Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4757
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 14:00

hehe írta:- megint ramos. megint sergio ramos. megint rajta megy el egy kiélezett, kurvafontos mérkőzés. hányszor kell még elmondanom, hogy ez az ember sosem fog felérni arra a bizonyos csúcsra, ami egy ilyen meccsen kell. nem számit, hogy felrúgta-e neymart vagy nem. nem volt elég gyors, se fejben, se lábbal, ha meg már elengedi a ziccerben neymart, akkor tartson nagyobb távolságot. tudom, nehéz ezt igy gép mögül pofázva, de ez mind mind fejben dől el.
hehe írta:- olvastam ilyet, hogy vki marcelot hibáztatja , hogy neymar beindult mögötte. most komolyan, ha az embereknek legalább 4 szeme lenne és ezredmásodpercnyi reakcióideje, akkor soha a büdös életben nem lennének befutások, ziccerek, gólok. tehát aki marcelot ekézi emiatt, az sztem menjen pecázni. a barca első gólja, na az valóban védelmi hiba volt, helyezkedési, tolódási, mindenféle.
akkor itt most tulajdonképpen ellentmondtál magadnak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 13:54

nem olvastam vissza mindent, nincs is rá időm sajnos, de sztem javarészt leirtátok amit gondolok.

pár pontba szedve a véleményem:

- megint ramos. megint sergio ramos. megint rajta megy el egy kiélezett, kurvafontos mérkőzés. hányszor kell még elmondanom, hogy ez az ember sosem fog felérni arra a bizonyos csúcsra, ami egy ilyen meccsen kell. nem számit, hogy felrúgta-e neymart vagy nem. nem volt elég gyors, se fejben, se lábbal, ha meg már elengedi a ziccerben neymart, akkor tartson nagyobb távolságot. tudom, nehéz ezt igy gép mögül pofázva, de ez mind mind fejben dől el.

- olvastam ilyet, hogy vki marcelot hibáztatja , hogy neymar beindult mögötte. most komolyan, ha az embereknek legalább 4 szeme lenne és ezredmásodpercnyi reakcióideje, akkor soha a büdös életben nem lennének befutások, ziccerek, gólok. tehát aki marcelot ekézi emiatt, az sztem menjen pecázni. a barca első gólja, na az valóban védelmi hiba volt, helyezkedési, tolódási, mindenféle.

- nekem személy szerint a faszom tele van, hogy már bőven 1 milliárd euro fölött vagyunk játékosokba ölt pénzek tekintetében, de még mindig nem úgy megyünk fel a pályára, hogy megbaszunk mindenkit. 2:1-nél és 3:2-nél is látszott a katalán fejeken, hogy megtörhetők, megalázhatók. akkor kellett volna megnyomni, akkor kellett volna betörni őket, hogy elpusztitsuk végre ezt a biszembaszom csapatot fejben. mindenki tudja mi következett: sergio ramos, az idióta fejbengyenge fasz.

- utálom, ha ilyen dologban igazam van, hogy minden egyes nagy, fontos meccsen ez a két szerényképességű ott hátul középen csinál valami balfaszságot és nem érünk oda a végén. egy egészséges varane aranyat ér, kérdezném, hogy miért nem alapkezdő végre? van hir arról, hogy nem birja a térde egyelőre? mikor esik már le mindenkinek, hogy a 2 gyökér bárki ellen játszhat, csak az európai elitbe tartozó 6-8 csapat ellen hanyagoljuk őket.

- nem akarok birozni, faszfejű barcások, idióta céronaldo nem tudom minek pofáznak a biróról sajtótájékoztatón vagy twitteren. mindenki látta (már elsőre, élesben, lassitások nélkül is!), hogy céronaldoé nem volt tizenegyes, ráadásul sárgalapot lehetett volna neki adni szimulálásért. xabit iniesta beszopatta kötőbe, az nem kérdés, hogy tizi. neymaré megint nem volt. de ugyanott vagyunk, hogy akkor meg 3:2-re kapunk ki.

- és itt térnék ki a támadóinkra: benzemától szép a 2 gól, szép a labdatartás, a kreativ technikázás, passzok és mindig igyekeztem védeni is. de most, hogy az elmúlt hónapokban szintet lépett - mert sztem ez egyértelmű, már-már a lyoni karimot látom néha - akkor mostmár a vizsgakérdések is nehezebbek: 5, azaz öt ziccere volt az első félidőben. sajnos csak 2-t baszott be, persze könnyű innen a gép mögül ismétcsak, de azt akarom ,hogy legyen kegyetlen, kiméletlen, szarjon le mindent, rúgja be a ziccert.
a másik: céronaldo. lófasz. megint. első félidőben ahogy meglegyintette a szellő, már dőlt is. ilyenkor basznám agyon péklapáttal. nulla kreativitás, nulla az egész, ismét, hosszú ideje már. és itt van a probléma, hogy ha nem hajlandó 2-3 védőnek nekimenni és megverve őket létszámfölényt kialakitani, de még mellé gólt se tud lőni (ami ugye eddig immunitást biztositott neki), akkor kurvára egy kreativabb, összjátékra alkalmasabb isconak van helye a csapatban. persze ki meri kitenni őfelségét a csapatból. több kell ennél, de sztem akkora az egója az embernek, hogy ez sosem fog leesni neki, sosem fogja látni.

összességében az a durva, hogy egy kiégett, átlagos xavival, a saját képességeinek csúcsától igen messze lévő messivel és egy teljesen formánkivüli neymarral felálló tucatsablon barcától kaptunk ki úgy, hogy ismét hatalmas lehetőséget szalasztottunk el, ismét nem ragadtuk meg a faszt két kézzel és tettük be szárazon, hogy fájjon. nem értem miért nem lehet vért inni meccs előtt...
Kép
Kép
Kép

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 13:52

arra kíváncsi leszek, hogy megfellebbezzük-e ramos lapját, ugyanis szerintem a visszajátszásokból kiderül, hogy nem ért pirosat. bár ahogy ismerem a szövetséget, ramos eltiltása marad és még ronaldo is kap egy 3 meccseset az igazságért :lol:

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 13:46

'shutterisland írta:az egy dolog, hogy te vagy én vagy akárki látja, hogy csak fogta a vállát és nem rángatta, de ezzel, és azzal, hogy elérte a lábát pont elég táptalajt szolgáltat arra, hogy neymar dobja magát.

de ha kamunak veszitek, akkor is 1 ide, 1 oda, csak szarabbul jártatok, mivel a miénk az egyértelmű gólhelyzetben történt, ezért ha befújta, akkor piros.
Ha nincs piros max egy sárga akkor is 3-3, de legalább 11 vs 11 van, és meggyőződésem, hogy akkor nyerünk...

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 24., hétfő 13:39

de ha kamunak veszitek, akkor is 1 ide, 1 oda, csak szarabbul jártatok, mivel a miénk az egyértelmű gólhelyzetben történt, ezért ha befújta, akkor piros.
Pont ez a lényeg, h a kiállítás eldöntötte a meccset, az utóbbi évek legizgalmasabb, legfordulatosabb classicoját.
Rohadt nagy kár érte...
az egy dolog, hogy te vagy én vagy akárki látja, hogy csak fogta a vállát és nem rángatta, de ezzel, és azzal, hogy elérte a lábát pont elég táptalajt szolgáltat arra, hogy neymar dobja magát.
A gond az h Neymár a vállérintés miatt eset, ez tisztán látszót azon h kicsavarodott esésnél...innentől kezdve nem nehéz a dolog, mert szimpla színészet volt, ami amúgyis a foci rákfenéje, de h még így is honorálják...rossz irány.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8507
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 13:34

az egy dolog, hogy te vagy én vagy akárki látja, hogy csak fogta a vállát és nem rángatta, de ezzel, és azzal, hogy elérte a lábát pont elég táptalajt szolgáltat arra, hogy neymar dobja magát.

de ha kamunak veszitek, akkor is 1 ide, 1 oda, csak szarabbul jártatok, mivel a miénk az egyértelmű gólhelyzetben történt, ezért ha befújta, akkor piros.

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 13:30

Igazából én megértem, hogy nehéz megítélni pár mp alatt az eseteket csak furcsa, hogy ősszel nyilvánvaló tizit nem kaptunk meg, amikor Mascherano borította Cét, most meg simán befúj egy jóval kétesebb szitut a Barcának.. Az meg, hogy a mi tizinket megadta nem jogosítja fel a bírót, hogy a hátralévő időben végig kompenzáljon és 10-ből 9 ítélettel az ellenfelet segítse. Két tizi, piros lap és folyamatosan rosszul megítélt előnyszabályok, plusz a 3 perc hosszabbítás is nevetséges 3 tizivel, piros lappal, reklamálásokkal, 5 vagy 6 cserével :roll: Bezzeg, ha mi vezetünk ilyen körülmények között akkor 5 perc a minimum.
Remélem Cét nem meszelik el több meccsre, mert így, hogy nincs Jesé biztosan megéreznénk a hiányát és szerintem veszített pontokban is megmutatkozna.

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 24., hétfő 13:26

ezen a két képen viszont igencsak úgy látszik, hogy megvolt a kontakt a két láb között, illetve ramos keze neymar vállán van.
neymarnak pont elég volt ennyi, köszönte szépen.
1 , 2
épphogy a lehető leghalványabb érintés volt, az egy dolog h Neymar megpróbálja eljátszani a nagy halált, ráadásul elég teátrálisan, de attól még a bírónak nem kell megennie...így visszanézve szinte egyértelműen hajlok rá, h sárga és szabi kifelé. A lábak akkor surolták egymást amikor Neymar érezve Ramos érintését már elkezdte demonstrálni az oscar díjas esést...egy ilyen kétes esetnél (ahol napokig kell kikockázni, h történt-e valami egyáltalán) így belenyúlni a meccsbe...nagy fasz volt a bíró...
illetve ramos keze neymar vállán van.
És akkor mivan? Alves egész meccsen kéz a kézben akart andalogni a Real játékosaival, ha épp nem egy Realos nacit próbált megkaparintani.
Ilyen elven Iniesta keze meg ott volt Carvajal nyakán a tizijénél, visszafogta, akkor szabi kifelé...?!

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4757
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 13:20

illetve ramos keze neymar vállán van.
ez..neee. épphogy hozzáér. de nem volt rántás v ilyesmi. nehogy már ilyet felhozz kérlek. :lol:
ennyi erővel diego lopez meg épp neymar bal lábán nézte a cipőfűzöt, h jól meg van-e kötve. kb ennyire volt perdöntő, h a vállához épphogy hozzáért-e a keze.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 13:18

ezen a két képen viszont igencsak úgy látszik, hogy megvolt a kontakt a két láb között
ha a másodikat megnézed, ramos lába neymar lába mellett van, max a térdük volt kontaktban, amitől még elesnie sem kéne, de neymar földbe rúgott és ezért volt ilyen látványos az esése, nem csak feldobta magát szerintem-->
ha meg a lábuknál volt kontakt miért csavarodott így ki esésnél?
mert földbe rúgott :)

de teljesen mindegy boncolgatni itt a témát, a real is tehet róla, hogy nem győzött, de szerintem mindenesetre egy ikszet megérdemeltünk volna minimum.

mindenesetre neymar továbbra is egy borzalmasan unszimpatikus játékos, dobálja magát, flegma, arrogáns és nagyképű :roll:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27899
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 24., hétfő 13:15

madridronie írta:
Ezen semmi különös nem volt igazából. Max annyi, hogy nem léptünk ki elég agresszívan, mint régen.[/quot]

Pont ez az, nekem ez hiányzott igazából és leginkább a védekezésünkből! :|
Xabi meg Luka rendre mélyen volt és várta, hogy rájuk vezessék.

Xavi Hernández: “Cristiano téved, a kritikája pedig meggondolatlan volt. Mi uraltuk a mérkőzést, a Barcelona jobban játszott mint a Real Madrid, ezt a végeredmény is tükrözi. Ami engem illet, abból amit láttam a pályán szerintem mindhárom eset, a Cristiano elleni szabálytalanság is büntető volt”. Forrás: Madridom.hu
Egy: nálatok volt a labda, de a pirosig mi voltunk a kapu előtt meghatározóbbak, ergo mi érvényesültünk jobban. 2: tökéletesen menti a seggüket azzal, hogy minden tizit elismer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8507
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 13:13

Victor írta:
viszont a harmadikon mintha lenne kontakt a két játékos bal lába között
úgy látszik, de ha kikockázod, észreveszed, hogy nem találkozott a két játékos lába, és neymar csupán földbe rúgott.

itt látszik

ugyanakkor azt is be kell vallani, a bírónak rohadt nehéz dolga volt, ugyanis ezt hátulról, 1 másodperc alatt megítélni baromira nehéz lehet, ráadásul így kikockázás után könnyen mi könnyen beszélünk, de ő csak annyit látott, mint mi első ránézésre a gifen/videón, ahol még úgy tűnhet talán, hogy volt kontakt :roll:
ezen a két képen viszont igencsak úgy látszik, hogy megvolt a kontakt a két láb között, illetve ramos keze neymar vállán van.
neymarnak pont elég volt ennyi, köszönte szépen.
1 , 2

egyébként adom amit írsz, kikockázva, kilassított gif-ek meg képek alapján könnyebb találgatni.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 13:12

[quote]Ezen semmi különös nem volt igazából. Max annyi, hogy nem léptünk ki elég agresszívan, mint régen.[/quot]

Pont ez az, nekem ez hiányzott igazából és leginkább a védekezésünkből! :|
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4757
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 13:06

egy nevetséges faszrágó ez a bíró.
még embernek sem nevezném. egy majom. egy senki.

és abból is kibaszottul elegem van, amikor aztmondogatják az emberek, h "hááát ők is emberek, őőők is tévedhetnek".. igen? és mit kapnak érte? lófaszt, semmit. egy játékos mit kap? eltiltást? igen. a csapat mit kap? pontokat vesznek el tőlük.

de a bíró? mit? annyi becsület nincs az ilyen férgekben, h vmi hivatalos kommünikét adjanak ki másnap, akármilyen médián keresztül v akármilyen formában, hogy "igen bazdmeg, szar voltam, szarul vezettem a meccset és elnézést kérek, h tönkretettem egy ekkora meccset a balfasz ítéleteimmel"

ezekben ennyi sincs.
ezek nem emberek. utolsó csicskák. a legalja. tisztelet a kívételnek. (ha van ilyen..)

és engedtessék már meg a játékosoknak, hogy igenis kritizálják őket a mérkőzést követően.. pláne, ha erre teljes mértékben rá is szolgáltak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 13:00

Van valakinek videoja/gife rola normal/messzi nezetbol?
https://www.youtube.com/watch?v=Tq8fp4gEjNk#t=13m55s

oda raktam neked a videóban a csúszkát, ahol láthatod az esetet :)

Nas
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:47
Kedvenc játékosaid: Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. március 24., hétfő 12:47

Iniesta kiharcolt buntetojevel kapcsolatban kerdeznem...
Van valakinek videoja/gife rola normal/messzi nezetbol? Mert ha az emlekeim nem csalnak akkor a megtolt labdajat vagy nem erte volna el, vagy siman egy 3. realos felszabaditott volna. En a tv elott emiatt hoborogtem, mert ugye, ha eselytelen ,hogy elerne es ugy szabalytalankodnak vele akkor az nem feltetlen 11-es. Lehet, hogy nincs igazam, csak megszeretnek gyozodni rola egy video lattan.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 12:37

madridronie írta:Ez nekem is feltűnt tegnap. :roll:
4-4-2-es felállt védekezésen így lehet átlépni, és ezért is tologatják a labdát körbe körbe, hogy majd a tolódáskor valaki bealszik és ott a lyuk. Ezen semmi különös nem volt igazából. Max annyi, hogy nem léptünk ki elég agresszívan, mint régen. Az ellenfél területén sokkal agresszívebben próbálunk labdát szerezni. Ettől független nem volt különösebb hiba a védekezésben, kivétel az első bekapott gólt, az a flippergól meg szóra sem érdemes... Jobbak voltunk, és ez tény! Majd a kupában lehet revansot venni! :coffee:

Avatar
Rasta
Hozzászólások: 572
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 8:18
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 24., hétfő 12:34

Sajnos csak most tudtam megnézni a meccset, de természetesen több helyen már este is láttam a véleményeket, mémeket, stb. Egy kis szubjektív vélemény, próbálok senkit sem kihagyni.
D. López - 6/10 - A kötelezőket fogta, ami bement, arról nem tehetett
Carvajal - 4/10 - Az első gólt toronymagasan róla kaptuk, köze nem volt Iniestához, meg a szituációhoz
Pepe - 6/10 - Szintén mint D. Lopez, amit megtehetett, azt megtette
Ramos - 5/10 - Ő csak egy picit volt nálam haloványabb, mint Pepe, ő 1-2x lemaradt az emberéről. A piros lapot nem számoltam bele, mert ha tizi is volt, egyből piros semmiképpensem járt érte
Marcelo - 4/10 - Szintén mint Carvajal. Gólt mondjuk nem kaptunk róla, ha jól emlékszek, de átjáróház volt az ő oldala is.
Xabi - 4,5/10 - Nem hibázott nagyot, de teljesen eltűnt, sajnos. Nagyon nagy szükség lett volna a játék intelligenciájára.
Modric - 5/10 - Ő is eltűnt, de azért egy picit aktívabb volt, mint Xabi.
Di María - 9,5/10 - Abszolút MotM, és ezzel szerintem a Barca szurkolók sem vitatkoznak. Hajtott, küzdött, tapadt az emberére, a fél Barca védelmet akkor verte át, amikor kedve szottyant. Csupán azért nem 10 pontot adtam neki, mert a piros után összetört ő is, de abszolút érthető. 2-3 ember helyett dolgozott a középpályán-védelemben-támadásoknál.
CR - 1/10 - Tizit belóőtte és ennyi a pozitívum ma. Dupla nulla csapatjátékban, meg úgy mindenben, legalábbis ma. A legnagyobb fékünk volt, rengeteg támadás ment el rajta.
Bale - 5,5/10 - Őt sem mondanám túl aktívnak, de legalább 1-2 momentuma volt. Már amikor nem futott ki a labdával az alapvonalon
Benzema - 9/10 - Majdnem MotM. A második gólja gyönyörű volt. Kár azért a pár elrontott ziccerért.

Összegezve: Ha DM és Benzema ma nem játszott volna, akkor közünk nem lett volna a meccshez. Kettejüknek köszönhetően viszont az első félidő alapján azt mondom, hogy minimum X-et érdemeltünk volna. DM és Benz toronymagasan kiemelkedett mindkét csapat játékosai közül teljesítményben, ugyanis a Barcának nem volt olyan játékosa, akire azt mondanám, hogy jól játszott...még talán Piqué de lehet, hogy csak a vonalról mentése miatt.

A bírókról: konkrét eseteket nem fogok felhozni, csak összességében mondom, és nem is csak Mallencóról, hanem általánosságban: harmatgyenge. Nem tudnak felnőni a 2 (3?) topcsapat szintjéhez, plusz erélytelenek is, amikor meg kellene fogni egy meccset, ami sajnos ahhoz vezetett, hogy rendre benyalják a műeséseket, és hagyják elfajulni, sőt, indirekt támogatják az alattomos játékmodort (AtMa elleni meccs, szinte bármelyik, anyone?). Valami megoldás kellene, mégpedig sürgősen, mert amgukat teszik nevetségessé, és hiteltelenné. Ha másképp nem megy, az illetékesek fogják meg a bírók pici kezét, és vigyék el az angol kollegákhoz egy kis fejtágításra. Ma mindenképpen Mallenco kis csapata elkefélt egy kivételesen jó meccset, nagyon komolyan belenyúlt, és gyakorlatilag levette az egyik csapatot a pályáról.

Ancelotti - Sokat nem tehetett, bár én Benzema helyett CR-t tettem volna meg "vezéráldozatnak", és inkább Benzema játszon egy kicsit szélen. A cseréknek sajnos sanszuk nem volt rá, hogy bizonyítsanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rasta 2014. március 24., hétfő 12:39-kor.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 12:24

Amúgy most van csak igazán kezünkben a bajnokság, az Atletico es a Barca ki fogjak egymást pontozni, úgyhogy ha nyerjük a meccseinket, akkor behúzhatjuk. Nincs veszve semmi, meg kell nyerni a hátralevő meccseket, ennyi a képlet. Ha a játékosok akarják, akkor bajnokok leszünk, ultraerős csapat ellen (ATMA, BILBAO, BARCA) mar nem fogunk játszani a bajnokságban, úgyhogy mégegyszer mondom, ha a játékosok odateszik magukat teljes mertekben, akkor bajnokok leszünk.
Amúgy ez a Barcelona nagyon klappolt tegnap, ok ilyenek is lesznek meg egy ideig, a nagy meccsekre felszívják magukat, de konstans jó teljesítményt nem tudnak majd lehozni, mindig botlani fognak. Tegnap nagyon jól látszott viszont, hogy aki nagyon akarja, megverheti őket. Ha bemennek a helyzeteink, nagyon nagy verést is kaphattak volna, de nem így lett, majd a kupadöntőn :shifty:
Röviden, tömören! B-)
úgy veszem észre, hogy a középpályások és a középső védők között nagy helyet hagyunk. a tegnapi meccsen is volt egy-két olyan alkalom mikor pont ebbe a kb. 10-20 méteres részbe tudták betenni a Barca középpályások a labdát, ahol mindig volt támadójuk. és ez nem csak most fordult elő, sokszor kisebb csapatok ellen is ez van. bepasszolják oda a labdát és a támadójuk egyből mehet rá a két belső védőnkre.
Ez nekem is feltűnt tegnap. :roll:
ha van elég tartás a játékosokban, és ha kellőképp motivált a csapat. Aztán ha a végén mégsem nyerjük meg a bajnokságot, de minden hátralévő meccset hozunk, akkor sem leszek elégedetlen, le a kalappal a csapat előtt. Mérges akkor leszek, ha most feladjuk, és lélektelen játékkal lötyögünk csak a kis és középcsapatok ellen.
+1, de ha valamit tud ez a csapat, akkor küzdeni mindenképp én pontosan ezért nem aggódom különösképpen a bajnokságot illetően! A csapat legnagyobb betegsége inkább az, hogy mindig utólag eszmél és szinte állandó jelleggel kénytelen az eredmény, történések után futni, pedig picit több odafigyeléssel (megelőzve ezeket) sokkal egyszerűbb, kényelmesebb is lehetne a helyzetünk! :x
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 24., hétfő 12:18

Hát egy baromi jó meccs volt, ahol az volt a legnagyobb baj, hogy igazán csak akkor játszottunk, amikor égett a ház, amint meg volt a vezetés leült a csapat, és az a legrosszabb, hogy még így is simán lezárhattuk volna.
A játékvezetés pocsék, a barca két 11-sétől eltekintve, mert szerintem adhatóak voltak, bár igazán Ramos sem tehetett róla, mert látszott, hogy nem akar szabálytalankodni, de a brazil keresztbe futott előtte, és szerintem ha minimálisan is de megkoccantotta a lábát, és ez szerintem a 3. gifen látszik jól(ahogy Neymar emeli a lábár futás közben találkozik Ramos térdével).
Ami a legfájóbb, hogy egy embert lehet pozitív irányban kiemelni, az pedig DM, amit az az első félidőben leművelt, az brutális, igaz a második félidőre elfáradt, bár érthető is volt. Számomra egyre egyértelműbb, hogy neki ez a legideálisabb poszt, és ha jön is valaki nem az ő helyére, mert itt sokak által istenített Pogba sem hoz le, főleg nem támadásban. Nagy kár, hogy senki sem nőtt fel tegnap a szintjére. Egyértelmű MOM volt.
Hiába a két gól Benzemától, nem tudom megdicsérni, mert bár játékban sem volt rossz, de túl gyenge volt a helyzetkihasználása, ennyi helyzetet nem lehet egy ilyen fontos meccsen elrontani.
Bale biztató volt főleg az első félórában, utána eltűnt, Modric az első félidőben láthatatlan volt, DM lecserélése után vállt aktívabbá, Alonso egész meccsen észrevehetetlen volt.
Carvajal, és Ronaldo a két leggyengébb, és talán még Marcelo, a 11-s nél is ő ragadt benn, és maradt le Neymarról.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 228 regisztrált és 0 vendég