Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 9:52

Nem lehet, hogy egyszerűen nem bízik azokban az emberekben
Ez nem kérdés, hanem szerintem egészen nyilvánvaló.
szimpla pszichológia. teszem azt te vagy Chicarito. edzésen 120%-ot adsz ki magadból. 2-0-ra vezet a csapat az 50. percben egy alsóházi csapat ellen úgy, hogy mondjuk Benzema nagyon szarul játszik és te vagy az egyetlen csatár a padon és a mester elküld melegíteni. melegítesz 10 percet 3-0, de látod, hogy Karim azóta is kihagy mindent. 80. percben jó esetben odahív magához és pályára küldd, rosszabb esetben leültet a padra, mert inkább becseréli 3. csereként Arbeloat vagy Nachot Carvajal helyére. megcsinálja ezt egy edző kétszer-háromszor, negyedjére mondjuk pályára küld 10 percre meccshiánnyal és látható bizalomhiánnyal irányodba. nyilván nem fogsz tudni olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnak vagy magadtól is elvárnál.
Az okfejtésed a dolog pszichológia részéről kiváló (én is egyetértek vele), csak egyszer sem biztos, hogy helytálló most. Sajnos nem látunk a kulisszák mögé és gőzünk sincs a srácok edzésmunkájáról; így lehet igazad van, de ugyanúgy tévedhetsz is; én dettó. Nálam pont Chicharito az az egyik ember, aki gyanús ebből a szempontból; a kezdeti többszöri lehetőségek után hirtelen látványosan mellőzötté vált az emberünk, ott valaminek történni kellett a háttérben; na meg az is érdekes, hogy több helyen is olvasni olyat, hogy a vezetés az egyik legnagyobb baklövésnek tartja a mexikói kölcsönvételét.
És nem azért kötöm az ebet a karóhoz, hogy direkt vitatkozzak, csak tudod, Kroos nem rotálására egyszerűen még mindig nem mondtatok számomra elfogadható magyarázatot. Ameddig ketten voltak Modriccal, addig azt mondom, oké, jöhet az egyik helyett Illara vagy Khedira, mert annyit elbír a csapat. De mióta nincs Modric, azóta nem lehet levenni Kroost - nem bírja el a csapat egyszerűen senki ellen - szerintem. Nem mellesleg Modric híjján nem is nagyon voltunk olyan pengék, hogy lett volna nagyon gálameccsünk, ahol belefértek volna.
Adom. +1
Illarát ne magyarázzuk már, 37 millióért jött, és tavaly már minden kiderült a paliról, de annyi biztos, hogy sose fog Carlo bízni már benne. Minek tartottuk meg? Ezt nehezen lehet megmagyarázni.

Khedira. Ezer szinten kiveséztük. Ráadásul játszani se nagyon akar itt már idén. Miért nem hoztunk senkit mellé? Motiválatlan embert minek tartani?

egyáltalán mit keresnek itt ezek az emberek. Erre nem tudott még nagyon senki elfogadható magyarázatot mondani.Szerintem ugyanis erről a kettősről rég kiderült tavaly is, hogy nem lesznek opciók sohase. Nem volt értelme megtartani őket.
A piac sok mindent behatárolt és szükség volt kiegészítőkre is; hisz az egészen nyilvánvaló volt már nyáron is, hogy Khedira és Illarra nem a kezdőtagságért fog idén küzdeni. A hírek szerint mellesleg a vb.-t követően Khedira fél lábbal egyébként már a Bernabéu-n kívül érezhette magát, főleg miután elutasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát és random utazgatásokat szervezett, hogy beajánlja magát más klubokhoz; csak aztán Xabi hirtelen mutatta a f.kkot. Ráadásul Verratti-t sem engedte a PSG a maestro pótlására; így a Hercegnek maradnia kellett, főleg, hogy Biglia is mozdíthatatlan volt (nem tudom utóbbi mennyivel lett volna jobb nekünk :ozil: )! :mrgreen: Illarra meg szerintem már csak az ára miatt is kapott egy utolsó esélyt, de vélhetően semmit nem változott az emberünk Dortmund óta (adtuk is volna tovább szépen a télen). :x
Chicharito helyett egy használható támadó kellett volna még előre
Falcao jött volna, érdeklődtünk is iránta, de a vezetés végül Carloval az élen megvétózta (tudjuk miért); illetve ugye volt egy utolsó perces próbálkozás Reus szerződtetésére is, de őt a Dortmund akkor nyilván nem engedte volna el.
És persze az atombombaérv: Xabi Alonso. Ha ő itt lenne idén, állítom, nem lennénk ekkora szarban - sokkal kiegyensúlyozottabb terhelést kapott volna Kroos is, Modric is.
Ezzel szintén maximálisan egyetértek; ez volt szerintem is a kulcsmomentum. Perezék érzésem szerint túlságosan nagyvonalúak és talán könnyelműek is voltak ez ügyben, míg Xabi döntése az időpontra való tekintettel minimum ........., de ez már ugye történelem. :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 12., csütörtök 1:57

