James Rodríguez - 16
-
Re: James Rodríguez - ??
Ez melyik Tejút rendszerben számít előnynek? Az egyik legkártékonyabb ragadozó az egész labdarúgásban!és Mendes az ügynöke.
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért lenne felesleges? Miből gondolod,hogy nem adjuk el Di Mariát? Plusz Khedirát? Honnan tudod,hogy végül nem érkezik-e Pogba? Lehet,hogy nincs más mozdítható játékos a támadó harmadba,akiért megérné kiadni pénzt és erősödnénk vele...A jötte felesleges, mint Ramosnak a gondolkodási idő, de azért hajrá kicsi.
James Rodriguez: fiatal,tehetséges,VB gólkirály,nagy marketing érték,fényes jövő áll előtte,és Mendes az ügynöke.
Ilyen kijelentésekkel a helyedben még várnék azért... mondjuk az átigazolási szezon végéig.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jól tetted!Tádám írta:ja, én is pont odakapcsoltam... el is küldtem nekik a madridom.hu rövidhírét rögtön egy levélben...

Remélem a fizetését is meg említetted, mert R24 szerint az sem biztos, hogy nettó 7 milla...
Azt lehet tudni, hogy a Monaco-ban mennyit keresett? Mert ha tegyük fel 4-et, akkor reálisabb az az 5 amiről délután írt Realista. Nem hinném, hogy csak úgy dobálózna a fizetésekkel, mikor Benzema is előtte áll.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
M1Ö írta:Remélem meg találjuk a helyét, mert ha igen, akkor rohadt jól járunk vele.
Minden esetre sok sikert!![]()
Az előbb hallottam az ATV-n, hogy 90 millióért vették meg.
Holnapra már 100 lesz, Suarez meg csak 70? :Đ Nem tudom, hogy hivatalosan mennyibe kerültek, de idegesítő, hogy őt elvileg mint 10 millával többre mondják, Suarezt meg csak 82-re, mikor a Barca-sok is min 88-at mondanak.
ja, én is pont odakapcsoltam... el is küldtem nekik a madridom.hu rövidhírét rögtön egy levélben...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Remélem meg találjuk a helyét, mert ha igen, akkor rohadt jól járunk vele.
Minden esetre sok sikert!
Holnapra már 100 lesz, Suarez meg csak 70? :Đ Nem tudom, hogy hivatalosan mennyibe kerültek, de idegesítő, hogy őt elvileg mint 10 millával többre mondják, Suarezt meg csak 82-re, mikor a Barca-sok is min 88-at mondanak.
Minden esetre sok sikert!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
A jötte felesleges, mint Ramosnak a gondolkodási idő, de azért hajrá kicsi.
AntiCRclub vezető
azért Bale és Hámesz is előszeretettel használja a jobbost, nem egy DM stílus hogy inkább beadja Rabonával mint jobb lábbal.KAG írta:Én nem azt várom egy játékostól, hogy jobbal-ballal 30-ról bevegye a kaput.
De azért, amikor már a labdaátvétel gondot jelent a gyengébbik lábbal vagy egy szimpla passz.
Az azért már tényleg nagy hátrány. (PL: Di Maria)
Jó ellenpélda erre Bale, aki szintén egylábas, de egy teljesen más kategória. Nem csavaródik ki csak azért, hogy bal lábbal vegye át, hiába az a jobbra jön.
Bale a szezonban k*rva sok assistot kiosztott jobb lábbal, mivel ugyebár szélső volt a jobboson, eltolta és beadta jobbal.
Üdv Hámesz, sok sikert, nem hiszem, hogy probléma adódna abból ha visszaállnánk 4-2-3-1-re, az előző szezonban is példaértékű volt Bale folyamatos visszazárása, ahogy nagy meccseken CR is rendre visszazárt, ahogy Benzema is elég sokszor, Hámesz sem fog szerintem elől ácsorogni aztán nézni ahogy a többiek hátul kergetik a labdát (Messi)
Meg hát kitől kéne tartanunk amúgy is például a bajnokságban? Egy Valencia vagy Sevilla ellen nem mernénk ki állni két szűrővel?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nem azt várom egy játékostól, hogy jobbal-ballal 30-ról bevegye a kaput.
De azért, amikor már a labdaátvétel gondot jelent a gyengébbik lábbal vagy egy szimpla passz.
Jó ellenpélda erre Bale, aki szintén egylábas, de egy teljesen más kategória. Nem csavaródik ki csak azért, hogy bal lábbal vegye át, hiába az a jobbra jön.
ZIDANE
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
aztán ha megnézzük tavaly kiknek köszönhetjük leginkább a kupákat, akkor az jön le h Di Mariának és Bale-nek összesen van 2 lába
túl van ez fújva
a vb 3 legjobb játékosának mindnek csak bal lába van
James
Robben
és
Messi

túl van ez fújva
a vb 3 legjobb játékosának mindnek csak bal lába van
James
Robben
és
Messi

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dannen
- Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
- Kedvenc csapatod: . real madrid .
mert túl feltűnő. az emberek megszokták, hogy a játékosok nagy része jobb lábas, így elég szokatlannak tűnik ha valaki bal lábas és egyből az jön, hogy a jobbat miért nem használja, egylábas fúúj@Sonny írta:Én csak azt nem értem,hogy ha valaki bal lábas miért megy már egyből az "egylábas" duma? Elég sok jobb lábas klasszist fel lehetne sorolni,aki a bal lábát évente kb. 2x használja.

