Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 10:31

Matt, szinte teljesen egyetértek veled, nagyon jó kis írást hoztál össze, grat! :agree:
én nem szaporítanám a szót, borzalmasan el voltam keseredve, mert ugyan a Mourinho-féle Realnál sokkal jobban helytálltunk és helytállunk, sokkal látványosabb a játék, de az igazán nagy párharcokon még mindig sorra elbukunk, pedig már nincsen itt özil, nem játszik khedira, és di maria középen remek teljesítményt nyújt.
én is azt gondolom, ennek egyik fő oka xabi alonso, aki borzalmasan lassú és körülményes, és ez egy igazán nagy csapat ellen rendkívül szembetűnő.
a barca középpályája még úgy is sokkal erősebb, hogy xavi véleményem szerint kezd kiöregedni, már nem a régi, viszont iniesta zseniális, busquets sokkal többre vitte, mint amit régen gondoltunk volna, elől a messi-sanchez (neymar)-pedro (fabregas) hármas legalább olyan veszélyes, mint a mi bbc-nk, csak mezőnyjátékban többet mutatnak, egyedül a védelmük gyenge, valdést ugye ismerjük, mascherano szerintem egyáltalán nem barca kezdő szint, piqué is hajlamos a megingásra, alves hátul viszonylag könnyen verhető (elől viszont elég jó, bár borzalmasan ad be), alba ott van a szeren.

összességében (mint a legtöbb komoly téttel bíró meccsünk) ez a meccs is a középpályán, és valahol a taktikán ment el, no meg a szokásos borzalmas helyzetkihasználáson. bírózni nem fogok, mi is kaptunk egy kamutizit (noha a szabálytalanság ténye nem vitatható, és ronaldo végül bent esett el, el lehet nézni), a barca első tizenegyese elég kérdőjeles (a piros nálam nagyon az), a másodikat pedig szerintem 10/9 alkalommal befújják, ugyanis iniesta túljutott már két emberen, a kontakt meg volt xabi alonsóval, szóval ez teljesen megadható volt.
ebből is látszik, hogy valahol magunkat vertük meg (noha a barca is majdnem ezt tette magával, mascherano hibái, valdés szokásos teljesítménye...) mert xabi és ramos is borzalmasan bután viselkedett véleményem szerint.

a meccs előtt én is nagy reményekkel ültem le, mondván, mikor verjük meg a barcát, ha nem most, hiszen ők már nem azok, akik eddig voltak, mi pedig rengeteget javultunk az elmúlt időszakban, de kiderült: nem eleget.

a mérkőzésen nekem bebizonyosodott, hogy a rohadt életbe nem fogom se cristianót, se messit a világ legjobbjaiként emlegetni, szerintem egyik sem zseni, ronaldo játékban sose volt túl erős, csak gólokkal szokott villanni, messi pedig tegnap szerintem talán labdához sem ért, mégis adott egy gólpasszt, és lőtt három gólt a real madrid ellen, tehát ő ugyan végső soron jobban kivette a játékból a részét, és eldöntötte a meccset, pedig alig volt észrevehető. nálam egy iniesta sokkal nagyobb klasszis mindkettőnél például. :roll:

sevillában nem lesz ramosunk, nem lesz di mariánk, ha ott nem győzünk, szerintem búcsút inthetünk a bajnokságnak, hiszen a barcának ez lélektanilag nagyon komoly lökést adhat. egyedül abban lehet bízni, hogy a bl-ben lefárasztják egymást, de nekünk innentől kezdve nem szabad hibázni, pedig komoly meccsek vannak még hátra. :roll:

nyáron váltani kell, én bírom carlót,szerintem az elmúlt évek toronymagasan legszerethetőbb madridját építette fel, de amíg xabi alonso fog játszani alappillérként és rá van bízva minden, (márpedig carlonál szinte biztos, no meg hosszabbítottak is vele), a bbc játékban semmit nem mutat, és az egy szem épkézláb csatárunk elpuskáz több ziccert is, addig szinte semmi esélyünk nincs igazán komoly ellenfelek ellen.

összességében borzalmasan elkeserítő, hogy egy igazán erős ellenfél ellen rendre elvérzünk, így már nem tudom értékelni a kiscsapatok elleni brillírt.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 9:52

Nem Di Maria helyett kell középpályás, mert megmutatta, hogy a Barcelona ellen is képes god mod játékra, hanem Alonso helyett..... :ike:
Pogba-Modric-Di Maria
szegény Xabi nagyon vakon volt....
Az argentin tegnap nálam is 5-ösre vizsgázott; soha nem lesz a kedvencem, de egyértelmű, hogy meg kell tartani, mert az a mérgezett egér módjára letett munka, az nem gyenge (amit ott Karim fölé lőtt helyzete előtt is letolt a meccs elején ... :ozil: :agree: )!
a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek.
Legközelebb talán óvatosabban fogalmaznak egyesek :coffee: ; egyébként a poén az egészben, hogy a meccs képe alapján 15.-től a 63. percig ez is simán benne volt a meccsben (la. 3X-szor lezárhattuk volna a meccset)! De mint a legtöbben mondták, jósolták abszolút 3 esélyes meccs, ahol nüanszok döntenek majd; így is lett. :-*
A bajnokság még így is meglehet, csak ezek után a BL az nem több, mint álom kategória,
Lépésről-lépésre kell haladni, aztán meglátjuk; jó hír, hogy szerintem a meccsnek nem lesz demoralizáló hatása a fiúkra, sőt, így talán egy picit élesebbek is leszünk a bajnokság hátralévő részében, a Kupadöntőről már nem is beszélve! Ami a BL.-t illeti, továbbra is lutri és nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünk kilététől, ami biztos, hogy jó eséllyel 2 csapat (Bayern, Barca) ellen nem fogunk tudni játékban dominálni és ellenük nem tudjuk majd teljes mértékben a saját focinkat játszani, mert amire mi is építünk, vagyis a labdatartásban jobbak nálunk, de ettől még bőven partiban lehetünk velük és nyerni is simán nyerhetünk ellenük is, ahogy a tegnapi mérkőzés is kiválóan bizonyította! A 2 legnagyobb ellenfél ellen egyértelmű, hogy a kontrákra kell elsődlegesen építeni, agresszív letámadás és védekezés mellett --> ez a tegnapi köztes megoldás (ímmel-ámmal csináljuk is meg nem is) szemnek örömteli (jó, élvezetes mecset hoz), viszont a két fenti csapat ellen nem elég ahhoz, hogy a magunk javára billentsük azt a bizonyos mérleget! :sly: :( Többet kell rúgnunk, mint az ellenfél azt csókolom .... :Đ :smile: :ike:
hazai pályán 4 gólt kapni, ebből se lesz BL döntő..
Hát igen, oda-visszavágós párharcoknál nem jó omen, de mondom; nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünktől; így látatlanban azt mondanám, hogy a Bayernnel csak a döntőben kellene találkozni, mert 1 meccsen bőven partiban lehetünk a címvédő bajorokkal is, sőt (plusz addigra talán Arbeloa és Khedira is visszatérhet, stabilizáció és taktikai szempontból sajnos nem mind1 a variációs lehetőségek száma) :rock: ; ami pedig a Barcát illeti, nos ott véleményem szerint 2 meccsen az elődöntő is meglehet, abszolút egy szinten van a 2 gárda, mind1 melyik stadionban játszanak a srácok!
Erről van szó. Gyökér Ramosnak meg van pofája ilyeneket nyilatkozni, hogy rablás...
Ami a fiúkat illeti; egy biztos --> a meccset a piros, tizi kombó döntötte el, abban is van nem kis igazság, amit mondanak (CR7 --> irigység duma, Ramos --> mindig ők a jó fiúk, Neymar lesen volt, elismerték CR7 jogtalan tizijét is, Mallenco teljesítménye nem ütötte meg a mérkőzés színvonalát stb., mint ahogy Xavi jobbak voltunk dumája is barokkos túlzás --> volt ott katalán részről bőven hideg zuhany, fehér pofa, tanácstalan tekintet a meccsen :lol: :lol: :lol: ) ugyanakkor a srácok is magukba nézhetnének már egyszer végre; kismilliomodik eset, amikor a döntőpillanatokban nem vagyunk képesek átlépni a saját árnyékunkon --> ahogy az AtMa elleni meccset (vagy tavaly Dortmundban), úgy a tegnapit is elkönnyelműsködték a fiúk (1 gól nem gól, jobban meg kellene tudni becsülni az előnyt) --> Cristiano (görcsös akarásnak, nyögés a vége), Ramos (rossz döntések, elalszik) sajnos megint a rosszabbik arcát mutatta, Xabi megöregedett, míg a védelem 2 széle igen botrányos helyezkedési hibákat követ el már sokadjára! :sly:

