Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4748
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 13:06

egy nevetséges faszrágó ez a bíró.
még embernek sem nevezném. egy majom. egy senki.

és abból is kibaszottul elegem van, amikor aztmondogatják az emberek, h "hááát ők is emberek, őőők is tévedhetnek".. igen? és mit kapnak érte? lófaszt, semmit. egy játékos mit kap? eltiltást? igen. a csapat mit kap? pontokat vesznek el tőlük.

de a bíró? mit? annyi becsület nincs az ilyen férgekben, h vmi hivatalos kommünikét adjanak ki másnap, akármilyen médián keresztül v akármilyen formában, hogy "igen bazdmeg, szar voltam, szarul vezettem a meccset és elnézést kérek, h tönkretettem egy ekkora meccset a balfasz ítéleteimmel"

ezekben ennyi sincs.
ezek nem emberek. utolsó csicskák. a legalja. tisztelet a kívételnek. (ha van ilyen..)

és engedtessék már meg a játékosoknak, hogy igenis kritizálják őket a mérkőzést követően.. pláne, ha erre teljes mértékben rá is szolgáltak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 13:00

Van valakinek videoja/gife rola normal/messzi nezetbol?
https://www.youtube.com/watch?v=Tq8fp4gEjNk#t=13m55s

oda raktam neked a videóban a csúszkát, ahol láthatod az esetet :)

Nas
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:47
Kedvenc játékosaid: Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. március 24., hétfő 12:47

Iniesta kiharcolt buntetojevel kapcsolatban kerdeznem...
Van valakinek videoja/gife rola normal/messzi nezetbol? Mert ha az emlekeim nem csalnak akkor a megtolt labdajat vagy nem erte volna el, vagy siman egy 3. realos felszabaditott volna. En a tv elott emiatt hoborogtem, mert ugye, ha eselytelen ,hogy elerne es ugy szabalytalankodnak vele akkor az nem feltetlen 11-es. Lehet, hogy nincs igazam, csak megszeretnek gyozodni rola egy video lattan.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 12:37

madridronie írta:Ez nekem is feltűnt tegnap. :roll:
4-4-2-es felállt védekezésen így lehet átlépni, és ezért is tologatják a labdát körbe körbe, hogy majd a tolódáskor valaki bealszik és ott a lyuk. Ezen semmi különös nem volt igazából. Max annyi, hogy nem léptünk ki elég agresszívan, mint régen. Az ellenfél területén sokkal agresszívebben próbálunk labdát szerezni. Ettől független nem volt különösebb hiba a védekezésben, kivétel az első bekapott gólt, az a flippergól meg szóra sem érdemes... Jobbak voltunk, és ez tény! Majd a kupában lehet revansot venni! :coffee:

Avatar
Rasta
Hozzászólások: 572
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:18
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 24., hétfő 12:34

Sajnos csak most tudtam megnézni a meccset, de természetesen több helyen már este is láttam a véleményeket, mémeket, stb. Egy kis szubjektív vélemény, próbálok senkit sem kihagyni.
D. López - 6/10 - A kötelezőket fogta, ami bement, arról nem tehetett
Carvajal - 4/10 - Az első gólt toronymagasan róla kaptuk, köze nem volt Iniestához, meg a szituációhoz
Pepe - 6/10 - Szintén mint D. Lopez, amit megtehetett, azt megtette
Ramos - 5/10 - Ő csak egy picit volt nálam haloványabb, mint Pepe, ő 1-2x lemaradt az emberéről. A piros lapot nem számoltam bele, mert ha tizi is volt, egyből piros semmiképpensem járt érte
Marcelo - 4/10 - Szintén mint Carvajal. Gólt mondjuk nem kaptunk róla, ha jól emlékszek, de átjáróház volt az ő oldala is.
Xabi - 4,5/10 - Nem hibázott nagyot, de teljesen eltűnt, sajnos. Nagyon nagy szükség lett volna a játék intelligenciájára.
Modric - 5/10 - Ő is eltűnt, de azért egy picit aktívabb volt, mint Xabi.
Di María - 9,5/10 - Abszolút MotM, és ezzel szerintem a Barca szurkolók sem vitatkoznak. Hajtott, küzdött, tapadt az emberére, a fél Barca védelmet akkor verte át, amikor kedve szottyant. Csupán azért nem 10 pontot adtam neki, mert a piros után összetört ő is, de abszolút érthető. 2-3 ember helyett dolgozott a középpályán-védelemben-támadásoknál.
CR - 1/10 - Tizit belóőtte és ennyi a pozitívum ma. Dupla nulla csapatjátékban, meg úgy mindenben, legalábbis ma. A legnagyobb fékünk volt, rengeteg támadás ment el rajta.
Bale - 5,5/10 - Őt sem mondanám túl aktívnak, de legalább 1-2 momentuma volt. Már amikor nem futott ki a labdával az alapvonalon
Benzema - 9/10 - Majdnem MotM. A második gólja gyönyörű volt. Kár azért a pár elrontott ziccerért.

