Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 2., kedd 13:57

Az a lényeg, hogy Idén is ki tudjuk mondani az örök szlogent a kp-val kapcsolatban. Majd jövőre!! :mrgreen: :lol:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 2., kedd 13:57

Kemény, amit leművelnek a játékosok...mindezt úgy, hogy bl címvédők vagyunk, válságnak fel sem kéne merülnie, de majd mi csinálunk magunknak...big joke, hatalmas vicc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 2., kedd 13:21

Külön jó olvasni, hogy a csapat vezéregyéniségei (Ramos-CR) a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak. Holott mindkettővel egyetértek, csak inkább halkan kéne, de a vezetőség felé is. Egyébként Jamestől nincs valami új nyilatkozat? (beilleszkedése vagy hasonlók?)

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. szeptember 2., kedd 12:57

Hát ha az elmúlt két évet nézzük, kb. nullszaldósra jöttünk ki az átigazolásokból. Ez azért nem annyira megszokott Madridban, és azért érkezett két 80 és 80+ milliós játékos is. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy idén több előszerződést is megkötöttünk, amiket sikerült eltitkolni, és ezért inkább okosan költöttünk (lassan, de biztosan a tv-s bevételek is csökkeni fognak a két nagy számára, nem is keveset). Mint ahogy madridronie is írta, Kroos váltásán kívül nem volt nagyon sztárkp igazolás egész Európában, és ez nem véletlen.
Ettől függetlenül még mindig elég szűk a keretünk, reménykedjünk, hogy Jesé gyorsan bombaformába lendül. A hírek alapján a hozzáállásával semmi probléma, ennek eredménye, hogy a vártnál egy hónappal hamarabb felépülhet.
Ami idén lesz, az az, amit a vasárnapi meccs után is írtam, hogy a tavalyhoz hasonlóan ismét egy gálekezdőt kell nyomatni hónapokig, és megvárni, amíg az új rendszer és KP összeszokik. Reménykedjünk, a csapat már nem fog abba ahibába belleesni, hogy 2:0 után így visszaáll, főleg fejben. Ja és bízunk abba is, hogy a hatalmas sérüléshullámok is elkerülnek.
Merci Zizou!

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 12:35

Nem pedig úgy, hogy na majd most ez az ellenfél azért eléggé erős, akkor ellenük betolunk inkább egy védekezőbb KP-st, csak nehogy gólt esetleg gólokat kapjunk. Ennek kellett volna prioritást élveznie, mikor az átigazolási piacon szaglásztunk, de úgy látszik a marketing részleg megint elnyomta a sportszakmait.
Alapvetően igazad van; ugyanakkor az éremnek mindig két oldala van. Ami Di Maríát és Xabi Alonsot illeti --> egyértelmű, hogy nem a klub erőltette a váltásukat (ha úgy tetszik a csúcson hagyták itt a csapatot --> több pénzért, nagyobb megbecsülésért, újabb kihívásért, több játékpercért) illetve az eligazolásukat, sőt (nem hiába történt mindez a legutolsó pillanatban, Xabi esetében ráadásul mindenki számára teljesen váratlanul is)! :roll: Nem kérdés, hogy az előzetes tervek szerint itt a középpályán egy embernek állt ki igazán a szénája és ő nem volt más, mint Khedira (főleg miután nem akart hosszabbítani se), tőle Carlo is nyugodt szívvel megvált volna, főleg Kroos-szal a zsebében (ment is a tuniszi Herceg a lelátóra :mrgreen: :-* )! Ami pedig a távozók megfelelő pótlását illeti, nos az átigazolási szezon lezárását látva (végül sem Pogba, sem Vidal nem távozott Torinóból --> pedig erre elég kevés esély mutatkozott a nyáron pláne Conte viharos felmondásával, illetve még Verrattit sem lehetett kirobbantani Párizsból), nos úgy tűnik, hogy igazán elérhető alternatíva valójában nem is létezett, az utolsó percekben meg már pláne! :coffee: Látva az idei átigazolási összegeket és az európai költekezést ne gondolja senki, hogy nem lettek volna olyan csapatok, akik ne tudtak volna súlyos milliókat áldozni a fenti úriemberekre, ha azok valóban váltani szerettek volna, ill. a klubjuk elengedi őket! Itt nyár elején gyakorlatilag mindenki számára ismert volt, hogy ki mozdítható és ki nem --> ennek megfelelően is alakult az átigazolási piac...

3-ast adtam az átigazolási szezonra; ami engem illet, nálam egyelőre egyedül a James-Di María csere megkérdőjelezhető (ami nagyon könnyen lehet, hogy nem is ennek lett szánva, csak itt a fórumon lett ez ilyen formában elkönyvelve :roll: ), hozzátéve, hogy a kolumbiait abszolút nem írnám még le és egyszer sem biztos, hogy hosszútávon rosszul jönnék ki ebből a bizniszből, az egy más kérdés, hogy vélhetően nem az argentin tavalyi posztján! Aztán Xabi is kedvesen időzített, amiről szintén nem a vezetés tehetett, mint ahogy a piacon elérhető emberek minőségéről sem... Egy szó, mint száz; nyilván bőven akad megkérdőjelezhető döntés, cselekedet a vezetés részéről az átig. szezonnal kapcsolatban, de erről valóban csak és kizárólag Perez és a vezetés tehet??? :hmmm: :roll: Szerintem egyáltalán nem. Nézzük a jó oldalát; jövőre egész biztosan érkezik egy nagyágyú a középpályára!!! :lol: :mrgreen: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1449
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 2., kedd 12:01

Nem tudom, én szinte egyáltalán nem vagyok elégedett az átigazolásokkal...nem is kimondottan az érkezőkkel van a bajom (ettől függetlenül Hamesz totál felesleges volt...főleg 80-ért), sokkal inkább a távozókkal...Xabinak, DM-nek és Diego Lopeznek is egyértelműen helye lett volna a keretben...nagy csalódás a távozásuk...bár igazándiból mindegyik döntésnek kapizsgálom az értelmét is...mindent összegezve szerintem sikerült elrontani egy tavaly jól működő, BL győztes keretet...most pedig Carlo szinte mindent kezdhet előröl...
Az én elvárásaim az idény hátralevő részére: a Klub VB és a bajnokság megnyerése...

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. szeptember 2., kedd 11:48

Egy aktuális BL gyoztes csapatnak, foleg ha ezt a csapatot REAL MADRID-nak hívják, eleve olyan izmosnak kene lennie, hogy aki szembe kerul vele az sz*rja ossze magat. És én szamomra pontosan ez a legnagyobb probléma: hogy nem tudtunk ugy csiszolni, finomitani a csapaton, hogy legyen meg az a beton bivalyeros kezdonk, amelytol retteghet az osszes csapat, es akikre rá tudjuk eroltetni a stilusunkat, ugy, hogy ok alkalmazkodjanak hozzánk. Nem pedig ugy, hogy na majd most ez az ellenfél azért elegge eros, akkor ellenuk betolunk inkabb egy vedekezobb KPst, csak nehogy golt esetleg golokat kapjunk. Ennek kellett volna prioritást élveznie, mikor az atigazolasi piacon szaglásztunk, de ugy látszik a marketing részleg megint elnyomta a sportszakmait.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. szeptember 2., kedd 11:43

Nekem a keret mélységével, ami jelenleg nem túl mély, annyira nincs bajom. Inkább a minőség aggaszt, hogy kvk posztra van Khedira, aki csatárnak érzi sokszor magát, és van Illarra aki meg összekulázza magát nagyobb meccseken. Nem igaz, hogy nem lehetett elhozni egy Matuidi, Verratti, Cabaye féle játékost és direkt csak EU-s arcokat mondtam.

Caye
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2014. július 23., szerda 16:06
Kedvenc játékosaid: Raúl González
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Caye » 2014. szeptember 2., kedd 11:35

En 5-ost adtam, a pisztok amelyek a szezon vegeztevel problemasak voltak mind megoldodtak. Kapuskerdes megoldva, na nem ugy ahogy sokan vartuk, hogy Iker megy, Lopez ment Navas jott, Iker egyertelmuen elso szamuva lepett elore, minden rendben. Xabinak mar kifele allt a szenaja, tavaly hoztuk potlasara Illarra, talan iden vagy jovore beerik, raadaskeppen jott Kroos is, amivel a kp csak erosebb lett. Di maria menni akart, ment. Potolva lett Jamessel, akibek talan kell meg egy kis ido. Jott Santiago Munez Morata helyett, ami szerintem szinten jo dontes. A fiatal spanyol lelepett, menni akart, megfeleloen helyettesitve lett egy gyorslabu,premier leaguet megjart , kiegeszitoembernek tokeletes csatarral. En elegedett vagyok annak ellenere hogy nem erkezett egy rombolo vk, de megoldhato igy is.
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 2., kedd 11:33

Az a két troll tuti barcás :lol:

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 2., kedd 11:30

Kroos miatt kettes, amúgy . . . Hihetetlen, hogy mennyire jól indult az egész buli és, hogy milyen szar lett. :vivo: Rosszabbnál-rosszabb döntések tömkelege. Így tudnám jellemezni egy mondattal az átigazolási politikánkat az idén nyáron. :coffee:
ZIDANE

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2014. szeptember 2., kedd 10:53

Nos, én magam a helyzetet nem látom drasztikusnak.

Lopez-Navas csere:
A kapuskérdés hatalmas felhajtást kapott, ez nem tett jót a csapatnak, ezt Perez és Ancelotti szerintem jól kezelte, ezt meg kellett oldani még ha Lopezt emiatt ki is paterolták ami talán nem a legtisztességesebb volt, de ezzel a későbbiekben Casillas pótlását is megoldottuk, szerintem jövőre Navas teljesen át fogja venni a kapitány helyét, a costa ricai szerintem top5 simán. Rutinos, kiváló reflexekkel és jó adottságokkal.

Xabi Alonso-Kroos csere:
Xabi Alonso távozásán való megbotránkozás is inkább annak szólt hogy váratlan volt. Egyértelmű hogy lett volna helye a keretben még Kroos érkezésével is, a rutinja rengeteget jelentett a csapatnak, igazi főnök volt a pályán, szerintem a deep lying playmaker poszt valaha volt legjobbja, de egyértelműen látszott hogy visszaesett a teljesítménye. Ez egyrészt a kora miatt, másrészt meg amiatt hogy ez a poszt eltünőben van, mostmár egy középpályásnak védekezésben és támadásban is jónak kell lennie, szerelnie kell, ha olyan betörni a 16-oson belülre lásd Modric és Kroos. Tehát összegezve szerintem Alonso pont időben távozott. Kroos érkezése pedig zseniális, univerzális középpályás, szinte nincs olyan eleme a játékának amiben azt mondom hogy hiányosságai vannak, eddig az összes meccsén lehozott egy jó szintet, nagyon jó nézni a játékát, Modriccal fantasztikus párost alkotnak. Szerintem a német az egész átigazolási szezon legnagyobb fogása.

Di Maria-James csere:
Az igazán vitára, elmélkedésre okot adó csere egyértelműen ez. Di Maria távozása igazából már a BL döntő után várható volt, az előző szezon végén is szinte végig téma volt az eligazolása, ott nyugodt szívvel elküldtem volna, rengeteg kritikát kapott viszont így is nagy erőssége volt a csapatnak, rengeteg gólpasszal segítette a csapatot, valamint talán egyedül benne volt az a képesség hogy látványosan meg tudta bontani az ellenfelek védelmét egy-egy csellel vagy betöréssel, óriási előnyt jelentett ez a betömörülő csapatok ellen. Aztán az előző szezonban jött az új poszt ahol egyértelműen a csapat motorjává vált, Ancelotti megtalálta neki azt a posztot ahol kiválóan érvényesültek az erényei, valamint a csapat középpályás védekezésében is egyensúlyt hozott. A távozása mögött egyértelmű hogy anyagi okok állnak, Ancelotti nem engedte volna el, a meglévő rendszernek a kulcspontja volt az ő szerepeltetése. Tehát történt ami történt, de James érkezése ezek után véleményem szerint nem logikus. A kolumbiai berobbant a VB-n, gólkirály lett azért ez nem rossz ajánlólevél, de véleményem szerint az érkezése igazából a marketing értéke miatt volt lehetséges, és hogy ez által ne más igazolja le a későbbiekben. A képességei jók, de közel sem kiemelkedők, valamint a poszt ahol most erőltetve van a játéka , Di Maria helyén nagyon idegen neki. Messze van a kaputól, nem is tudja ugyanazt a védőmunkát nyújtani amit az Argentín, így a tavaly jól bevált rendszer borul, éppen ezért a kezdeti próbálkozások után lesznek változtatások éppúgy mint tavaly amikor Ancelotti áttért a 4-3-3-ra .

Morata-Chicharito:
Itt nem érdemes sokat beszélni, a mexikói játékát nem igazán ismerem, talán amit láttam belőle az alapján azt mondom hogy Moratanal jobb kiegészítő ember lesz.

Tehát szerintem a keretünk megfelelő, erősödött a tavalyihoz képest az egyetlen kérdéses téma James beillesztése lesz valahogy a rendszerbe amin szerintem sok fog múlni, talán a szezon sikeressége is.
Elnézve az eddigi meccseket, bár messze menő következtetéseket nem lehet levonni a nagyobb csapatok ellen szerintem ez a kezdő lesz kiküldve:
----------------------Casillas-----------------------
Carvajal------Pepe--------Ramos-------Coentrao
-----------Modric----Khedira---Kroos--------------
----Bale-----------Benzema---------Ronaldo--------

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 2., kedd 10:45

Kettesre nyomtam, Kroos és Chicharito miatt. Utobbi hátha másodvirágzását éli majd nálunk.. akarom mondani... elsőt. :D Na, de lényeg, hogy valami csatárféle jött.

Én elhiszem, hogy nincs pénz. Stadion, az a 100 millás kiesés amiről beszéltek valamikor, tv-s jogdíjakból is kevesebb fog jönni, így csak olyan valakit tudunk hozni nagyobb pénzért, akinek van marketingértéke. Viszont akinek van, és akivel meg is lehet egyezni, azoknak a száma kb a 0-hoz közelít. Nem is ez a fontos, hanem, hogy mi a pö...ért fizet a Real Madrid a játékosmegfigyelőknek? Én el nem hiszem, hogy nincs senki, akin látszana a tehetség, akit szinte poton pénzért ellehetne hozni. Casemiro volt az? Gago? hát ne röhögtessenek.. ilyeneket honnan kukáznak? Nincs itt szeme senkinek, hogy ki az aki keményen oda tudja tenni magát, ki az akinek van stílusa, sebessége, agya a játékhoz?

Én nem nagyon figyelem szemmel a spanyol ligát a mi meccseinken kívül, de két ember nagyon megütötte a szemem az évek alatt. Volt itt egy Navas, vagy akár egy Rakitic, akiket nyugodt szívvel lehetett volna hozni. Egyik se ijedt volna be a tehertől ebben biztos vagyok. Nem azt mondom, hogy ők kellenek, de egy Jamesnél biztos jobb megoldás lett volna bármelyik. Az Atletico tud összeszedni minden posztra kemény, nem beszari embereket. Mi nem.

Itt van Bale. Be lehet írni iróniából minden gólja után, hogy adjuk el, stb, de attól még a konstans jó játék, vagy egy átlagos jó teljesítmény hiányzik. Benzema dettó, Ronaldo szintén, bár ő legalább a góljait meglövi és leköti a védőket, egyértelmű, hogy helye van, Jamesről meg inkább is beszéljünk. Van egy Modricunk és egy Kroosunk, aki tud hozni egy átlagot, sokszor kiemelkedő teljesítménnyel, ez édeskevés, egyelőre legalábbis.

De remélem év végén valaki ezt bemásolja és megmondja, hogy hülyegyerek, most járjon a szád, mikor a kupákat nézegetjük. Remélem így lesz, bízok a csapatban, csak hihetetlen amatőr és buta döntéseket hozunk és a saját dolgonkat nehezítjük meg. Ráadásul egy BL döntős csapatot csesztünk szét.

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 10:44

Olyan lesz mint a galaktikus korszak akkor sem volt vkp szorakoztato sokgolos meccseink lesznek viszont nem nyerunk semmit!
annyi különbséggel hogy most semelyik nem tud úgy futballozni.(cr igen.)
szóval jó mondani ezt a galaktikus dumát,de azon kívül hogy kurva drágák voltak,maximum annyiban van még összefüggés bennük hogy ezek sem tudnak védekezni.
amúgy maga a futballtudásukat inkább hagyjuk.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

becike80
Hozzászólások: 156
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 21:27
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: becike80 » 2014. szeptember 2., kedd 10:41

Olyan lesz mint a galaktikus korszak akkor sem volt vkp szorakoztato sokgolos meccseink lesznek viszont nem nyerunk semmit!

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 10:33

2.

-kroost elhoztuk
-dmet ha már muszáj volt,jó pénzért sütöttük el.

a többi katasztrófa.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3128
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 2., kedd 10:26

bele se merek gondolni, hogy mi lesz egy Barca, egy Pool ellen, ha ilyen Sociedadok 4-eket szórnak nekünk.
15-öt fognak lőni nekünk félidőnként, remélem inkább ki sem állunk. :( :'(

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 2., kedd 10:24

LeagueofLesbians írta:
Anthony írta:Nálam megbuktak. Adhatunk el akármilyen jól, jöhet Kroos, ha a középpályán nincs izom, szétszednek minket. Én személy szerint bele se merek gondolni, hogy mi lesz egy Barca, egy Pool ellen, ha ilyen Sociedadok 4-eket szórnak nekünk.
Tegyük fel Vidal/Pogba megszerezhetetlen volt, de akkor is van ott még 5-10 név, akiből egyiket csak el lehetett volna hozni, és Khedirához képest szintlépés lett volna...

Januárban nagy kapkodás lesz itt, most szólok.
ki az a 5-10 név? nem is tudtam, hogy most nyáron ekkora volt a piaci védekező kp-ból oO
Vártam ezt a kérdést. Minden évben elég nagy a piac. Már másnak is írtam, hogy nem vagyok játékosmegfigyelő, de a statisztikák alapján elég jól teljesít pl. Schneiderlin, Fofana, Strootman, Matuidi, Idrissa Gueye, Veratti, de Jong, Ander Herrera, esetleg Blind.

Én legalábbis bármelyiket szívesen láttam volna, de persze ha a RM játékosmegfigyelői találtak volna egy jobbat azt is elfogadtam volna..

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 2., kedd 10:15

2-re nyomtam.
Azért mert az egyetlen jó igazolás Kroos volt.
James is jó lehet,de nem 80 millióért kellett volna elhozni.
Pedig én örültem neki,de messze nem 80 milliós emberke ő.
Hát a középpálya szarban hagyásáról meg inkább nem is írok,mert már megint kezdek tiszta ideg lenni. :roll:

Most az a helyzet,hogy visszasüllyedt a csapat úgy 3 évet körülbelül.
WTF??? :agree:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Avatar
LeagueofLesbians
Hozzászólások: 314
Csatlakozott: 2013. szeptember 28., szombat 16:10
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. szeptember 2., kedd 10:01

Anthony írta:Nálam megbuktak. Adhatunk el akármilyen jól, jöhet Kroos, ha a középpályán nincs izom, szétszednek minket. Én személy szerint bele se merek gondolni, hogy mi lesz egy Barca, egy Pool ellen, ha ilyen Sociedadok 4-eket szórnak nekünk.
Tegyük fel Vidal/Pogba megszerezhetetlen volt, de akkor is van ott még 5-10 név, akiből egyiket csak el lehetett volna hozni, és Khedirához képest szintlépés lett volna...

Januárban nagy kapkodás lesz itt, most szólok.
ki az a 5-10 név? nem is tudtam, hogy most nyáron ekkora volt a piaci védekező kp-ból oO
[FIFA WORLD]


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 93 regisztrált és 0 vendég