Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 27., csütörtök 10:44

gkovi írta:
Benzema tegnap pont, hogy a jobbak között volt. :)
Az tény, hogy a jobbak között volt, akart, harcolt de iszonyatosan idegesítő, hogy nem jön össze neki a gól. Ott volt a kapu előtt csak gól kellett volna, de majd egyszer tuti az is össze fog jönni, ha a csapat nem ennyirr flop.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27364
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 10:42

MorataMartin írta:De mérges vagyok a csapatra! :-@ Így elbaszni a bajnokságot gyönyörű. Diego Lopezt eddig bírtam de köszönjünk elég volt! Jöhetne már végre Iker Casillas. Benzema meg Bale egyeszűen nem találok rájuk szavakat. Ezek sose tudnak a fontos meccseken jól játszani.
Csak aztán nehogy Bale nyerjen nekünk BL-t :roll: Benzema meg tegnap igenis jó volt. Tegnap csapatként voltunk rosszak.

Még mindig nem buktuk el a bajnokságot. Tény, hogy nem vagyunk jó helyzetben, de nem kell még feladni. Legalábbis remélem a csapat nem úgy gondolkodik, mint itt páran, mert akkor a következő években sem lesz semmi kupánk. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gkovi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 20:49
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 27., csütörtök 10:36

MorataMartin írta:De mérges vagyok a csapatra! :-@ Így elbaszni a bajnokságot gyönyörű. Diego Lopezt eddig bírtam de köszönjünk elég volt! Jöhetne már végre Iker Casillas. Benzema meg Bale egyeszűen nem találok rájuk szavakat. Ezek sose tudnak a fontos meccseken jól játszani.
Benzema tegnap pont, hogy a jobbak között volt. :)

MorataMartin
Hozzászólások: 1523
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:38
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 27., csütörtök 10:16

De mérges vagyok a csapatra! :-@ Így elbaszni a bajnokságot gyönyörű. Diego Lopezt eddig bírtam de köszönjünk elég volt! Jöhetne már végre Iker Casillas. Benzema meg Bale egyeszűen nem találok rájuk szavakat. Ezek sose tudnak a fontos meccseken jól játszani.

revolver
Hozzászólások: 877
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:24
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 27., csütörtök 9:56

az igazi tűz. nem látom a csapaton azt, hogy fel akarják szántani a pályát, hogy mindent megtesznek a real mezéért.
pontosan én is ezt figyeltem meg, baromira hiányzik már a kontráinkból is az átütő erő, lassan érnek fel a támadóink. tegnap is megfigyeltem, hogy egy potenciális kontra lehetőségnél Carvajal 2-3 mp alatt, ha 5-6 métert haladt előre, de ez egy csak kiragadott példa volt. no mindegy, kár nem kihasználni a legjobb támadóképességét a csapatnak

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 27., csütörtök 9:47

Aminek viszont nem örülök, hogy a szezon legfontosabb szakaszában kezdjük elveszíteni a jó formát, pont mikor topon kellene lennie egy csapatnak (lásd: most Barcaés Bayern)
ezt mondogattuk sajnos hetekkel ezelőtt, hogy "rosszul időzített" jó formában voltunk, és nehogy elfogyjunk az igazán fontos meccsekre. most ez (is) következett be. sajnos tényszerű volt, hogy egy idő után kicsit kifogunk fulladni, és kisebb-nagyobb hullámvölgybe kerülünk. persze lehet, hogy ez annak is köszönhető, hogy előtte nem volt igazán kemény ellenfelünk, és mindenki elhitte valahol, hogy idén ez menni fog, mint a karikacsapás.
a barca csúcsformájával még várnék, szerintem ezt még túlzás kijelenteni.

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1462
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 9:42

kis szerencse hiányzott, no meg amit már nagyon régóta észrevettem: az igazi tűz. nem látom a csapaton azt, hogy fel akarják szántani a pályát, hogy mindent megtesznek a real mezéért.
Pedig sajnos kupákat csak így lehet nyerni. Akarattal, szívvel, hittel...győztes, mindent felülmúló győzni akarással, meg lehet nézni az utóbbi évek BL győzteseit...mind piszkosul küzdöttek. Ez bennünk nincs meg...
1 kupát szeretnék azért a szezonban, ez szerintem a Copa del Rey lesz, bár már abban sem vagyok biztos.
A bajnokságban már a Barca szerintem nem nagyon fog botlani, az Atletico igen, meg mi is Sociedadban talán.
A BL lutri...a dortmund is kemény lesz, ha utána esetleg a chelseat kapnánk, az ugyanolyan meccs lenne, mint a tegnap esti...
Aminek viszont nem örülök, hogy a szezon legfontosabb szakaszában kezdjük elveszíteni a jó formát, pont mikor topon kellene lennie egy csapatnak (lásd: most Barcaés Bayern)

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 27., csütörtök 9:29

kis szerencse hiányzott, no meg amit már nagyon régóta észrevettem: az igazi tűz. nem látom a csapaton azt, hogy fel akarják szántani a pályát, hogy mindent megtesznek a real mezéért. ancelotti jól összerakta ezt a csapatot, olykor-olykor szépen is játszunk, de a fontosabb meccseken, erősebb ellenfelek ellen rendre elvérzünk, ráadásul a legtöbbször nyert helyzetből, ami nagyon bosszantó, és szerintem az edző hibája egyértelműen. azon túl, hogy kicsit egységesebb csapatot épített és látványosabb futballt ért el (mondjuk annál, ami volt, nem nehéz), nem látok akkora előrehaladást sajnos. pár héttel ezelőtt írtam, hogy mióta real szurkoló vagyok, azóta nem láttam ilyen szép játékot a csapattól, és hogy talán ancelotti a legjobb edző del bosque távozása óta (ami a játék szépségét illeti). mikor ezt mondtam, még nem tudhattam, hogy a nagyok ellen ez megint mit sem fog érni, hiába vertük meg a kis csapatokat 4-5 góllal, kombinatív, eszes focival néha, ha egy komolyabb ellenfél ellen elvérzünk.
igazából nem a kerettel van a legfőbb probléma (bár xabi posztja aggasztó nagyon), hanem ahogy csabi is mondta, fejben gyengék srácok. egyszerűen mintha nem lennének kellően motiváltak, amit nagyon rossz látni. körülbelül ancelotti-féle játékának és capello-féle madrid harcosságának kéne meglennie ahhoz, hogy valamire vigyük.

igazából amíg sok embernek nincsen igazi alternatívája a csapatban, addig nem is nagyon várhatunk mást. ott van marcelo, megsérült, hónapok óta hatalmas 0, inkább hátráltatja a csapatot (tegnap is kb. 5 ígéretes akció ment el rajta), de muszáj őt játszatni, mert coentrao nem veszélyforrás ránézve, nagyon úgy néz ki. ott van xabi alonso, neki szinte cseréje sincs, pedig már nem olyan, mint fénykorában, borzalmasan le van lassulva, sokszor nagyon körülményes, és mostanában a passzai sem az igaziak. benzemával is szerintem valahol ez a helyzet, ő ugyan annyira nem játszik rosszul, de egyszerűen nem engedhet meg magának ennyi elpuskázott lehetőséget. jesé talán kiszoríthatná a kezdőből, de vele inkább szélső támadóként számol ancelotti, no meg szegény jó időre harcképtelenné vált (inkább valamelyik sérült vonalember helyére szánja), morata pedig sajnos elég nagy flop.

a másik, én nagyon nagy lópez fan vagyok, sokat köszönhetünk neki, de lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy újra casillas védjen. a szezon legfontosabb és legnehezebb része van hátra, és mintha diego kijött volna a csúcsformájából, nem mutat már be bravúrokat, sőt, az utóbbi meccseken rendre hibázik is. talán az utolsó pár mérkőzésre casillast kéne betenni, hadd védjen minél többet, ugyanis ott van a BL, no meg a Barca elleni kupadöntő... :roll:

én nem vagyok annyira borúlátó, szerintem még nem úszott el a bajnokság, abban biztos vagyok, hogy az atletico még többször botlani fog, és a második hely 100%, hogy meglesz, de szerintem a barca se fogja lehozni hibátlanul a hátralévő 8 találkozóját. valahol továbbra is rajtunk áll, hogy sikerül -e oda érnünk a dobogó legfelső fokára, ugyanis ez a minimum, amit megtehetünk azután, hogy elbohóckodtunk 4 pont előnyt (noha kicsit jobb játékvezetéssel talán 7 pont is lehetett volna az el clásicót követően...) :roll: onnantól kezdve már csak abban bízhatunk, hogy pontokat veszt a két rivális. sajnos abban biztos vagyok, hogy ha az utolsó fordulóban az kell, hogy döntetlent játsszon az atletico a barcával (mondjuk a barca akkor biztos első, az atma pedig biztos második), akkor tuti, hogy arra fognak játszani, hogy a real orra alá dörgöljenek, szóval abban sem bízhatunk szerintem.

numero64
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014. március 27., csütörtök 8:31

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: numero64 » 2014. március 27., csütörtök 8:43

Ez úgy volt szar ahogyan kellett! Siralmas védelem mint mindig, impotens középpálya és csatársor! azt várta volna az ember,hogy a Barca elleni szopás után felszántják a pályát de nem,beleszarnak az egészbe! Sajnos ilyen játékkal a Dortmund is agyonver minket bár ne legyen igazam! Ezek a cserék? Morata 88 percben már másodszor,mit képzel Ancelotti? Szánalmas!

