Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz az El Clásico-tól?

A szavazás 2023. október 29., vasárnap 7:04-kor befejeződött.

A Barcelona fog nyerni
19
22%
Döntetlen lesz
15
17%
A Real Madrid fog nyerni
53
61%
 
Szavazatok száma: 87

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 22:09

Ne haragudj ha a szemlátomást jobb állományból,sokan szeretnének még jobb produkciót látni........nem pedig azt hogy lassan már az összes kezdő barcás,messi meg nincsen honosítva még mindig........ja,közben meg eszembe jutott,hogy viszont van egy feltámadt torresünk,akkor nem szóltam. :lol: :lol:

Szóval,aragonsért sem voltam oda ,mert sokáig eléggé ratyi volt a csapat,de a végére nagyon összeforrt......az szép volt,az komoly volt.
VDB meg elkezdte a alonso busquetset együtt,én meg felálltam és elmentem megfésülködni majd lefeküdtem,mert sz*r.
Ezen felül visszavette a széljátékot,az a szerencséje hogy van egy albája aki tud a szélen bedobni eredményt,különben le is dugnám a torkomon a dugóhuzót.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8060
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 24., hétfő 22:00

Ki vannak facsarva a játékosok, a válogatott meccsek nagy részének alig van tétje. Senki nem fog azért pörögni a válogatott meccsen, hogy x meg y jobban érezze magát otthon a karosszékben. Meg lehet nézni kb. bármelyik válogatott meccseit, kb. egyedül a németek pörögnek, de ők is ilyen Kazahsztánokat vernek agyon.

Ja mellesleg a spanyolok valami 28 meccs óta veretlenek, mégis mi a bánatot kéne változtassanak? :lol:
Persze előbb-utóbb vissza fog esni ez az eredményesség, de bármit tesznek akkor is vissza fog. Ki kell hozni mindent ebből a generációból, ha nem tetszik nem kell nézni, nincs erőszak.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 21:41

Szégyen ide vagy oda, de lassan a német foci élvezhetőbb lesz,ritmusosabb,tele felvállalt cselekménnyel,bátor megoldással........a spanyol meg szürkül szerintem.

FCB:
Ez egy mindig visszatérő téma,nem hiszem hogy bárki nagyobb edzőnek tartaná magát a laptop előtt mint vdb.......de azért állj meg,csak a real madridban,mint edzői,mint vezetőségi szinten olyan amatőrségeket tettek már,olyan pitsa szar döntéseket hoztak már,nem is 1x nem is 2x....hogy ha én teszem,akkor magam állok fel és kérek elnézést.
szóval nekem azért nem esik ki a hátam mögül a szék,ha benyögik hogy húúúú háááát de az ott edző............és? miket csinált a VB-n? Mennyire szar volt az a foci? Az tetszett nektek? Nekem nem........és vdb miatt volt ilyen,mert a spanyoloknak túlzással még a cseresora is vb esélyes lett volna,nemhogy a kezdő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
F.C.B.
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2013. június 20., csütörtök 15:11
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 24., hétfő 21:30

El Unico írta:Ráadásul olyanok ülnek a padon,akik sokkal élesebbé,gyorsabbá,eredményesebbé tudnák tenni a játékot,akiknek sokkal jobb idényük volt,akik jobban rászolgáltak.
VDB amatőr dilettáns el kéne zavarni a sunyi pi...ba! :-@ Majd mi megmondjuk neki miként rakja össze a csapatot és hogy lehet eredményes edző hogyan nyerhet EB-t VB-t jaaa hogy már megnyert? Mindegy akkor is egy pancser......
De ez a kedvencem:
Ráadásul olyanok ülnek a padon,akik..........eredményesebbé tudnák tenni a játékot
:ozil: :ozil: :ozil: ennél ??????????? hogy lehet eredményesebbnek lenni??? Talán lőjük fel őket a holdra mert itt a földön már mindent megnyertek. :mrgreen:

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 24., hétfő 19:46

Nekem is hasonló a problémám,mint RMCF-nek. Nem az a legnagyobb baj,hogy teli van Barcelona játékosokkal a csapat,hanem,hogy full unalmas a játékuk. Abszolút belefásultak a játékba,nincs meg bennük az a gyorsaság,a váratlan megoldások,mint régebben,amiért nekik szurkoltam. Ráadásul olyanok ülnek a padon,akik sokkal élesebbé,gyorsabbá,eredményesebbé tudnák tenni a játékot,akiknek sokkal jobb idényük volt,akik jobban rászolgáltak.