Összegezve: Ha DM és Benzema ma nem játszott volna, akkor közünk nem lett volna a meccshez. Kettejüknek köszönhetően viszont az első félidő alapján azt mondom, hogy minimum X-et érdemeltünk volna. DM és Benz toronymagasan kiemelkedett mindkét csapat játékosai közül teljesítményben, ugyanis a Barcának nem volt olyan játékosa, akire azt mondanám, hogy jól játszott...még talán Piqué de lehet, hogy csak a vonalról mentése miatt.

A bírókról: konkrét eseteket nem fogok felhozni, csak összességében mondom, és nem is csak Mallencóról, hanem általánosságban: harmatgyenge. Nem tudnak felnőni a 2 (3?) topcsapat szintjéhez, plusz erélytelenek is, amikor meg kellene fogni egy meccset, ami sajnos ahhoz vezetett, hogy rendre benyalják a műeséseket, és hagyják elfajulni, sőt, indirekt támogatják az alattomos játékmodort (AtMa elleni meccs, szinte bármelyik, anyone?). Valami megoldás kellene, mégpedig sürgősen, mert amgukat teszik nevetségessé, és hiteltelenné. Ha másképp nem megy, az illetékesek fogják meg a bírók pici kezét, és vigyék el az angol kollegákhoz egy kis fejtágításra. Ma mindenképpen Mallenco kis csapata elkefélt egy kivételesen jó meccset, nagyon komolyan belenyúlt, és gyakorlatilag levette az egyik csapatot a pályáról.

Ancelotti - Sokat nem tehetett, bár én Benzema helyett CR-t tettem volna meg "vezéráldozatnak", és inkább Benzema játszon egy kicsit szélen. A cseréknek sajnos sanszuk nem volt rá, hogy bizonyítsanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rasta 2014. március 24., hétfő 12:39-kor.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 12:24

Amúgy most van csak igazán kezünkben a bajnokság, az Atletico es a Barca ki fogjak egymást pontozni, úgyhogy ha nyerjük a meccseinket, akkor behúzhatjuk. Nincs veszve semmi, meg kell nyerni a hátralevő meccseket, ennyi a képlet. Ha a játékosok akarják, akkor bajnokok leszünk, ultraerős csapat ellen (ATMA, BILBAO, BARCA) mar nem fogunk játszani a bajnokságban, úgyhogy mégegyszer mondom, ha a játékosok odateszik magukat teljes mertekben, akkor bajnokok leszünk.
Amúgy ez a Barcelona nagyon klappolt tegnap, ok ilyenek is lesznek meg egy ideig, a nagy meccsekre felszívják magukat, de konstans jó teljesítményt nem tudnak majd lehozni, mindig botlani fognak. Tegnap nagyon jól látszott viszont, hogy aki nagyon akarja, megverheti őket. Ha bemennek a helyzeteink, nagyon nagy verést is kaphattak volna, de nem így lett, majd a kupadöntőn :shifty:
Röviden, tömören! B-)
úgy veszem észre, hogy a középpályások és a középső védők között nagy helyet hagyunk. a tegnapi meccsen is volt egy-két olyan alkalom mikor pont ebbe a kb. 10-20 méteres részbe tudták betenni a Barca középpályások a labdát, ahol mindig volt támadójuk. és ez nem csak most fordult elő, sokszor kisebb csapatok ellen is ez van. bepasszolják oda a labdát és a támadójuk egyből mehet rá a két belső védőnkre.
Ez nekem is feltűnt tegnap. :roll:
ha van elég tartás a játékosokban, és ha kellőképp motivált a csapat. Aztán ha a végén mégsem nyerjük meg a bajnokságot, de minden hátralévő meccset hozunk, akkor sem leszek elégedetlen, le a kalappal a csapat előtt. Mérges akkor leszek, ha most feladjuk, és lélektelen játékkal lötyögünk csak a kis és középcsapatok ellen.
+1, de ha valamit tud ez a csapat, akkor küzdeni mindenképp én pontosan ezért nem aggódom különösképpen a bajnokságot illetően! A csapat legnagyobb betegsége inkább az, hogy mindig utólag eszmél és szinte állandó jelleggel kénytelen az eredmény, történések után futni, pedig picit több odafigyeléssel (megelőzve ezeket) sokkal egyszerűbb, kényelmesebb is lehetne a helyzetünk! :x
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 24., hétfő 12:18

Hát egy baromi jó meccs volt, ahol az volt a legnagyobb baj, hogy igazán csak akkor játszottunk, amikor égett a ház, amint meg volt a vezetés leült a csapat, és az a legrosszabb, hogy még így is simán lezárhattuk volna.
A játékvezetés pocsék, a barca két 11-sétől eltekintve, mert szerintem adhatóak voltak, bár igazán Ramos sem tehetett róla, mert látszott, hogy nem akar szabálytalankodni, de a brazil keresztbe futott előtte, és szerintem ha minimálisan is de megkoccantotta a lábát, és ez szerintem a 3. gifen látszik jól(ahogy Neymar emeli a lábár futás közben találkozik Ramos térdével).
Ami a legfájóbb, hogy egy embert lehet pozitív irányban kiemelni, az pedig DM, amit az az első félidőben leművelt, az brutális, igaz a második félidőre elfáradt, bár érthető is volt. Számomra egyre egyértelműbb, hogy neki ez a legideálisabb poszt, és ha jön is valaki nem az ő helyére, mert itt sokak által istenített Pogba sem hoz le, főleg nem támadásban. Nagy kár, hogy senki sem nőtt fel tegnap a szintjére. Egyértelmű MOM volt.
Hiába a két gól Benzemától, nem tudom megdicsérni, mert bár játékban sem volt rossz, de túl gyenge volt a helyzetkihasználása, ennyi helyzetet nem lehet egy ilyen fontos meccsen elrontani.
Bale biztató volt főleg az első félórában, utána eltűnt, Modric az első félidőben láthatatlan volt, DM lecserélése után vállt aktívabbá, Alonso egész meccsen észrevehetetlen volt.
Carvajal, és Ronaldo a két leggyengébb, és talán még Marcelo, a 11-s nél is ő ragadt benn, és maradt le Neymarról.

Avatar
kimber
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:44
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 12:05

A hátralévő meccseket elvileg simán nyerni kellene, ha van elég tartás a játékosokban, és ha kellőképp motivált a csapat. Aztán ha a végén mégsem nyerjük meg a bajnokságot, de minden hátralévő meccset hozunk, akkor sem leszek elégedetlen, le a kalappal a csapat előtt. Mérges akkor leszek, ha most feladjuk, és lélektelen játékkal lötyögünk csak a kis és középcsapatok ellen.

Avatar
Chancee9
Hozzászólások: 80
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 11:46
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. március 24., hétfő 12:05

