Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Ursus
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2015. augusztus 21., péntek 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 1., kedd 17:26

Érdekes hogy mi lesz De Gea sorsa illetve hogy a Mu hogyan fogja kezelni őt. Az egyértelmű hogy ilyen szinten egy profi játékos nem engedheti meg magának hog egy évig ne védjen tétmeccsen. Ilyen nincs, ezen a szinten aki kiesik a ritmusbol annak pokoli nehéz utána újra szerepelnie, erre akár más sportágból is hozhatnánk fel példákat. 1 év múlva EB lesz, elég egyértelmű hogy neki szánják a kapusposztot a válogatottban, ha nem jatszik ettől is el köszönhet.

Most nekem a leginkább reális forgatókönyv az hogy megoldást fognak találni Van Gaalal és hosszabbítani fog barátnő ide vagy oda. DDG elég karrieristának tűnik ezt bizonyítja az is hogy Atleticos múltja ellenére simán jött volna hozzánk, azért az elég szépen mutat az önéletrajzban hogy 10 évig a Real Madrid kapusa vagy spanyolként Iker Casillas után. De karrierje ezen szakaszában és a közelgő EB miatt nem engedheti meg magának hogy a lelátón csücsüljön 1 évig. A Mu nál sem hülyék, ha DDG hajlik a megoldásra akkor nem fogják szopatni.

Szóval nálam ez bukó, meg volt rá a lehetőség de ezzel a köcsög Angolok megszopattak minket és most ha gusztustalanul is de a spanyol a játékosuk maradt.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 1., kedd 17:18

Most így,hogy De Gea sem jött össze én egy 2es alát adnék Perezéknek erre a nyárra, akkor is ha egyértelmű,hogy a Mu gecizett.

Ancelotti helyett Benítez, már itt meghúztam volna az egész vezetőséget.Aztán Casillas távozása, amit én is szerettem volna, de ahogy ezt intézték megint csak egy fekete pont.A középpálya közepére a régóta várt nagy erősítés megint elmaradt pedig ott volt egy Vidal a piacon, Verratti és Pogba utáni érdeklődésről sem nagyon hallottam...Benzemának még mindig nincs cseréje, Coentrao távozásának sem örülök bár az valamilyen szinten érthető.Annyi a pozitívum,hogy a padot megerősítettük, és hogy a keret idén nyáron legalább nem lett felforgatva tehát így is bivaly a keretünk meglátjuk mi lesz.Ramos körülötti kabaré sem tetszett, de azt legalább megoldották.Ez a De Gea ügy meg kabaré, de nemhiszem,hogy nagy gond lesz idén a kapusposzt, Navas és Casilla lehozzák ezt a szezont, de hosszútávon örültem volna De Geanak.Reméljük jövőre létrejön az üzlet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 17:10

Igen korrekt az érdeklődés. Csak a MU 20 milliószor lenyilatkozta, hogy nem adják el. Tárgyalni sem akartak DDG-ről
Múlt héten volt egy kóbor böffentés Van Gaal részéről, hogy marad, ezenkívül előtte és utána is arról magyarázott, hogy jó pénzért mehet, de nagyon meg fog izzadni!
Középpálya egész korrekt. Balhátvéd nem ideális, de közel sem szar. Csatár, ami ténylegesen hiányzik, amúgy meg jól feltöltöttük a padot.
Majd az idő megválaszolja, hogy mennyire lett ez korrekt! Ami a pad feltöltést illeti nos Lucas Vázquez, Cheryshev, Jesé használhatósága, hozzáadott értéke nálam továbbra is erősen kérdéses, de legyen igazad én örülnék a legjobban! :agree: Ami pedig a Khedira-Illarra-Lucas Silva vs. Casemiro-Kovacic cserét illeti nos névre, potenciálban mindenképp előrelépés, hogy aztán teljesítményben is az lesz-e (?), nos meglátjuk (de remélhetőleg IGEN)!
"Ramos-mizéria" itt nem értem a problémád, mert aláírt
Ja, szerencsére; de nem volt ez olyan sima (volt olyan, amikor elégé rezgett ott a léc) és alapesetben ez nem is lehetett volna kérdés!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 16:55

Szerintem nem.

