Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 23., csütörtök 12:02

nem is kérdés, hogy casillas annál, aki kicsit odafigyel részletesebben a dolgokra - és nem csak 1-1 meccset néz meg - annál rohadt nagyot esett megítélése.
azt látja az egyszerű naiv drukker, hogy ül ott casillas nagy bociszemekkel a padon szomorúan, mert a gonosz murinnyó kitette ok nélkül és bünteti.

ezt látja a kívülálló.

közben teljesen egyértelmű, hogy lopez jobb formában véd jó ideje, teljesen egyértelmű, hogy a lóképű nője a tőle hallott belsős infokat köpte oda a médiának. és akkor még ki tudja miket művelt a színfalak mögött. de a külcsín alatt ezt már sokan nem akarják meglátni.

aki 15 éve casillasért van oda és ajnározza, bálványként imádja, az hogy a faszomba tud elszámolni ezzel magában?
sosem volt akkora kedvenc nálam, mint monnyuk egy ronaldo, de mindig is bírtam az embert, tiszteltem, ő az egyetlen ősmadridista guti mellett, és még nekem is szarul esik ez a tudat, hogy ekkora söpredék lehet ez az ember valójában.
akkor egy ikercasillas überfan mit tegyen? ölje meg magát? ekkorát csalódni bazzeg, hihetetlen.

(és persze murinnyó sem szende szűz, de még mennyire nem. szétbaszták a szeretett csapatomat, egy modriceladásnyira vok attól, hogy becsukjam a boltot örökre.)
Kép
Kép
Kép

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62742
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 23., csütörtök 11:53

Nagyjából egyértelmű a dolog. Aki megfelel Casillasnak és Ramosnak, az biztonságban érezheti magát. Nem csodálkozom rajta, ha Lópeznek valóban ilyen gondoltai lennének, mint amit a Marca TV lehozott. Függetlenül attól, hogy csak "levezetni" jött ide.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 11:52

Mondjuk, ha a téglánk(Casillas) elég befolyásos(az) és neki áll fúrni csapaton belül, akkor még az is megutálja edző bát, aki tövig nyalná neki. Voltak hírek a tégláról és az se véletlen, hogy Sarah barátnője is "elkotyogta" (full szándékos) magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3447
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 11:47

Na jó reggelt. Tehát most ki tt nagy nyelvész lettél, értem. Ez sajnos nem igazán hat meg. Ez egy kifejezés, nem kell mindig szó szerint érteni. Komolyan, ilyeneken vitatkozunk? Nevetséges.
Tényleg az...

Mindenki tisztában van, hogy nem szó szerint lett úgy kinyomva a szeme valakinek, hogy kiessen.
A port a saját játékosaival SEHOL....SOHA nem rúgta össze,CSAK ITT.....és VALÓSZINŰ itt is azért,mert VOLT egy tégla....akiről sokat beszélt már egy évvel ezelőtt is,csak akkor még talán ö maga sem tudta ki lehet az......mostmár tudjuk.
Mi ez a téglázás? Már többször említetted...Nem igazán rémlik már.
Mondjuk azt eleve nem értem, hogy ha tegyük fel van egy tégla, akkor abból az következik, hogy az edzőnek össze kell vesznie a keret felével. :hmmm:

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8048
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 23., csütörtök 7:59

Na jó reggelt. Tehát most ki :cens: tt nagy nyelvész lettél, értem. Ez sajnos nem igazán hat meg. Ez egy kifejezés, nem kell mindig szó szerint érteni. Komolyan, ilyeneken vitatkozunk? Nevetséges.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 23., csütörtök 7:49

:hmmm:

Hihetetlen. Na,nézzük. Amit írtál most utoljára abból az jön le,hogy szerinted én vitatom az incidenst,hiszen láttuk élőben. Igen láttuk.( az előzmény nem fontos most,egyébként érdekes módon pont egy barcás mutatta be nekem hogy tito mit művelt amiért jm ennyire berágott csak a kamera nem mutatja egészében csak amikor már Jm támad :lol: ).
Szóval......kinyomta a szemét,és továbbra is vallod ezt? Tisztázni kellene,nálad is,meg még kurva sok embernél mit jelent a kinyomta szó......vagy a kinyomta a szemét kifejezés. Mert tito vilanova jelenleg nem vak.....lát,mégpedig mindkét szemére.
Mást jelent mint a megbökte,vagy a megnyomta........nem akartalak direkt rávezetni,adtam lehetőséget hogy rájöjj,de ha most sem,akkor javíthatatlan vagy.
Ezek a durva csúsztatások,és ez is jó példa,hogy lehet egy csapatot,vagy embert másként beállítani,rosszabbként ami valójában....ha a média ezt használja,mert ezt használta,direkt olvastam róla,a legtöbb helyen ez jelent meg,hogy kinyomta a szemét.........grat.

Valaki magyarázza el neki......bár ha neki sikerül,attól sok 100nak még nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8048
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 22:35

R.M.C.F írta: Az hogy kinyomta Tito szemét,már nem is kommentálom,mert ma már másutt is olvastam....egyszerűen,magyarországon,nincsenek sokan tisztában egy-egy szó jelentésével. Igen kinyomta a szemét. Ez történt,tito szeme ki lett nyomva. El is hiszik sokan,ennyire buta ember a drukker.
Ezen igazán nincs mit kimagyarázni, látta mindenki élőben, nem kell védeni a védhetetlent.
Higuain írta: a kontrafoci és a bunker nem ugyanaz
régebben a 2000es években nem számított bunkerfocinak ha 50-50% körül volt a labdabirtoklás. Ezt egyszerűen szerintem rosszul látod, hogy ez probléma. És a kipasszolós játék helyett szerintem a jó konrták nagyon látványosak és a kézilabda felállás ami nem real madridos. Persze nem csak kontrára kell játszani, de Mourinhoval a célfoci miatt nem volt látvány és nem kontrák miatt.
Persze, vannak árnyalatok nehéz meghúzni a vonalat. De amikor megfelelő volt az eredmény (1 gólos előny vagy döntetlen), akkor bizony kb. mindig teljesen visszaállította a csapatot, még kontrát se nagyon vezettek. Ezt én bunkernek nevezem, le :cens: om más minek nevezi.
Toky írta: Szerintem a csapat egységes. És egységesen kiáll Casillas mellett is. Szerintem a szakadék a játékosok és edzői stáb (vagy csak Mourinho) között van. Az alapján, amit a pályán látni, meg a hírek szerint (játékosok összeállnak, meg reggeliznek, Pepe Casillas mellett áll ki) nem hiszem, hogy a játékosok között ne lenne összetartás.
Így van. Megintcsak az edző hibája, hogy nem tudott közös nevezőre jutni egyes játékosokkal. Jahogy máshol mellette voltak mindig. Ez meg kit érdekel? Iker is kijött a többi edzővel, meg Ramos is.

Mindegy én örülök, hogy elment, túl nagy volt az arca. Csak többet ült 1 évvel a kelleténél. Majd most a Chelseavel való bukta után kicsit hátha visszafogja magát.

Avatar
Higuain
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:07

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 22., szerda 21:56

Toky írta:Szerintem a csapat egységes. És egységesen kiáll Casillas mellett is. Szerintem a szakadék a játékosok és edzői stáb (vagy csak Mourinho) között van. Az alapján, amit a pályán látni, meg a hírek szerint (játékosok összeállnak, meg reggeliznek, Pepe Casillas mellett áll ki) nem hiszem, hogy a játékosok között ne lenne összetartás.
(Persze van, akinek nincs gondja Mourinhoval, ilyen szerintem Varane, Modric. De pár fecske nem csinál nyarat. Ellenben egy leszarta az ablakomat... )
Az edző nélkül nem megy a cspatnak és az edzőnek se megy csapat nélkül.
Toky írta:Higuain írta:
és NEM BUNKER csapat volt.

Nem én írtam, hogy bunker volt.
Anthonynak szántam ezt mivel ő ezt írta le (szó szerint). :mrgreen:
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 22., szerda 21:47

Higuain írta:
De mi a kérdés?
bocs félreírtam, remélem érted mire gondoltam :mrgreen:
Fogjuk rá. :mrgreen:
Higuain írta:csapategység felbomlott, de amit idén játszottunk az nem josé madridja volt.
Szerintem a csapat egységes. És egységesen kiáll Casillas mellett is. Szerintem a szakadék a játékosok és edzői stáb (vagy csak Mourinho) között van. Az alapján, amit a pályán látni, meg a hírek szerint (játékosok összeállnak, meg reggeliznek, Pepe Casillas mellett áll ki) nem hiszem, hogy a játékosok között ne lenne összetartás.
(Persze van, akinek nincs gondja Mourinhoval, ilyen szerintem Varane, Modric. De pár fecske nem csinál nyarat. Ellenben egy leszarta az ablakomat... :vivo: )
Higuain írta:és NEM BUNKER csapat volt.
Nem én írtam, hogy bunker volt. :sly:

Avatar
Higuain
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:07

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 22., szerda 21:24

Anthony írta: Az utolsó mondatoddal egyetértek, a többivel nem.
Jó, nem Fenerbache, hanem Galatasaray (valami török csapat ez a lényeg, és levertek minket).
amikor már az első meccsen eldőlt, hogy továbbjtunk. A barca se hajtotta szét magát egy olyan visszavágón ami nem számított és nem is kell.
Anthony írta:Lehet, hogy itt a madridisták egy része nem így látja, de JM alatt durván kontrafocit játszodtunk, és sajnos nem csak a Barca-Bayern-MU hármas ellen.
a kontrafoci és a bunker nem ugyanaz
régebben a 2000es években nem számított bunkerfocinak ha 50-50% körül volt a labdabirtoklás. Ezt egyszerűen szerintem rosszul látod, hogy ez probléma. És a kipasszolós játék helyett szerintem a jó konrták nagyon látványosak és a kézilabda felállás ami nem real madridos. Persze nem csak kontrára kell játszani, de Mourinhoval a célfoci miatt nem volt látvány és nem kontrák miatt. (kiscsapatok ellen tavaly aláztunk idén voltak gondok) Szabadságot nem adott a játékosoknak, kérdés mennyire működik ez még ma.

Összességében voltak hibái csak szerintem egyáltalán nem azok amiket felhozol mivel ezek ferdítések.

És amit az El Clasicokról mondasz az külön érdekes. José hibás, de Pep nem, ő nem edző, neki nem kell kordában tartani a játékosokat. Egy rangadón mindig parázs hangulat van, odalépések, odamondások, de a színészkedés és a bírói "tévedések" tették tönkre és váltották ki ezeket. Illetve a Fairplaysajátneveléscsodacsapattöbbmintegyklub nem igazán tudott veszíten (amit kevesen tudnak nem probléma) ,de ezek után a REAL a HIBÁS :mrgreen:
De mi a kérdés?
bocs félreírtam, remélem érted mire gondoltam :mrgreen:
Isten ments minket a tiki takától. Senki sem azt akarja itt látni, meg a labdabirtoklást. A támadó foci és a szép játék nálam nem ott kezdődik. És ne szépítsük azzal, hogy "védekezőbbet". Idén a vezető gól után egyértelműen ívelgetős kontracsapat voltunk igen kevés kivétellel. A kis csapatok ellen is!
az idei szezon teljesen más
idén minden elromlott a cspaton belül, kulcsjátékosok estek ki (Marcelo,Iker), csapategység felbomlott, de amit idén játszottunk az nem josé madridja volt. Az a tavalyi ami NEM szépen játszott, CÉLFOCIT játszott és NEM BUNKER csapat volt. Itt egyesek átesnek a ló tulsó oldalára.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 22., szerda 21:23

Anthony írta:
R.M.C.F írta:A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg. Aztán JM átment azon a bizonyos határon....nem kellett volna. Oké,hogy nagyon sok mindenben igaza volt,és kellett is már aki végre kimondja,megmondja azt amit a sok nyálasfaxú nem mert.......de már sok volt,és ha sok,akkor előbb utóbb ellened fordítják,és ez történt itt is.

>:] :box:
A média, az egy dolog, bár azt is lehet kezelni. De ki mondta JM-nek, hogy nyomja ki Tito szemét, meg csináljon ketrecharcot a classicokból, játszodjon bunkert ilyen Fenerbachek ellen, rúgja össze a port a saját játékosaival, stb. stb.
Ezeknek sehol nincsen köze a médiához.

Vannak aminek nincsen köze köze,de nem is mondtam,hogy mindennek ez az oka. Mindössze a nagyrészében.

Az hogy kinyomta Tito szemét,már nem is kommentálom,mert ma már másutt is olvastam....egyszerűen,magyarországon,nincsenek sokan tisztában egy-egy szó jelentésével. Igen kinyomta a szemét. Ez történt,tito szeme ki lett nyomva. El is hiszik sokan,ennyire buta ember a drukker.

Fenerbache elleni bunker? Ez jó.....de még a galata ellen sem az volt,itt is zavarólag hatnak a jelentések,egyszerűen sokan a szavakkal akarnak "ártani" a csapatnak,inkább hazug szavakat,nem valós jelzőket aggatnak a csapatra,vagy JM-ra csak hogy önnön kielégültséghez vezessen......

A port a saját játékosaival SEHOL....SOHA nem rúgta össze,CSAK ITT.....és VALÓSZINŰ itt is azért,mert VOLT egy tégla....akiről sokat beszélt már egy évvel ezelőtt is,csak akkor még talán ö maga sem tudta ki lehet az......mostmár tudjuk.

Alapvetően 4 mondatod volt,egyik sem volt igaz....hanem durva csúsztatás,túlzás......a valóstól elég messze eltérő állítások.

:x
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 22., szerda 21:13

Higuain írta:Bekkelős játékot a MU-Barca-Bayern hármas ellen nyomtunk. Valójában csak védekezőbbet. A probléma az, hogy itt sokan Barcelona féle játékot akarnak látni és ezért ha nem 70%ban birtokoljuk a labdát az bekkelés és bunker.
Isten ments minket a tiki takától. Senki sem azt akarja itt látni, meg a labdabirtoklást. A támadó foci és a szép játék nálam nem ott kezdődik. És ne szépítsük azzal, hogy "védekezőbbet". Idén a vezető gól után egyértelműen ívelgetős kontracsapat voltunk igen kevés kivétellel. A kis csapatok ellen is!
Higuain írta:Illetve kérdzeném, hogy a fent említett 3 csapat nem Fenerbahce kaliber. (Azt meg sem említem, hogy a Fenerrel nem is játszottunk régóta) persze ha nem ment nem domináltunk, de a fönti cspatokkal játszott meccsekre mondhatjuk, hogy bunkerben voltunk.
De mi a kérdés? :D
Amúgy szerintem a Galatára gondolt. :-)
Higuain írta:Az komolyan nevetséges, hogy ketrecharc lett volna. Az 5-1en odaléptek a játékosok, mert idegesek voltak, hogy megalázták őket, de azon kívül a másik csapat csinálta a cirkusz nagy részét.
Mind két fél hibás volt. Pl. Pepe lépett rá Messi kezére, Messi bikázta ki a labdát a nézőre. DE ezzel számoljon el magában a Barca szurkoló. Én (mi) a Real Madridnak szurkolok(szurkolunk). Az egykori(?) úriemberek klubjának. Akik joggal mondhatták, hogy több mint egy klub.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8048
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 21:02

Higuain írta: AZ egy dolog, hogy Mourinho befásult a Real Madridban, valószínüleg több játékossal konfliktusa volt, de amit te mondasz az nonszensz.

Bekkelős játékot a MU-Barca-Bayern hármas ellen nyomtunk. Valójában csak védekezőbbet. A probléma az, hogy itt sokan Barcelona féle játékot akarnak látni és ezért ha nem 70%ban birtokoljuk a labdát az bekkelés és bunker. Illetve kérdzeném, hogy a fent említett 3 csapat nem Fenerbahce kaliber. (Azt meg sem említem, hogy a Fenerrel nem is játszottunk régóta) persze ha nem ment nem domináltunk, de a fönti cspatokkal játszott meccsekre mondhatjuk, hogy bunkerben voltunk.

El Clasico és ketrecharc? Erre csak egy videóval válaszolnék. Na itt van még egy

Az komolyan nevetséges, hogy ketrecharc lett volna. Az 5-1en odaléptek a játékosok, mert idegesek voltak, hogy megalázták őket, de azon kívül a másik csapat csinálta a cirkusz nagy részét.

Mondom ezt úgy, hogy Mourinhonak és a Real Madridnak is váltania kell, de ez José stílusából adódik (szakmailag más típusú edző; nem bekkel, de célfocit játszat ami visszafog sok játékost; és a beleszürkülés)

ÉS Mourinho rakott minket vissza az elitbe, a BL TOP4-be. Megtette amit tehetett, de tovább kell lépni!
Az utolsó mondatoddal egyetértek, a többivel nem.
Jó, nem Fenerbache, hanem Galatasaray (valami török csapat ez a lényeg, és levertek minket).

Lehet, hogy itt a madridisták egy része nem így látja, de JM alatt durván kontrafocit játszodtunk, és sajnos nem csak a Barca-Bayern-MU hármas ellen.

A classicókon történtek szégyenletes dolgok mindkét csapat részéről, de ezt nyugodtan José nyakába lehet varrni, egy edző feladata az, hogy kordában tartsa a játékosait, nem az hogy kinyomja az ellenfél segédjének a szemét.

Madridista szemmel az eredmények fényében vagy azok reményében sok mindent elnéztünk neki, de az nem azt jelenti, hogy nem láttuk, nem voltak meg a hibái.

Avatar
Higuain
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:07

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 22., szerda 20:42

Anthony írta:
R.M.C.F írta:A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg. Aztán JM átment azon a bizonyos határon....nem kellett volna. Oké,hogy nagyon sok mindenben igaza volt,és kellett is már aki végre kimondja,megmondja azt amit a sok nyálasfaxú nem mert.......de már sok volt,és ha sok,akkor előbb utóbb ellened fordítják,és ez történt itt is.

>:] :box:
A média, az egy dolog, bár azt is lehet kezelni. De ki mondta JM-nek, hogy nyomja ki Tito szemét, meg csináljon ketrecharcot a classicokból, játszodjon bunkert ilyen Fenerbachek ellen, rúgja össze a port a saját játékosaival, stb. stb.
Ezeknek sehol nincsen köze a médiához.
AZ egy dolog, hogy Mourinho befásult a Real Madridban, valószínüleg több játékossal konfliktusa volt, de amit te mondasz az nonszensz.

Bekkelős játékot a MU-Barca-Bayern hármas ellen nyomtunk. Valójában csak védekezőbbet. A probléma az, hogy itt sokan Barcelona féle játékot akarnak látni és ezért ha nem 70%ban birtokoljuk a labdát az bekkelés és bunker. Illetve kérdzeném, hogy a fent említett 3 csapat nem Fenerbahce kaliber. (Azt meg sem említem, hogy a Fenerrel nem is játszottunk régóta) persze ha nem ment nem domináltunk, de a fönti cspatokkal játszott meccsekre mondhatjuk, hogy bunkerben voltunk.

El Clasico és ketrecharc? Erre csak egy videóval válaszolnék. Na itt van még egy

Az komolyan nevetséges, hogy ketrecharc lett volna. Az 5-1en odaléptek a játékosok, mert idegesek voltak, hogy megalázták őket, de azon kívül a másik csapat csinálta a cirkusz nagy részét.

Mondom ezt úgy, hogy Mourinhonak és a Real Madridnak is váltania kell, de ez José stílusából adódik (szakmailag más típusú edző; nem bekkel, de célfocit játszat ami visszafog sok játékost; és a beleszürkülés)

ÉS Mourinho rakott minket vissza az elitbe, a BL TOP4-be. Megtette amit tehetett, de tovább kell lépni!
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8048
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 7:49

R.M.C.F írta:A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg. Aztán JM átment azon a bizonyos határon....nem kellett volna. Oké,hogy nagyon sok mindenben igaza volt,és kellett is már aki végre kimondja,megmondja azt amit a sok nyálasfaxú nem mert.......de már sok volt,és ha sok,akkor előbb utóbb ellened fordítják,és ez történt itt is.

>:] :box:
A média, az egy dolog, bár azt is lehet kezelni. De ki mondta JM-nek, hogy nyomja ki Tito szemét, meg csináljon ketrecharcot a classicokból, játszodjon bunkert ilyen Fenerbachek ellen, rúgja össze a port a saját játékosaival, stb. stb.
Ezeknek sehol nincsen köze a médiához.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 0:21

Frappáns goal.com karikatúra :mrgreen:

revolver
Hozzászólások: 877
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:24
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. május 21., kedd 22:36

A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg.
így van, a parancsot megbaszni nem lehet, mert szaporodik. :-)

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 21., kedd 22:29

R.M.C.F írta:
Jól látod, JM hibás volt bizonyos dolgokban,de akik itt üldözik mint a veszett kutyát és neki tulajdonítják a problémáinkat,azok egész egyszerűen fogalmatlanok.
Én azt gondolom, hogy az idei dolgokban tényleg nem csak ő a hibás, idén minden összejött. De pl. a tavalyi bayern elleni kiesés, meg az 1-0-nál üljünk rá az eredményre, majd szívjuk meg a meccs végén felfogás viszont csak is az övé. És én személy szerint az ilyen és ehhez hasonló dolgai miatt akartam, hogy távozzon.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 21., kedd 22:18

azért azt se felejtsük el h Joséra is azt mondta mindenki h majd bekkelős szar, fost fog nyomatni, ehhez képest tavaly sztem mi játszottuk az egyik legjobb focit, kontrák ide vagy oda. Elértünk 100 pontot, több mint 120 gól a ligában. Az idei fos nemcsak Mou elképzeléseinek és taktikájának a hibája, hanem a széthúzásoké, a bizonytalanságé, balhéké, formahanyatlásoké.
Jól látod, JM hibás volt bizonyos dolgokban,de akik itt üldözik mint a veszett kutyát és neki tulajdonítják a problémáinkat,azok egész egyszerűen fogalmatlanok.

A média meg igen is nagyon terhes a számunkra,eleinte JM még jól le tudta a görényeket állítani,odamondott olyanokat hogy a hajuk kihullott.....de ezek annyian vannak mint az oroszok....egyik nap az egyik ugat,másik nap a másik brekeg. Aztán JM átment azon a bizonyos határon....nem kellett volna. Oké,hogy nagyon sok mindenben igaza volt,és kellett is már aki végre kimondja,megmondja azt amit a sok nyálasfaxú nem mert.......de már sok volt,és ha sok,akkor előbb utóbb ellened fordítják,és ez történt itt is.

>:] :box:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3447
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 21., kedd 22:17

Pont ez az, hogy senki sem azonnal vár szép játékot és BL győzelmet. (Ha mégis, akkor lelke rajta.) CS0kival már többször is írtuk, hogy az első év az építkezésé.
Mondjuk az, hogy mi nem várunk semmit, nem jelenti azt, hogy más sem...Remélhetőleg a vezetőség is tisztában van azzal, hogy kapásból nem fog menni minden.
Mellesleg Carlo akkori Milanjaban Sevchenkok, Inzaghik rúgták a bőrt elől, nem Benzemak, Higuainek, és Seedorf-ok, Pirlok, Rui Costak osztogattak, nem Özilek, Di Mariak, Khedirak, ezt jó leszögezni.
Ibnzaghi aztán csinálta a látványt! :lol:
Azt meg remélem, hogy a madridban sem Khedira, Özil meg DM lesz alatta...
Ami előny lehet a következő edzőnek az az, hogy José bizony nagyon jó kis magot alakított ki a 3 év alatt, ezt kár lenne tőle elvenni. Kötelező változtatni egy két poszton, meg a felálláson, hozzáálláson csiszolni, de összességében nézve elég fiatal és egészen összeszokottá vált a csapat az évek során. Mindenképpen előny.
Hát azért...Ha a három szezon alatti igazolásait nézzük, igazából Varane az, aki fiatal, és mindenki örül, hogy itt van(mondjuk ugye Zidane). Még talán Özilt lehet idevenni. És Modric, bár ő nem annyira fiatal. De DM, Khedira, Coentrao, Carvalho, callejon...

De messze nincs az a Chelsea-s mag, ami tényleg évekig megvolt utána is. Jövőre max 2-3 olyan ember lesz, aki az ő igazolása volt. 3 év után ez szerintem nem olyan sok.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég