Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 14:39

Juhy írta:Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák
A Bayern beelőzött mindenkit, megegyeztek a játékosokkal, és így elmaradt a szokásos licitháború. Okosan csinálták, a többi érdeklődő pedig bealudt.
realbeckham írta:
ericco írta: Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
Erről van szó! Sajnos
Arról nem is beszélve, hogy egy világverseny mennyire megdobja egy-egy tehetség árát.
Victor írta:ezzel sosem értettem egyet. azért mert ez a real madrid, attól még igenis hagyatkozhatnának kisebb igazolásokra
Az én mondanivalóm lényege is ez volt. Hogy hamarabb kezdhetnénk a tehetségek vadászatát, és nem csak Spanyolországban (nézzük meg a Barcát: tehetségeik legalább fele nem katalán vagy spanyol). Több kockázatot kéne válllani a fiataloknál, és inkább igazolni tényleg tehetséges 16 éves játékost 2-3 millióért (ami nagyon nagy osszeg egy ennyi idős játékosért, magyarul rizikó), de ha 10-ből csak egy jön be, még midnig jobban jártunk, mint ha megvennénk Bale-t 70-rt. a maradék 9-cel epdig ugyanúgy fel lehet tölteni a spanyol ligát, mint most is tesszük. Egy 16 éves játékosból hamarabb lehet madridistát nevelni, mint egy 24-25 évesből.
Merci Zizou!

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3451
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 14:39

Jo, de ha megnezel egy gyereket, aki 18 evesen fizikalisan nem hogy a sajat korosztalyabol , de meg a felnottek kozul is kitunik, tovabba a higgadsagaval es kepzettsegevel is jobb mint az atlag nem hinnem, h bakot lonnel vele.(hozza allasaval meg plane). Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.
De akkor felmerül a kérdés: miért nem csinálja minden nagycsapat ezt? :-) Nem hinném, hogy nincs kedvük Varane szintű játékosokat venni 10 millióért...Hoztunk mi Drenthét 13 milláért, aki valamelyik U VB legjobbja volt, aztán 24 évesen majdnem visszavonult a játéktól. Marcelo meg Higu meg bejött. Gago nem...Mi is próbálkoztunk azért pár ilyen igazolással, de egyszerűen ezek nem mindig jönnek be, mert ennyi idősen nem lehet megmondani biztosan senkiről, hogy mi lesz vele. De nem hogy ilyen játékosokról, még olyanokat is nehéz belőni, mint mondjuk Benzema.
De jött még Canales, Garay, J Garcia, DM...

Egyébként itt ez a Kondongbia, aki pont ez a stílus, de szinte mindenki hozná inkább Vidalt.
Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.

Lásd feljebb. Mi is próbálkozunk ilyen emberekkel. A többi csapat sem kiscsapatokból igazol agyba-főbe.
És konkrétan engem nem kell meggyőzni arról, hogy hozzunk ilyen játékosokat, én hoznám Kondongbiát, hoztam volna M'Vilát, Lyonból fiatalokat, stb. Én pont annak a híve vagyok inkább, hogy ne más nagycsapatokból igazoljunk. Csak azt írtam, hogy nem csak mi nem szoktunk így igazolgatni, hanem mások se. Mármint mások se sokkal többet, mint mi.
De konkrétan melyik klubrokra gondoltál, akit követni kéne a témában?

Avatar
realcamp
Hozzászólások: 226
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:28
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realcamp » 2013. április 23., kedd 14:39

Hát ez csodálatos,én götzét Madrid mezben szerettem volna látni,nyilván nem vagyok egyedül.Am jól csinálja a bayern,le a kalappal.Mi majd rohangálunk egész nyáron Bale után,majd nyár végén megvesszük 60-70-ért,marad Mou,középpálya marad,kontrajáték über alles,max hozunk egy Kongdogbiat Xabi pótlására,és annyi..Ezt még leírni is rossz :lol: de az elmúlt évek alapján esélyes :lol:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62866
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:36

Egyébként mi ez a 37 milliós kivásárlási áras szöveg? Rohadtul nem hiszem, hogy így volt, akkor szerintem már egy PSG v City rég letette volna ezt érte... Amúgyis 50 milliókról szóltak a hírek kb.
Egyrészt nagyjából mindegy mi jelenik meg a sajtóban, fele sem igaz. Másrészt hiába megy oda a City vagy a PSG a kivásárlási árral, ha a játékos nem akar odaigazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1379
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:34

Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak,

Ez meg a másik. Javi Martinezért többet fizettek,nem hogy Götzéért... Engem is meglepett az összeg. Szerintem a Bayern röhögve fizette ki..
Valóban furcsa. Lehet h Németek egymást közt lerendezték okosan. Amúgy is olyan precíz népség, hogy fillérre pontosan kiszámítanak, kiszámolnak mindent, ott spórolnak ahol tudnak. Lehet volt más opció is vagy ilyesmi. " Csak azok a németek tudnak ilyeneket csinálni" :lol:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4480
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 23., kedd 14:31

Az igen, elég keményen ledöbbentett ez a Götze hír, viszont örülök is neki meg nem is.
Szerintem nekik ez a bejelentés nagyon szar időpontban jött, azért biztos kicsit szarabb lesz a hangulat az öltözőben és a klubbon belül, hogy megtudták az egyik legjobb játékosukról, hogy a riválishoz csatlakozik. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a szurkolók hogy reagálnak erre, remélem fütyülni fogják a szerencsétlent.

Viszont sajnálom is, mert többet képzeltem róla annál, hogy csak úgy lazán eligazol a bajnokságért küzdő rivális csapathoz, úgy hogy fél Európa sorban állt érte. Akár itt is eltudtam volna képzelni.

Egyébként mi ez a 37 milliós kivásárlási áras szöveg? Rohadtul nem hiszem, hogy így volt, akkor szerintem már egy PSG v City rég letette volna ezt érte... Amúgyis 50 milliókról szóltak a hírek kb.

Egyébként nem pár hete nyilatkozta le, hogy még 1 évig biztos, hogy maradni fog?

:agree: Mario...

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 14:31

Igen, egy Real Madrid nem hagyatkozhat csak ilyen igazolásokra, kellenek a sztárok, de gyakrabban be lehetne vállalni.
ezzel sosem értettem egyet. azért mert ez a real madrid, attól még igenis hagyatkozhatnának kisebb igazolásokra, ugyanis le van sz.rva, hogy egy nagy név futkározik, egy már befutott sztárocska a pályán vagy valami "noname" gyerek. a lényeg, hogy tegye ki a lelkét a csapatért (ilyen játékos most sincs túl sok a keretben) és hozza a szintet (ilyen sem).

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6659
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 23., kedd 14:30

Látva a Bayern München munkáját,igazolási politikáját,projektjét,komolyan mondom,irigy vagyok. Méghozzá azért,mert hozzájuk képest mi lassított sebességben igazolunk,hónapok óta fingunk nincs,hogy Mourinho marad vagy megy,nem képes senki nyilatkozni egy olyat,hogy IGEN,MARAD vagy NEM,NEM MARAD... Szerintem Modric igen is jó igazolás volt,csak nincs eleget játszatva. A két csatárunk ritka szar évet zár,gyakorlatilag csak CR hozza az emberfeletti teljesítményét és hátul Varane az idei szezon üde színfoltja. És ennyi. 10-ből 7 meccsen szarul játszottunk vagy tökön rúgtuk magunkat.
Ui: ja és Lopez visszatérése is szívet melengető :-)

Furcsa szezon ez,és még furcsább lesz,ha esetleg duplázunk... (BL és Király-Kupa)...
Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák. Azt gondoltam volna, hogy ennél jóval magasabb, ezt a Dortmund rendesen benézte. Pár csapat bőven kifizette volna ezt, a Bayern ráadásul nem csak erősödött, de a legnagyobb közvetlen riválisát is gyengítette vele.
Annyira csak rá lehetett volna venni Götzét, hogy a szerződésében megemeljék a kivásárlási árat. Bár a a 37 millió sem egy rossz összeg, de azért ennél jobban is járhattak volna.
Ez meg a másik. Javi Martinezért többet fizettek,nem hogy Götzéért... Engem is meglepett az összeg. Szerintem a Bayern röhögve fizette ki..
:goat:

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1379
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:29

ericco írta: Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
Erről van szó! Sajnos
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
Juhy
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:20

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Juhy » 2013. április 23., kedd 14:27

ericco írta:Bayern letette a kivásárlási árat. Sok beleszólása a Dortmundnak innentől nem volt.
Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák. Azt gondoltam volna, hogy ennél jóval magasabb, ezt a Dortmund rendesen benézte. Pár csapat bőven kifizette volna ezt, a Bayern ráadásul nem csak erősödött, de a legnagyobb közvetlen riválisát is gyengítette vele.
Annyira csak rá lehetett volna venni Götzét, hogy a szerződésében megemeljék a kivásárlási árat. Bár a a 37 millió sem egy rossz összeg, de azért ennél jobban is járhattak volna.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 14:25

Senki sem azért vette elő, mert nem ide jött, még csak nem is amiatt, hogy eligazolt, hanem hogy a dortmund saját neveléseként és legnagyobb sztrájaként elmegy a Bayernhez.
Most is csak azt tudom mondani,amit már leírtam,mindenkinek joga van eldönteni hova igazol,ha lehetősége van rá,amúgy sem az első eset hogy valaki drtmundból münchenbe megy,ékes példa erre Mäthias Sammer,aki egy nyert BL-döntő után igazolt oda '97-ben.
Legalább akkora sztár volt mint most Götze akkoriban,ha nem nagyobb.

Ami meg a Figo esetet illeti,természetesen Madridi szemszögből nézve emeltem ki. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. április 23., kedd 14:27-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 14:25

CS0ki írta:Igazából senkire sem. :) Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.
Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
Talán legutóbb Capello mert így "kockáztatni" Marcelo, Higuaín és Gago esetében. 66%-s lett a siker, ha azt vesszük figyelembe, hogy Higuaínt jó áron el tudjuk adni. Marelo pedig a Világ egyk legjobb balhátvédje lett.
Igen, egy Real Madrid nem hagyatkozhat csak ilyen igazolásokra, kellenek a sztárok, de gyakrabban be lehetne vállalni. Főleg, hogy az utánpótlásunk kevés kivétellel csak tucatjátékosok miatt van fentartva, akiket irtó nezhéz beépíteni. Már nem sokáig kapunk akkora TV-s jogdíjat, mint manapság. Addig kell picit modelt módosítani, míg kevésbbé fáj. Ide tartozik az is, hogy az utánpótlásba nagyobb százalékban keresgélnék más országokban, földrészeken, mert szépek az elmúlt idők spanyol eredményei világversenyeken, de nagyon csalóka dolog ez.
Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.
Nálunk is lehetne olyat játszani, hogy igazolunk a Castillába vagy lejjebb 10 tehetséges 15-16 éves labdarúgót darabjáért pl. 1 millióért, és ha ebből csak 2 bejönne, már megérné. Az a baj, hogy a sociok felől nagy a nyomás. Az elnököt szétszednék, ha az utánpótlásban nem lenne 90%-os fölény, ami a spanyolokat illeti. Az én szememben, ahogy ezt már írtam párszor, ez óriási handicap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 23., kedd 14:29-kor.
Merci Zizou!

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 14:18

CS0ki írta: Igazából senkire sem. :) Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.
Jo, de ha megnezel egy gyereket, aki 18 evesen fizikalisan nem hogy a sajat korosztalyabol , de meg a felnottek kozul is kitunik, tovabba a higgadsagaval es kepzettsegevel is jobb mint az atlag nem hinnem, h bakot lonnel vele.(hozza allasaval meg plane). Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.
De nem értem h mi vagy a barca vagy a chelsea miért nem próbáltuk elhozni mondjuk 40 millióért és több fizetésért?
az a baj, h nalunk meg az edzo kilete is bizonytalan(vagy akar a Chelseanel is), az sem tudni, h ki lesz milyen koncepcioval.
Egy arsenal azert nem lehetett teme, mert a dortmund szerintem van olyan szinten, hanem erosebb mint az Arsenal. Egyebkent sem hinnem, h a zsugori vezetojuk kipengetett volna 37 millat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1379
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:17

