Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 2., kedd 18:28

volt egy hír, hogy a getafe megegyezett a madriddal, hogy megveszik őt rendesen. az elnök mondta valami rádiónak.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 2., kedd 18:26

amúgy Pedro Leónnal mi a gyász lesz? tegnaptól hivatalosan újra a mi keretünk tagja.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 2., kedd 18:23

h3x0r írta:....
A mondandod elso reszere (Songal kapcsolatos)reagalnek(amivel egyet ertek). Vagy kiegeszitenem egy gondolattal.

Tavaly mielott a Barca meg keppen sem volt Songal, velunk is szoba hoztak a kamerumit. Ez igy, talan meg Csoki is emlekszik ra....en legalabbis orultem az ilyen a hirnek, mert akkor is (és most is) ugy gondoltam , h elore lepes lett volna. Mondom meg a Barca kepben sem volt addig. Aztan leigazolta a Barca, ...paran, koztuk en is...azt szajkoztak, h nekunk kellett volna igazolni, mert a barcaban nem lesz kezdo. Jott RMFC és ugy lett beallitva, h csak azert sirankozunk mert a Barca igazolta. Egyebkent az volt a teoriam és most azt mondom, h a Barca kiegeszito embert keresett jobb lett volna nekik Essien...aki mar nem tud olyan szintre feljonni mint a korabbi on maga...nekunk meg jo lett volna Song a kezdobe.
Errol szolt az egesz, semmi olyan, h csak Barca miatt megy a sok barom a forumon. Szerencsere ez nem jellemzo erre a forumra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
Gascoigne
Hozzászólások: 992
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 17:54
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 2., kedd 18:03

Galacticos írta:2 fő kérdésem van.
1.: ez a matic ez jó? például csabi te láttad már? ez milyen? ő szerver? rombol? megérné ezt a sok dellát? nyilván nem csak Csabihoz szól a kérdés, de tuti hog ő már látta.
miazhogy...35m aprópénz érte! :lol:
valaki elmagyarázhatja nekem, miért van az, hogy full átlagos játékosok lehúznak pár évet portugáliában, és hirtelen mindenki a reális piaci áruk három-négy-ötszöröséért veszi meg őket.

bosingwa, meireles, di maria, coentrao, david luiz, hulk, witsel, most meg ez a matic...a portugál sportigazgatók valamit nagyon tudnak.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 17:57

Egyebkent nem tudom mi a problemad (nem csak neked) azzal ha valaki latta jatszani akar Songot, akar mas jatekost tobbszor is es elmondja, hogy szerinte jo j
Ugyanazokat a köröket futom állandóan csak mindig más emberrel....és megszólnak hogy unalmas vagyok(nyilván, hiszen 6-7 emberrel is ugyanaz a témám).
Szóval......és tényleg többet nem akarok írni erről......HA VALAKI/KIK azt írták volna róla,hogy "szerinte jó"...akkor én befogom a po*fámat,az biztos...de itt jópáran topvkp-ztak.....és JELLEMZŐEN onnantól ment felfelé az ázsiója(túlzásba esve amit próbáltam korrigálni)hogy a barca leigazolta.....én mindössze erre a gyerekes jellemző cselekvésre reagáltam anno.....
A Neymaros esetnel is volt 2 ember akik azt mondtak, h semmi eselyunk jovore :lol: :lol: es te azonnal elkezdtel vitatkozni azokkal is akik csak annyit mondtak, hogy kib.szott nagy tehetseg, azzal az indokkal, hogy hagyjak magukat befolyasolni (az egyebkent szerintem is ) undorito media altal.
(ma is felmegyek az NSO-ra, mi a focim? )
Egyebkent sok dologban egyetertek veled, csak az zavar, hogy tobbszor is 2-3 ember velemenyere ugy reagalsz mintha a forum 90%-a ezt gondolna.
Figyelj, igen valószínű csak ketten voltak ennyire gyökerek....de sokan voltak akik elfogadták hogy zseni,és cinkeltek ha én nem tartom még annak(ment az össznépi támadás,jópáran borították rám aznap este monitort).....nálam(ez valószínű az én tudatlanságom) a zseni,aminek be van állítva az tőle még messze van.........én mint a legtöbb témában próbálom a józanságra vezetni őket(tudom hogy most ezért is kapni fogok pár nagymenő cinket), a média neymart szarrá sztárolta.....a konf kupán a speakerek szétzsenizték....sima,alap passzoknál is ment fel a hangjuk......és IGEN, ezt sokan(jól olvasod) sokan megeszik,mert ehető,ha egy speaker folyamatosan ezt nyomja le a torkunkon......
2-3 ember véleményére azt írom: páran....6-8-9 emberére azt írom: jópáran....próbálok figyelni a számokra is,messze nem igaz hogy én a fórum 90%-ra vetem ezt ki,ez nem így van....

Tudod jól,ha figyeled a "népet" ha egy játékost leigazol más akkor megy fel a minősítése......ez tipikus egyébként....én meg a marha,a tudatlan próbálom leírni hogy de gyerekek nem top......de gyerekek nem zseni.....és baxxák ide a röhögő smileyt egyből. Hát szép... :lol:
"Neymar felnőtt - megérett az Aranylabdára?"
meg...persze. A fáradt európaiak ellen,kb semmi extrát sem csinált.....semmi extrát,de esküszöm ilyen felszopást nem is tudom mikor láttam utoljára :hmmm: :hmmm: nem is tudom? nagyon vissza kell mennem hogy találjak ennyire eltúlzott,ennyire eltorzított közvéleményt egy játékosról.
Aranylabdára meg természetesen már megérett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Reaper's Scythe
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. május 25., szombat 9:05

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 2., kedd 17:56

Matic: Fejelni elég jól tud, fizikailag szerintem rendben van, a hosszú lábaival szinte mindenhova odaér. Szintén bal lábas, akárcsak Kondogbia, akinél szerintem bőven jobb(igaz idősebb is), de ettől függetlenül annak a 35 milliónak maxmimum a felét éri meg jelenleg. Kissé talán körülményesnek és lassúnak tűnik nekem a szerb, az előbbi betudható a korának, az utóbbi meg nem sokat fog javulni már, igaz Khedira és Alonso sem a gyorsaságukról híresek. Technikailag nem ügyetlen, meg szerzett egy-két szép gólt is a Benfica színeiben, bár ez nem jelent semmit.
Én nem hinném, hogy ő lenne a mi megváltónk a középpályára, de ez csak az én véleményem.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 2., kedd 17:45

Csabi írta:én őszintén remélem hogy csak kamuk a vele kapcsolatos hírek.
hát amekkora gólt lőtt a portonak nem csoda, hogy nem szereted. :mrgreen:

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 2., kedd 17:28

én őszintén remélem hogy csak kamuk a vele kapcsolatos hírek.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6610
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 2., kedd 17:12

2 fő kérdésem van.
1.: ez a matic ez jó? például csabi te láttad már? ez milyen? ő szerver? rombol? megérné ezt a sok dellát? nyilván nem csak Csabihoz szól a kérdés, de tuti hog ő már látta.
2.: ez a ricardo roriguez a wolfsburgól ő jó? az mondja a ki látta.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 2., kedd 16:39

R.M.C.F írta:...
A problema az volt, hogy a vezetosegunk (es a forum nagy resze is) csak arra gondolt, hogy leigazoljuk Modricot, berakjuk Khedira helyere es meg is oldodott a kozeppalyas problema. A barca pedig augusztus kozepen par nap alatt leigazolta Song-ot apro penzert. Mivel meg ket het volt az atigazolasi szezonbol es senkit nem hoztunk, azonnal tobben is irtak, hogy milyen idiota a vezetosegunk, hogy meg se probaltak elhozni 18-20 millioert Songot, aki egy rohadt jo kozeppalyas, siman befert volna Khedira helyett a kezdobe. Song pont olyan stilusu jatekos volt, akire nekunk abban a pillanatban szuksegunk lett volna. Te pedig azonnal azt mondtad, hogy azert sir mindenki, mert a barcelona igazolt valakit es nem mi. Kozbe meg (szinte) mindenkinek az volt a problemaja, hogy augusztus kozepe van, SENKI nem erkezett es egy olyan tipusu jatekos erkezett a barca padjara, aki nalunk siman beferne a kezdobe. Tobben is azt mondtak, hogy Song a sajat posztjan TOP vkp, nincs olyan szinten mint Yaya, de a megszerezhetoek kozul az egyik legjobb volt.

Egyebkent nem tudom mi a problemad (nem csak neked) azzal ha valaki latta jatszani akar Songot, akar mas jatekost tobbszor is es elmondja, hogy szerinte jo jatekos, elferne a keretben, azonnal jossz akar te, akar mas es lehurrogjatok a masikat, hogy hulyeseget beszel, nem is olyan jo az a jatekos, csak a media befolyasolja, stb.

( Mondjuk szerintem se olyan szar Khedira mint itt a forum 95%-a beallitja, nem veletlen, hogy stabilabb volt vele a kozeppalya, mint Lass-al. Persze en se ot kepzelem el a jovoben a kezdoben, de nem annyira nulla az ember mint azt sokan hiszik)

A Neymaros esetnel is volt 2 ember akik azt mondtak, h semmi eselyunk jovore :lol: :lol: es te azonnal elkezdtel vitatkozni azokkal is akik csak annyit mondtak, hogy kib.szott nagy tehetseg, azzal az indokkal, hogy hagyjak magukat befolyasolni (az egyebkent szerintem is ) undorito media altal.
(ma is felmegyek az NSO-ra, mi a focim? "Neymar felnőtt - megérett az Aranylabdára?" )
Egyebkent sok dologban egyetertek veled, csak az zavar, hogy tobbszor is 2-3 ember velemenyere ugy reagalsz mintha a forum 90%-a ezt gondolna.

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 2., kedd 15:15

tubatibi írta:13 nap múlva kezdődik az előszezon, mi meg sehol nem vagyunk...van egy Isconk. :argue:
Mit kell pánikolni? Nem értem
Hivatalosan még csak az átigazolási szezon 2. napján vagyunk

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 14:46

hogy rajtad kívül szinte mindenki ezt szajkózta, és végül neked lett igazad. Én csak helyreraktam a dolgokat, hogy a fórumon a többség nem topnak tartotta, hanem 18 millióért elfért volna a keretben simán, nálunk pedig fel sem merült, mert az első számú opció arra a posztra maradt Khedira.
Nem azt mondtam hogy a többség,hanem hogy JÓPÁRAN....... :-@ Akkor mondtam volna hogy a többség toppozza,ha a TÖBBSÉG mondta volna.

Elég volt.Nem fog ez nekem menni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 2., kedd 14:28

ha már ennyire "rohadt" unalmas, akkor majd ne legyen baj,hogy Khedira kezdő,mert a kp-s igazolás nem érkezett meg az előszezon kezdetére, és a csupaszív,kihajtom a belem edzésen khedira lesz a kezdő jövőre is. :)
És miből gondolod, hogy nem érkezik senki más a középpályára? Úgy hogy nagyjából minden 2. hír egy középpályás érkezéséről szól... De különben én akkor sem fogom előre temetni a szezont, ha Khedirával a kezdőben vágunk neki, mert közel sem akkora szerencsétlen, mint aminek bevan állítva. Bízok Ancelottiban és Zizouban, és attól semmivel nem leszünk előrébb, hogy páran minden nap nyavalyognak, hogy Perez mekkora szerencsétlen, csakmert nem hozta el Neymart, Thiagot, Falcaot meg Vidalt 100 milliókért...

Avatar
boomer
Hozzászólások: 63
Csatlakozott: 2013. június 19., szerda 17:22
Kedvenc játékosaid: Varane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 2., kedd 14:25

tubatibi írta:ha már ennyire "rohadt" unalmas, akkor majd ne legyen baj,hogy Khedira kezdő,mert a kp-s igazolás nem érkezett meg az előszezon kezdetére, és a csupaszív,kihajtom a belem edzésen khedira lesz a kezdő jövőre is.
és ha mondogatjátok, az segít a helyzeten?

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 2., kedd 14:25

Mondjuk én sajnálom, hogy nem szereztük meg végleg Fabi nhot, amikor láttam úgy tűnt, hogy van benne fantázia... :|

Gündogánt meg nyomjuk csak...Az a szöveg már nem állja meg a helyét, hogy Lewát is elveszítették, egyébként is visszakapta a Dortmund Sahint finoman szólva is barátságos áron. Persze a játékos akarata is kérdéses, nem úgy beszélt, mint aki nagyon tiplizni akarna még idén.

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 2., kedd 14:22

ateeemadrid írta:
13 nap múlva kezdődik az előszezon, mi meg sehol nem vagyunk...van egy Isconk.
Ne sírjatok már, könyörgöm, rohadt unalmas. :)

Nacho, Carvajal, Casemiro, Jesé, Isco, Morata ... Így is bőven előreléptünk, ráadásul július eleje van. Még hozunk 1 vagy 2 kpt, és 1 csatárt és meg is vagyunk. Kondogbia, Gündogan/Illaramendi, Suarez és kész.
Okosan csináljuk, végre nem eszetlenül szórjuk a pénzt, persze akik az értelmetlen sztárigazolásokért várják a nyarat azoknak most csalódniuk kell.
ha már ennyire "rohadt" unalmas, akkor majd ne legyen baj,hogy Khedira kezdő,mert a kp-s igazolás nem érkezett meg az előszezon kezdetére, és a csupaszív,kihajtom a belem edzésen khedira lesz a kezdő jövőre is. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4427
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 2., kedd 14:18

13 nap múlva kezdődik az előszezon, mi meg sehol nem vagyunk...van egy Isconk.
Ne sírjatok már, könyörgöm, rohadt unalmas. :)

Nacho, Carvajal, Casemiro, Jesé, Isco, Morata ... Így is bőven előreléptünk, ráadásul július eleje van. Még hozunk 1 vagy 2 kpt, és 1 csatárt és meg is vagyunk. Kondogbia, Gündogan/Illaramendi, Suarez és kész.
Okosan csináljuk, végre nem eszetlenül szórjuk a pénzt, persze akik az értelmetlen sztárigazolásokért várják a nyarat azoknak most csalódniuk kell.

Avatar
Gerr90
Hozzászólások: 387
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 10:04
Kedvenc játékosaid: Luka Modrić, Isco, Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane, Iker Casillas, Xabi Alonso.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 2., kedd 14:15

Realista24 írta:
A 35 millió € viszont rohadt sok érte, hihetetlen, hogy abból az országból 30 alatt képtelenség igazolni
Azt is írják, hogy a minket illető 50%-al csökkentenénk, ami Garayból jár, meg belevonnánk Coentraót is, ha kell.
De mennyire jó játékos? Pontosan mi a posztja a középpályán belül? Kihez hasonlítanátok a csapaton belül, vagy a közismertebb focisták közül?
Semmit nem tudok róla, talán egy alkalomra emlékszem, amikor láttam játszani, de nem maradtak meg momentumai.

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 2., kedd 14:13

Jó játékos ez a Matic?Valaki követte a játékát? Megéri megvenni, előrelépés?Segít minket a BL győzelemhez?

Eléggé lappanganak a hírek most.... :/


13 nap múlva kezdődik az előszezon, mi meg sehol nem vagyunk...van egy Isconk. :argue:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 2., kedd 14:08

A 35 millió € viszont rohadt sok érte, hihetetlen, hogy abból az országból 30 alatt képtelenség igazolni
Azt is írják, hogy a minket illető 50%-al csökkentenénk, ami Garayból jár, meg belevonnánk Coentraót is, ha kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 92 regisztrált és 0 vendég