Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

cart
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:02

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 24., péntek 12:23

szerint nem esélytelen a dolog, de ehhez Neymart előbb át kell tudni csábítani és meg kell győzni arról, hogy a madridi átigazolással minimum olyan jól járna, mintha a Barcába menne
Érdemes ilyen játékosnál erőlködni, akire úgy kell ráerőltetni, hogy a Realban játsszon. Biztosan nagyon elkötelezett lenne a csapat iránt.

TéOeM
Hozzászólások: 405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:20
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kemecse

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 24., péntek 12:20

A Barcás Thiagóról nem tudsz valami hírt? :D Eligazol vagy marad? Jönne-e a Realba stbstb? :mrgreen:

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 12:17

Van még esély Neymarra, vagy csak arra kell(ett)ünk, hogy magasabb összeget írhassanak a brazilok az árcédulára?
Jó kérdés; egy biztos --> a katalánok tegnap szépen hazakullogtak Neymar és mindenféle egyezség nélkül (már ami a Santost illeti) és tartják a 22 (egyes információk szerint 25 millás ajánlatukat)! Ezzel az AS cikkel én őszintén szólva nem tudok mit kezdeni és egyelőre nem is kommentálnám, picit tündérmesébe illő párbeszédet közöltek a néppel és nekem inkább tűnik kacsának, mint sem igaznak, de ugye a remény hal meg utoljára! :ike: Az biztos, hogy a Santossal és többi céggel való megállapodást tekintve a pletykák, hírek szerint a Madrid jobban áll Neymar ügyben + Ronaldo és Wagner Ribeiro is igyekszek Neymárt a Real felé lökdösni; miközben a Barca féle előszerződés szinte 100%, hogy létezik és így a játékossal való egyezséget tekintve meg a katalánok vannak előnyben! :-* Személyes véleményem (egyben reményeim) szerint nem esélytelen a dolog, de ehhez Neymart előbb át kell tudni csábítani és meg kell győzni arról, hogy a madridi átigazolással minimum olyan jól járna, mintha a Barcába menne; a kérdés az, hogy erre van-e esély és hogy végül sikerül-e?!? Ellenkező esetben szinte biztos, hogy a katalánoknál folytatja majd a karrierjét!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 12:10

Mert elegem van abból, hogy egy sikertelen szezon után ki akarja vágni a fél csapatot, telerakni támadóval, miközben a középpálya rém gyenge. Szánalmas ez a vagdalkozás, amit művel, szerintem ő sem tudja, hogy mit kéne tenni igazán, kiket kéne hozni, csak nagyot durranjon a neve az átigazolási piacon.
Nem tudom mire gondolsz, de még az égvilágon senkit nem igazoltunk le...Majd szeptember elsején esetleg ezt el lehet majd mondani, deaddig kicsit korai. Főleg, hogy bőven szó van azért a középpályásokról.
Egy sikertelen szezon? Higuain 6 év értkelhetetlen a BL-ben meg a nagy meccseken. Kaká 3 éve mosolyog a pályán. DM-nek talán ha volt fél éve itt, ami igazán jó volt, pedig ő is 3 éve van itt. Pepe eladása nem feltétlenül sportszakmai, inkább imázs dolog lesz, ha lesz. Albiol ha megy, azért lesz, mert ő akar menni. Essien visszamegy, Carvalhonak lejár a szerződése. Coentrao pénzügyi okokból megy, ha megy, idehozni sem kellett volna ennyiért.
Szóval nem a szar szezonnak köszönhető a dolog, már tavaly is lehetett volna okot találni bármelyikük eladására...És mivel edző váltás történt, új korszak kezdődik, adja magát, hogy most érdemes meghozni a drasztikusabb változtatásokat.

de a minőségi játékosokért igen is ki kell adni,és ha egy pakk 200milla,akkor annyi.Úgy is marketingértékben előbb-utóbb megtérül a dolog...
Csak az a baj, hogy erz nem feltétlenül így működik ám.
Nem értem én az embereket...úgy irkálnak néha,mintha az igazolási pénzeket,vagy tudomisén a klubb fenntartásához szükséges lét,nekik kellene kitermelniük....
ÉÁn meg azt nem értem, ha valki úgy tud írni bármiről a témában, hogy az nélkülöz bármiféle gazdasági alapot. Bár továbbra sem döntünk mi semmit egyébként, azért legalább az elméleti feltevéseinket is illene a valósághoz igazítani amennyire lehet. Különben jöjjön az, hogy vegyük meg Messit 500 millióért, meg Casillas mögé Buffont meg Neuer-t, nehogy már Adánnak legyen a harmadik számú kapus.

