FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Avatar
pheco
Hozzászólások: 6298
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 5., szerda 23:10

3.14sty írta:Hy!
Csak az lenne a kérdésem, hogy van-e még olyan mód az újabb FIFAkban, mint régen, hogy egy kisebb csapattal kezded a játékot és idővel átveheted nagyobb csapatok irányítását. Vagy nem is volt ilyen csak rosszul emlékszem?
Jól emlékszel, régen így volt. 05-ben még tuti, talán a 06-tól volt váltás. Mostaniban konkrétan ilyen mód nincs, de végülis nyugodtan kezdhetsz egy kisebb csapattal karriert, aztán jönni fog megkeresés nagyobbaktól.

3.14sty
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2013. augusztus 5., hétfő 12:24
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Roberto Carlos, Iker Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: 3.14sty » 2015. augusztus 5., szerda 22:46

Hy!
Csak az lenne a kérdésem, hogy van-e még olyan mód az újabb FIFAkban, mint régen, hogy egy kisebb csapattal kezded a játékot és idővel átveheted nagyobb csapatok irányítását. Vagy nem is volt ilyen csak rosszul emlékszem?

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 31., péntek 15:28

Volt időm, így utánaolvasgattam a dolgoknak. itt egy egész jó kis szösszenet a fiatal játékosokról. Elég alaposan leír kb mindent.
Ez is egy egész jó kis videó, és a többi videója is elég jó: https://www.youtube.com/watch?v=aBTZ69QsdL0

Egy-két kérdésre így sem találtam választ. Az egyik, hogy a szimuláció is ugyanúgy jó, mintha én játszanám?
A másik meg a videóval kapcsolatban merült fel, hogy kölcsönadta, és ott is hagyta, és minden átigazolási időszakban visszahívta, majd újra kölcsön adta, vagy csak pár napig volt kölcsönben és vissza is hívta?
Ezeket szerintem ki fogom próbálni 1-1 játékoson, ahogy épp jön.

Meg egy olyan is van bennem, hogy ha a formája és a morálja elég jó, akkor az sem baj, ha nem játszik olyan sűrűn, mert fejlődni fog úgy is? Vagy azért nem árt, ha minél több meccset játszik? És egy-egy meccsen nyújtott teljesítmény maga nem is számít (szerelések, gólok, passzok stb. száma), hanem a lényeg, hogy a forma legyen legalább 'jó' ?
Még egy kérdés eszembe jutott. Az számít, hogy a posztján játszik-e?

Néhány gondolatot összeszedek ide, hogy ne csak a link legyen, és ha esetleg kihagyok valamit, vagy nem figyeltem rá, akkor pótoljátok:
-a forma és a morál mindig legyen legalább 'good' és 'happy' , ekkor jobban fejlődik.
-kölcsönben úgy fejlődik, hogy a potenciálnak megfelelő szintet arányosan elérje, DE csak akkor, ha nem veled egy bajnokságban van. Ebben az esetben ugyanis nem számolja a játék a meccseket, amit lejátszott, hanem fejlődik a potenciálnak megfelelően. Viszont veled egy bajnokságban pedig számolja a meccseit.
-májusban az akadémián levők kapnak egy fejlődést. Ha ez után szerződtetjük, akkor jobb tulajdonságai lesznek, viszont ha előtte, akkor a fizikai tulajdonságai lényegesen jobban fejlődnek.
-téli időszakban érdemes visszahívni kölcsönből (ha nem volt kölcsönben, akkor kölcsönadni, majd pár nap múlva visszahívni). Ekkor az adott szintet úgy mutatja, mintha fejlődés nélkül lenne annyi (magyarul nem "72+3" zölden, hanem "72" szürkén), így a szezon második felében is többet fog fejlődni, így összességében többet fejlődik. (nem emlékszem pontosan, talán volt egy példa, hogy összesen max 5-6 szintet fejlődhet egy évben, ezzel a trükkel viszont összesen ilyen 7-8 körül is akár.) Ezzel a potenciálja is nőhet.
-szerződtetés előtt érdemes mentést csinálni, mert előfordulhat, hogy más potenciálja lesz, mint amit az akadémia jelzett. A másik, meg ha frissen érkezett játékosról van szó (az van státusznak írva, hogy innen, vagy onnan érkezett, ennyiért, meg annyiért), az új szezonba lépés előtt szintén érdemes egy mentést csinálni, mert amikor ez a státusz lekerül, és helyére a potenciált írja, van hogy az jelentősen csökken. (pl jártam úgy, hogy egy "exciting prospect" játékosórl teljesen eltűnt a potenciál, viszont nem töltöttem újra, mert egyrészt nem tudtam erről, hogy ez egy hiba, másrészt emellett 5-6 szintén a szezonban vett játékosom felugrott "has potential to be special"-re. szóval ez is előfordul)
Hirtelen ennyi jut eszembe, amit tegnap olvastam és jó tanács lehet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. július 30., csütörtök 13:44

Ahogy én észrevettem a fejlődés egy sokösszetevős dolog. Függ magától a játékostól, hogy mit tud (sofifa.com), attól, hogy hogyan teljesít ha játszik (ezért nem szoktam a végefelé cserélni, mert akkor nem biztos, hogy jó ratinget tudok a játékossal hozni, így esik a form-ja), hogy milyen a moralja (ez függ a szerződésétől. Akinek kezdő játékos szerződése van, az rinyálni fog a padon, de a fiataloknak, kik jövőbeli kezdők, azoknak elég játszani párszor, és örülnek, mint majom a farkának), és hogy mennyit játszik. És itt jönnek a játék hibák: van olyan, hogy veszel valakit és nem fejlődik az istenért sem. Ekkor lehet próbálgatni a "loan glitch"-et, tehát kölcsönadod 4-5 napra és visszahívod, plusz ez még arra is jó, hogy a "Showing Great Potential"-ból (80-85) "Has Potential To Be Special" potenciálút (90+) csináljunk.
DDG lejáró szerződésű, télen lehet beszélni vele. Aki még nekem bejött a Cillessen.
Leírok még pár olcsó játékost, akik nekem nagyon bejöttek: Benzia (olcsó jól fejlődő csatár/szélső), Valentino Lazaro (olcsó szélső, de a középhátvéd posztot kivéve mindenhol klasszis és a neve sem semmi :D ), Aitor (kapus, 250-300k-ba kerül, a Villarealnál eladó, és valami brutálisan fejlődik, ha játszik, ha nem. 3-dik évben lehet rá számítani kezdő kapusként bármelyik csapatban, minden fontos értéke 80+-os és fejlődik tovább), Ings (lejáró szerzősédű csatár, brutális, gyors, cselez, lő, fejlődik), Schar (lejáró szerződésű kh, gyors, erős, jól fejel, jól szerel, kicsit magas a fizetési igénye 50-60k), Aliji (olcsó bhv, gyors, jól fejlődik).

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 30., csütörtök 12:49

Na kicsit leírom a keretem.
Reallal kezdtem egyelőre, nem volt egyelőre kedvem a nulláról felhúzni egy csapatot, de azt is szoktam szeretni.
Volt egy olyan, hogy télen (nyáron senki nem vitte) elpasszoltam Bale-t jó pénzért. A játékban egyébként elég jó, de egy olyan kezdőt akartam kialakítani, mint amilyet itt is szívesen nézegetnék. Aztán, ahogy elpasszoltam Bale-t, Cé bejelentette, hogy ő távozik. Először végig dobáltam vissza az ajánlatokat érte, mondom pénz az van, nem kell nekem több. Erre a téli átigazolási időszak végén a vezetőség közölte, hogy valami 70 millióért eladta, pedig ilyen 120-140 milliós ajánlatokat dobáltam vissza. Végül visszatöltöttem és újracsináltam az egész átigazolási időszakot, mert nem tetszett. De ugyanúgy lejátszódott a dolog, eladtam Balet, aztán Cé is egyből jelezte, hogy menne. Most elfogadtam érte a 140milliót, és egyből bejelentkeztem 3 játékosért. Csatár poszton amúgy is kevés emberem volt. Neymar jött 80-ért. Nem rossz egyébként, de nem igazán tudta pótolni Cé-t. Nagyon jól lehet vele játszani, de a góllövés csak akkor megy neki, ha valami kicsavarodott testhelyzetből kell lőnie, majdnem 100-as ziccereket rendre kihagyom vele. A vicc, hogy Jesé vette át a helyét. A gyerek a 3 kiírásból vezet 2 góllövőlistát, és kevesebbet, és összességében szarabb csapatban játszik, de többet rúgott, mint Benz és Neymar összesen. Bl-ben csak CR van előtte, úgy hogy még nálam rúgott a csoportkör alatt 9-et.
Na mindennek a megkoronázása, hogy miután Cé is elment, Modric azonnal benyögte, hogy veszélyeztetve érzi magát, és fél, hogy ő is el lesz küldve. Ezt egyébként, hogy lehetne orvosolni? Mert azóta többet játszatom, mint a társait, szerződést is adtam neki, el is fogadta, de ugyanúgy veszélyben érzi pozícióját.

Amúgy így néz ki a kezdőm:
Casillas (DDG baromi drága.... 80-ért vesztegetik) - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Verratti, Kroos - James - Neymar, Benz.. 4312.
A középső 4 embert folyamatosan rotálom Iscoval, ahogy a két középső védőt is Pepével.
Összesen eddig 49 meccsem volt, átlagban nagyjából 30 meccset játszottak a fentiek, többnyire kezdőként, de néha csereként. Isco kicsit többet, 35 körül, de őt többet cseréltem be, ezért a különbség. Modric is többet nyomta a hülyesége miatt, 36 meccs, de ritkán cseréltem be, inkább kezdő. Pepe pedig egy kicsit kevesebbet nyomta.

A fiatalok:
Kapust akartam venni, de nem igazán találtam olyat, ami tetszett volna. Volt egy, aki fiatal, és nagyon jó, de baromi drága (Szerintem, akit Marci is írt). A többi nem nagyon tetszett. Amúgy is, Casillas most nyomja végig, aztán majd nyáron inkább leváltom.
Védelem közepére Niklas Süle-t vettem 5misiért télen, 19 éves, 75-ös volt, azóta 8 meccset játszott és azt hiszem csak egyet csereként, fejlődött is egyet. Ja egyébként április eleje van most jelenleg.
Két szélen Fabinho, illetve Jetro Williems van, még nyáron vettem, szépen fejlődnek 25, illetve 22 meccsen, amiből csak elvétve voltak cserék, előbbi 75->78 utóbbi 76->78.
Kp-n van egy kicsit túltelítettség. Azt játszottam télen, hogy 2-3 játékosért bejelentkeztem, akiket apróért, kevés fizuval tudtam hozni, de fiatalok (max 18 év) és tehetségesek, és megpróbáltam őket tavaszra kölcsönadni, kettő ilyet sikerült vennem, mindkettő kp-s. A fentieken kívül volt még egy Lucas Silva, akit általában csereként, de elég sokszor játszattam, néha kezdőként is, Egyet fejlődött 76-ra. Még nyáron vettem oda Timo Wernert, 19 éves, és nálam 71->73-ra fejlődött, de kicsit talán kevesebbet játszattam, mint a többieket, mert annyira nem jött be. Ezért is akartam egy nagyobb tehetséget igazolni kp-ra. Így jött oda Oliver Torres a Portoból, igaz már 20 éves, de "Exciting Prospect", 76-os. Azóta lejátszott 13 meccset, fele-fele arányban kb kezdőként, illetve csereként, de semmit nem fejlődött. És ide jött még apróért, nagyon fiatalon, azzal a szándékkal, hogy kölcsönadom (amit fent említettem), Ruben Neves (Portoból, 17 éves, 71->72 6 meccsen, 5 millió volt) és Danilo (Braga, 18, 72, nem fejlődött azóta semmit sem 13 meccsen, 5 millió). Őket nem sikerült kölcsönadni, ezért Silva és Werner ment el végül, utóbbi azóta még egy szintet lépett 73-ra.
A két csatár mögé van még Odegaard, ő baromi jó, sokszor kezdő, de nagyon sokszor cserélem be, így van 35 meccse és fejlődött 2 szintet, 67->69.
A két csatár cseréje Jesé volt egész idényben, szintén sokszor cserélem be, és sokszor kezdő is. 39 meccs, 76->79. Ide megtartottam az eredeti csapatból Mayoralt, 17 évesként volt 60-as, azótan 18 éves és 63-as. Sok reményem nincs vele kapcsolatban, csak nem sikerült nyáron normális csatárt hoznom, összesen csak 20 meccsen játszott, de annyira nem jön át, nehéz irányítani, nehéz vele gólt lőni. Párszor kölcsönadom majd, aztán ha kicsit még nő az értéke, meg az ára, akkor eladom. Télen vettem Anthony Martialt a Monacoból, 19 éves, 74->75, 10 meccsen.

A kupát teljes egészében úgy játszottam, hogy csak a fiatalokból állt a csapat, meg néhány meccset bajnokságban, kiesők ellen, vagy a már tét nélküli bl meccseken.
Sokszor csinálok hibrid csapatot a kettőből, erőnlét, vagy a forma alapján. Általában, ha valakinek elég jó a formája (gondolom a felfelé mutató nyíl is ezt jelenti a csapat összeállításnál), akkor játszatom következő meccsen is, akár nagyobb név, akár fiatal.
Eldőlt meccseken rendre fiatalokat viszek be, általában az 50-60 perc környékén. Ha kicsit baj van, akkor vagy hagyom a jobbakat fent, vagy ha van a padon olyan, akkor inkább őt hozom. Vagy Jesét, ő sokszor húzott ki a szarból.

Nagyjából ennyi lenne a kis összegzés.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
Marci77
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 17:14
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 30., csütörtök 8:17

Aza baj,hogyha kolcsonadsz egy jo fiatalt az se biztos hogy jatszodik. Volt hogy a 82es 23 eves kapusomat kolcsonadtam es nem vedett. Isco is 2-3 meccset jatszott Poolba fel ev alatt..
Ha nincs sok fiatal akkor szerintem jobb ha amagadnal tartod oket,ugy vettem eszre hogy akkor is jol fejlodnek ha csak kispadon vannak a legtobbet. Persze ha nagy kerettel dolgozol mint pl a Realnal en is akkor jobb ha parat kolcson adsz,mert tultelitett leszel.
Ja es ha valogatottban jatszanaka z is rasegit a fejlodesre. Ezert szoktam olyan nemzetu jatekosra keresni amilyen valogatottat iranyitok mert berakom oket a keretbe,es szerintwm jobban fejlodnek.


En most a Portsmouth-szal keztem bajnoksagot (legjobb gazdasagi helyzetbe levo angol 4.osztalyu),fel evv telt el,lassabban haladok joval mint egy Reallal,mert minden kupameccset lejatszok (es ugye itt 3 is van az alsobb osztalyok kupaja miatt),sokat allitgatok,de elvezetes. Csak nehez mert 3k kb az atlagfizu :D Es a legjobb fiataljaim fele kolcsonben van..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Avatar
LaMartin
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 20:38
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. július 30., csütörtök 0:04

Majd ha vársz délutánig akkor megprobalom jobban kifejteni, most telorol vagyok és fáradtan:D en is szoktam menedzser modozni, jatszottam mar pár olyat, hogy csak fiatalokra epitettem, szoval van viszonylag nagy tapasztalatom

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 29., szerda 21:41

Menedzser módban, ha meccset szimulálok, akkor beszámít és ugyanúgy számít bele a fiatal játékosok fejlődésébe, mintha valóban lejátszanám? Illetve, ha kölcsönben van, és valószínű elég jó, hogy sokat is játsszon, akkor is fejlődik annyira, mintha a saját csapatomnál lenne?
Van néhány fiatal tehetség a csapatban, és szeretném a lehető legjobbat kihozni belőlük. Esetleg van valami taktika a legjobb fejlődéshez? Nem tudom hogy van megoldva. Van-e különbség bizonyos ellenfelek, kiírások közt, számít-e a fél órás cserejáték, esetleg jobb-e egyben 90 perc, mint külön 3*30, győzelem, vereség közt van-e különbség, vagy, hogy hogyan teljesít (védőnél a szerelések száma pl, csatárnál gólok, vagy akármi... ad negyven jó passzot, akkor jobban fejlődik-e a passzolás tulajdonságai, mintha csak 10-ed adott volna)... meg hasonló apróságok. Van ezekre valami a játékban, vagy csak fejlődik valahogy, aztán kész?
Azért kérdezem, mert felfedeztem néhány furcsaságot. Varane játszott a meccsek legalább 70%-án (ez majdnem 30-at jelent) és a tulajdonságai nem fejlődnek egyáltalán, viszont az össz. értéke felment 1-gyel. Viszont nyáron rajtam maradt néhány "semmitérő" ifi, akik idősebbek és tehetségtelenebbek, mint Varane, de úgy, hogy egy percet nem játszottak, fejlődtek kb 2 szintet, és az egyes tulajdonságaik is szépen fejlődtek. SZóval nem látom a rációt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 21., kedd 10:16

Most láttam én is hogy leszerződött a csapat a EA Sportsal. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

wolf15
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2013. november 21., csütörtök 15:03

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2015. július 21., kedd 9:40


Avatar
LaMartin
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 20:38
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. július 8., szerda 18:37

En elso szezon vegen elhoztam Luiz Adrianot a Standard Liege-be ingyen, mert lejart a szerzodese, es masodik szezon elso atigazolasi szezonjaban Valencia ajanlott 10 millat erre mondtam, 20 millioert vihetik es el is fogadtak, szoval bő 1 honap alatt nyertem rajta 20-at:D

Avatar
Anyaka
Hozzászólások: 1672
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 0:48
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 8., szerda 18:04

Én Varane-t hoztam el az első szezonban 10-ért, és Pogba-t 15 körül poénból ajánlottam ekkorákat, és elfogadták. Majd elment 65 körül év végén. Pogba meg maradt. Itt abba is hagytam a karrier módot. Értelmetlen.