Középpálya egész korrekt. Balhátvéd nem ideális, de közel sem szar. Csatár, ami ténylegesen hiányzik, amúgy meg jól feltöltöttük a padot.

"Ramos-mizéria" itt nem értem a problémád, mert aláírt.
A kapus seftünk meg tényleg furán jött ki, de közel sem add aggodalomra okot a Keylor-Kiko kettős.
Nálam egy erős 3-as.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 1., kedd 16:51

1. DDG nem tudom mit akart. Ha jönni akart volna, miért nem volt transfer request? Az megkönnyítette volna. Ha volt, akkor sorry, de ilyet sehol nem olvastam.
2. Minden klubnak meg vannak a stiklijei, én nem állítom, hogy nem. De mi évről-évre ugyanezt eljátsszuk. Minden évben megvan az a játékos, akire egy egész nyarat várni kell. Tavaly James volt a kivétel, mert a Monaco annyira megörült a 80 millás vételárnak, hogy azonnal elfogadták, mert féltek, hogy valaki még Perezt felhomályosítja... De Modric, Bale, most DDG, hasonlóan hosszú sagák voltak. Nem azt mondom, hogy más klub nem csinál ilyeneket, de mi az átlagnál jóval többször.
3. Perezt nem utálom, azt ti utáljátok. Szerintem jó elnök, lelépte után értjük majd meg, mennyire is volt jó valójában. Valóban vannak rossz döntései, és bizonyos mértékben a sikertelenség is neki köszönhető, de nem véletlen, hogy az ő távolléte alatt mennyire felhígult középszerrel a Real kerete.
De itt tényleg szerződése utolsó évében levő játékosról van szó, teljesen korrekt ilyenkor az érdeklődés
Igen korrekt az érdeklődés. Csak a MU 20 milliószor lenyilatkozta, hogy nem adják el. Tárgyalni sem akartak DDG-ről. Ők megkockáztatták volna, hogy ingyen igazol el. Ha többször is nem a válasz, akkor azt el kell fogadni. A Real meg nem fogadta el a nemet, de nem akart emelni az ajánlaton sem.
A játékos elhatározta (tök mind1, hogy a pénz, Mendes, magánéleti tényezők, sportszakmai okok miatt), hogy nem kívánja meghosszabbítani a futó szerződését és távozni szeretne a MU.-ból
Ha az 100%, hogy nem hosszabbít, akkor simán ki kellett volna bekkelni a kövi évet nélküle, és elhozni ingyen. De mi sem voltunk biztosak ebben, ezért erőltettük. Nem egyértelmű az ügy.
Matt elfelejti, hogy milyen világban élünk úgy tűnik..
Nem felejtem el, de a klub imázsának sem tesznek jót a hasonló sagak. Mivel mindig a nagyobb fizuval/átigazolási díjjal tudtuk csak elhozni az olyan játékosokat, akik korábban nem akartak távozni, mi magunk generáltuk az őrült árakat. Nem véletlen, hogy sok klubnál nem kedvelnek minket. Most meg a saját magunk generált csapdában hánykolódunk. 40-et nem adhattunk DDG-ért mert még inkább felverjük az árakat.
Ott kellett volna hagyni DDG-t, aztán abból a MU tanult volna, ha DDG ingyen lelép. Ha meg hosszabbított volna, na bumm. Semmi nem történik. Keresünk egy másik kapust.

4. Csak egy pillanatra emlékezzetek vissza, mi ment itt, amikor Ramos távozásának volt némi realitása. Itt is szidva lett Perez, Ramos, mindenki. De közben az MU volt gusztustalan, és ő generálta a feszültséget a csapatnál, nem az elnök meg a játékos. Ők sem értettek a nemből. De ha az nektek szarul esett, akkor ne éljenezettek már, ha a saját klubunk csinálja ugyanazt, ráadásul évről-évre.