Avatar
Movember
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:20
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Movember » 2013. május 24., péntek 12:00

Van még esély Neymarra, vagy csak arra kell(ett)ünk, hogy magasabb összeget írhassanak a brazilok az árcédulára? DM megy a PSG-be? Annyira nem érek rá követni most az igazolásokat. :x

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 11:58

Amig nincs itt az uj edzo addig CSAK azzal kene foglalkozni hogy a hianyposztokon megcsinalni az igazolasokat, mint peldaul a kozeppalya, vagy a jobbhatved, higuain potlasa. Nem elzavarni olyanokat akik csak megtobb hianyposztot generalnak.

Egyszeruen nevetseges ez a strategia. Szanalmas.
Egyszerűen pénzügyileg nem fér bele a vezetőségnél ez a "biztosítás", túl drága. Én bírom egyébként, nem bánnám feltétlenül, ha maradna, de teljesen megértem ha a vezetőség el akarja adni. Szerintem egyébként 20 fölött is kaphatunk érte, jó neve van a balhátvéd piacon, és pénzes csapatokról pletykálnak.
Ehhez igazából annyit, hogy az érdemi és végleges döntésre azért több mint valószínű, hogy csak az új edző bemutatása után kerül majd sor és igazából onnantól kezdve számíthatunk a pletykaáradat második, és a valósághoz picit jobban közelítő hullámaira is! :hmmm: Ugyanakkor pár név már most is elég sanszosnak tűnik; Carvajal, Isco, Cavani (az ő érkezésükre elég komoly esély is van) <--> rajtuk kívül persze egész biztosan Neymar, Bale, Vidal, Verratti is tetszetős a klub számára, de ezen négyes közül ilyen-olyan okból kifolyólag azért csoda lenne, ha egy is érkezne nemhogy 2! :/ Persze nagyot kell merni álmodni és ugye az nyer, aki mer; de nagyon nem lesz egyszerű, ez már most fix! B-) :coffee: Ugyanakkor biztosra veszem, hogy valakit igazolunk még a középpálya közepére is (Casemiron kívül természetesen :shutup: :Đ ), véleményem szerint Gündogan (+ mellé csomagba Kondogbia) lehet majd végül a befutó; minden más majd jövőre! :mrgreen: Ami pedig a fekete listát és a bevételi oldalt illeti, nos valószínűleg nem hasra ütésre kerültek átadólistára az illető játékosok; gondolok itt elsősorban és különösen Pepere, Coentraora (de talán még Di Maria is idevehető/sorolható), akikért azért komoly érdeklődés van pénzesebb csapatok részéről is (ergo szerintem nem kiárusítás történik sokkal inkább hajlandóság egy kedvező (vagy la.is annak tűnő) üzlet megkötésére a Madrid részéről)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

MorataMartin
Hozzászólások: 1514
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:38
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 24., péntek 11:52

Ez az Isco úgy tűnik sínen van :zoldsalas:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 11:46

Egy normális koncepciót kéne kialakítani.
Vagy megvárni az átigazolási szezon végét, aztán pálcát törni fölötte. :-)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 11:45

Amúgy meg be kell építeni a csapatba ahelyett, hogy ilyen Neymarokat igazolunk. 2 tehetség közül az egy saját nevelés és ingyen van, a másikért meg egy rakás pénzt kellene fizetni. Egyértelmű, hogy inkább Jesének kellene lehetőséget adni
Nem értem én az embereket...úgy irkálnak néha,mintha az igazolási pénzeket,vagy tudomisén a klubb fenntartásához szükséges lét,nekik kellene kitermelniük.... :roll:
Nem azt mondom én hogy mindenféle botlábú szerencsétlenségekért dobjunk ki milliókat,de a minőségi játékosokért igen is ki kell adni,és ha egy pakk 200milla,akkor annyi.Úgy is marketingértékben előbb-utóbb megtérül a dolog...
Ès nem,Jesé nem az a kategória mint Neymar,vagy Reus,vagy akárcsak Bale is,most még nem,de ha felhozzuk egy tapasztalt játékos MÖGÉ,akkor lehet belőle akármi is.De rögtön bedobni a mélyvízbe...elég két rossz meccs,aztán a gyerek mentálisan mehet a levesbe.Fokozatosan kell beépíteni,ez a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. május 24., péntek 11:48-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Fenomen
Hozzászólások: 312
Csatlakozott: 2013. május 17., péntek 23:48

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 24., péntek 11:44

Most lehet megkövezni, de ha Perez ellen lenne egy normális jelölt az elnökválasztáson, és pártoló tag lennék, akkor tuti rám raknám a voksot.
Hogy miért?
Mert elegem van abból, hogy egy sikertelen szezon után ki akarja vágni a fél csapatot, telerakni támadóval, miközben a középpálya rém gyenge. Szánalmas ez a vagdalkozás, amit művel, szerintem ő sem tudja, hogy mit kéne tenni igazán, kiket kéne hozni, csak nagyot durranjon a neve az átigazolási piacon.
Egy normális koncepciót kéne kialakítani.

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5831
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 24., péntek 11:40

nem engedheti meg magának a csapat, hogy a balhátvéd posztra két "világsztár" legyen,
miközben a középpálya közepe és a támadósor foghíjas
így megértem ha eladják Coentraót, és jön helyette 2 középpályás

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 11:28

Na szó: lusta voltam mélyebben visszaolvasni, de látom sok embert kiakaszt Cavani érkezése. Szerintem 50-55 milliót megérne, de a 63 az tényleg sok, viszont tuti előrébb lennénk vele, mint bárki mással, szóval húznám a számat, ha idejönne, de örülnék neki. Lehet nem a legszembetűnőbb a játéka, de nem ügyetlen, jól fejel, gyors, két lábas és kis területen se egy elveszett játékos. Nem alapozhatunk arra, hogy majd jön megint Zidane a csapat mellé és felhúzza Benyát(aminek én is kiba :cens: tul örülnék, de ennek az esélye 50%). Komolyan kell egy ilyen vadállat előre.


Coentraot meg, ha ennyire akarják vinni és látjuk, hogy ő már beletörődött abba, hogy itt nem biztos a helye, akkor le kell húzni a Chelseat 20-25 millióval, mert nekik szükségük van rá. Én szeretem a portugált, de ennyiért simán el kell engedni és majd hozni helyette egy fiatal játékos.

A Modricos híreket megint nem értem, mert szerintem mindenki látja, hogy a legkomolyabb erősítések a középpályára kellenek és kétlem, hogy eladnánk az egyetlen értelmes játékosunkat onnét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. május 24., péntek 11:26

Nem a Kommentáld a hírekbe való, de reflektálnék hehe:

Elég sok német meccset szoktam nézni (főleg Dortmundot, de Bayernt is), és elég pozícióhoz kötötten játszanak, főleg a BVB. Bender/Kehl szinte át sem lépi a felezővonalat, Gündogán/Sahin 30-ról irányít, Lewandowski még életében nem volt oldalvonal közelében, mint ahogy Kuba sem bal szélen, stb. A bayoroknál is hasonló van általában. Pont ebből a kötöttségből is lehet egy Gomezből gólkirály, lehet eredményes egy nímand Muller, stb.
Ami az egyik mondandóm lett volna, hogy olyan vkp-ra lenne szükség, aki szinte csak védekezik, és ez nem felállás függő. Ez tendencionálisan megvan minden nagy csapatban, kivéve a Real Madridot. (Bukfenc, Martinez, Bender, stb)
A másik, meg arra utalt, hogy a 4231-ből is ki lehet hozni elég jó dolgokat, nem csak kontrafocit.

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 11:04

kiserik:
igen, mondhatod a 2 német csapatot, féligmeddig igazad is van.
viszont a dortmund esetében én inkább vettem észre totális focit, ott csak a médiának kellett vmi felállást megadni a meccs előtt, teljesen kötetlenül nyomja a 4 védőn kívül mindenki abban a csapatban.
ha kell megszállják a kp-t, feltolják a védekezést, stbstb.

a bájern meg még jobb egy fokkal, ők stabilan össze vannak rakva, 2 gyors szélsővel, mondhatod hogy 4231, de ott a csatár többet védekezik és lohol mint a védők. az egész csapat együtt tolódik, nincs lazsálás, szétfutották a barcát és a juvét. ők is rögtön 2-3 emberrel támadták le a labdás ellenfelet, innentől tökmindegy mi volt az előzetes felállás.

