Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 13:03

Jürgen Klopp kell, és tanuljunk meg végre küzdeni, és normálisan helytállni.
Nem akarok több szarakodást akinek nem tetszik hogy kemény stílusú az edző az elhúzhat a rákba.
Love football, hate antifa.

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 12:54

Valóban könnyebb egy edzőt kirúgni, mint beismerni azzal, hogy egy játékos esetében, akire 90m€-t áldozott, mellényúlt. Csak nehogy Kaká szindróma legyen belőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 12:35

Ki kell-e rúgni Carlot? Nem. Hülyeség volna. Képesek vagyunk megverni Európát, azonban nyáron kemény munka kell, nem a fotelben nézni a Copát aztán várni egy újabb sztárra, hogy lecsaphassunk. Keresni megfelelő embereket. Ancelottinak megmondania milyen arc kell a padra, videókat néznie ezerrel, scoutolni stb. Perez meg vegye elő a diplomáciai érzéket és szállítsa a megfelelő embereket. Aztán ősztől tanulni a hibákból és kijavítani őket, a hozott embereket forgatni és pihentetni megfelelő mennyiségben. 
Igen,ez lenne a helyes út,de Perezt ismerve nem lennék meglepve ha Bale szépen maradna,Ancelottit meg kirúgná,aztán helyel-közzel maradna minden a régiben... :/
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 14., csütörtök 12:06

amúgy én adnék még egy évet carlonak. nem is értem aki azt írja hogy összemákolta a tavalyi bl-t, abban volt egy kis szerencse hogy ennyire a végén gólt lőttünk, de az atletico gólja? az mi volt?vagy a bm porig alázása?
nem tudom, nekem közel sincs világvége hangulatom. de akik elzavarnák ancelottit azok helyében inkább perez fejét követelném.azt hiszitek idejön zidane vagy benitez vagy akárki és akkor meglehet csinálni hogy 80-100milliós pléjert a padra raksz? én csípem őt is, hogy akármit és akárkit akar azt előbb utóbb úgyis megszerzi. csak ennek már nem egyszer a csapat itta meg a levét, és nem egy sikertelen szezon követte azt hogy ő irreális áron vett sztárokat.
balet el kell adni, hozni kell helyére valakit, kell még ember a kp-ra mert modric már nem fiatal és egyre sérülékenyebb + kroosnak se jó hogy ennyit játszik és akkor jók leszünk.
meg ikert elkell búcsúztatni szépen, normálisan aztán jöhet valaki más.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 14., csütörtök 12:06

Szerintem még csak nem is a játékosokon. Különböző csapatokból hoztuk őket, a többi csapatnál nem ilyenek voltak, nem ez alapján választottuk őket. Itt válnak ilyenné, az egész madrid közeg tehet róla, elnököstűl, múzeumostúl, mindenestűl. Ez a legsikeresebb csapat, a csillogás, galaktikusozás, stb. nem arra sarkal, hogy a földet túrja a játékos minden meccsen. A közönség nagyrésze is ugyanilyen szar...Valamit, valamiért.
Ennél szebben megfogalmazni sem lehetett volna; sajnos ennek az életérzésnek van bőven árnyoldala is, amire a fiúk időről-időre emlékeztetnek is minket és kínosan ügyelnek arra, hogy la. mi drukkerek járjunk 2 lábbal a földön és maradjunk végül mindig a szomorú realitás talaján, ha már nekik eleve és zsigerből nem megy.

A véleményem az, hogy a felelősség mindannyiukért, így fölösleges bárkire is ráhúzni a vizes lepedőt ---> ebben a bukásban és a csalódáskeltő szezonban mindenki vastagon benne van a felső vezetéstől az edzőn át a játékosig, mindenki! De azt sem szabad elfelejteni, hogy tavaly szinte ugyanez a társaság a mennybe repített és rengeteg széppel ajándékozott meg minket, így nálam mindenki (kivéve a valóban selejtezésre várókat) javíthat és bizonyíthat még a következő szezonban, mert egyébként abszolút jó csapatunk van! Ki kell javítani a tavaly nyáron elkövetett átigazolási, valamint az idei szakmai hibákat és az új érkezőkkel kiegészülve oda kell csapni a világnak, bízva egy szerencsésebb évben és abban, hogy a sérülések jövőre azért nagyrészt elkerülik a társaságot!