ahogy így olvasgattam a mérkőzési utáni érzéseket, véleményeket én is úgy éreztem le kell írnom a saját gondolataimat. többnyire Sierra, nmate és El Unico véleményével értek egyet.
még mindig nem vészes a bajnoki helyzetünk ezzel a vereséggel együtt. a bajnokságban az állandóság és az egyensúly a lényeg, ahogy Carlo mondja. nem hiszem amúgy, hogy csak a csapat egyes mérkőzéseken nyújtott teljesítményére érti általában ezt a "fő az egyensúly" dolgot, hanem ilyen formán az egész szezonunkra. és ez a felfogás inkább a bajnokságnak fekszik, mint sem a kupasorozatokra. aztán, hogy most ez előny vagy hátrány, azt döntse el mindenki magában.
az elég szomorú, hogy a Barca és az Atletico elleni 4 meccsből csak 1 döntetlenre futotta és az a tény, hogy a keményebb presszinget alkalmazó csapatok ellen is szenvedünk elég rossz előjel a szezon hátralevő részére. lehet bizakodni, mert jó játékosaink vannak és a csapategység is alakul, sokszor vagyunk képesek csapatként játszani. viszont ameddig Cristiano itt lesz, addig nem lesz soha teljes az összkép. ez egy tény. az is az, hogy hatalmas játékos, karakter, gólvágó, egyik kedvencem a mostani csapatból, iszonyatos munka van mögötte, viszont nem túl sokszor hasznos a mezőnyben. természetesen leköti a védők figyelmét, jól mozog üresbe, rengeteg jó tulajdonsága van, viszont nem mindig van hasznukra a "játéka". a másik nagy hátrányuk Xabi Alonso, másik kedvenc játékosom. a játékintelligenciája kimagasló, nagyon higgadt, jól irányítja a csapatot és sokat számít a jelenléte a csapatnak. viszont annyira lelassult fizikailag, hogy szinte fáj nézni, és az még nagyobb probléma, hogy fejben is lassult (nem nagyon, de pont elég arra, hogy a gyorsabb támadók túljárjanak az eszén).
szerintem a csapat szerkezete most megfelelő, fekszik a játékosoknak ez a 4-3-3, a szerepek is jól el lettek találva. a jövőre nézve Xabi helyettesítését kell megoldani és Varane-t beépíteni a védelembe. nagyjából ennyi, maximum Di Maria helyett találni egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb játékost, viszont neki is majdnem ennyit kéne robotolni, csak kisebb hibaszázalékkal.
egy utolsó pont ebben a monster posztban (nem tudom, hogy ez Ancelotti taktikája vagy a játékosok csinálják rosszul): úgy veszem észre, hogy a középpályások és a középső védők között nagy helyet hagyunk. a tegnapi meccsen is volt egy-két olyan alkalom mikor pont ebbe a kb. 10-20 méteres részbe tudták betenni a Barca középpályások a labdát, ahol mindig volt támadójuk. és ez nem csak most fordult elő, sokszor kisebb csapatok ellen is ez van. bepasszolják oda a labdát és a támadójuk egyből mehet rá a két belső védőnkre.
ha valamiben tévedek vagy rosszul látom, nyugodtan javítsatok ki. végig még nem olvastam az eddig megírt kábé 10 oldalt, szóval ha valaki magára ismer, az csak a véletlen műve :D

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. március 24., hétfő 11:58

Sajnos kikaptunk, de menni kell tovább. Szorosabbá kellett tenni a spanyol ligát :mrgreen:
Amúgy tegnap borzalmasan megverték a védelmunket, mármint nem mukodott ugy a vedekezes, mint ahogy azt megszokhattuk. Ezért kijelenthetjuk, hogy még nincs kész teljesen ez a csapat, es nagyon is szukseg van egy igazi robotolós KP-ra, mert Alonso nemcsak hogy lassu, de korulmenyes is. Eljárt felette az ido, kikell vetni a hálót POgbára vagy Vidalra. A második félidore lehet behoztam volna Illarramendit Alonso helyett, de nem akarok en itt okoskodni, nem en vagyok az edzo.
Amúgy most van csak igazán kezunkben a bajnokság, az Atletico es a Barca ki fogjak egymast pontozni, ugyhogy ha nyerjuk a meccseinket, akkor behuzhatjuk. Nincs veszve semmi, megkell nyerni a hátralevo meccseket, ennyi a képlet. Ha a játekosok akarják, akkor bajnokok leszunk, ultraeros csapat ellen (ATMA, BILBAO, BARCA) mar nem fogunk játszani a bajnokságban, ugyhogy megegyszer mondom, ha a jatekosok odateszik magukat teljes mertekben, akkor bajnokok leszunk.
Amúgy ez a Barcelona nagyon klappolt tegnap, ok ilyenek is lesznek meg egy ideig, a nagy meccsekre felszivjak magukat, de konstans jo teljesitmenyt nem tudnak majd lehozni, mindig botlani fognak. Tegnap nagyon jól látszott viszont, hogy aki nagyon akarja, megverheti oket. Ha bemennek a helyzeteink, nagyon nagy verést is kaphattak volna, de nem igy lett, majd a kupadonton :shifty: . A védelmuk nagyon szar, ha beadások jonnek a 16osba, akkor nekuk veguk van, egyszeruen nem tudnak azzal semmit se tenni, 2 gol is abbol szuletett tegnap, és meg legalább ennyi szulethetett is volna vagy tobb, ha picit szerencsesebbek vagyunk. Lehet hulye példa, de egy MU ellen, aki kb osszes támadását a beívelésekre alapozza, fogná a fejét a Barcelonai védelem (és itt csak szigorúan ezekre a keresztezésekre gondolok, nem hogy itt valaki azt szuri le ebbol, hogy az MU elverné a Barcát, korántsem ezt akarom ezzel mondani :lol: , mindossze zat, hogy ez régen is gyengepont volt a Barcánál, mára viszont ez hatványozottan igaz rájuk).
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Avatar
LeagueofLesbians
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. szeptember 28., szombat 16:10
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 24., hétfő 11:57

