Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 21., kedd 22:29

R.M.C.F írta:
Jól látod, JM hibás volt bizonyos dolgokban,de akik itt üldözik mint a veszett kutyát és neki tulajdonítják a problémáinkat,azok egész egyszerűen fogalmatlanok.
Én azt gondolom, hogy az idei dolgokban tényleg nem csak ő a hibás, idén minden összejött. De pl. a tavalyi bayern elleni kiesés, meg az 1-0-nál üljünk rá az eredményre, majd szívjuk meg a meccs végén felfogás viszont csak is az övé. És én személy szerint az ilyen és ehhez hasonló dolgai miatt akartam, hogy távozzon.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 21., kedd 22:18

azért azt se felejtsük el h Joséra is azt mondta mindenki h majd bekkelős szar, fost fog nyomatni, ehhez képest tavaly sztem mi játszottuk az egyik legjobb focit, kontrák ide vagy oda. Elértünk 100 pontot, több mint 120 gól a ligában. Az idei fos nemcsak Mou elképzeléseinek és taktikájának a hibája, hanem a széthúzásoké, a bizonytalanságé, balhéké, formahanyatlásoké.
Jól látod, JM hibás volt bizonyos dolgokban,de akik itt üldözik mint a veszett kutyát és neki tulajdonítják a problémáinkat,azok egész egyszerűen fogalmatlanok.

A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg. Aztán JM átment azon a bizonyos határon....nem kellett volna. Oké,hogy nagyon sok mindenben igaza volt,és kellett is már aki végre kimondja,megmondja azt amit a sok nyálasfaxú nem mert.......de már sok volt,és ha sok,akkor előbb utóbb ellened fordítják,és ez történt itt is.

>:] :box:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3451
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 21., kedd 22:17

Pont ez az, hogy senki sem azonnal vár szép játékot és BL győzelmet. (Ha mégis, akkor lelke rajta.) CS0kival már többször is írtuk, hogy az első év az építkezésé.
Mondjuk az, hogy mi nem várunk semmit, nem jelenti azt, hogy más sem...Remélhetőleg a vezetőség is tisztában van azzal, hogy kapásból nem fog menni minden.
Mellesleg Carlo akkori Milanjaban Sevchenkok, Inzaghik rúgták a bőrt elől, nem Benzemak, Higuainek, és Seedorf-ok, Pirlok, Rui Costak osztogattak, nem Özilek, Di Mariak, Khedirak, ezt jó leszögezni.
Ibnzaghi aztán csinálta a látványt! :lol:
Azt meg remélem, hogy a madridban sem Khedira, Özil meg DM lesz alatta...
Ami előny lehet a következő edzőnek az az, hogy José bizony nagyon jó kis magot alakított ki a 3 év alatt, ezt kár lenne tőle elvenni. Kötelező változtatni egy két poszton, meg a felálláson, hozzáálláson csiszolni, de összességében nézve elég fiatal és egészen összeszokottá vált a csapat az évek során. Mindenképpen előny.
Hát azért...Ha a három szezon alatti igazolásait nézzük, igazából Varane az, aki fiatal, és mindenki örül, hogy itt van(mondjuk ugye Zidane). Még talán Özilt lehet idevenni. És Modric, bár ő nem annyira fiatal. De DM, Khedira, Coentrao, Carvalho, callejon...

De messze nincs az a Chelsea-s mag, ami tényleg évekig megvolt utána is. Jövőre max 2-3 olyan ember lesz, aki az ő igazolása volt. 3 év után ez szerintem nem olyan sok.

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 21., kedd 21:48

R-l@nch írta:Aki itt Ancelotti-tól szép focit vár egyből, az jobb, ha két évig nem ül le Real meccsre, ugyanis ez nem fog egyik pillanatról a másikra menni(más kérdés, hogy vele sztem soha, de ezt most hagyjuk).
Pont ez az, hogy senki sem azonnal vár szép játékot és BL győzelmet. (Ha mégis, akkor lelke rajta.) CS0kival már többször is írtuk, hogy az első év az építkezésé. Annyit várok az első évtől, hogy az edzőben kristályosodjon ki, hogy mit is akar pontosan játszani, hogy mit várhat a játékosaitól, hol vannak a csapat gyenge pontjai/erősségei, hogy edző és csapat összecsiszolódjon, és hogy utóbbi is megértse mit szeretne látni az edző, mit vár el, valamint hogy az új játékosok beleszokjanak a közegbe. És hogy mi is lássuk a pályán a biztató jeleket.
Címeket és a szép játékot (amibe beleférnek megingások, csak lássam akkor is a küzdést) a második szezontól várok. Vagy ha nem is jönne össze, akkor is legyünk a végsőkig harcban mind a három porondon.
R-l@nch írta:... adjunk az új edzőnek teljes szabadkezet az igazolásokban.
Inkább ne. PSG-ben sem Ő igazolt, és láthattuk, hogy hova vezethet a teljes szabad kéz.
Az igazolásokért egy csapat feleljen. Az edző mondja meg, hogy milyen posztra milyen játékost szeretne (persze adhat nevet is), és ő, az igazolásokért felelős valaki (most úgy fest Zidane), meg a gazdasági igazgató/általános igazgató (hogy tudjuk, hogy mit engedhetünk meg magunknak) együtt hozzák meg a döntést. Vagyis az edzőnek is komoly beleszólása legyen, de ne kapjon teljesen szabad kezet.
R-l@nch írta:Mellesleg Carlo akkori Milanjaban Sevchenkok, Inzaghik rúgták a bőrt elől, nem Benzemak, Higuainek, és Seedorf-ok, Pirlok, Rui Costak osztogattak, nem Özilek, Di Mariak, Khedirak, ezt jó leszögezni.
Azért Benzemát nem nézném így le. Ronaldot, mint már korábban írták ki is hagytad. A Seedorf-Khedira vonalt megértem, de Pirlohoz akkor már Alonsot kéne hasonlítani, nem Özilt. Amúgy arról is megfeledkeztél(?), hogy nem kevés hír jön/jött arról, hogy a középpályát meg akarjuk erősíteni (Verratti, Gündogan, Vidal, Pogba, Kondogbia, Casemiro, Pirlo, volt még valaki, aki olaszban játszik, és azt hiszem spanyol :hmmm: ), ahogy a támadó harmadot is (Agüero, Cavani, Falcao, Lewandowski, Neymar, Bale, Isco). Nem egy az egyben ezt a keretet kapja majd meg Ancelotti. De úgy nehéz igazolni, ha az új edző még nincs itt, és Te is írtad, hogy legyen beleszólása. Persze a tárgylások/ puhatolódzások mer mehetnek a háttérben. Nyilván Ancelottinak is van egy körülbelüli elgondolása, hogy mit és kikkel akar játszatni.

OFF:
nezicscsaba írta:A médiát kellett volna leállítani,
Egy korábbi rendszerben volt is rá példa Magyarországon. A rendszer nem vált be, de a média irányítása nem rossz ötlet. Mintha mostanában is lenne ilyen törekvés. Vannak országok, ahol ez most is így van. Én nem pártolom. A média az embereket szolgálja ki. Szóval nem feltétlenül a médiával van a baj.
nezicscsaba írta:Érdekes mindenhol szerették a játékosok, csak itt nem!
Erre már többen reagáltak. Bocs, de most nem írom le ugyanazokat. De ha érdekel olvass vissza egy picit(?).
nezicscsaba írta:kapott ő bőven Madridban!
A Kommentáld topicban madridione le is írta, hogy kb mennyit:
viewtopic.php?f=9&t=48#p20336

nezicscsaba
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 21:18
Kedvenc csapatod: RM.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nezicscsaba » 2013. május 21., kedd 21:28

Olyan érzésem van, Mou-t nem kellett volna elküldeni! A médiát kellett volna leállítani, és a játékosoknak ennyi pénzért focizni! Érdekes mindenhol szerették a játékosok, csak itt nem! Nekem ez nagyon furcsa, és őt is meg lehet érteni, ha elege van a ebből ami most folyik, kapott ő bőven Madridban!

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 21., kedd 21:21

azért azt se felejtsük el h Joséra is azt mondta mindenki h majd bekkelős szar, fost fog nyomatni, ehhez képest tavaly sztem mi játszottuk az egyik legjobb focit, kontrák ide vagy oda. Elértünk 100 pontot, több mint 120 gól a ligában. Az idei fos nemcsak Mou elképzeléseinek és taktikájának a hibája, hanem a széthúzásoké, a bizonytalanságé, balhéké, formahanyatlásoké.

Ancelotti lehet alapjában védekező felfogású edző, de nemhiszem h abból a játékosállományból ami a kezében lesz azt is fogja erőltetni. Ha igen, akkor nulla szakértelme van. Azt meg nehéz elképzelni.
Valami azt súgja az elnökválasztásig nem sok minden fog történni, pedig nagyon kíváncsi vok
az súgja, h szabályok szerint addig nem is lehet...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Avatar
R-l@nch
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 15:12
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 21., kedd 21:17

Mike írta: ha azok a változtatások megvalósulnak amiről cikkeznek, akkor itt kis túlzással edző nélkül is élvezhető és eredményes focinak kell lennie.
Az ilyen kijelentésekkel vigyáznék a leginkább :-)
Valami azt súgja az elnökválasztásig nem sok minden fog történni, pedig nagyon kíváncsi vok

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2656
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 21., kedd 21:14

Már Ancelottival szemben is kezdődik az a nevetséges hadjárat, ami Mourinho ellen ment mostanában... Szép.


Ezért ilyen frankó a Real kötelékébe tartozni (játékosként, edzőként, vezetőként), mindenki rettenetesen ért hozzá, hangot is ad neki, ráadásul a média is megtámogatja ezt a sok hülyeségével...


Aki ilyen szintű edzőket senkiz le, az meg egyszerűen nevetséges. Egyikük sem tökéletes, sőt, rá is lehet világítani a hibáikra, viszont ilyen szinten azért már mindegyikük ért a dolgához, míg a gép elöl a sok nethuszár keménykedik. BL-győztes, többszörös bajnok szakemberek vs. okoskodó fórum vitézek. Feel the difference.
Persze én is leírom amit gondolok, Mou-val szemben is fogalmaztam meg kritikát, sőt szerintem szakmai baklövése is volt (Khedira többek között), viszont azért igyekszem tisztelettudó módon megfogalmazni amit érzek, akkor is, ha ennek nincs sok jelentősége, mert közvetve sincs semmilyen komoly hatása. Egyszerűen irritál az ilyen stílus, az okoskodás.


Azt nem is mondom, hogy mennyire komplex dolog egy klub irányítása, milyen apróságokon múlhat a mennybemenetel, vagy a pokolba szállás, ráadásul ezekről mezei halandóként soha nem is hall az ember (ilyen lehet a mostani Casillas, Ramos <---> Mou ellentét is).


Lényeg a lényeg, Ancelotti egy komoly edző, ha tetszik, ha nem. Elképzelhető, hogy nem "Madrid-kompatibilis", igaza lehet azoknak, akik ellenzik, viszont ez a stílus szerintem nagyon ócska, ahogy megnyilvánulnak páran.
Még itt sincs az ember, könyörgöm. Fogalmunk nincs róla, hogy mit, hogyan szeretne.


Bocs az OFF-ért, csak ez olyan dolog, ami engem zavart már egy ideje. Tudom, hogy nincs értelme ilyeneket írni, mert nem lesz hatása, de kikívánkozott.


Még utószónak annyit, hogy azért a keret minősége is nagyban befolyásolni fogja a mutatott játékot. Nyílt titok ma már, hogy anno Del Bosque idejében ugye bérelt helye volt az embereknek, de ami érdekesebb, hogy a játékosok elmondása szerint is az volt a Bajszos nagyságának hátterében, hogy tudta kezelni az egyéniségeket, az öltözőt. Elérte, hogy a második vonalas játékosok is fontosnak érezzék magukat (mint ahogy azok is voltak). A taktika meg kimerült abban, hogy rúgjunk többet az ellenfélnél Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(szerk.: ezt számomra valamilyen szinten alátámasztja az is, hogy az átvett spanyol válogatottat sem különösebben reformálta meg, sőt szerintem színtelenebb lett alatt - más kérdés, hogy nyilván sok oka nem volt változtatni, viszont számomra kérdés, hogy ha szükség lett volna rá, akkor képes lett volna erre?
Nem akarom megkérdőjelezni Del Bosquét sem, viszont Őt a legtöbben szerintem Messiásként várnák, pedig nem biztos, hogy edzőfenomén.)
.
Na ilyet senki ne várjon ma már. Még inkább üzleties a futball, a taktika "alapja" a haszonszerzés. Viszont komoly minőségű kerettel, "játszó", technikás játékosokkal lehet bele csibészséget csempészni. Ezért kell pár embert eltüntetni, és megfelelőket hozni. Persze a keret egyensúlyának figyelembe vételével.

Na sok lesz, puszi! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2013. május 21., kedd 21:18-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 21., kedd 21:09

R-l@nch írta:Mellesleg Carlo akkori Milanjaban Sevchenkok, Inzaghik rúgták a bőrt elől, nem Benzemak, Higuainek, és Seedorf-ok, Pirlok, Rui Costak osztogattak, nem Özilek, Di Mariak, Khedirak, ezt jó leszögezni.
ha választanom kell a Costa-Inzaghi-Seva és a CR-Benzema-Özil hármasok között akkor gondolkodás nélkül, röhögve választom az utóbbit... :kacsint: És van itt egy Modric is, meg várhatóan a Di Maria-Khedira kettős helyett lesz 1-2 ember a Verratti, Gündögan, Aguero, Neymar, Bale, Falcao névsorból.

ha azok a változtatások megvalósulnak amiről cikkeznek, akkor itt kis túlzással edző nélkül is élvezhető és eredményes focinak kell lennie.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 21., kedd 21:03

sokszor feltűnik ez hogy JM nem focista így nem ért ezt meg az.....JM focista volt,csak nem focizott magas szinten.
Az meg hogy a játékosként ki milyen volt semmit sem jelent.....semmit.....mint edző.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 21., kedd 20:54

Ez is tény, de benne van az irásodban az amit Mou sose vett volna észre mert életében nem focizott és nem volt akkora szinten rálátása a csapatépitésre. Ezzel arra akartam célozni, hogy kétlem, hogy Ancelotti kedvence lenne 1 Khedira :roll: ... Nála van esély arra, hogy összerázza a csapatot akik fel fognak rá nézni, mert ahogy lehet olvasni 1 Ramos nyilatkozatban nem néztek fel Mou-ra mert ő nem volt focista! Kettőnk között annyi a különbség, hogy én addig nem akarok véleményt alkotni ameddig nem látok minimum 1 fél szezont, de szerintem pár meccs alatt látszani fog a játékosokon, hogy milyen mértékben változik a hozzáállásuk...

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 21., kedd 20:51

A Calciopoli 2006 nyarán kezdődött.
Inkább tavasszal,,,,vagy max tavasz vége felé,nyáron biztosan nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
R-l@nch
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 15:12
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 21., kedd 20:43

Géci írta:Nem vagy 1 optimista tag ezt lássuk be :lol: :lol:
Végülis utóbbi csapatokkal első évében behúzta a bajnokságot ami nem éppen azt jelenti, hogy nem produkálhat első évében :kivagyhe:
Ez így van, sokan mondták már REal fórumokban :-)
Ami előny lehet a következő edzőnek az az, hogy José bizony nagyon jó kis magot alakított ki a 3 év alatt, ezt kár lenne tőle elvenni. Kötelező változtatni egy két poszton, meg a felálláson, hozzáálláson csiszolni, de összességében nézve elég fiatal és egészen összeszokottá vált a csapat az évek során. Mindenképpen előny.
Carlo amikor 2001ben odaérkezett Milanba, a mag már ott is megvolt, Sevchenko, Inzaghi, Pirlo, Rui Costa, és abból kellett virítania(azon a nyáron érkezett hozzájuk a Costa, Pirlo, Inzaghi trió nem aprópénzért :-), aztán minden évben folyamatosan jöttek a nevek, Nesta, Seedorf, rá félévre Cafu, Kaká ). A legnagyobb tette az az volt kétségkívül, hogy összerakta a 2000es évek legjobb középpályáját a Gattuso-Pirlo-Seedorf-Rui Costa/később Kaká tengelyt, előttük a Sev-Pippo csatársorral.
Sajnos bennem mindig az maradt meg, hogy a BL-ben folyamatosan a védekezős, biztonsági fost nyomatták(igaz roppant eredményesen), hazai porondon meg egyértelműen a Juventus volt a jobb éveken keresztül. Jellemző az is, hogy olaszban amikor a Milan a hulla sima 2003/04es szezonban 11 ponttal verte a 2. Roma-t, rúgott gólokban mégis a farkasok mögött maradtak (nekik volt 65, Roma-nak 68, 3. Juvenek 67 :) )

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 21., kedd 20:15

Nem vagy 1 optimista tag ezt lássuk be :lol: :lol:
Végülis utóbbi csapatokkal első évében behúzta a bajnokságot ami nem éppen azt jelenti, hogy nem produkálhat első évében :kivagyhe:

Avatar
R-l@nch
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 15:12
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 21., kedd 20:09

numberone1 írta:
R-l@nch írta: :lol: :lol: Ezt el is mentettem magamnak, öröm lesz előszedni december környékén
hat ez legyen a legnagyobb oromod az eletben. Tedd a hsz-t a karacsonyfa ala :lol:
Mert butaságokat írtok azért! Aki itt Ancelotti-tól szép focit vár egyből, az jobb, ha két évig nem ül le Real meccsre, ugyanis ez nem fog egyik pillanatról a másikra menni(más kérdés, hogy vele sztem soha, de ezt most hagyjuk). Az első és legfontosabb, hogy minimum 2-3 évet adjunk az új edzőnek, és teljes szabadkezet az igazolásokban. Minden egyéb csak ezután jön.
Mellesleg Carlo akkori Milanjaban Sevchenkok, Inzaghik rúgták a bőrt elől, nem Benzemak, Higuainek, és Seedorf-ok, Pirlok, Rui Costak osztogattak, nem Özilek, Di Mariak, Khedirak, ezt jó leszögezni.
Ha annyira éltetitek Carlo-t, bánom is én, jöjjön, de aki itt egyből eredményt és szép játékot vár meg remél, az nagyot fog koppanni állítom

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 21., kedd 19:56

Tádám írta:Ancelottitól én csak azért félek mert olasz.. Capellóval is bajnokok lettünk, aztán ment..
Ide látvány kell, foci, eredmények.
neked nem tetszettek azok a latvanyos gyozelmek Capello alatt? annal elvezetesebb meccseket mar reg lattam :lol:
szarabb volt a csapat mint most,de olyan forditasok voltak, h a fejemet fogtam. :zoldsalas:
egyebkent a 96-97-s Capello fele csapat nagyon is szepen focisztak. Neki koszonhettuk Seedorfot , Robi Carlost. Nagyon jo kis tamado foci volt akkor, es abban az idoben meg a bajnoksag is kiegyenlitettebb volt(igaz a barca gyengebb volt akkor)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8080
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 21., kedd 19:34

RaúlRealMadrid írta:
És? Itt volt az Spanyolországban? Nem. Ide is alkalmazkodni, mert nem lehet minden bajnokságban ugyanazt a taktikát nyomatni (kivéve ha űber-szuper-csúcsbiztos-mega-giga, de ilyen nincs...). :D
De most komolyan, miért kell barosmágokat írni? Ancelotti többféle felállást, taktikát is nyomat, nyomatott, legalább nézzél utána...

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 19:31

Anthony írta:
Tádám írta:Ancelottitól én csak azért félek mert olasz.. Capellóval is bajnokok lettünk, aztán ment..
Ide látvány kell, foci, eredmények.
Végülis csak 3 játékos lett aranylabdás a keze alatt, biztos ócska focit játszik :roll:
És? Itt volt az Spanyolországban? Nem. Ide is alkalmazkodni, mert nem lehet minden bajnokságban ugyanazt a taktikát nyomatni (kivéve ha űber-szuper-csúcsbiztos-mega-giga, de ilyen nincs...). :D

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8080
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 21., kedd 19:27

Tádám írta:Ancelottitól én csak azért félek mert olasz.. Capellóval is bajnokok lettünk, aztán ment..
Ide látvány kell, foci, eredmények.
Végülis csak 3 játékos lett aranylabdás a keze alatt, biztos ócska focit játszik :roll:

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 21., kedd 19:21

Matt009 írta:A Milan nem vesztett a Calciopolival szinte semmit. Nem kellett sztárokat eladni, nem lettek eltiltva a BL-től...
Alapból pont levonással kezdték a 2006-2007-es szezont. :) Ráadásul nem is kevéssel. Azért ez rányomta a bélyegét az egész bajnokságra. Hiába tepertek, kb esélyük nem lett volna, még ha kiemelkedően jól szerepelnek. És ez még a következő évben is érződött szerintem, de lehet tényleg hülyeség ez, hiszen milyen semmiség egy ekkora bundabotrány, biztos nem befolyásolt semmit mentálisan. :D Nem is lettek eltiltva BL-ből, ennek örömére meg is nyerték abban az évben. :D Meg szerintem Shevchenko távozása éppen elég nagy érvágás volt a Milannak ott elöl...
Matt009 írta:Egy szem Inter volt az ellenfél élén (ha vakegér Ancelotti, akkor Mancini mi? vakpatkány?) Mancinivel...
Pont ez az, egyedül az Inter maradt tisztán, nekik nem kellett pontlevonással kezdeniük, mentálisan a toppon voltak annak tudatában, hogy nincsen Juventus, és a Milan is hendikeppel indított abban az évben.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 169 regisztrált és 0 vendég