5. Ezen felül mennyit árt a klubnak az, hogy a szezon alapjátékosa szeptember végére lesz bevethető. Nem fél nap alatt szokik össze a védelem és az új kapus, de bármelyik játékost felhozhatnánk példának. Sportszakmailag sem jók az ilyen egész nyáron át húzódó átigazolások.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 16:48

az tipikus majdnem :lol:

Lassan értékelhetjük is ezt az átigazolási szezont
; függetlenül a MU. felelősségétől ez az uborkaszezon nem fog a legjobb nyári ténykedéseink közé tartozni kezdve Carlo menesztésével, a Casillas-DeGea-Keylor kapus "transzferek" és azok körülményein + a Ramos mizérián át, egészen a minimális, komoly erősítéseknek legjobb indulattal sem nevezhető változtatásokig a kereten (csatárcsere; 2-es számú, kifejezett balbekk csere továbbra sincs). :sly: Nálam ez Kovacic, illetve a fiatalok igazolásaival együtt is max. egy halovány kettes abban a bizonyítványban. :(

Ettől függetlenül véleményem szerint azért csak erősödtünk, ha mást nem la. a padon és létszámban :mrgreen: , így idén is nyugodt szívvel harcba szállhatunk valamennyi trófeáért, mert a fenti hibapontok ellenére is bivaly a csapatunk! Szóval Hala Madrid és akkor innentől kezdve bizonyítsunk a pályán! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
babaking
Hozzászólások: 3106
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 14:11
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. szeptember 1., kedd 16:34

tibi18 írta: Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Eddig is tudta, hogy ez a helyzet, de szerencsére profi a hozzáállása. Megint kimegy majd, bemutat egy két bravúrt és zúg majd a Keylor Keylor mint a hétvégén :agree:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 16:25

VanillaSky írta:
Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Nincs ló, jó a szamár is effektus, Navas is tudhatta már régről.

Madridronie az aláírásod meg közel 100%-ig jött be. :lol:
az tipikus majdnem :lol:

Kíváncsi vagyok, hogy a Manchester megszólal-e az ügyben, mert a részükről nagy a kuss. Bár lehet Martial szerződését próbálják faxolgatni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 16:24

Madridronie az aláírásod meg közel 100%-ig jött be. :lol:
Tudod, majd jövőre! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 1., kedd 16:23

tibi18 írta:Az a baj, hogy én hiába tiltom le Matt-et, ha itt mindenki reagál rá, így is fel tudja nyomni a vérnyomásom..

Ez ennyi. MU keménykedett, megszívták. Meg sztem mi is.. Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...

Navas beáll a lapuba és védeni fog. profi szemléletű a tag. Bírom. Akkor is ha nem egy dasajev.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 1., kedd 16:22

Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Nincs ló, jó a szamár is effektus, Navas is tudhatta már régről.

Madridronie az aláírásod meg közel 100%-ig jött be. :lol:

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 1., kedd 16:22

tibi18 írta:Az a baj, hogy én hiába tiltom le Matt-et, ha itt mindenki reagál rá, így is fel tudja nyomni a vérnyomásom..

Ez ennyi. MU keménykedett, megszívták. Meg sztem mi is.. Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Erről nem tehet Perez. Pont minden hír lehozta hogy MU bénázott, mi meg becidáztuk mert ők jampiskodni akartak, meg leckéztetni. Közben meg saját magukat utáltatják meg egy csomó szurkolóval De Geaval, mindenkivel. Komoly presztízsvesztés ez nekik, nekünk nem, mi vagyunk az áldozat. Erkölcsileg is.

