Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 22., szerda 11:10

___Samy___ írta:
A Bild megválasztotta a Bundesliga álomcsapatát, melybe a Real Madrid növendéke, Dani Carvajal is bekerült. A teljes csapat: Trapp; Lahm, Hummels, Dante, Carvajal; Götze, Diego, Müller, Ribery, Kiessling és Lewandowski.
ettől jobb indok nem is kell, hogy visszahozzuk őt
Szerintem se! Pedig milyen embereket szorított ki... Elég csak Alabat mondani, akit láttunk ellenünk játszani már, de elég arra gondolni, hogy a Bayern oszlopos tagja. Vagy Piszczeket... Remélem őt jelentjük be először, hogy jött, akkor legalább a védelmünkkel már nem kellene törődni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Monkey
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 12:47
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 22., szerda 11:02

Mivel bonyolódik a helyzet Ancelotti leigazolásával kapcsolatban, a Real Madrid nem veti el Jupp Heynckes szerződtetését sem. A német szakemberrel – Ancelottival ellentétben – június 2-a után már szabadon tárgyalhat a klub, és amennyiben egyezségre jutnak a felek, úgy ingyen érkezhet a tréner. A német megjárta már a Madridot, és a szurkolóknak felemás érzései vannak vele szemben. A csapatot az 1997/1998-as szezonban vezette, amikor bár negyedikek lettek a ligában, de a BL-ben elhódította a Hetediket a Juventus ellen.
Ez egy szimpatikus hír! Heynckesben valahogy több fantáziát látok, 1+x éves szerződést neki és a 14-es VB után megpróbálni visszahozni del Bosquet!

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 22., szerda 11:01

De most mi van akkor ha Carvajal nem akar visszajönni.
A középpályát kellene feltúrbózni,meg Higuain helyére hozni egy csatárt.
Heynckestől meg ne várjon csodát senki egy év alatt.Ezt a Bayernt is szépen építette folyamatosan,kb. 3 évébe telt ha jól emlékszem.Rövidtávon egyáltalán minek edző,meg mi értelme lenne ennek az 1 évnek?
Akkor a csapatot sem lehetne elkezdeni újjáépíteni,mert ha 1 év múlva jön az új,akkor neki kb. teljesen más emberek kellenének.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 22., szerda 10:43

ez a mai marca címlap mégis mi akar lenni? :lol:

elég valószínűtlen főleg úgy hogy eladnánk modricot meg essien amúgy is megy vissza és egy darab középpályásról sem esik szó. egyébként a felmerült nevek közül casemiro végleg leigazolása kézenfekvő lenne, az ára miatt nem nagyon fürödhetünk be vele és kiegészítő embernek essien helyett tökéletes lenne.

carvajal ugye régóta beszédtéma, megfelelő tapasztalatokat szerzett a leverkusenben. bedobhatjuk a mélyvízbe.

isco szerintem baromi kevés lenne egy real madrid kezdőhöz, azért a posztján egy modric és özil bőven jobb, esetleg ha olcsón megkapnánk 20 millió körül akkor talán elhoznám tartaléknak. a középpálya támadó részén akárhol bevethető, viszonylag képzett és spanyol is de mondom a kezdőhöz kevés meg amúgy is pellegrini viheti magával a cityhez.

bale és neymar közül nyilván az egyik jönne. egyiket sem tudjuk elhozni szerintem, de ha választanom kell akkor egyértelműen neymar lenne számunkra hosszútávon a legjobb. a stílus, a játéktudás amit képvisel nagyon kéne nekünk. egyértelmű hogy ilyen képességű játékosok leigazolására kéne törekednie egy real madridnak, mert mindig is az ilyen tehetségű arcok vitték sikerre ezt a klubot.

lewandowski számomra nem éppen egy toptámadó, vannak erényei ami alapján higuainnal bőven jobb játékos. például jól fejel amit kb van nistelrooy óta egyetlen csatárunktól sem láthattunk. összjátékban sem rossz, erőszakos. ha nincs más lehetséges opció akkor tőlem jöhet, az ára is kedvező a jövőre lejáró szerződése miatt. meg azért csak elpakolt nekünk négyet :mrgreen:

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8209
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 22., szerda 10:30

A Bild megválasztotta a Bundesliga álomcsapatát, melybe a Real Madrid növendéke, Dani Carvajal is bekerült. A teljes csapat: Trapp; Lahm, Hummels, Dante, Carvajal; Götze, Diego, Müller, Ribery, Kiessling és Lewandowski.
ettől jobb indok nem is kell, hogy visszahozzuk őt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3447
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 22., szerda 10:26

Nem orulok Bravo jelolesenek, mivel nem tartom Perez potencialis versenytarsanak es nem akarom, hogy elhuzodjon a valasztas, mert igy kesobb tudjuk megkezdeni a szezont.
Nem fog indulni. Kihasználja most egy kicsit a médiát, még többen megismerik, aztán ha Perez lép, akkor fog elindulni a választáson. Jól csinálja.