CS0ki írta:
Szép napot csoki
Götze elcseszte már, de az este még szép lehet. B-)
Meghívnálak egy sörre :agree:
Remy írta:
Realista24 írta:Kérték a szurkolókat, hogy továbbra is buzdítsák a csapatot és Götzét, mert fontos hetek következnek.
Csak nehogy aztán Götze barátunk úgy búcsúzzon a szurkerektől, hogy ver nekünk 2-3 at, pusztán azért, hogy megköszönje nekik az eddigi szeretetüket és biztosítsa őket, hogy örökre helye lesz a Dortmundnak a szívében :ike:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62866
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:17

Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?
Olvastam olyat, hogy nem akarták bejelenteni, de kétségek között sem akartak hagyni senkit.
Valaki köpött pár euróért (belépőért) a Bildnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Realcsa
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 13:14
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 14:16

numberone1 írta:Szerintem meg Gotze valasztotta a bayernt es nem a Dortmund.

Részéről logikus döntés volt,német nemzetiségűként a legjobb és legsikeresebb német csapatba igazolt,amelyik nem mellesleg most a Bl egyik ( ha nem a legnagyobb) esélyese.
De nem értem h mi vagy a barca vagy a chelsea miért nem próbáltuk elhozni mondjuk 40 millióért és több fizetésért? Lehet a háttérben ezek a csapatok is tettek ajánlatot,és Götze kijelentette h sehova csak és kizárólag a bayernbe megy,de még cska nem is lehetett hallani puhatolózásról a többi klub részéről...mindegy,ez nem a fifa,senki ne gondolja h tutti űrfocitjátszóviláglegjobbcsapata lesz a bayern,hiszen mind tudjuk h az a cím már másé.... :lol:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3451
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 14:10

Szép napot csoki
Götze elcseszte már, de az este még szép lehet. B-)
de ne felejtsük el,hogy mi is megvettük Figot anno a nagy riválistól,de ettől nem hiszem hogy F7 egy jellemtelen senkiházi lenne sőt...
Kérdezd meg a katalánokat is erről a témáról. :-)
Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
Senki sem azért vette elő, mert nem ide jött, még csak nem is amiatt, hogy eligazolt, hanem hogy a dortmund saját neveléseként és legnagyobb sztrájaként elmegy a Bayernhez.
most ugy nem a bayern játékospolitikáját szidják az emberek? (nem kifejezetten itt)

Götzlét szidják itt...Egyébként a BM-et azzal szokták csesztetni, hogy úgy erősít, hogy a többieket gyengíti. És ez nem szurkolói szöveg, konkrétan pár hónapja benyögte ezt talán Hoeness, hogy hát igen, valóban, régebben voltak olyan igazolások, amik konkrétan az ellenfelek gyengítését célozták. De ilyenek már nem lesznek...
Ennek viszont örülök, mert nekem egyik sem kellene.
Isco nekem se, Kondongbiával be lehet próbálkozni, ha olcsón megszerezhető. :hmmm:
Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos
Igazából senkire sem. :) Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27395
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 23., kedd 14:09

Realista24 írta:Kérték a szurkolókat, hogy továbbra is buzdítsák a csapatot és Götzét, mert fontos hetek következnek.
Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?

Így viszont már biztos, hogy a Bayern semmivel sem lesz gyengébb jövőre, mint idén. Nagyon összerakták őket az elmúlt években, és tovább erősödnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 23., kedd 14:09

Faubert-et kihagytad :salute:
Faubertet soha nem "tulajdonolta" a Madrid, kölcsönbe jött és ment is fél év után. Persze beleillik a sorba.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 14:08

Mi se őt bántjuk (én legalábbis tutti nem), sokkal inkább a Dortmundot,hogy egy német csapatba adta el,mikor simán el tudták volna passzolni a Chelsea-Barca-Real meg kitudja még melyik csapatokhoz.
Hát,először is,a játékosnak is van némi beleszólása hogy hova menne szivesebben.Aztán nyilván Götzének jól jön a közös nyelv,ismerősök a válogatottból,lehet hogy tetszik neki Guardiola játékstílusa...ki tudja.Vagy csak szimplán úgy érzi hogy a bayernal juthat a csúcsra.
Az meg hogy német vagy külföldi csapatnak adták el,nekünk nem oszt,nem szoroz,mivel nem a Realt választotta... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 120 regisztrált és 0 vendég