nálunk céronaldo letámad valaha is érdemlegesen? kizárt.
benzema még úgy-ahogy, modric is próbálkozik, özil csak a szokásos alibi.
mi nem tudjuk ezt megcsinálni olyan szinten, hogy elég legyen 2 kp-s. lehet ott vieira-makelele is akár, de az még mindig csak 2, nem tudnak mit kezdeni 3-4 ember ellen.
meggyőződésem, hogy okosba kell kitalálni a 433-szerűséget, ami nincs kőbe vésve, céronaldot többet akarom a jobboldalon látni klasszikus szélsőként, benzemát kiszolgálva, modric irányítóban, és ő lenne a kapocs a kp és a támadók közt. nincs már kőbe vésve semmi, mindenkinek mindenhol helyt kell állnia.
Mi van beteg voltál, vagy sok volt a szörp? :lol:
nem volt időőőő :( :D
Kép
Kép
Kép

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 10:57

én is úgy gondolkozom hogy marcelo az alap kezdő. de közbejöhet akármi. egy vehemensebb meccs amin kiszórja magát. jön egy sérülés hetekre kidől és nem egy coentrao lép be helyette mint idén. hanem egy nacho. mekkora visszaesés ez minőségben. idén egyáltalán nem voltam ideges mikor nem volt marcelo. tudtam hogy coentrao lehozza az elvártat és valljuk be lehozta. nálam retkes pár milliónál többet ér a biztonság érzet hogy két ilyen balhátvédünk van de ezt elégszer mondtam.
Persze, hogy neked többet ér, mert nem te fizeted. Egyszerűen illúzió az, hogy két azonos képességű csapatot kell kiállítania egy top csapatnak. Nincs ilyen csapat, nem is lesz. A bal hátvéd poszt meg a legrosszabb ilyen szempontból a kapus után (mármint ezzel a két játékossal), mert egyik sem tud máshol játszani. Egy Pepe mondjuk két embert helyettesíthet(és még ki lehet tenni középpályára is, bár azt inkább hagyjuk), Nacho gyakorlatilag négy helyen bevethető, a középpályásaink, támadóink felállástól függően variálhatok, a cserék is ott szoktak törénni az esetek nagy részében. De Marcelo vagy Coentrao nem tud és nem is szokott játszani, vagy ez vagy az játszik, ritkán lecserélve.

Egyszerűen pénzügyileg nem fér bele a vezetőségnél ez a "biztosítás", túl drága. Én bírom egyébként, nem bánnám feltétlenül, ha maradna, de teljesen megértem ha a vezetőség el akarja adni. Szerintem egyébként 20 fölött is kaphatunk érte, jó neve van a balhátvéd piacon, és pénzes csapatokról pletykálnak.
Emlékszem, amikor Canalesről volt szó, hogy érkezni fog, mindenki úgy oda volt érte, közben meg nem hiszem, hogy sokat látták mások a Racingban focizni, ráadásul akkor ő még semmit sem tett le az asztalra.
6 millióba került Canales...Annyiért annyi Iscot hozhatunk tőlem, amennyi jól esik. Viszont a malagai-ért 35 milliót kérnek.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8011
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 10:54

hehe írta:kicsit ránéztem jobban neymarra, nem láttam túl sokat az elmúlt hónapokban.
Mi van beteg voltál, vagy sok volt a szörp? :lol:
Rengeteg ok miatt jó lenne ám: elvinni a Barca elől, reklám, végre látvány, akkor nemjönne Bale, stb.

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. május 24., péntek 10:53

és vidal hány ember?

és szted milyen gyors, ha a barca 3 kp-ssal vagy akár egy bájern 4-5 emberrel megszállva a kp-t gurigázik?

egyértelműen kevés a 2 középpályás, 4 támadó.
pont az ilyen taktika miatt kényszerülünk a bekkelős kontrafocira.
Írok neked pár felállást, ami miatt úgy áradozott itt mindenki az utóbbi időben:

Lahm-Boateng-van Buyten-Alaba
Martinez-Schweinsteiger
Robben-Muller-Ribery
Mandzukic

VS.

Piszczek-Subitic-Hummels-Schmelzer
Bender-Gündogán
Kuba-Götze-Reus
Lewandowski

Azt hiszem ez mind a két verzió 4231, mindenhol 2 kp (1 védekezik, 1 irányít) és 3 támadó 1 befejező csatár. Na ez a két csapat szívatta meg egész európát látványos, kombinatív, gyönyörű focival, ami neked is annyira tetszett, és a Barca is nyalta a fagyit (hozzátéve, hogy mindkét gárda kezdőjében vannak enyhén szólva is kutyaütő játékosok). A Bayern 4-5 emberrel gurigázikra meg érdemes megnézni ennek a két csapatnak az elmúlt 2 szezonban lejátszott meccseit, melyekben voltak szoros eredmények, de voltak ott 5-2 es meccsek is ugyanilyen kezdő szisztémában játszva.
Ennek a felállásnak nem az a titka, hogy aki elől van az szarik mindenre (ezért is hagytam ki Özilt), vissza kell állni (mint írtam előbb) 451/442-re és labdát szerezni. A lényeg, hogy a vkp az mindig maradjon hátul (nem mint Khedira) és biztosítson, ne irányítson, mint Xabi. Egyébként Vidalt nem biztos, hogy tökéletesnek találnám erre a feladatra, de ha már ő volt szóba hozva, akkor őt írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik_2 2013. május 24., péntek 10:57-kor.

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 10:50

remélem bale nem teszi ide a lábát. én örülök hogy nem jön.
Kép
Kép
Kép

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 10:47

Remélem ezek kamu hírek és nem lesz megint hülye Perez ... Coentraot nem szabad el adni , de Pepét sem. Végre értelmes védelmünk van , Carvajal érkezésével pedig tökéletes lenne . Abba nem gondolnak bele , mi lesz ha Marcelo továbbra se tud felépülni ls újabb sérülései lesznek :hmmm: Egyedül Albiolt szabad elengedni ha nagyon menni akar és akkor helyette fel jöhet Nacho .

De ez a mindenkiből pénz csinálás nekem nagyon nem tetszik ... Mennyiért is vettük Coentratot ? Di Maríát ??
Ha meg Modricot eladjuk , bár szerintem kacsák ezek a hírek , akkor igazi nyomorékok vagyunk :roll: De majd itt marad Khedira :lol:

Cavanit meg remélem minél előbb elfeljtjük , lehet nem szeretem annyira Benzemát , de Cavanival nem lennénk előrébb , egyedül Falcaonak örülnék ,rá meg semmi esély nincs mert Perez beszari :( Vagy ott lesz Morata Benzema mögött vagy jöjjön Lewandowski 15-25 milla között ,mert ennyiért bőven hozható lenne .Esetleg lehetne a 2. számú csatár Callejon, Benzema mögött.

Előre meg jöjjön akkor Bale csak könyörgöm a padon ne Callejon meg Kaká legyen a csere , mert akkor jövőre ugyan itt fogunk tartani. Jesét hozzuk fel , meg jöjjön Isco a padra ,Özil mögé és akkor még ott lenne Callejon.

És akkor a hangsúly a középpályán legyen és ne ilyen Kondogbiák jöjjenek ... Jöjjön Vidal, ott lesznek párban Modriccal a padon meg bőven jó lesz a Khedira, Xabi Alonso páros ...Esetleg Khedira helyett jöhet valaki cserének.

De remélem Perez nem követi el ugyan azt a hibát ,mint nem olyan régen :kivagyhe:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 10:46

Remek lenne 63 millió Cavaniért :lol:
Ez az ár mondjuk tényleg nagyon meredek érte; de úgy tűnik ő lesz befutó, la.is Ancelottinál mindenképp (Lewandowskit a németek szerint nem érdekli sem a Madrid, sem a MU. ajánlata és nem hajlandó máshova igazolni csak a Bayern Münchenbe, akár jövőre ingyen is)!
Remélem még odatesszük magunkat és vagy 70-et adunk Baleért és meg is vagyunk.
Egyre kisebb az esélye az idei érkezésének; pár hónappal ezelőtt csak a brit sajtó szellőztette meg ma viszont már a Marca is lehozta, hogy a British Telecom cég, a BT is közvetítési jogokat szerzett a PL. mecssekre, heti egy mérkőzésre, aminek kulcsfigurájává a walesi ászt tették meg (1 évre)! Korábban az angolok szakkommentátori melóról beszéltek, míg a Marca egyelőre csak arról cikkezik, hogy az arcát adja a dolgokhoz és mint képviselő jár el a buliban!
Amig nincs itt az uj edzo addig CSAK azzal kene foglalkozni hogy a hianyposztokon megcsinalni az igazolasokat, mint peldaul a kozeppalya, vagy a jobbhatved, higuain potlasa. Nem elzavarni olyanokat akik csak megtobb hianyposztot generalnak.

Egyszeruen nevetseges ez a strategia. Szanalmas.
Ezt meg nagyon adom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 24., péntek 10:50-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 76 regisztrált és 0 vendég