Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Hányasra értékeled a vezetőség nyári munkásságát?

A szavazás 2019. szeptember 13., péntek 9:04-kor befejeződött.

0
4
4%
1
10
9%
2
42
39%
3
43
40%
4
7
7%
5
1
1%
 
Szavazatok száma: 107

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 27., szerda 21:35

röviden pár szó az edzőcseréről.

leszögezem nem carlo ellen vagyok,se perez ellen,sem benitez ellen. Hanem a real mellett,akkor is ha nem minden tökéletes,és a legjobbat akarom a csapatomnak.

Olvasgattam a kommenteket,és a legtöbben fel vannak háborodva carlo menesztése kapcsán. Ez jogos,mondjuk a ci***nykodást nem szeretem,meg az alja szöveget,ahogy páran pereznek nekimentek....az nevetséges volt.Mert az okokat még nem egészen tudjuk. ÉS elég homály itt minden....de idővel lesznek gondolataim majd biztosan erről.....

Szóval,az jött le,hogy sokan nagyon szeretik carlot...és ezzel én is így vagyok.....ahogy olvastalak benneteket,sok ilyen komment jött,ami carlo mellett állt....és az indokok is azok voltak,hogy megszerettétek..............................és ennyi.Kb.Ennyi....és nálam is ennyi. Más nem. Több nem.
Ez elgondolkodtatott......ez az ok? vagy esetleg még fel lehet hozni hogy nyugalmat hozott? Persze JM után lehet sokan azt hoztak volna,annyira felkorbácsolta a viszonyokat(hozzáteszem ideje volt valakinek rendet tenni a sok real ellenes patkánykodás miatt,ez a vezetőség dolga lett volna,de túl "urak"voltak.....)
Carlo jó arc....mindenki szerette......de ez elég lenne? Nem biztos. Én nem hiszem. Bár a maradása mellett voksoltam volna,persze ha bizonyos dolgokat meg tud változtatni. De egy dolgot sokan elfelejtenek,nem tudhatjuk ki mennyire sáros a szezonban. Perez? Biztos,nem is lehet kérdés....de egyre valószínűbb hogy carlo is....és ő a gyengébb kutya.

Benitez lesz az edző? alapvetően lexarom....nem fontos,mert semmivel sem rosszabb mint carlo,vagy LE vagy pep,vagy jm vagy kimirájkönnen....stb....vagyis profi,tapasztalt top edzőnek tartom. Én nem szarok tőle.....lehet hogy vannak akik jobban ismerik itt,majd kijavítanak ha tévedek,de benitez szerintem egyáltalán nem szar edző. nagyon képzi magát,felkészült,és hiába mondják sokan hogy egy bukott edző,azért bőven vannak eredményei....még ha nem is a közeli idényekből,de vannak,és szerintem a napolival is elég komoly munkát végzett,nem hiszem hogy elégedetlen lenne vele az elnöke.100% hogy nem.
Na de nem fontos...tényleg nem,az fontos hogy az edzőnk ne legyen tapasztalatlan,ismerje a nagy,vagy nagyobb klubok működési mechanikáját,a nyomást bírja,tudjon követelni és ne legyen túl bratyiba a játékosokkal.....ami szerintem carlo egyik nagy hibája volt,talán ezért is szerették ennyire.De itt többről,van szó mint erről....

Hogy a jövő bale e? Azt nem tudom....már nem is merek semmit sem mondani,mert 2 éve még én is ezt mondtam,sőt,meg voltam győződve,mert amit láttam tőle,azt kevesektől.....de amit látok mostanában tőle,az elgondolkodtat.......nagyon kevés. Sőt sértő ránk nézve.....

Hogy Benitez poziciós játékot játszat? meglátjuk....ha ránk azt akarja erőltetni,akkor nem leszek túl boldog,mert ahhoz át kell szervezni a fél csapatot......de majd ezt meglátjuk,addig nem mondok semmit. Majd fogok....

Hogy ki kell? Az a rendszerünktől fog függeni......általánosságban kell kp ás és támadó minőségi csere.