Nem tudom élvezni a spanyolok játékát mert egyszerűen bealszom rajtuk. A németeké sokkal kreatívabb,direktebb,egyértelműen támadóbb felfogású.
:goat:

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 19:26

Jester írta:Néha a fórumot olvasva az a benyomásom, hogy néhányan szívesebben látnák a spanyolokat a szimpatikus pancser szerepkörben amelyből rohadt nehezen sikerül kitörni. Mindezt csak azért mert tele van Barca játékossal.
Szerintem a spanyolokat ez nem nagyon érdekli.
Arról pedig nem ők tehetnek, hogy a Helguerra,Hierro,Morientes,Raul képviselte csapat egy büdös lószart sem tudott megnyerni...ha e miatt savanyú.

Én nagyon szerettem a spanyolokat,büszke voltam arra hogy nagyon régóta vagyok a drukkerük..........de ma már nem érzek akkora elánt,sőt.......pedig hidd el(bár én hazudok azért általában),ugyanolyan örömmel és szenvedéllyel viseltettem ha puyol fejelte be a győztest vagy ramos vágta be.......nyerjenek......játszanak jól......

ma már nem érzem ezeket.....ez a tili toli foci....VDB féle csapat unalmas és nekem nem tetszik,nem az a baj hogy xavi játszik(majd úgy is azt mondják azért mert realos vagyok elvakult),én már sokszor mondtam,felőlem játsszon busquets akkor és tegye ki alonsot a padra....(aki figyel az pontosan 7 éve tudja hogy nem számít nekem ki barcás vagy realos(mintahogy a jellemzésnél sem,csak próbálják ezt erőltetni mert véleményük sincs és azt ugatják akinek konkrét van,és még a fene vigye el indokolni is tudja)...szóval,nekem nem az a bajom ha xavi játszik,vagy busquets....vagy mit bánom én villa.....játszanak.

nekem az a bajom hogy ráállt a barca stilusra,és az nekem személy szerint nem igazán jön be......messi nélkül meg fele olyan hatékony mint amúgy lehetne.
Számtalan kitűnő focista van,és ülnek a padon,a kezdőben ott sok náluk gyengébb és szürkébb barcás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Thiago11
Hozzászólások: 96
Csatlakozott: 2013. május 8., szerda 20:31
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. június 24., hétfő 17:22

Press írta:
Ha 2014-ben, a VB-n is stabil kezdő lesz én nem tudom mit csinálok...
Pedig az lesz. De szerintem az lesza vege ennek a spanyol korszaknak, sokan kioregednek mar, xavi, xabi, puyol, villa... Mas kerdes, hogy hala istennek... Xavi jateka szerintem sem olyan fontos mar a valogatottban, de persze ezt mindenki mashogy erzi.

Amit viszont nem ertek, h mit csinal ez a szerencsetlen barca vezetoseg es tito.. Vagy ennyire nem kene a kp-n ujitani? Lecsusztak iscorpl, thiagot elpazaroltak, xaavi megint csak oreg, cesc nem hozza a format, inoesta 5 meccsen 3x serul le, de legalabb ott van adocsalo meg neymar. Vinni fogjak a csapatot a hatukon egy ideig de szerintem ujitani kene mas posztokon is, hogy maradjon a szinvonal. (Bar nekem jo az ha nem... :D )

A masik dolog mega vedo kerdes, ez a t.silva ugy is kezd nevetsegesse valni. Nem akar a barcaba igazolni, megis annyira eroltetik es csak benne gondolkoznak... De meg azt is rosszul, kevesebbet ajanlanak mint amennyit er es a fizeteset is csokkentenie kene. Surun erne meg nekina valtas... Ha barcas lennek engem ez azert aggasztana, mert oke h neymar meg messi majd meglovik a mesterharmasukat a mallorcanak meg a betisnek, de a bl ben kiallni egy komolyabb csapat ellen egy olyan vedelemmel, mint iden... Puyol (oreg, serult), pique, Mascherano, Bartra, Song (?) nem annyira nagy (es jo) valasztek kozepre, raadasul Valdes is marad, szoval csak kene egy normalis cbn oda. Himmelsre nem tudom miert nem nyomulnak ra, a penz nem lehet kifogas, ha Thiagoert megkapjak a 18 milliot..
Iscora soha nem is hajtottunk, személy szerint kicsit túlértékeltnek tartom. ( (no offense, de azért korábban itt is többnyire így "beszéltek" Iscoról, sőt) Ügyes srác, tehetséges és lehet, hogy a jövőben nagy játékos lesz, de egyelőre még csak egy ígéret olyan áron, amit lehetetlen megadnunk, mivel más csapatrészben kell az erősítés. Viszont úgy gondolom nem kapott kevés játéklehetőséget, főleg úgy, hogy kb. 2 hónapot sérült volt. Xavi posztja, ahol játszik nagy felelősséggel jár, ő egyelőre kicsit szertelen, fokozatosan kell beépíteni, ami el is kezdődött. Remélem mégsem megy el a MU-ba, nem hiszem, hogy ott annyival több lehetőséget kapna, ráadásul a stílusa és a szerepköre sem biztos, hogy feküdni fog, de majd lássuk. Ha elmegy valószínűleg Sergi Roberto kap majd több szerepet. Rá kíváncsi leszek, nagyon tehetséges, könnyen beválhat. Állítólag az olasz-spnyol-brazil elé új szerződést tolnak (lehet, hogy kacsa) szóval lehet marad, de apuci nagyon kavarja, mindig is kavarta a sz..rt, az ilyen fiatal játékosok pedig rokonok által nagyon befolyásolhatók. Iniesta helyét majd talán Rafinha veheti át, elég gólerős és technikás játékos, nagyon jól lát a pályán, ha nem pazaroljuk el az a poszt is biztosítva lehet.