dzsi91 írta:Azért remélem valami könyvet kiad majd Xabi amiben leírja,hogy mégis mia búbánatos f.szával tudták őt rávenni,hogy az utolsó napokban Mutassa nekünk a fákkot :D mai napig nemértem az egészet,meg szarul is esik amikor egy ekkora madridista elmegy egy bayernbe ahol egy Guardiola az edző.De nincsharak, csak legyen szorulása egy évig. :D
Igen, ezzel nagyon egyet értek. Nekem is fájt. Mondjuk szerintem neki is, hogy Kroos a nyakára jött. És ő egy nagyon nagyon intelligens ember pályán kívül is, meg tisztában van magával - tudta, hogy mit jelent majd Kroos érkezése ránézve.

Ennek ellenére lehet, naivitás, de szerintem kapott volna feladatot még így is bőven. Pláne látva a sérüléshullámot, de amúgy is. Nekem is fájt, hogy nem volt neki itt ez elég. De valahol persze megértem.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11244
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 12., csütörtök 1:46

Azért remélem valami könyvet kiad majd Xabi amiben leírja,hogy mégis mia búbánatos f.szával tudták őt rávenni,hogy az utolsó napokban Mutassa nekünk a fákkot :D mai napig nemértem az egészet,meg szarul is esik amikor egy ekkora madridista elmegy egy bayernbe ahol egy Guardiola az edző.De nincsharak, csak legyen szorulása egy évig. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 12., csütörtök 1:36

Dupla D írta:
RealRaúl77 írta:Nem lehet, hogy egyszerűen nem bízik azokban az emberekben?
hát én is ezt pofázom. :lol:
ha korábban a kisebb csapatok ellen bedobta volna őket többször, akkor most lehet, hogy nem lenne mindenki szar, akit becserél.

szimpla pszichológia. teszem azt te vagy Chicarito. edzésen 120%-ot adsz ki magadból. 2-0-ra vezet a csapat az 50. percben egy alsóházi csapat ellen úgy, hogy mondjuk Benzema nagyon szarul játszik és te vagy az egyetlen csatár a padon és a mester elküld melegíteni. melegítesz 10 percet 3-0, de látod, hogy Karim azóta is kihagy mindent. 80. percben jó esetben odahív magához és pályára küldd, rosszabb esetben leültet a padra, mert inkább becseréli 3. csereként Arbeloat vagy Nachot Carvajal helyére. megcsinálja ezt egy edző kétszer-háromszor, negyedjére mondjuk pályára küld 10 percre meccshiánnyal és látható bizalomhiánnyal irányodba. nyilván nem fogsz tudni olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnak vagy magadtól is elvárnál. egyrészt mert nincs rá idő, másrészt amiatt, hogy nem bízik meg benned az edző, még ha ezt is mondja mielőtt pályára lépsz.

most ezt Chicaritóval írtam, de bárki mással is írhattam volna a cserék közül.

Casillas 2 évig védve volt azzal a szar meccsei után a BL-ben, hogy meccshiánya van és az edző se bízik benne kellőképpen, ezért nem is meglepő, hogy szarul megy neki.
Egyetértek a pszichológiai részével amúgy Chicharito esetében (Casillasnál meg pláne, kapusnál aki annyit áll egy meccsen és egyszer kell lehet csak megvillanni, ott a Mourinhos aknamunka mai napig látszik, sosem lesz már olyan magabiztos - fejben - mint Mou előtt).

De.

És nem azért kötöm az ebet a karóhoz, hogy direkt vitatkozzak, csak tudod, Kroos nem rotálására egyszerűen még mindig nem mondtatok számomra elfogadható magyarázatot. Ameddig ketten voltak Modriccal, addig azt mondom, oké, jöhet az egyik helyett Illara vagy Khedira, mert annyit elbír a csapat. De mióta nincs Modric, azóta nem lehet levenni Kroost - nem bírja el a csapat egyszerűen senki ellen - szerintem. Nem mellesleg Modric híjján nem is nagyon voltunk olyan pengék, hogy lett volna nagyon gálameccsünk, ahol belefértek volna.

Értem a pszichológiai részét. Tényleg ráférne sok emberre a pihentetés. De ebben továbbra is inkább Carlo mellett vagyok, én sem bíztam volna már tavaly után Illaraban, Khedira szintén nem opció.

Amúgy rájöttem közben, hogy miért vitatkozunk el egymás mellett: te számon kéred, hogy miért nincsenek formában tartva ezek a keretemberek, én meg már (sajnos vagy nem sajnos) leírtam őket tavaly, mivel szerintem itt már semmi keresnivalójuk nincs idén. Lehet nincs igazam, de én igazából abból a gondolatból vitázom itt, hogy egyáltalán mit keresnek itt ezek az emberek. Erre nem tudott még nagyon senki elfogadható magyarázatot mondani. Szerintem ugyanis erről a kettősről rég kiderült tavaly is, hogy nem lesznek opciók sohase. Nem volt értelme megtartani őket. És ezért érek mindig vissza az elszúrt nyárhoz. (Ígérem, ez volt erről az utolsó poszt :agree: )

És persze az atombombaérv: Xabi Alonso. Ha ő itt lenne idén, állítom, nem lennénk ekkora szarban - sokkal kiegyensúlyozottabb terhelést kapott volna Kroos is, Modric is.
De persze ez meg a mi lett volna kategória, szóval ennyit erről.

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 12., csütörtök 0:28

RealRaúl77 írta:Nem lehet, hogy egyszerűen nem bízik azokban az emberekben?
hát én is ezt pofázom. :lol:
ha korábban a kisebb csapatok ellen bedobta volna őket többször, akkor most lehet, hogy nem lenne mindenki szar, akit becserél.

szimpla pszichológia. teszem azt te vagy Chicarito. edzésen 120%-ot adsz ki magadból. 2-0-ra vezet a csapat az 50. percben egy alsóházi csapat ellen úgy, hogy mondjuk Benzema nagyon szarul játszik és te vagy az egyetlen csatár a padon és a mester elküld melegíteni. melegítesz 10 percet 3-0, de látod, hogy Karim azóta is kihagy mindent. 80. percben jó esetben odahív magához és pályára küldd, rosszabb esetben leültet a padra, mert inkább becseréli 3. csereként Arbeloat vagy Nachot Carvajal helyére. megcsinálja ezt egy edző kétszer-háromszor, negyedjére mondjuk pályára küld 10 percre meccshiánnyal és látható bizalomhiánnyal irányodba. nyilván nem fogsz tudni olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnak vagy magadtól is elvárnál. egyrészt mert nincs rá idő, másrészt amiatt, hogy nem bízik meg benned az edző, még ha ezt is mondja mielőtt pályára lépsz.

most ezt Chicaritóval írtam, de bárki mással is írhattam volna a cserék közül.

Casillas 2 évig védve volt azzal a szar meccsei után a BL-ben, hogy meccshiánya van és az edző se bízik benne kellőképpen, ezért nem is meglepő, hogy szarul megy neki.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 0:09

De az mondjuk talán jelenthet valamit, hogy egy Marcelo, illetve Modric becseréléssel nem várt a 80. percig.
Nem lehet, hogy egyszerűen nem bízik azokban az emberekben?
Oké, nem mentség, akkor sem így kellett volna megoldani, de azért megnézném, hogy egy olyan kialakítású kerettel mit csinál, ahol 16-17 olyan játékos van, aki megfelelő minőséget képvisel.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 12., csütörtök 0:00

Illarra egyszer sem játszott azon az egyetlen poszton, amin tud. én se voltam megelégedve a kerettel nyár végén, de a rotálás hiányát nem lehet erre írni. Kroos minden egyes meccsen kezdő. és szinte mindet végigjátsza ahelyett, néhány alsó házi csapat ellen hazai pályán bedobja Illarrat vagy most Silvát. az meg abszurd, hogy csak a meccs legvégén cserél még a legnagyobb vezetésnél is. emellett nem hiszem el, hogy csak 13 ember hal meg edzésen, mert pl. a mexikóin látni, amikor pár percre pályára kerül, hogy kurvára akar, még ha nem is jön a bizalom. és itt nem a fizikai fáradság a probléma, hanem a mentális és a csereembereknél a bizalom hiánya. lehet jönni azzal, hogy el lett baszva a nyár, mert el lett. de ez nem menti fel Ancelottit a kritika alól.

tavaly pont az volt a legnagyobb pozitívum az olaszban, hogy belátta a hibáit nem úgy, mint az elődje. idén mintha a portugál ülne a padon ilyen tekintetben. mindezek ellenére nem akarnám lecserélni, mert jelenleg ő a legmegfelelőbb az edzői posztra, ha végre tanul a hibáiból.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
Steve
Hozzászólások: 7415
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:53
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 11., szerda 21:28

Szerintem meg Illarra szart sem ér.

Lassú, körülményes. Beérik a visszalépő csatárok és szerelik röhögve. Nehogy már ez legyen a szint a Real kezdőjében. Egy normális világban már nyáron húzott volna az ő szintjéhez méltó kiscsapatba.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 11., szerda 20:59

Én elismerem, hogy kevés Illarramendi, de mindig muszáj lesz megvédenem, mert sokkal több van benne, mint amit látunk. Először is mindenki gondoljon bele, hogy Xabi Alonso mennyire tudna box to boxot játszani. Szerintem semennyire és Illarra sem alkalmas rá, de folyamatosan ott kap szerepet. Egyszerűen neki ott kell lennie, ahol átlátja az egész pályát és nem háttal a kapunak helyezkedve. Illetve ugye ő sincs játékban, szóval nehéz lenne elvárni tőle is a jó formát... Nekem ez a véleményem róla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 11., szerda 20:55

Kerlon írta:BULSHITT!!!!!!!!!!!

Félig basztuk el a nyáron. Chicharito helyett egy használható támadó kellett volna még előre. Reális elvárás lett volna a cseréktől (pl Illarra és szerintem Jesé), hogy többet nyújtsanak, bár ugye kinek mi gondja volt... Tehát, HA (tudom, nem játszik) lett volna egy Illarra, Jesé, XY támadó és Bale/James/Isco csere lehetőség előre is, akkor nem lett volna így lenyúzva a kezdő, mert a védelmet egész jól lehet variálni. Csak ugye Jesé a sérülése után borzalmas, Illarra totál kegyvesztett és kevés lett, XY meg Cicharito, akinek semmi hasznát nem vesszük. Ebből a 15-17 emberből már simán lehetett volna bírni az idényt, de nem úgy, hogy Toni Kroos egy 4-0-ás meccsen is csak 10 perceket pihen és a csere játékosok maximum kétszer érnek labdába. Szóval a nyárit nem érzem túl nagy hibának a mexikói csatár leigazolásán kívül... Inkább a stáb hibája, hogy rosszul használta ki, amiből főzni kellett volna.
Jesét nem is írtam direkt, mert ő tavaly egy átlagos csapattaggá nőtte ki magát a jó beállásaival, de mondjuk véleményes, hogy mellé se hoztak senkit, mikor decemberig tudtuk, hogy épp csak hogy fel fog épülni.

Illarát ne magyarázzuk már, 37 millióért jött, és tavaly már minden kiderült a paliról, de annyi biztos, hogy sose fog Carlo bízni már benne. Minek tartottuk meg? Ezt nehezen lehet megmagyarázni.

Khedira. Ezer szinten kiveséztük. Ráadásul játszani se nagyon akar itt már idén. Miért nem hoztunk senkit mellé? Motiválatlan embert minek tartani?

Arbeloa - az egyik leggyengébb, de még mindig ő az akit tiszteletből meg a rutinja miatt végülis megértem hogy itt tartottunk. Meg vele van a legkisebb gondunk, bírja a padot és tényleg lehet használni kicsik ellen. De teljesítmény alapján csak azért fér itt el, mert papíron bivaly védők veszik körül.

Chicharitot nem is ragozom. Szegény embert csak sajnálom, hogy így alakult neki.

Értem én a Toni Kroos pihentetését, de ezt mért a stábon és Carlon kéred számon? Volt egy Xabi Alonsonk még augusztus utolsó hetéig, akire Carlo számított volna! A te problémádra is a nyár a megoldás, azért nem tudunk rotálni kulcsembereket, mert nincs kivel! Csak értelmes cserékkel lehet rotálni, abból meg nincs - az egyikből a lélek hiányzik, a másik meg nyuszi szegény. Sajnálni tudom őket, de hogy minek tartjuk őket súlyos pénzért, azt már nem értem. Ezen (SZERINTEM) kár vitatkozni, de persze lehet :roll: .

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 11., szerda 19:39

BULSHITT!!!!!!!!!!!

Félig basztuk el a nyáron. Chicharito helyett egy használható támadó kellett volna még előre. Reális elvárás lett volna a cseréktől (pl Illarra és szerintem Jesé), hogy többet nyújtsanak, bár ugye kinek mi gondja volt... Tehát, HA (tudom, nem játszik) lett volna egy Illarra, Jesé, XY támadó és Bale/James/Isco csere lehetőség előre is, akkor nem lett volna így lenyúzva a kezdő, mert a védelmet egész jól lehet variálni. Csak ugye Jesé a sérülése után borzalmas, Illarra totál kegyvesztett és kevés lett, XY meg Cicharito, akinek semmi hasznát nem vesszük. Ebből a 15-17 emberből már simán lehetett volna bírni az idényt, de nem úgy, hogy Toni Kroos egy 4-0-ás meccsen is csak 10 perceket pihen és a csere játékosok maximum kétszer érnek labdába. Szóval a nyárit nem érzem túl nagy hibának a mexikói csatár leigazolásán kívül... Inkább a stáb hibája, hogy rosszul használta ki, amiből főzni kellett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 11., szerda 19:06

Hagyjuk már ezt, hogy Carlo intézte el, hogy gyenge legyen a pad a motiválás hiányával. Bullshit.

Tegye a kezét a szívére az, aki Khedirát bármilyen meccsen szívesen nézegette volna a kezdőben. Illara, Arbeloa, Chicharito ugyanez a kategória. Aki ezekkel az emberekkel komolyan számolt, az most kommentet csatolva jelezze! Emlékeim szerint mindenki még tavaly év végén küldte volna őket melegebb éghajlatra (kivéve Csicsát, mert ő még itt se volt, de őt meg csak rémálmotokban igazoltátok volna le). Ez minusz négy ember rögtön, kettő a kp közepén, a legfontosabb poszton.

És akkor még a sérültekről szó se esett.

Ezt nyáron basztuk el, hogy abban Perez vagy Carlo volt a nagyobb hibás, nem látunk bele. Bár erről meg vannak elképzelések úgyis.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 18:41

lehet, hogy nem volt olyan gyenge a pad, mint amilyennek most tűnik, de Ancelotti elintézte hogy az legyen. ha nem érzi egy játékos a bizalmat, akkor hiába küldöd fel a pályára, szar teljesítményt fog nyújtani. ott szúrta el, hogy nem kapták meg a cserejátékosok a bizalmat, így ha mégis arra kényszerült, hogy őket rakja be, akkor meg nem teljesítettek. egymást gerjesztette a két folyamat.
Nekem azért ez picit túlzás - bár tény, hogy a dolgok egymást gerjesztik - valóban sáros az öreg, mert amikor ment valóban nem biztos, hogy a legoptimálisabban menedzselte a dolgot; ugyanakkor kérdezhetnénk, hogy masszív és ami fontosabb könnyed nyerőszériában erre mi oka lett volna a szezon legelején (vagy mondjuk -6 pontnál), arról már nem is beszélve, hogy kit kivel, milyen poszton? Mert emlékeim szerint nem egyszer fordult elő, hogy amikor végre lehetőséget kaphatott volna a játékos, mit ad ég sérülés miatt pont nem állhatott rendelkezésre az illető (többször előfordult Khedira és Illarra esetében is); Jesé ősszel ugye még kanyarban sem lehetett, ahogy Coentrao sem! :roll: Aztán néhány hétre kiesett Bale is, így az Isco, James csere is annullálódott arra az időre, majd mikor rendeződött volna ismét a helyzet megsérült Luka újfent átírva az aktuális forgatókönyvet. Az meg hogy nem kapnak bizalmat, egyszer sem biztos, hogy csak Carlo baromsága, illetve heppje; az még véletlenül sem fordul meg senki agyában, hogy úgy igazán egyik sem szolgál rá a teljesítménye, képességé és a mi szemünknek láthatatlan munkája, illetve nem megfelelő hozzáállása miatt? :hmmm: Azért nem egy helyen olvasni, hogy pár ember edzésmunkája hagy maga után némi kívánnivalót. Coentrao és véleményem szerint Chicharito is ebbe a körbe tartozik (egyik pillanatról a másikra került ilyen mellőzött szerepkörbe); Khedira helyzete egyértelmű és ő fejben már nyár óta máshol jár, Illarranak túl nagy falat egy ekkora csapat, ezt már szintén tavaly óta látjuk, míg Arbeloa már teljesítményügyileg nem üti meg a jelenlegi csapat szintjét. Ez volt ősszel, 3 hónapja meg - csak ismételni tudom magamat - gyakorlatilag kiengedni (la.is ennél jobban biztosan nem :shifty: ) sem volt nagyon idő, mert vagy az ellenfél kiléte, vagy a borzalmas formának köszönhetően egyszerűen nem volt sima meccsünk (max. papíron, de a valóság ugye egész mást mutatott) és a riválisaink miatt nem is dőlhettünk hátra egy pillanatra sem!
ha a teljesítményére vonatkozik akkor az ilyeneket nem igazán értem.
Nem a teljesítménye sokkal inkább a haszna miatt.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
soroslop
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 20:31
Kedvenc csapatod: Darnózseli SE

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. március 11., szerda 17:45

"a mexikói talán még Alvaronál is nagyobb fail"

ha a teljesítményére vonatkozik akkor az ilyeneket nem igazán értem. most direkt utánanéztem, hogy az utolsó 20 meccsen, november óta mennyit játszott percekben: 6, 0, 1, 5, 90, 0, 10, 0, 0, 0, 0, 9, 0, 17, 12, 0, 0, 9, 10, 0

átlagban 8,45 percet kapott, ha csak azt nézzük amikor játszott akkor akkor 16,9. (Illaráét és Jeséét inkább meg se nézem)

Nekem nem haverom, nagyjából annyit láttam játszani, amennyit itt, szóval mindent elhiszek, de az biztos, hogy ennek semmi értelme. Küldtük volna vissza télen, és hozunk valaki helyette. De az is biztos, hogy ennyi Messinek sem lenne elég bizonyítani.
A nyári alternatíva és fórum kedvenc Falcao (én se bántam volna) pedig tegnap a MU tartalékban kapott csak helyett, és onnan is inkább lefelé lógott ki, szóval legalább pénzben beljebb vagyunk a mexikóival. De játékra mindenkinek szüksége van, azzal a kerettel amit a klub összerakott.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11244
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 17:26

Támadót nem igazoltam volna, Alonso-t nem engedtem volna el semmi pénzért,akkor sem ha ő akar menni, max sír egy kicsit, majd lenyugszik.Így ahogy írod tényleg,hozható lett volna ezzel a paddal is a szezon(még most is hozható) de túl meghatározó emberek sérültek le,túl hosszú ideig.Ugye amíg volt Ramos addig Pepe volt sérült aztán fordítva.Aztán Béla akiben sokáig bíztam,de ugynézki tényleg reménytelen,hogy a tavalyi szezonjának legalább a felét produkálja.

Modric sérüléséig olyan szinten voltunk finomhangolva,hogy tudni lehetett,hogy ez így tökéletes, ha valaki kap egy levelet a jövőből,hogy melyik 3 játékos fog megsérülni hosszabb időre, szerintem abban a percben kapott volna agyvérzést.Csúcsra voltunk járatva, minden klappolt de azt is lehetett tudni (sőt szerintem páran említették is még akkoriban),hogy ha itt Modric,Kroos vagy CR kidől nagy szarban leszünk.Hát Modric kidőlt, CR meg hullámvölgybe került, és a csk is kidőlt,meg az új gyerek, aki bár nem gyors de melózott nem keveset.Na de most már kezd rendeződni a szitu, Luka itt van,Ramos jön hétvégén,Cr is úgynézki magára talált,valahogy a klasszikót húzzuk be,vagy ha az nem megy, ne égessük le magunkat és akkor még simán jöhet egy jó tavasz, még ezzel a paddal is(amit mostmár tényleg csak dísznek használjunk,vagy ha nagyon muszály,ezt Ancelotti elszabta van ilyen de most már késő,már nem az a szakasza van a szezonnak).

Ami vicces,hogy a fogalmatlan LE annyit öszebaromkodott a kezdőkkel ősszel,hogy a végén még jól jön ki belőle és véghezvisz egy tökéletes rotációt :lol: :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 11., szerda 17:26

lehet, hogy nem volt olyan gyenge a pad, mint amilyennek most tűnik, de Ancelotti elintézte hogy az legyen. ha nem érzi egy játékos a bizalmat, akkor hiába küldöd fel a pályára, szar teljesítményt fog nyújtani. ott szúrta el, hogy nem kapták meg a cserejátékosok a bizalmat, így ha mégis arra kényszerült, hogy őket rakja be, akkor meg nem teljesítettek. egymást gerjesztette a két folyamat. jelenleg ott tartunk, hogy nem is cserél a 75. perc előtt. 13 játékosban bízik, abból egy most tér vissza, kettő még sérült, és van egy jómadár, akit jegelnie kéne, hogy fejben össze tudja magát rakni legalább a tavalyi szintre. a játékosok mentálisan teljesen ki vannak facsarva a rotálás hiányától. ha jól játszanak, ha szarul megkapják a meccsprémiumot, mert úgyis pályára lesznek rakva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. március 11., szerda 17:27-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 17:06

szeron elején így nézett ki a pad: ISCO,VARANE,NACHO,Arbeloa,Chicharito,Illaramendi,Navas,(Khedira,Coentrao,Jesé)

Nagybetűvel a használható cserék, zárójelben a használhatatlan vagy folyamatosan sérült játékosok.
Nem egészen erre gondoltam, picit félreértettük egymást. Az átigazolási szezon lezárásakor így nézett ki a cseresor: Navas, Arbeloa, Varane, Nacho, F. Coentrao, Khedira, Illarra, Iscó, Chicharito + Jesé --> na most ez akkor bár nem volt tökéletes, de véleményem szerint több, mint elfogadható volt papíron és figyelembe véve a lehetőségeinket, illetve az utolsó napokat! Azt gondolom, hogy ezzel a névsorral azért bátran neki lehetett vágni a szezonnak; ami nem volt és nem is lehetett bekalkulálni előzetesen az az ilyen szintű és mennyiségű komoly sérülés nemcsak a nagyon fontos alapemberek, de a padmelegítők között is. Ergo nem volt ez alapesetben használhatatlan cserepad, csak a sérülések miatt már októberben az lett, míg mások ilyen-olyan okból mentálisan épültek le teljesen.
Ez már akkor sem nézett ki jól, támadásban egyedül Isco tudott lendíteni a csapaton.
Mert tavaly ki tudott? Ugyanúgy ő, meg a sérüléséig Jesé; idén a semmi Moratat ráadásul még le is cserélték egy papíron rutinosabb, használhatóbb emberre! Őszintén; Te a CR7, Karim, Bale, Isco, James, Chicharito, Jesé 7-es (még ha utóbbi novemberig harcképtelen is) mellé igazoltál volna még valakit a támadósorba? :hmmm: Az már megint egy más kérdés, hogy a mexikói talán még Alvaronál is nagyobb fail, míg Jesé meg sem közelíti tavalyi önmagát, de mint mondtam utólag már könnyű okosnak lenni és véleményem szerint a vezetés is belátja, hogy bizony voltak baklövéseik (bár azért a piac is komolyan megkötötte a kezüket) a keretépítés terén, de a nyáron ez szerintem csúnyán orvosolva lesz.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11244
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 16:19

szeron elején így nézett ki a pad: ISCO,VARANE,NACHO,Arbeloa,Chicharito,Illaramendi,Navas,(Khedira,Coentrao,Jesé)


Nagybetűvel a használható cserék, zárójelben a használhatatlan vagy folyamatosan sérült játékosok.Ez már akkor sem nézett ki jól, támadásban egyedül Isco tudott lendíteni a csapaton.Most,hogy James kidőlt Isco alapkezdő,Bale pedig folyamat ott rontja a levegőt elől, nincs senki aki elől érne valamit ha bedobnánk.Ezt szerintem Bale-l meglehetne oldani, ha leültetnénk a padra, nem csak a kezdővel tennénk jót,hanem a padot is megerősítenénk.Szerintem lassan le lesz téve a padra, odalesz fütyülve ha más nem marad.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 11., szerda 16:11

dzsi91 írta:De ha eddig nem rotált, ne egy bl meccsen kezdje el, akkor se ha 2-0 volt az első meccs.Mostmár a cserék használhatatlanok,téttel bíró meccsen max időhúzásra jók, a csapat viszont nem lehet túl fáradt, mert nem erőlették túl magukat az elmúlt hónapokban(kroost kivéve).Én Ancelotti párti vagyok, de ez egy baromság volt, pont most kéne összerázni a csapatot, gálákat rendezni, erre felforgatja a már amúgy is gyengélkedő csapatot.Ha eddig nem rotált, mostmár hagyja a faszba, most már kibírjuk nyárig így.Meg amúgy is vannak sokkal alkalmasabb meccsek a pihentetésre mint egy bl meccs.
Ezzel mélyen egyet tudok érteni.De nyilván azt gondolta,ez a párharc megvan.Hát meg lett,de koránt sem simán.Már most akkor,a félidőben hozni kellett volna Marcelot,minimum,mert ugye Modric,(bár mikor beállt ez nem látszott),még nem 100%-os.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 16:05

Most már a cserék használhatatlanok,téttel bíró meccsen max időhúzásra jók
Őszintén; korábban a szezon során melyik nem volt már az? Coentrao januárig sérült, Jesé decemberig sérült, Khedira a hiányosságai mellett folyamat sérült és fejben is máshol jár, Illarrának Dortmund óta vége (de igazából neki sem volt meg soha a helye a középpályán); marad Arbeloa és Chicharito --> előbbi már egy jó ideje kilóg ebből a csapatból és már csak a szíve tartja itt, míg utóbbi valamit nagyon elsz@bhatott, mert nem így indult az év eleji szerepe. Amit én magam sem tartok szerencsének az "érinthetetlenek kinyilatkoztatása", de ha megnézzük ezeknek az embereknek jelenleg valóban nincs alternatívájuk a csapatban! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 233 regisztrált és 0 vendég