Avatar
Marci77
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 17:14
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 8., szerda 18:01

Siman :D
En ingyen hoztam a Realba a sztarokat szerzodes lejarta utan. (Hazard,Neymar,Shaqiri,Paco Alcacer,Boateng,Coutinho,Gündogan,stb.) Es aki annyira nem jon be azt eladom :D ezert is lenne mar 600millam legalabb csak a vezetoseg nyaranta van h 100 millat elrak zsebbe :D De ilyen 30 milla koruli nyeresegek siman vannak atlagban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 4224
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 8., szerda 17:55

ilyen biznisze volt már valakinek, vagy tényleg ritka ?

juventussal vagyok, megvettem a nyáron firminot a hoffenheimből 26 milláért, hozott egy közepes félszezont (6 gól, 6 gólpassz) és a januári átigazolási szezonban 60 millát ajánlott a barca érte, amire tettem egy ellenajánlatot és 70-et is megadtak érte.
konkrétan fél szezon alatt kerestem 44 millát egy játékoson, aki még csak nem is klasszis.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 5766
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 8., szerda 11:26

Elkezdtem megint a 14-et kontroller hiányában billentyűzettel. :lol:
Wimbledonnal profi szinten feljutottam negyedosztályból másodosztályba 2 szezon alatt.
Katalógusban láttam hogy van egy mecénás opció, aktiváltam és kaptam 40 millió ajrót igazolni, gondoltam összehozok egy troll csapatot. :mrgreen:

kép
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."

Gengszter Zoltán, 2019

Avatar
LaMartin
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 20:38
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. július 8., szerda 10:40

Bravo (84), Alves (83), Pique (87), Mascherano (83), Alba (82), Rakitic (83), Busquets (86), Iniesta (90), Messi (94), Suarez (89), Neymar (88), Xavi (87), Ter Stegen (82)

Piquet, Iniestat és Xavit kicsit erősnek érzem :D
és most, hogy CR eggyel jobb lett, természetesen Messit is fel kellett fejleszteni.. :-@

Avatar
KAG
Hozzászólások: 7336
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 7., kedd 23:26

Barcáról valami info?

Kíváncsi vagyok, általában jobbra vannak csinálva a játékosok, mint a mieink.
ZIDANE

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 41728
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 23:12

Ronaldo (93)
Modric (88)
Bale (87)
James (87)
Ramos (87)
Kroos (87)
Benzema (86)
Casillas (84)
Isco (84)
Pepe (83)
Varane (82)
Marcelo (82)
Carvajal (80)
Arbeloa (79)
Danilo (79)
Coentrao (79)
Illarramendi (78)
Keylor (78)
Jese (75)
Lucas Silva (75)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Marci77
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 17:14
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 4., szombat 10:28

Nem akarok beleszolni,de egy Pogba-James csere fejlodes szempontjabol lehet hogy jot tenne :) Legalabbis ugy vettem eszre hogy mindenki jobban fejlodik ha a sajatposztjan (esetleg meg egyeb poziciok amiket irnak hozza) jatszik :)
Bar a sebesseg miatt es mert szerintem James nagyon jo iranyitoba,ertheto :D

Amugy en vagyok hulye vagy Pacheconak Mascherano arca van? :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 787
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. július 3., péntek 12:48

Jó régen kérdezted, de az a 04 volt :D Nekem először Beckhamnél tűnt fel, aztán rájöttem, h kb mindenki ott a lelátón :lol:
Múltkor pont ezmiatt leszedtem a 05-öt, azt hittem az az, aztán nem, eggyel előtte :D
Nekem most volt ilyen a 15-ben.. Vagy 15 öltönyös Benzema ugrált a gólnál.. :mrgreen:

Lejárt az előfizum, még nem újítottam, így elkezdtem a menedzser módot.. 3-5-2-ben elég jól lehet tolni ezzel:

------------------ De Gea
----Varane-------Ramos--------T. Silva
----------Kroos----------Modric
Pogba-----------------------------Hazard
-------------------James
---------Benzema........Reus

Pad: Navas, Pepe, Marcelo, Danilo, Isco, Lewandowski, Odegaard, Joel Campbell, Verratti, Casemiro


Vissza: “FIFA-PES-FM”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég