Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 15., péntek 11:22

Olvasd el még egyszer mit írtam pavel. Nem azt írtam hogy te vagy primitív, Sosem személyeskednék.

Avatar
sonic
Hozzászólások: 4205
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 15., péntek 9:28

Realista24 írta:Nagyjából 5% (de ha lebutítom, akkor 50-50%, ugye sonic? mint a villamos :mrgreen: ) az esély annak, hogy nyerjük a ligát. Furcsa tréfája lenne az életnek, ha valahogy mégis bekövetkezne. Mindenki elkönyvelte a szezon végét, nulla kupa, aztán lehet csoda történik :lol:
En ebben azert nem bizok, mert mar a sajat jatekosaink is ilyeneket nyilatkoztak hogy faj hogy el kell engedni ezt a szezont es trofea nelkul maradtunk meg satobbi... :D Pomma surranopalyan behuzzuk a bajnoksagot ugy hogy nem is erdekli mar oket. Azert mi ennel szerencsetlenebbek vagyunk. Masik meg hogy a jatekosaink lepodnenek meg a legjobban szerintem ha veletlenul bekovetkezni. :)





Viszont az sem mindegy, hogy mennyi finom mame szuletne... :Đ
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 8:58

Nagyjából 5% (de ha lebutítom, akkor 50-50%, ugye sonic? mint a villamos :mrgreen: ) az esély annak, hogy nyerjük a ligát. Furcsa tréfája lenne az életnek, ha valahogy mégis bekövetkezne. Mindenki elkönyvelte a szezon végét, nulla kupa, aztán lehet csoda történik :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 15., péntek 8:52

Realista24 írta:Pérez a hírek szerint találkozott Ancelottival és megbeszélték, hogy a szezon végén, nyugodt fejjel fognak leülni tárgyalni.
Nagyon helyes. Bár, ha azt nézzük, a szezonnak immár vége...nincs tétmeccs, melyen az olasz "középkorú" ülne.
Ami viszont nem helyes, hogy van aki akkora bunkó, ha valaki nem látná tovább szívesen CA-t, akkor az primitív. :ozil:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 7:19

Pérez a hírek szerint találkozott Ancelottival és megbeszélték, hogy a szezon végén, nyugodt fejjel fognak leülni tárgyalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 15., péntek 0:24

Matt009 írta: A személyes véleményem az, hogy nem sokat számítana Zidanenak még egy év a Castilla padján, egy végigcsinált év után a második nem annyira tanulságos.
Szerintem meg pont hogy nagyon is tanulságos, függetlenül attól, hogy milyen csapat edzője vagy, de nézd meg Mout, vagy Ancelottit, mennyire különböző első-második-harmadik évet hoztak le egyazon a csapatnál mindig. Ezt Zidane még nem ismeri, pedig ez is elengedhetetlen edzői tapasztalat, hogy pörgetsz be újra egy csapatot, ahol már nem hat az újdonság ereje, már mindenki tudja, ki hol áll a kereten belül a hierarchiában, stb. Szerintem egyáltalán nem volna fölösleges neki, főleg, hogy tudtommal a papírjai még mindig nincsenek meg. Maradjon csak még egy évre, hova siessen, nem kell kapkodni.
Matt009 írta: Amiért Zidanenak örülnék: Ha valaki képes lehet itt maradni hosszabb időre az ő. Nagyon jóban vannak Perezzel, neki többet elnézne az öreg, mint bárki másnak, friss elme, nem ismerték még ki az ellenfelek. Nagy játékos volt, kire másra néznének fel a jelenkor sztárjai, ha nem rá? Ott volt a sikertelen korszakban, tudja, milyen hibák lettek elkövetve, bízom benne, hogy megértette azokat, és nem hagyja, hogy újra előforduljanak. Ha lenne mögötte egy értelmes, jó taktikai érzékkel rendelkező szakmai stáb (viccen kívül és leszerződtetném Henk Ten Catét másodedzőnek), akkor sokat elérhetne itt.

Amiért nem: Nem volt még rendes csapat edzője, BL-bajnokság-kupa triász nagy megerőltetés, rengeteg nem várt probléma jönne elő, és nincs rutinból megoldása az ilyen szituációkra. Csak a legrátermettebbek képesek ezeket az akadályokat elsőre legyőzni. Ha belebukik, az az edzői karrierje végét is jelentheti, viszont megfelelő rutinnal, edzői zsenialitás hiányában is (simán jó edzőként) itt eredményes lehetne úgy 10 év múlva.
Zidane előbb-utóbb lesz Real edző, de szerintem ennek még nagyon nincs itt az ideje. Hosszú évek múltán tudnám csak elképzelni, hogy sikeres lehessen itt. Lehet, hogy igazad lesz, és Perez behúzza a következő években, de én nem sok jót jósolok a csapatnak, ha ez így lesz, mert egyelőre még nem érzem fogadókésznek a környezetet a vezetőség, média, stb. szempontból egy nyugodt építkezéshez. Aztán persze jól is elsülhet, ki tudja.

Ancelottit támogatom továbbra is, mert úgy érzem (az idei év fényében is!), hogy ideális edző számunkra. Megfelelő igazolásokkal és szabadsággal Perezék felől, Ancelotti részéről pedig nagyobb bátorsággal rotáció és Bale kérdésében nagyon jó lehet ez jövőre. Sokkal riasztóbb volna újra felbolygatni a méhkast egy edzőcserével, ami mindig kiszámíthatlan és bizonytalanságot teremtene. Szerintem van mire építenünk, mert látjuk a hibákat és tudjuk az erényeinket is, nincs végletesen elszúrva a jelenlegi csapat, szerintem Ancelottival könnyebben korrigálható/fejleszthető a helyzet, mint akármilyen új edzővel.

Avatar
babaking
Hozzászólások: 3120
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:11
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 14., csütörtök 23:43

Én is mindenképpen megtartanám, legalább még egy évig. Régebben talán az egyik legnagyobb oka a sorozatos rossz szereplésnek az állandó edzőcsere volt. Carloval szerintem lehetne tervezni, olyan atmoszférát teremtett amelyben lehet hosszú távra építkezni. Ehhez szükség lesz tudato igazolásokra a nyáron, hogy csapatépítés és nem marketingbevétel növelés legyen.
Természetesen vannak hibái az öregnek, emellett nem lehet szó nélkül elmenni, de szerintem van annyira értelmes ő maga is, hogy ezeket belátná, illetve ami nagyon fontos, semelyik edző sem tökéletes, a legcsekélyebb mértékben, mindegyiknek vannak hibái, még a világot végigverő csapatok edző is elkövetnek időnkén oltári hibákat.
Szerintem mindeképpen adjunk neki egy esélyt, viszont ha tudatos csapatépítéssel egy év alatt sem oldódnak meg a problémák (cserék, cserepad, árcédula alapján való játszatás, illetve néhány meglepő taktikai húzás) akkor érdemes elgondolkozni.

/itt tenném hozzá, hogy bár mindegyik felsorolt hibában benne van az ő keze is, nem csak ő tehet mindenről, még a ramos féle borzalmat is a kényszer szülte, mert nincs a padon olyan akiben megbízik. Ha a pad is tele lesz minőségibb játékosokkal, és még mindig nem rotál cserél jobban akkor megette a fene./

Én sem küldeném el a fél csapatot, alapból rövid paddal vágtunk neki az évnek tehát nem kell annyi távozó amennyi érkező van. Személy szerint én Borsócskát is megtartanám. Nem elveszett gyerek, küzd hajt, és másabb típusú, jobban gólra törő center mint Benzema, jól jön a variációs lehetőség. Természetesen azért van olyan akiknek mennie kell, illetve jót tenne ha menne. És bár Bale kiakasztott a teljesítményével, én megtartanám azzal a feltétellel, hogy nem alanyi jogon kezdő. Padról beállva nagyot tud dobni a csapat játékán, fől fáradt ellenfél ellen a sebességével. Idei legjobb meccsét akkor játszotta amikor csereként állt be. Ha ez nem megvalósítható akkor sajnálom, de menjen, mert ő olyan a spanyol ligában mint fa a sivatagban, tájidegen

/elnézést a hosszú eszmefuttatásért, csak 2 sort terveztem írni, köszönöm, ha elolvastad :salute:/
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3449
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 23:42

Ha CA ki lesz rúgva (szerintem ki lesz),
Szerintem nem lesz.
Egyetlen egy kérdés maradt, meghúzza-e idén Perez ezt a lépést, vagy kap még egy évet Ancelotti, hogy Zidane több tapasztalatot gyűjtsön. A személyes véleményem az, hogy nem sokat számítana Zidanenak még egy év a Castilla padján, egy végigcsinált év után a második nem annyira tanulságos.
Szerintem Zidane elmegy máshova edzőnek, egy kisebb csapathoz.


Egyébként Zidane-t max akkor nevezzék ki, ha Bale MU-s szerződésén már megszáradt a tinta, mert sajnos eléggé nyomatta a vadlovat...

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 14., csütörtök 23:37

Realista24 írta:
Zsombor írta:Akkor talán el kellett volna olvasni rendesen a kérdést...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mára végem :lol: :lol:
Jogos, természetesen a NEM variációra nyomtam, arra értettem, hogy megtartanám, LG big fail, sorry, hopp-kopp. :/ :x
Ha kell küldök képet is róla. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4190
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 14., csütörtök 23:35

Akkor ezentúl mindenki hívja középkorúnak.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 14., csütörtök 23:33

Egyébként Ancelotti miért van mindig "öregezve", kb 10 évvel fiatalabb, mint Wenger. :D 55 vagy 56 éves fejjel ne legyen már öreg. Mourinho fiatalabb nála 3 évvel. :lol:

szerk: Pippo valószínűleg felszabadul, kérem kapcsolja ki...444
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2015. május 14., csütörtök 23:35-kor.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 14., csütörtök 23:32

Kloppot én jó edzőnek tartom, örülnék, ha itt kötne ki.


De nem fog. Klopp azért hagyja ott a BVB-t a szezon végén, mert megvan az új csapata. Pool/City kettős valamelyike lesz, én utóbbira tippelek, nagyjából egybeesik Klopp távozásának híre és akkor vált világossá, hogy a City trófea nélkül marad.

Ha CA ki lesz rúgva (szerintem ki lesz), akkor Zidane lesz az új edző. Senki más. Egyetlen egy kérdés maradt, meghúzza-e idén Perez ezt a lépést, vagy kap még egy évet Ancelotti, hogy Zidane több tapasztalatot gyűjtsön. A személyes véleményem az, hogy nem sokat számítana Zidanenak még egy év a Castilla padján, egy végigcsinált év után a második nem annyira tanulságos. Ha Perez bűnbakot akar, akkor CA menni fog, és nem fogja érdekelni az, hogy Zidane kicsit többet gyakoroljon. Ha van tehetsége a feladathoz, az ki fog jönni enélkül a plusz év nélkül is.

Más edző? Nem igazán jön más szóba. Egyfelől, mert Zidanenak van fenntartva a poszt, másfelől bárki is jönne, nyilván 3-4 évre terveznénk vele (ami úgysem jönne össze, de így nem lehet edzőt szerződtetni), annyi időt pedig potenciálisan nem akar Perez várni Zidanenal. Ezen felül nincs új sztáredző a nap alatt, aki van (Pep, Simeone), ők sosem lesznek itt edzők (hála az égnek), más már jól bejáratott edző mögött nincs akkora hype (Wenger? nem róla szóltak az elmúlt évek, szakmailag egyre lejjebb csúszik, nem hiszem, hogy csábító lenne Perez számára), hogy Zidane csillagát elhomályosítsa. Körbe lehetne nézni az új edzőgeneráción, de bárki is jönne, nem lenne kisebb kockázat, mint Zidane. Akkor meg úgyis Zizou lesz a befutó.

Amiért Zidanenak örülnék: Ha valaki képes lehet itt maradni hosszabb időre az ő. Nagyon jóban vannak Perezzel, neki többet elnézne az öreg, mint bárki másnak, friss elme, nem ismerték még ki az ellenfelek. Nagy játékos volt, kire másra néznének fel a jelenkor sztárjai, ha nem rá? Ott volt a sikertelen korszakban, tudja, milyen hibák lettek elkövetve, bízom benne, hogy megértette azokat, és nem hagyja, hogy újra előforduljanak. Ha lenne mögötte egy értelmes, jó taktikai érzékkel rendelkező szakmai stáb (viccen kívül és leszerződtetném Henk Ten Catét másodedzőnek), akkor sokat elérhetne itt.

Amiért nem: Nem volt még rendes csapat edzője, BL-bajnokság-kupa triász nagy megerőltetés, rengeteg nem várt probléma jönne elő, és nincs rutinból megoldása az ilyen szituációkra. Csak a legrátermettebbek képesek ezeket az akadályokat elsőre legyőzni. Ha belebukik, az az edzői karrierje végét is jelentheti, viszont megfelelő rutinnal, edzői zsenialitás hiányában is (simán jó edzőként) itt eredményes lehetne úgy 10 év múlva.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 23:25

Kicsit lehiggadva, olvasgatva a fórumot, átgondolva a dolgot lehet tényleg adni kéne az öregnek még egy évet. De attól félek, hogy semmi nem változna. Itt jó pár változást kéne eszközölni nyáron, hogy újra versenyképesek legyünk.

Avatar
realmadridfan
Hozzászólások: 540
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:23

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 23:17

Realista24 írta:Ki az a két vagy három csapat előtte a bundásban? Mert nálunk a Sevilla előtt bőven van három négy vagy öt csapat is, Atma előtt meg minimum kettő, de lehet három is.
Vannak jó csapatok a Bundesben, nagyon kiegyenlített bajnokság a Bayernen kívül, ezt te is tudod, mikor átvette a csapatot, akkor a kiesés elől menekültek, aztán behozta középmezőnybe őket, nemsokkal később (nem tudom pontosan mikor, nincs kedvem megnézni) meg 2 bajnoki cím jött és évekig nem verte meg őket a Bayern. Erre nem lehet mondani, hogy nulla edzői munka.
CS0ki írta:Inkább az az érdekes, hogy amint lett pénze a dortmundnak igazolni, már nem annyira jöttek be a hozott játékosok.
Sajnos ez igaz, de azért itt nem lenne az a faktor, hogy a legfontosabb játékosainkat rendre elviszi valami nagyobb klub (mert nincs ilyen :lol: ). Minden nem jöhet össze egy edzőnek, az idei szezon gyenge formája a bukta igazolásokkal (Immobilében vajon mit láttak, te jó ég) betette a kaput. Azért még kupagyőzelem meglehet búcsúajándékként.
Zsombor írta:Akkor talán el kellett volna olvasni rendesen a kérdést...
:lol: :lol: :lol:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 23:09

Zsombor írta:Akkor talán el kellett volna olvasni rendesen a kérdést...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mára végem :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4190
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 14., csütörtök 23:08

Akkor talán el kellett volna olvasni rendesen a kérdést...

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 14., csütörtök 23:05

Egyértelműen az igenre nyomtam, dúltak bennem rendesen az indulatok egészen ma estig, de biztosan képes a változtatásokra, itt lesz előtte egy teljes előszezon (páran Copáznak ugye), még egyszer nem fog előfordulni egy ilyen 0 kupás szezon (BL, CdR, Liga), ebben biztos vagyok, nyáron pedig csak erősödni fogunk, láttuk, hogy kik számítanak a csapatnál, illetve kire számít, és KIKRE nem. Mindent bele Don Carlo!
Végre hasznosan kell igazolni, és megnyomni az elejétől a piacot, nem az utolsó napokra hagyni az adást-vételt a világ legnagyobb klubjánál.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3449
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 22:33

Nem a Dortmund nyomta le, nem egymás ellen játszottak 30 meccset. Gondolom erted mire célzok. Ugyis lehet bajnokságot nyerni, hogy egyszer sem vered meg a közvetlen riválist.
De ők megverték mellesleg a bayernt is...az innen-onnan aprópénzért összekukázott társasággal legyőzni a bayernt mindig nagy dolog. Az egymás elleni meccsen, meg a bajnoki versenyfutásban is.
Inkább az az érdekes, hogy amint lett pénze a dortmundnak igazolni, már nem annyira jöttek be a hozott játékosok. :)

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 14., csütörtök 22:33

Azt azért hozzá kell tenni,hogy a Klopp első két szezonjában még Hajnal Tomi stabil kezdő tudott lenni ha jól emlékszem!Ez így nagyjából mindent elmond az akkori keretről!Nagyjából a 2010-2011 szezonban lett olyan kerete ami azért már rendben volt!Akkor jött Lewandowski(aki azért még első évében nem volt nagy szám),Kagawa,Piczczek!Na és onnantól kezdve:
2010-2011-bajnok(kétszer verték a Bayernt)
2011-2012-bajnok(kétszer verték a Bayernt)
2011-2012 kupagyőztes(itt is Bayern verés)
2013,2014 szuperkupa győztes(itt meg ugye mindkétszer Bayern verés)
2012-2013 BL második
Azért szerintem ezek nagyon szép eredmények, főleg olyan anyagi lehetőségekkel!Nem tartom valamilyen hatalmas megváltó edzőnek, de szerintem bőven ott van a top edzők között!(Plusz stuttgarti szóval már plusz pont :mrgreen: )Ettől függetlenül Ancelotti még szerintem is maradhatna még egy évet, bár egyelőre nem fűzök hozzá olyan nagy reményeket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2015. május 14., csütörtök 22:34-kor.

Avatar
soroslop
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 20:31
Kedvenc csapatod: Darnózseli SE

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. május 14., csütörtök 22:29

abban a két évben amikor Klopp bajnok lett egymás után ötször (!!!) verte meg a bayernt, mindkét évben oda-vissza, illetve a kupadöntőben. Azóta 4-1-7 a mérlegük, ami egyébként még mindig nem olyan rossz.
Ha már statisztika: Ancelotti a Milannal 7 év alatt egy darab bajnokságot nyert, miközben egy világválogatottja volt, ahova Rivaldo nem fért be.
Még egy: az elmúlt két évben a 4 legjobb spanyol csapat ellen a mérlegünk 10-6-11, ha kivesszük a kevésbé érdekes spanyol kupát és a szuperkupákat akkor 6-4-9. Azért a Sevillát, Valenciát beleszámítva ennél többet várna az ember.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 224 regisztrált és 0 vendég