Itt olvastam és valami hasonlót szerettem volna én is megfogalmazni:
"Ha a helyzeteink belőjük most mindegy lett volna mit csinál a bíró ."

Csúnyán ereszt a lufink 2-3hete. Remélem ez a meccs csak feltüzeli őket és újra felszívják magukat.
[FIFA WORLD]

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 11:50

Valahogy én is igy érzem. Nem tudom Benzemát bántani, mert egyáltalán nem hozott le rossz meccset. DE annyiszor odavarázsolták elé a labdát, pontot, és másik 3 felkiáltójelet tehetett volna a mondat végére. Nem érzem azt hogy Benzema ott lenne a legjobb csatárok között (még?), azért, mert amikor szorul a hurok, amikor a legkiélezettebb a helyzet, akkor nem tudja nekünk eldönteni a meccset. Jó, tudom a két gól az két gól. De az van hogy minden ziccer úgy jött ki hogy Benzema lábában volt a befejezés, és nem tudtuk eldönteni a meccset, a két gólos előny sehogy sem akart jönni, pedig megvolt rá az esély. Nem is kicsi, minden adott volt. Nem hibáztatom Benzemát, de nagyon sajnálom hogy nem használt ki több gólhelyzetet. Úgy érzem ha Ronaldónak nem megy jól, ha kiveszik a játékból, akkor baszhatjuk.

Tőlünk nagyon hiányoltam az agresszív letámadásokat, a 16. percig szinte próbálkozás se volt, később is csak fellángolások, amúgy a meccs nagy részében pedig egészen gyámoltalanul védekeztünk. Inkább csak a hajamat téptem amikor láttam hogy a területvédekezésünk annyira életképes mint egy darab kő. Xavi ezt az enervált impotens valamit még 40 évesen is röhögve átjátszaná nempláne Iniesta aki egy életveszély még mindig.
Ezekkel maximálisan egyetértek, nincs nagyon mit hozzáfűzni! :roll:
Ami a kis csapatok ellen elég lehet, magyarul egy-két villanás a sztárjaink részéről, akik képesek megteremteni a különbséget egy-egy meccsen, az egy csapatként funkcionáló, hasonló erőt képviselő sztárcsapat ellen ma még kevés. Főleg, ha egy-két sztárunk betlizik is. Hiába villogott tegnap szegény DiMaria, és játszott végre csatárhoz illően Benzema, ha a többiek nem tudták hozzátenni a sajátjukat.
Szintén nagy igazság; bár ebből talán optimizmus is meríthető (mostanában megint lassan érkeznie kell egy kiváló teljesítménynek, jó lenne, ha egyszer végre a legfontosabb pillanatban jönne), hisz amellett, hogy a védelem kompletten Xabival és Cristianoval együtt is mélyen alulteljesített még így is bőven megvolt a lehetőségünk egy jó eredményre, de az fix, hogy a nagy dolgokhoz 11 emberből 2 jó + 2 elfogadhatóbb teljesítmény baromira kevés lesz! :coffee:
A bajnokság még nincs veszve, most megmutathatja a csapat, hogy van-e tartása, mint annak idején a Capello gárdának, akik minden meccsen bajnoki döntőt vívtak, és nyertek. A Barca csak akkor lehet bajnok, ha mi még egyszer botlunk, és verik az Atleticot, mi pedig csak akkor, ha az Atletico is botlik még legalább egyszer, mi meg 100 %-osan zárjuk a véghajrát.
A bajnokság miatt én egyelőre nem aggódnék, simán benne van, hogy a jövő hétvégén már ismét a hurráoptimizmus lesz itt úrrá a fórumon, mert újra pontokkal megyünk a többiek előtt! A csapat érezhetően nem tört meg, szépen menni kell tovább és kész! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
kimber
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:44
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 11:39