Thiago Silva pedig érdekes ügy. Több helyen is napvilágot látott, hogy szívesen jönne Katalóniába, akár a fizetése egy részéről is hajlandó lenne lemondani, a francia adótörvények miatt pedig Párizsban is csökkene a fizuja, új szerződésről pedig nincs egyelőre szó, így teljesen világos, hogy rárepülnénk. Pénz is lenne rá valószínűleg, most elvileg 47 millió euro áll rendelkezésre ami az igazolásokat illeti, ehhez jön még hozzá az eladásokból származó összeg. Song csak az első 2-3 meccsen játszott védőt, utána nem is erőltették, vkp-ként viszont nagyon jó meccseket hozott le. Hummels-sel felvette a kapcsolatot a vezetőség, viszont ő kijelentette kerek-perec, hogy nem akar elmenni sehov Dortmundból. Így akár fejre is állhatunk maradni fog, ahogy esetetekben pl. Vidal. De nem is annyira a védelemmel van a baj, nem amiatt kapjuk elsősorban a gólokat, hanem mert eltűnt az a kp-s védekezés, azonnali labdaszerzés, letámadás, ami korábban jellemezte a csapatot.

A válogatottal kapcsolatban szerintem nem az számít ki milyen csapatban játszik. Legalábbis az én esetemben nem így van. Akkor sem a hollandoknak szorítottam, hanem a spanyoloknak és argentínoknak, mikor nálunk játszott szinte a komplett holland válogatott és nem Messi rúgta a gólokat, hanem olyan ikonok mint Caniggia és Batigol. Szóval nem hiszem, hogy ezen múlna. Lehet, hogy 3-4 év múlva 2 barcás és 7 real játékos rúgja majd a bőrt a hispánoknál, mégsem fogok váltani és szerintem a legtöbben így vannak ezzel. Pl. hehe sem váltott, mert nem Romario, Ronaldo, Juninho, Cafú játszik a braziloknál.

Bocsi az esszéért, kösz ha elolvastad.

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 24., hétfő 15:51

Jester írta:Arról pedig nem ők tehetnek, hogy a Helguerra,Hierro,Morientes,Raul képviselte csapat egy büdös lószart sem tudott megnyerni...ha e miatt savanyú.
Szegények, ha 5-10 évvel később születnek. Egy Ramos-Hierro belső védő páros, elől Raúl... De szép is lenne. Én ebben az érában lettem spanyol szurker a 2000 eb-n szurkoltam először a spanyoloknak, ahol Zidane küldte haza őket, akkor de nem szerettem a kopasz fejét... majd jött 2002 ahol eufóriában ünnepeltem az írek elleni 11-sekkel aratott győzelmet, majd a meg-meg akadozó kép ellenére letargiába esve néztem, ahogy 3 ember pénzéhsége szerte tudja foszlatni sok ember álmát, egyszerűen az a foci szégyenteljes napja.
Jajj, azok azok régi szép idők, ahol gyerek fejjel lehetett örülni, vagy akár sírni a dolgoknak. Bármennyire is drukkolok a spanyoloknak, azért ez már nem ugyanaz. Valahogy hiányzik az az érzés, ami akkor körülvette az egész futballt, akár a Real, akár a spanyolok felé.