Ettől függetlenül továbbra sem vagyunk rossz helyzetben (sőt, abszolút nem), szóval bízzunk a jobb folytatásban; hisz az nevet (igazán), aki utoljára nevet! :mrgreen: :shifty: Hala Madrid!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Legkisebbtobi
Hozzászólások: 173
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 7:42

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2014. március 24., hétfő 8:56

Toti írta: a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek. a legjobb a facebook volt, ott meg óránként jöttek a szövegek, h már csak 10 óra 42 perc a mérkőzésig, már csak 9óra a kezdésig. a barca játékosok jó kedvvel érkeztek, de vajon hogy távoznak? stb.. azt jött a szokásos és a nagykönyvben jól megírt koppanás. vissza kellene venni ebből az egészből.
tokeletesen egyetertek. olyan mintha a facebook oldalt egy 10 eves csinalna.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 8:17

én is optimista voltam, 2-3 gólos győzelmet vártam. és??? mi a probléma ezzel? nem estem pofára, mert a játék alapján meglehetett volna. nem kell itt a csapatot szapulni, végre játszottuk a játékunkat. szánalmas az h megint itt világvége hangulat van, meg ligát bukunk, mindent..

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 24., hétfő 8:11

+1.

ennyi, lehet a saját csapatunkat oltani, hogy bekellett volna verni a helyzeketet, jobban kellett volna védekezni stb...
de akkor is, a faszomba már az ilyen senkiházi bírókkal, mint undiánó k**vaanyja...
egy kamutizi + piros kombóval elintézte, hogy ne legyen esélyünk nyerni.
az már önmagában röhejes, hogy beraktak 1 olyan bírót a meccsre, aki évről-évre gyengébb teljesítményt nyújt, nem beszélve arról, hogy az őszi clasicon is elég érdekes ítéletei voltak.. 2 jogos tizi elmaradt, stb...

lehetett utálni Mourinhot, de ő legalább látta, hogy mennyire feltűnően nyomják a Barcát. és ki is mondta. ezek tények.

szerdán viszont szerintem ha nyerünk, akkor befogjuk húzni a bajnokságot.

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 8:06

elcsalt mérkőzés.

felesleges itt elemezgetni meg faszom tudja.
ha ezt a sevillát (akik zsinórban 5 meccset megnyertek) megcsapjuk andalúziában akkor azt mondom, h meglehet.

ha x vagy elvérzünk hagyjuk is a faszomba a ligát. felesleges az egész. egyszerűen rendre szopunk a nagy meccseken. aztán ott lesz olyan, h sociedad idegenben többek közt.

nem szoktam ilyenket írni és pesszimista lenni, de ezután a meccs után nem lehet mást tenni.

mondom szerdán búcsút inthetünk a ligától.
aztán lehet támadni, h milyen egy geci szurkoló vagyok én meg tökömtudja, h így gondolkodok, de leszarom. ott vannak a számok, a tények, a tabella és a nagy meccseken mutatott eredmények. mondom a pizjuanban szerdán vizsgázunk. ha ott ez után a vereség után pontot vesztünk akkor cső.

ezt a barcát betolják a finishbe elsőnek.

a másik dolog meg ez a nagy várakozás.. mire volt jó? nemtudom hányan írtátok, hogy megcsapjuk őket, meg hendikeppel is mehet, meg feltöröljük velük a padlót, meg ilyenek. a legjobb a facebook volt, ott meg óránként jöttek a szövegek, h már csak 10 óra 42 perc a mérkőzésig, már csak 9óra a kezdésig. a barca játékosok jó kedvvel érkeztek, de vajon hogy távoznak? stb.. azt jött a szokásos és a nagykönyvben jól megírt koppanás. vissza kellene venni ebből az egészből.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 24., hétfő 8:01

Védekezésben borzalmasan gyengék voltak a fiúk, hátul eladott labdák, üresen hagyott passzsávok, lemaradó emberek...ezek után a bíró már csak hab volt a tortán...

- Benzema: 2 gól mellé ott volt a 2 kihagyott ziccer, meg vagy 2 odrító helyzet

- Ramos: a piros erős volt, de többször is lefutották, le van lassulva az ember, vagy csak ennyi a sebessége..

- CR: annyit önzőzött a tegnap, hogy kár is, passzolni kéne, nem 4 emberbe belevinni a labdát..

- Bale egész meccsen rohangált fel-alá, de minek... :(

Érdekes, hogy egy bírót már eltiltottak az ellenünk való tevékenysége után, de úgy látszik az nem elég, remélem Undianot is megeresztik, csak ugye az minket már nem melegít...
A bajnokság még így is meglehet, csak ezek után a BL az nem több, mint álom kategória, hazai pályán 4 gólt kapni, ebből se lesz BL döntő..
(bár végülis szeptemberben ezt nem is vártam el, szóval ha azt nézem nincsen semmi baj..)

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 7:50

Nem Di Maria helyett kell középpályás, mert megmutatta, hogy a Barcelona ellen is képes god mod játékra, hanem Alonso helyett..... :ike:
Pogba-Modric-Di Maria
szegény Xabi nagyon vakon volt.... :(


ez a meccs is, áhh...hogy mi MINDIG cidázunk, mindig....megint rajtunk röhög mindenki.... :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 7:41

Nehéz elviselni, hogy a jobb csapat veszített, és ez mindenkin látszik... Az meg, hogy kapunk hetet a BM-től remélem csak irónia akart lenni...

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 24., hétfő 7:22

petiamadridista írta:emberek..
a probléma azzal van (sztem sokunknak) hogy ez a keret, fejben, nem tud lehozni egy értékelető teljesítményt.
Egyszerűen csak az elmúlt 2-3 évben a legnagyobb sikerektől estünk el, mert sötét paréjok futkároznak Real mezben.
Nehaargudjatok meg, de pl tavaly áprilisban a dortmundi meccs mi volt?
a fél kezdő csak sétálgatott a pályán, Ramos a meccs után meg elmondja, hogy hát ha jóval esélyesebbeknek vannak kikiáltva akkor nehezebb koncentrálni, és könnyebb kényelmeskedni (nem szó szerint idéztem).. Értitek.. Egy Bl Elődöntőben ilyet meg tudtak húzni..
Vagy előtte a Bayern München elleni párharc.. Még zsozé taktikája is ült volna talán, ha nem rúgja fel Pepe Robbent a 16oson belül.. (ártalmatlan szituban...)
Arról meg már nem is beszélek, hogy a tizenegyespárbajban egy világbajnok, meg 2 aranylabdás hagyta ki a büntetőket..
(áhh..)

És akkor itt van ez a ma este.
Hányszor kell még átélnem, hogy a nagy kupák 1-2 idióta állatságán mennek el?? Egy Real Madridban!!
Nehogymár...

Egyszerűen.. nem tudunk győzni.
Ezvan fuck. Úristen pedig mennyire bíztam bennük a meccs előtt.

Erről van szó. Gyökér Ramosnak meg van pofája ilyeneket nyilatkozni, hogy rablás... :lol:
Egyedül Carlo és Benzema nyilatkozott normálisat, a többi lassan lesüllyed a abrca szintjére, Gutitól kezdve Jeséig, meg a többi fb és twitter harcosig. Kíváncsi vagyok ha a kupát is a barca nyeri megint milyen kifogásokat keresünk... :roll:
De legalább BL-ben nem kell magyarázkodni miután a bayern ad nekünk is egy 7up-ot, ha eljutunk odáig. :lol:
Love football, hate antifa.

Avatar
Dan_P
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2013. július 17., szerda 12:31
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. március 24., hétfő 2:44

Nem olvastam el az összes hozzászólást, de azért a véleményemet leírom. Annak ellenére, hogy így alakult, szerintem jó meccs volt. Nagyjából erre számítottam, a barca hiába nem hoz annyira stabil teljesítményt, össze tudja szedni magát. Dm pozitív csalódás nekem, főleg mert meg tudta mutatni, hogy nagy csapat ellen is tud teljesíteni, a cr és a szélsővédők voltak számomra negatív szereplők ezen a meccsen. Az eredménytől függetlenül szerintem a kiállításig jobbak voltunk, ezért nem vagyok annyira csalódott. Bár kár, hogy "kiengedtük a kezünkből" a bajnokságot.

A legfontosabb, hogy tanuljunk a meccsből, mert a következő clasico az már serlegért megy. Engem valamennyire kárpótolna ezért a meccsért, ha azt elvinnénk előlük. :)

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 2:33

szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak
Max. szerencsésebbek (Messi szokásos flipper gólja :lol: :lol: :lol: ) és némileg koncentráltabbak; egyébként a 15.-től a 63. percig szerintem is veszélyesebb volt a Madrid, a pirostól kezdve aztán már ismét a katalánok domináltak!
Cristiano, Carvajal, Ramos, Marcelo viszont ...........
Xabi mestert kifelejtettem! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 2:04

petiamadridista írta:
szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak
az én szememben nem jobb csapat a Barca ennél a Real Madridnál.
Illetve egy valamiben igen: Ők tudnak nyerni. Mi nem.
Ennyi a különbség, apró, de lényeges.
Tudásban semmivel sem többek.

Most nem azért, de anno pl Del Bosque csapata (én abba a Madridba szerettem bele) mikor művelt volna ilyet mint a mostani garnitúra ma este, vagy tavaly a Dortmund ellen, vagy előtte a München ellen??
Egyszerűen.. itt vannak az ordító lehetőségek, és nem használják ki...
Bosque Madridja sosem kapott volna ki így, hogy a Bernabeúban, kvázi trófeáért menő viadalban, kétszer is vezessenek a meccsen, és a végén mégis az ellen örüljön. (Jó tudom, 2002ben volt egy Depor elleni kupadöntő, a Bernabeúban, de ott nem vezettünk egyszer sem.) Vagy hogy szintén hazai pályán 2 gólos előnyről elbukjanak egy BL párharcot?
Persze, ők is kikaptak jó párszor, nem nyertek meg mindig mindent, de amikor megadatott a lehetőség a jóistentől, azokat kőkeményen kihasználták.
Nem az az igazi looser, aki nem tudja kihasználni a lehetőségeit, mert nincsenek, hanem az, aki nem használja ki akkor, amikor vannak...

És a rettegett báyernmüntyen hány évig volt a világ lúzere(2-3)? Aztán egyszer csak átszakadt a gát... Én is értem és egyetértek ezzel amit mondasz, de ezek a dolgok változhatnak...del Bosque Madridja korszakos csapat, ez a Madrid nem az és nem is lesz, ettől függetlenül lehet triplázni is akár, mert egy jó csapat. Összefognak jönni előbb utóbb ennek a garnitúrának is a dolgok ebben biztos vagyok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 2:03

Nem baj így még biztosabb vagyok benne,hogy a kupadöntőt behúzzuk,

Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...

Hala Madrid !
Abszolút adom, olyan nincs, hogy 3X-szor cidázunk tőlük egy szezonon belül! B-) Ha ez a mai volt az ára annak, hogy áprilistól kezdve minden a Madridnak klappoljon a végén, ám legyen! :-*
Abszolút x-es meccs volt, játékban persze a Barca dominált, de az x-re rászolgáltunk a helyzetek alapján.
Egyetértek, a fájó az egészben, hogy ahogy múltkor az AtMa ellen, úgy ma is nagyon könnyen adtuk le az előnyünket, ráadásul nem is egyszer! Illetve ahogy akkor, nos ma is sokat tehettünk volna azért, hogy lezárjuk ezt a bajnokságot és hogy könnyebb legyen az életünk, ehelyett ....... :( Mind1 jön még kutyára kamion :shifty: , szóval szépen előre kell tekinteni és hozni a meccseket, különös tekintettel a Sevilla és a Sociedad ellenit, aztán meglátjuk, hogyan tovább! :mrgreen: :agree:
A meccsről annyit, hogy a nagyok ellen nem tudunk játszani. Ha erőből nem megy, nem megy sehogy.

Konklúzió: 4 rangadó, 3 vereség, egy döntetlen. Kiábrándító. Ha csak 4 x-el lehoztuk volna a rangadókat, akkor a Barca most 8 ponttal lenne mögöttünk, az Atma meg 5-tel. A bajnokság lényegében el lenne dőlve.
Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni! Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy idén nagyon jó ez a spanyol bajnokság és, hogy a 2 közvetlen riválisunk teljesen megérdemelten van ott Európa legjobb 8 csapata között. Tény és való, hogy egyszer sem tudtunk nyerni ezeken a meccseken, ugyanakkor fölénk se tudtak kerekedni, sőt --> az AtMa elleni első meccset leszámítva, mind1-ik meccsből sokkal többet is kihozhattunk volna, nem tettük (la. is eddig :shifty: )! Fejben sajnos továbbra is kevés a társaság meghatározó része, mint ahogy a védelem 2 széle is nagyon sebezhető komolyabb ellenfelekkel szemben! De vannak biztató jelek, pozitívumok is; szóval sírni is fölösleges, la. is egyelőre. :rock: :kacsint:

Karim, Di María messze a legjobbjaink voltak, jár a pacsi nekik, de kár volt azért a 2 ziccerért, többször is lezárhattuk volna a meccset! :( :roll: Cristiano, Carvajal, Ramos, Marcelo viszont ........... :coffee:

A Barca és Messi (Iniestával együtt) meg újra bizonyította, hogy bár változnak az idők és ugyan már nem járnak több lépéssel a világ előtt (sőt), azért sajnos nem fognak a Galaktikus Madrid sorsára jutni egyhamar (kellő odafigyeléssel TOP3-4 szinten bérelt helyük van még pár évre). :-* Összességében elmondható, hogy ilyen-olyan okból a 2 csapat nagyjából egy szinten mozog (ezt az ellenük lejátszott 2 meccs is hűen tükrözi), hozzátéve, hogy a labdatartós játék még mindig sokkal inkább az övék! A nyár nagyon fontos és meghatározó lehet a jövőbeli mérleg nyelve és annak billenését illetően a 2 gigász szempontjából. :hmmm:

Mallenco meg fórumból ki! :smile: :happy: :cheers:

Hala Madrid! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. március 24., hétfő 2:06-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 24., hétfő 1:56

szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak
az én szememben nem jobb csapat a Barca ennél a Real Madridnál.
Illetve egy valamiben igen: Ők tudnak nyerni. Mi nem.
Ennyi a különbség, apró, de lényeges.
Tudásban semmivel sem többek.

Most nem azért, de anno pl Del Bosque csapata (én abba a Madridba szerettem bele) mikor művelt volna ilyet mint a mostani garnitúra ma este, vagy tavaly a Dortmund ellen, vagy előtte a München ellen??
Egyszerűen.. itt vannak az ordító lehetőségek, és nem használják ki...
Bosque Madridja sosem kapott volna ki így, hogy a Bernabeúban, kvázi trófeáért menő viadalban, kétszer is vezessenek a meccsen, és a végén mégis az ellen örüljön. (Jó tudom, 2002ben volt egy Depor elleni kupadöntő, a Bernabeúban, de ott nem vezettünk egyszer sem.) Vagy hogy szintén hazai pályán 2 gólos előnyről elbukjanak egy BL párharcot?
Persze, ők is kikaptak jó párszor, nem nyertek meg mindig mindent, de amikor megadatott a lehetőség a jóistentől, azokat kőkeményen kihasználták.
Nem az az igazi looser, aki nem tudja kihasználni a lehetőségeit, mert nincsenek, hanem az, aki nem használja ki akkor, amikor vannak...

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 1:52

dannen írta: ja, arról nem is beszélve, hogy annyira megvertek kp-n, hogy még a piros után se volt helyzetük a következő tizenegyesig :lol: szégyen, hogy van akinél ma jobbak voltak. [/color]
Hiába is beszélsz, rózsaszín szemüveg van rajtad...rettegj mert a bl-ben ott van a Bayern meg a Chelsea...ők még jobbak mint a barca+bíró kombó... :roll:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 24., hétfő 1:26

nmate írta:De Matt ne húzz fel :D Lőtt Messi egy millió pontos flipper gólt, aztán két tizit és isten? Nononononoo.
Tanulj meg szöveget értelmezni. Azt írtam, hogy a 2 tizit leszámítva rúgott egy akciógólt és adott egy gólpasszt. De akkor ez valószínűleg az jelenti, hogy a 2 tizi miatt életem.



Más: Elolvastam a nekem írt kommenteket. Nem akarok rájuk reagálni, mert vagy a személyem ellen szólnak a korábbi véleményeim miatt, vagy a fentihez hasonló félreolvasások, félreértelmezések miatt hülyeség a nekem írt komment.

A dzsi meg a Sierra félre üdvhadseregnek meg annyit, hogy én is legalább annyira szurkolok a csapatnak, mint bárki más, csak szurkolói mivoltom miatt nincs rózsaszín szemüveg a szemem előtt. Amit leírtam korábban milliószor: az a baj, hogy évek óta ugyanazokat a köröket futjuk, ugyanazok a hibák. Ez meg egy szurkolói fórum arra van, hogy megosszuk egymással az észrevételrket.

Ha legalább lefociztak volna bennünket, akkor megértem, hogy gáz van, de nem... egyáltalán nem volt jobb a barca a pirosig. Kiegyenlített meccs volt, amit igazából többször is eldönthettünk volna.
Komolyan mondom, Mou első tavasza óta ezt a szöveget hallgatom. Mindig csak egy kicsi nüanszok döntöttek. Nem furcsa, hogy mindig nüanszok döntenek/döntöttek a Barca javára? Nem lehet, hogy a csapatunk mégsem olyan jó, mint hittük? Ma a Barca fölénk nőtt a kp-n? Az Öziltől, Khedirától megtisztított kp-n. Nem lehet, hogy azért, mert egy kicsivel jobbak? Az az 1-2 győzelem, ami volt az meg bőven lefedi azt az aprócska tényt, miszerint sok meccsből azért el lehet 1-2x kapni a Barcát, főleg, ha nem sokkal, jobbak. Csak az kicsi, nüanszi dolog, amennyivel jobbak, rendszeresen kijön. Miért? (A választ írjátok már meg PÜ-ben, nagyon kiváncsi vagyok rá.) Ma mindez úgy jött ki, hogy igazából a Mascherano-Pique-Valdes trió majdnem megverte a saját csapatát.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 1:16

petiamadridista írta:
Igen, sajnos tényleg ez a helyzet.
Ha sevillát kitömjük 3-4 góllal megint jön, hogy bárkit megcsapunk meg hasonló, aztán a következő pontvesztésnél meg jön ez, ami ma.
Jaja..
Hát ez biztos nem én leszek..
Én az elmúlt 30 meccs alapján mertem bízni most a Real sikerben.
Február legelején még lazán az Atleticot tartottam erősebbnek.
Engem azért nem olyan könnyű kiengesztelni....
Ez után sok mindent lehet csak nem ásni a csapatot, bát tőled ez megszokott... Persze jobb volt amikor hoztuk a barca ellen a meccseket a kicsik ellen meg rendre besültünk az óriási nagy kontrákkal. Sokan elfeledik, hogy ez Carlo Ancelotti első éve, de persze könnyebb ásni a csapatott a csába...

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 24., hétfő 1:13

Igen, sajnos tényleg ez a helyzet.
Ha sevillát kitömjük 3-4 góllal megint jön, hogy bárkit megcsapunk meg hasonló, aztán a következő pontvesztésnél meg jön ez, ami ma.
Jaja..
Hát ez biztos nem én leszek..
Én az elmúlt 30 meccs alapján mertem bízni most a Real sikerben.
Február legelején még lazán az Atleticot tartottam erősebbnek.
Engem azért nem olyan könnyű kiengesztelni....

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8497
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 24., hétfő 1:10

Igen, sajnos tényleg ez a helyzet.
Ha sevillát kitömjük 3-4 góllal megint jön, hogy bárkit megcsapunk meg hasonló, aztán a következő pontvesztésnél meg jön ez, ami ma.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 99 regisztrált és 0 vendég