Kíváncsian várom a vezetés reakcióit és hogy ők Perez papával az élen vajon tanulnak-e az elmúlt évek hibáiból és a korábbi meggondolatlan, felelőtlen döntéseikből? :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2015. május 14., csütörtök 12:07-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 14., csütörtök 11:06

Én hiszek benne, hogy meg tudják csinálni, annyi örömet azért okozott már nekem ez a két ember, hogy 1 évre még bizalmamat élvezzék, már csak azért is, mert szemmel láthatóan nincs jobb opciónk a padra.
Ancelotti részével talán még egyet is értek (bár azért az is megjegyzendő, hogy az elmúlt 10 évben egy Milan-Chelsea-PSG szintű aranybányákból 1-1-1 bajnokságot bírt összehozni, pedig az mutatja egy edző konstans motiváló erejét/taktikai repertoárját) viszont Perez? :ozil: (persze ez szubjektív) De elnökünk szerintem bőven több kárt okozott - mégha a saját maga által megvalósítottakat is döntötte romba - semmint hasznot. A gazdasági része elvitathatatlan érdemeinek azon kívül viszont csak kárt okozott.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 10:49

Nem volt jó nekünk az sem, hogy évekig nyeretlenek voltunk, nem tett jót az sem, hogy a világ legjobb csapata lettünk, én úgy érzem, hogy menthetetlen szeretett csapatunk, jöhet ide akárki. És volt is itt, Mou, Ancelotti, Capello, csupa csupa előzetesen nagy név, aztán hopp, kit kéne hozni?
Ezek alapján nem az edzőkkel van a hiba, szvsz a játékosokkal, de kollektíve. Én ezt egyetlen egy dologgal tudnám megoldani:totális keretcsere és arculatváltás egyben, mégha durvának és FIFA-nak is hangzik.
Szerintem még csak nem is a játékosokon. Különböző csapatokból hoztuk őket, a többi csapatnál nem ilyenek voltak, nem ez alapján választottuk őket. Itt válnak ilyenné, az egész madrid közeg tehet róla, elnököstűl, múzeumostúl, mindenestűl. Ez a legsikeresebb csapat, a csillogás, galaktikusozás, stb. nem arra sarkal, hogy a földet túrja a játékos minden meccsen. A közönség nagyrésze is ugyanilyen szar...Valamit, valamiért.

És hiába mondogatják sokan CR-t, szerintem ő nem húzza ilyen szermpontból pozitívan előre a csapatot. Főleg mostanság, szerintem kicsit megfáradt ő is, felörlődött. Neki folyamatosan maxon kellett pörgetnie magát, görcsösen, összeszorított fogakkal, hogy hozza ezt a teljesítményt.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 10:39

realistahuni írta:
Carlo hibázott a szezon során, de nem szabad elküldeni. Nagyon nagy butaság lenne, igazi 2004-2009 közötti Real Madrid féle balfaszkodás.
De ez miért mérce most?
Olyannyira lófasz mezőny van jelenleg, hogy edző nélkül is folyamatosan elődöntőzni kellene BL-ben, ha csak nem bayernt, vagy barcát kapsz negyeddöntőben, akkor formalitás kellene legyen.
De ígyis juventusok, atleticok ellen szenvedünk itt, akiknek a költségvetése a töredéke a miénkhez képest.
Ez csak a végeredmény. Akkor rászánom az időt, nézzünk jobban a dolgok mögé.

Menjünk kronológiai sorrendben onnan, hogy megnyertük a BL-t. Mindenki boldog volt, jó csapatunk van, megfelelő emberekkel a padon, amiből 2-3 olyan volt akiket szívesen bedobott Carlo és a taktika is variálható volt velük. Nyugodtság volt a klubnál, itt a decima, lehetne okosan építkezni.
Jött a nyár. Morata egyértelműen távozni akart, a Real padján 1000 perc is alig jöhetett volna össze neki, ami kevés. Helyette kellett egy támadó, azonban nagyon gyér felhozatal volt a piacon, nem találtunk senkit, majd valahogy az utolsó pillanatban jött egy mellőzött Borsó, aki nem igazán illik abba a fociba, amit a meccsek nagy részén játszunk. Jesé sérülten tér vissza valamikor decemberben, ki tudja milyen lesz? Támadósor gyengült, hiba. Perez és Carlo egyformán hibás.
DM nem kapott jobb fizut, Perecnek új alsógatyaszponzor kellett, megtörtént a "csere" a két ballábas között. Aztán ott van a nyár fogása, Kroos. Madrid középpálya így nézett volna ki: Xabi, Modric, Kroos, James, Isco, Khedira, Illarra 3-4 posztra. What? Perfect. Xabi pihenhet többet, miközben Modric és Kroos sem lesz csapágyas. James - Isco lemeccselik, vészhelyzetben pedig a támadósorba is jók. Bár James - DM üzlet feleslegesnek tűnt, utólag ez látszik hogy nem így van. Tökéletes sor, de jött Xabi apó és lelépett a 'cibe. Kösz fater, nagy vagy, pár nappal az átigazolási szezon vége előtt. Viszont itt Perez is hibázott, így nem szabadott volna elengedni. Szóval pont annyival gyengült a pad, hogy ha jön egy súlyos sérülés, akkor mindenki szét lesz hajtva.
Védelem maradt, mert kurva jó. Legjobb a világon.
Kapus jött, de nem számottevő. Én mondjuk bíztam benne.

Ősz. Szarul kezdtünk, nem pörögtek a fel a fiúk, mindenki még Miamiban, meg mittoménhol. Aztán Depor elleni 8-2-vel átszakadt a gát, megindultunk. No Bale...party érvényes volt, 4-4-2-ben vertünk rommá mindenkit, rohadt biztató volt, Ancelotti viszont túlságosan is élvezte ezt. Modric lesérült, izomsérülés, benne van a túlhajszolás is. Itt lett volna az utolsó pillanat felébredni és elkezdeni a rotációt. Talán ekkor hibázott Carlo a legnagyobbat. Aztán mire talán-talán ráeszmélt, jöttek a fontos meccsek, jött a formahanyatlás is. Legrosszabbkor. Itt már nem volt mit tenni, menni kellett a gálakezdővel. Illarra mellé jött egy Lucas, aki annyira szar volt, hogy inkább Illarra megkapta a lehetőséget. A spanyol szintén gyengén játszott, mondjuk ennyi mellőzés után mindenki szar lenne. Majd áprilisra totál kifáradtunk, felpörögtünk 2-3 meccsre, de 60 perc után most pl a Juve ellen vége volt. Addig meglőhettük volna a gólunkat, rengeteg helyzetünk volt, de a széthajszolt (Karim), fejben fáradt (CR) vagy gyenge (Bale) támadóink hibáztak.

Konklúzió: hibás-e Ancelotti? Igen. Hibás, bár nem minden fronton. Jó felfogásban játszottunk, taktika rendben volt, erősek voltunk, azonban elfogytunk sérülések és a gyenge rotáció miatt, ami az átigazolási szezonbeli balfaszkodás eredménye. Ennek hibása főként Perez, egy Xabival vagy egy normális cseretámadóval másként mutatott volna a csapat.

Ki kell-e rúgni Carlot? Nem. Hülyeség volna. Képesek vagyunk megverni Európát, azonban nyáron kemény munka kell, nem a fotelben nézni a Copát aztán várni egy újabb sztárra, hogy lecsaphassunk. Keresni megfelelő embereket. Ancelottinak megmondania milyen arc kell a padra, videókat néznie ezerrel, scoutolni stb. Perez meg vegye elő a diplomáciai érzéket és szállítsa a megfelelő embereket. Aztán ősztől tanulni a hibákból és kijavítani őket, a hozott embereket forgatni és pihentetni megfelelő mennyiségben.

Én hiszek benne, hogy meg tudják csinálni, annyi örömet azért okozott már nekem ez a két ember, hogy 1 évre még bizalmamat élvezzék, már csak azért is, mert szemmel láthatóan nincs jobb opciónk a padra.

Remélem érthető hova akarok kilyukadni, nem lesznek félreértések. I'm out.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13043
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 14., csütörtök 10:15

Carvajal sok esetben jobban játszott mint Marcelo...de gondolom én néztem rossz meccset. Marcelo egy védő, mégis Isco és az éppen mellette játszó belő védő védekezett helyette egész szezonban. Megszámlálhatatlan gólt kaptunk azon az oldalon, mert Marcelo mire visszaért már késő volt. Nem volt a csapatban olyan aki igazán tudott volna a kp-ról segíteni a két szélső védőnek.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8011
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 14., csütörtök 10:07

kiserik írta:A védelmünk jó, bár elbír némi minőségi változtatást. Egyik csapatrésznek sem tesz jót, ha elkényelmesedhetnek a játékosok.
Középpálya: vicc. Tele lyukkal mind minőségi, mind mennyiségi, mind összetétel terén. Nincs vkp-nk. Még egyszer: nincs védekezni tudó játékos a középpályán. Ez normális? Nem, de biztos ez is Carlo sara. Ő nem pótolta Khedirát meg Alonsot. Neki fontosabb a támadó harmad, mint a védekezés. Ugyanmár...
Ez így van, még a Barcának is 2 embere van arra a posztra: Busquets és Rakitic...
Mondjuk Alonso nekünk pont nagyon jól jött volna még ebben az évben, de azért a Bayernt komolyan hátráltatta a Barca ellen, mindenki lefutotta, 1 labdát szerzett, megöregedett már.
De a többit azt adom, Kroosnak is pl. sokkal előbbre kellene játszania.

Még halkan megjegyezném, hogy sokan savaztuk Marcelot a múltkori meccs miatt, de neki legalább vannak jó napjai is, de pl. Carvajal mit tett hozzá a csapat játékázot idén? Szerintem semmit, még jó hogy jön Danilo.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13043
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 14., csütörtök 10:06

LiamGallagher írta:Még ha be is kattanna Perez és elakarná hozni, Guardiola akkor sem menne a Realhoz.
Ez lenne a vég...olyant írnák amiért életem végéig bannolva lennék innen.

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 14., csütörtök 10:02

Carlo ha elmegy, remélem hazatér a Milanhoz, ahol majd hagyják nyugodtan dolgozni.

Itt addig nem lesz változás, amíg ilyen sztárocskák fogják rúgni a bőrt. Egy topcsapatban sem megengedett, hogy vannak olyan játékosok, akiket nem lehet a padra ültetni, mert megsértődnek, meg pofáznak. Hát mi ez itt kérem? Óvoda? És ebben Perez úr a ludas, jobb ha beletörődik minden Carlo gyűlölő. Mou-val megszívta majdnem az elnökünk, hogy hatalmat adott egy edzőnek, többet nem követi el ezt a hibát. Mert Mou elzavarta volna a csapattól Ikert, Pepét, de még Ramost meg CR-t is, ha neki nem megfelelő hozzáállással mennek fel a pályára/ viselkednek az öltözőben, de ez nem fér bele a Real imidzsébe. Erre itt a ló másik oldala: Jesék meg Isco-k pattognak, mint a bolha a cigány seggén, mikor padon ülnek. Mi lenne itt, ha a "sztárok"/Perez védencei közül tenne le valakit a padra huzamosabb ideig. Ezért nincs hajtás, meg érthetetlen kezdők. meg kellene nézni Perez nyilatkozatait Bale-ről, illetve a Carloval kapcsolatos nyilatkozatait is. Neki fontosabbak a drága gyermekei, mint az őket irányítani próbáló dadus, legyen az bárki. Itt Kloppnak is be kellene fogni a bagólesőt, és szépen viselkedni, mert ez nálunk így divat. Mi úri emberek vagyunk.

Megbukott taktikailag... Jah... Mit kellett volna csinálnia ezzel a lyukas és hiányos kerettel? Az egész mostani koncepcióval bajok vannak:
Nézzük a kapuskérdést. Az egyik legfontosabb a védelemben. Egy erős, magabiztos, rettegett kapus kell. Aki bravúrt bravúrra halmoz, annak idővel a hírnevéből adódóan könnyebb dolga lesz. egy "mindent kivédő" kapussal szemben egy csatár elbizonytalanodik. Ez pszichológia. És ezt Iker már rég elveszítette. Vele szemben már nem remegnek meg a lábak.
A védelmünk jó, bár elbír némi minőségi változtatást. Egyik csapatrésznek sem tesz jót, ha elkényelmesedhetnek a játékosok.
Középpálya: vicc. Tele lyukkal mind minőségi, mind mennyiségi, mind összetétel terén. Nincs vkp-nk. Még egyszer: nincs védekezni tudó játékos a középpályán. Ez normális? Nem, de biztos ez is Carlo sara. Ő nem pótolta Khedirát meg Alonsot. Neki fontosabb a támadó harmad, mint a védekezés. Ugyanmár...
Támadó harmad: összetétele jó lenne, de tele érinthetetlen játékosokkal. Ez megint vicces. Jók lennénk 2 csatáros játékra, de 3-nak játszani kell. Nonszensz.
Aztán itt a nagy marhaság, ami itt is felütötte a fejét: sztárt nem lehet a padra ültetni. Hol? Mert mindenhol lehet a világban, csak nálunk nem. Minden top klubban vannak sztárok a padon, illetve leültetik őket, ha megérdemlik, de a Real Madridnál vagy kezdő vagy, vagy senki. Igen is egy Real Madridnak legyen olyan játékoskerete, hogy ha a padon ülők játszanak, akkor is megb@sszuk a világot és az játsszon aki jobb formában van, ne az döntsön, hogy az egyik klasszis a másik meg egy nímand. Egy Ödegaard-nak legyen esélye padra kényszeríteni a Bale-t vagy akárkit. Nem véletlen, hogy ide mindenki kevés, aki máshol meg bizonyít. Olyan ez, mint mikor a felsősök fociznak a grundon és nem engednek be maguk közé új esetleg fiatalabb gyereket.
Na meg Hierro. Az ok, hogy Zidane-nal bejött a tegyünk egy volt klasszist az edző mellé, de Fernando barátunk konkrétan mit csinál? Mert meccsen csak ül, mint Terike a személyzeti wc-n a védelmünk meg nem javul. A hírekből sem hallunk már semmit, mint annó, hogy Zidane Benzivel foglalkozik, meg ezzel azzal. Beszereztünk egy újabb szellemet.
Na sok lesz a jóból, de egy szónak is száz a vége, itt szemléletváltásra van szükség. Mindegy milyen áron.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 9:58

Carlo hibázott a szezon során, de nem szabad elküldeni. Nagyon nagy butaság lenne, igazi 2004-2009 közötti Real Madrid féle balfaszkodás.
De ez miért mérce most?
Olyannyira lófasz mezőny van jelenleg, hogy edző nélkül is folyamatosan elődöntőzni kellene BL-ben, ha csak nem bayernt, vagy barcát kapsz negyeddöntőben, akkor formalitás kellene legyen.
De ígyis juventusok, atleticok ellen szenvedünk itt, akiknek a költségvetése a töredéke a miénkhez képest.
Love football, hate antifa.

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 14., csütörtök 9:54

LiamGallagher írta:Még ha be is kattanna Perez és elakarná hozni, Guardiola akkor sem menne a Realhoz.
Ez szerintem is így van.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Avatar
LiamGallagher
Hozzászólások: 1252
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 11:28
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 14., csütörtök 9:53

Még ha be is kattanna Perez és elakarná hozni, Guardiola akkor sem menne a Realhoz.

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 14., csütörtök 9:47

Realista24 írta:
miro írta:Félreértés ne essék,nem akarom,sőt utálom Guardiolat.
Soha nem volt szó róla, két éve szopóágon van a BM-nél, őskatalán, még most is, egy nulla, mi motiválná Pérezt áruld már el?
Spanyol edzőt akar,nem elég neki Klopp német mentalitása,és Peppel nagyobbat tudna megint dobbantani+Guardiola szopóágon van,ahogy írtad.
De legfőképp mert Ő Perez.
De nyilván én se látok esélyt rá,csak Pereztől minden kitelik.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 9:45

Te melyik falábút dobtad volna be?
bármelyiket. szerintem egy falábú, de friss játékos is előbb botlana bele a labdába, mint egy olyan, aki a seggén veszi a levegőt. az, hogy a kispadon ki csücsül, az is valamennyire carlo érdeme. érdekes, nyáron szerinte tökéletes volt a keret és nem szorultunk igazolásra, ahhoz képest egyik kispados játékosában sem bízik... azért jesét például nyugodtan beküldhette volna.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 9:42

Victor írta:ez igaz. de hol voltunk a második félidőben? visszaálltunk gyakorlatilag 1-0 után, fáradtak voltunk, nem cseréltünk. ki hibája?
Te melyik falábút dobtad volna be?
Carlo hibázott a szezon során, de nem szabad elküldeni. Nagyon nagy butaság lenne, igazi 2004-2009 közötti Real Madrid féle balfaszkodás.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 9:39

én sem akarom a queiroz, luxemburgo, juande ramos féle edzőket, de nem csak ilyenek vannak a nagyvilágban. az atletico egész évben sz.patott minket, ami borzalmasan idegesítő, nem kellett volna megalázni, csak legalább egyszer normálisan játszva elgurítani egy hármast.
de a sérülések, meg nyilván a rotáció
és ezekben nincs benne valamennyire Ancelotti?
Bármelyik másik ligát röhögve húztuk volna be.
de a spanyol bajnokságban vagyunk és nem röhögünk.
z meg, hogy alig van pár épkézláb csapat, pont abban az évben, amikor toronymagasan kiemelkedik a világon a spanyol liga, hát, merész kijelentés.
a Real (?) és a Barca toronymagasan kiemelkedik, no meg kezd visszakapaszkodni a Valencia-Atletico-Sevilla hármas, de ekkora szakadék az elől lévők és a hátul lévők között szerintem egy bajnokságban sincs. Azért az ilyen 6-7-8 gólos győzelmek másik bajnokságokban nem véletlenül maradnak el szerintem. azért nem egy eibar, almeria vagy getafe miatt emelkedik ki a spanyol kiírás.
A Juve ellen az első félidő egyébként teljesen rendben volt szerintem (a visszavágón
ez igaz. de hol voltunk a második félidőben? visszaálltunk gyakorlatilag 1-0 után, fáradtak voltunk, nem cseréltünk. ki hibája?
Kövezzetek meg,de ha Carlo megy,Perez első célpontja Pep lesz.
jíhááá :mrgreen:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62612
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 9:39

miro írta:Félreértés ne essék,nem akarom,sőt utálom Guardiolat.
Soha nem volt szó róla, két éve szopóágon van a BM-nél, őskatalán, még most is, egy nulla, mi motiválná Pérezt áruld már el?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 64 regisztrált és 0 vendég