Jester
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 9:48
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 24., hétfő 13:36

Néha a fórumot olvasva az a benyomásom, hogy néhányan szívesebben látnák a spanyolokat a szimpatikus pancser szerepkörben amelyből rohadt nehezen sikerül kitörni. Mindezt csak azért mert tele van Barca játékossal.
Szerintem a spanyolokat ez nem nagyon érdekli.
Arról pedig nem ők tehetnek, hogy a Helguerra,Hierro,Morientes,Raul képviselte csapat egy büdös lószart sem tudott megnyerni...ha e miatt savanyú.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 12:11

nem tudom egyébként, hogy ennek a spanyol válogatottnak hogy lehet drukkolni, feltéve hogy nem Barcás az illető.
Lehet hogy ha éltél volna ott mint egy-két "illető",és megszeretted volna a csapatot,meg az érát ami körbevesz,téged sem érdekelne hogy Xavi játszik a válogatottba,vagy Buszkecc...ahogy,hiszed vagy sem,a madridi embereket sem érdekli mikor a válogatottban barszá játékosok rúgják a gólt...csak valaki beverje,ennyi.
Aztán akkor nem kell szurkolni a braziloknak se,mert ott van Neymar,vagy Alves,aki ugye szimpinek nem nevezhető....
Vagy az argentinok Messivel,Mascheranoval...
Valóban,ez a csapat nem az az Aragones féle banda,ami nagyon látványos volt,de viszont nagyon hatékony.Az a furcsa,mikor azt mondom,a realnak fineszesebben,kreativabban kellene focizni,megkapom hogy ma már a foci változott,hogy inkább a hatékonyság,a sallangmentes játék van előtérbe,erre itt egy csapat akire mindent lehet mondani,csak azt nem hogy nem hatékony...de mégsem tetszik.Akkor most?Döntsük már el...

Off:Shutter,minden egyes hsz-ed után jobban utálják a spanyolokat.. :lol: por favor amigo... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8212
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 24., hétfő 11:57

Csak lehet 10-ből 4 szer eladná, amiből egy-két veszélyes kontra is lehetne....
vagy lehet a maradék 6 lehetőségből fele gólpassz lenne, így is lehet nézni
xavi már egy fék a csapatban, nincsenek kulcspasszai, az alibi oldal ill. hátra passzokat meg bárki más le tudja hozni, sokkal inkább iniesta mozgatja, lükteti már ezt a csapatot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 11:44

M1Ö írta:
Realista24 írta:Ettől még eredményes, ezzel pedig a válogatott és a szurkolók is meg vannak elégedve.
Értem én, hogy nem akarnak változtatni, mert most ez a király. Csak ahol ilyen minőség van, nem lenne nagy kockázat változtatni. Tudom, győztes csapaton ne változtass, de ez sem mehet a végtelenségig és ha nem kapnak időben észhez, akkor lehet késő lesz.
A VB utan ugy is lemond VDB, utanna mar lehet valtoztatni. Megertem az oreget, nekem ezzel nincsen gondom...igaz nem is drukkolok a spanyoloknak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 24., hétfő 11:37

M1Ö írta:ha Xavit kiveszik. Mennyivel jobb lenne egy Thiago, aki nem forgolódik, hanem teszi veszi, szinte egyérintőből és csak előre fele koncentrál.
Csak lehet 10-ből 4 szer eladná, amiből egy-két veszélyes kontra is lehetne....

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5619
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 11:23

Realista24 írta:Ettől még eredményes, ezzel pedig a válogatott és a szurkolók is meg vannak elégedve.
Értem én, hogy nem akarnak változtatni, mert most ez a király. Csak ahol ilyen minőség van, nem lenne nagy kockázat változtatni. Tudom, győztes csapaton ne változtass, de ez sem mehet a végtelenségig és ha nem kapnak időben észhez, akkor lehet késő lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 11:17

de szerintem nem elég gyors, nem elég támadó felfogású.
Ettől még eredményes, ezzel pedig a válogatott és a szurkolók is meg vannak elégedve.
Lecsusztak iscorpl,
Ezt biztos nem bánják. Tavaly még ő volt az új Iniesta, most hogy igen közel van Madridhoz, már egy senki, el fog tűnni, mint Canales, stb. :shutup: :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5619
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 24., hétfő 11:12

kelemen.istvan írta:Te meg azt értsd meg,hogy miatta lett ász a tiki-taki taktika ami hozott 2 eb-t és egy vb-t.
Ez mind tiszta. Csak erre a tiki-takára is ráférne egy kis csiszolás. Direktebbé, offenzívabbá tenni. Mondjuk ez viccesnek tűnik, mert minden meccsen 70-30 a labdabirtoklás, de szerintem nem elég gyors, nem elég támadó felfogású. És ezt csak úgy lehetne megoldani, ha Xavit kiveszik. Mennyivel jobb lenne egy Thiago, aki nem forgolódik, hanem teszi veszi, szinte egyérintőből és csak előre fele koncentrál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Press
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:11

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Press » 2013. június 24., hétfő 11:09

(Bocsi a helyesirasert, telorol nem igazan megy.)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Avatar
Press
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:11

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Press » 2013. június 24., hétfő 11:04

Ha 2014-ben, a VB-n is stabil kezdő lesz én nem tudom mit csinálok...
Pedig az lesz. De szerintem az lesza vege ennek a spanyol korszaknak, sokan kioregednek mar, xavi, xabi, puyol, villa... Mas kerdes, hogy hala istennek... Xavi jateka szerintem sem olyan fontos mar a valogatottban, de persze ezt mindenki mashogy erzi.

Amit viszont nem ertek, h mit csinal ez a szerencsetlen barca vezetoseg es tito.. Vagy ennyire nem kene a kp-n ujitani? Lecsusztak iscorpl, thiagot elpazaroltak, xaavi megint csak oreg, cesc nem hozza a format, inoesta 5 meccsen 3x serul le, de legalabb ott van adocsalo meg neymar. Vinni fogjak a csapatot a hatukon egy ideig de szerintem ujitani kene mas posztokon is, hogy maradjon a szinvonal. (Bar nekem jo az ha nem... :D )

A masik dolog mega vedo kerdes, ez a t.silva ugy is kezd nevetsegesse valni. Nem akar a barcaba igazolni, megis annyira eroltetik es csak benne gondolkoznak... De meg azt is rosszul, kevesebbet ajanlanak mint amennyit er es a fizeteset is csokkentenie kene. Surun erne meg nekina valtas... Ha barcas lennek engem ez azert aggasztana, mert oke h neymar meg messi majd meglovik a mesterharmasukat a mallorcanak meg a betisnek, de a bl ben kiallni egy komolyabb csapat ellen egy olyan vedelemmel, mint iden... Puyol (oreg, serult), pique, Mascherano, Bartra, Song (?) nem annyira nagy (es jo) valasztek kozepre, raadasul Valdes is marad, szoval csak kene egy normalis cbn oda. Himmelsre nem tudom miert nem nyomulnak ra, a penz nem lehet kifogas, ha Thiagoert megkapjak a 18 milliot..
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Jester
Hozzászólások: 233
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 9:48
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 24., hétfő 11:00

shutter bameg, értsd már meg, hogy nem a Barca játékosokkal van gond. Egy kivétellel, mégpedig Xavi. Legalább is nekem az jön le, hogy a Madridisták 80%-ának vele van baja. Felőlem kezdhet helyette Thiago, vagy akármilyen Barca-s, csak Ő ne játszon. 2008-ban kellett, de már 2010-ben is lassította a játékot, de az még elment. De amit mára nyom, hát, had ne részletezzem, hogy mit csinálnék vele... :vivo: :mrgreen:

Írtad, hogy nélküle nem lett volna ennyire sikeres a válogatott. Ez sem feltétlen igaz. Szerintem sokkal fontosabb láncszem volt Casillas, a védelem meg Iniesta. Megéltek volna Xavi nélkül is, idén meg pláne.
Ha 2014-ben, a VB-n is stabil kezdő lesz én nem tudom mit csinálok... :mrgreen:
Mostanra már tényleg elég volt már belőle. Az ok, hogy nagy múltja van, de jövője már nemigen van. Csak foglalja a helyet Thiago elől, aki elmegy ha nem vigyáz a Barca vezetősége...mondjuk sok napja csönd van, szóval lehet, hogy csillapodtak a kedélyek.

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2944
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 24., hétfő 10:52

M1Ö írta: csak nekem az Ő játékstílusa nem áll közel a szívemhez
Te meg azt értsd meg,hogy miatta lett ász a tiki-taki taktika ami hozott 2 eb-t és egy vb-t. Így bármennyire is szar, Xavi személye(nem játéka) miatt lett uralkodó csapat Európában a spanyol..pedig utálom én is :lol: Mert mindenhol vannak klasszis játékosok, bivaly kezdő 11 de a játékstílus ami számít,és az ellen klubszinten már megvan az ellenszer,de a válogatottaknak egyszerűen nincs idejük úgy összeszokni,hogy a védekezésük olyan szinten hatékony legyen,mint mondjuk a Bayerné volt idén..
Szerintem. :coffee:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 223 regisztrált és 0 vendég