba támadják.
, de a stílus amit képvisel, a játékról elképzelt filozófiája stílusidegen a Real Madridhoz, itt más értékek dominálnak mint egy Chelsea-nél, és ezt ő nem tudta elfogadni, ebbe bukott bele véleményem szerint.
Kb. ez a lényeg. Nem azért kell Mourinhot lecserélni, mert rossz edző, hanem mert elmérgesedett a viszony közte és a csapat között, és az ő stílusa nem passzol sem a Real Madridhoz, sem a kerethez. Lehet, hogy nehéz évek jönnek ismét, de amíg nem találunk megfelelő edzőt, akinek van tekintélye és tud meccseket domináló csapatot építeni, addig itt nem lesz 10.

Avatar
Legkisebbtobi
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 7:42

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 18., szombat 10:43

h3x0r írta:
Legkisebbtobi írta:tegnap is sz.rtak le az egeszet. mouringo mit tud mar ilyenkor csinalni?
Talan azt, hogy az egesz meccset nem faarccal a padon vegignezni? Emlekszek, az elso eveben vegig a palya szelen allt es mutogatta, hogy ki mit csinaljon, merre menjen. iden? ott ul a padon, nez elore es ennyi. latszik, hogy semmi szenvedely nincs benne, utalja az egeszet. egyszer allt fel, akkor is elkezdte (valoszinuleg) a biro k. anyukajat szidni, ki is allitottak. miert nem allt ott egesz meccsen az oldalvonal mellet? miert nem biztatta a csapatot? miert nem szolt akarmit is? mert magasrol sz.rik az egeszre. es egy ilyen edzo ne vezesse mar a Real Madridot, akit nem erdekel az egesz, nem szivugye a csapat.
Miert erdekelne ha a sajat jatekosai tamadtak hatba? (azert a raklap penzert amit kap mondjuk.) de mourinho minden csapatanal jobban volt a jatekosokkal... erdekes hogy itt nem... biztos azert mert nem kavarjak paran a sz.rt :hmmm:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 18., szombat 10:21

BBeno írta:ez nekem új. miért is akarta volna eladni perez a legjobb hátvédünket?
Bizony, Mou érkezésekor Perez/Valdano szivesen meghallgatta volna az ajánlatokat Pepéért. Pályán mutatott viselkedése miatt, ráadásul Calderón hozta őt a klubhoz. Majd jött Mou, kijelentette, hogy neki kell Pepe. Azóta már szerződést is hosszabbítottak vele.
Merci Zizou!

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 18., szombat 10:21

Felemásak az érzéseim Mourinhoval kapcsolatban, elég nagy megváltóként érkezett ide, az eredmények mellette szóltak, egyértelmű hogy mindenki gyors sikereket és nem egy hosszútávú csapatépítést várt tőle,épp ezért én akkor leírtam hogy Mourinho egy kiváló szakember, a legjobb edző jelenleg de az igazi sikerkorszak biztos hogy nem vele fog eljönni, ő csak előkészíti azt. Eléggé gatyába is rázta a klubot amikor idejött, versenyképes lett a csapat, visszakerültünk az elitbe. A második évben szerintem közel csúcsra járatta a csapatot, majdnem mindenkiből kihozta a maximumot mint ahogy itt sokan fogalmaztak. Ott csak a szerencsén múlott szerintem hogy a bajnoki cím után nem döntőztünk a BL-ben. Már akkor sem tetszett a játékunk, túlságosan is Mourinhos volt, és nem volt összeegyeztethető azokkal az értékekkel amik egy Real Madridot jellemzik, de a csapat ha erőből is de lehozta meccseket, rekordokat döntött és csak egy 11-es párbajban bukott el az elődöntőben a BL-ben. Ez a harmadik év azonban így ahogy befejeződött egyértelmű blama. Mou-nak volt egy egész nyara a tavalyi jól sikerült szezon után hogy a hibákat kijavítsa, hozzon 2-3 olyan embert akik minőségben tovább dobtak volna a kereten. Voltak rossz előjelek a nyáron, pl a szarul sikerült alapozásunk(amit ő maga is lenyilatkozott) és az hogy a 2-3 minőségi javulást jelentő ember helyett csak egy jött , Modric de ő is szinte az átigazolási szezon legvégén. Viszont a szuperkupát behúztuk a szezon elején, ezáltal mindenki magabiztos volt, José bízott a keretben, szintén lenyilatkozta hogy ez egy tavalyi rekordpontszámú keret uraim, kiegészülve egy Modriccal. A gyenge alapozásunk rögtön meg is látszott az első bajnoki meccseken, fásultak voltunk, nem jöttek az egyéni megoldások, a szerencse ami rengetegszer segített az előző szezonban. Ez frusztrálta az egész csapatot, Josét is aki megint egy keményet nyilatkozott azzal hogy "jelenleg nincs csapatom" , és én ide vezetem vissza az öltözőn belüli ellentétek megindulását. Nyilván hogy a két kapitányunk egóját is frusztrálták a bajnokságban elszenvedett botlások és az hogy szinte az szezon elején már elbuktuk a bajnoki címet, és ez csak rátett egy lapáttal hogy Mou egy ilyet nyilatkozott a médiában, ezt szóvátehette Iker és Ramos amiért a gyengébb eredmények miatt nem állt a csapat mögé, ezt meg mint tudjuk Mou sosem szerette ha a játékosai felelősségre vonják,elszámoltatják. Ramos ki is került a csapatból, pont egy ManCity elleni fontos BL meccs előtt, Iker a sérülése előtt is kikerült egy-két meccsen, a sérülése után meg végérvényesen. Ezután a csapat feljavult,jöttek az eredmények, a kupában megcsaptuk a Barcat, utána rögtön a bajnokságban is, a BL-ben az elődöntőig szépen meneteltünk, kiverve azért egy jó erőkből álló Mu-t is , de a következő hidegzuhany az elődöntős kiesés volt, ami főleg Dortmundban ment el, ott a csapat hitehagyott volt, a pár évvel ezelőtti Real Madridokra jellemzőt adott elő, Mou-nak egyértelműen kicsúszott a kezei közül a csapat, láthatóan nem volt ura a helyzetnek, ilyet egyedül a Barca elleni 5-0 során tapasztalt . A BL kiesés tovább frusztrálta a csapatot, a kupadöntő lehetett volna a vigaszdíj, de az öltözői hangulat és a szezon során tapasztalt hibák, Mou stílusa egyszerre kijött a csapaton tegnapi döntőben, bizonytalan , remegő lábakat láthattunk amivel el is buktuk a döntőt.

Nem lenne igazságos az egész szezont egyszemélyben José nyakába varrni, de bőven sáros ő is. Biztosra veszem a távozását így értékelésként azt tudom elmondani róla hogy egy remek szakember, igazi győztes típus,visszarakta a csapatot az elitbe, oda ahová való, de a stílus amit képvisel, a játékról elképzelt filozófiája stílusidegen a Real Madridhoz, itt más értékek dominálnak mint egy Chelsea-nél, és ezt ő nem tudta elfogadni, ebbe bukott bele véleményem szerint.

Avatar
sonic
Hozzászólások: 4205
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 18., szombat 10:16

Elhangzott parszor mar az utobbi hetekben hogy egy uj korszakot kell kezdeni, uj ciklust. Lehet... Csak en nagyon nem tudom ezt elkepzelni Ancelottival. Nem hinnem hogy o lenne az az edzo akivel hosszabb tavra (4-5 ev) erdemes lenne berendezkedni. En legalabbis nem fogadnam szivesen ezt az otletet. Akkor meg az egesznek nincs sok ertelme...

Marpedig a hirek alapjan nagyon ugy tunik hogy az olasz fog erkezni. Kivancsi vagyok mi sul ki ebbol, de nem vagyok tul derulato a nyarral kapcsolatban.

Az vilagos hogy Mourinho olyan helyzetet teremtett maga korul amiben nincs neki maradasa. Szerintem egyebkent reszben szandekosan is az utobbi egy-ket hetben. Mennie kell. De ki lenne megfelelo a helyere??? Ancelotti epitse a jovo Real Madridjat? :'(
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 18., szombat 10:07

Korábban említettem már, hogy a Real Madridnak egy építőre van szüksége. Egy csupaszív emberre aki a halálba hajszolja a játékosokat. Egy Conte, Klopp típusú ürge. Az pedig ritka, mint az elhízott etióp...

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7383
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 18., szombat 10:05

R.M.C.F írta:Attól tartok, ha elmegy Jm megint jön egy szar**ac aki bábfigura lesz, a játékosoké lesz az öltöző mint régen, az elnök fog igazolni(bár ezt perez nem lépi meg már)....szóval,kezdődik minden előröl,és ki tudja megint milyen macskajancsit fúj ide a szél.

:vivo: :vivo: :vivo:

Komolyan lassan kezdem elhinni, hogy nekünk senki sem jó. :lol:
Nem akarsz pályázni az edzői állásra? :mrgreen:
Vihetnéd magaddal hehe-t is akkor legalább megszabadulnánk a németektől meg az argentinoktól. :Đ
Love football, hate antifa.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 18., szombat 10:02

Attól tartok, ha elmegy Jm megint jön egy szar**ac aki bábfigura lesz, a játékosoké lesz az öltöző mint régen, az elnök fog igazolni(bár ezt perez nem lépi meg már)....szóval,kezdődik minden előröl,és ki tudja megint milyen macskajancsit fúj ide a szél.

:vivo: :vivo: :vivo:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 126 regisztrált és 0 vendég