"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."
az elmúlt 2 órában 100 000-elLadislao Suarez írta:hehe írta:amúgy a tengerentúlról azért jön a sok kattintás, mert azt hiszik lebron igazolt a realba
![]()
![]()
![]()
Egyébként Hámesz facebook rajongónak száma tegnap óta 1 millóval (!!!) megnőtt :Đ

valamiért nagyon szimpi nekem, kevés játékosnál érzetem ezt összesen kettőnél, pedig 1998 óta tartom számon magam Real drukkerként, nem lehet átírni már a nevem James Banán Rodríguez-re?

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én csak azt nem értem,hogy ha valaki bal lábas miért megy már egyből az "egylábas" duma? Elég sok jobb lábas klasszist fel lehetne sorolni,aki a bal lábát évente kb. 2x használja.
Egyébként meg üdv James! Remélem be fog válni!
Egyébként meg üdv James! Remélem be fog válni!

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
hehe írta:amúgy a tengerentúlról azért jön a sok kattintás, mert azt hiszik lebron igazolt a realba

Egyébként Hámesz facebook rajongónak száma tegnap óta 1 millóval (!!!) megnőtt :Đ
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jólvanjólvan.
de egy bal láb van a világon, ami 80 milliót ér, csak ő már visszavonult egy tizeniksz éve.
azonkívül nem lehet hova értelmes posztot találni neki, na mindegy, meglássuk
de egy bal láb van a világon, ami 80 milliót ér, csak ő már visszavonult egy tizeniksz éve.

azonkívül nem lehet hova értelmes posztot találni neki, na mindegy, meglássuk

- Galacticos
hehe.hehe írta:ahogy nézegetem, ebből a gyerekből se lesz aranylabdás![]()
se nem túl robbanékony, aztán elég egylábas, hát szóval vannak korlátok bőven.
nembaj.
80 milla
most komolyan ő özil 2.0?
a gyerekbe olyan szenvedély van hogy az hihetetlen. egy 2004es eb döntőt vesztő céronaldo sírt úgy ahogy ő amikor a spanjaid kiejtették.
a 80 milla tényleg kicsit sok de egyrészt úgyis megtérül pénzügyileg másrészt meg ha már davidluizok 60milliók akkor...

mit néztél?hehe írta:ahogy nézegetem, ebből a gyerekből se lesz aranylabdás![]()
nembaj.
80 milla

rom7oo videót lesd meg, abból nekem nem az jön le, hogy nem elég robbanékony, sőt

de majd meglátod ezt te is a saját szemeddel

- hehe
amúgy a tengerentúlról azért jön a sok kattintás, mert azt hiszik lebron igazolt a realba

- hehe
ahogy nézegetem, ebből a gyerekből se lesz aranylabdás
nembaj.
80 milla

nembaj.
80 milla

A Dél-Amerika vonulat tetszik, hogy fiatal, temperamentumos játékosokat hozunk. Ez a kolumbiai generáció most elég jónak is tűnik, úgy tűnik oda-vissza van a Realért és ez valóban álmai csapata(Azért Kroos nem sírta el magát, már az orvosinál, sőt sehol sem.).
Azért a 10-es számot rögtön első évében erősnek érzem. :Đ
Nagyon szeretném, ha sikeresen lenne, mert itt egy-két rossz hónap és mindenki nekünk fog esni, hogy miért igazoltuk le. Bár mondjuk így is mi leszünk a f.szkalapok, mert eladjuk a tavalyi szezonunk legjobb játékosát.
Carloék építik a jövő Madridját, ez már biztos.
3 év múlva, Zidane a kispadon és a csapat magját egy Carvajal, Varane, Pogba(?), Kroos, Bale, Jesé, James vonulat fogja adni.
Azért a 10-es számot rögtön első évében erősnek érzem. :Đ
Nagyon szeretném, ha sikeresen lenne, mert itt egy-két rossz hónap és mindenki nekünk fog esni, hogy miért igazoltuk le. Bár mondjuk így is mi leszünk a f.szkalapok, mert eladjuk a tavalyi szezonunk legjobb játékosát.

Carloék építik a jövő Madridját, ez már biztos.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Sneijder.realistahuni írta:Lass.Ha megkapja a tízest, akkor azért nem akárkik örökébe lép : Puskás, Hagi, Seedorf, Laudrup, Figo és a jó Özil
Mondjuk az en kedvenc 10-esem Gallas

Jamesnek meg sok sikert.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!