Én nem fosok ettől a dologtól.....nem hőbörgök,és szerintem,a többség sem azért lett ennyire indulatos,mert carlo el lett távolítva,csak ebben fejezte ki magát,hanem mert nem talált magának megfelelő okokat......de ez nem jelent semmit sem. Ok van.Ebben mindenki biztos lehet. Ne keressük....nem lesz válasz. JM nál sem volt,azóta is kuss van. Azóta sem tudjuk a részleteket,semmi olyat ami kielégítene bennünket.

Folyt köv.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 27., szerda 12:59

Én azt adom,hogy Perez igazol. Kivéve, amikor JM volt itt.
De,hogy ő erőszakolta volna a kezdőbe egész évben Bale-t azt nem hinném. Legtöbbször nyilván a kényszer, de a welszi játszatását inkább Carlo nyakába varrom. Ahogy a rotálás totális hiányát is. Nem volt nagy padunk de így is lehetett volna lazán, sőt ha kicsit bízott volna Illaramendiben, lehet,hogy macika se nulla önbizalommal lépett volna pályára minden egyes alkalommal. Kicsit küzdök magammal. Egyik percben jogosnak érzem Perec döntését, másikban felbasz. De mindegy. Lezártuk az Ancelottis időszakot. Hosszú idő után ismét Spanyol tréner fog a Real Madrid élén állni. Kapni fog egy olyan keretet mint még soha, tessék kihasználni.

Avatar
rashidm
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 27., szerda 12:49

kiserik írta:Ezt te sem hiszed el. Carlo szembe akart menni vele, de Perez nem engedte, ez biztos. Az meg hogy Benitez maga akar igazolni, csak sajtó fogás. Perez így akarja meggyőzni a népet, hogy nem ő baszta el a szezont. Indoklás:
- év közben, mikor szorított a cipő, és hátrányba kerültünk, volt egy hír: „Azt csinálsz, amit akarsz, azt cseréled le, akit akarsz, azt játszatod, amit akarsz, de ezt a helyzetet neked kell megoldanod! Forrás: NSO (itt nem találtam meg a hírt)” (elég sokat mondó)
- Carlo menesztésének bejelentése közben ezt mondta: "az edző döntéseibe soha nem szóltam bele Forrás: Madridom.hu" (automata védekező mechanizmus, ha nem hibás, miért hozza fel?)
- nem sokkal utána Benitezes hír: ő akar igazolni meg minden. Perez idehozza, majd minden folyik a régi kerékvágásba, de Perez le van védve, mert hát Benitez igazol, hisz ez volt a feltétele
- ismerjük Perezt, csak sokan nem hiszik el, hogy ennyire beleszól a döntésekbe.
Természetesen ez csak spekuláció, de én ezt látom ki a nagy zagyvaságból.
Hasonlóan látom én is, sajnos. :/

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 27., szerda 12:22

dannen írta:egyre több teóriát olvasok más oldalakon, hogy perez nem szerette volna meneszteni carlot, inkább a vezetőség többi tagja hajszolta bele a döntésbe, miszerint jövőre ígyis-úgyis lépett volna carlo a műtétje miatt és inkább most történjen meg a váltás. ezzel magyarázzák, hogy perez mennyire idegesnek és lelombozottnak látszott a bejelentésnél, meg hogy nem nagyon tudott értelmesen válaszolni a kérdésekre. sajnos erről sem tudjuk meg soha mi az igazság, szerintem perez küldte el carlot, viszont az is igaz, hogy ha így lenne akkor nem áll oda a sajtó elé csak így, ilyen bohóc válaszokat adva, rá főleg nem jellemző, ha tesz valamit azt felvállalja és normálisan magyarázza meg.

viszont az jó hír, hogy benitez maga akar igazolni/rendezni a csapatot. mondjuk ha így lesz akkor meg főleg nem értem miért küldte volna el perez carlot, mikor ő a bábja volt elvileg :lol: mondjuk annyira nem is izgat már, előre kell nézni.
Ezt te sem hiszed el. Carlo szembe akart menni vele, de Perez nem engedte, ez biztos. Az meg hogy Benitez maga akar igazolni, csak sajtó fogás. Perez így akarja meggyőzni a népet, hogy nem ő baszta el a szezont. Indoklás:
- év közben, mikor szorított a cipő, és hátrányba kerültünk, volt egy hír: „Azt csinálsz, amit akarsz, azt cseréled le, akit akarsz, azt játszatod, amit akarsz, de ezt a helyzetet neked kell megoldanod! Forrás: NSO (itt nem találtam meg a hírt)” (elég sokat mondó)
- Carlo menesztésének bejelentése közben ezt mondta: "az edző döntéseibe soha nem szóltam bele Forrás: Madridom.hu" (automata védekező mechanizmus, ha nem hibás, miért hozza fel?)
- nem sokkal utána Benitezes hír: ő akar igazolni meg minden. Perez idehozza, majd minden folyik a régi kerékvágásba, de Perez le van védve, mert hát Benitez igazol, hisz ez volt a feltétele
- ismerjük Perezt, csak sokan nem hiszik el, hogy ennyire beleszól a döntésekbe.
Természetesen ez csak spekuláció, de én ezt látom ki a nagy zagyvaságból.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 38498
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 11:35

Na most na.
Pérez és az igazgatóság. Nagyjából egy emberként követik, tavaly szinte mindenki el akarta a vezetőségből küldeni Karimot, Pérez azt mondta, hogy nem megy sehova a francia, és itt is maradt. És ez csak egy példa a közelmúltból. Olyan nem történik a csapatnál, amit ne akarna Pérez.
Erről ennyit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
dannen
Hozzászólások: 3985
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dannen » 2015. május 27., szerda 11:33

Toti írta:
miszerint jövőre ígyis-úgyis lépett volna carlo a műtétje miatt és inkább most történjen meg a váltás.
de ezt nem értem.
az kinek jó és miért?
ebben semmi logika és összefüggés nincs.

ez most nem neked szól, hanem úgy ezekre az összeesküvésekre.
hát ehhez még annyi indoklást olvastam, hogy az atleti/barca (és a többi nagyobb csapat a la ligaban) elleni gyengélkedésnek köszönhetően döntöttek úgy, hogy inkább most. amúgy passz.
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

Avatar
Toti
Hozzászólások: 3590
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 27., szerda 11:30

miszerint jövőre ígyis-úgyis lépett volna carlo a műtétje miatt és inkább most történjen meg a váltás.
de ezt nem értem.
az kinek jó és miért?
ebben semmi logika és összefüggés nincs.

ez most nem neked szól, hanem úgy ezekre az összeesküvésekre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 6207
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 27., szerda 11:16

Egyertelmu, hogy vmi seksag van a dolog mogott. Egy elkuldott edzonek miota szokas szezonberletet adni? Vagy Perez miert valaszolt hulyesegeket a sajtotajekoztaton. Biztos vagyok benne, hogy itt nem stimmelnek a dolgok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
dannen
Hozzászólások: 3985
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:47
Kedvenc játékosaid: . ronaldo . guti . zizou . dinho . cr .
Kedvenc csapatod: . real madrid .

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dannen » 2015. május 27., szerda 11:10

egyre több teóriát olvasok más oldalakon, hogy perez nem szerette volna meneszteni carlot, inkább a vezetőség többi tagja hajszolta bele a döntésbe, miszerint jövőre ígyis-úgyis lépett volna carlo a műtétje miatt és inkább most történjen meg a váltás. ezzel magyarázzák, hogy perez mennyire idegesnek és lelombozottnak látszott a bejelentésnél, meg hogy nem nagyon tudott értelmesen válaszolni a kérdésekre. sajnos erről sem tudjuk meg soha mi az igazság, szerintem perez küldte el carlot, viszont az is igaz, hogy ha így lenne akkor nem áll oda a sajtó elé csak így, ilyen bohóc válaszokat adva, rá főleg nem jellemző, ha tesz valamit azt felvállalja és normálisan magyarázza meg.

viszont az jó hír, hogy benitez maga akar igazolni/rendezni a csapatot. mondjuk ha így lesz akkor meg főleg nem értem miért küldte volna el perez carlot, mikor ő a bábja volt elvileg :lol: mondjuk annyira nem is izgat már, előre kell nézni.
"Hoy nos dejamos el alma. Vosotros en el campo, nosotros en la grada."

Avatar
sonic
Hozzászólások: 2588
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 27., szerda 1:39

A sajtohirek felhozasa mint erv az nalam nagyon messze van a meggyozotol. Legfokeppen azert mert a Realrol es a spanyol sajtorol van szo akiknel miota kovetem a szenzaciokeltes a cel. De nagyon nem ritka az askalodas es uszitas sem.

Ezekre alapozzam a velemenyem?
".. I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me .."

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 6242
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 27., szerda 1:32

sonic írta:Meg pett tiltva? Az nem lehet hogy maguktol nem kritizaljak a dontest mint ahogy ez is a normalis? Nekem inkabb az lenne furcsa hogy egy jatekos elkezdene tweetelni hogy a vezetoseg rossz dontest hozott...

Erdekes hogy itt barki barmit csinal vagy nyilatkozik egybol elojon valami osszeeskuves elmelet. Semmi nem az aminek latszik, mindenki hazudik, vagy mellebeszel, vagy kenyszeritik.

Kezd tulzas lenni.
Most ezt nem ugy kell gondolni, hogy minden nap kapnak egy listat hogy mit mondhatnak es mit nem, de azert csak megemlitettek mar nekik, hogy ha valakivel gondjuk van, akkor az oltozon belul rendezzek, ne a mediaban, az edzot, a vezetoseget ne kritizaljak a sajtoban vagy twitteren, stb. Nem veletlenul volt merges Ancelotti, mikor Jese a mediaban sirt az 1 perces jatek miatt.

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 27., szerda 1:26

sonic írta:Meg pett tiltva? Az nem lehet hogy maguktol nem kritizaljak a dontest mint ahogy ez is a normalis? Nekem inkabb az lenne furcsa hogy egy jatekos elkezdene tweetelni hogy a vezetoseg rossz dontest hozott...

Erdekes hogy itt barki barmit csinal vagy nyilatkozik egybol elojon valami osszeeskuves elmelet. Semmi nem az aminek latszik, mindenki hazudik, vagy mellebeszel, vagy kenyszeritik.

Kezd tulzas lenni.
A véleményem viszont továbbra is az a vezetőség autoriter voltát ismerve, hogy a játékosok vagy pontosan tudják maguktól is, mit és hogyan nyilatkozhatnak ha itt akarnak maradni jövőre is (nyilván tudják is maguktól), de másfelől nem gondolom, hogy Perez szégyenlős volna azt mondani, hogy aki kritizálni meri a döntést nyílt színen a sajtó előtt, az sok jóra ne számítson. Nem összeesküvés elmélet, ez az én véleményem-megérzésem, soha nem állítottam tényként

- ne mondd, hogy nem mutat egy irányba a sajtó hír, miszerint a csapat egyemberként kérte Perezt, hogy ne küldjék el Carlot, más hírek "crying players" írnak a bejelentés után, majd ezen "érzelemdús" hírek után addig tudnak elmenni a hivatalos megszólalásaikban, hogy "jó volt veled dolgozni, mester" - nekem ezek mondják erősen azt, hogy korlátozzák magukat vagy korlátozva vannak. És persze ez így is van rendjén, hogy a játékosok kénytelenek képviselni a klub döntését, vagy ha nem értenek egyet, akkor eligazolással-szerződés bontással tüntethetnek. De a médiában természetesen nem illik - én sem ezt kívántam.

De az nem jelenti, hogy ne lehetne igaz az a megérzésem, hogy rövid pórázon tartják a játékosainkat Carlo esetében - elég kínos ez a Carlo ügy a florentin törpének, már csak CR kifakadó Carlot védő nyilatkozata hiányozna neki :) .

Avatar
sonic
Hozzászólások: 2588
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 27., szerda 1:20

Jol is neznenk ki ha megengedne maganak azt a klubvezetes hogy titokban szabadsagolja Ancelottit mikozben kinevez valaki mast egy evre ugy hogy errol neki nem szol. Az lenne az igazi szakmaiatlansag, nem Ancelotti menesztese.
".. I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me .."

Avatar
Toky
Hozzászólások: 648
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 27., szerda 1:13

Simi írta:Az elmúlt napokban Marcelo, Kroos és James tett ki hasonló tweeteket, amik arról szóltak, hogy "fantasztikus ember" "köszönjük főnök, szerettem veled együtt dolgozni", stb. Lényegében le van tiltva a keret, hogy a döntés milyenségét minősítsék, csak a hálálkodást engedték meg nekik érzésem szerint. Szóval lényegében ez is ezt jelenti - annyi különbséggel, hogy Casillas ezek szerint odabökött egy hülyeséget a sportszakmai szempontokról, ami faszság, nem értek egyet vele. De alapvetően Ancelotti pártinak tűnik ezentúl.
Én is ebben reménykedem, hogy Ancelotti párti. De a "sportszakmai" szó, illetve a " :roll: :roll: " miatt rákérdeztem. Mert gondolom Realista hallja a szövegkörnyezetet és a hangsúlyt is. Megbízom benne annyira, hogy kellő objektivitással válaszoljon. :)

Amúgy az a lázálmom volt, hogy mi van akkor, ha most mi csak egy év "szabadságot" adunk Ancelottinak az egészségi állapota miatt, csak nem mertük a rehab idejére rábízni a gárdát a segédedzőre. És azért nem mondja el ezt Pérez, mert melyik edző vállalná el egy évre a csapat irányítást, ha tudja, hogy utána visszajön az olasz?! Lehet, hogy nem is más edző kívánsága szerint fogunk igazolni, hanem Carlo kívánsága szerint, és már szólt Verrattinak, hogy gyakorolja az aláírását. És ezért kap bérletet a Bernabéuba, hogy közelről követhesse a gárdát, és a csapat alakulását.
Aztán persze felébredtem. :-(

Avatar
sonic
Hozzászólások: 2588
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 22:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 27., szerda 1:12

Meg pett tiltva? Az nem lehet hogy maguktol nem kritizaljak a dontest mint ahogy ez is a normalis? Nekem inkabb az lenne furcsa hogy egy jatekos elkezdene tweetelni hogy a vezetoseg rossz dontest hozott...

Erdekes hogy itt barki barmit csinal vagy nyilatkozik egybol elojon valami osszeeskuves elmelet. Semmi nem az aminek latszik, mindenki hazudik, vagy mellebeszel, vagy kenyszeritik.

Kezd tulzas lenni.
".. I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me .."

Avatar
Simi
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:39

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 27., szerda 1:02

Toky írta:
Az elnökség a klub számára a legjobb döntést hozta meg sportszakmai szempontok alapján, de én személy szerint mindenért hálás vagyok Ancelottinak, elhoztra nekünk a BLt és a kupát , tisztelnünk kell, hatalmas ember, a csapat és az egész madridizmus nagyon hálás neki...
Ezt most úgy kell érteni, hogy nem mer nyíltan beszólni Péreznek, de Ő is Ancelotti párti volt?
Az elmúlt napokban Marcelo, Kroos és James tett ki hasonló tweeteket, amik arról szóltak, hogy "fantasztikus ember" "köszönjük főnök, szerettem veled együtt dolgozni", stb. Lényegében le van tiltva a keret, hogy a döntés milyenségét minősítsék, csak a hálálkodást engedték meg nekik érzésem szerint. Szóval lényegében ez is ezt jelenti - annyi különbséggel, hogy Casillas ezek szerint odabökött egy hülyeséget a sportszakmai szempontokról, ami faszság, nem értek egyet vele. De alapvetően Ancelotti pártinak tűnik ezen felül - az az "én személy szerint" árulkodó Casillas véleményéről :).

Avatar
Toky
Hozzászólások: 648
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 27., szerda 0:46

Realista24 írta:
Az elnökség a klub számára a legjobb döntést hozta meg sportszakmai szempontok alapján, de én személy szerint mindenért hálás vagyok Ancelottinak, elhoztra nekünk a BLt és a kupát , tisztelnünk kell, hatalmas ember, a csapat és az egész madridizmus nagyon hálás neki...
:roll: :roll:
Ezt most úgy kell érteni, hogy nem mer nyíltan beszólni Péreznek, de Ő is Ancelotti párti volt?

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 38498
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 0:29

Casillas: "The last thing I want is to be a problem for Real Madrid"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 6124
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 27., szerda 0:17

Új edzővel akkor minden lezsírozva, De Gea meg majd jön levezetni a MU-ból :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 38498
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 0:16

Az elnökség a klub számára a legjobb döntést hozta meg sportszakmai szempontok alapján, de én személy szerint mindenért háálás vagyok Ancelottinak, elhoztra nekünk a BLt és a kupát , tisztelnünk kell, hatalmas ember, a csapat és az egész madridizmus nagyon hálás neki...
:roll: :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég