Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 24., szerda 12:50

Én meg optimista, úgy érzem az elmúlt évek után már nem fogok tudni csalódni :D

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 24., szerda 12:43

én nem pesszimista vagyok, hanem realista.

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

norbinovak
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 22:41
Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 11:53

Akkor biztos én néztem mindig rossz meccseket. Egyedül a Dortmund elleni teljesítményére mondom azt, hogy igen, van benne valami. A Malagánál köré van felépítve a csapat jelenleg. Gólokban tényleg erős, pont emiatt, viszont a gólpasszok tekintetében nem nagyon mutat semmit. Mondjuk az lehet, hogy Özil helyett felüdülés lenne a srác. Ettől függetlenül én még kevésnek érzem ide, ahogy Özilt is.

A másik, amit nem értek, hogy kinek a helyére jönne? Arra a posztra ott van Özil, aki Mourinho egyik kedvence és ott van Modric, aki szerintem - bár idősebb - jobb játékos, mint a fiatal spanyol. Mondjuk egy szerkezetváltással a horvátnak és a spanyolnak lenne hely a kezdőben. Mondjuk a váltásról nem is érdemes beszélni, mert Mou marad és marad a 4231 is, Özil is...

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 24., szerda 11:41

Valamiért én is így gondolom, hogy Ő jönni fog, de nem tudom mit látnak benne. Semmi extra nincs a gyerekben...
Én meg nem gondolom, hogy gyengébb képességekkel rendelkezne mint mondjuk Götze. Isco nagy reménység, aki már most is villog. Nagyon jól lát a pályán, baromi technikás és nincs betojva a kapu előtt sem. Jesével megoldanák a a támadó szekciót a középpályán.

norbinovak
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 22:41
Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 11:19

Üdv mindenkinek!

A másik fórumon sem írtam túl sok mindent, de ha valami bökte a csőrömet, akkor muszáj volt leírnom. Így vagyok most is az utóbbi 1-2 nap híreivel kapcsolatban.

Kezd nagyon elegem lenni abból, amit Mourinho és a bandája csinál a csapattal. Hétről-hétre nézhetetlen játékkal rukkolnak elő, Modric, a legtechnikásabb középpályásunk még mindig csak pihentetés miatt kerül a kezdőbe. Az egyetlen akiről a médiumok cikkeznek folyamatosan, hogy érdeklődünk iránta az Bale. Nem fogok a kardomba dőlni, ha jön, mert jó játékosnak tartom, alkalmas a passzos játékra is, nem csak erőből képes játszani és nem kimondott vonal szélső. Meg persze Carvajal jön vissza. A legfontosabb posztokra (vkp, kkp) meg csak pletyka szinten 1-1 nap bukkannak fel nevek. Az is leginkább Kondogbia. Könyörgöm mire fel?? Még a Sevillában sem alapember, akkor itt mit akarunk vele? Ott van a Vidal-Pogba duó. Valamelyik tuti, hogy mozdítható lenne, bár az tény, hogy mélyen bele kellene nyúlni a pénztárcába, de basszus, a legfontosabb poszt!!! Mourinho viszont annyira el van Khedirától ájulva (szerintem), hogy egyáltalán nem akar Ő senkit.

Remélem a tegnapi Cavanival kapcsolatos hír igaz (megy a PSG-be) és nem idejön. Amennyiben Higu elmegy (remélem elmegy) Agüerot akarom a csapatban látni. Kombinatív játékra alkalmas, gyors, nem könnyű elnyomni sem. A helyzeteit mondjuk nem használja ki túl jól, de gólzsáknak itt van CR.

Di Maria remélem szintén repül. Ennyire buta, ostoba, egylábas embert nehéz találni, de Mi Mourinhonak hála megtaláltuk. Mert nekünk nem Hazard kell, akibe szorult egy kis ész... A helyére jöhetne Lucas, hoppá, Ő már a PSG-ben van. Akkor jöhetne Götze, ja majdnem elfelejtettem, hogy róla is lecsúsztunk. Amilyen jól igazol Mourinho majd még Baleről is lecsúszunk, aztán tényleg marad nekünk Draxler... Mert jó, hogy írjátok Reus nevét (akinek egyébként nagyon örülnék, jobban, mint Balenek), de még csak pletyka szinten sem merül fel a neve. Sajnos biztos vagyok benne - bár nem látok a vezetőség fejébe -, hogy egyáltalán nincs képben a leigazolása.

Sajnos egyre inkább pesszimista vagyok a jövőt illetően Hehéhez hasonlóan. Amennyiben Mourinho marad - mert biztos vagyok benne, hogy Perez mosolygása és Mourinho nyilatkozata ezt jelenti -, akkor igazán jó igazolásokat nem várok, a kombinatív játékról nem is beszélve. Jövőre is megy majd ez a "kontrafos"...

Félreértés ne essék egyébként, nagyon örülök, hogy itt volt Mourinho, mert legalább megtanult a csapat nyerni, visszaemelte a Realt oda, ahova való (Európa legjobb 4 csapata közé). Jobb csapattá vált a Real, mint midnenidőklegjobbcsapata. Magabiztosan várom az egymás elleni meccseket, mert tudom, hogy nem fognak szétszedni minket. Viszont nem azért lettem madridista, mert csak az eredmények jöttek, hanem volt szép, kombinatív, ötletes játék, amire lehetett csettinteni, hogy ez igen, ez már FOCI. Alig vártam 1-1 meccs kezdetét. Vártam Ronaldo 1vx elleni megmozdulásait, ahogy borulnak előtte a védők. Vártam Zidane elegáns labdakezeléseit, finom cseleit, amivel halálra szívatta az ellenfél játékosait. Vártam Robi Carlos elfutásait. Vártam azt, hogy a Herceg, (szerintem) minden idők legjobb vkp-ja végre pályára lépjen. Ehelyett ma mit kell néznünk? DM hasra esik a labdában, mert nem tudja követni a saját cseleit, Özil 10-ből 5-ször nem tudja lekezelni a labdát, mert vagy átcsúszik a talpa alatt, vagy el sem éri, mert jobb lába nincs, ballal meg lehetetlen odaérni. Redondo helyett meg nézhetjük a tuniszi herceget, aki fut, mint Overdose, vágtat ide-oda a pályán. Mindig úton van, de soha nem ér oda szerelésnél... Én hasonlót akarok újra látni, persze az említett úriemberekhez hasonló játékosok nem nagyon vannak, de a szép játékot lehet hozni nélkülük is. Erre Mourinho nem képes. Ha ehhez Ancelotti kell, akkor jöjjön Ő. A Milannal is tudott szép focit játszatni, a PSG meccsei sem éppen nézhetetlenek, sőt... Pedig aztán van 1-2 kutyaütő abban a keretben.

Befejeztem, mert már elég hosszú lett, pedig lenne még mit írni.

szerk.:
Sok pénzt tennék rá, hogy Isco-t fogjuk megvenni a nyáron.
Valamiért én is így gondolom, hogy Ő jönni fog, de nem tudom mit látnak benne. Semmi extra nincs a gyerekben...

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 24., szerda 10:27

Nem lesz itt se Draxler, se Bale, se Reus... Sok pénzt tennék rá, hogy Isco-t fogjuk megvenni a nyáron.

+ Amíg nincs edzőkérdés letisztázva, addig ne várjunk érkezőket.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 24., szerda 10:17

Je! Remélem Draxlerért kifizetünk 35 milliót! Hát :cens: :cens: :cens: :cens: . Ennyi a véleményem a Götze vs Draxler transzferről. Jó nem rossz játékos, de még nem tartom előrelépésnek, viszont fiatal szóval lehet hosszútávon jó befektetés lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Tayo
Hozzászólások: 162
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:51
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 24., szerda 10:07

A Real Madrid készen áll arra, hogy leigazolja a Schalke középpályását, Julian Draxlert, aki szívesen költözne Madridba. A Királyi Gárdának a Bayern Münchennel kell “megküzdenie” a játékosért, azonban mivel a német csapat tegnap bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét, könnyen lehet, hogy kiszáll a versenyből.
draxler ügyes kis játékos , jól teljesít a schalkeban de a reus-götze-özil vonaltól nagyon messze van képességekben , esélye sem lesz arra hogy meghatározó játékos legyen . ha mindenáron akarunk valakit a szélre di maria helyett akkor reus szerintem is jó megoldás lehet, érte is le kell tenni a kivásárlási árát úgy ahogy a bayern csinálta . de legszívesebben továbbra is jesének adnám meg a lehetőséget az biztos.

Avatar
TBone
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:48
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 24., szerda 10:00

Toky írta:még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni
csak khöd-ös elképzelései ne legyenek :mrgreen: (nagyon rossz, tudom)

már izgatottan várom az este 7 órát, minden kiderül :shifty:
kelemen.istvan írta: Új edző lesz ott is szerintem,pedig év elején ment á,hogy mekkora edző Villanova is 13/13 meccs győzelem vagy a tököm tudja milyen statisztikája is volt hullas :cens: r játékkal.. :lol:
így van, mikor roura helyettesítette, ment a duma, hogy hát nincs edző, igy nem is lehet.... most meg őt is mindenki küldené el melegebb tájakra.

hunmiller
Hozzászólások: 53
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 13:00
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Tartózkodási hely: Kemence

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2013. április 24., szerda 9:53

BM egyébként így milyen középpályával fog felállni? Ki fog padozni? (Kroos, Müller?? )

Szélsőt meg szépen keresgélünk, de ha esetleg José utódja "lenéz" és talál egy Jesét, lehet hogy meg is lenne oldva...bár azért Reust továbbra is várnám tárt karokkal

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2939
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 24., szerda 9:52

Toky írta:De azért azt ne felejtsétek el, hogy ha jön egy új edző (akár Ancelotti, akár más), még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni, az még változhat a keret és a játékosok miatt. Egy év szerintem mindenképpen kelleni fog, amíg edző és csapat összecsiszolódik.
Még jó,hogy a barca is újulni akar. Új edző lesz ott is szerintem,pedig év elején ment á,hogy mekkora edző Villanova is 13/13 meccs győzelem vagy a tököm tudja milyen statisztikája is volt hullas :cens: r játékkal.. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:49

Toky írta:Reuss játékát nem ismerem, de a leírások alapján, őt sem favorizálom. Szerintem nem a befejezésre kell rágyúrni, hanem a játékra
Reus összjátékban is baba, nem arról van szó, hogy egy tipikus befejező támadóról beszélünk. Érti a dolgát az előkészítésben is, csak szerintem nem annyira, mint Götze, ellenben jobb a befejezéseknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 24., szerda 9:53-kor.
Merci Zizou!

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 24., szerda 9:43

Az köztudott, hogy nagyon nem csípem Mourinhot, és szívesen látnám bárhol máshol, csak a csapatunk kispadján ne. De azért azt ne felejtsétek el, hogy ha jön egy új edző (akár Ancelotti, akár más), még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni, az még változhat a keret és a játékosok miatt. Egy év szerintem mindenképpen kelleni fog, amíg edző és csapat összecsiszolódik.
SZERK: Az lemaradt, hogy ezt az "erősödés" miatt mondom. Az új edző kétlem, hogy annyira képben lenne még a keret hiányosságaival és a rendelkezésre álló játékosok erősségeivel kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy fog igazolni, ahogy mi azt szeretnénk.

Di Maríával kapcsolatban én úgy vagyok, hogy ha nem jöhet Lucas, Hazard vagy hasonló, "játszó" szélső/támadó középpályás, akkor inkább maradjon di María. Nekem nem kell Bale. Reuss játékát nem ismerem, de a leírások alapján, őt sem favorizálom. Szerintem nem a befejezésre kell rágyúrni, hanem a játékra. Ha a játék képét és a felfogást helyre rakjuk, akkor Benzema/aki jön is be fogja tudni verni. Ha új edző jön, akkor di María játéka is változhat annyit, hogy eltűrjük még egy évig, amíg talán lesz jobb választás. Vagy az UEFA valahogy megtalálja a PSG-t/Chelsea-t, és eladják nekünk az előbb említett játékosok egyikét. :mrgreen:
Meg szerintem a korábbi DM-hez képest a mostanit Mou eléggé lebutította. Mondhatni az Ő szabadságát kapta meg Khedira. :roll:

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 24., szerda 9:41

nálam deutschland über alles van és mindig is az volt de a draxlerről egyszerűen nem tudok jókat mondani. nem ragadt meg semmi azokból a meccsekből amiket láttam. nem azt mondom hogy ótvar volt és hogy senkinek sem kell. de szerintem semmi pluszt nem tud adni a Realnak.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 9:28

hehe írta:nyugodjatok meg, amíg nincs lezárva az edzőkérdést, hogy megy vagy marad, addig itt játékos nem lesz igazolva vagy elküldve.

megint az egész nyár rámegy majd erre, erősödni nem fogunk, az elmúlt évekből kiindulva, ez borítékolható.
Valami hasonlót írtam le tegnap is.. Hihetetlen az egész, úgy ahogy van. :roll:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
Gerr90
Hozzászólások: 387
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 10:04
Kedvenc játékosaid: Luka Modrić, Isco, Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane, Iker Casillas, Xabi Alonso.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 24., szerda 9:21

ericco írta:Szélső, de szokott játszani TKP-ként is. A német válogatottban kiegészítőember. Esélye sincs annyi lehetőséget kapni, mint a dortmundiak és Müller. Továbbra is Reus nálam a priorítás. Lehet kreativitásban picit elmarad Götzétől (de Di Marianal utcahosszal jobb), de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit. És nekünk inkább ilyen játékos kellene, aki Ronaldo meleltt bevágná a ziccereket, nem olyan, aki megcsinálja a cselet, és fasza ütembe visszagurítja a 16-osa... Khedirának :roll:
Ebben az esetben szerintem csak Bale és Reus után jöhet szóba a vezetôségnél. De mivel most menô a német csapatok szétszedésérôl cikkezni (Götze, Lewandowski, Gündogan, Reus, Schürrle, Carvajal) megeresztettek egy ilyet is.
Viszont nekünk nem kiegészítô ember kell. A kezdôbe kellene igazolni, oda pedig nehéz. Carvajalon kívül nagyon necces.
Vidal lenne nekünk a legfontosabb, akkor nem zavarna annyira az sem, ha Di Maria esetleg visszagurítja neki a lasztit, tudnám, hogy nem a herceg fogja rálôni... B-)

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 24., szerda 9:16

ericco írta:
A Real Madrid készen áll arra, hogy leigazolja a Schalke középpályását, Julian Draxlert, aki szívesen költözne Madridba. A Királyi Gárdának a Bayern Münchennel kell “megküzdenie” a játékosért, azonban mivel a német csapat tegnap bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét, könnyen lehet, hogy kiszáll a versenyből.
Szóval a Bayern elhitette velünk, hogy Draxler kell nekik, bealtattak, és fű alatt leigazolták Götzét. Nekünk meg ismét maradt a B, C, stb. terv. Ugye azt említenem sem kell, hogy a két játékos össze sem hasonlítható tudásban. Nagyon ismerős a szitáció.
Remélem kacsa, mert már számomra kínos, hogy mennyire hülye a vezetőségünk.
a vezetőség akkor vált hülyévé, amikor mourinho kezébe adták az egész gyeplőt.
aki kibaszta zidane-t, valdanoval sem tudott együtt dolgozni, pont ez a két ember akkora madridista, mint perez és értik is , mit csinálnak.
nyugodjatok meg, amíg nincs lezárva az edzőkérdést, hogy megy vagy marad, addig itt játékos nem lesz igazolva vagy elküldve.

megint az egész nyár rámegy majd erre, erősödni nem fogunk, az elmúlt évekből kiindulva, ez borítékolható.
Kép
Kép
Kép

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 9:14

Az úgy adná is, egy CR-Benz-Modric-Reus támadó négyes, és padon meg Higu/aki helyette jön, Özil, Jesé (! :mrgreen: ) , mellettük akár lehet Draxler is, nem bánom én, Callejonhoz képest előrelépés lenne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Avatar
Eszterke
Hozzászólások: 88
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:25
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 24., szerda 9:13

Hát az gyönyörű. Meg most mi ez, kijött, hogy a München igazolja Götzét, akkor most így mindenkire rájött, hogy ugyan nézzünk már szét a Bundesligában, hátha? :lol: Nem rossz játékos Draxler, de na, hát tényleg nem egy kategória (egyelőre?). Mindenesetre laza lesz, ha leigazoljuk :roll:
Gerr90 írta:Mit tudsz a játékosról, van benne fantázia?
Fiatal még (most nézem, velem egyidős :lol: ), de már bemutatkozott a válogatottban is, szerintem simán benne van, hogy egyszer hiperszupernagy játékos lesz, de azért egy húszéves gyereknek még van hová fejlődnie.
Aztán elhozzuk, és olyan lesz, mint Varane a maga posztján :mrgreen:
ericco írta:de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit.
Arról nem is beszélve, hogy Reus eszméletlen sokszor eredményes az első 10 percben. Lásd: hétvégén a Mainz ellen a BVB már az első percben vezetett.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:10

Gerr90 írta:Mit tudsz a játékosról, van benne fantázia?
Szélső, de szokott játszani TKP-ként is. A német válogatottban kiegészítőember. Esélye sincs annyi lehetőséget kapni, mint a dortmundiak és Müller. Továbbra is Reus nálam a priorítás. Lehet kreativitásban picit elmarad Götzétől (de Di Marianal utcahosszal jobb), de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit. És nekünk inkább ilyen játékos kellene, aki Ronaldo meleltt bevágná a ziccereket, nem olyan, aki megcsinálja a cselet, és fasza ütembe visszagurítja a 16-osa... Khedirának :roll:
Merci Zizou!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 49 regisztrált és 0 vendég