OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Re: OFF
Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossz 3x ittam, 3x jött ki
Próbáld ki, 3-1 arányban citromos vagy narancsos fantával. Occó és jó. Nem érzel szinte semmit de az 5-6-ik után mikor felállsz igen csak ingatagos lesz a dolog.
Én viszkivel vagyok úgy, hogy mindenki bíztatott még régebb hogy igyam energiaitallal, megvettem egy kört, hát maradjunk annyiban, hogy nagyon szarul voltam. Azóta már a szaga is irritál.

Amitől még felfordul a gyomrom az az absinthe, baszki, mintha tiszta szeszt vegyítenél fogkrémmel és le kéne nyeld...fúúú

"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
RealRaúl77 írta:Én meg a vodkát nem bírom valamiért. Meg kiskoromban az unikumot sem, de most már egyre jobban.
csak a whiskycsak tisztán, csak jég nélkül.
A vodka azért jó mert nincs se íze,se illata,én azt szoktam csinálni,hogy volt egy haverom aki mindig sörözött,én meg szívélyes voltam,mentem mindig a pulthoz neki is kérni,persze tolattam bele neki egy kis vodkát is........merevedett a haja is egy idő után.....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
hát azért jön ki, mert azt a szart iszodRemy írta:Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossznmate írta: A gyomrom felfordul, már csak a szagától is.3x ittam, 3x jött ki

egyébként régebben a pálinkával voltam így, borzasztóan utáltam, de az elmúlt 1 évben annyit megittam belőle, hogy most már jobban szeretem, mint a vodkát, pláne ha hozzácsapok ahhoz is vagy 2-3 sört...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én a vodkával vagyok így. Nem értem, hogy tudják azt meginni. Fúúúú, de rossznmate írta: A gyomrom felfordul, már csak a szagától is.

(ha piáról van szó, hogy beindul a fórum)

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én meg a vodkát nem bírom valamiért. Meg kiskoromban az unikumot sem, de most már egyre jobban.
csak a whisky
csak tisztán, csak jég nélkül.
csak a whisky

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
R.I.P. Godfather
deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
R.I.P. Godfather
deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Még csak benzinnel nem próbáltam RMCF.
A gyomrom felfordul, már csak a szagától is. Bezzeg egy jó Zubrowka vagy valami minőségi Bourbon
A gyomrom felfordul, már csak a szagától is. Bezzeg egy jó Zubrowka vagy valami minőségi Bourbon

- realistahuni
Jéger még elmegy egy két pohárkával de az unicum...azt nagyon nem bírom én sem. Az a baj túl édes mindkettő, vadászon kívül a többi édeset rühellem.
Vodka&narancs, tequila, és egy kicsi igényes, minőségibb pálinka és jólvagyunk.
Vodka&narancs, tequila, és egy kicsi igényes, minőségibb pálinka és jólvagyunk.

"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
- ___Samy___
ez a jéger tipikus női ital, "csak egy fél pohárral töltsél"nmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.

amúgy én is utálom mindkettőt, vodka-sör oszt csókolom, attól lejjebb nem adom

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem is nagyon iszok alkoholt, de ha igen, akkor a jager közöttük szerepel.realistahuni írta: Te nem csak bubimentes vizet iszol?
Vagy az Raisen, már nem tudom...

Úgy, hogy finomnmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. június 5., szerda 22:46-kor.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Hogy a 'csába lehet meginni a jégert? Meg az Unicum a másik.
Próbáld meg colával 4:1 ben keverve......nagyon finom.
- realistahuni
Remy írta:Mivel????? Csak és kizárólag magábanR.M.C.F írta: Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával.
Te nem csak bubimentes vizet iszol?
Vagy az Raisen, már nem tudom...

Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
- Remy
- Kapcsolat:
Mivel????? Csak és kizárólag magábanR.M.C.F írta: Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

- ___Samy___
a jéger már amúgy is agancsos kólapersze colával

-
Én most úgy csinálom,hogy mivel sokat melózom,sok a stressz,kevés a pihenés és a vitamin.....ezért utánajártam pár dolognak.
Szóval....
Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával......közben meg bekészítek egy kis multivitamint,C vitamint és magneB6 ot .....hát ez így megy.
Ez az egészséges élet.......
Szóval....
Jagermeister.....56 féle gyógynövényt tartalmaz.......akkor mehet ész nélkül.....persze colával......közben meg bekészítek egy kis multivitamint,C vitamint és magneB6 ot .....hát ez így megy.

Ez az egészséges élet.......

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jók az ilyen kis sörmeccsek, le is ültem nézni. :-)
- Remy
- Kapcsolat:
Igen, és Schumi is meg volt hívva'shutterisland írta:ez most milyen meccs ? csak mert a sport1-en megy egy ballack barátai vs világválogatott...berbatov,sheva,ballack,essien,wörns,metzelder,drogba, meg ilyen arcok.Remy írta:Schumi mekkora kötényt adott az előbbdurva, hogy ő az egyetlen, aki nem volt focista korábban.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

beleértve Schumit'shutterisland írta:meg ilyen arcok.

OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola