Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Elfogulatlan egy szerbek elleni meccsnél?matador írta:Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem én vagyok az embered, de felettébb érdekes, hogy a Kéziben és a Vízilabdában is rendre nálunk van a több kiállítás.matador írta:Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Valami sportbeli, higgadt és elfogulatlan embertől akarom hallani, hogy itt hátszél volt, hajlamos vagyok nem hinni a kommentátorok közönséget kiszolgáló kesergésének.
A srcáoknak pedig
Egy kis megjegyzés: azért így közvetlenül a foci-vb után eléggé kijön a kontraszt, mi sport, mi mentális teljesítmény, kik a férfiak...
A srcáoknak pedig

Egy kis megjegyzés: azért így közvetlenül a foci-vb után eléggé kijön a kontraszt, mi sport, mi mentális teljesítmény, kik a férfiak...
Sportfilozófia: Roger Federer
Megkövetem magam, erre a mai teljesítményre nincsenek szavak...de komolyan, nem is tudom mit írjak, meg 2 ember mínuszban egy félidőt.
Fenomenális meccs volt a fiúktól, MEGVERTÜK SZERBIÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyi idő kellett, istenem! Decker meg totál kész volt,hajj, de jó is volt látni a szerbeket ennyire szétesve.
Amúgy a sprintekben szinte 180 fokos fordulatot vettünk.
Fenomenális meccs volt a fiúktól, MEGVERTÜK SZERBIÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyi idő kellett, istenem! Decker meg totál kész volt,hajj, de jó is volt látni a szerbeket ennyire szétesve.

Amúgy a sprintekben szinte 180 fokos fordulatot vettünk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Elég sima volt, bíróknak köszönhetően voltak csak meccsben a szerbek(4 illetve 13 emberelőny), egyébként kétség sem férhetett a győzelemhez. Decker nagyon jól védett.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ezt megnyertük

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Védelem eddig rendben van(koppkoppkopp), nem gondoltam volna, hogy ilyen szívós lesz a csapat, de a bírók kissé könnyen osztogatják az emberelőnyöket a szerbeknek. #nojinxmadafaka
Nem is annyira a szerbek miatt, hanem miattunk írtam, azért amit láttam a spanyol és a francia meccs kezdetén. A franciák ellen inkább a lebecsülés volt benne, de a spanyolok ellen nem, ott szimplán idegesek voltak, fejben szervezetlenek. Tehát, ha ott idegesek voltak, akkor a szerbek ellen, akik...(blablabla, leírtam már)?Ferencváros írta:Azért ők sem produkálnak eddig semmi extrát.PEEtör írta:A szerbek ellen ebből megint sima vereség lesz
Jó, első nap franciákat erődemonstrációnak simán verték, de a mai németek elleni meccs, annyira már nem volt sima. Kijött náluk is egy kicsit, hogy két meccs egymást követő két napon.
De még, ha a szerbek rossz formában lennének is valószínűleg vereség lenne a vége, márpedig nagyon nem abban vannak. Nincs is ezzel gond, valószínűleg nem most fogunk visszavágni nekik, de jó úton vagyunk újra, végre. Benedeknek a nyilatkozatai nagyon tetszenek, az olimpiára szvsz fő esélyesként fogunk nekivágni, már a szerbek előtt.
A csajoktól meg csalódás ez a vereség, kutya nehéz lesz a továbbjutás.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Na elkezdték a csajok is az M1en. Rosszul kezdtünk, de aztán felébredtünk, így most 2-2 a hollandok ellen. Védekezésünk egész jó.

- Ferencváros
Azért ők sem produkálnak eddig semmi extrát.PEEtör írta:A szerbek ellen ebből megint sima vereség lesz
Jó, első nap franciákat erődemonstrációnak simán verték, de a mai németek elleni meccs, annyira már nem volt sima. Kijött náluk is egy kicsit, hogy két meccs egymást követő két napon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
átértelmeződik az az egészalakos fürdőruci
ez az mtv-s nő levágatta a haját hogy ne tűnjön fel a vb-t meg ezt is rásózták mert nincs más?
ez az mtv-s nő levágatta a haját hogy ne tűnjön fel a vb-t meg ezt is rásózták mert nincs más?

Nem illik.
igen, már megtörtént.hehe írta:már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
ez is csak egy buzi
http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... at-2349645
többet kéne olyan színvonalas oldalakat olvasgatni, mint az NSO

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezdek félni, túlságosan percre! kész vagyhehe írta:már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
ez is csak egy buzi

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
már megtörténtRealista24 írta:Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
ez is csak egy buzi

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Torpedó meg lassan coming outol, ha igazak a hírek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pontosan, én se reménykedek itt hazai csodában....Meg a mai is eddig...jók leszünk majd, de fiatalok még a fiúk, rutin kell és magabiztosság.
és ebbõl is látszik, hogy az a VB cím mekkora teljesítmény is volt .
anélkül folyamat nyomás lenne a csapaton (bár most pont van a hazai EB miatt), de így lehet szép lassan építkezni és megint õsszerakni egy igen csak komoly csapatot, akik szintén behúzhatnak sorozatban pár Olimpiát

A szerbek ellen ebből megint sima vereség lesz, és sajnos megint benne van a megalázó is.
Már tegnap is ez volt a véleményem, az első negyed után, ott, amilyen idegesen jöttek ki, azt mutatta, hogy nem tudnak megbirkozni a tudattal, hogy itthon vannak, persze, utána belelendültek, de a szerbek ellen képzeljük el ugyanezt:azok ellen a szerbek ellen, akik ellen 10 éve fóbiánk van, akik 10 éve vernek szanaszét.
Tehát, ha ott ennyire idegesek voltak a fiúk, akkor ellenük mi lesz, az történetünket ismerve?
Meg a mai is eddig...jók leszünk majd, de fiatalok még a fiúk, rutin kell és magabiztosság.
Már tegnap is ez volt a véleményem, az első negyed után, ott, amilyen idegesen jöttek ki, azt mutatta, hogy nem tudnak megbirkozni a tudattal, hogy itthon vannak, persze, utána belelendültek, de a szerbek ellen képzeljük el ugyanezt:azok ellen a szerbek ellen, akik ellen 10 éve fóbiánk van, akik 10 éve vernek szanaszét.
Tehát, ha ott ennyire idegesek voltak a fiúk, akkor ellenük mi lesz, az történetünket ismerve?
Meg a mai is eddig...jók leszünk majd, de fiatalok még a fiúk, rutin kell és magabiztosság.
- Ferencváros
A rossz kezdés után felébredtünk. Védekezésünk stabil, bár van egy két hiba, a támadás is egész jól működik. Vargának már kétszer nagyon elsült a keze. Hajrá Magyarok!
persze, jó lenne ha nyernénk hazai pályán, de én pl nem várom ezt el tõlük, felôlem a csoportból is kieshetnének, akkor se tudnék rájuk mérgesek lenni, mert amit egy újjáépített és esélytelennek kikiáltott csapat lehozott a VBn... az felejthetetlen voltViszont ma..kezdődik a Vízilabda EB számunkra is Simán benne van, hogy a nők és a férfiak is odaérnek. Benedek Tibor csapata szerintem simán hozni fogja, és 2016-ba pedig visszaülünk a világ trónjára

amikor egy kis túlzással temették a magyar vízilabdát akkor egy kibeszabott nagy fukkot mutattunk az egész világnak