Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 21., kedd 13:17

Perez listája:

Elég egyértelmű. Heynckess szabad, ő lesz az edző, ha nem jön Ancelotti. Kérdés, hogy mennyi időre tervez Perez, illetve Jupp. Ha bármelyikük is úgy gondolkodik, hogy max 1 év, akkor nem érdemes idehozni. Abban sem vagyok biztos, hogy hosszabb időre érdemes lenne, de nálam előrébb van a sorban Carlonál.

Laudrup. Ő a lista végén van. A Swansea-vel meggyőző volt, nagy játékos volt, tekintélye is lenne, nekem nem lenne ellenemre az érkezése. Lehet, hogy elsőre nagy falat lenne neki a Real, de ez nincs kőbe vésve. Nálam jelenleg Jupp mellett/előtt áll a sorban. Az elhozhatósága kérdés.

AVB-t és Benitezt jelenleg nem akarom. Utóbbi szót sem érdemel, előbbinek pedig kellene egy keveset bizonyítania. Ha megteszi, akkor szívesen látom.

Löw. Az aláírásomon is látszik, ő az én favoritom. Már sokszor leírtam, miért, most nem részletezem. Sokan nem akarják, az ellenérvekkel is egyet tudok érteni. De tökéletes jelölt nincs. Még Klopp sem az. Ennyit tudok mondani.
Az ő érkezése jelenleg kizárható. Az ok egyszerű: a VB előtt nem fogja otthagyni a Nationalelfet. Ez evidens. Viszont, ha az idei edző megbukik, és a jelenlegi viszonyokat tekintve van rá esély (legyen az bárki is), 2014 nyarától Löw lesz a Real edzője, és nem elképzelhetetlen, hogy világbajnokként. Ha ez így lesz, akkor ő lesz a szurkolók többségének szemében az ideális jelölt.
Csak annyit tennék hozzá, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a 2012-es EB-t leszámítva a másik 3 világversenyén a németek finoman szólva, nem voltak favoritok. Ő érmet szerzett mindegyik eseményen, és mindezt úgy, hogy 1-2 posztot leszámítva botlábú, egy dimenziós játékosokkal érte el a sikereket. Poldi, Klose, Schneider, Gomez, Khedira, Metzelder... és még lehetne sorolni. Ez az ember tudta, hogy mit csinál, és meg is csinálta. A nagy siker hiányzik a neve mellől. Lehet már nem sokáig...
Klopp: „A Bayern elnöke, Uli Hoeness megkérdezte, hogy találkozhatunk-e valamikor. Természetesen igennel feleltem, bár hozzátettem, hogy még meg kell beszélnem az anyukámmal."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ez egy állat. Bírom a palit.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 12:54

Én valamiért még mindig reménykedek abban, hogy Klopp jön B-)

Torilnak én is örülnék az utolsó két meccsen. Mout már nem akarom látni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 12:52

laudrupnak örülnék.
a többi egy szánalmas vicc.
kár hogy a nyamvadt a barcában is játszott. :D

de ancelotti lesz ebből.
Kép
Kép
Kép

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 12:51

Szerintem Perez, ha látja, hogy nem kilátástalan a játékunk és van esélyünk európai szinten az új edzővel, akkor neki is megadja az esélyt több évre. Ennyit ő is tanulhatott ez idő alatt. Persze, ha tök reménytelenek leszünk, akkor kezdődhet a dolog megint előröl, de remélem olyat találunk (mindegy ki, miattam Ancelotti, Klopp, Löw, Heynckss, Toril vagy Laudrup is jöhet), akinek van elképzelése és nem csak felpakolja majd a pályára a fix 6-7 védekező játékost, akik stabil védekezést adnak és előre rakja a 3-4 támadót, hogy rúgjatok egy gólt aztán jól van. Olyan kell, aki be meri vállalni, hogy új színt vigyen a játékunkba, de ehhez Pereznek és a játékosoknak is támogatni kell, ha mondjuk egy év alatt nem klappol minden, de van benne fantázia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 12:51

Ez a lista, ha Ancelotti nem jön?
Mert akkor szvsz csakis Laudrup! :-)

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3839
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 12:45

Csabi írta:Felesleges is lenne Mourinhó a padon tartani, de az is felesleges, hogy 2 meccsre felhozzák Torilt. Ha őt nevezné ki, az más tészta.
és még jól is elsülhet a dolog.
nem tét meccs, szóval nem tudjuk hogy teljesíteni nyomás alatt. de jobb lenne, mint már egy motiválatlan "kirúgott" José...
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 12:17

Hát először is Mourinho...amikor több mint 3 évvel ezelőtt idejött,nekem nagyon nem tetszett a dolog.Nem birtam a stílusát,az 1 gólátlagos meccseit,hogy kérve-kelletlen bele :cens: ol az ellenfél játékosába,edzőjébe...
De aztán hozott némi rendet a klub házatáján,jöttek az eredmények,a gólátlagra se volt panasz,aztán mikor tavaly bajnokok lettünk,rekord pontszám,stb,befogtam a pofám,egyedül a BM elleni betli idegesített,de azt mondtam,sebaj,majd jövőre.
De aztán idén kicsúsztak a dolgok,kiismerték a focinkat,kp-re erősítés az egy szem Modricon kívül nem volt...a mester makacsul ragaszkodott a középszerű arcokhoz,Casillas,Ramos magánszáma,de nem ragoznám hisz tudjuk...
Az a lényeg,az ő korszaka lezárult,nem lehetne már visszacsinálni,nem lenne értelme,ezt még a legnagyobb Mourinho fanok is ekismerik asszem....Se a klubnak,se az ő személyes karrierjének nem tett volna jót,ha mégis maradt volna...
Jöhet Ancelotti(ha igaz)aztán én is azt mondom legyen meg az a tisztalap,aztán majd meglátjuk mire jut.Ha Khedirat meg DM-et kirúgja a csapatból,akkor +1 :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:35

Felesleges is lenne Mourinhó a padon tartani, de az is felesleges, hogy 2 meccsre felhozzák Torilt. Ha őt nevezné ki, az más tészta.

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 21., kedd 11:34

pheco írta:Legalább megéltük azt hosszú idő után, hogy 3 évig egy edzője van a csapatnak. Remélem nem kezdődik el most újra az edzőkeringő és jó esetben félévente új érkezik, mert abból akkor megint nem lesz BL jó pár évig. Ancelottit nem tartom rossz edzőnek, mégis csak nyert 2 BL-t a Milannal, plusz egyszer döntőztek. PSG sem játszott alárendelt szerepet a Barca ellen, szóval nem tartom rossz lépésnek a leigazolását. Középpályát remélem rendbe szedi, mert a világ egyik legjobb védelme adott(legalábbis 3 poszton), két nagyon jó kapus adott, Modric adott, CR adott, tehát nincs rossz alapanyag, 3-4 minőségi igazolás és mehet a bugi.

Először is, ez így van. Hiába mondjuk, mondják, hogy megbukott Madridban, mégis ő volt az az ember, aki felhozta a csapatot a nagyon- nagyon mély és sötét gödörből és végre csapatot láttunk a pályán. Ezt az idei évet pedig teljesen elcsesztük fogalmazzunk úgy, amiben bőszen benne van az ő keze is.
Másodszor remélem, hogy tartjuk magunkat e mondáshoz: ,,Egyszer volt Budán kutyavásár". Nem szeretném megint átélni azokat az időket... Elég volt, köszönjük.
Harmadszor pedig már lassan- lassan elkerülhetetlen lesz Carlo jövetele, nagyon arról szól a fáma. Ha pedig jönnie kell, akkor jöjjön. Remélem, hosszabb távon lesz velünk úgy, hogy nem mond csődöt. Sok mindenen nem kell kozmetikázni, pár embert eladni és pár embert megvenni, akik Real szintnek mondhatók. Aztán majd meglátjuk.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 21., kedd 11:26

Legalább megéltük azt hosszú idő után, hogy 3 évig egy edzője van a csapatnak. Remélem nem kezdődik el most újra az edzőkeringő és jó esetben félévente új érkezik, mert abból akkor megint nem lesz BL jó pár évig. Ancelottit nem tartom rossz edzőnek, mégis csak nyert 2 BL-t a Milannal, plusz egyszer döntőztek. PSG sem játszott alárendelt szerepet a Barca ellen, szóval nem tartom rossz lépésnek a leigazolását. Középpályát remélem rendbe szedi, mert a világ egyik legjobb védelme adott(legalábbis 3 poszton), két nagyon jó kapus adott, Modric adott, CR adott, tehát nincs rossz alapanyag, 3-4 minőségi igazolás és mehet a bugi.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62626
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:19

Nem ugy van hogy csak ev vegen tavozik??
De. :mrgreen:
Csak egy általános kérdés volt, aminek eredménye az lett, hogy a madridisták nem akarják már Mout nézegetni a kispadon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:17

Nem ugy van hogy csak ev vegen tavozik??

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:12

Had fütyüljék/tapsolják. Ennyit még mindenképpen megérdemel. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62626
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:10

JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?
De, elvileg igen. Ez csak egy kérdés volt, most vagy az AS-en, vagy a Marcán.


Pedig jobb lenne, ha már nem ülne le Mou és akkor elmondhatnám, hogy ott voltam az utolsó meccsén. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:08

Realista24 írta:Egyébként egy szavazáson a többség azt szeretné, ha Toril ülne le a hátralévő két meccsen a padra.
JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?


Laudrup hosszabbított, gondolom nem hülyeségből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. május 21., kedd 11:08

Ha már fiatal és madridhoz is köthető edző, aki már "magasabb" szinten is bizonyított: Michael Laudrup
és ha rezeg a léc a bl elődöntőben még be is szállhat: http://www.youtube.com/watch?v=7LkTAzhBsLY :mrgreen:
De tényleg, nagyon-nagyon szívesen látnám. Több swansea meccset láttam idén. Bár állítása szerint nem akar élklubbot vezetni, én azt gondolom hogy komoly érdeklődés esetén meggyőzhető lenne. Sportigazgatónak meg be kell vágni Hierro-Zidane kettőst. 'szthaddszóójjon

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62626
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:54

Egyébként egy szavazáson a többség azt szeretné, ha Toril ülne le a hátralévő két meccsen a padra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:49

ennek a sok :cens: -nek senki sem szent. itt mindenkinek addig van tekintélye ameddig az edző meg nem sérti a kicsi lelkecskéjét. tehát ilyen szempontból nem ő a megfelelő, viszont ha ezt nézzük akkor senki. casillas besértődik és vége az edzőnek, hívják ancelottinak vagy torilnak.

azon kívül megfelelő választásnak tartom, mert a castillával látványos, gyors, támadó focit játszat. ismeri az utánpótlást, tudja kit, milyen szinten lehetne beépíteni. az egyetlen aggodalmam vele kapcsolatban, hogy elég jól megerősítené-e a középpályát.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:49

hehe írta:értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
Figyelj, ha Mourinho elvesztette a tekintély( fogjuk az önfejűségére ), akkor bárki elveszítheti. Sokkal inkább bedobnám Torilt, mint Ancelottit. Nem is értem, hogy ti miért akarjátok ennyire az olaszt. Főleg te, akinek az számít a legjobban, hogy szépen játsszon a csapat. Di Matteo se volt tekintélyes, de összhangba került a csapattal és megoldották. Ennyi kockázat belefér...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62626
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:46

értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
Ha Casillasnél és Ramosnál átmegy a szűrőn, akkor bármi lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 79 regisztrált és 0 vendég