Modric eladását esélytelennek tartom, modjuk ahhoz kellett az utolsó 2 hónap teljesítménye. Ha Mourinho nem játszatta volna, akkor lehet hogy eladják, függetlenül attól, hogy mit tud. Ráhúzták volna, hogy Mourinho újabb hülyesége volt a leigazolása, a portugál ment, Modric is mehet.
De szerencsére minden vakegérnek is látványos volt az utóbbi meccseken, hogy mire képes. Nem aggódom az eladása miatt.
Őszintén, szerintem Cavani jobb csatár, mint Falcao, komplexebb, védekezik, képes bárhonnan, bármilyen körülmények között helyzetbe juttatni magát, testfelépítése is jobb, mint a kolumbiaié, annyi különbséggel, hogy utóbbi fontosabb meccseket döntött el, de Edison Olaszországban szopatja halálra a védőket, ami azért nem könnyű.
Nem mondom, hogy jobb, viszont mindig mosolygok azokon a kijelentéseken, amikor valaki Falcao-t isteníti, meg hogy minden pénzt megér, de Cavani max ha 20-30 milliót ér...Ugyanaz a széria a két ember, alig van különbség közöttük.
Cavaninál mondjuk azt külön értékelem, hogy a hírek szerint minket részesít előnyben mindenkivel szemben, nem egy zsák pénzzel kell rohanni utánna, hogy válasszon már minket.
Mindent figyelembe véve, lehet hogy egy hangyányit jobban is örülnék az urunak, ha a kettő között kell választani.

Triumvirate98
Hozzászólások: 89
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:51
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 10:09

Ha már többet van róla itt szó, mint Ronaldoról, Vidal ma lett 26 éves.

Ma azt olvastam, már repülőn ül Paratici és Marotta, 25-nél többet nem adnánk, viszont ti 30-at kértek. Én is sokallom.

accel
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 16:48

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 10:07

Mike írta:Távoztak, és a jövőben fognak is távozni Modricnál sokkal nagyobb játékosok. De remélem eladjuk, te nem nézel több Real meccset, és hozzuk a Neymar-Lucas-Vidal pakkot :lol:
sztem arra gondolt hehe, hogy amíg ilyen khedirák alapkezdők meg érinthetetlenek, addig modricot meg elakarjuk adni.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 10:05

Remélem Perez nem akar megint bevadulni, és csak támadókat alkalmazni a csapatnál, a többi meg mehet amerre akar.
Elég valószínűtlennek tűnik, bár ......! :shifty::mrgreen: Ezzel kapcsolatban egyébként olvasta valaki Four Four Two e havi számában megjelent beszélgetést a 10 évvel ezelőtti istenekkel??? Az újságot nem kommentálnám ( :-* :rock: :cens: olyan amilyen), de őszintén szólva csak ezért a cikkért nagyon nem volt kár ebbe a mostani számba beruházni; közel 15 oldalas interjú elsősorban Figóval, Zizouval, Ronnieval és R. Carlossal (de megszólal benne Macca, David és Salgado is) a Galaktikus korszakról és annak belső titkairól; ajánlom minden Madridista számára --> egy élmény volt olvasni ezeket a sorokat, rengeteg új és nagyon érdekes információval!

http://fourfourtwo.com/blogs/fourfourtw ... o-fft.aspx
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Mario Cirolo
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:48
Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. május 22., szerda 9:59

Nem orulok Bravo jelolesenek, mivel nem tartom Perez potencialis versenytarsanak es nem akarom, hogy elhuzodjon a valasztas, mert igy kesobb tudjuk megkezdeni a szezont. A 100 milla viszont jol hangzik, egyedul Pepeert fajna a szivem, de ha jon Inigo Martinez fele annyiert, akkor rendben. Abbol a 100bol, ha jonne Carvajal(10), Inigo Martinez (15-20), Casemeiro (5-6), Kondogbia (8), egy Sahin uzelet kereteben Lewa es Gundogan (40), illetve Verratti (25) es Isco (25-30) akkor a kozeppalya es vedelem rendben van. Orulnek Pogbanak, vagy Vidalnak, de Conte maradasaval nem latok rajuk semmi eselyt.
Felolem Coentrao is mehet, egyreszt, ha Marcelo ujra formaba lendul, akkor felesleges egy 30 millas jatekos a padra, masreszt, egy olcsobb jatekos siman lehozza azt, amit eddig o csinalt. A fiatalok kozul, Jese, Morata es Jose Rodridguez is johet fel, illetve Fabinhot is megneznem meg par meccsen.
Vegul a Bale/Neymar kettosbol jojjon valamelyik 60-70ert es en teljesen elegdett leszek. Viszont, ha Modricot eladnank, akkor en tenyleg agyfa :cens: t kapok, mert a jovobeli Real kozeppalyajanak alapembere lehet.
Ez kiadasok oldalan egy olyan 170-180 minusz lenne, amibol lejonnek az eladasok es igy -70-80ban zarnank, ami nem veszes es a keret minosegileg is erosodne.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 22., szerda 9:54

10 év múlva a kutya nem fog emlékezni murinnyóra.
Kép
Kép
Kép

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 22., szerda 9:50

hehe írta:ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
:lilasalas: :mrgreen:

Távoztak, és a jövőben fognak is távozni Modricnál sokkal nagyobb játékosok. De remélem eladjuk, te nem nézel több Real meccset, és hozzuk a Neymar-Lucas-Vidal pakkot :lol:

nem adjuk el, relax.


José meg úgy fog bekerülni a Real történelmébe, mint a rekordokat döntő csapat edzője, és aki a történelem legjobb barcájával felvette a versenyt. Ennél lehetett volna bőven több is, de nem egy átlagos edzőként fognak rá emlékezni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62744
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 9:44

Csak mert van a piacon egy Jupp Heynckes. Én kíváncsi lennék mit hoz ki a Madridból.
Mivel Jupp nem akar munkát vállalni, így nehéz, bár a Marca szerint még mindig bíznak a Realnál, hogy elvállalja a feladatot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:02

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 22., szerda 9:41

Remélem Perez nem akar megint bevadulni, és csak támadókat alkalmazni a csapatnál, a többi meg mehet amerre akar.

Galen
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2013. május 22., szerda 9:27
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Messi, Ronaldinho, Abidal, Mascherano, Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, West Ham United

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galen » 2013. május 22., szerda 9:36

Először is gratulálok az új honlaphoz, mindenkinek jó böngészést és csevegést kívánok!

Bennem az merült fel kérdésként, hogy miért Ancelottit hívják Perezék?
Csak mert van a piacon egy Jupp Heynckes. Én kíváncsi lennék mit hoz ki a Madridból.

Védőre asszem egyáltalán nincs szükségetek, 1 talán 2 középpályásra és egy csatárra inkább.

Avatar
Gerr90
Hozzászólások: 387
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 10:04
Kedvenc játékosaid: Luka Modrić, Isco, Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane, Iker Casillas, Xabi Alonso.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 22., szerda 9:24

hehe írta:ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
Nem tudom, hogy minek kellene történnie, hogy végezzek a Madriddal, DE Modric eladása engem is teljesen kiakasztana.
Csak abban tudok reménykedni, hogy médiakoholmány, ami a decemberi szavazás eredményéből táplálkozik.
Ennek kell lennie, mert CR után a leghasznosabb játékosunk, amikor lehetőséget kap. A portugál mellett nálam az ő neve szerepelne második helyen az érinthetetlenek listáján, szorosan követve Varane által.
Nem hiszem, hogy a vezetőség nem látja.
Meséltem egy leányzónak, hogy a Realban mennyire fontos a médiaérték és próbálnak jóképű, híres, "eladható" focistákat igazolni. Aztán mikor néztük a Kupadöntőt, meglátta Modricot, és az volt a reakciója, hogy kamuztam mert ez az ember egyáltalán nem "szép". Aztán a végére megértette miért van nálunk és full laikusként megkérdezte, hogy csúnyább játékosok csak úgy jöhetnek ide, ha nagyon tudnak focizni?
Nem tudom elképzelni, hogy ha egy olyan ember is észreveszi az ilyesmit, aki csak most ismerkedni a focival, akkor a vezetőink nem látják.
Lehet csak magam nyugtatom az eszmefuttatásaimmal, de próbálom levezetni, hogy miért lehetnek kacsák ezek a hírek.

Avatar
matador
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:34
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 22., szerda 9:21

ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
Ez pontosan így van. Ha ez bekövetkezik, én a labdarúgással is végeztem. Nem elég, hogy a legnullább teljesítményt hozzák le alapból is a tisztességes sportágak közül ezek az aranylábúak 20-szor annyi pénzért, mint a náluk jóval nagyobb sportemberek, de lassan egy évtizede nem jön olyan ember, aki legalább ezt a játékot jól tolná. Nevetséges. Majd megyek nézni teniszt meg MotoGP-t, ott nem agyban gyenge elkényeztetett lófasz ficsúrok veszik fel a lóvét az impotenciájukra, hanem férfiak nyújtanak high-end sportteljesítményt.
Sportfilozófia: Roger Federer

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 9:19

ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
Mondasz valamit! :mrgreen: :Đ Egyébként nem kell mindjárt besz@rni, pár nappal korábban az egyik újság (AS azt hiszem) elkezdte a többi meg szépen átvette (többek közt a Marca is); miközben 2 héttel ezelőtt ugyanezek a portálok érinthetetlennek és a tavasz egyik legjobbjaként ajnározták a horvátot! Ráadásul az ügynöke is határozottan kijelentette, hogy biztosan marad Madridban! Arról nem is beszélve, hogy ez a Marcás lista több sebből vérzik; ott van mindjárt Neymar esete, akiről simán lecsúsztunk, így nem is értem mit erőltetik a címlapon; Bale szintén elég messzinek tűnik eddig; ez az Isco meg csak szimplán no comment! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

mohaola
Hozzászólások: 232
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:39
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 9:18

hehe írta:ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
“Mourinho nem töltött sok időt a Real Madridnál. Őszintén szólva, túl nagy falat volt Mounak. Ugyanúgy fog a Real Madrid történelmébe bekerülni, mint bármelyik másik edző. Nem hinném, hogy az egyik legjobbként, vagy a legjobbként emlékeznénk majd rá” – nyilatkozta Lorenzo Sanz.
in yo face :lol: :lol: :mrgreen:
Kell a pénz Cavani-ra meg Bale-ra ezért beáldozunk mindenkit annak érdekében, hogy ez a kettő itt kössön ki, aztán majd néznek nagyot a vezetők mikor kihullunk a 16között a BL-be,
De felszabtak ezek a mai pletykák.

Ez a tag se tudom mit erőlködik, semmi esélye csak az idejét vesztegeti.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 9:10

Azt jelenti, hogy Khedira marad, a kp. marad, valaki kimegy jobb oldalra DM helyett, meg jön egy csatár, azt csók (Carvajal, Cavani, jobb oldalon vki). Ezeket a lépéseket mondjuk tavaly nyáron kellett volna meghúzni.
Egyetértek, erre tavaly még azt is mondtam volna, hogy OK; de most ..... :ozil: :-* :coffee: !
igazolni kell egy csatárt, meg kell tartani Cét, mert ugye még csak nem is hosszabbított, valamint ha már pletykák, akkor Mourinho vinné a Chelseahez Cavanit.
Így van; Cristiano megtartása a legfontosabb aztán a többi! Igen ám; csak Cavani viszont egyértelműen a Real Madridot preferálja, így José akár tótágast is állhat jelen esetben! :Đ :-* A pletykák szerint egyébként az uruguayi ügynöke madridi nyomásra elkezdte szépen lealkudni az árat és jelen pillanatban egy 40-50 millás vételár tűnik valószínűnek!
arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni?
Csak feltételezések láttak eddig napvilágot, amiből egyébként semmi használható nem származott --> felsorolták Carlo eddigi csapatainál használt formációkat, felállásokat és megállapították, hogy azért többféle formációt ismer és alkalmaz, mint José --> ennélfogva bármi lehetséges (képes megtartatni a jelenlegi alaptaktikát, de ugyanakkor továbbfejleszteni, változtatni is azon)! :roll: :coffee: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 94 regisztrált és 0 vendég