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7369
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 27., csütörtök 8:38

a cheslseanél majd csinálhatja a lúzerségeit.
Na ott is van jó helyen. Ancelottival nincs semmi baj érzi mi is a madidizmus, hogy milyen focit akar a nép, talán Isco kezdhetett volna, de szerintem úgy volt vele, hogy nagyobb hasznát vesszük frissen, nem jött be, ez van.
Más: Én tényleg tisztelem CR-t meg türelmes vagyok Bale-el is, de mostmár tavasz van, és engem is egyre jobban idegesít, hogy ilyen meccseken mindent erőből akarnak megoldani, így meg esély sincs kombinatív játékra.
Love football, hate antifa.

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10056
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 27., csütörtök 8:08

már elővették. fogom is a fejem. :lol:

Amúgy milyen vicces, hogy amikor 31 meccsen nemkaptunk ki zsinórban, akkor Alonso se volt lassú, minden faszagyerek volt. A nagy meccseken a rossz mérlegünk is csak itt-ott elvétve volt felhozva. De mit csodálkozok. A Marca ugyanezt csinálja. Alonso az istencsászár, amikor visszatért a sérüléséből formát szabott a csapatnak, stbstbstb, a Barca után meg már külön cikket írnak róla, hogy milyen gyenge volt.

Itt a játékoskerettel nincs semmi baj. Minimális változtatások szükségesek, ahogy a taktikánkon is csak apró finomítások kellenének. A legnagyobb probléma fejben és a mentalitásban van, és ezt ember legyen a talpán, aki megoldja. Ezek a játékosok történelmileg elhiszik magukról, hogy ők a legjobbak, elhitték 4 pontos előnynél, hogy legyőzhetetlenek. Még akkor is, ha nem ezt mondták. Megint itt jön elő, hogy mi van fejben.

Persze a mai helyzethez az is hozzátett, hogy a Barcelona elleni meccsünket konkrétan elcsalta a bíró, de az meg csak rajtunk áll, hogy egy meccs ennyire összeroppant minket. Nem bírjuk a nyomást.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 27., csütörtök 7:48

elő ne vegyétek JM.t. elment. mindenki boldog végre. a cheslseanél majd csinálhatja a lúzerségeit. buknak mindent.....egyre rosszabbak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
realcamp
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:28
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. március 27., csütörtök 3:50

Szerintem nem buktuk el a bajnoksagot, meg siman megnyehetjuk ha osszeszedjuk magunkat. Egyedul vagyok vele?
Tény,hogy megnyerhetjük,de mostmár nagyon nem a mi kezünkben van a sorsunk.Az Atletico szerintem is fog még pontokat hullajtani,kérdés mennyit.Viszont azt ne feledjük el,hogy mindkét vetélytársunkkal szemben rosszabb a mérlegünk,tehát a Barcelonának ki kell kapnia,egy döntetlen nekünk nem elég..A Bilbaot nagy valószínűséggel otthon legyőzik.Neccesebb még az Espanyol nekik idegenben,meg ugye az Atletico otthon egy X re jó lehet,bár az utolsó forduló,ez is hátrány a részünkről..Ráadásul a Sociedadod meg kell csapnunk idegenben..Háát.Szerintem ez elment.Legalábbis nagyot kéne hibázni az előttünk lévő két csapatnak,és maximum az egyik fog,mindkettő nem.

ui:nem is érdekel a bajnokság,nyerjük már meg a Tizediket.De sajnos látva az idei rangadókon eddig mutatott teljesítményünket,és az eddig taroló Bayernt,erre is kicsi az esély. :-(

Avatar
sonic
Hozzászólások: 4205
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. március 27., csütörtök 1:26

Szerintem nem buktuk el a bajnoksagot, meg siman megnyehetjuk ha osszeszedjuk magunkat. Egyedul vagyok vele? :)

Az viszont nagyon kiabranditott ahogy ezt a ket meccset abszolvaltuk, mert abszolut luzer banda benyomasat kelti a csapat a szememben. Most itt lett volna a lehetoseg hogy oriasi lepest tegyunk a bajnoki cim bebiztositasa fele, errefel ket meccs alatt kiengedjuk a kezunkbol az iranyitast. Hatalmas csalodas. Meg a Barca elleni vereseget meg tudtam volna emeszteni, mert egyreszt a clasicoban mindig benne van a buko, masreszt a meccs alapjan szerintem tobbet erdemeltunk volna legalabb 1 pontot es raadasul a biro is jelentosen befolyasolta az eredmenyt a kiallitassal. Viszont ez, hogy fejben ennyire gyengek vagyunk hogy rogton utana egy teljesen minosithetetlen jatekkal eldobunk meg harom pontot... Na ez megbocsathatatlan. Nem birom megemeszteni hogy nem tudjuk uralni az ilyen helyzeteket es mikor ott a siker kulcsat jelento meccs vagy momentum akkor becsodolunk. Igy nagyon nehez cimeket nyerni.

Az biztos hogy most talcan kinaltuk a Barcanak a bajnoki aranyat, ha ugy tartja kedvuk besetalhatnak vele (szerintem az Atletico nem fog nyerni, ezt tovabbra is tartom). Most az o kezukben a gyeplo meg az ostor, de amint lathatjuk 4 napon belul hatalmasat tud fordulni a kocka a fociban, szoval azert en bizakodok.

BL-ben nincs valtozas. Van 3 olyan csapat aki ellen konnyuszerrel kieshetunk, ugyhogy van esely a gyozelemre, de kar lenne abba kapaszkodni hogy majd az hatha megmenti a szezont. Nem mi vagyunk az eselyesek tovabbra sem. Kupa az nalam mint korabban, egy jelentektelen sorozat, a donto is csak azert erdekes mert a katalanokkal jatsszuk es igy azert presztizskerdes, de ha kupagyozelemmel zarjuk a szezont az engem cseppet sem vigasztalna az elbukott bajnoki cimert.

Nehez lesz megemeszteni ezt a ket meccset, de en azert probalok optimista maradni.... Good luck to me. :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

gkovi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 20:49
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 27., csütörtök 1:06

Torquemada írta: Így most védelmünk sem volt, Varane gyalázatosan focizott,
Gyalázatosan? :ozil: Varane-nak 2 hibája volt, azok se nagyok. Ráadásul volt egy nagyon fontos szerelése.

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 27., csütörtök 0:58

Sierra írta:Raisen szerintem te meg maradj csendben, ha nem akarod hogy mindenki rajtad nevessen és hogy szarrá oltsanak. :D Dől belőled a hülyeség.

Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
Egyetértés. :agree:
Jobb, ha egy ilyen meccs után hozzuk fel a múltat, és nem magyarázzuk meg azt, hogy az 5-0 után hű de nagy királyok lettünk vele. BL elődöntő (oké, bíróka), bajnokságban ismét lagymatag meccs, 1-1 a két büntetővel, Albiol kiállítva. Vesztes negyeddöntő egyből hazai pályán majd búcsú a Király Kupából, a Szuperkupát már meg se említem. Ezekre ugye nem szívesen emlékszünk, de egy ilyen meccs után ha felelevenedik a múlt, akkor bőven előjönnek Mou hasonló eredményei...A szépek is megvannak ám, de nálam az utolsó év kb. eltakarja a ragyogást.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1462
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 0:52

Sajnos újra bebizonyosodott, hogy ez a csapat, ez a keret fejben gyenge. Egyszerűen nem bírják el a nyomást. Valamint a győztes mentalitás sincs meg, talán CR-ben fellelhető, de a többiekben nem nagyon. Amúgy sejtettem, hogy nehéz meccs lesz, de azt nem gondoltam volna, hogy kikapunk...ezzel szerintem mi kiszálltunk a játékból a bajnokságban...a Barca, valamint az Atletico is nagyon jók...mi pedig sajnos leszálló ágban vagyunk.
Talán valahol meg is érdemelték ezt az elkényeztetett sztárocskáink, most talán mindenki visszavesz az arcból egy kicsit...vagy nem és jönnek a nemsokára a mosolygós facebook postok...
Innen most nagyon nehéz lesz felállni a padlóról...főleg, hogy jönnek ennél még keményebb meccsek pl.: Sociedad, Dortmund, Barca.
A kupára talán van sanszunk...a BL-ben viszont nálunk azért van több erősebb csapat is.

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 27., csütörtök 0:50

Hiányposzt - hiányposzt - hiányposzt!
Kell egy balvédő Marcelo mellé, kell egy csatár Benz mellé és kell egy középpályás aki nagy munkabírású.
mind a 3 hiányposztra jönne.
Akkor hozzuk Vanczák Villit - Varga józsit - Böde Danit....

Avatar
Prométheusz
Hozzászólások: 431
Csatlakozott: 2013. december 21., szombat 19:09
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:48

Anis írta:
MyStiQ írta:
Hiányposzt - hiányposzt - hiányposzt!
Kell egy balvédő Marcelo mellé, kell egy csatár Benz mellé és kell egy középpályás aki nagy munkabírású.
mind a 3 hiányposztra jönne.
elé
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Avatar
Anis
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 10:48
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 27., csütörtök 0:45

MyStiQ írta:
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.
Hiányposzt - hiányposzt - hiányposzt!
Kell egy balvédő Marcelo mellé, kell egy csatár Benz mellé és kell egy középpályás aki nagy munkabírású.
mind a 3 hiányposztra jönne.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 158 regisztrált és 0 vendég