A 11-es amit a javunkra befújt egyértelmű, hogy kint volt, amikor megkaptuk, már tudtam, hogy ahogy rászólnak a bíróra, valamikor kompenzálni fog, és ezzel ki is csúszott a kezéből a meccs. Ramos sosem tanul a hibáiból, Neymar gusztustalanul feldobja magát ahogy lehetősége van rá, mindkettőt tudhattuk előre, orosz rulett Ramossal minden barca meccs. A kiállítás -utolsó emberként- egyenes következménye volt az esetnek ha már befújta a spori, mindegy, hogy jogos volt-e a tizi, vagy sem. nem kellet volnaA második 11-es fújható volt, megint a saját ostobaságunknak köszönhetjük. Ha a helyzeteink belőjük most mindegy lett volna mit csinál a bíró .

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2927
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. március 24., hétfő 11:26

Én tényleg csak azt nem értem,hogy 107 millióért Neymar miért nem gólt akar szerezni,hanem várja a kontaktot..alig várta,hogy hozzáérjen Ramos, aki szerencsétlen épphogy hozzáért a bal kezével és már dobta is magát..de szerintem például Ibra nem esett volna el,hanem ba :cens: a volna kegyetlenül hasonló helyzetben és így mindenkinek jobb lenne... :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 11:24

viszont a harmadikon mintha lenne kontakt a két játékos bal lába között
úgy látszik, de ha kikockázod, észreveszed, hogy nem találkozott a két játékos lába, és neymar csupán földbe rúgott.

itt látszik

ugyanakkor azt is be kell vallani, a bírónak rohadt nehéz dolga volt, ugyanis ezt hátulról, 1 másodperc alatt megítélni baromira nehéz lehet, ráadásul így kikockázás után könnyen mi könnyen beszélünk, de ő csak annyit látott, mint mi első ránézésre a gifen/videón, ahol még úgy tűnhet talán, hogy volt kontakt :roll:

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 11:21

Victor írta: 1
2
3
saját kép
Érdekes eset, mert az első két gifen úgy tűnik, hogy semmi nem volt, viszont a harmadikon mintha lenne kontakt a két játékos bal lába között és amiatt esik el Neymar. Persze szokás szerint rájátszott.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 11:15

a ramos esetről nem láttam döntő videófelvételt, se képet, hogy les volt-e, de gifeket találtam több szögből is, ami mutatja, hogy szerintem sem kézzel, sem lábbal (felemelt kézzel futott) nem ért hozzá, sőt a harmadik gifen láthatjátok, mintha a saját lábában esne el neymar, nézzétek csak a bal lábát, földbe rúg. csináltam róla saját képet, és egyértelmű az eset.
1
2
3
saját kép

az iniestás eset szerintem egyértelmű, hogy büntetőt ért.
gif


a mi oldalunkról viszont ronaldo tizenegyese még csak nem is kérdőjeles, ugyanis biztos, hogy kint volt.
kép
gif

Avatar
kimber
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:44
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 11:06

Bár nagyon szomorú vagyok a tegnapi eredmény miatt, nem temetem a csapatot, nem akarok edzőt cserélni, és öngyilkos sem leszek ha nem nyerjük meg a bajnokságot.

Az igazságos ezen a meccsen az X lett volna. A Barcelona a mezőnyben dominált, mi pedig veszélyesebb helyzeteket alakítottunk ki. Ha a befejezéseknél pontosabbak vagyunk most mindenki örül, pedig ettől még a gondok megvannak, amik most jól ki is jöttek. Sok jó játékos még nem jó csapat, és a jelenlegi Madrid még mindig inkább csak sok jó játékos egy csapatban, de nem jó csapat. Itt látszik a vezetés (Perez) rossz igazolási taktikája, ami nem Carlo hibája, ő abból főz, ami a konyhában van. Majd ha ő megy vásárolni, és azután sem ízlik a főztje, akkor lehet elővenni a szakácsot.

De az irány szerintem jó, csak az idő volt még kevés ahhoz, hogy a legjobbak fölé sikerüljön nőni. Már ott vagyunk a küszöbön, csak be kell lépni, ha nem ma, akkor holnap. Ami a kis csapatok ellen elég lehet, magyarul egy-két villanás a sztárjaink részéről, akik képesek megteremteni a különbséget egy-egy meccsen, az egy csapatként funkcionáló, hasonló erőt képviselő sztárcsapat ellen ma még kevés. Főleg, ha egy-két sztárunk betlizik is. Hiába villogott tegnap szegény DiMaria, és játszott végre csatárhoz illően Benzema, ha a többiek nem tudták hozzátenni a sajátjukat.

Nem írom le Bale játékát sem, emlékezzünk Modricra, majd jövőre meglátjuk mire lesz képes a Madridban, de a fejlődés látszik már most. Igaz, nem őt hoztam volna, és ma is tartom, hogy kár volt leigazolni, de ha már itt van, drukkoljunk neki, és örüljünk annak, ha sikeresen be tud majd illeszkedni a csapatba. Meg kell még szoknia a spanyol bajnokság légkörét, a kötöttebb szerepkörét, azt, hogy nem rá épül a csapat játéka, de látszik rajta, hogy akar, csak még sokszor eltünedezik, kiesik a játékból, és ez mínusz egy ember.

Ronaldot kevésbé értem, úgy látszik örökös hiszti kriszti marad, reklamál, csapkod, ahelyett, hogy futna vissza védekezni. Nem lesz a kedvencem emiatt sosem, de a góljainak azért örülök. :)

Ramos a másik akit nem értek, miért nem tud ésszel játszani. Néha tanár, néha a szamárpadba ültetném. Carlonak is meg kellene tanulnia, hogy Ramost jobb, ha kihagyja ezeken a meccseken, vagy ha számol vele, akkor gyakoroltassa a 10 a 11 elleni játékot is.

A bajnokság még nincs veszve, most megmutathatja a csapat, hogy van-e tartása, mint annak idején a Capello gárdának, akik minden meccsen bajnoki döntőt vívtak, és nyertek. A Barca csak akkor lehet bajnok, ha mi még egyszer botlunk, és verik az Atleticot, mi pedig csak akkor, ha az Atletico is botlik még legalább egyszer, mi meg 100 %-osan zárjuk a véghajrát.

Az lenne az igazságos, ha a bajnokságot az Atletico nyerné, mi meg behúznánk a kupát. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a városi riválist, mert alattomos, sunyi játékosai vannak, de amit idén csináltak azért járna nekik ez az év. Ha mi nyerünk a végén, akkor boldog leszek, de marad egy kis rossz szájíz, hogy nem sikerült rangadót nyerni, de jövőre már erre sem emlékszem majd. :)

Amit legjobban szeretnék, hogy tanuljunk ezekből a sokak által látott hibákból, ez a meccs szolgáljon tanulságul, és nyerjük meg a fontosabb kupadöntőt, mert ha azt bukjuk, ott nincs javításra lehetőség.

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 10:54

Amúgy szerintem Bale kummajó lesz jövőre, már idén is vannak jelek rá.

Nem megy a világbajnokságra, egész nyáron készülhet, teljes előszezon, nagyjából ismerni fogja a légkört, lesz spanyol bajnokságból tapasztalata, a nyelvet is sokkal jobban fogja tudni, ismerni fogja a csapattársait.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1449
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 10:52

Ami a BL.-t illeti, továbbra is lutri és nagyban függ majd az elődöntős ellenfelünk kilététől
Még egyáltalán nem vagyunk az elődöntőben! Ne becsüljük le a Dortmundot a sok hiányzója ellenére sem...nagyon kemény meccsek lesznek azok is...

Aludva a tegnapi meccsre egyet, továbbra is azt gondolom, hogy a helyzetkihasználáson ment el...a Barca ellen kíméletlenül be kell verni az adódó helyzeteket, különben megbüntetnek érte, ahogyan az ma is történt...szerintem az X-re rászolgáltunk volna, de a Barca nagyon jó volt, haraptak ahogy kellett...kár még temetni őket, továbbra is nagyon jók.
Mi viszont fejben továbbra is gyengék vagyunk...nem mindenki, de a csapat nagy része az.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 92 regisztrált és 0 vendég