Perezt lehet szapulni mert ő sem tökéletes, ahogy senki más sem. De az biztos, hogy ő a szívén viseli a klubot, és megtesz mindent. Nem védem én sem, de rengetegszer bizonyította ezt, illetve most sem ő hibázott. Bármennyire akarja a sok buta elfogult fórumozó (nem rád értem) úgy forgatni az állhíreket, meg fantáziáit hogy Perezt bemocskolja. Ott a hivatalos közlemény. Annyi számít.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 16:18

R.M.C.F írta:
ezt úgy írod, mintha csak Madridban működne így.
Minden klubnál igy működik......amikor a porto délamerikában tárgyal,biztos egy végtelenül korrekt,már már magára nézve rossz üzleteket bonyolít le,amikor egy kis klubtól,úgymond bagóért elhoz egy embert,akit itt 10x annyiért tovább passzol pusztán üzleti érdekből....
Ugyanmár.....a real madridra sokan vetik rá a szart.....de a real semmivel sem rosszabb,inkorrektebb a többi klubtól,csak ránk szarni eladhatóbb.
Pontosan erre gondoltam, sőt, beszélhetnénk akár a falusi csapatokról is, akik 10-20 ezer forinttal magukhoz csábítják a szomszéd falu ügyesebb játékosait, mert ott nem tudnak fizetni. Matt elfelejti, hogy milyen világban élünk úgy tűnik... De gondolom, ha neki egy rivális cég ugyanazért a munkáért kétszer annyit ajánl akkor is köp egyet a monitorra és marad ahol van, mert hát az undorító...

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 1011
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. szeptember 1., kedd 16:15

Az a baj, hogy én hiába tiltom le Matt-et, ha itt mindenki reagál rá, így is fel tudja nyomni a vérnyomásom..

Ez ennyi. MU keménykedett, megszívták. Meg sztem mi is.. Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 1., kedd 16:11

ezt úgy írod, mintha csak Madridban működne így.
Minden klubnál igy működik......amikor a porto délamerikában tárgyal,biztos egy végtelenül korrekt,már már magára nézve rossz üzleteket bonyolít le,amikor egy kis klubtól,úgymond bagóért elhoz egy embert,akit itt 10x annyiért tovább passzol pusztán üzleti érdekből....
Ugyanmár.....a real madridra sokan vetik rá a szart.....de a real semmivel sem rosszabb,inkorrektebb a többi klubtól,csak ránk szarni eladhatóbb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 16:09

Ezt nem értem Matt, ezt úgy írod, mintha csak Madridban működne így.
Kb.
De itt tényleg szerződése utolsó évében levő játékosról van szó, teljesen korrekt ilyenkor az érdeklődés
De főleg abszolút érthető! B-)
Az AS szerint a Real Madridnak 10 millió eurós kompenzációt kell majd fizetnie De Geának, amiért nem jött létre az üzlet.
Erről egyébként azt suttogják, hogy fájdalomdíj és aláírási pénz is egyben.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 1., kedd 16:07

Kerlon írta:Jó, most, hogy a futball csúcsa kitolt velünk így Matt-et is megihlette a történet.

:lol: :lol:
Inkább a beteg frusztrációinak (Perez meg még tudja a tököm kiket utál) manifesztációi ezek.Ezek mellett a bullshit generátor + Oravecz generátor egyesítésével létrejönnek Matt kommentjeinek 95%-a.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. szeptember 1., kedd 16:06

Nekem úgy tűnik,ennyi volt. De Gea nem fog most jönni...
:goat:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 16:03

Jó, most, hogy a futball csúcsa kitolt velünk így Matt-et is megihlette a történet.













:lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 1., kedd 16:01

Sokan nem látják a valós helyzetet. A Real egy csomó játékost megpróbált leigazolni, de jó nagy %-ban nem sikerült, és jó nagy százalékban ezek ki sem derülnek. Pl. Pirlo is lenyilatkozta, hogy le akarta igazolni a Real, minden papír elő volt készítve, aztán meggondolta magát. Asszem Nestát is akartuk hozni, és mint mondom van rengeteg, amiről nem is tudunk, aztán mégsem jött össze.
De itt tényleg szerződése utolsó évében levő játékosról van szó, teljesen korrekt ilyenkor az érdeklődés.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég