Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Buitre
Hozzászólások: 1363
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 15:35
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Tartózkodási hely: Biharugra/Nagyvárad

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 5., szombat 22:05

kezdünk jobban játszani letámadás ellen, helyenként nagyon szépen és magabiztosan gurigázzuk ki a ránktörő ellenfelet, ezt mindenképpen felírom CA neve mellé piros pontként, persze azért van még hova fejlődni ebben is.

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24579
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 5., szombat 21:59

nem láttam a 30. perctől kb, Illarra, Isco, Bale mit tolt?
Nem illik.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4480
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 5., szombat 21:58

na, ha a barca-sevilla kombó után jogosan is oltottuk a csapatot, most ideje dícsérni mindenkit, egy dortmund - sociedad duót 7-0al lehozni kulcsemberek nélkül az komoly teljesítmény.

jár a pacsi mindenkinek.

sok jó egyéni teljesítmény volt, lopez és a komplett védelem jól teljesített, de bale és benzema is jól nyomta. utóbbira voksoltam, nagyon jól tartotta a labdát, általában jól is játszotta meg, sok szép csel, fontos részt játszott az 1. gólban is stb... külön kár azért a kapufáért, kemény volt.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7383
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 5., szombat 21:55

Sevilla ellen is ilyen kegyetlenül be kellett volna verni mindent és akkor most nem kellene várni arra, hogy a riválisok hibázzanak. Amire azért mostmár egyre kevesebb esély van, valljuk be. :/
Love football, hate antifa.

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10060
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 5., szombat 21:54

nagy kár azért az elcsalt clasicóért. :roll:

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 3., csütörtök 15:17

Úgy alakult ahogy arra számítottam.Persze lehetett volna melegebb is,ha Pepe nem játszik ilyen zseniálisan.Tegnap csúcs volt a pali,kb mint az atma ellen mikor Costat beutalta a bolondokházába :D Aki még tetszett nagyon az Bale.Már a korai gólja meghatározó volt,és bár néha felbaszta az agyam hogy reflexszerűen ballal nyúl a lasztihoz,és ezért megtorpan a támadás,de viszont látszik hogy tudatosan próbálja a jobb lábát is játékba hozni,példa erre pl az a lövése is,ami fölé ment ugyan,de biztató.Vagyis akar fejlődni.Na meg csinált néhány olyan cselt,hogy gondolkoztam rajta ő volt e ő...:D a szabadrúgása...látszik mikyen laza a bokája,szinte külön életet élt a lábfej,és még erőt is tud belevinni.Nem változott a véleményem,hogy a spanyol bajnokságba nem ő az ideális,de a BL-be hatékony,és ha tényleg úgy tud fejlődni;ahogy arra RMCF számít,akkor nem lesz vele gond.
A másik Modric....tegnap nyilván nem volt olyan látványos mint szokott,betudható anbak hogy a támadásokért Isco felelt,de amolyan Khedira poszton a horvát jól megoldotta,levédte a területet,labdákat szerzett,harcos volt.Amit hiányoltam,hogy nem lőtt messziről...pedig olyan rúgótechnikával azért kellene.Úgy mint ahogy DM be meri vállalni,még akkor is ha sokszor felrúgja a harmincadik sorba..:DÉs Modric rúgótechnikája jobb is.
Benzema nagyon jól játszott.A gól ugyan nem jött össze,de összességében nem lehet rá panasz.Laza volt és fineszes.
Ami idegesít,a középsővédők ne ívelgessenek már fel,az a halálom,akkor adják oda Xabinak,az majd megoldja.Ezt még azért,mindig nagyon érzi.
A cserék...Casemiro annyira nem is volt tegnap flop,de azzal a labdával be kellett volna gyalogolni a kapuba,nem visszapasszolni,ráadásul nem is jól.Morata meg nem szint,itt nem,el kell adni egy jó csapathoz,mint pl a napoli vagy egy spurs...
A dortmund kp-ja is bűn lassu,kb Sahin olyan gyors mint Xabi,csak a baszk sokkal rutinosabb.A gaboni csillagfejűből viszont nagy játékos lehet.
A dortmundi meccstől nem félek.Szerzünk gólt,ez biztos,onnantól meg...benn vagyunk a négybe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:39

Ramioli írta: a 2 félidőben vissza vettek ez olyan tuti mint a halál
Carlo nyilatkozata
Carlo Ancelotti
Nem rejtette el elégedettségét a csapattal: “Örülök az eredménynek, annak hogy ilyen meccset játszottunk és hogy a csapat ilyen hozzáállással játszott. Nem volt könnyű mérkőzés, jól kezdtünk az első félidővel, tele voltunk energiával de a második félidőben visszavettünk a tempóból kicsit, és a kontratámadásokra játszottunk. A Dortmund is jó hozzáállással játszott, főleg a kontratámadásoknál, nagyon veszélyes csapat és a visszavágó nem lesz egyszerű. Azt tettük amit jól begyakoroltunk, nyomást gyakoroltunk elől, hajtottunk és birtokoltuk a labdát. A hangulat is remek volt, az ilyen meccseken rendkívül fontos szerepük van a szurkolóknak”. Forrás: Madridom.hu

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 14:35

Első félidőben tegnap köze nem volt a meccshez a Dortmundnak, a 2 félidőben vissza vettek ez olyan tuti mint a halál , akkor már a Dortmund is jobban teret kapott és voltak gólszerzési lehetőségei , de ez annak tudható be hogy hétvégén egy olyan csapat ellen játszunk akik úgy elverték a barcát mint a xart! kell oda az erő és a frissesség ! szezon egyik legnehezebb meccse lesz!! nagyon nehéz terep!! és ha ott buknak ki is szállnak a bajnoki címből , sordöntő meccs lesz!

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:29

Matt009 írta:Isco helyett DM ok. De Xabit nem tudjuk kicserélni. Szomorú, de nincs jobb játékosunk oda. Amúgy Xabi védelmében annyit megjegyeznék, hogy a legjobban helyezkedő és legjobban védekező játékosunk ő a középpályán. Ő az, aki a legkevésbé oka a gyenge védekezésnek. Az ő gondja az, hogy előre játékban kevés mind a stílusa (túl statikus), mint a kora (könnyű szerelni, lelassult, egyre hátrébbról kénytelen irányítani, mert egyre hátrébb szorítják az ellenfelek, a meccsek nagy részén majdnem a védők vonalából szervez) miatt. Ha képes lenne egy cselre, amivel területet és pozíciót nyerne, akkor lenne ő elég. De erre már nem képes. Szóval a védekezésünk még mindig kevés és nem Xabi miatt.
Nagyon sokszor megmagyarázod a kp gyengeségét (ami van, hogy igaz is) ezért engem speciel érdekelne, hogy te 4-3-3-as felállásban milyen kpt küldenél fel. Első sorban ebből a keretből, de érdekelne, hogy Te kit hoznál nyáron kp-ra (és ne Vidalozzunk, mert tudjuk, hogy az lehetetlen). Nem kötekedés, csak engem ez érdekel.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 14:18

Isco és Alonso kezdőbe tétele volt ennek az oka
Isco helyett DM ok. De Xabit nem tudjuk kicserélni. Szomorú, de nincs jobb játékosunk oda. Amúgy Xabi védelmében annyit megjegyeznék, hogy a legjobban helyezkedő és legjobban védekező játékosunk ő a középpályán. Ő az, aki a legkevésbé oka a gyenge védekezésnek. Az ő gondja az, hogy előre játékban kevés mind a stílusa (túl statikus), mint a kora (könnyű szerelni, lelassult, egyre hátrébbról kénytelen irányítani, mert egyre hátrébb szorítják az ellenfelek, a meccsek nagy részén majdnem a védők vonalából szervez) miatt. Ha képes lenne egy cselre, amivel területet és pozíciót nyerne, akkor lenne ő elég. De erre már nem képes. Szóval a védekezésünk még mindig kevés és nem Xabi miatt.
kelemen.istvan írta:
Realista24 írta:Közeledik a szezon vége, és személy szerint aggódom.
Én is. Még egy sérülés vagy eltiltás előröl és kb vége a dal(ok)nak. Tegnap kiesett DM, helyette ugye Isco kezdett..ránéztem a kispadra és reménykedtem,hogy nem kell cserélni,pláne nem előre.. :( Nehéz lesz az biztos, kezdő 11re nagyon rá fog férni a pihenés a szezon végeztével,de VB jön... :roll:
Szerintem Realista aggodalma sem elsősorban a sérülések miatt volt, hanem azért mert a csapat vagy ennyit tud csak, vagy nem tudja kiadni magából azt, ami ténylegesen benne van. Egyik sem jó opció. Ha BL döntőzünk, akkor még 12 meccs van hátra, ezt a 12 meccset illene csúcsformában, gőzerővel végigtolni, ezen a 12 meccsen dől el, hogy ért-e valamit az elmúlt évi munka, ideje lenne a csapatnak felpörögnie és villantani valamit. Mert amíg lötyögni kellett, addig jól teljesítettünk, de eljött az idő, amikor le kell valamit tenni az asztalra. Ha csak annyi van a csapatban, mint tegnap, akkor nem fog sok babér teremni nekünk.

Avatar
Dan_P
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2013. július 17., szerda 12:31
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 3., csütörtök 13:41

Ma néztem csak vissza a meccset. Összességében tetszett. Igaz, hogy a végén benne volt, hogy gólt kapunk, de ők is kaphattak volna többet. A hátsó alakzat teljesítménye tetszett, pepe nálam mom. Örülök, hogy carlo iscot kezdette, mert élmény nézni ahogy játszik. Coentraoval is meg voltam elégedve, sajnos marcelo mostanában nem hoz ennyit.
Nem vagyok nagy szakértő, de feltűnik sokszor, hogy a középpályánkon nagyon sokszor azért rohannak át, mert fellép védő (gyakran ramos), ilyenkor xabi szinte leghátulra lép vissza a védelembe és amikor elől elhagyjuk a labdát gyorsan át tudnak futni a kpn.

Lehet izgulni, hogy mennyi energiánk maradt hétvégére. Az kemény lesz...

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2947
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 3., csütörtök 13:23

Realista24 írta:Közeledik a szezon vége, és személy szerint aggódom.
Én is. Még egy sérülés vagy eltiltás előröl és kb vége a dal(ok)nak. Tegnap kiesett DM, helyette ugye Isco kezdett..ránéztem a kispadra és reménykedtem,hogy nem kell cserélni,pláne nem előre.. :( Nehéz lesz az biztos, kezdő 11re nagyon rá fog férni a pihenés a szezon végeztével,de VB jön... :roll:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:21

Realista24 írta:

És miért nem?


Egyre több a sérült és sajnos már csak egy-egy meccsre tudunk szerintem igazán felpörögni.
Matt kérdése arra vonatkozott, hogy a korábbi meccseken miért nem adták ki magukból, azt amit tudnak?
Közeledik a szezon vége, és személy szerint aggódom.
Igazából maga a csapat is későn állt össze úgy isten igazán. Bale is későn ért be (bár még mindig van benne) ami sok esetben olyan volt mintha 10 emberrel játszanánk. Most pedig pont Arbeloa, Jesé lenne az a 2 játékos aki legjobban kéne. Jövőre szerintem lesz egy olyan évünk mint ami Mou második éve volt csak éppen Ancelotti stílusban ami nekem jobban tetszik...

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62866
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:16


És miért nem?


Egyre több a sérült és sajnos már csak egy-egy meccsre tudunk szerintem igazán felpörögni.
Matt kérdése arra vonatkozott, hogy a korábbi meccseken miért nem adták ki magukból, azt amit tudnak?
Közeledik a szezon vége, és személy szerint aggódom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:12

Matt009 írta:hátul a csapat botrányos volt. Pepe azért lett meccsember, mert volt 2-3 hatalmas mentése, amit korábban egy orbitális védelmi hiba előzött meg.
Isco és Alonso kezdőbe tétele volt ennek az oka, DE szerintem ennek is volt köszönhető az, hogy az első 45 percben baromira uraltuk a meccset, mivel óriási nyomást gyakoroltunk az ellenfélre. A kontrákat Alonso nem tudta megfogni, és Isco sem. Magyarán vagy volt Modric aki gülizett, és maga a védelem. Amennyiben lett volna DM teljesen más lett volna a meccs képe, mert ő ezeket a játékosokat simán leszedte volna... A kérdés csak az, hogy vajon DM-el többet vagy kevesebbet rúgtunk volna, de szerintem többet...
Matt009 írta:És miért nem?
Egyre több a sérült és sajnos már csak egy-egy meccsre tudunk szerintem igazán felpörögni. Ezért szerintem szombaton meghúzzák a fiúk a bajnokságot, és ha ne adj isten nem nyerünk, akkor onnantól megint jön az, hogy max otthon majd megy a bugi a bajnokságba, de idegenben semmi lesz a csapat. Látszik rajtuk, hogy nagyon BL-t akarnak nyerni, de szerintem a kupában a barca is kapni fogja az ívet.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 12:17

R.M.C.F írta:
Szervezett, koncentrált játékot kellő intenzitás mellett szerintem csak az AtMa elleni első kupameccsen láthattunk idén a csapattól,
Pontosan. A többin nem adták ki azt amit tudnak.
És miért nem?

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:51

Szervezett, koncentrált játékot kellő intenzitás mellett szerintem csak az AtMa elleni első kupameccsen láthattunk idén a csapattól,
Pontosan. A többin nem adták ki azt amit tudnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 11:39

a lenyeg az, hogy jott egy csapat, aki ellen jol jatszottunk, nem tokeletesen, de jol, ezert pedig meg kell dicserni az arra melto jatekosokat, csapatreszeket.
Előrefelé jól játszottunk, hátul a csapat botrányos volt. Pepe azért lett meccsember, mert volt 2-3 hatalmas mentése, amit korábban egy orbitális védelmi hiba előzött meg.

Most ezt add össze azzal, hogy szervezett csapat ellen előrefelé sem megy a játék, akkor mit kapsz? Azokat a meccseket melyik csapatrész nyeri meg?

Ebből fakad az elégedetlenség.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9203
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 11:29

Matt009 írta:
Géci írta:Igen, ezt szeretem... Akik ellen mi játszunk az mind gyenge sz@r... Itt sose lesz jó semmi. Csak a szokásos... Olyan első félidőnk volt, hogy jó volt nézni, de ha jól játszunk akkor is csak az ellenfél lehet gyenge... Vicces...
Túlságosan is általánosítasz. A fórum egyik fele overhypeolja ezt a BVB-t teljesen indokolatlanul, míg a fórum másik fele tisztában van vele, hogy ez alapjáraton egy gyenge csapat még Lewandovskival is, nemhogy nélküle. Én a meccs előtt is 3-0-át tippeltem, és akárhányszor előjött a téma én mindig sima meccset jósoltam, mert szerintem szar is ez a BVB.
Szerintem teljesen mindegy hogy az egyik overhype-ol, a masik underhype-ol vagy a harmadik a ketto kozott tekint az ellenfelre, a lenyeg az, hogy jott egy csapat, aki ellen jol jatszottunk, nem tokeletesen, de jol, ezert pedig meg kell dicserni az arra melto jatekosokat, csapatreszeket. Nem kell elszallni egyik gyozelemtol se hogy most milyen kiralyok vagyok meg vegig verjuk egesz Europat, de nem is kell magyarazkodni, hogy csak azert nyertunk mert az ellenfel gyenge volt, mert Pepe jol jatszott, mert Ronaldo vagy Isco villant egyet, mert Modric megteremtette a kulonbseget, stb. En mindig ugy ulok le meccset nezni, hogy elvezni akarom, ellenfeltol fuggetlenul. Nem kell folyamatosan azzal foglalkozni, hogy ez nem mukodik, az nem mukodik, mert mindig is lesznek hibaink, talan 1-2 honapon kivul soha nem fogunk tokeletesen jatszani, nem kell folyamatosan elegedetlenkedni, hanem oruljunk annak amit eddig is elertunk es bizzunk benne hogy meg magasabbra kerulhetunk.

(Egyebkent lehet nem egyeterteni, de ez a folyamatos elegedetlenseg bizony nem kicsit magyar nepbetegseg. Nemreg testverem volt Mexikoban par hetet es vagy a szallodaban vagy a repuloteren, mar nem tudom pontosan, de latott egy elegedetlen europai hazaspart. Gondolta magaban, hogy ezek biztos magyarok lehetnek. Kozelebb ment es hallotta hogy magyarul beszelnek egymassal. Persze lehet hogy csak veletlen, de azert elgondolkodtato. :coffee: )

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 3., csütörtök 11:06

A Barcelona ellen játszottak szerintem ebben az évben meg az Atleci ellen a kupában az első meccsen teljesen felpörögve a játékosok.Na az az igazi Madrid szerintem.
Szervezett, koncentrált játékot kellő intenzitás mellett szerintem csak az AtMa elleni első kupameccsen láthattunk idén a csapattól, ezenkívül valami mindig hiányzott a fenti hármasból eddig a komolyabb ellenfelek ellen! :x

Az eredmény kiváló, ettől függetlenül én picit aggódom a csapat fizikális és taktikai szintje miatt; világsztárok, egy-egy tetszetős akció ide-oda, nekem még mindig olyan tessék-lássék feelingem van! :roll: Elsősorban szerintem határozottság és szervezettség terén lenne még bőven hova fejlődnie a csapatnak (ebből a szempontból pl. sokat tanulhatnánk az AtMa-tól); az már egy más kérdés, hogy egyelőre ez is elégnek tűnik egy elődöntőhöz --> a kérdés inkább a hogyan tovább(?)! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 131 regisztrált és 0 vendég